forbidden love, del 14

Agnes Perspektiv;
Well, now you got your prince in the end." jag hörde hur Jamie retsamt gick fram till oss och viskade i mitt öra. Dock så viskade hon inte så lågt så Harry hörde de hon just sa. Han bara log mot mig och pussade mig på kinden, hans läppar mot min kind. Kunde det bli bättre? Var jag kär? Jag vet inte, förmodligen får jag reda på det imorgon. 
"Since our tour is over now so that means I have more free time now, to us." viskade han i mitt öra och när han sa till oss kunde jag bara inte låta bli att le. 

harry 🎩Tumblr.Inspired.

"Harry, hanging with you to the hotel or?" Harry tittade upp och såg mot Liam som nyss frågade frågan. Sedan kollade han tillbaka mot mig och log sitt söta leende.
"No, I sleep with Agnes tonight" han kollade mot killarna som nu ändrat min till stora flin. "If it's okay for you?" fortsatte han och kollade på mig. 
"Yeah, of course" sa jag och log och nu reagerade även Samantha, Ronnie och Jamie. 
"Take it easy tonight" jag kollade mot Ronnie som nu blinkade med ena ögat. Jag rullade mina ögon men kunde inte låta bli att le åt dom retulla jobbarkompisarna, vart Simon tagit vägen har jag ingen aning om, inte bryr jag mig heller.  
 
"I came home yesterday, so maybe it's a bit messy inside" sa jag medans jag öppnade dörren in till mig. Han bara nickade och tog av sig jackan. 
"Do you want something? If you are hungry or so?" sa jag lite nervöst, jag skulle ljuga om jag sa att jag inte var nervös, för det var jag. Det var första gången jag tog hem en kille som inte tillhörde min familj in hit och att det var Harry av alla killar gjorde allt så mycket mer nervösare. Vad jag är nervös för vet jag inte riktigt, kanske för vad som ska hända. 
"No, it's cool" sa han och kramade om mig samtidigt som han pussade mig i pannan. I hans armar var allt så mycket bättre och nervösiteten släpptes direkt. Men jag kunde bara inte motså att fråga frågan som jag viljat ställt hela kvällen. 
"But what do the fans think now because you recently broke up with Nicole and they see you with me?"
"Some will accept us, others will hate us but you must promise never be such a thing come between us?" han sa det på ett så lugnt sätt och han fick verkligen mitt hjärta att dunka ett extra slag. 
"Yes, I think so" sa jag osäkert, jag vet inte riktigt om jag skulle klara av all den press som kommer ställas på mig eftersom jag har sett hur Liam, Zayn och Louis har det menar jag. Deras tjejer får hat dagligen och jag vet att jag också kommer få det, men det är bara att kämpa på, tillsammans med Harry så kommer allt gå bra. 
Vi borstade tänderna och jag tog bort de lilla sminket jag hade och gick in till mitt sovrum.
"Where do I sleep?" jag hörde hur Harry kom in och kollade lite generat på mig.
"I thought you could sleep on the couch out there" sa jag bara och log ett jätteleende. Jag såg hur han började gå ut och då kunde jag inte längre hålla mig ifrån skratt och han vände genast blicken mot mig.
"What?" 
"I just kidding, sweetie. Of course, you sleep here beside me" sa jag och la mig i sängen. Hans lilla leende utvecklades till ett flin och gick sakta fram mot mig. 
"I was a little scared there" viskade han när han lagt sig och jag bara skrattade samtidigt som jag kollade in i hans ögon. Han hade krypit ner under täcket och låg bara och tittade på mig. 
"You're really beautiful" sa han efter ett tag och jag kände hur röd jag blev om kinderna.
"No, I'm really not" svarade jag kort och tittade bort. 
"Yes, you are. Believe me, you are the most cutest girl I ever meet" sa han och drog in mig emot han och jag kunde känna hans underbara doft. Jag tittade mot honom och våra läppar möttes sakta, hans mjuka röda läppar mot mina, så underbart. 
 
"Goodmorning sleepyhead!" jag vaknade med ett ryck och såg att Harry redan var uppe och gick. 
"What time is it?" sa jag med min darriga och hesa morgonröst.
"It's half past three, you sleep really long time, longer than me!" sa han och la sig bredvid mig igen. Jag skrattade till och kände hur Harry höll om mig. 
"But I thought that we would go to a movie soon so get up and fix you, here, we can not be all day!" han rusade upp ur sängen och försökte dra upp mig som låg och drog mig i sängen. Efter många försök så var jag äntligen uppe och jag drog på mig ett par mjukisar och en hoodie. 
 
Efter 1,5 timme var vi klar och stod utanför biosalongen. Jag hade faktiskt ingen aning om vilken film vi skulle se, jag var bara så glad över att få se den tillsammans med Harry. Det var mycket folk här och det var ett under att ingen såg oss, vilket var ganska skönt. Jag hade på mig min klänning som var blå och svart samtidigt som jag hade lockat till håret lite grann. Jag älskar kläder och sminka andra, men att sminka mig själv har aldrig vart en höjdare, därför så hade jag bara dragit på lite mascara och läppglans sedan fick jag vara klar. 
Jag kände hur det burrade till i fickan och jag tittade på det okända smset jag nyss fått. "Hope you're happy now, you took Harry away from Nicole, so now I'm damn sure you never get your brother back!" jag stelnade till och blev helt mållös. 

Ojoj, vad kommer hända nu? Nästa del kommer imorgon! kramar

jättebra menar det verkligen

Åh, det som var så perfekt!! Jag tycker inte om den tjejen blä för henne! :(

Sv: Asså du är nog den gulligaste som finns. Jag ler lika mycket år dina kommentarer som åt dina inlägg!;]

superbra!

Åååååååå längtar till nästa del! Undra vem SMS:et ifrån?! Kanske Eriks fru (kommer inte ihåg namnet)

Svar: hihi , Stephanie hette hon! :) kram
My Wesström

e

Neeej nuuu :) <3

Shit!! Vad hände där?! Grymt!! Meeer :)

Vilket mysigt kapitel!!

Åh vad jag hatar Stephanie och Nicole...

Svar: ja, ellerhur! hatar de oxå ;) haha..
My Wesström

Jättebra! Uhuhu, det där kan aldrig vara bra...

Jättebra

Gulligt kapitel! ;)




Kom ihåg mig?