forbidden love, del 17

Agnes Perspektiv;
"Excuse me, it's you who is Harry's new girlfriend or what?" sa hon och la armarna i kors. Vad ska man svara på en sådan fråga? vad ska jag göra nu? Jag stirrade en lång stund på henne och jag tänkte precis öppna munnen och säga något men hon hann då före.
"Just so you know, Harry is a player and you should never believe him. He is stupid. Believe me, I've been there myself." sa hon och gick vidare. Jag rynkade på näsan och gick in genom dörrarna. Men jag kunde inte släppa tanken på att det hon sa kanske var sant? Var Harry en player? 

sdmd -ѕαソιηg & ωσя∂ѕ | via Tumblr
Tumblr_mlbdgevd8c1s5khh4o1_500_large

Efter en timmes gympass med mycket tankar som flygit runt i mitt huvud så började jag verkligen tveka på om Harry var rätt för mig eller inte. Han var min första kärlek och jag gillar honom verkligen, men är jag verkligen redo? var det det här jag ville? ja det är klart, men jag är bara rädd, rädd att bli sviken och hängas ut bland tusentals tjejer och bli ännu mer hatad, och efter att tjejen kom och pratade med mig så vet jag ingenting längre. 
Jag tog långa steg hemåt och började vänja mig vid tjejernas blickar och viskningar bakom min rygg. Jag stannade efter en stund för att ta en liten paus då ännu en tjej kommer fram till mig, i lite mindre ålder denna gång.
"Hello" stammade hon fram och såg väldigt blyg ut men hon fortsatte. "Just so you know, I'm glad that you and Harry are dating. Harry's ex-girlfriend was horrible and I truly believe that you are a better girl. And I'm a big fan of your clothers". Jag trodde jag skulle dö av lycka, äntligen någon som verkas tycka om mig och ännu bättre kändes de att hon gillade mina kollektioner. Jag log ett stort leende mot den lille tjejen och tackade innan jag sprang vidare hem till mig. 
 
Det var kvavt och varmt inne i lägenheten när jag öppnade dörren så jag öppnade fönstret och balkongdörren så det blev lite luft inne. Jag slängde av mig träningskläderna och hoppade in i duschen och blev stående där ett långt tag. Jag kom ut och orkade inte riktigt fixa håret så jag satte upp det i en svans och tog det första bästa i garderoben, jag skulle ju trotts allt inte göra något speciellt idag. Men med en pösig tröja, en jeansväst och ett par svarta byxor så blev det ändå en lyckad outfit och jag bestämmde mig för att gå ut och gå igen eftersom det var väldigt fint väder ute och jag ville inte direkt sitta inne på mina lediga  dagar. Jag tog på mig mina nya vita converse och bestämmde mig för att ta en liten shoppingtur för mig själv. Det var längesen nu och passade perfekt nu när jag nydligen fått min lön. 
Jag gick mot stan och just när jag var framme så såg jag hur massa människor samlat sig i en enda stor klunga så jag kunde inte låta bli att gå dit själv och se vad som hänt. Jag trängde mig fram och fick tillslut se vad allt handlade om. 
I mitten av den stora klungan så satt inga mindre än Liam, Louis och Niall där och pratade med alla fansen. De alla fick plötsligt syn på mig och vinkade glatt. Jag log och vinkade tillbaka men samtidigt försökte jag se vart Harry var någonstans. Jag såg han inte bland killarna och inte heller Zayn så jag kunde inte låta bli att fråga.
"Where is Harry and Zayn?" ropade jag högt för att försöka överrösta de skrikande fansen, dock var det bara Louis som verkade se att jag försökte prata men ändå hörde han inte vad jag just sa och bad mig upprepa frågan vilket jag gjorde. 
"I do not know, Zayn would go and check on some clothes and Harry hung out with, I think." svarade han glatt och gav snabbt uppmärksamheten till de skrikande fans som slogs bredvid mig. Jag orkade inte vara kvar i kaoset längre så jag försökte så fort jag kunde tränga mig ut och efter många knuffningar och blickar så var jag ute och det kändes faktiskt som en befrielse på något sätt. Jag tänkte precis gå in i gallerian då jag ser ett välbekant ansikte komma emot mig, Harry, och bakom sig hade han Zayn.
"Heey babe" sa han och kramade om mig och verkade inte alls bry sig om alla människor som var här nu. Jag besvarade kramen och log mot honom. "What are you doing here?" fortsatte han och log sitt underbara leende som gör att man blir helt knäsvag. 
"I'm free so after an hour of gym so I determined that I was going out to do some shopping, but then I saw a lot of crazy people so I almost regret that I went here" sa jag och skrattade till och jag såg hur han flinade till. 
"Yes, they are crazy. But they are the world's best fans" sa Zayn som nu kommit fram till Harry som höll om mig. Jag visste inte riktigt vad jag skulle svara på det så jag bara nickade på huvudet. 
"I was going to come to your home now, but since you're already here, we can well go for a coffe?" Harry släppte nu taget om mig och våra blickar möttes. 
"Yes, of course" sa jag och kände hur Harry tog min hand. 
"Yes, I'll leave you alone. See you later" sa Zayn och gick sin väg. Harry fnös till och skrattade lite för sig själv. 
"What?" frågade jag honom som bara log.
"He's so crazy, that's all" sa han och kollade efter Zayn och sedan på mig. Han pussade mig i pannan och sedan gick vi in i gallerian. Men jag kunde fortfarande inte släppa tanken på vad tjejen kom och sa till mig vid gymmet tidigare idag. Lekte Harry bara med mig och var detta på låtsas? ska jag våga fråga?

Del 17! Ja, vad tror kommer hända nu? ska hon våga ta upp det tjejen sa och prata ut med Harry ännu en gång? Nästa del kommer ikväll! kram

Hon måste ta upp det!:D Var för du allt din inspiration ifrån?:)

Lika bra som vanligt!!

sv: hihi så bra, vad kul att höra! åh så bra del haha. älskar alla heh.. ;p

Tycker hon borde prata ut med Harry ännu en gång ;)

Svar: hihi, jaadu;)
My Wesström

Bra skrivet tjejen! *-* ♥

Bra som vanligt! :) <3




Kom ihåg mig?