forbidden love, del 5

Agnes Perspektiv;
"Which song?" frågade Harry och tog upp micken. Jag flinade lite mot honom och gav han min retsamma min.
"Little Things?" sa jag och blinkade med ena ögat lite skämtsamt. 
"Do you know One Direction?" sa han och såg väldigt förvånad ut. Jag kunde inte låta bli att skratta åt honom och nickade instämmande.
"Of course, i'm a true Directioner" sa jag och såg hur Harrys lilla smile ändrades till ett riktigt leende. 

Pictures says more than wordsFashion Kids. Фотографы. Надя СокологорскаяBullying is for losers~
Andrea -Beca George.And If I'm not the best then you're stuck # | via Tumblr

"Are you? that I never thought about you" sa han och fortsatte att le. 
"It's so much you don't know about me.. " jag drog en djup suck och såg hur Harrys leende förvunnit och tittade nu lite bekymmrat på mig.
"What do you mean?han gick närmare men jag backade. 
"Oh, nothing. Now we singing" sa jag och tog upp min gitarr som redan stod på scenen. "I can sing Liam , Louis and Nialls solo if you sing yours and Zayns?" jag tittade på honom samtidigt som jag sa det för att få en liten bekräftelse att det var OK, vilket det tydligt var eftersom han log mot mig och nickade varsamt. 
 
Harrys Perspektiv;
Jag såg hur hon funderade på något annat men jag ville inte ta upp det och förstöra stämningen vi hade. Det var verkligen kul att se henne igen. Hon hade verkligekligen förändrats både på utsidan och insidan. Dock så hade jag aldrig riktigt pratat med henne på det här sättet eftersom hon ofta var väldigt tyst, till skillnad från nu. Hon var verkligen en rolig tjej som verkar ha båda fötterna på jorden. 
Vi ställde oss ordentligt på scenen och jag såg på Agnes att hon inte alls var van med det på det sätt som jag var, men hon tog det rätt bra ändå.
"Now we will sing my favorite song, and I sing for my dear brother today. I love you." sa hon och tittade hastigt på mig och sedan började hon spela på sin gitarr, hon var grymt duktig och jag skämdes med tanken på att jag inte alls var lika duktig och även kunde hon precis alla ackorden också.  Jag började med Zayns solo som vi sagt och jag var lite orolig för hur det skulle låta när Agnes sjöng eftersom jag aldrig hört henne sjunga förut. Hon satt bredvid mig och såg väldigt allvarlig ut och hon började även sjunga på Liams solo. Jag trodde jag skulle trilla baklänges när hon började sjunga. Man fick rysningar i hela kroppen och det var verkligen grymt bra. Hon var verkligen duktig. Jag log mot henne och nickade sedan började jag sjunga mitt solo. 
"I know you've never loved the sound of your voice on tape 
You never want to know how much you weigh 
You still have to squeeze into your jeans 
But, You're perfect to me" 
Jag kunde inte låta bli att titta på Agnes när jag sjöng den min vers och jag log genom det hela. Det var verkligen kul att sjunga tillsammans med henne. 
-
Agnes Perspektiv;
Jag vaknade med ett ryck och tittade på klockan, halv ett. En helt okej tid att vakna eftersom det blev sent igår innan jag och familjen åkte hem igen. Jag umgicks med Harry under hela kvällen och vi bytte även nummer det sista vi gjorde. Det var kul att träffa honom igen och han var så lugn och ärlig. Men det kändes även som att jag glömt att fråga honom något. Jag låg och funderade över det ett tag tills jag äntligen kom på det. Vem var tjejen som ivrigt ropade på honom efter bröllopet igår? Inte för jag skulle bry mig så mycket, men ändå så är det ju klart man vill veta. Jag gick upp och märkte direkt att det bara var jag vaken. Jaha, vad ska jag hitta på idag då? ringa någon gammal vän? haha, vem försöker jag lura. Jag hade inga. 
Efter en lång stund av rastlöshet så bestämmde jag mig tillslut för att gå ut och springa, jag tog på mig de få träningskläder jag tagit med mig hit och gick ut i det fina sommarvädret, det var helt friskt i luften och solen lyste mot mig. Jag satte i hörlurarna och lät träningslistan gå. Jag började springa och tankarna om mig och Harry började gå runt i mitt huvud igen. Hur han sjöng till mig, hur han tittat på mig, hur han pratat med mig, hur fin han var. Jag avbröts i mina tankar då jag fick se två små tjejer gå på en annan - lite mindre tjej. Jag blev helt rasande och insåg att jag inte bara kunde stå där och inte göra något. Jag gick snabbt dit.
"What the fuck are you doing, guys?" sa jag och försökte hålla lugnet nere. 
"Fuck that you!" sa en ena tjejen och försökte låta cool. Jag kunde inte längre låta snäll och kände hur jag rusade upp.
"You leave her alone, otherwise I promise that you will be on the ground soon." sa jag och spännde blicken i de små tjejerna. De släppte den minsta tjejen och sprang fegt därifrån. Vilka töntar. 
"Thank you so much" den lilla tjejen kramade om mig och jag log bara lite åt henne. 
"You are my hero!" sa hon och log beundrande mot mig. Jag såg hur hon precis tappat sina två framtänder så jag förstod att hon inte kan vara mer än 6-7år. 
"No problem, sweetie. Whats your name?" sa jag och kollade på henne och hennes fina fbruna hår som var uppsatt i en fläta. 
"Kim, I played here in the park when those two girls came and started beating me." sa hon och tog min hand. Jag förstod vad hon menade och jag har själv suttit i hennes sits. 
"Listen to this, Bullying is for losers and they are two idiots. Fuck them, you are fine just as you are" jag såg hur hennes ansiktsuttryck ändrades och hela hon lyste upp. 
Jag gick med henne hem för att hon skulle slippa gå själv och när hon just öppnat dörren in till henne så såg jag till min förvåning ett välbekant ansikte. Harry?
"Oh, this is Harry Styles. My sisters boyfriend! He's very nice" sa Kim och kollade upp mot mig som stelnat till lite när jag hörde det hon just sa. "Min systers pojkvän" 

Del 5! Ojdå, vad kommer hända nu? kommer det uppstå problem eller kommer Agnes acceptera det? Nästa del kommer ikväll. 
 
Fredag idag! fyfan vad sköönt! mer inlägg kommer det nog komma och även en ny header är på G. Ha en trevlig fredag på er! kram

SUPERBRA!

jättebra meeerrr!!!!!! ;)<3<3<3

JÄTTEBRA!!!!!!!! Undra hur hon reagerar när Kim sa det?

Svar: Haha jadu! nytt inlägg är ute nu iallafall! ;) <3
My Wesström

En annan sak är att när jag började läsa denna del spelade jag Little Thing. Just den sången dom sjunger

Nej, vad kommer hända nu?:(

Sv: Ja, han är underbar!<3

Sv; High Five! Hahah, varsågod! Klart jag gillar din novell ;)

Riktigt bra del! Bra gjort av Agnes haha ;)

SUPER BRA SOM ALLTID SÖTNOS! MEER SÖTIS! :D<3

Svar: jaaa, ny del uppe nuuuuu bästa du!
My Wesström

Oh! vad kommer hända nu? Sjukt spännande :) kram

My

Åh så braaa! Hihi :)

Haha, lite knäppt att träffa Harry överallt ;)

Riktigt bra :)

Svar: Haha, jomenvisst! ;) tack snälla du!
My Wesström

Jättebra!

Bra skrivet!




Kom ihåg mig?