forbidden love, del 8

Harrys Perspektiv;
Plötsligt så fick jag syn på ett välbekant ansikte och log för mig själv. 
"Louis, it is she that I sang with" jag viskade mot Louis som fick syn på henne och log.
"Wow, she looks really good" sa han och jag kunde inget annat än att hålla med. Vi satte oss några bord bort men jag kunde inte sluta titta på henne, efter ett tag så fick hon syn på mig. Jag log ett stort leende mot henne, men när hon fick syn på mig så tittade hon fort tillbaka till sin mat igen. Som om hon ville undvika mig, varför?

TumblrBlog de mes-belles-citation - Page 4 - Blogs géniaux à aller voir ♥ - Skyrock.comoh food you understand me.
Agnes Perspektiv;
Efter The last song så kände jag hur hungrig jag var, magen kurrade och jag kom på att jag inte ätit något annat än glass idag och eftersom mamma inte orkade laga mat idag så åkte vi till min favoritrestaurang som det alltid brukar vara full med människor, vilket det inte var idag. Jag och mamma var rättaresagt nästan helt ensamma där inne och jag hade hoppats på att få vara det under hela lunchen eftersom jag verkligen hatade när folk stirrade på mig när jag åt. Jag hade även bara gjort håret till en boll och inte orkat fixat mig så speciellt mycket. Mitt i mitt hamburgarätande så såg jag fem killar komma in genom den lilla dörren. Klart jag kände igen dem och självklart kom det just nu. Jag såg hur Harry tittade på mig och jag kunde inte låta bli att snegla på honom oxå. Efter ett tag tittade jag ordentligt dit och märkte hur våra blickar möttes, han gav mig ett stort leende men varför skulle jag le tillbaka? det kändes inte bra och jag skulle förmodligen blivit dödad av Steph och Nicole. Så jag tittade fort tillbaka på min mat igen. 
"I'm going to the bathroom, be right back" mamma reste sig upp och gick iväg. Typiskt, såklart hon skulle lämna mig ensam nu när det var som pinsammast. 

Harrys Perspektiv;
Jag skulle precis ta en tugga av min hamburgare då Louis började prata. 
"Ey, Harry. She's alone now, go there!" han log och kollade mot Agnes som nu satt ensam. 
"And say what? she didn't looked at me anymore" sa jag och bara fortsatte att äta. Jag såg hur Zayn, Louis och Liam tittade på varann och de flinade sådär lurigt, man visste inte riktigt vad som pågick i deras små hjärnor när de fick den minen. Niall som satt bredvid mig bara åt och jag kände mig riktigt dum. 
Jag tittade ner och började äta mot min hamburgare och när jag tittade upp var Louis borta från bordet. 
"Where's Louis?" frågade jag de andra och nu tittade även Niall upp. Zayn satte igång med ett asgarv och Liam bara nickade mot Agnes bord och jag tittade direkt dit. Åh nej, Louis. Vad gör du.. När jag tittade dit fick jag se Louis stå och prata med Agnes och jag förstod vad han försökte göra. Men det verkade inte funka så bra eftersom han kom tillbaka och såg väldigt besviken ut.
"Oh, Harry. You have sabbatical this" sa han och satte sig på sin plats igen. 
"What? What do you mean?" sa jag lite förskräckt på honom eftersom jag inte riktigt förstod vad han menade med "Du har sabbat dethär".
"She's afraid of you, Harry" sa han och åt av sin hamburgare. Jag tittade på henne ännu en gång, hennes blonda hår uppsatt i en boll och hennes fina gröna ögon som inte alls var översminkade. Hon var så fin. 
"Is she afraid of me?" sa jag bara och höjde ögonbrynen lite och Louis hade även fått de andra killarnas uppmärksamhet nu med. 
"Yeah, or.. Nicole scared her. And you is Nicoles boyfriend and she don't want to talk to you anymore" han lät väldigt känslokall när han sa det och bara fortsatte att äta på hans hamburgare.
"Do you don't care about it?" sa jag och tittade frågande på Louis.
"No, it's not me like have a witch like my girlfriend. It's your choice, not mine." sa han och kollade nu upp mot mig. Jag visste att han inte gillade Nicole, men häxa var väl att ta i? och vad menade han med det? jag sa inget mer och för första gången uppstod en riktig pinsam tystnad mellan oss alla fem. 
"I'm sorry mate" sa Niall efter en tag och tog armen om min axel. Jag log mot honom som precis ätit klart. 
"What do you think I should do?" jag tittade nu upp på killarna som log lite åt mig, alla utom Louis. 
"It is only you who has control over your life, do not ask us" sa han lite bittert och jag kunde inte förstå varför han lät så sur efter samtalet med Agnes. 
"Louis, What's wrong with you?" hörde jag Zayn säga och jag var riktigt tacksam över att jag inte verkade vara den enda som tröttnat på Louis attityd. 
"I just love Harry, like my brother and I want him to be happy, and he's not with Nicole." jag log mot honom när han sa det och jag mötte hans blick. 
"It's okey Lou. I'm with you now, my four best mates. So now I'm happy" sa jag och ruffsade till han i håret. Det kändes bra att Louis brydde sig så mycket iallafall. Men nu var bara frågan, vad ska hända mellan mig och Nicole? och mig och Agnes? jag vet ingenting längre. Jag tittade bort mot Agnes bord en sista gång, men när jag kollade dit var ingen där. De hade gått. 

SUPERBRA!

Haha, jag höll på på att dö när Lou gick till agnes men den var det inte lika roligt när han kom tillbaka. Men jag älskar fortfarande hur killarna är mot varaddra. Hoppas Harry dumpar Nicole!:D

Sv: Haha, nej gråt inte!;] Men kul att du gillar den för själv tycket jag att den är lite seg. Men ändå bra, kanske!?:)

Meeeeeeer NU! Snälla ;D

Bra! Längtar til nästa del. Undra vad som händer nu

My

Jag vill ha lite mer action hahah men du fattar ;)

Snälla mer! Längtar sjukt mycket till nästa del :D Meer BÄSTA DU :D <3

Svar: Hihi, jaaaa.. ny del ute nuuuu söta du! <3
My Wesström

Sv: haha, underbara!:)

Längtar till nästa del, Harry måste verkligen göra slut med Nicole! :)

Svar: hihi jaa, vi får se hur det går;) nästa är ute!
My Wesström

Taggar nästa!! :D

Svar: kul att du känner såå! :D <3
My Wesström




Kom ihåg mig?