one way or another, del 17

Elvrias Perspektiv;
"Niaaaaaaaaaaallll" skrek Louis och sprang emot honom och gav honom en kram. Niall kom sedan fram till mig och hälsade och även han var rolig och snäll, humor hade han också. Det kom fans lite då och då och ville ta bilder med killarna och jag tyckte bara att det var så snällt av dem att det är så snälla mot fansen. Efter en timme på fotbollsplanen så bestämmde vi oss för att gå hem till mig och jag kom även på att Liam och Lucy var där hemma, undra hur det gick för dom?

♡•♡•♡♥party like a rockstar

Vi möttes i dörröppningen av Elly som precis kommit hem från jobbet. Hon fick se Louis och de andra killarna och såg väldigt chokad ut.
"Jaha, Hej, Jag är Elly" sa hon lite förvånat och de fyra killarna hälsade artigt på henne. Och ner från trappan kom även Liam och Lucy och då fattade Elly verkligen ingenting, men hon sa inget utan bara gick in i köket med ett leende. Jag skrattade till lite när jag tittade på henne och jag såg att även hon flinade. Vi alla gick upp igen och pratade, killarna lärde även känna Lucy som satt i Liams knä under nästan hela tiden, jag antog att det hade pratat ut och löst allt, äntligen.
"Va ska vi göra?" frågade Zayn otåligt och tittade mot oss som såg lika frågande ut. Jag såg att Harry tittade på något i mina hyllor. 
"Vi kan väl sjunga singstar?" sa han efter en stund och tittade upp. Vi alla började skratta men jag kopplade in det och vi började köra. Egentligen hatade jag ju det, men har man sjungit för hundratals människor i en musikal så ska det nog gå bra att sjunga för dem killar och Lucy med. 
Jag och Niall började med låten "Try" med Pink, jag vann över Niall men vi la inte så stor energi på det, det var bara kul att sjunga med killarna som alla var grymt duktiga. Vi körde vidare och när alla sjungit så orkade nog ingen mer sjunga längre.
"Ska vi spela FIFA?" frågade jag och jag märkte hur killarna kollade på mig, jag antar att det inte var beredd på att jag skulle ha det spelet, men faktum är att jag och Elly spelar det jämt, så jag var inte så dålig heller. 
"Har du det?" sa Liam och tittade på mig, jag log och nickade. Vi körde igång och Zayn och Harry fick börja. Det märktes att det var riktigt inne i spelet och de skrek och hoppade, de va kul att titta på. Den matchen slutade med 5-3 till Harry och man märkte direkt att Zayn var en dålig förlorare som genast hoppade på Harry och försökte brotta ner honom. Vi andra bara skrattade. 
"Ska du och jag mötas nu eller?" sa Louis och flinade sitt retsamma flin samtidigt som han blinkade med ena ögat.
"Gärna det! Men var beredd på spö" sa jag och tog en kontroll. Killarna var lika inne i matchen som jag var och det var en jämn match. Louis var duktig han med och det syntes att han spelat mycket förr. Men matchen slutade lika, 4-4 och det nöjde jag mig gott och väl med. Dock så verkade Louis lite tjurig över det och han var inte lika kaxig längre. 
"Ojdå Louis, du spelade lika mot tjejen din. Duktigt!" sa Niall och klappade till han på ryggen. Jag skrattade till och kände hur Louis kramade om mig bakifrån. 
"Jag spelade ju snällt mot dig förstår du väl" sa han och pussade mig på kinden. Jag höjde upp ögonbrynen lite och såg hur Lucy skrattade åt oss. 
"Ni är verkligen så söta tillsammans" sa hon och jag och Louis log mot varandra samtidigt som han pussade mig på näsan. 
 
Vi satt och pratade på mitt rum då vi plötsligt hör en duns och ett skrik nerifrån, Elly!

Tidsinlägg #3, shit, vad är det som händer nu? Varför skrek Elly? Kommentera!

superbra!

Asså guuuud vad händer nu? Meeeeeer ! Om du har tid & vill kan du kika in min och min bästis Theas 1d-novell! Den heter: 1d-novell.bloggplatsen.se

Du ät jättebra på att skriva! Idag har jag läst alla dina delar på båda novellerna

ÄLSKAR hu r killarna är mot varandra!!!
Nej, nu vill jag ju bara veta mer!

Super!

Älskar delen! Så bäst!!!!!!!

My

ÅHMAJGASH cliffhanger!! Elakt :(




Kom ihåg mig?