Everything about you, del 41

Harrys Perspektiv;
"I love you, Harry. You did my day with all these things. You're the best boyfriend in the world.", utan ett ord så låg vi med våra fingrar knutna med varandras och med våra läppar som hungrigt åt upp varandra på en tunn filt på ett ställe där jag praktiskt taget växte upp vid, det var en fantastisk kväll med ett fantastiskt sällskap och imorgon skulle jag ge mig iväg för att fortsätta världens bästa jobb med tankarna inom mig att min starka flickvän bara var stolt och lycklig för min skull, ja mitt liv just nu va komplett underbart. Nu mådde jag bra.

 
 
Liams Perspektiv; 
Trötta och inte så positiva vankade Zayn, jag och Niall ut ifrån min lägenhet på måndagsmorgonen. Klockan var inte mer än 6pm och vi skulle inte möta Paul förrän kl sju, men för första gången tänkte vi att vi kanske skulle komma i tid för en gångs skull, så slapp vi några sura miner. 
Trots klockslaget på dygnet så var det fortfarande folk ute, förmodligen hade deras semester också slutat nu så det var uppenbarligen påväg till jobbet nu, precis som vanligt. 
"Harry text me.", började Niall och började skriva något. "He says that he and Lou is at Starbucks in ten."
"Are they really sure about that we should go on the city without our guards?", frågade Zayn oroligt. Jag höll med honom om det och vi båda tyckte det var som en dålig idé, speciellt nu när vi var som tröttast och inte orkade med så mycket skrik. 
Vi bad Niall skriva att vi kunde ta något att äta vid flygplatsen istället, för allas säkerhet och inom några sekunder fick Niall svar tillbaka, självklart hade det inte ens tänkt tanken att fansen skulle hitta på oss lättare om vi visade oss för mycket, därför bestämde vi att vi skulle mötas vid flygplatsen istället. 
 
Vi tog den långa vägen till flygplatsen för att göra av med lite tid. Tio minuter innan vi skulle möta Paul svängde vi in på en parkeringsruta, hoppade ur bilen och släpade våra resväskor fram till den lilla porten som Paul endast reserverat för oss för att minska skrik och trubbel. Vi gick igenom den och mötte snabbt Louis och Harry som låg där, de såg inte så speciellt glada ut, men det visste ju jag med. Att lämna någon man älskade är alltid tungt. 
"You'll meet each other in one week again, the time goes fast, I promise.", jag kramade om Harry som inte alls var va med detta. Med tanke på att Louis och Zayn hade börja vänts sig med saknaden och att behöva säga hej då, men det hade ju förmodligen inte Harry, eftersom han aldrig visat sig kär på det här sätter förut. Vi alla gick in i en gruppkram och tillsammans skulle vi bekämpa saknaden tillsammans, som vanligt.
 
Klockan var nu tio över sju och Paul hade fortfarande inte kommit. Zayn tänkte precis ringa honom när min mobil ringde, Paul stod på displayen och jag svarade direkt.
"It's Liam.", svarade jag så piggt och diskret som möjligt. Han var ju trots allt en utav de som bestämde över oss.
"Hi Liam. Sorry I'm late but before we travel the world, the rest of our team wants to meet you guys, it's really important. Come to our studio now."
Innan jag hann säga ett ord så hade han redan lagt på. Jag suckade. Han hade inte alls låtit särskilt glad och han lät ganska så sträng, jag kände på mig att vi var på något sätt i trubbel just nu. Resten av killarna tittade oroligt på mig, jag berättade om det korta samtalet och vi for direkt till bilen igen för att fara till studion som vi blivit tillsagda. 
 
"Alright boys, the rest of the team is in there. Follow me.", Paul hade ställt sig utanför och mötte upp oss som vanligt, men denna gång var leendet på hans läppar försvunnen. 
"Can you just tell us what's going on?", försökte jag och tittade på de andra. Paul suckade och skakade på huvudet, det syntes att han var besviken på något.
"Haven't you guys read the magazines?"
"No.", svarade vi alla i kör och tittade förvirrat på varandra men vi hann inte säga mer förrän vi var inne i det ljusa rummet där Magi, Theo och Rikard satt med händerna ihop dragna. Vi kunde se på deras miner att de var arga, även om vi ofta brukade komma överens med just dessa chefer rätt bra, men just nu kändes det i luften hur arga det var, jag visste dock inte vad vi hade ställt till med än. Det var även ett tag sedan vi var här, vi hade inte hamnat i tidningarna på väldigt länge nu så detta snack med denna del av managementet var ett tag sedan nu.
"Hello boys, sit down.", började Magi och drog till med sitt påmålade leende. 
"We should to Ghana in just two hours, what's the problem?", som vanligt tog Louis första orden och det märktes hur irriterad han var, visst det var väldigt tidigt på morgonen och vi alla var trötta, men man riktigt hörde hur irriterad Louis var.
"You'll have time for that, this is more important.", klagade Rikard och slängde fram tre stora tidningar, alls tre med stora rubriker om Harry. Jag behövde inte längre vara orolig över att jag gjort något fel, men däremot blev jag orolig för Harrys skull, jag visste hur stränga och orättvisa detta team kunde bli. 
"Can you explain this for us, Harry? Or anyone else?", med spända ögon tittade Theo på oss med armarna som nu var ett kors på hans bröst. Jag grabbade tag i en tidning och behövde bara läsa på den stora rubriken för att veta att det tidningarna skrivit var bullshit.
"Harry is a sexutilized. He just want sex.", Magi citerade texten jag nyss läst för mig själv. Jag visste inte riktigt vad jag skulle säga om detta och vilken idiot kunde ha mage till att ens säga något sånt om Harry?
"We really don't know about this.", förklarade Niall och slängde den ena tidningen bakom oss. 
"The girl as said all this things to the magazines should has any connection with you Harry, with hers own word anyway. She's name is Hannah and is this true as she said?", Harry satt tyst på hans stol och sa ingenting, han verkade inte vilja prata om det men Rikard fortsatte. "Can you guys go out? Just for a minute we wants to talk alone with Harry."
"No.", protesterade Louis, till min egen förvåning, eller rättare sagt, till allas förvåning. "We haven't any secret for us anyway, you can say it in front of us too.", jag såg hur Harry tacksamt tittade på Louis och sedan tillbaka på de tre förvånade teamet. De var förmodligen inte alls van med att någon sa ifrån, och speciellt inte vi.
"We don't think that this blonde girl saying the truth. But we have seen Harry with this girl before and we just wants to know the truth now, from Harry.", han svalde och tittade mot oss för någon slags bekräftelse att vi fortfarande stod på hans sida. Sedan började han, sakta men säkert berätta från hela första början, om hans misstag med den one night standen och hur han trodde det var tjejen hans hjärta höll kärt, till dagen på El's fest när hon då tydligen hotat med att han skulle få ångra detta. 
Teamet nickade och såg en aning säkrare ut och för oss så fanns det ingen tvekan om att hon var en hemsk ryktesspridare.
"We believe you, Harry.", började Magi, en aning gladare denna gång. "Linn seems like a good girl, and even if your fans don't like her, prove them that you really do.", lika som de fyra andra killarna bredvid mig blev jag riktigt förvånad. Oftast var det Magi som ville föra oss bort ifrån våra flickvänner, men inte denna gång. Vilket jag såg på Harry att han tyckte det var skönt. 
"But the fans are very confused about all this, just do something that they didn't believe in this rumors.", konstaterade Theo med höjda ögonbryn.
"Yeah, absolutely.", bekräftade Harry med ett leende. 
"Have a good week in Ghana boys, and let's go before you miss the flight.", sa nu Rikard och räckte ut sin hand mot oss, villigt tog vi tag i den och skakade om den.
 
"Harry_Styles; don't believe in the sick rumors in the magazine guys, nothing is true, just rumor.
Now we're on our way to Ghana, the free time is over, time to work. x"
Jag läste Harrys tweet ett antal gånger och tyckte det var riktigt bra skrivet, jag lärde bara tycka på RT och jag läste igenom kommentarerna och de mesta såg bra ut, jag såg en väldigt bra kommentar, men när jag då skulle visa Harry så fick jag syn på att både han, Zayn och Louis sov. Jag tittade på Niall med ett leende, nu var vi påväg.
 
Linns Perspekriv;
Jag tittade på El som stod i dörröppningen till mitt rum, yrvaket ställde jag mig upp och gick emot henne, vi båda var väldigt nere över att de tidigt hade lämnat oss men ändå hade jag lyckats somnat om. Jag log dock åt när jag tänkte på hur perfekt gårdagen blivit, och Eleanor såg minst sagt ut att ha haft det lika bra hon med.
"Mom, dad and Louise just go out and did something. What do you think, breakfast time?"
"Always ready for breakfast.", svarade jag fort och följde henne ner, vi bestämde oss för att lyxa till det och baka scones till oss. 
 
Brödet stod inne i ugnen och El tog en dusch. Jag sprang då upp och hämtade min mobil, två meddelanden hade jag fått under min tid nere och jag klickade först upp Harrys meddelande som berättade att de nu var påväg. Jag log. Leendet försvann dock när jag fick syn på det andra smset, även om jag tagit bort numret så kände jag fortfarande igen de tre första siffrorna, vilket räckte för att jag skulle veta vem det var, Carl.
 
~ Jag saknar dig, önskar det var vi igen ~
 
--------
Åh no! Drama! Hur reagerar hon på det? Har hon verkligen gått vidare från honom? Kommentera!!

Nejnejnej, inte han! Snälla...vill veta mer! Bra!

Svar: tack! :D haha, håller med. Hatar Carl så mycket ;) !
My Wesström

skitbra del ! wiihoo, har väntat så länge.. hoppas hon inte gör något dumt nu!

Svar: Det får vi verkligen inte hoppas :)
My Wesström

riktigt bra del, My! du är så duktig och man märker att du blir mer och mer erfaren utav skrivandet. Keep going!

Svar: Men gud vad glad jag blir, verkligen alltså. Blir så himla rörd av sånna här kommentarer :')
My Wesström

~ S

åh, nej. Vad fan ska hända nu!! hoppas hon inte gör något dumt mot Harry nu, det skulle inte vara kul. Jättebra del iallafall, tur att mangementet tog det så bra!

Svar: Ja. det var tur !
My Wesström

äntligen ute! som jag längtat. Nu går hon bara inte göra något fel! då blir jag sjukt besviken på henne, tex om hon går tillbaka till Carl som egentligen bara drev eftersom han älskade Nadja nyss ju.

Svar: Åh, vad glad jag blir. Ja, håller med!
My Wesström

Faaaan för dig carl....

Sjult bra

Svar: Ja, fan för han !Tack :)
My Wesström

aaww, kul att teamet gillade Linn! så sött! :)
Åh, tänk om hon går tillbaka till Carl, de får bara inte hända!

Svar: Nej det får vi verkligen itne hoppas;)
My Wesström

Hon får INTE gå tillbaka till Carl! Seriöst, jag kommer flippa ur om hon gör det haha. Sjukt bra skrivet, as always! :Dxx

Svar: håller meed!! TAACK SÖTIS <3
My Wesström




Kom ihåg mig?