everything about you, del 57

Linns Perspektiv;
"Vad bra, då accepterar jag honom.", skrattade hon och gick närmare mig. "Det är en svart bil där utanför och det är förmodligen dig föraren väntar på.", sade hon igen. Jag öppnade då ytterdörren och såg att Harry stod utanför bilen och nu väntade på mig. Jag log åt honom och tittade sedan på mamma. 
"Jag älskar dig mamma.", sade jag innan jag slog igen dörren för att gå emot Harry. 

FacebookI wish I had an oceanHarry Styles - X Factor USA

Han stod bakom den öppna bildörren med ett brett leende på läpparna. Han tittade på mig med sin hemlighetsfulla blick och jag kunde trots avståndet se hur han granskade mig uppifrån och ner. Han såg ovanligt glad ut och på hans ansiktsuttryck såg det ut som att han vore nöjd med sina planer inför kvällen, vilket bara fick mig att bli ännu nyfiknare än vad jag redan var. Jag log mot Harry samtidigt som jag hårt höll i min lilla plånbok där jag också hade min mobil och lite sådanna viktiga saker. 
"Hello beautiful.", kommenterade han när jag nu stod framför honom, med bildörren emellan oss. Jag flyttade mitt huvud närmare Harrys och vi möttes i en kyss. "Are you ready for a crazy night?", med det rodnade jag lite, för vad han menade med 'galen natt' visste jag faktiskt inte och var det något jag lärt mig ifrån mina veckor med Harry så var det att han kunde vara väldigt pervers av sig. Jag bara skrattade, ruskade på huvudet och satte mig försiktigt ner i framsätet. Harry stängde dörren och sprang runt hans svarta bil för att sedan komma till förarsätet. 
"Okay, Harry. What should we do now?", frågade jag i ett försök till att få Harry att berätta. Han log brett från sin sida och jag såg hur han sneglade mot mig. Han tog sin hand ifrån växlarna och sökte efter min istället, jag tog snabbt taget i hans hand och försiktigt knöt vi dem samman. 
Han hade fortfarande ett litet flin placerat på hans läppar medans han körde och han såg ut att vara lika spänd som mig, om jag tänkte efter. Förmodligen ville han lyckats med kvällen, men vad vi än skulle göra ikväll så såg jag fram emot det, bara jag fick vara med Harry. Utan att smyga så vände huvudet mot Harrys håll och inspekterde hans klädsel för kvällen. Han hade en blå skjorta med en kavaj över den, sedan ett par svarta byxor. Han såg riktigt stilig ut och det gjorde mig riktigt osäker att veta att denna världskända, snygga killen ville ha mig, mig bland alla miljontals tjejer. 
 
Hand i hand, sida vid sida gick vi mot restaurangen som såg väldigt dyr, flott och exklusiv ut. Jag tvekade en gång om jag verkligen ville gå in här med tanke på att jag såg hur bara lamporna där inne verkade kosta flera tusen, att det sedan var vid sjön fick det att låta ännu dyrare, men samtidigt så var det ändå sista ensamma kvällen med Harry så varför inte unna sig med detta? Jag såg på Harry som fortfarande såg ut att vara nöjd med sitt val. 
När vi kom in på restaurengen la jag direkt märkte till att det bara var vi och några få till par som skulle äta här, vi köade bakom de gamla människorna framför oss och när det äntligen var våran tur så behövde Harry inte säga mer än 'Styles' så blev vi förda till vårat bord som var fint uppdukat för två mitt framför vattnet. Jag blev faktiskt lite rörd när jag visste att Harry gjort allt detta för mig. Vi fick en varsin meny med det olika materna och jag chockades över priserna, visste såg det dyrt ut men att en liten salladstallrik skulle kosta upp åt 300 svenska kronor var väl lite att ta i. 
"Oh, It's very expensive in here.", började jag lågt och såg hur Harry med ett leende tittade upp ifrån de olika maträtterna. "Should we really eat here?"
"Don't worry, babe. Take what you want, I've already paid everything.", jag suckade och tittade vädjande på honom. Jag var riskabel till att belata min egen mat, men jag visste hur Harry var och det var redan så fint som det var, därför orkade jag verkligen inte tjaffsa om det nu. 
"Alright, then I'll pay something next time.", klagade jag och såg hur Harry försökte hålla sig ifrån att skratta. Han var så söt. Jag log då jag med och skakade smått på huvudet. Oavsett vilket humör jag var på så kunde alltid Harry göra mig så lycklig, jag bara älskade hur han fick mig att le, hela tiden. "It's so beautiful here, with the lake and everything."
"Yeah, exactly as you are, Linn. You're amazing.", konstaterade Harry och släppte blicken på sin meny för ett ögonblick. Jag log åt honom och tog hans hand över bordet. Strax därefter kom den svartklädde servitören och frågade vad vi ville ha och jag hade faktiskt redan bestämmt mig. 
Persu4deTumblrTumblr
 
Köttet tillsammans med pommesen var riktigt goda och jag orkade knappt hälften. Det var faktiskt mycket mat för pengarna och samtidigt gott, denna kväll kunde verkligen inte bli sämre, jag mådde så otroligt bra. Det som förvånade mig mest var att inga fans hade kommit fram till Harry ännu och jag hade inte heller lagt märkte till något skrikandes utifrån. Jag tittade tacksamt på Harry medans han tog den sista tuggan som fanns kvar på hans tallrik, han hade tydligt visat att han varit hungrig med tanke på att han tagit lika rätt som mig och då även ätit upp den fulla tallriken med mat. 
"Thank you for everything, Harry. This is too much for me, everything you done for me and I can't thank you enough for what you've done for me. But I'm so happy with you and I'll always be.", förklarade jag när Harry tittade in i mina ögon. Han flinade lite snett och kisade med ögonen samtidigt som han höll min hand över bordet. 
"This night isn't clear yet.", han reste sig upp och fortsatte att hålla i min hand. Jag följde hans exempel och ställde mig upp utan att släppa blicken ifrån hans underbart gröna ögon. "Come with me.", flinade han ännu hemlighetsfullare. Vi gick ut från rastaurangen, tackade personalen och for ut till bilen igen. Jag visste inte vad som pågick, men något sade mig att Harry visste exakt vad han höll på med, han hade förbrett denna kvällen så bra. 
 
Jag hade ingen aning om vart vi befann oss och heller inte vart vi skulle, det enda jag visste var att vi var utanför London, vilket gjorde att mitt lokalsinne blev förvirrande. Jag kunde mycket om Londons gator och allt det där, sedan liten. Men utanför hade jag absolut ingen aning om, därför kändes det tryggt att vara med Harry. 
En halvtimme senare satt stod vi vid en parkering, han stannade bilen och vände huvudet mot mig. 
"Are you ready for a crazy night?", han upprepade frågan han tidigare ställt med ett lika flirtigt flin på läpparna som för bara någon timme sedan. Jag nickade faktiskt denna gång och klev ur bilen. Jag gick till Harry och tog hans hand, han släppte dock den direkt och tog sina stora, varma händer och höll för mina ögon och även mina öron för att jag inte skulle höra något. Dock kunde jag höra hur musik och ljud hördes lite av sidan av, men jag kunde faktiskt inte ens gissa vad vi skulle göra här näst. Därför så gick jag lydigt framför Harry och öät honom leda mig fram till stället vi skulle vara på. 
 
"Wow, Harry! That's amazing!", utbrast jag glatt och tittade ut på alla olika karusellerna och spelen vi stod framför. Jag la också märkte till att det bara var vi här, vilket gjorde det ännu bättre, dock lite ensamt, men samtidigt var jag glad över att slippa massa köer. Jag pussade han på kinden men vände fort fram huvudet för att beskåda den fina anläggningen, om jag bara hade vetat om att vi skulle göra detta så hade jag ju självklart tagit andra kläder med mig, vilket fick mig orolig. "But, Harry. I can't do this with these clothers?", jag pekade på min klittriga klänning och sedan på mina höga klackskor som faktiskt hjälpte mig att komma upp till Harrys längd. 
Han fortsatte att le och höjde ögonbrynen lite. "That's why El is here too, she has your other clothers with her now.", jag kände genast hur hela jag bara sken upp av lycka, Harry hade verkligen planerat in detta in i minsta detalj, vilket bara fick mig att älska honom ännu mer. 
"Oh, Harry. That's too much, seriously.", bönade jag och ställde mig framför honom, jag hade fortfarande ett leende på läpparna, men jag ville fortfarande att han skulle veta det jag menade, han hade inte alls behövt göra allt detta för mig. 
"Nothing is too much for you, Linn. You're my world, I'd do everything for you,", vi både log. Jag pressade mina läppar emot hans i en evig kyss då vi plötsligt blev avbrutna utav högljudda röster som även var igenkända. 
"There you are!", hojtade Louis till och kramade om oss båda, vilket även resten av killarna gjorde sekunden efter, plus Perrie och El. Jag tittade mot Harry och log med ett ännu större leende, jag hade inte alls förväntat mig att resten av killarna skulle vara här också, vilket gjorde detta bara ännu bättre, jag kunde helt enkelt inte bli ledsen just nu, allt var så perfekt, och att veta att mina efterlängtade tjejer skulle komma hit imorgon gjorde allt så mycket bättre. 
"Here, Lollipop. Take your other clothers on!", inflikade El och räckte mig en väska med förmodligen mina kläder i. Försiktigt öppnade jag väskan för att de vilka kläder de gett mig och till min förvåning var det helt vanliga kläder, tack och lov. Om jag kände El rätt så kunde hon faktiskt hitta på något hemskt, som om hon skulle hittat kläderna på mormors gamla vind eller något. Jag log åt tanken och tittade mot de andra som såg minst lika uppspelta ut. Det skulle verkligen bli kul att få göra detta med min perfekta kusin, mina fina nya vänner och min underbara pojkvän. 
Innan jag gick för att leta reda på en toalett tittade jag på Harry, dock såg han redan på mig där han stod, några meter ifrån mig bredvid Niall och Liam. Han gick då fram till mig med sitt leende som bara han kunde göra, leendet som fick mig att smälta. 
"Do you like this night? It's gonna be crazy, right?", skrattade han och förde in mig i hans varma famn. Jag nickade i hans armar och tittade upp mot honom igen. 
"Thank you for being in my life, I love you so much Harry.", jag pussade han ömt på munnen, igen, men tittade direkt in i hans gröna ögon igen och ärligt talat så såg han världens lyckligaste ut, precis som jag.
"I love you too love."

Sååå sött! åh, hoppas ni gillade den, jag gjorde det i alla fall! 
I nästa del kommer Elin, Nadja och Erika, då får vi la se vad som händer ;) Vad tror ni? Kommentera gärna!

Gahha! Jag dör snart! Denna novell är typ en av dem bästa jag någonsin läst!

Svar: Men ååååååh detta gjorde min tag tusen tack <3
My Wesström

Åh jag log under hela kapitlet! Så himla underbaaaaart :') Hoppas inte Elin, Nadja och Erika kommer förstöra någonting mellan Harry och Linn på något vis :o x

Svar: Sååå snäll du ääär! Nej det får vi verkligen inte hoppas ;) x
My Wesström

Asså nej nu blev jag jätteavundsjuk. Harry är föör fin!!:)

Svar: Ja ellerhur, känner så jag å :(
My Wesström

Bästa delen nånsin! Harry är ju så fin mot henne :)

Svar: Taaaaack duu! Ja han är så fin :(
My Wesström

Awwwwww

Svar: hihi jaaaa!
My Wesström

ida

wiiiiiie fyfan vilket bra kapitel! fangirla som en liten unge haha :D

Svar: Haha go du ärrr! <3
My Wesström

Alltså nä.. Nä.. Harry är bara helt perfekt.. Som du !

Svar: Men gud, åh nej de är jag verkligen inte men Harry är! kram!
My Wesström

Älskar denna novell och speciellt den här delen. Så underbar!

Svar: Tackk, vad glaad jag blri sötis <3
My Wesström

Jaaa visst är det!!!!!

Du ska bara veta, The Vampire Diaries är den bästa serien någonsin och jag har kollat på det sedan det började sändas år 2009, har kollat om alla asvnitt säkert minst 7 gånger och får fortfarande inte nog av det, besatt skulle jag vilja kalla det!!!!!!!! <3 <3 :)

Åhh, tack så mycket! Det gör mig så himla glad! <3 ¨

Nämen oj! Härligt att du har fler i familjen som tittar för då vet dem ju vad du pratar om! Hur långt in i serien har du kommit?? :)

Jag önskade verkligen också att jag hann att kolla på mina serier mer, men man hinner ju inte då man har så mycket att göra! Så på helgerna brukar jag också kolla på serien jag kollar på nu eller när jag kommer hem från skolan och ska äta mellanmål eller något! :) <3
Kom ihåg mig?