everything about you, del 59

Linns Perspektiv;
"Wow, Linn. Är det sånna killar du umgås med dagligen nu eller? Han var ju riktigt snygg.", utbrast Erika. 
"Ja, jag ser verkligen fram emot att träffade andra killarna.", inflikade Elin lätt. Våra alla blickar riktades mot Nadja som redan var halvvägs ner på golvet medans hon viskade något som 'Louis Tomlinson gav mig en kram'. Som tur var så var jag snabb med att ta hennes arm så hon inte ramlade ner helt ifrån sängen. Jag skrattade lågt och skakade på huvudet. 
"Gud Nadja, du är verkligen en fan-girl du!, hur ska det bli sen när du fått träffat Liam, Zayn, Niall och Harry då? Kommer du reagera lika då också eller?", skrattade jag skämtsamt och slog henne löst på armen. Jag var verkligen så lycklig över att de nu var här, nu kunde jag vara hel till hundra procent.

 
 
Nialls Perspektiv; 
Vi var alla samlade hemma hos Zayn. Ikväll var det en stor kväll för oss alla fem, som vi nog var väldigt nervösa över. Vi skulle framträda Best Song Ever i en gala och även skulle vi få dela ut ett pris, det skulle verkligen bli kul. 
Zayn och Liam spelade en omgång FIFA, Harry hade gått ut för att prata i telefonen, förmodligen med Linn, och Louis gjorde bara som jag gjorde, satt i soffan och tog det lugnt. Det var ganska lugnt inne hos Zayn, det enda vi kunde höra var små suckingar ifrån Zayns sida då Liam då och då gjorde mål och ljuder ifrån tvn, såklart. Jag tittade på Louis med höjda ögonbryn och förvånades faktiskt över att han inte sagt särskillt mycket alls idag faktiskt, vi hade tillbringat senaste timmen här inne och han hade knappt öppnat munnen något alls. Min första tanke var att det kanske var något problem med Eleanor, men samtidigt så visste jag att om det var något om henne så skulle han berättat det tidigare, vi pratade alltid om problem med varandra, vi höll aldrig något speciellt hemligt om det inte var väldigt privat. 
"Lou, what's up?", jag puttade till honom åt sidan, dock svarade han bara med en gäspning och jag kunde se på hans ögon att han var trött. "It's something wrong?", fortsatte jag och märkte att även Zayn och Liam riktat sin uppmärksamhet åt oss. Han skakade bara på huvudet och gav oss ett brett leende. 
"Guys, I'm fine. It was just a long night yesterday and then Linns mates wake us up.", berättade han och gäspade ännu en gång. Jag förstod nu ingenting, Linns vänner? Varför hade ingen berättat att hennes vänner skulle komma? Var de fans till oss eller var det sånna som inte alls tyckte om oss? Med tanke på att Linn inte verkade vara något särskillt freak efter oss så var kanske inte hennes vänner det heller, eller vad visste jag?. Jag harklade mig och gav Louis en undrande min. 
"Are they nice or something?", jag skulle precis ställa den frågan till Louis då Liam hann före. Han ryckte på axlarna och höjde ögonbrynen snäppet högre än var det redan var. 
"Uhm.. I haven't talk to them like that but yeah, they sounds very kind and great.", svarade han kort och kisade lite med ögonen. "One of them are a huge directioner or at least, it sounds like that when I talked to her anyway.", han flinade lite och mer hann han inte fortsätte förräns allas intresse hamnade på den glada killen som kom rusandes in till vardagsrummet ut ifrån Zayns sovrum. 
"So, Who's ready for tonight then?", log Harry glatt när han sedan slog sig ner på fotöljen bredvid soffan. Han såg ovanligt glad ut, men det förstod jag också eftersom det antagligen var Linn han pratade med, alltid var han så glad efter ett samtal ifrån henne, det syntes på honom att han var kär, vilket oroade mig lite faktiskt, hur skulle det bli när vi sedan var tvungen att åka tillbaka på vår turné, skulle han verkligen klara av pressen som antagligen skulle uppstå? Vi alla tittade roat på Harry som fortfarande hade ett glatt leende på läpparna. 
"I am!", utbrast jag sedan eftersom det inte verkade som att någon annan skulle svara. "Should some of your girlfriends be there tonight? In the crowd I mean.", min fråga var riktad till dem alla fyra, dock var jag och Liam singlar men ändå så ställde jag frågan rakt ut till alla. 
"Well,yeah, Actually.", började Zayn med ett leende. "Perrie with Little Mix will be there and sit next to Eleanor and probably Linn and her friends too?", Zayn tittade på Harry för att få ett säkert svar, uppenbarligen för att veta om Linn blev med eller inte. Harrys leende blev ännu bredare när han sedan nickade. 
"Yes, Linn will be there and her friends too, I look forward to finally meet them.", han gungade fram och tillbaka på stolen medans Liam och Zayn satt igång spelet igen. Jag skrattade åt honom och kunde inte låta bli att hålla med, det var alltid kul att träffa nya människor, och kanske till och med nya vänner. 
 
Nadjas Perspektiv; 
I något som kändes som en evighet kom Linn äntligen tillbaka till sitt rum där vi nu satt tillsammans med Eleanor. Jag hade nästan helt glömt bort att Eleanor var Linns kusin och jag kunde faktiskt inte tänka mig att Linn var tillsammans med självaste Harry Styles, en av världens kändaste killar. I alla fall så var det väldigt roligt att umgås en stund med El, hon var som jag mindes, fortfarande väldigt framåt och glad, jag bara älskade hennes personlighet. 
"Okey girls, did you know what?", att prata engelska var inte min starka sida, men jag visste hur kan tog sig fram med det språket om jag nu behövde det och det var både jobbigt och spännande med att vi nu faktiskt skulle prata engelska under hela tiden 1D gänget var i närheten. Jag tittade på Elin och Erika som såg lika förvirrade ut dom också, El såg däremot ut att veta vad som pågick med tanke på hennes lugna ansiktsuttryck. 
"Well, maybe it not will interested you girls." hennes ord var nog mest riktad till Erika och Elin, men vände sedan huvudet mot mitt håll. "But One Direction will perform at the VMA award tonight and the boys wanted to see us in there, what do you saying?", Jag trodde först inte att det var sant. Jag kunde knappt tro det själv, var hon allvarlig? Skulle jag äntligen få se mina efterlängtade idoler live, tack vare min bästa vän som egentligen borde hata mig vid det här laget? Jag suckade lyckligt och försökte att visa så lite som möjligt hur glad jag egentligen var, inuti hoppade jag bokstavligen talat inombords. 
"It sounds okay, I'll meet the boys as soon as possible and go to a award first sounds good.", konstaterade Erika med ett leende. Hennes nästan svarta bruna hår var var som vanligt helt perfekt, hennes rosa läppar och hennes fina ögon hade jag alltid varit så avundsjuk på, att hon sedan var lite kort var bara sött, jag önskar faktiskt att jag kunde fått hennes utseende, även Linn och Elins utseende hade jag gärna tagit, och inte tala om Eleanors. Det var bara jag som var blond, misslyckad och helt totalt annorlunda gemfört med mina perfekta vänner. Skulle One Direction verkligen tycka om mig? Skulle jag vara för mycket för dom så att de inte ens ville vara min vän? Äsch, håll tyst Nadja, så är det inte alls. Du är fin och annorlunda på ditt eget sätt, sluta inbilla dig massa saker. Jag tittade sedan på klockan, tiden gick som vanligt snabbt så fort man var med dessa tjejer, därför blev jag ganska så förvånad när jag märkte att klockan redan var halv fyra på dagen, kanske var det dax att göra sig i ordning? det tog trots allt väldigt lång tid för detta ansikte att förbättras till något annorlunda, något finare. 
 
Vi var äntligen på plats inne i arenan där priserna skulle delas ut och där uppträdanden skulle visas. Jag hade redan sätt massor med kända kändisar som Wiz Khalifa, Selena Gomez och Miley Cyrus, vilket var väldigt stort för mig eftersom alla tre haft en väldigt stor påverkan till den person jag var idag, tack vare deras sångtexter och vad Miley och Selena gjort för disney chanel som jag konstant tittat på sedan jag var liten. Det var ju dock inte dom jag var ute efter, killarna mitt hjärta höll kärt hade jag ännu inte sätt skymten av och förmodligen var det någon helt annan stans än vid publiken eller scenen just nu, kanske var det bakom scenen. Hur som helst kunde jag bara inte vänta till att få se dem uppträda, och sedan såg jag väldigt fram emot att träffa dem alla och se om de verkligen är så goa som de verkar. Oavsett om jag skulle träffa dem eller inte, så var jag fortfarande otroligt glad idag. Jag hade begått ett stort misstag tidigare i år som jag absolut aldrig tänkte göra om. Därför var jag så otroligt lycklig för Linns skull och att hon äntligen hittat killen hon förtjänade, jag såg inte Linns relation med Harry dåligt på något sätt, utan jag såg det som en möjlighet att lära känna dem bättre. 

Jätteledsen för en usel del, men man kan väl säga att det var någon slags mellandel. Haha ;) Nästa del kommer när ni har kommenterat myyycket! Blir så himla glada av era otroligt underbara kommentarer, de gör verkligen mina dagar!
 
Kan även inte lova att en ny del kommer imorgon, jag ska nämnligen gå på This Is Us då. (Kan ni gissa vad happy jag är), men kanske hinner jag med ett tidsinlägg, beroende på hur aktiva ni är med kommenterandet ;) Kram på er alla!

vaddå usel?!?! den var BRA! :D
ska också på This is us imorgon! :D jesus vad jag är taggad!!

Svar: Hihi jaa de förstår jag!!!!
My Wesström

Längtar tills nästa del!'

Svar: Taaack :D
My Wesström

I vilket program gör du dina collage? Snygga jue!

Svar: Tar det i ett inlägg senare!
My Wesström

Vilken är din favo i 1D?

Så bra, även mellan delen :) du lyckas alltid!!

Ska också på premiären imorgon omg!

Svar: Men go du är! Blir så glad <3
My Wesström

Vaddå usel? Det var den ju inte alls!!!
jag ska också på den imrogn!:D

Svar: Ååh jaa, taggad till tuusen!!
Tack sååå mkt <3
My Wesström

Vad heter du på insta/Twitter

Kommenterade din andra del men lika bra som vanligt!! Du är så duktig

Svar: Tusen tack <3
My Wesström

Fia

Alltså åh my du blir bara bättre och bättre! Synd att de ej kommer någon ny del idag men längtar till imon!!

Svar: Ja, ny del ute nu!!
My Wesström

Så jäkla bra!! Du skriver så jävla perfekt så man blir rörd! Åh är så avis

Svar: Åååh sötis, tack!!
My Wesström

Hur gammal är du och vilken klass går du i? Gillar dina vänner också 1D?:)

Vad snackar du om? Vadå usel? DET VAR JU BÄST! :D x

Svar: ååh taaack :D xx
My Wesström

Bästa mellandelen ever isåfall! :) <3

Svar: men gud va glad jag blir :(blir typ rörd, haha <3
My Wesström

Aaah jag blir galen du kan inte bara sluta så där! Jag älskar den verkligen och tycker att du skriver grymt bra! <3

Svar: Haha åååh, tack så mycket tjejen. Blir minst lika glad över era fina kommentarer, kram <3
My Wesström




Kom ihåg mig?