länkbyte #16

Det var ju ett tag sedan jag körde med ett länkbyte så vafasen! Kika in på denna händelserika novellen som Ellinor skriver. Den är uppenbarligen om Zayn och har precis börjat, har läst prologen och kapitel 1 år ute nu. In å kika! 
 
Detta är prologen;

Mina föräldrar vart skjutna mitt framför mina ögon när jag var 11, pågrund av en affär. Jag minns tydligt Ricko, mannen som sa att vi var familj, att jag kunde lita på honom, innan han dödade mina föräldrar framför mina ögon. Jag tog mig själv till new york. med pengar från att ha jobbat & stulit saker från bensinmackar jag sedan har sålt på gatan. Jag bor i London nu, 6 år senare med min farbror Gabriel. Jag har varit väldigt kaxig sedan den dagen. Jag lärde mig att försvara mig själv redan vid 8 års ålder. Jag kan hantera ett vapen som baksidan på min hand, det är något man lär sig när man är uppvuxen med vapen, slagsmål & en massa droger & cigaretter. Skolan är ganska enkel för mig, betygsmässigt, men lärarna, eleverna och dom andra personerna i skolan hatar jag. Lärarna är helt dumma i huvudet, och vi kommer inte alls överens. Eleverna ser nog mig som en person man inte vill bli vän med. Jag blir lätt arg och därav många bråk & slagsmål. Jag är ganska tuff av mig, jag vägrar släppa in folk i mitt liv, förutom min farbror. 

Det känns ofta som att min farbror känner det riktiga mig, personen bakom mina murar. 

Jag är inte typen som har pojkvän. Kärlek är något jag inte tror på, jag tycker att det är bullshit. Men det var innan jag träffade zayn malik. 

Mitt namn är cataleya, och detta är min historia. 

 

Woopwoop, huuur spännande låter inte den`! Klicka HÄR eller på bilden för att komma till bloggen!


Kapitel 12 av Take Chances finns här under och troligen så kommer nästa imorgon, kan dock ej lova något. Ni får hålla utkik :) 

 

Sv; JA underbara, även om för föredrar niall som singel;) hah

Åh, tack så jätte jätte mycket My!
Länkade din blogg nu!
:)

När kommer nästa kapitel? Novellen är så sjukt bra orkar inte vänta ahaha<3

Svar: Ute nu :) <3
My Wesström
Kom ihåg mig?