everything about you, del 16

Linns Perspektiv;
"Now, tell me what's happend.", jag la armarna i kors och bestämde mig för att gå rak på sak. Något jag hade lärt mig under mina månader tillsammans med Carl var att ville man veta något, något allvarligt, så skulle man vara hård och allvarlig, annars funkade det inte. 
"Yeah, It's actually a long story, but yeah, you deserves to know how everything is.", svarade han kort innan han fortsatte.

 
Harrys Perspektiv; 
Att ha Linn i min lägenhet igen kändes så rätt. Jag ville alltid ha henne här, hon var så lugn, stabil och helt perfekt. Jag visste ju att festandet med Will alltid brukade spåra, varför valde jag ens att åka dit? 
"Me and Will has been friends forever. He was my friend before One Direction and he was my best friends. Before I got famous, we partied every weekend and we competed often about who could drink the must drink or something like that. We has very fun together, especially now when we not meet each other so often. And sometimes I forget that small detail that I'm famous now, I must be very careful and in thursday, I just forget this. ", jag tog en kort paus samtidigt som jag la märke till att Linn faktiskt satt tyst på andra sidan soffan och lyssnade. "That I'll tell you now, I don't require that you should believe me. But that's my story, how I remember it and I'll that you listen to me, okay?", hon nickade. Jag tänkte då snabbt tillbaka på torsdagskvällen och flashbackarna rullade in. 
 
FLASHBACK.
Jag tog taxin till stan för att möta upp Will som jag inte träffat på ett år nu. Det skulle bli kul att se hur han förändrats eller om han fortfarande var sig lik. Eftersom jag bodde en bit utanför stan så tog det sin lilla tid att möta upp honom. Men femton minuter senare så betalade jag taxichaffören, gick ut ur dörren och tittade mig omkring. 
Klockan närmade sig midnatt och folket på gatorna var förmodligen påväg hem till sig nu. Jag gick med långa kliv bort mot ett av Londons största fester och det dröjde inte länge förrän jag såg Will. Han var sig lik, det bruna platta håret, den fasta kroppen och sin sköna stil. Jag la dock märke till att han inte var ensam, tvärtom. Han hade självklart redan hunnit raggat upp två tjejer och om jag misstänkte det rätt så var den blonda till mig. Jag kände mig obekväm i situationen eftersom jag förstod hur kvällen skulle sluta om jag kände Will rätt. Men hade jag tagit mig hit så skulle jag iallafall stanna i någon timme, tänkte jag. Jag gick fram till Will och gav honom en hederlig gammal brorskram innan jag vände mig om för att hälsa på de två tjejerna som såg så dumma ut så det fanns inte. 
"Hello Girls.", med mitt tillgjorda leende skakade jag min hand med dem båda. Innan jag ens han blinka så var vi inne i lokalen där festen höll till. Hög musik dunkades, det var ovanligt varmt och dansgolvet kryllade med dansande människor. 
"Come on, Harry. Now we buy some drinks.", han gick mot baren och mot min vilja så följde jag honom. Jag var dock inte ensam om att göra det, de två tjejerna som presenterat sig som Hannah och Josefine följde villigt också efter. Jag suckade en ljudlös suck och började nu ångra mig stort att jag ens tackat ja från början. Jag var dock ledig imorgon, men jag kände att jag helst inte ville tillbringa min lediga dag till att torka spyor bredvid sängen. 
 
Det var vår tur att beställa och jag chockades över att Will beställde onödigt många drinkar. Dock så var det han som betalade även om jag envisades om att jag kunde betala min del av drickorna. 
"Shut up, Haz. It's party, just drink and swallowing!", jag log när jag hörde honom säga det jag och Will alltid sa under tiden som tonåring. 'Det är fest, bara drick och svälj'. 
"Yeah, you're right. Give me one drink.", jag tog faktiskt villigt emot en rosa drink av honom. För tillfället ville jag bara leva, inte tänka på så mycket måsten och bara göra. vad var de det kallades? Yolo. 
 
Jag tog mina två nyköpta drinkar och började dricka ur dem båda. Jag kände mig inte precis jätteberusad utan jag kände själv att jag hade kontroll. Med de två drinkarna i handen begav jag mig ut på dansgolvet för att leta på Will. Tillslut fann jag honom, han satt och delade saliv med den brunetta tjejen Josefine i soffan bredvid dansgolvet och bredvid henne satt hennes blonda kompis Hannah som jag inte alls var så intresserad av, men för att inte verka så otrevlig så gick jag med osäkra steg fram emot henne. Kanske skulle jag vara ett roligare sällskap än ingenting alls. 
"Hello!", jag slog mig ner bredvid henne och hennes ögon glänste stort. "Can I sit here?"
"Actually, you already sit here.", hon log. "I feel me so alone right now.", klagade hon och flyttade sin kropp närmare min, jag kände hur våra låt möttes. "Here, take my drink and just taste it."
Hon gav mig sin drink som ärligt talat såg orörd ut, men varför inte? jag ryckte på axlarna och drack en stor klunk utav den. Jag kände då hur det brändes i halsen och plötsligt var hennes läppar pressade mot mina. Jag puttade snabbt ifrån henne ifrån mig. 
"What are you doing? I already like Linn.", jag kände hur jag sluddrade mer och mer. Plötsligt blev det mesta suddigt och jag visste strax därefter knappt var jag var. Jag tittade igen på den blonda tjejen, men konstigt nog så såg jag inte henne. Det var en annan jag såg, ett välbekant ansikte, ett utav det finaste ansikterna jag sett faktiskt, det var Linn. Jag lutade mig framför henne och kysste hennes läppar. Även om de inte smakade som de gjorde tidigare idag, eller att hon inte alls luktade lika gott som tidigare brydde jag mig inte i, det var iallafall Linn jag kysste nu och ingenting kunde gå fel nu. 
FLASHBACK END.
 
Jag tittade allvarligt på Linn som mest såg förvirrad ut. Ilskan i hennes ögonvrå kändes inte alls lika stor längre och jag kunde se att hon faktiskt slappnade av lite. 
"I don't understand, Harry.", hon höjde ögonbrynen. "I wasn't there, you kissed a another girl, not me?" 
"That was the point. I thought it was you, but it wasn't you. I had control over myself, until the girl gave me the drink. She must had put in any pill or something, then I just remember that I woke up in a apartment beside the same girl I thought was you. I'm so sorry, Linn. I really am." 
Hon såg nu helt förkrossad ut, jag tittade förskräckt på henne som verkade vela ha något sagt, men vad? 
"What's it? please tell me.", stammade jag och jag insåg nu att hon döljde mer än jag kunde ana.
"My ex boyfriend was cheating on me the first mouth, but I trusted him when he said that it will never happend again. Two mounths later, he did it again."

Sådär, då kanske det ordnar sig? eller vad tror ni? Kommentera sötisar! :D

Jättebra!! Hoppas att du skriver mer antingen idag eller imorgon.
!1<3<3:)

Svar: ja, ny del upp nu! sent men bättre sent än aldrig ;) <3
My Wesström

såg at här var en annan HAnna som komenterade så jag sätter en liten stjärna efter mitt namn så du vet vem som är vem och inte tror det är samma person!
Anyway! det var jättebra kapitel och längtar jättemycket till nästa!!!^^

Svar: det blir bra det! tack sötis! blir så glaad <3
My Wesström

CRYING :'( :'( :'( They got to be together!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :') xx

Svar: håller meed, hihi :') xx
My Wesström

Vad bra att hon sa det!:) mer!

Svar: uppe nuu :D
My Wesström

Superbra! Hoppas allt löser sig :)

Svar: håller med!
My Wesström

Braaa! Harry hade i alla fall en bra förklaring till det hela, och då kanske det är större chans att Linn förlåter honom...:)

Svar: ha men ellerhur! tack :D
My Wesström

Underbart!!!! Snälla fortsätt!!! Gaaahhh är så galet kär i denna berättelsen.. ❤❤❤❤

Svar: tack vad glad jag blir hörru! supertack <3
My Wesström

Sjukt bra!!!!! Hoppas att hon förlåter honom.. Meeeeeeer :)

Svar: ja nästa är uppe nu! ;) och tacj!
My Wesström

M-E-R

Svar: Uppe nu!
My Wesström

Superduperbra om jag inte redan kommenterat ;)

Superduperbra om jag inte redan kommenterat ;)

Svar: haha taaack :D
My Wesström

Meeeer älskar det!❤❤

Svar: Tusen tack! Ny del uppe nuu :D <3
My Wesström




Kom ihåg mig?