everything about you, del 23

Linns Perspektiv;
Jag tittade ner på mina halvuppätna pannkakor och påminde mig själv om att jag egentligen inte borde äta mer. Tänk om jag skulle bli tjock? tänk om jag inte skulle räcka till nog för att Harry skulle tycka om mig mer än Cara, den snygga kända supermodellen som Harry var blixtförälskad i. Jag stirrade återigen ner på pannkakorna och plötsligt var jag inge hungrig mer. Jag sneglade upp på Cara, det perfekta leendet och de fina ögonen. Precis det Harry förmodligen föll för hos henne, eller varför inte hennes snygga stil eller coola personlighet? hela hon var ju bara för perfekt, något jag aldrig, hur jag än försökte, aldrig skulle bli. Aldrig skulle jag kunna höja mig upp till hennes nivå, vilket gjorde mig bara mer orolig. Jag skulle aldrig klara av att förlora Harry en gång till.

 
Nialls Perspektiv; 
Dagen började dra ihop sig och fansen hade minskat, om man nu kunde säga så. Det hade vart en riktigt ansträngande dag idag, vilket vi mycket väl visste imorse när vi bestämde att vi skulle shoppa efter vår intervju. Vi hade delat upp oss på olika ställen, jag själv gick med Liam och Zayn eftersom att gå med Louis och Eleanor och shoppa var inget jag skulle rekomendera, att vara i en och samma affär i minst en halvtimme för att prova olika kläder intressedade inte mig riktigt. Men istället var jag glad för Louis skull att han äntligen hittade någon att göra sådanna saker med. Han och Eleanor var helt klart perfekt för varandra. 
"Hey, Niall! How much is the clock?", Liam tittade undrande på min armklocka och som svar på Liams fråga tittade jag ner på min arm och fick en aning panik. 
"Half past seven and we should meet Lou and El at Nandos on the other street about five minutes!", Både Zayn och Liam tittade lite stressat på mig och skyndade sig att betala de kläder de plockat åt sig för att sedan förbreda sig att skynda oss ner till gatan lite längre ner där de två turtuduvorna uppenbarligen höll till redan. 
 
"I'm really hungry now, we need to eat before I'm starving.", konstaterade jag medans jag med snabba steg försökte komma ikapp Liam och Zayn som redan var halvvägs ner mot Nandos. Zayn vred huvudet bak med ett retfullt flin på läpparna. 
"You're always hungry, Nialler. But we should eat now.", jag log ett tacksamt leende mot honom och vi fortsatte att gå ner mot gatan. Men snabbt så stoppades jag av några som jag såg på gatan lite längre bort på andra sidan.
"Hey, Lou! Here we are!", ropade jag och både El och Louis kom hitåt. Det kändes bra att veta att de heller glömt bort tiden och i själva verket också hade blivit sen. 
De tog övergångsstället över vägen och gick snabbt till oss. De berättade om deras enkla köp och var allmänt glada. Liam och Zayn såg mest trötta ut efter en dag som denna, vilket jag förstod. Tjejerna var som galna och det var faktiskt lite jobbigt att inte längre kunna gå och shoppa som man ville. 
"Niall is hungry, should we eat?", Liam tittade uppmanande på oss andra. 
"Yeah, but please, Don't Nandos today, I want to go on another restaurant today.", jag suckade lite men när jag insåg att jag faktiskt var den enda som ville äta där idag så fick jag tillslut ge mig. 
"Yeah, sure. But were?", frågade jag och vi alla började titta oss omkring på gatorna. 
"I know!", utbrast Zayn. "We can go on Harrys favourite restaurant. It's good and fresch food in there and we are almost there."
Vi alla tyckte det lät som en bra idé, dock verkade det bara som att Zayn var den enda som visste om vägen så vi alla gick lydigt bakom honom.
 
"Have none of you heard something from Linn or Harry, by the way?", frågan Eleanor ställt fick mig att undra vad de gjorde just nu. Om de hade gått dåligt så hade förmodligen Harry hört av sig vid det här laget, därför gjorde det mig lite gladare att veta att det antagligen gått bra eftersom Harry inte hört av sig alls. 
"Nope, they have probably solved everything, I hope.", svarade Liam och log mot oss alla. 
"Yeah, I think so. She did him really happy.", tillade jag och vi fortsatte följa efter Zayn med fortfarande massor av fans skrikande efter oss. Dock hade vi fått en order ifrån vakterna att ignorera dem, för att inte riskera mer kaos, vilket de hade rätt i förståss, men samtidigt kunde jag nog tala för oss alla att det var väldigt jobbigt, vi älskade ju trots allt våra fans. 
 
"Here it is!", Zayn log ett ganska så malligt leende efter att äntligen hittat hit. Stället såg rätt övergivet ut men samtidigt så såg det mysigt ut, det var inte alls för stort och heller inte för litet. 
"Guys.", Eleanor lät chockad och vi alla riktade våran uppmärsamhet mot henne. Hon fortsatte att titta in genom fönstret med vidöppna ögon. "Why is Harry and Linn with Cara?", hon såg uppriktig ut och faktiskt lite orolig. 
"Cara Delevingne?", frågade Louis och vi alla tittade in genom fönstret och vi alla fick syn på att Harry satt och pratade med den Cara. Den Cara som det tog veckor för Harry att glömma och den Cara som var spydig och alltid la onödiga kommentarer. Jag suckade. 
 
Linns Perspektiv; 
Harry skrattade, pratade och hade endast ögonen för Cara. Jag började nu ångra att jag ens följt med han ut från början, och jag började tveka över mitt val jag gjorde tidigare idag. Skulle Harry verkligen vara mig trogen? speciellt nu när Cara kommit in i bilden igen. Uttråkat tittade jag ut mot fönstret och la direkt märke till Eleanor, tillsammans med resten av One Direction. Jag förstod att Harry ännu inte sett dem och här ville jag verkligen inte vara kvar. 
"Harry, I just go out and take some air, It's okay?", frågade jag försiktigt och avbröt dem mitt i en mening. Vad dum jag var, varför skulle de inte vara okej? han har knappt ens tittat åt mitt håll under hela middagen. Han tittade nu upp mot mig som redan var påväg utåt. 
"Yes, of course. Are you coming back?", jag tittade förvånat på honom och stelnade till av frågan. Ville jag verkligen tillbaka? Jag nickade lätt och skyndade mig ut till Eleanor och de andra. 
 
"Hey Linn! Was happening in there?", Louis lät förtvivlad och orolig samtidigt som jag möttes av oroliga blickar från de andra också. Jag hade ju inte riktigt svaret på det själv, det var ju frågan jag ställt till mig själv enda från första början när jag insåg att Harry och Cara faktiskt hade dejtat förut. 
"I don't know.", mumlade jag och lutade mig mot tegelväggen utanför dörren. 
"But, you and Harry is friends again?", Liam tittade skeptiskt på mig och jag ryckte på axlarna. 
"I gave him a second chance, was it really good?", jag tittade in mot fönstret och la då märkte till hur de tittade på varandra, hur de pratade och hur Harry verkligen lyste upp i hennes närhet.
"Yes, of course it was, Harry like you.", förklarade El och log sitt vanliga leende.
"Not anymore, I think." 
"No, calm down. I don't think Harry should go back to her. She treat him like shit and Harry like you, Linn. Don't worry about that.", klargjorde Louis och sneglade in genom det stora fönstret. Men jag kunde höra en viss osäkerhet i hans tonläge, som om han mest sa det för att inte jag skulle bli ännu mer förkrossad av vad jag redan var. Jag suckade. Vad skulle nu hända? 

Ja vad är det som kommer hända? tror ni Harry gillar Cara, igen? Kommentera massor! :D Nästa del som kommer är ett tidsinlägg! 

Jag dör på riktigt..dumma dumma cara!!!!:( :( :( :( :(

Svar: jaa! :(
My Wesström

Bra del, hoppas detta slutar bra (jag skriver det rätt ofta......)

Svar: Ja det får vi hoppas ;)<3
My Wesström

Gaahh! Mer!! Jag blir tokig så bra det är! :D:D

Svar: Taack :D
My Wesström

Superbra!

Svar: Tusen tack!
My Wesström

MER!! Du är super bra!

Svar: tack snäla du <3
My Wesström

Mer!<3

ååååh, så bra!!

Svar: åhh, blir sååå glad.. tack bäste du<3
My Wesström

Det hoppas jag verkligen inte att han gör! Tycker såklart att han ska gilla Linn, och bara henne...

Svar: jaa .. håller med !
My Wesström

brabrabrabrabrabra

jättebra kapitel!!!
vet inte när jag kan kolla bloggen men så snart som möjligt, åker ju imorgon!!!♥♥

Svar: Ha det så bra! <3
My Wesström

Alltså åååå älskar det! Kan inte vänta till nästa del!

Svar: Vad kul att du känner så sötis <3
My Wesström

Guud va bra vill ha lite drama men samtidigt inte❤❤

Svar: haha jaa ;)
My Wesström




Kom ihåg mig?