everything about you, del 25

Linns Perspektiv;
"I like you, very much. Just you, and never forget that.", hans röst lät sträv när han viskade meningen i mitt öra. Fjärilarna i magen blev bara större och större och jag ville bara kyssa hans läppar, men just nu visste jag att det var omöjligt. Det fick bara inte hända. Därför släppte jag taget om hans midja och log ett äkta leende som han snabbt besvarade innan han sa hej då och gick in mot restaurangen igen, till henne. Min förebild som inte alls var som jag tidigare hade trott. 

porn food. | via TumblrPhoto by hayatainatgulumsee43 • InstagramOne in a million . . | via Facebook
"Was that any good idea, hun?", Eleanor klappade mig på axeln och tittade på mig med en suck. Jag kollade förbryllat på henne och förstod då inte riktigt vad hon menade. 
"No, El. Harry has understand the fact that he would never cheating on Linn again. Especially not with Cara.", klargjorde Liam och hans ord fick mig lite lugnare. Det syntes väl att han var van med dessa människor och att han visste hur man hanterade dem bra. 
"Yeah, but I should go home then.", sa jag tillslut efter att jag gått en bit med dem upp för gatan igen. "See you soon!"
"Wait!", jag stoppades av att Niall hejdade mig. "Why do you don't going home with us to Liam and play some FIFA?", han log. Eleanor såg lättad ut över att Niall erbjudit det och självklart var det bättre att umgås med dem än att ligga hemma och oroa sig vad Harry gör just nu. 
"Yeah, sure.", svarade jag kort och fortsatte gå med dom. Vi kom till en uppfart där många bilar stod och jag förstod att vi skulle åka bil hem till Liam, vilket jag bara var tacksam över eftersom jag orkade verkligen inte gå med i mina några centimeter höga klackskor. 
 
"Come in, Linn!", Louis log mot mig samtidigt som han snabbt öppnade dörren med en nyckel som han hade i fickan. "Feel like you're home!" 
"Louis, It's me as should said that. it's my flat you're idiot.", Liam skrattade och slog Louis vänskapligt på armen. Zayn och Niall föll snabbt med in i skrattet och jag kunde knappt hålla mig från skratt jag heller. Jag höjde blicken till Eleanor som bara skakade på huvudet. Hon var förmodligen van. 
"Okay, Liam. Have you some food, I realized that we don't eat anything on the city!", Niall klappade sig på magen och fick oss andra att skratta ännu en gång. 
"Yeah, you're right and now i'm starving too!", kalgade Zayn och tog upp mobilen. "I'll call the Pizzaboy, are you guys craving at Pizza?", alla svarade ja i kör och det skulle faktiskt vara jättegott med en pizza just nu, men samtidigt kom jag att tänka på alla kommentarerna jag får dagligen nu för tiden, om hur tjock och ful jag var. Jag hejdade mig och tittade på El och killarna som nu väntade på ett svar ifrån mig. 
"Oh.. Uhm..", jag lät dem vinna. Jag ville inte riskera att bli ännu tjockare än vad jag redan var. "No thanks, I just eat any pancakes. I'm satisfied."
Liam tittade på mig med en orolig blick och kisade lite smått med ögonen. "Are you sure? I can never became too satisfied at Pizza!", hans kommentar gjorde mig generad och han hade såklart rätt. Jag nickade på huvudet och svarade återigen att jag inte var särskillt hungrig. 
 
Pizzan kom ungefär femton minuter senare och de alla fem gjorde mig sällskap i soffan framför TVn. Doften av pizzan gjorde mig ännu mer sugen men jag tog ett djupt andetag och svalde, vilket fick mitt matsug att minskas en aning iallafall. 
Den där pizzan försvann fort från alla fems kartonger och de åt under tystand. Vilket gjorde det lättare för mig att ägna uppmärksamheten åt TVn. 
"Linn?", Zayn tittade frågande på mig. Jag vände blicken till han för att se vad han ville. "Are you sure that you're okay? with Harry and Cara?", jag tittade förvånat på honom. Vad menade han med det där? 
"What do you mean? They are just friends, aren't they?" 
"Yes, they is.", Suckade Niall och spände blicken i Zayn. "Don't think so about Harry. He's fine, he know what he does."
"Yeah, Niall is right.", instämde Liam och började plocka ihop Pizzakartongerna och gick vidare med dem in till köket. "Are you reday with FIFA now then, boys?", ropade Liam från köket men kom snabbt och satte sig mellan mig och Niall i soffan. 
"You lose anyway, Liam. It's no idea to even try.", kommenterade Louis och Niall skrattade till. 
"Shut up, Louis. I always win over Zayn anyway.", muttrade han och satte på spelet. 
"Hey, I heard that! Actually, I'm not that bad. I just let you guys win.", yttrade Zayn och greppade taget om dosan. "Who against me?"
Louis tog snabbt taget om den andra xbox dosan och det dröjde inte många minuter förrän spelet var igång. Skrik, rop och klagomål ropades ut från olika håll. Det var faktiskt riktigt underhållande att titta på. Själv satt jag och El bara att pratade om hennes fest på lördag som hon riktigt såg fram emot, vilket jag självklart kunde förstå.
Liam och Niall mötte varann matchen efter Louis och Zayn. Louis satt och skrattade åt Zayn efter hans förlust, medans Zayn bara satt och surade i andra änden utav soffan. 
"Oh, come on, Zayn! Don't be mad. it's just a game.", log Eleanor. "Think that Perrie comes tomorrow. Maybe it feels better.", hon blinkade med ena ögat och fortsatte att le. 
"Who's Perrie?", frågade jag undrande och log ett brett leende. Faktum var att jag faktiskt kände mig rätt så dum just nu. 
"Zayns girlfriend. They're a such cute couple actually.", svarade Liam som var högt insatt i spelet.
"She's very kind. One of my best friends.", svarade El och jag log ännu ett leende. Jag såg fram emot att träffa henne faktiskt. 
 
"What should we do now, then?", frågade Louis efter att vi stängt av tvn. Spelet var slut och Niall vann över Liam med 3-1. Det var en jämn match faktiskt. 
"I don't know. We're free to the end of the week. Maybe we should go on some party?", vi alla tyckte det lät som en bra idé, även jag. 
"Me and Linn going home and changing clothers, if it's okay?", killarna skrattade och Louis kysste henne mjukt på munnen en sista gång innan hon reste sig upp. "See you later then." 
Jag tackade för mig och drog snabbt på mig mina skor igen. Sedan tog vi taxin för att snabbare komma hem. Väl hemma var båda bilarna på uppfarten vilket relaterade till att både mamma och El's föräldrar var hemma. Jag suckade och Eleanor såg på mig att jag grubblade på något. Hon sa inget, utan bara kramade om mig innan vi tillsammans gick in genom dörren. Vid hallen möttes vi av pappa och Eleanors föräldrar stå och prata. Vi kramade om Eleanors föräldrar och de var mycket glada över att se oss igen. Dock såg de inte lika glada ut som vanligt, vilket jag förstod eftersom de antagligen var otroligt besvikna på mamma, igen. Jag och pappa gav de alla en ganska så spänd blick å de förstod på direkten att vi ville vara ifred. Han släppte taget om sina väskor och drog in mig i en varm, trygg kram som bara pappa kunde göra. 
"Måste du verkligen åka nu?", jag begravde huvudet mot hans bröst och kände just nu att jag aldrig ville släppa taget om honom, 
"Du vet varför jag måste det, gumman. Men en sak är säker, när du anländer hem igen så står jag på flygplatsen och väntar på dig. Jag kommer plocka ut alla mammas saker, men oroa dig inte. Jag ska köpa nya möbler och allting så allt kommer blir som vanligt igen.", han pussade mig hårt i pannan. 
"Utan mamma bara.", mumlade jag i hans famn. Jag kunde höra hur han suckade men hann knappt avsluta. "Men hon förtjänar detta. Hon ska ut ur huset.", med en hård ton i rösten tittade jag upp mor pappa. Hans tårar var inte långt borta och han log ett leende jag inte kunde läsa av riktigt. 
"Jag älskar dig, kompis. Du är och kommer alltid vara nummer ett för mig. Och vi ses snart.", jag tog ett hårdare grepp om hans midja och kramade om han ännu hårdare. Det skulle bli riktigt jobbigt att veta att pappa mådde som han gjorde och sedan bli ensam hemma i hemmet där jag växt upp med både en mamma och en pappa. Vi släppte taget om varandra och gick vidare in till rummet där mamma och resten satt. Men att titta på min egen mamma just nu skämdes jag för mycket över. Istället rusade El fram till pappa och gav honom en sista hej då kram. Det kändes bra att veta att min familj, trots alla insidenter, står kvar på pappas sida. Han kommer alltid vara en i familjen, oavsett vad. 

Tidsinlägg #2 - detta är alltså ett tidsinlägg men jag är förmodligen hemma nu. Och just nu sitter jag säkert och jobbar på tidsinläggen som kommer att komma ut senare i veckan så ni har något att läsa medans jag chillar vid polen i turkiet ;) haha nej, men ni förstår! Imorgon kommer förmodligen inget inlägg alls eftersom då kommer hela dagen gå åt till att packa och säga ett sista hej då till mina vänner eftersom det även är crusing där jag bor. Sen på natten åker jag, men då ska tidsinläggen vara klara. Så nu gäller det att ni gör mig jätteglad och kommenterar! kram!

Bra! u är super duktig!!:)
Hoppas du får det bra i Turkiet. ´:):)
Isabella<3

Svar: Vad glad jag blir Isabella, tack så hemskt mkt. Detta gör mig så glad <3
My Wesström

Jättebra del! Undra varför zayn frågade som han gjorde han verkade lite osäker på det där med Harry och Cara..ha det så bra i Turkiet!:)

Svar: Ja, ellerhur! ;) taack ska du ha! <3
My Wesström

Ändå riktigt starkt gjort av Linn och hennes pappa! Linns mamma förtjänar det hur som helst.

Hoppas verkligen att du har det superbra i Turkiet! Det förtjänar du! Kram <3

Svar: Tack så jättemycket Stina, du är så snäll! Kram på dig <3
My Wesström

dedär var så hemskt men så bra ochgaaah

Jag sagt det innan o säger det igen! Sååå bra kapitel! Älskar älskar denna novellen! Stor tummen upp!! :D
U rock!!

Svar: Du är så himla go! blir så glad <3
My Wesström

Detta är min drooog, seriöst! ❤❤ Ååhh får fjärilar i magen av att läsa deras namn... Herregud... ❤❤❤❤ Älska!! Fortsätt gärna! Kollar in bloggen varje dag på min mobil, har gjort din blogg till en "app" så jag kommer direkt hit :) Du är verkligen jätteduktig och det är så intressant att läsa! Man undrar ständigt vad som ska hända och det visar att du är en duktig skribent ! ❤
MEER :D ❤❤

Svar: Men nej sötnos, vad glad jag blev! denna kommentar gjorde min dag så mycket bättre. Tack så jättemycket snälla du !!! <3
My Wesström

My

Hoppas du har det super i Turkiet! Kram ❤

Svar: super mycket tack My! verkligen. Kram <3
My Wesström

Har inte kunnat läsa pga segt Wifi, men jag läste ikapp allt nu och det är helt galet bra! Hoppas du får det bra i Turkiet! Kram :)

Du är verkligen asgrym! Har du någonsin tänkt att bli författare? För du skulle sälja miljoner böcker!
Älskar din novell, jag går in varje dag för att kolla om du har skrivit!
Och hoppas du har det bra i Turkiet!♥♥♥♥♥

Har du någon´sin tänkt bli författare? Du skulle sälja miljontals böcker! Älskar verkligen din novell! Och hoppas du har det bra i Turkiet! ♥♥♥♥♥

Svar: tack sötis! denna kommentar gjorde min dag. Tack, jag hade det jättebra!
My Wesström
Kom ihåg mig?