everything about you, del 7

Linns Perspektiv;
"Thank you, I'll text you.", han gav mig en snabb kram innan han sedan begav sig åt sitt håll. Jag suckade lyckligt och gick in genom dörren där mamma stod och flinade som en tok. 
"Hur mycket har du sett?", klagade jag och trampade av mig skorna. "Eller vänta.. Inget!" 
Hon skrattade bredvid mig och jag gick snabbt in till köket för att ta något att dricka. "Han var väldigt söt. Men passa dig för sånna som han."
Jag stängde snabbt kylskåpet och tittade frågande på mamma. "Sånna som han?"
"Han är känd, han är snygg, han är rik. Han kan få näst intill vad han vill.", hon suckade och tittade uppmanande på mig. "Jag säger bara det. Men bara du är lycklig så är jag." 

 
Harrys Perspektiv;
"Guys, what the hell are you doing in my apartment?!", jag tittade chockat på både Liam och Niall som satt i min vardagsrums soffa med spelkontrollerna i högsta hugg. De pausade spelet när jag kom in och gav mig en oskyldig blick. 
"Liams playstation is broken and your apartmant was close.", Niall visade nycklarna och slängde de på bordet. Jag skakade tröttsamt på huvudet och slog mig ner bredvid dem i soffan. Varför var vi tvugna att ha varandras nycklar för? trots situationen så kunde jag ändå inte låta bli att le, vilket snabbt de båda killarna la märke till.
"Where have you been, by the way?", Liam gav mig en nyfiken blick och jag sjönk ihop lite i soffan. "And were is Louis?" 
"Louis is with Eleanor and they should sleep together tonight.", de fortsatte att titta undrande på mig och flinet ökade i storleksgrad på dem. "And I was with them. El's cousin from Sweden was there too. She was really kind and cute, if I should be honest."
Liam och Niall tittade på varandra med ett leende och nickade på huvuderna. Jag vände huvudet åt deras håll och log åt dem med. 
"Do you talk to her pretty much, or?", jag la benen under mig och nickade mot Niall. "Gave you her your number, then?"
"No, but I might hers.", jag suckade. "I said that I should text her, should I really? I mean.. She's Louis girlfriends cousin.", jag tvekade under hela meningen men när jag väl hade det sagt så kändes det skönt. Det kändes bra att ha Niall och Liam som alltid lyssnade. 
"Man, I think you should. Who cares about what people thinks? you are just friends, right? And Louis would love to see you two together. He text me that they leave you alone today.", Niall klappade mig på axeln. 
"She was really cool. She don't anything about us and she was not like the other girls, she was different. Maybe that's why I really like her. But anyway, I don't know her so good yet, , but It's a good start and I want to know her more.", de båda föll in i ett skratt och tittade mot mig, nästan så jag fick känslan att de skrattade åt mig. 
"Harry, you're Harry Styles. The famous one that every girl in the world fight for? why so worried?", Liam lät avslappnad i rösten och var det något jag inte gillade så var det när någon sade att 'jag kunde få vem jag ville', eftersom det absolut inte alls var så. 
"No, that's the problem. She's not a big fan. She take me for me, not for a bandmember in One Direction, that's why I'm a little bit worried, because just me can't get any girl in the world, and that can not Harry Styles in One Direction eigher, so just stop say that boys. But as I said, she's special.", de nickade som svar, vilket räckte för mig. Jag berättade inte detta för att kunna få massor av stöd och hjälp, utan för att jag inte ville ljuga för mina två bästa vänner, och nu visste dom hur jag kände. 
 
Linns Perspektiv; 
Jag bytte ut mina "gå ut"- kläder och satte istället på mig ett par slitna gamla jeansshorts och en slapp magtröja. Jag tittade på klockan, halv sju. Vädret var fortfarande på topp och solen sken. Vilket gjorde att jag skärde en bit melon, satte i lurarna i öronen och la mig på en utav solstolarna utomhus. Jag tänkte på dagen med Harry. Eller, Harry, Louis och El. Dock hade Louis och El lämnat oss ensam ganska mycket, så man skulle kunna säga att det var en dag med nästan bara Harry, men inte klagade jag på det. Sedan tänkte jag på det mamma sade när jag stod vid kylskåpet. Jag suckade tungt och åt en bit av melonen. Då slog tanken mig - vart är alla? 
Jag drog ur plupparna ur öronen och gick ifrån altanen in till det stora huset igen. Ingen var på nedervåningen. Jag tittade i vartendaste litet rum. Plötsligt hör jag svaga röster, jag följde rösterna tills jag ordentligt kunde höra rösterna. Jag suckade när jag hörde att det var mamma och pappa från övervåningen. Försiktigt gick jag upp för trappan och kunde höra meningar som "Måste vi prata om detta nu? vi är på semester." eller "Det var du som gjorde fel, inte jag.", jag visste då direkt vad det handlade om. Jag orkade inte höra mer av deras bråk, jag tog ett djupt andetag och gick in till rummet där de befann sig. De gav mig en eftertraktad blick och föväntade sig nog att jag skulle säga något. Jag suckade och la armarna i kors. 
"Vart är de andra?", jag stod kvar i dörröppningen och de båda två tittade fundersamt omkring. 
"De åkte och handlade bara. Gå ner du gumman, det är inget allvarligt.", mamma stirrade rakt in i mina ögon och gav mig blicken ett barn helst inte ville få av sina föräldrar. Jag gjorde då som hon sade och gick raka vägen ut ur rummet, tillbaka ner till altanen och tog taget om min mobil som jag lämnat kvar på solstolen. Förvånat märkte jag att jag fått ett sms, det var ett okänt nummer men jag klickade snabbt och nervöst upp smset. 
 
~ Now you get my number ;) I had really fun today, maybe we can do it again? tomorrow or something? xx Harry ~
Hela smset fick mig att rysa av lycka och det kändes som en varm våg strömmade över min kropp. Men ändå, vad menade han med detta? var det så här han gjorde med alla tjejer? tänk om han bara ville en sak. Jag sköt bort tanken och bestämde mig istället för att svara honom.
 
~ Yeah, tomorrow sounds good. See you, then xx ~
 
Jag skyndade mig att skicka iväg det innan jag hann ångra mig. Jag kom då att tänka på Carl. Tänk om Harry var exakt som han? tänk om Harry var lika som honom? jag klarade verkligen inte av den tanken att bli sårad på det sättet, igen. 

Ojoj, hur ska det bli mellan Harry och Linn? tror ni att det blir dom eller kommer de stanna som vänner? ;) och vad var det egentligen som hände mellan Carl och Linn? de får vi reda på längre fram! hihi ;) 
 
Oj, just det. Ska bort idag till på torsdag, men ska skriva så ett inlägg kommer upp per dag iallafall! men då får ni kommenteera oxå! I do it for you! :) kramisar <3

bRA DEL!

Åh, det vad jättebra!!! Hoppas det blir dom !!!;]
Gör det något om jag gör sms situation på samma sett som du? med dess ~~?

Svar: Haha, de gör absolut inget :) !
My Wesström

så sjukt himlans bra!

Svar: tack så jättemycket hörruuu! <3
My Wesström

begåvade unge ;)

Svar: men åh, blir såå glad.. Tusen tack <3
My Wesström

Skitbra tjejen!

såååå bra <3

Svar: Taaack :D
My Wesström

S sjukt bra!! Jag är så ledsen att jag inte har gått in på din novell och läst eller kommenterat men jag har inte varit på min dator på ett tag, hoppas att det inte gör något :) Kan inte vänta till nästa kapitel :) Meeeeeeeeer :)

Blir spännande att få veta vad som hände mellan Linn och Carl, men också vad som kommer hända mellan henne och Harry :D Hoppas verkligen på att dem blir mer än vänner!
KRAM! <3

Svar: hihi jaa.. De får vi hoppas! :D KRAM!
My Wesström

Sjukt bra serie hittills i alla fall!
Men din engelska är inte såååå bra, Men annars är den spännande! :D

Svar: Haha, jo det vet jag ;) Men tycker ändå det går liiiite bättre än när jag började. Höhö ;) Tack så mycket! Kram :)
My Wesström
Kom ihåg mig?