lose myself, del 38

Lizzys Perspektiv;
Jag tog fort upp mobilen ur vänstra fickan, klickade upp Zayn i meddelanden och visste precis vad jag behövde göra. Men jag tvekade länge, väldigt länge innan jag slutligen tog modet till mig att skicka iväg det, och när det var skickat, så kändes det faktiskt bra. 
 ~ Sorry for I've been a such of girl you don't want to have. But I''m really sorry. As I said before, I'm not myself, I'm insecure of myself, but one thing I'm very sure about. It's.. That I want you back. I miss you everyday, every hour, every minute and every second. I love you and I need you with me. But if you don't want me back. I'll understand. x / L ~

Food | via Tumblrspread the love1D / Haha

Zayns Perspektiv; 
Vi var påväg ut ifrån studion efter att ha jobbat riktigt hårt då jag plötsligt känner hur det burrar till i fickan. Hjärtat dunkade ett extra slag när jag såg vem det var och ännu mer när jag läste det lilla som syntes på skärmen. Utan att tveka så tröck jag upp hela texten och kunde inte slita blicken ifrån displayen. Jag läste smset om och om igen medans jag kände hur ett litet leende spred sig på mina läppar. 
Jag tänkte precis svara när jag väcktes upp till verkligheten genom att Louis och Niall självklart skulle småleka i korridoren. Jag vände mig om mot dem och suckade högt. 
"Can you guys just understand that tomorrow we only have two interwievs, then we become free in three whole weeks.", uppmanade Liam och tittade glatt på oss alla. 
"Yeah, everything has passed so far, I can't understand everything as happend and in some months, we release our third album. How cool?!", Niall lät exalterad och jag log åt de alla fyra som nu börjat prata om vad de ska göra under sina tre veckor. Själv visste jag vad jag skulle göra, jag skulle hem, hem till Bradford och förmodligen lösa allting med Lizzy. Jag drog fort ner mobilen i fickan med tankarna "smset får vänta." och hoppade snabbt in i samtalet som killarna hade. 
 
Lizzys Perspektiv;
Timmar hade gått och jag kände mig nästan helt säker på dansen nu. Det var bara ynka steg kvar som jag var osäker på, men de fixade jag lätt med bara lite, lite mer övning. 
Var och varannan minut tittade jag min mobil i hopp om ett svar ifrån Zayn, men minst två timmar har gått sedan jag skickade smset så förmodligen ville eller kunde han inte svara just nu. 
 
"Hello my favorite girl.", svettig och lortig som jag var efter ett hårt danspass så kom pappa ändå fram och gav mig en mjuk, trygg och varm kram. "Ja, lite svett skadar aldrig" brukade han säga eftersom han näst intill jobbar med svettiga killar varje dag. "I heard that you've made your contact with your mother again. How it feels?"
Han hjälpte mig av med jackan och log ett konstigt leende som jag inte riktigt kände igen, jag kunde inte tyda på om det var äkta eller ej. 
"Yeah, I guess so. It feels..", jag suckade. "Weird. I'll never forgive her about what she did, but everyone deserves a second change. Or?" 
"You're smart, princess. I'm really proud of you and I'm pretty sure that Alex also is it.", han log stort och fortsatte snabbt. "I've Police notified Mike now." 
Jag stelnade till och tittade begivet åt hans håll. "What? why?"
"That person as killed my son not going away so easy. He should punished for what he did.", klargjorde han och jag kunde inte mer än att hålla med, men ändå så kändes det som en konstig känsla i magen. 
 
Jag kom just ut ifrån en lång, kall dusch när jag plötsligt ser hur mobilen burrar till. Lyckan inom mig försvann fort när jag fick se vem det var, mitt hopp om att det vore Zayn som stod där på displayen var hög, därför blev jag riktigt besviken när det stod "Mamma" på displayen. 
 
~ Hello there. Maybe we could do something today? just you and me? I'm still in Bradford. I pick you up in one hour if its okay? xx ~ 
 
Jag suckade snabbt och la undan mobilen, men snabbt hade jag den i handen igen och var beredd att svara mamma. Zayn svara de inte, pappa skulle förmodligen träna A-laget ikväll och vad skulle jag annars göra? bättre att få läta känna mamma lite bättre än att ligga och ruttna ensam på rummet. 
 
~ Yeah, it sounds great. See you soon. ~
 
Jag svarade med ett kort och enkelt svar. Torkade håret snabbt, drog några drag med mascaran, plattade håret fort och bytte kläder till ett par jeans och en vanlig tröja med ett stort halsband till. Inte det finaste jag har, men det dög. Och sen när började jag bry mig om mode? jag tittade mig en extra gång i spegeln i flera olika vinklar och enligt mig själv såg jag aldrig riktigt bra ut, men jag kunde inte heller säga att det var någon katastrof. Så här fick det bli. 
 
"So much people in here.", sa mamma glatt och tittade sig omkring när vi äntligen hittat ett bord där vi kunde sitta. Jag nickade och rörde mungiporna en aning innan jag slutligen tog en tugga av min muffins. Expresso House var det enda stället i stan där det fanns goda muffinsar, därför var jag riktigt sugen på en sådan just nu. 
"Liz..", började mamma och tittade uppmanande på mig. "I'm really sorry, for everything."
"Ja, det ska du vara också.", tänkte jag tyst i mitt huvud. Jag nickade åt henne och trog handen genom håret. Hon fortsatte. "But you know that feeling when you're in love, new love,  but you don't want it and you can't change your feelings?" 
Jag tittade på henne under meningens gång och kände igen mig så väl. Jag nickade och kunde inte låta bli att le. "Yeah, I know that feeling, really good." 

Förmodligen sista delen idag! Comment what you think?! ;) Kram!
 

Naaw, vad bra att hon och hennes mamma typ börjar komma bra överens :) MEN ZAYN TA FÖR FAN OCH SVARA NU!!!! ;) Såååå braaaaaa lääääääängtaaaaaaar tiiiiiiiill näääääästaaaaa!!!!!! :) :) :) :D

Svar: HHAA, sötis!
My Wesström

wow <3
har inga ord för hur mycket jag älskar din blogg... bara... wow <3

Svar: och wow, vad jag älskar dina kommentarer sötis <3
My Wesström

Bra del!!!

Svar: Tack sötis <3
My Wesström

Sjukt bra!

Svar: Tack :D
My Wesström

Åh.. Så FIIIN del!!

Svar: Taack :')
My Wesström

Superbra del, längtar till nästa!Började nyss läsa din blogg och läste om allt från början, men delarna från 13-30 eller något har försvunnit! Så jag har missat lite xD.

Svar: Men åh vad glad jag bliiir .. iih, tack! <3men åh, nej vad konstigt. Måste kolla upp det!
My Wesström

Ååååh dör så fint!!

Äfunderar på att starta en novellblogg, snart. Vad ska man tänka på som är viktigast av allt?

Svar: tack :')
Jag har ingen aning faktiskt. Jag bara skriver. Men några tips är ju att uppdatera ganska ofta. (säger inte varje dag, men ingen gillar noveller som man börjar läsa oxå uppdaterar den minst en gång i månaden), sedan kan man oxå tänka på att variera ord lite. Oxå en sak till, som jag inte var så jätteduktig på i början och kanske inte är nu heller, men tempus kan oxå vara viktigt , alltså att om man skriver i dåtid, så blir det konstigt om man helt enkelt börjar skriva i nutid. Hoppas jag hjälpte lite iallafall! kram :)
My Wesström

Like bra som alltid!<3

Svar: Taack :D
My Wesström

Vad härligt att hon börjar connecta med sin mamma på riktigt nu :)

Svar: Ja, håller med!
My Wesström

Jätte bra!!! Älskar att du har såååå himla bra uppdatering! Längtar tills nästa kapitel.

Svar: Men åh, shit vad glad jag blir! tack <3
My Wesström
Kom ihåg mig?