länkbyte #3

Jag kör några till länkbyten och en av bloggarna är med en tjej vid namn Olivia som äger en gryyym novellblogg! Kika in på den vettja! 
 

Handling om Everything about you;
Katie Eriksson och Jane Wilson som har varit bästa vänner sen de var små, det går i samma skola och de är självklart stora fans till ONE DIRECTION. Jane har till och med varit vän med Niall Horan i bandet när de var små, men hon vet inte om Niall kommer ihåg henne. Katie är själv förtjust i Louis Tomlinson, även fast hon inte har träffat honom. Jane och Katie har en kompis som heter Amanda Parker och som oxå gillar killarna och speciellt Harry Styles. De träffar på killarna och bli vänner med dom på ovanligt sätt.. Men blir det bara vänner eller mer...?
http://lovveonedirection.blogg.se/ , helt klart en läsvärd novell!


Detta är en till novelblogg som jag tittat in på lite grann. Kika in den också! Jättebra :) 
 
Handling i pågående novell;
Chelsea och är 19 år gammal, när hon var 3 år gammal så dog hennes pappa i en bilolycka. När hon blev 18 så flyttade hon och hennes mamma till London.  Hon har under sitt liv vart med om väldigt tråkiga saker och haft väldigt otur. När hon var 6 år så fick hon cancer.  Hon bor nu med sin hund och mamma i London och är för tillfället singel och tror att hon aldrig kommer att finna kärleken. Men vad kommer att hända när hon om två veckor reser till Frankrike?  


Jag läser det andra länkbytet!:D

Tack så mycket!

Tack så mycket!

Tack! Gör en på din imorrn!:)




Kom ihåg mig?