länkbyte #4

Tycker ni ska kika in på denna grymt bra novellblogg! Den är jättebra med en bra handling och allting. 
 
Handling;
Let me Kiss You: 18-åriga Sophie bor i london med designer till Mamma. När Sophie's mamma får ett jobb med ett välkänt pojkband,som sophie inte alla gillar. Eller? När Louis sedan bjuder henne på dejt, så ändras allt.
 
Klicka HÄÄÄÄR för att komma till den fina bloggen!

Detta är en helt ny novellblogg för mig men den verkar riktigt bra så ska lätt fortsätta läsa den! Tycker ni ska göra lika. Novellen heter även lika som min pågående. Haha! 
Handling;
Natasha är 16 år och är från första början Grekisk. Hon är född i Grekland men flyttade till Sverige redan innan hon hade fyllt 1. Sedan när hon var ungefär 10 år flyttade hon med sin pappa till Miami, där hon nu bor. Sommaren närmar sig och Natasha har fortfarande inget sommarjobb. Då en dag får hon ett sms av sin pappas gamla vän Paul, som erbjuder henne att jobba med honom under sommaren. Det visar sig att Paul jobbar med pojkbandet One Direction och vad kommer nu att hända när Natasha ska spendera två veckor av sommaren som hans assistent?
http://onedtales.blogg.se http://onedtales.blogg.se http://onedtales.blogg.se

Sv: Vad roligt att du tycker det! Vad glad jag blir! Kram!<3

Nu har jag länkat dig också. :)
Tycker din novell verkar riktigt bra, har dock inte hunnit läsa så många delar ännu. Jag ska läsa ikapp mig så fort jag orkar och har tid. :)




Kom ihåg mig?