summer love, del 9

Elins Perspektiv;
Plötsligt så hörde jag Nialls mobil vibrera. Han kollade vem det var ifrån och jag tittade samtidigt som honom. På displayen stod det "Sarah" och det stod "Hej älskling, längesen nu. Jag sak..." Niall tittade på mig oroligt, som om han hoppats på att jag inte sett något. Han insåg att jag sett allt och han tröck upp hela SMSet eftersom det inte var någon idé att dölja det ändå. "Hej älskling, längesen nu. Jag saknar dig otroligt mycket Niall. Jag vill bara känna din lukt och dina armar runt om mig. Vi kan väl höras någon dag? Puss, Sarah" När jag läste det så kände jag bara hur det högg till i hjärtat och jag ville bara gråta. Jag hade SMSet i huvet hela tiden. Vem fan var Sarah? Är det Nialls tjej? varför håller han på med mig när han redan har en tjej? 


Tusen tankar snurrade i mitt huvud. Jag ville inte tänka klart och jag kände hur tårarna sakta börja falla ner från min kind. Jag tittade på Niall och han såg mina tårar falla. "Elin, det är verkligen inte som det ser ut" sa han och tittade på mig med tårar i ögonen. Jag ville inte höra någon dum bortförklaring utav honom så jag sprang upp ur sängen och in på toan och där blev jag sittandes med gråten i halsen. Klart det var något mellan han och Sarah, annars skriver man ju inte så där? Jag hörde hur Niall försökte prata med mig utanför toalettdörren men jag vägrar att lyssna, istället så sa jag till honom "Varför Niall, varför? Jag trodde aldrig såhär om dig. Jag gillade dig verkligen, på riktigt" 
 
Nialls Perspektiv;
Det högg till i hjärtat när jag hörde det hon just sa. Jag gillade henne också ju, hade hon inte fattat det? Vad ville Sarah nu helt plötsligt när hon inte hört av sig på de närmaste 10 månaderna. Hur kunde allt bli så fel på bara någon minut? Jag kände hur tårarna började rinna och jag orkade knappt stå längre. Jag satte mig ner och försökte prata med Elin genom dörren men hon verkade inte vilja svara. Allt jag tänkte på just nu var det hon just sa och på det konstiga SMSet jag fick från Sarah. 
"Niall, snälla gå hem. Jag vill vara ensam" hörde jag en ledsen röst säga. Vad skulle jag göra? Jag vägrar att gå hem och låta henne vara ledsen utan att hon fått veta sanningen. Med ett sista försök att få ut henne därifrån så sa jag "Elin, jag går inte förrän du fått veta vad som egentligen händer. Jag vill att du ska få veta sanningen så snälla kom ut och prata med mig och försök att lita på mig" Det verkas funka det jag sa och ut kom en tårfylld Elin. Man såg hur mycket hon gråtit och att hon verkligen mår dåligt över det Sarah skrivit. Men kunde ändå inte slute le när jag såg henne komma ut där med toffsen på huvudet och det blommiga tightsen, hon var så söt även när hon var som ledsnast. Hon satte sig på golvet bredvid mig och mumlade något om "Ja, berätta sanningen då" 

Elins Perspektiv;
Jag hade kom ut ifrån toan och möttes av en gråtande Niall. Trotts tårarna i ögonen så log han åt mig. Varför? Han hade setat utanför toalett dörren i minst en timme och försökt fått ut mig därifrån, och han lyckades tillslut. Jag kom att tänka på det Zayn sagt till mig tidigare, att han såg på Niall att han verkligen gillade mig och om jag tänkte efter så var Niall inte den typen som gick och var otrogen, iallafall inte den Niall jag lärt känna. Med gråten i halsen så sa jag lite tyst för mig själv "Ja, berätta sanningen då" Jag sa det så tyst som möjligt för att inte tårarna skulle komma igen. Men Niall verka ändå höra va jag sa och började berätta. 
"Sarah och jag träffades ungefär vid den här tiden förra året. Från början så verka hon helt okej och jag började gilla henne mer och mer.." Jag kom på att Zayn även sagt att Niall hade ett jobbigt förhållande, vilket fick mig nu att börja inse vem den där Sarah egentligen var. Men jag satt bara tyst och fortsatte att lyssna på Niall "Vi gick ut offentligt att vi dejtade efter några veckor och jag märkte hur hon började bete sig annorlunda. Hon ville gå ut hela tiden och när pressen och media kom så ville hon alltid vara med på bild. En dag kom Louis  till mig och sa att han hade sett Sarah med en annan kille, jag var så kär i he.. Eller jag trodde jag var så kär i henne så jag ville inte tro var Louis sa. Det var först när Harry kom och berättade att han sett Sarah med en annan kille i parken så började jag känna mig osäker. Det gick några veckor och Louis kom hemspringande till mig och berättade att Sarah var hem till honom och försökt att kyssa honom, han var helt i förbannad.. Ja, jag har nog aldrig sett Lou sådär arg. Det var då jag insåg vad hon var för tjej. Jag gick till henne och pratade med henne. Hon erkännde tillslut allting och det visade sig även att hon vart otrogen under en längre tid. Vi gjorde slut och jag var helt knäckt i flera månader. Men tillslut insåg jag vilken idiot hon var och jag tänkte istället framåt och fokuserade på det jag älskade, spela gitarr och sjunga tillsammans med mina 4 bästa vänner." När Niall berättade allt dedär kände jag hur tårarna kom igen, men denna gång var det inga dåliga tårar. Det var glädjetårar. Jag var himla lättad över att jag fått veta vad som egentligen hände mellan Niall och hans ex, och nu vet jag också vem den där Sarah är. 
Niall kom och satte sig ännu närmare samtidigt som han la sin arm runt om mig och jag lutade mig emot hans axel. Men jag kunde fortfarande inte förstå varför hon skrev till han nu, det var ju ett år sedan det gjorde slut? 
"Men varför skrev hon till dig nu för? vad är det hon vill?" frågade jag honom och tittade undrande på honom.
"Jag vet inte själv, jag vet inte ens vad hon menade med dedär meddelandet för vi har inte pratat på 10 månader och jag fattar inte vad hon vill mig" Jag såg på han att hans ledsna ansiktsuttryck började försvinna och han blev istället väldigt arg. Jag sa åt honom att lugna ner sig och det gjorde han också. "Det var inte förräns jag träffade dig som jag insåg vad äkta kärlek var. Du vet hur mycket du betyder för mig och jag skulle aldrig någonsin svika dig. jag har aldrig kännt såhär för någon annan förut och att såra dig och se dig ledsen är det sista jag vill." När Niall sa dedär och tittade på mig så kunde jag bara inte låta bli att le. Han var verkligen världens finaste kille. 
 
Fridas Perspektiv;
"Ska vi bege oss hemåt? Jag tror Niall och Elin har vart ensamma lite för länge nu" Sa jag med en liten retsam ton som Harry bara skrattade åt och höll med. 
Dagen med Harry har vart underbar och jag har verkligen haft hur kul som helst. Han hade verkligen humor och jag har skrattat väldigt mycket idag. 
I bilen påväg hem så var det tyst nästan hela vägen så jag kände bara att jag lära lätta upp stämningen lite "Tack för dagen idag Harry, det har verkligen vart jättekul att vara med dig idag ska du veta. Jag uppskattar verkligen att få lära känna dig och du är världens skönaste kille" Sa jag med ett stort leende på läpparna. Han log tillbaka med dehär leendet som man bara vill smäta av och sa "Det var kul att få vara med dig också Frida, Jag hoppas att vi kan fortsätta träffas. Du är verkligen speciell" Vad sa han nu? Hörde jag rätt? Jag tror jag drömmer!  Att få höra dedär orden ifrån Harry Styles i One Direction får mig att vilja hoppa utav glädje. 
 
Elins Perspektiv; 
Jag och Niall hade precis gjort i ordning kvällsmat då jag hör dörren öppnas. Jag trodde det var mamma och dom först men sen såg jag ju vilka det var. Harry och Frida! "Ni kom precis i tid till maten!" Sa jag och log mot både Harry och Frida som kom in genom köket. "Jaha, bäst vi skyndar oss att tar något då Frida för annars äter ju Niall upp allting" Sa Harry och börja skratta. Jag och Frida började också skratta och Niall bara gick fram till Harry och slog till han på magen och svarade endast "Ja, såklart! Jag älskar ju mat!" 
 
Efter vi ätit upp så låg vi och tittade på film i det stora TVrummet. En skräckfilm igen, jag som hatar skräckfilmer låg intryckt i Nialls famn de mestadels av filmen medans Frida och Harry var båda inne i filmen och verkade inte vara ett dugg rädda. Plötsligt så hörde vi dörren öppnas och in kom familjen med minst tio kassar med bara kläder. "Det är jobbigt att shoppa med din mamma!" Sa Yaser direkt när han kom in. Jag log lite för mig själv och jag höll helt klart med honom, att shoppa med mamma är inget man vill precis. 
 
"Hejdå, ledsen att dagen blev såhär idag men jag hoppas att allt är uträtt och att vi båda kan gå vidare nu. Du är den enda för mig, det vet du va?" Sa Niall i dörröppningen precis innan han skulle gå ut till bilen. 
Jag svarade med ett leende och sa att allt var lugnt. Han gav mig flera kyssar innan han gick och jag tog mer än gärna emot dom.
 
"Sååååå, berätta om din dag med Harry nurå!" Sa jag och tittade nyfiket på Frida som satt i solstolen bredvid poolen. Hon flinade lite och började berätta. "Först så kom Harry hit och hämtade mig i sin bil. Sen så gick vi på Zoo och tittade på alla söta djuren och Harry var verkligen hur gullig somhelst med aporna som man fick gå in och klappa. Sedan gick vi iväg till parken och där åt vi glass, några fans kom även fram till Harry och ville knäppa kort men det var bara kul att se tyckte jag. Det är ju bra att se hur mycket han verkligen bryr sig om sina fans! Sen i bilen på vägen hem så sa jag att det vart en kul dag, då höll han med och sa att jag var speciell" När jag hörde dedär sista, att han sagt att hon var speciell, så log både hon och jag emot varandra och jag verkligen såg på henne hur lycklig hon var.  I samma veva så fick jag ett sms ifrån Niall.. I SMSet stod det "Jag vet inte om du redan vet det, men jag är kär i dig" 

jättebra! :) längtar till nästa! :) xxx

så, jag har länkat dig nu. Säg till om det är ngt du vill att jag ska ändra i länkningen eller då :)

Åh, vad spännande! meeer!:]<3

Låter finemang! Länkar dig imorgon också med ett tidsinställt. Ha en fin kväll! :)

Sv: haha tack för ditt svar och roligt att du gillade min kommentar! KAN DU INTE SKRIVA EN NOVELL OM HARRY OCH AGNES? Skulle dö om jag fick vara ned i din novell med harry!! Snälla hihi? <3 skit bra del av denna novell btw!!

Fin blogg:) allt bra?

åhh, så bra!!!!!!

OMG! Så gulliga Harry och Niall är då :) Grymt! Meeeer :D




Kom ihåg mig?