change my mind, del 17

Janinas Perspektiv;
"No more Andy in a few days anyway, I know how tough he can be. But he'll go to his girlfriend on the country so he'll be gone all week."
"Okay, good.", flinade jag och väcktes av tanken att jag då skulle slippa se Liam tillsammans med Andy iallafall, ett problem borta. 

Barbie♕NatalieCOOL KIDS CAN'T DIEalkohol, drunk, friends, get drunk

Vi fikade fort klart och återgick sedan till shoppingen och för ett ögonblick släppte faktiskt alla tankar om Liam och jag kunde bara njuta av att titta i de alla olika affärerna. Det var ju verkligen olikt sig jämfört med hemma i Stockholm. Vi gick i massor med olika butiker och Nova visade mig verkligen allt. Hon var inte som den tjejen hon var sist vi sågt, hon var mycket sötare på något sätt. Och speciellare blir det eftersom jag aldrig haft något syskon förr, mer än Ellinor då. 
"Have dad told you got summer job at Nandos, by the way?", sa Lisa samtidigt som hon fortsatte att titta på kläder. 
"No, he hasn't that, but fun that I got summer job. Where do I start?"
"Oh, he must forget it. But it's tomorrow anyway, half past ten, you should well not do something then?", hon tittade försiktigt och tveksamt mot mig och jag bara ruskade på huvudet. Jag antar att jag lär ta det lite lugnt med alkoholen idag, fan. 
Jag tog upp mobilen och fick se att jag hade tre nya meddelanden. Ett från Liam, ett från mamma och ett från okänt nummer som jag inte hade. Av ren nyfikenhet klickade jag snabbt upp det okända nummret först och läste det snabbt. "Hey, I'll come and pick you up tonight, was ready at seven. xx / C" , med ett stort flin svarade jag och tvekade inte en sekund på att skicka det. "Hah, okay. What? should not you drink? because you'll pick me up, I mean. xx" , snabbt fick jag svar och i det stod det något som verkligen fick mig att fnissa till, ett riktigt tjejfniss. 
"Of course I will drink! I come with the bike, what did you think about me? ;)" , jag svarade med ett "haha" och klickade sedan upp mammas sms. 
 
Mamma;
- Hej gumman. Har du det bra? längesen nu. Puss
 
Jag orkade verkligen inte svara henne just nu och Liams sms ville jag inte ens titta riktigt på. "Hey babe. How are..-" stod det på displayen, vilket räckte för att inte titta mer på det. 
 
Efter en lång dag på stan kom vi hem och var väldigt belåtna med våra fynd på stan med flera kassar i varsina händer. Pappa bara skakade på huvudet när han fick se allt vi köpt och han la till mer kommentaren;
"I will never understand girls' love for shopping.", och gick sedan vidare in till rummet. Jag tittade på klockan; sex. En timme på mig att fixa mig och jag intalade mig själv att jag skulle hinna. 
Jag hoppade fort in i duschen och efter tjugo minuter var jag ute. Jag skyndade mig att välja kläder, vilket fick bli en vanlig outfit med min ljusa väst och en tröja, sedan satte jag upp håret i en lång fläta. Sminkade mig lite pyntigt och sedan var jag klar, precis i tid för utanför dörren stod Cody och plingade med sin cykel. 
"Will the party today?, frågade pappa medan jag tog på mig mina nya converse. 
"Yeah, and I leave the cell phone at home, don't want to risk losing it.", svarade jag och han nickade mot mig.
"My big girl, take it easy tonight, promised it? and remember that you have work tomorrow too.", han gick fram och gav mig en puss på kinden och smålog lite. Även om jag visste hur mycket han hatade att jag festade så är jag glad över att han bryr sig. 
"Yes, bye.", sa jag och jag gick ut mot Cody som stod och pickade med sin telefon.
"Are you ready for party?", sa han och förlängde ordet party. Jag nickade ivrigt och hoppade på pakethållaren och vi for iväg. 
 
Vi kom dit, det var redan massor med folk och musiken var i full gång. Jag höll mig tätt intill Cody som redan hittat sina kompisar och pratade med dem. 
"I buy a drink for us in the bar. Coming soon.", överröstade han musiken och nickade mot den rosa baren som var full med sprit. Nu jävlar ska jag bli full. 

Tidsinlägg #1! Kommentera era tankar och åsikter fina ni! 
 
Kan även meddela att varje inlägg fram till lördag kommer att publiceras vid tiden 14.00 och 19.00, så håll utkik! kram!
 

Men neeeej vad ska hända nu:( mera du äger!!

Meer!

Jag har länge letats efter en bra 1D novell men jag tycker att ingen duger ! Men din är skit bra ! Hoppas det fixar sig mellan Janina och Liam :)

Svar: Åh, men gud vad glad jag blir! tusen tack! :)
My Wesström

Du har väll inte missat att det är One Directions Första År halv 10 ikväll på SVT2?? :) Men iallafall, SUPER!!! Kram ♥

Du inspirerar verkligen mig! Jag har bestämt mig för att starta en novellblogg! :D Allt är tack vare dig <3 Första inlägget kommer vara länkbyte till dig ;D

Svar: men åhh snälla du! du är så snäll, du får gärna kommentera bloggen så jag kan kika in på din också! kram underbara du <3
My Wesström

Det är nu Liam ska komma och rädda henne från att bli full!!
Sv: ja, vi får hoppas att han gör det!:)




Kom ihåg mig?