change my mind, del 30

Harrys Perspektiv;
"Oh, that's mine too. That song and Heart Attack.", sa jag och ville helst bara fortsätta denna konversation på ett så bra sätt som möjligt utan att på något sätt skämma ut mig. 
"You know, Harry has looked at you when you sat out there, I think he want you.", flinade Louis från andra sidan bordet och tittade mot Ellinor. Nej, inte behövde jag oroa mig för att skämma ut mig själv när Louis gjorde det så bra ändå. Jag suckade mot honom som satte igång ett asgarv, vilket gjorde att jag inte heller kunde hålla mig ifrån att le. Jag tittade generat mot Ellinor som nu också skrattade. 

One Love | via FacebookTumblrThe best in you
just girly things. | TumblrTumblrONE DIRECTION ♥
Janinas Perspektiv; 
Jag såg att Ellinor satte sig bredvid Harry längst bort och deras konversation verkade rulla på bra och jag kunde inte låta bli att skratta åt Louis retsamma kommentarer som han la till ibland, han var verkligen rolig. Jag tittade mot Liam som satt på stolen bredvid mig och innan jag insåg det själv så möttes våra läppar i en intensiv kyss.
"You two are really cute, I mean it.", sa Niall som bara satt och flinade åt oss.
"Thank you, Niall.", sa jag och tittade mot Liam som log mot mig. Med sitt fina, prefekta och underbara leende.
"If you must be seriously, what do you see in Liam?", jag tittade mot Louis som satt bredvid Niall och ryckte på axlarna. 
"I don't know. I think it's because he makes me feel.. Beautiful, Just as I'm. He accepts me for me and he has made me realize things about myself that I completely forgot."
"That's so sweet. I'm glad the fact to Liam found you, you're perfect for each other.", sa han och tittade mot Niall på andra sidan om honom, han tittade sedan åt andra sidan, sedan såg man hur han tittade sig omkring lite överallt. 
"Louis, what's it? What are you looking for?", frågade Liam och Louis tittade genast tillbaka på oss igen. 
"Where is Zayn?", sa han i panik och fortsatte att stirra ut på gästerna i caféet. 
"Take it easy, Lou. He's just on the toilet.", lugnade Harry ner honom och han blev direkt sansad igen. Vi hörde hur Harry och Ellinor pratade på, men jag kände att jag inte ville störa dem just nu, det skulle vara lite väl taskigt, även om Louis gjorde det näst intill hela tiden. 
 
"What are you doing here anyway?", sa Zayn som nu kommit tillbaka och satte sig på en stol bredvid mig och Liam. Jag tittade mot Ellinor som reagerade på det Zayn men hon bara fortsatte att prata med Harry.
"We should going to some shopping.". sa jag och ryckte på axlarna. "And my dad could not pick up us today so we'll stay at the hotel tonight."
"I'm glad that you come, so we could talk it out.", viskade Liam i mitt öra och jag kände hur jag ryste till i hela kroppen. "I'm so happy with you."
"I'm so happy with you too, Liam.", sa jag och pussade honom löst på munnen. 
"Which hotel you living on?", frågade Niall och lutade sig bakåt i den lilla soffan. Jag märkte hur jag mötte allas blickar, till och med Ellinor och Harry hade stannat upp i sin konversation. 
"We have actually not check in on a specially hotel yet.", sa jag och ryckte på axlarna. 
"Good, you girls can sleep in our hotel tonight.", log Harry från andra sidan det avlånga bordet och tittade mot oss. 
"Uhm.. Harry, I don't think our management should like that idea.", harklade sig Niall lite osäkert och de andra höll med. 
"Yeah, I know. But I don't mean in the same room, idiots.", skrattade Harry och jag tittade mot Ellinor som försiktigt nickade med huvudet. 
"Sure, it sounds good.", sa jag och tittade mot Liam och log. 
"Then we going out tonight and eat something good.", sa Niall uppspelt och killarna bara skrattade åt honom.
"Of course, Niall.", sa Zayn lugnt och satte sig mellan Niall och Louis i soffan.
 
Vi alla satte oss i den stora svarta bilen och Louis körde. Efter fem minuter var vi framme vid ett stort hotell med Englands flaggor överallt hängande. Vi parkerade bilen vid bakvägen för att inte riskera att massa paparazzis skulle se oss och vi fick även gå in bakvägen. Jag och Ellinor chackade in och fick direkt ett rum. 
"Come to our room when you are ready, number 43.", sa Liam som följt oss till dörren. Jag nickade, gav han en lång kyss och gick sedan in till rummet där Ellinor redan lagt sig i sängen. 
"Åh, guud, så himla sköna sängar här!", sa hon och hoppade upp och ner i den ena sängen. 
"Men, berätta istället om dig och Harry då!", sa jag snabbt och jag såg hur hon log lite mot mig. Jag gick fram till henne och satte mig bredvid henne och lät henne berätta allt, vad de hade pratat om och vad hon kände. 
".. Men vi är bara vänner, och kommer förmodligen aldrig bli något annat heller, för du vet hur mycket jag hatar för mycket uppmärksamhet.", suckade hon och la sig ner i sin säng. 
"Men låt inget sånt få förstöra. Ni är verkligen supergulliga och jag ser ju hur han tittar på dig.", skrattade jag och la mig på andra sidan om henne och där blev vi liggandes ett långt tag och bara pratade, om allt. Allt utom Cody, och hon har förmodligen inte berättat allt om hon och Lucas heller, men just nu var inte det så viktigt. 
 
Någon timme efteråt så kom vi fram till killarnas dörr, vi hörde deras röster utifrån och när vi knackade på så öppnade en stor lång man, jag antog att de var deras livvakt men han släppte vänligt in oss. 
"Hey giirls.", log dem alla fem och de gick artigt fram och gav både mig och Ellinor en varsin kram. Det märktes hur van de var med människor. Liam höll om mig hårt och länge innan han släppte och våra läppar möttes. 
"Shall we go out and eat now?", ropade Niall ivrigt och tittade på oss andra. 
"Yes, now we'll eat Nialler.", skrattade Harry och klappade han på axeln. 
 
Påvägen till restaurangen blev vi omringade av säkerhetsvakter och papparazzi, men jag höll mig tätt intill Liam så gick allt bra, väl på restaurangen var allt lugnt. Jag satt tryggt bredvid Liam och bredvid sig hade han Harry som i sin tur hade Ellinor bredvid sig. Just nu kändes allt så bra. Om man skulle räkna bort allt tänkande på hur mycket det skulle stå om oss i tidningarna imorgon. Jag ruskade fort av mig de tankarna och fokuserade nu istället på Liam och mina helt fantastiska vänner. 

Tyckte denna del skulle sluta bra för en gångs skull, utan något spännande slut. Hihi, nästa del kommer imorgon! Kommentera bästa ni! 

"Yeah, I know. But I don't mean in the same room, idiots.", skrattade Harry - haha, retstickor allihopa!!:D <3

Är så glad över att allt börjar bli bra för Janina! :D

Svar: Ja, men ellerhur, visst är det såå! :D <3
My Wesström

Jättebra!! Åå jag gillar slutet. Sluten behöver inte alltid vara spännande. Dom han vara jättebra som detta

Svar: Ja, vad kul att du känner så! :) kram
My Wesström

Du är hur duktig som helst, jag går in och uppdaterar sidan hela tiden för att jag vill att det ska komma ett nytt avsnitt. Det här var typ det bästa avsnittet hittills! :)

Svar: Åh men underbara du! Tack så hemskt mkt för denna kommentar, den gjorde min kväll! Kram :)
My Wesström

Haha super! Önskade att jag var Janina för ögonblicket! Lever mig in i den så mke :) Kram ♥

Jättebra kapitel :)
Kram <3

Sv: Ja, jag ska väl vara. Det är bara det att när jag känner mig nöjd, så vet jag ju inte om ni läsare gillar det.

Och frästen: Jag skrattade lite när jag läste:

"Yeah, I know. But I don't mean in the same room, idiots.", skrattade Harry och jag tittade mot Ellinor som försiktigt nickade med huvudet.

Jag råkade skicka innan jag var klar

Sv: Ja, jag hade nog inte gjort som Liam gjorde. Hade isåfall bett någon följa med. Men som du säger nu finns det ingen återvändo..bara att vänta och se! TAck!!

Sv: Jag också, haha;]

Grymt!! Hoppas att det blir något mellan Harry och Ellinor :D Meeeer :)

Svar: Åh taaaaaaack! :D
My Wesström

Alltså, det är du som är bäst! Jättegullig och fin del :)

Sjukt bra del! Undrar hur det blir med Cody när hon kommer tillbaka.. Liam kan ju inte alltid skydda henne! Spännande o bra novell! :D

Svar: Det har du rätt i! ;) tack så hemskt mkt! kram!
My Wesström

Mer riktigt bra!

Svar: Taack!:D
My Wesström

Sv: Varsågod!




Kom ihåg mig?