change my mind, del 32

Janinas Perspektiv;
Sist av allt loggade jag in på Twitter och fick se att Liam twittrat för bara några minuter sedan. 
"@Real_Liam_Payne: Really good day in London with my four best mates, a beautiful girlfriend and @EllinorSparks, Nice to see a few fans too. Love u all :)" , jag retweetade och kunde inte sluta le. Jag tittade snabbt igenom kommentarerna och som vanligt fanns det alltid haters, efter att ha läst de fem första kommentarerna orkade jag inte se mer, kommentarerna var både läskiga, perversa och hotfulla, så jag klickade fort ner det och stängde av iPaden helt. 

 
Ellinors Perspektiv; 
Efter en rolig kväll med Janinas familj så gick jag tillslut upp till henne som befunnits sig på sitt rum sedan maten. Jag gick den långa trappan upp, passerade Andys rum och när jag kom in till Janinas rum så fick jag syn på att henne som redan somnat. Jag gick försiktigt fram till henne, fixade till det skrynkliga täcket och bäddade ner henne ordentligt. Hon skulle ju trots allt upp tidigt imorgon. 
Jag gick ut till toan, tvättade bort sminket och borstade tänderna sedan la jag mig i den stora extrasängen bredvid Janinas säng. Jag satte i lurarna och lät spotifylistan rulla på, jag hade precis slutit ögonen och nästan somnat då min mobil burrade till, ett sms. 
"Hey Ellinor, it was nice to see you yesterday. Me, Niall and Liam going to Liams home tomorrow in the evening. Maybe you'll meet me? xx Harry." , mitt hjärta dunkade ett extra slag när jag läste smset och mitt leende ökades i massor. Men ville jag göra det? hade jag verkligen gått vidare från Lucas än? och .. Äsch, skärp dig Ellinor! Du och Harry är bara vänner och mer kommer ni aldrig bli.
"It sounds good. It was fun to se you too. We heard tomorrow when you guys landing on the airport. xx" , svarade jag. Jag gav sömnen ännu en chans ochjag slöt sakta ögonen och uteslutade allt, vilket funkade bra och jag somnade med ett stort leende på läpparna. 
 
Jag vaknade med ett ryck och tittade hastigt åt sidan och fick se att Janinas säng var tom. Jag tittade på klockan och fick se vad den var, 12.17, redan? Janina slutade ändå 14.10 så jag kunde med lugn och ro duscha, klä mig och sminka mig utan att behöva stressa, hon slutade ju inte än och jag skulle ändå hinna se henne på hennes jobb. 
Jag gick ner mot de andra som satt och åt frukost de också. 
"Goodmorning sweetheart. Have you sleept good?", log Lisa och drack lite utav sitt te. Jag kände mig redan som en av familjen, alla här var så snälla. 
"Yes, really good. Jack, when should we go to Nandos?", frågade jag och tittade på Jack som bara log.
"Soon, I think. I'll only eat up this sandwich and drink my coffee clear.", jag nickade och kände hur mobilen burrade till en, två och flera gånger. Jag insåg då att det ringde. Hastigt gick jag ifrån bordet och utan att titta på vem det var så svarade jag. 
"Ellinor"
"Hej, det är jag, Lucas. Jag vill bara säga förlåt för bilden, jag var bara full. Kan du förlåta mig?.", jag suckade högt och var så otroligt trött på hans bortförklaringar. 
"Jag antar det, men låt mig vara nu. Det kommer aldrig bli vi igen. Det är över.", jag tog ett djupt andetag och fortsatte direkt. "Och inte nog med det, du var otrogen mot mig, jag vet det. Jag har hört det från flera personer och jag har sett bilder på Instagram." 
"Men snälla älskling, jag saknar dig så mycket. Ge mig en chans till, jag lovar att ändra mig.", sa han och jag kunde se hans ansiktsutteyck framför mig. 
"Jag trodde vi pratade klart om detta i förrgår. Det kommer aldrig bli vi igen, vi har försökt för många gånger, du har fått för många chanser.", jag hörde hur han suckade bakom telefonen men innan han hann säga något så fortsatte jag. "Förhållande handlar om tillit och ärlighet, jag kan inte lita på dig längre och jag vet att du aldrig är ärlig mot mig. Det funkar inte." 
"Du är lika äcklig som tidigare, och du kommer..-", jag hade hört det där allt för många gånger nu, jag visste vad som väntade, men nu tänkte jag ge detta ett slut. 
".. Du kommer vadå? ångra dig? jag är trött på dina hot nu. Låt mig vara och kom aldrig tillbaka.", sa jag och la på. Jag pustade ut lättat och såg nu hur Jack stod i vardagsrumsöppningen och bara tittade på mig. 
"I couldn't understand what do you said in the phone. But I'm always available for you, no matter what."
Jag gick fram till honom och gav han en lång kram. Han var verkligen pappan jag aldrig fick. Den bästa extrapappan. 
"Come on Ellis, now we go to my other favorite girl.", log han och pussade mig i pannan. Jag nickade instämmande med huvudet, gick ut i hallen och satte på mig mina trasiga converse och sedan for vi iväg till Nandos inne i stan. 
 
Janinas Perspektiv; 
Just nu var det lugnt på Nandos, kunderna åt och jag hade fått jobbet att stå i kassan idag. Jag passade då på att kika Twitter flr att se vad som hände där hemma i Sverige. Jag bläddrade ner lite i min newsfeed och fick se Niall lagt upp en ny bild. Rubriken löd "@NiallOfficial; Liam and hes best friend buzz lightyear chillin' on the Airport right now.", jag klickade sedan upp på bilden och fick se Liam tillsammans med superhjälten i Toy Story. Hela jag log eftersom jag visste att det var hans favoritfilmer. 
 
Dörren plingade till och jag tittade hastigt upp, la ifrån mig mobilen och kollade stelt på personen som kom innanför dörren. 
"Hey beauty, are you alone?", sa den brunhåriga killen med kepsen på sned. Jag höjde ögonbrynen och suckade högt. 
"Cody, what do you want? seriously?"
"I want you.", hånflinade han och lutade sig framåt så att ingen skulle höra vad han sa. "Do you remember the evening when I saved you from to be raped? I want having paid for it." 
"What? how? you are sick, go away." 
"Oh, force me?", flinade han retfullt och stod kvar på samma ställe och rörde sig knappt. "I heard about you and Liam also, I don't like it." 
"But I don't care what you like or don't like. I think you were my friend, but I had wrong."
"Yep, And I think you were cool, then I see you work here, hah.", fnös han och drog igång ett högt fakeskratt. 
"Just go.", suckade jag och han bara skakade på huvudet. 
"I go when I want to go. And when I have received the ones I want.", sa han och mina ögon spärrades upp. Jag började nu inse hur allvarlig han var. Borde jag vara rädd? 

Vad tror ni? vad kommer hända? Kommer hon göra det han vill? Tänk hur en person som kan vara så snäll i början bara kan ändras sådä, och det tråkiga är ju att detta dock kan hända på riktigt också. Tur detta bara är en novell! ;) Sista delen för idag, Kommentera era åsikter! :D
 

Så himla bra, jag orkar inte! Älskar verkligen din novell jättemycket och stort tack för att du stannar kvar på min även om jag är som jag är och inte riktigt alltid hinner kommentera och läsa din. När jag har tid över ska du i alla fall veta att jag verkligen uppskattar det du gör jättemycket och jag blir lika glad varje gång det har kommit en ny del (fast oftast flera eftersom jag är så seg, hehe). Kram på dig! :)

Jättebra!!!!!!!!! Alltså det är värkligen tråkigt att man trodde Cody var en snäll person ibörjan och han är så elak nu. Men jag älskar din blogg och dina noveller!!! Kram från mig

Hejsan. Jodå nog kommer jag ihåg dig!
Jag har varit väldigt off ett bra tag, både med att uppdatera min blogg och läsa andras, så därför är jag väldigt efter just nu. Men kanske orkar läsa ikapp mig här någon dag. :)

Och tack förresten, haha. :)

SV: Varsågod

Åh, coy dumma..jag orkar inte han...:((
Sv: Ja, men vad stod det i tidningen?:(

My

Åh cody, ska komma och förstöra...

Meer riktigt bra! :)

Svar: Vad kul att du gillar det! :D
My Wesström

Suuper! Har inte hunnit läsa på jättelänge men allt har varit super! :D

Svar: Åh, blir sååå glad när du säger såå, tusen tack! :D <3
My Wesström

Hatar Cody :(

Svar: Åh, ja men visst! Han är en idiot :( haha, å sånna finns de gott om, tyvärr :(
My Wesström




Kom ihåg mig?