change my mind, del 37

Liams Perspektiv;
Jag tittade på Harry som nu låg ner i soffan. Men blicken övergick snabbt till Niall då hans ögon riktades mot hans mobil och han såg inte alls glad ut. 
"Harry, look at Twitter. Ellinor has tweeted.", suckade han och Harry tog snabbt upp sim mobil från bordet och läste högt upp för oss båda. "@EllinorSparks; Yes, me and Harry are not dating and it will never be so, now can everybody just let me be, thanks." 

Troika de Ideias's Photos | via FacebookAGAIN | via Tumblr
Blonde beach girl | via TumblrHarry Love | via Tumblr
 
Jag såg hur jobbigt det blev för Harry att läsa upp det, han gillade ju verkligen henne. Det blev en evig tystnad mellan oss och jag såg hur Harry gjorde allt för att hålla tårarna inne. 
"Harry, don't cry man. It's you and me, we're single ready for mingle, right?", skrattade Niall och försökte liva upp stämningen, men han misslyckades, Harry släppte istället ut sina känslor och hans ögon fylldes med mer och mer tårar. 
"But, Hazz..You have never cried to much for a girl before, why now?", frågade jag och satte mig bredvid Harry på andra sidan. 
"That's the problem. Everytime I meet someone like I really liked, it is always someone who want to destroy. And when it happend everytime, I drop the hope. I need someone who love me and accept the fact that I'm famous.", hackade han ur sig och det kändes riktigt jobbigt att höra det han just sa. 
"Maybe we should go back to London to Louis and Zayn, I think Harry need it now.", suckade Niall och tittade på mig. Jag nickade osäkert och klappade Harry på ryggen. Vad skulle hända med mig och Janina? 
"No, it's fine. It feels just better when you guys it with me. If I would be alone now, I don't know what should happend.", snyftade Harry och torkade tårarna. 
"Your princess will come soon, Harry. Don't worry.", sa jag och Niall nickade instämmande. 
"Just focus on the music and our beautiful fans now. Your family and even our familys love you, never forget that.", sa Niall och log ett svagt leende mot oss. 
"You are right guys. Thank you, for everything.", sa Harry och drog in både mig och Niall i en kram. 
Jag kände efter ett tag hur mobilen burrade till och jag tog genast upp mobilen. 
~ Ellinor needs me tonight, and maybe tomorrow. I understand if Harry need a friend like you too, maybe it's best that we seen later when everything has settle down? Understand me right, I love and miss you a lot. x J ~
Även om det kändes jobbigt att läsa det så hade jag ändå tänk i samma spår. Våra vänner behövde oss nu, klart man ställer upp. 
~ Yes, Harry is very upset about this, I don't know how Ellinor feels, but I hope everything dissolves soon. We seen soon, my love. I love you so much. x ~
Svarade jag och det kändes riktigt bra att ha det sagt, även om det var blandande känslor inom mig just nu så kändes det inte helt fel att få vara ensam med Harry och Niall hemma i huset eftersom familjen fortfarande inte kommit hem. 
"Boys, what should we do? Something funny.", log jag mot en nedstämd Harry och en rastlös Niall. 
"Like what?", muttrade Harry i kuddarna och jag såg hur Niall tittade mot honom och gav med sig en lätt suck. 
"Harry, it's okay to be sad. But I don't like it, so hurry up. Have fun with us now.", sa Niall och Harry satte sig upp. Han drog håret åt sidan och drog in ett djupt andetag och nickade sedan mot oss. 
"How about.. hmm.. Party?", flinade Harry och tittade mot både mig och Niall. Jag var inte så för den idén om jag skulle vara ärlig, men allt för Harry. Niall sa direkt ja och motvilligt nickade jag också ja, vi tog på oss lite bättre kläder och sedan tog vi taxin in till stan till närmsta pub. 
 
Janinas Perspektiv; 
I säkert en timme satt vi i mitt rum med TVn på och bara tog det lugnt. Även om jag visste hur gärna Ellinor ville vara med Harry innerst inne så förstod jag hur svårt det var, hon har aldrig blivit van med mycket uppmärksamhet tidigare. 
"Ellinor..", suckade jag och sänkte ljudet på TVn. Hon tittade mot mig och jag såg att hon hade gråtit, hennes ögon var röda och svullna, dock ville jag inte påpeka det utan jag sa bara som det var.
"Du måste få annat att tänka på ett tag, ellerhur?"
"Jag antar det. Men nu kan ingenting bli bra känns det som.", hon suckade högt och jag kunde höra hennes långsama andetag. "Jag ångrar att jag träffade Harry, jag förstod aldrig konsekvenserna." 
"Säg inte så, du ångrar inte att du träffade honom, det gör du inte. Sluta tänka negativa tankar och börja tänka framåt, som du alltid sa till mig. Kommer du ihåg?", log jag och satte mig bredvid henne i hennes säng. 
"Du har rätt.", skrattade hon till och jag kunde se ett brett leende på hennes läppar. "Det är fortfarande ljust ute, kan vi inte gå och bada?" 
"Det var en bra idé, jag svettas som en tok.", skrattade jag och även Ellinor skrattade med, på riktigt. 
Vi bodde bara några meter ifrån en sandstrand så vi tog våra badkläder, gick den lilla skogsstigen och kom sedan fram till sjön som glittrade i solskenet. 
"Jag hinner först i.", ropade Ellinor och började springa mot sjön. 
"Inte en chans.", skrek jag efter och sprang snabbt ikapp henne. Vi hoppade i sjön tillsammans, hand i hand och det var en helt perfekt temeratur i vattnet, varken för kallt eller för varmt. 

Sista för idag. Vad tror ni kommer hända på festen killarna går på tror ni? Nästa kommer imorgon. 
Kommer dock vara borta resten av dagen imorgon så sätter tidsinlägg som vanligt, så kika in ändå! Kramar på er. 

Jättebra!! Åååååå Harry kanske träffar någon annan.

Sv: Kanske gör hon slut, kanske inte. Men om hon gör det kanske tunén inte blir så bra för Niall. Och han har ju inte gjort något heller.

Har sagt det förut, men här kommer det igen;... Du är så sjukt duktig på att skriva! Jag har ju följt din blogg sen slutet av Summer Love och man märker dessutom att du bara blir bättre och bättre. Du lyckas hitta på riktigt bra storys som alltid är lika roliga att läsa! Och din uppdatering är dessutom superbra den med! Tack för att du gör mina dagar med att uppdatera din blogg :) kram! <3

Svar: Åh, jag har sagt detta till dig med och jag kan säga det tusen gånger om; TACK för dina underbara kommentarer. De ger mig så mycket motivation till att fortsätta skriva och du är alltid sååå himla snäll, jag är så grymt glad att du tar dig tiden att kommentera och denna kommentar var verkligen supergullig, tack så hemskt mkt. Gjorde mina dagar! Kram på dig med! :) <3
My Wesström

Skulle behöva använda all bra adjektiv i hela universum gånger tusen plus tio miljoner och lite till för att ens vara halvvägs i närheten av att berätta hur bra du faktiskt skriver... <3

Svar: Åh, tusen miljarder tack gulliga du! Tack för att du alltid kommenterar så snälla saker! <3
My Wesström

Bra skrivet:), stackars harry:(

Så himla bra, vet inte vad jag ska skriva haha... Fattar verkligen inte hur du hinner uppdatera så mycket, helt otroligt! :)

Riktigt bra!

Svar: Tusen tack! :)
My Wesström

Sv: Tack så mycket! Äntligen kan jag också kommentera!!:D

Sv: Ja, hoppas han blir det. Gast det får vi se i nästa del. Och om han träffar henne igen, i sådanafall vad hon säger

Åhh! Du skriver så sjukt bra!! Du har alltid något bra att skriva om och dina noveller har alltid varit gryma :) Jag har följt dig sen första början och jag skulle nog inte kunna vara utan dig och dina noveller ;) Sjukt bra som vanligt ;)




Kom ihåg mig?