take chances, prolog

 
Katelyn Ross är för många ett helt vanligt namn. Men för Katelyn, eller Katie som hon också kallas för, så är det så mycket mer. Hon fick namnet Katelyn ifrån sin gammel mormor som var en känd bandmedlem från ett av det kändaste banden i världen under 1800-talet. Sedan dess har familjens förväntningar varit stora. Katie's familj är inte bara stenrika, det är också väldigt pålitliga och vill sällan ta in nya människor i deras liv. Deras vardag består inte av slappdagar framför TVn med en kopp varm oboy i handen, eller sova till klockan tre på eftermiddagarna, det ingick verkligen inte i familjen Ross schema. Mamma Elisabeth och Pappa Stefan jobbar nästan nonstop med sitt skivbolag och olika artister. Hennes storasyster Veronica är en känd TV reporter som lyckats riktigt bra med det hon gör.
Detta ställer såklart krav på Katie, den yngsta och den mest stelbenta flickan i världen. Hon har inte lyckats med någonting alls mer än att gått ut natur med näst intill högsta betyg, något som inte var så värst mycket att skryta över inom denna familjen. Det var hennes tvillingsyster Katherine som fick stå i rampljuset den mesta tiden, tiden då hon levde så att säga, för fem år sedan när Katie och Katherine var 14 år gamla dog Katherine i en bilolycka, vilket självklart var en stor sorg för familjen men som dom tillsammans bearbetade sig igenom, och gör fortfarande, men det är sällan det nämner någonting kring olyckan. Katherine var den "ansvariga" av de tre systrarna och fick oftast allas uppmärksamhet. Nu verkar det som att Katie inte alls får någon uppmärksamhet av sina föräldrar, men så är inte fallet. Hon har alltid blivit älskad för den hon är och familjen har aldrig klankat ner på henne. Hon känner dock en press på sig själv. Hon vill lyckas precis som Veronica och Katherine gjorde, men när hennes självförtroende är på noll och tydligt inte är personen som tar så mycket plats så är det svårt. 
Drömmen för Katie är att sjunga, precis som sin tvillingsyster gjorde. Hon vågade följa sina drömmar och se framåt, något Katie bara är rädd för. 
Hon har inte visat sin dolda talang för någon, inte ens hennes föräldrar som är ägare för det mest kända skivbolaget just nu, Sony Music Entertainment. Hennes föräldrar ser henne som en modell, den fina tjejen alla killar vill ha. Men vilket stämmer till en viss del, men Katie har inte haft något förhållande någonsin mer än med en kille i högstadiet som varade i bara någon månad, alltså inget långvarigt. Hon har helt enkelt inte vågat fästat sig vid någon, än. 
 
Katelyn's föräldrar har alltid tagit väl hand om familjen och vill att alla ska ha det bra, trots deras hårda jobb för att hålla företaget uppe. Det är dock något de egentligen inte måste kämpa för då Elisabeth och Stefan Ross är två av de kändaste namnen i musikproducenternas värld just nu. De gör alltid sitt bästa, reser mycket och vill alla väl, de tror verkligen att de vet allting om Katelyn, att hon är en vanlig populär tjej med massor med vänner. Men istället är hon mer tillbaka dragen och har sina tre närmaste vänner som gärna inte släpper in några andra i just den gruppen. Vad föräldrarna heller inte vet är Katelyns dolda talang till sången. Var det något de båda tvillingarna fick så var det verkligen sångröster. Det var tyvärr bara en av dem som vågade ta steget och följa sina drömmar. Men kommer det bli ändring på det? och vem kommer att hjälpa henne att få ett stabilt självförtroende så att hon vågar sjunga framför folk?
 
Lite mer om Katelyn; Hon är fräsch, snygg och snäll. Hon skulle kunna få vilken kille hon än pekar på om hon så ville - men den bruden ser inte saker så enkelt. Hon vill inte bara ha första bästa kille och fäster sig sällan vid nya människor, något som hon fått ifrån familjen. Hon älskar att sjunga men gör det aldrig när hon vet att betraktad eller om någon är hemma. Alla har hela tiden trott att det bara varit Katherine som fått en bra röst, något Katie accepterar och har där med inte valt att visa att även hon fått ta del av den talangen för någon, endast hennes tre bästa vänner Luke, Patricia och Jonathan. Ett gäng som alltid funnits där för varandra och helt enkelt är som syskon visste om det och försöker puscha henne och berättar för henne hur bra hon är så gått det går, men även Katie har negativa sidor, en av dem är att hon är väldigt envis, även väldigt blyg och osäker på sig själv.
 
Katie har precis gått ut naturvetenskapsprogrammet och står just nu helt arbetslös. Det är då det är så bra med egen företagare till föräldrar som lätt fixar ett 'tills vidare' jobb då hon får jobba som assistent till artisterna som jobbar åt företaget. Det Katelyn inte vet är att för bara en månad sedan skrev hennes föräldrar nyss ett två års kontrakt med det världskända bandet, One Direction. 
 
I denna novell kommer ni att få läsa om vänskap, kärlek och drömmar. 

Wow.. har aldrig kört det här med en "Epilog" och "Prolog" någon gång men tänkte köra på något nytt lixom.. Hoppas ni gillade det och ser fram emot den nya novellen. Vad tror ni om den? Vem av killarna tror ni det kommer att handla om mest? ;) Kommenteeraa :D 
 
Åh är så taggad till imorgon. Kommer ni att orka titta på hela sändningen? (1D day) ? kommer nog ärligt talat vara död efter några timmar.. Haha ;) Ska ni se? :D

Jag tycker denna novell verkar lovande och jag tror att det kommer vara Louis för det känns som om de skulle passa bra ihop.

Svar: Jaså du tror det, vi får la se ;)
My Wesström

Såklart ajg ska seeee :D redan taggat upp med b&j ;)

Prologen va ju äkligt bra :D

Svar: haha ellerhuuur!!!
Taack :D
My Wesström

så bra att jag vill ha mer nu

Svar: kommer senare idag :D
My Wesström

men va? omg va bra kan ej vänta med att börja läsa denna novell!!!!!!!!! så sjukt bra :D

Svar: åååh OMG vad glad jag blev nu :D
My Wesström

Kul ! ser fram emot att få läsa denna.. Undra vem det kommer att handla om?? ;)

Svar: Haha ja det kan man ju alltid undra ;)
My Wesström

Novellen blir nog grym, eller inte det..det var jag att den blir, den är ju skriven av dig!!:) Klart jag ska se 1DDday, och jag ska bara orka se hela, jag vill verkligen!!!:D haha

Svar: Haha gud va glad jag bliir , du är såå snäll <3
ja ellerhur!! haha kommer väl va död redan vid tolvslaget, haha ;)
My Wesström

Gud jag kan knappt vänta tills den nya novellen kommer! Önskar jag visste vem av killarna det 'handlar' om. Jag ska se hela sändningen, från 20.00-03.00 vill säga, vet du vart man ska vara 'regristrerad'?

Svar: Tack vad glad jag blir :D
Man ska väl vara registrerad på google tror jag, eller har ingen aning faktiskt.. :O
My Wesström

Jag funderar på om detta kanske handlar om Louis eller Liam, kan ha fel men har en känsla av det, haha!

Såklart man måste se 1D Day, ska försöka att kolla hela tiden ! :D

Svar: Haha du är inne på helt rätt spår ;) haha :D
Haha ellerhur jag åå :D
My Wesström

Det låter som en jätte bra novell. Du verkar jätte duktig på att skriva! :)
Jag är också jätte taggad till imorgon. Längtar så mycket :D <3

Svar: Åååh Rebecca tack för denna underbara kommentar!Ja ellerhur, iih :D <3
My Wesström

Ja jag är jätte taggad och det låter som en super bra novell!!! Asså den börjar ju bara nio på kvällen och slutar fyra på morgonen det är ju (host) ingenting. Nää jag kommer vara död hela söndagen gäller att sova ganska mycket imorron :D

Svar: Japp men de har ju flyttat bak en timme så den börjar åtta :D kram!
My Wesström
Kom ihåg mig?