#6 one shot till "blondie" - fifth date

Ikväll är det våran femte dejt vi tillbringar tillsammans och jag är faktiskt väldigt spänd. Vi har ju redan gjort alla detta typiska saker som att gå på bio, äta gott och sedan säga hej då vid dörren. Vi har även gått på nöjesparker och haft någon mysig hemmakväll. Nu ikväll däremot har han sagt att det inte alls ska bli något sådant. Enligt Niall hade kvällen spännande och äventyrliga möjligheter, något jag ser fram emot väldigt mycket. 
Vi har alltid så kul ihop, redan första gången vi sågs genom gemensamma vänner så klickade vi direkt. Det tog dock några månader innan Niall tog steget och frågade om jag ville gå ut med han, självklart kunde jag inte motstå ett nej, speciellt inte när hans blåa vackra ögon tindrade emot mig. 
Allt kändes och känns fortfarande så himla fantastiskt, jag trivs så oerhört bra i Nialls närhet så att jag går upp i varv varje gång jag ser honom. 
Frustrerat tittar jag på klockan, alltid blir jag så nervös inför dejterna med honom. Men väl när vi ses är jag hur avslappnad som helst, något som bara gör mig så otroligt glad. Jag känner verkligen att jag kan vara mig själv med den galna, blonda killen ifrån Mullingar. 
 
"Hey babe!", samma glada Niall steg in genom min ytterdörr med lika glatt leende som vanligt. Jag ger honom en hård välkomnande kram och i samma veva känner jag hur han pussar på mitt hår. "You ready for tonight?"
Om jag är! vill jag bara skrika rakt ut, dock hejdar jag mig och tar istället Nialls hand. 
"Yes, We should have fun, yeah?", frågar jag med ett litet busigt leende. Niall skrattar till och lutar sitt huvud närmare mitt när vi går ut från dörren, ner för de två trapporna och ut mot Nialls svarta bil som fint står parkerad bredvid trotoaren, lite på sidan av vägen. "What shall we do?", Niall öppnar bildörren till mig och jag stiger in. Strax därefter stänger han dörren och springer till sin sida, öppnar dörren till sig själv och sätter sig vid förarsätet. 
"Shall I really tell?", hans leende avslöjar att han åtminstonde ser fram emot detta, men att jag kanske inte är helt övertygad om det. Jag nickar i alla fall och Niall ryckte på axlarna. Det förvånade mig eftersom han under tidigare dejter aldrig viljat berätta vad vi skulle göra, förutom den gången jag erbjudit mig att bara stanna hemma och se på en film, då vi hade väldigt mysigt i alla fall. 
"Alright then. We'll play go-cart. Just for you and me.", Niall skrattar högljutt. Om det är för att han såg min reaktion eller bara för att han är så taggad vet jag inte, kanske är det båda delarna. Chockad blev jag i varje fall, och riktigt kul ska det bli också. 
"Ah! It would be so fun! I look forward to that!", konstaterar jag med ett flin. Det skulle bli kul att få köra något riktigt tävlingsinriktat mot honom då vi aldrig gjort något liknande på tidigare dejter. Faktum är att jag vill ställa honom lite på press, jag vill se vad han går för egentligen. Hittills har han faktiskt visat sig vara allt jag önskat mig, men någonting negativt borde nog ploppa upp snart, tycker man ju. Helt perfekt är ju helt omänskligt, han kan ju bara inte vara det. 
 
"Oh my god.", viskar jag för mig själv när jag äntligen hittat en hjälm som passar. Niall står tryggt bredvid mig, dock är han ju lika exalterad på att vinna som jag är, därför så är han inte till någon direkt hjälp just nu. Ändå så kan jag bara inte låta bli att småsnegla på Niall när hans ansikte är intryckt mot sidorna av hjälmen så hans kinder pressas ihop, det ser faktiskt väldigt roligt ut - men samtidigt gulligt. 
"Well, let's go. Take you a car oneself and look who's feels right, then you just can start driving. You've one hour on you to winning over each other and the path are a bit long so you can drive three laps around the track. The third lap will be the revange, yeah?", mannen som äger stället förklarar tydligt hur vi ska ta oss runt banan och att vi ska hinna med tre varv då banan är väldigt lång. Jag knuffar till Niall åt sidan och han bara ler, vi sätter oss i en varsin go-cart och kör gemensamt till startlinjen. Jag känner hur vinnarskallen i mig bubblar upp och att denna match skulle jag vinna, om jag så skulle behöva använda fusk. Hur de nu skulle gå till. 
Mannen som förklarat för oss höll i en flagga som han genast börjar vifta med, det var först när Niall gasar på som bara den, som jag förstår att de där var tecknet för att spelet var igång. Jag kom i och för sig snabbt ikapp honom och jag var snart även före honom. 
 
"You didn't had to let me win, Nialler.", skrattar jag när hjälmen åkte av. De alla tre matcherna hade varit jämna, anlednigen till att jag sa kommentaren som jag sa är för att jag vet hur han ville vinna detta racet. Han gör en elak min och parkerar den radiosyrda bilen där den stod, jag följer hans exempel och ställer min bil bredvid hans. Det är inte förrän vi kommit in i rummet där vi lämnar av våra hjälmar som Niall tackar mig för en 'god' match, han bjuder även på ett leende samtidigt, även om jag vet hur sur han egentligen är över min sura vinst. Något som kanske var en negativ sak - en dålig förlorare. Men jag är ju faktiskt också det, så egentligen är vi rätt lika på det viset. 
"Do you know what, you blonde girl?", ler Niall och lägger sin arm över min axel och tittar romantiskt ner på mig. Jag fnyser och lägger min ena hand på hans vältränade mage. 
"No, blonde boy, what should I know?", fnittrar jag och lägger huvudet lite på snedden, så den lutar mot Nialls arm.
"I like you anyway, even if you won.", hans ord får mig rörd och känslorna för honom bubblar plötsligt upp ännu mer.
 
Här står vi återigen, med armarna om varandra och bara känner varandras hjärtslag. Det är även första gången jag ska sova över hos Niall. Jag kände när han frågade om jag ville följa med till honom inatt, att jag inte kunde säga nej, inte för tredje gången. Det är spännande men ändå kul på något sätt, jag känner hur känslorna bara ökat ju mer jag varit nära Niall, den känslan jag får är omotstånlig. Jag vill bara ha honom nära mig hela tiden. 
"You know what?", frågar han igen, på det där mystiska sättet igen. Jag skakade på huvudet och tittade upp på honom. "I know that we didn't have know each other for a long time, but the first time I saw you, I knew I fell in love with you, it sounds a bit crazy but..-", jag hann avbryta hans ord. Jag tar min hand för Nialls mun medans jag ler. Mitt huvud skakades och försiktigt tar jag bort min hand och kysser honom mjukt. 
"Not at all, Niall. It was love in the first sight for me too.", förklarar jag och Niall lyser upp, precis som han brukar, bara att denna gång kan jag känna mer lycka, mer kärlek. 

Tyckte det var dax för en One Shot idag då inget kapitel kom ut! Hoppas du blev nöjd med denna → Blondie ←
Är inte så duktig men gjorde mitt bästa, hehe! kram!
 
Vill ni ha nästa kapitel? Jag har det klart, ska jag publicera det tycker ni? ;) kommentera kapitel 36 här under då! ;) 
 
 

Snälla publicera det nya kapitel! Jag beeeeerrr dig!

Snälla publicera det nya kapitel! Jag beeeeerrr dig!

Svar: ute nuu!
My Wesström

My, nu får du sluta! Du vet att du är duktig! :D

Och ja vi vill ha nästa kapitel!! Kram

Svar: Tack Matilda, åh.. Glaad jag blir! Ute nu! Kram
My Wesström

Sluta du är visst duktig också de va as bra!
Och såklart vill vi ha nästa del, det behöver du inte ens fråga om<3

Svar: tack såå mkt, du med ju!haha, glad jag bliir <3
My Wesström

Bra one shot:) nör kommer nästa del?

Svar: Tack :) Ute nu :)
My Wesström
Kom ihåg mig?