take chances, chapter 25

Tidigare;
"I can't tell. Sorry.", svarade jag bara och ryckte lite nonchalant på axeln. John tittade förbryllat fram bakom sin kamera och anteckningar då han förmodligen inte förväntat sig ett sådans svar, hans sätt att reagera fick mig att dra lite på smilbanden och vicka lite retsamt på ögonbrynen. John log lite smått och nickade. 
"I understand. But who is she and do you like her?"
"To be honest, she's our kind of boss. Our management who we work for is Katelyns parents and in that way we've started to learn each other and yes I really like her. She's kind and very cool.", svarade jag och sneglade bort mot Katelyn som höll mina två små tvillingsyskon i varsin hand, något som fick mitt lilla breda leende att utvecklas till snäppet större. 

Filmen var verkligen både lärorik och rolig. Jag fick en bättre inblick i killarnas väldigt hårda jobb och även kärleken till deras fans. Jag visste ju att dom jobbade hårt men i filmen så såg man det i ett helt annat perspektiv. På ett sätt kände jag igen dom så mycket, dom var sig själv under hela tiden och det var något med dessa killar jag bara älskade. Kanske en stor del för att jag faktiskt också kände killarna personligen men jag visste nästan att även om jag hade sätt filmen utan att ens känna dessa pojkar så skulle jag blivit helt fast i dom. Dom var ju för perfekta. 
 
Efterfesten var slut och människorna minskade. Liam åkte hem med Sophia, Zayn med Perrie och Harry & Niall var fortfarande och minglade runt, tog bilder och träffade allas familjer. Jag hade hållt mig till Louis, Louis familj och Lou mest hela kvällen och jag kände verkligen hur lyckat det blivit. Relationen till Louis mamma var underbar redan efter första dagen och jag älskade verkligen hur snäll hon var, lika så hans syskon. Just nu stod jag upp, ganska trött i benen då jag gått i höga klackskor hela kvällen, men annars kände jag mig helt nöjd med kvällen och stolt över killarnas framgång under dessa tre åren.
Jag stod på stället med min cider i handen och njöt av musiken som spelades, Bruno Mars gick alltid hem hos mig.Plötsligt kände jag två armar runt om min midja och lukten sade det mesta vem det var. Leendes vände jag mig om, och han höll fortfarande med armarna om mig men som då hamnade på ryggen istället. Jag mötte Louis blåa ögon och ett brett leende var placerat på hans röda läppar. 
"Hi boy, you enjoy the party?", frågade jag flirtigt och blinkade med ena ögat. Han bet sig i ena läppen - något som var väldigt attraherande - och sedan höjde han lite på ögonbrynen. 
"The question is, do you?", han vände på frågan och nu var det hans tur att å blinka med ögat. Själv bara himlade jag på mina och nickade glatt. 
"Of course, it's really fun in here and all these people are amazing!", konstaterade jag och lade mina armar bakom Louis nacke. Han drog in mig närmare till sig och pussade mig på pannan, en stöt slogs igenom hela min kropp och jag kände hur mina kinder blev rödare än någonsin, samtidigt som jag var otroligt lycklig. 
"That's great! What do you think about my family? are they kind to you?", frågade han och rynkade lite på pannan. Han såg ganska orolig och bekymrad ut över sin fråga och det gjorde lite ont. Tvivlade han på sin egen familj? dom var världens snällaste. Lugnande nickade jag på huvudet och jag kunde med det se hur Louis slappnade av en aning. 
"Your family are the cutiest people in the world and I just love your sisters and don't talk about your mother! She even told med you'll gets two new siblings? such a fun for you, honey!", sa jag med ett leende som verkade göra Louis ännu mer lyckligare då hela han lyste upp och drog mig ännu närmare han, om det ens gick. 
"Thank you, I look forward to see them actually. Well, one thing to an another.. Do you want to sleep at my place tonight?", inombord hoppade jag av glädje, frågan jag hade hoppats på hela kvällen och aldrig vågat tagit intiativet till att fråga själv, kom äntligen. Ändå ville jag inte rusa upp och verka alldeles för på, det skulle varit pinsamt, därför behöll jag lyckan inombords och log istället ett leende innan jag svarade. 
"I'd love to, I think Lou wanna talk with Tom without hear me scream that they should hang up.", log jag och ryckte lite nonchalant på axlarna. Louis skrattade och nickade på huvudet. 
"Do you think you're going to sleep tonight? then you can dream on. I'm going to talk to you all night.", flinade han och höjde ögonbrynen upp och ner ännu en gång. Om jag skulle ta det där på ett perverst sätt eller inte var oklart, men en sak visste jag i alla fall och det var att inatt - så skulle jag inte förlora min oskuld. Hur som helst så kom jag då att tänka på att Louis faktiskt inte visste om att jag aldrig haft det förut, hur skulle han ta det? 
"No shit.", skrattade jag och slog till honom på armen. "Are we leaving or?", frågade jag sedan och slet blicken ifrån Louis för en sekund för att istället titta mig omkring i det gigantiska rummet som minskade med människor med tiden som gick. Louis familj hade åkt till hotellet för någon timme sedan för att orka upp till morgondagen då killarna hade en dag ledigt,Louis hade lovat sin mamma att jag och han skulle träffa dom och bjuda på middag i Louis lägenhet, något jag verkligen såg fram emot. Ännu en dag tillsammans med Louis familj. 
"I'm just going to say goodbye to Haz and Nialler, okay?", han pussade mig på munnen en snabb gång innan han släppte taget om mig och gick bortåt mot folket. En bit bort såg jag hur Lou och Gemma, Harrys syster, stod och pratade om något, därför gick jag snabbt dit för att dels berätta om att jag sover hos Louis inatt, men också för att inte vara så väldigt ensam som jag faktiskt såg ut att vara om jag stod kvar på det tomma stället där den närmaste människan befann sig var minst tre meter bort. 
 
"My mom have some old clothers here as she forgot last time, do you wanna borrow a shirt or something?", frågade han när jag stod i hallen och äntligen fick av mig mina hemska skor. 
"Yes please.", bad jag och gick barfota in i Louis väldigt stora lägenhet. Som jag också hade anat så var det inte den rena lägenheten utan kläder och saker låg faktiskt huller om buller. En egenskap jag lagt märke till hos Louis ganska snabbt var just hans vana att slänga kläder och saker överallt, ändå så hade han det ganska så städat i sin lilla lya för att vara ärlig, det var otroligt mysigt och han hade som vanligt ett bra sinne för mode, smak och renovering. Det visades verkligen i hans färger på väggarna. 
"Do you like it?", det var först när jag hörde Louis retsamma stämma som jag la märke till mitt eget stirrande in i vardagsrummet. Väggarna var gråa och golvet var vitt, soffan stod längs väggen och en stor plattTV hängde på andra sidan rummet. Ärligt talat så gillade jag verkligen det jag såg, det var väldigt mysigt. Jag mötte Louis blick och som jag hade förväntat mig så kunde man inte undgå det lekande flinet på hans läppar samtidigt som han räckte ut sin arm för att ge mig kläderna. Tacksamt tog jag emot dom och tittade lite ner på det rosa linnet och de gigantiska mjukisbyxorna som jag antog var Louis. 
"I love this place.", konstaterade jag och gick emot toaletten. Lägenheten mådde vara stor men enkelt kunde jag hitta mig till toaletten som bara var några meter ifrån rummet jag stod i. Utan ett ord så stängde jag in mig på toan och bytte om till de sköna plaggen. När jag precis tagit på mig alla kläderna så plingade telefonen jag lagt på toaletten till, nyfiken om vem det kunde vara så tittade jag på den lysande skärmen och log väldigt stort när jag insåg att det var Patricia, ett MMS var det också. 
 
From: Favorite girl ♥
Do you have a great time in London, sweetie? hope you and Louis goes well. What do you think.. U ship us huh? ;) love yah !
 
Jag klickade in på bilden för att kunna se den nära och så fort jag såg den så ökade mina smileband ännu mer. Pati hade äntligen fått sin Justin verkade det som och det gladde mig innerligt att hon såg så lycklig ut med honom. Bilden föreställde Patricia själv när hon blev pussad på kinden av Bieber, för andra kanske det inte var sån stor grej men även jag gillade Justins musik, precis som Patricia gjorde, därför så var det lite stort för mig att min bästa vän fått en chans på miljarden att komma så nära honom, världens kändaste pojke. 
"Louis, come and look!", hojtade jag från badrummet och efter ett tag kunde jag höra fotsteg komma närmare. Jag ville verkligen visa detta söta par för honom och eftersom Justin var en vän till One Direction-gänget så kanske han också skulle bli glad. 
"Do you want me to help you take your clothers off?", jag såg hans irriterande, men ändå så söta leende framför mig och som jag trodde, jag vände mig om och han stod där med huvudet inklämt mellan dörren och öppningen. 
"Oh you perv!", himlade jag med ögonen och gav honom istället telefonen. Klockan var inte mer än ett på kvällen men ändå kände jag mig nästan för trött att hålla ögonen öppna. "Look at this instead!"
"Is it Bieber and Patricia?", frågade han, ganska förvånat men ändå med glimten i ögat. Jag nickade och tog åt mig telefonen innan jag sedan knappade in ett snabbt svar till min bästa vän innan jag lade ifrån telefonen och beundrat tittade på Louis som såg ut att granska mig noga. "Even though you're in that outfit, you're beautiful as hell. I don't understand?!", utbrast han och gick närmare mig. Jag var inte precis personen som backade så jag gick istället emot han också, han gick dock om mig och valde att hålla om mig bakifrån istället, & inte mig emot, tänkte jag. Var det något jag verkligen älskade så var det när killar, speciellt Louis, höll om mig från ryggsidan.
 
Aldrig i hela mitt liv hade jag nog kännt mig så trygg som i Louis armar. Där låg jag, mitt i min fina pojkes famn och bara njöt av tystnaden och tysta andetag som flåsade lugnande mot min nacke. Jag vände mig försiktigt om för att se killen jag älskade i ögonen, det var dock inte förrän jag vände mig om när jag insåg att Louis redan sov. Jag bredade på läpparna och förflyttade lite av hans hår som befann sig i ansiktet till sidan av huvudet för att lättare kunna betrakta hans fina, vackra ansiktsdrag. "What do you locking at?", frågade han sedan, fortfarande med ögonlocken stängda. Jag fnissade lite och smekta honom på kinden.
"You.", svarade jag kort och lyckades tyda ett roat ansiktsuttryck på killens mun. Jag skulle just till att tillägga några ord då min telefon plingade till, som även lyste upp hela rummet. Louis öppnade sina ögon och satte sig upp jämtes med mig för att gemenast titta vem det kunde vara som ville något så här sent på natten. Jag blev både förvånad och glad när jag såg att det var Luke som skrivit till mig, halv oroat drog jag fingret tvärs över skärmen för att kunna se vad han skrivit. 
 
From: Luke Daniels
Check your Twitter. What the hell is happening? my feed is a mess, they sending me a lot of hate and I don't even know what I've done? Plz tell me ? :O 
 
Utan en min klickade jag in på Twitter och märkte hur Louis iakttog min display lika mycket som jag själv och visst var det så, hatet flödade i mina mentions och bilder befann sig överallt på min feed där jag och Louis hållit handen. De var också mycket prat om en intervju från tidigare idag då Louis sagt vad han tyckte om mig, självklart var det något negativt ifrån fansens sida. "Your ugly bitch" "Fat amy, hahah" "Don't use Louis for money" "It should've been El with Louis on the red carpet today, you're disgusting!" var några av de få kommentarerna jag läste innan tårarna rann, varför hatade dom mig utan någon som helst anledning? 
"Don't read that, Katie. Please don't.", bad Louis och försökte ta telefonen ur min hand, men han lyckades inte. Hårt höll jag i min Iphone i handen i ett grepp jag visste att ingen skulle kunna ta den ifrån mig. Trots att tårarna rann ifrån mina kinder så kunde jag inte sluta stirra på allt hat som bara flödade in. Dom få kommentarerna som faktiskt fanns betydde knappt någonting, inget var det jämfört med hatet. Jag skulle just till att ge mig när jag såg en tweet som verkade intressant. 
 
IshipLarry0881 @HavannahStylinson
Eleanor gave up her beard for Larry so this blonde bitch took over. Katelyn Ross isn't really her real name. it's Katherine Ross, look here. She has a boyfriend and everything. Poor ugly girl and work like a beard for Larry. Why don't they just go out official? pic.twitter.com/jekwKSne09
 
Förvirrat tittade jag upp på Louis som hårt hållde om mig. Hans grepp lossade lite när han läste tweeten själv. Han suckade och tog sig för pannan innan han hårt slog näven i den mjuka sängen, det var verkligen tur att det var just sängen han slog i för jag ville verkligen inte att han skulle skada sig. 
"Who's Larry?", frågade jag med gråten i halsen. Inte alls för svartsjuka eller något, utan för allting. Alla kommentarer som spekulerade omkring oss och även nu när dom dragit in min döda syster i det hela, jag älskade henne fortfarande mest i hela världen så att veta att hon fick hat när hon inte ens levde var hemskt. 
"It's me and Harry. The fans like to do names for our bromance but the fans did it too long and say that me and Harry are a couple. It's pretty annoying when you do something, we can't do what we want anymore without hear people telling us that we're together and so on.", förklarade han, rakt och ärligt. Jag älskade hur han sade det men klumpen i magen ville ändå inte försvinna. Jag tittade länge på tweeten innan jag bestämde mig för att klicka in på bilden, något jag ångrade efteråt då en bild på min brunhåriga syster visades samtidigt som hon stod på en fest och hånglade med Collin. Det hela kändes obekvämt och väldigt läskigt, bilder jag aldrig ens sätt hade killarnas så kallade fans skickat till mig och läckt ut på internet? den hela stalkergrejen skrämde mig faktiskt. 
"Louis.. Can we do this, really? I mean.. I'm not so strong and I don't know if I can handle this shit, it's about my dead sister and it's pretty hard for me to see this.", grät jag och kröp närmare in i hans armar där han hårt tog tag i mig. 
"We can do this, together. Okay? I'll never let you go, again. I love you too much for that and I know you're strong enough to keep going through the hate.", hans ord gjorde mig lugn för stunden och sättet han omfamnade mig och spred en fridfull stämning mellan oss verkligen älskade jag, jag var så kär i denna kille och jag ville förbli det föralltid. 

No inspo.. Tips på något mer drama? Har ett, men det kommer tyvärr inte förrän i slutet & jag har ingen lust att avsluta denna novell än iaf, det känns som att den nyss kommit igång ;) Har små idéer men inget som gör mig tusen, tusen säker på om det är bra. Förslag? :) Kommentera!
 
 

Åh vilken underbar del! Nu vart det roligt med drama och novellen får inte bli avslutad på länge hehe! Du skriver riktigt riktigt bra och jag blir lika glad varenda gång ett nytt kapitel kommer ut. :) Fortsätt så och skriv på som bara den. Kram Frida :)

Svar: haha nej ellerhur! tack :D blir lika glad varje gång jag ser dina kommentarer sötis =)
My Wesström

Jättebra kapitel!! Fin design oxå ;)

Svar: taack :D <3
My Wesström

Snygg header!:D
och jättebra del. Stackars henne men jag tror att de kommer klara det!:) Åh, jag har också no inspo till min:((

Svar: TACK :D hehe.. Ja, får hoppas hoppas hon klarar det!! Visst är det jooobbigt, ååh.. Vill bara sjunka genom jorden typ.. haha
My Wesström

fint inlägg

Svar: tack :D
My Wesström

Kanske att ett fan attakerar henne på stan, riktigt illa alltså ? Eller typ att hon börjar tro på hela Larry grejen, eller att harry är kär i louis igentligen ? :o

Svar: ahhaha jaa, inte dåligt ;) <3
My Wesström

Jag tror de skulle va kul om Louis blev svartsjuk på Katie's relation till någon av Luke och Jonathan
(Du är jätte duktig) (:

Svar: Tycker jag med! Men jobbigt det borde vara, ja menar.. Hatar själv när killar ej tillåter sina tjejer att få ha killkompisar, skulle blivit tokig om någon gjorde så till mig! haha
My Wesström

Har inga idéer på lager då jag själv står still i mitt skrivande:/ bra kapitel iaf

Svar: tack!! Ja dehär med inspiration å skrivarkrafter är inte alltid lätt eller ;)
My Wesström

Nästa

Svar: ute nu
My Wesström

MEEEER!!!♥

Svar: ute nuuu <3
My Wesström

Duktig du är! Vet du vad, om någon nån gång säger att du är dålig på att skriva noveller vet inte den personen om hur man skriver noveller :* För du är ju liksom bäst på att skriva mer. Jag tror att ingen människa på hela jorden kan beskriva hur bra du är skriva med ord. YES, nu är Lou & Katie sams igen och kanske håller på att bygga på ett kärleksförhållande c8 Lycka till med att skriva nästa del då! // Kram din Rebecka xx

Svar: Men Rebecca, goooosis. Detta made my day, really!! åååh .. Tusen tack bästabästa du!! dessa kommentarer gör mina vardagar lite ljusare å får min lust till att skriva fortare!! <3
My Wesström

De skulle va as spännande om Louis blev svartsjuk på henne och luke eller jonte

Svar: håller med, får se vad som händer! Hatar dock när sånt händer..
My Wesström

Det skulle vara bra om Louis blev svart sjuk på jonte

Det skulle vara intressant om han blev svartsjuk på någon av hennes killkompisar

Hej:) det är så bra!!! Skulle kunna vara något drama att Louis är med någon tjej kompis och sen blir dom osams ,men vet inte, tycker redan att du skriver så bra så vet inte riktigt vad som kan hända<3:)

Svar: Hej och tack! Jo det var ju något sånt jag tänkte, men du kommer få se. Har kommit på en bra sak nu ska du se.. Hihi lite drama lär det väl bli hihi
My Wesström

Aa de är jätte jobbigt men i en novell kan ju allt hända (;
Och förresten jag tänkte säga att jag älskar novellen, de skulle va jätte bra om de kom en novell varje timma men de vet vi ju inte går (;

Svar: Haha nej det skulle va lite väl jobbigt att uppdatera så ofta, haha ;) kram
My Wesström

Åh du skriver precis som du kände killarna i egen hög person, du är så fantastisk My!!

Svar: Åh omg, Matilda. Önskar jag gjorde det, haha. Bästa du <3
My Wesström




Kom ihåg mig?