forbidden love, del 13

Agnes Perspektiv;
"We are not together anymore. I liked you" han kollade äntligen upp mot mig och jag såg hur han hade tårar i ögonen. Det högg till i hjärtat och jag kände mig så dum.
"Yeah, I really liked you to. But, I did something yesterday, that I really regret." jag kände hur tårarna rann och hur äcklad jag blev över det jag precis tänkte berätta. Fast frågan är ju bara, ska jag berätta? det är ju trotts allt 50% mitt fel att det hände, så jag kan ju inte bara skylla på Simon. Hur ska Harry ta det? 

now and forever, alwaysThe Smile Upon Your FaceLive laugh love
Fast och andra sidan, varför skulle jag berätta? Det som hände igår var igår, inte nu. Men ändå så förtjänar han att veta sanningen, jag hatar att ljuga. 
"What's about? tell me the truth" han kollade på mig med sina gröna ögon och såg väldigt orolig ut. Jag suckade långsamt. "Säg mig sanningen" hade jag hört många gånger, och sista gången förlorade jag min bror på grund av det, skulle jag riskera att förlora Harry också? jag blev fast i mina tankar men väcktes upp av att Harry tog min hand. 
"Forget it, it's only stupid" stammade jag fram och ville inte möta hans blick. Men han ville inte ge sig. 
"Come on, so bad it can not have been" han log ett säkert leende mot mig och stirrade in i mina ögon. 
"I just.. I'm so stupid.. Yesterday I was lying with another boy" jag kunde nu inte kolla på honom mer och jag såg hur hans leende försvann, långt bort någonstans. 
"Oh, I know who it is?" frågade han med en fortfarande lugn röst men ändå lite darrig. 
"Yeah, it's one of my jobmates, Simon." svarade jag utan att ljuga. "But, I really regret it" sa jag sedan lite tystare.
"Are you love with him?" Harrys röst lät nu väldigt osäker och det kändes som om den skulle spricka när som helst. 
"No, absolutly not. Were just jobfriends and I would never followed him home, that's when everything is so wrong." svarade jag ärligt, även om det gjorde ont, men jag kunde bara inte ljuga för honom. 
"So it was not the first time?" sa han lite lugnt. 
"No, it happened a few weeks ago too." jag kunde nu inte hålla tårarna inne längre, jag insåg vilken hemsk människa jag var och gjorde saker som jag ångrade hela tiden, endast för att göra andra glada. "When that happens, I can not usually say no and it makes me so scared." fortsatte jag medan tårarna rann mer från min kind. Jag kände hur Harry tog tag om min handled och drog in mig i en kram. Hans varma händer smekte min rygg och jag kände mig tryggare än jag någonsin gjort förr. 
"Don't cry, it's okay, it's what happens and I still like you as much." sa han och kramade om mig hårdare. Jag kollade upp mot honom och gav han ett leende. 
"Since I could not make it last we met, I have something I want to ask you about" Harry såg lite hemlighetsfull ut men samtidigt så söt. Jag nickade bara och han fortsatte. 
"I wonder if I can take you out on our first date tomorrow?"
Jag kände hur mina mungipor ändrades till en aning större och jag tittade på honom länge innan jag sa något. I både förvåning och i lycklighet. Harry Styles, min barndomsförälskelse och min första kärlek ville ta ut mig på en dejt imorgon kväll, hur reagerar man på det? 
"Yes, I really want!" svarade jag och vi log mot varandra ett långt tag innan vi gick ut till de andra igen. 
 
"Well, what have we here? Mr. and Mrs. Styles?" När vi kom ut till backstagerummet möttes vi utav en väldigt retsam Louis och fyra glada killar samt mina jobbarkompisar. Jag såg hur Simon tittade på oss men jag bara ignorerade det. Harry kom istället och kramade om mig bakifrån och det var bara det jag brydde mig om. Han var så fin. 
"Awww, so cute" sa Louis retfullt när han fick syn på oss och började genast skratta. 
"Oh, shut up Louis, you and Eleanor are exactly alike" skrattade då Harry till och Louis tystnade. 
"Well, now you got your prince in the end." jag hörde hur Jamie retsamt gick fram till oss och viskade i mitt öra. Dock så viskade hon inte så lågt så Harry hörde de hon just sa. Han bara log mot mig och pussade mig på kinden, hans läppar mot min kind. Kunde det bli bättre? Var jag kär? Jag vet inte, förmodligen får jag reda på det imorgon. 
"Since our tour is over now so that means I have more free time now, to us." viskade han i mitt öra och när han sa till oss kunde jag bara inte låta bli att le. 

Del 13! Nästa del kommer ikväll! När vet jag inte, ni får hålla utkik. Kommentera! ;) 

super!

Åh, vad bra jag ler bara! Harry är såå fin och Lou är såå rolig, jag dööör juh!;]

Sv: Programmet heter microsoft powerpiont!:)<3
Tror att det är gratis, jag hade det på min datorn när jag fick den!:)<3

Nawww! Gulligt kapitel ;)

Svar: hihi taack!
My Wesström

Aww, så sjukt bra skrivet! :D ♥

Åh vad glad jag blev att Harry reagerade så bra! :)

Svar: Ja, vad kul att du gilla det!
My Wesström

Jättebra!! Undra hur dejten blir. Längtar till nästa. Så bra för mig är att jag följer din blogg på bloglovin så jag vet när du skriver en ny del!

Svar: Jaha! hihi <3
My Wesström

Sv: hihi tack My! Kommer en överraskning till dig på bloggen senare, hihi ville göra nått speciellt till dig, kika in runt åtta! <3




Kom ihåg mig?