forbidden love, del 28

Agnes Perspektiv;
"Thanks Simon." sa jag och tittade osäkert mot honom men fortsatte. "What about our new collection?" 
"It's fine, I've started a bit actually, come along and check" sa han och reste sig upp. Jag gjorde detsamma och gick med han till rummet där alla kläder fanns. han visade mig en riktigt fin klänning. 
"Wow, Simon! Really good!" fick jag ur mig och kände hur både jag och han lyste upp. Men jag kunde inte längre stanna kvar i rummet då jag kände mig väldigt illamående och yr. Jag sprang in på toan i dörren bredvid och gjorde det jag inte gjort på flera år - Spydde. 

FacebookThink Me StrangeMes photos - Mais dans quel monde Vuitton ?!
Jag kunde inte riktigt förstå vad som hände, jag spyr aldrig? inte ens på fyllan. 
"Whats going on?" jag hörde röster utifrån dörren och jag öppnade den försiktigt och utanför stod Jamie, Simon, Ronnie och Samantha och såg oroligt på mig. 
"Oh my god, sweetheart. You looks so pale. Are you sick?" frågade Ronnie och gick fram till mig och hon kramade om mig hårt. 
"No, no. I'm fine. I've been vacant for over a week now, I can not go home first day on the job." svarade jag och försökte att se ut som om inget hade hänt. 
"Darling, go home. I see that you are sick and you have worked more than the rest of us anyway." denna gång var det Jamie som sa åt mig och jag gav mig tillslut. 
"Yes, okay. I don't know what's wrong with me. I never throw up and is rarely sick." sa jag men innan jag visste ordet av det själv så låg jag med huvudet i toaletten och jag spydde ännu en gång. 
"Simon, drive her home, now!" jag såg hur allvarlig Jamie såg ut så jag vågade inte riktigt säga ifrån till det faktum att Simon nu skulle köra mig hem. 
"Get well soon, dear. See you when you're healthy!" sa de alla tre i kör när jag och Simon gick ut mot hans bil.
 
Det var en pinsam tystnad under hela bilresan och äntligen var vi utanför min lägenhet. Jag hade hållt mig ifrån att spytt i bilen iallafall men jag kände att det inte riktigt stod rätt till i min kropp. 
"I just want to tell you I'm sorry for everything and good luck with Harry." sa han innan jag klev ut ur bilen och chockat men lättat tittade jag på honom. 
"It's fine. Thanks" sa jag och gav han ett leende innan jag klev ur. Jag gick upp för trapporna och in i lägenheten och jag kom bara innanför dörren innan jag kände hur allt ville komma upp igen, jag sprang in till toan och kände mig verkligen äcklad. Vad fan är det med mig? Jag tittade mig själv i spegeln ett tag och tjejerna hade rätt - jag såg verkligen blek ut. Jag tog av mig mina kläder och drog på mig ett linne samtidigt som jag satte i håret i en liten toffs i nedre delen. Jag tittade mig i spegeln en sista gång och om jag tänkte efter har jag blivit lite rundare än vanligt. Men hur? bara sådär? det går ju inte? Magen var vanlig men låren och mina höfter, vad är det som händer? 
Jag satte mig ner i soffan och satte på TVn för att försöka få annat att tänka på för ett tag och då kom jag ju på att killarna hade sin intervju nu, jag tittade på klockan och fick se att den precis börjat. Vilken tur tänkte jag bara och knäppte fort över till MTV live där de skulle vara. Jag log stort när jag såg harry sitta där i soffan, han var så fin och tanken att han var bara min fick mig att vilja gråta av lycka. 
"So, Harry. I heard about you and your girlfriend. You went away from each other this morning, how are you feeling now?" frågade intervjuaren och gav micken till Harry. 
"It's incredibly tedious to have to be without her and it will be especially hard to sleep now, first night alone. I just love her and any time I never want to be without her, but still feel it's good to get home to my guys again." log han och skulle precis fortsätta meningen då Louis avbröt honom. 
"Yeah, so sweet. Harry and Agnes have a lot of fun in the evenings it's because everything will be so empty without her, that's what he means." sa han och de alla fem killarna och även reporten gav med ett asgarv. 
"Shut up, Louis. You know nothing" sa Harry tillslut och boxade till honom på armen. Jag bara älskade Louis humor och att han kunde vara så skön hela tiden är något jag aldrig kommer kunna förstå. 
Efter en timme med massor av skratt från killarnas del och även min så var det slut och jag gick direkt in på toan och borstade tänderna. Jag kände hur ont jag hade i magen, jag tog upp min telefon och kollade datumet. Ja, inte konstigt. Min vecka har precis börjat. Men konstigt nog hade inget kommit, varken idag eller igår. Jag kände mig yr igen och började tänka mina oroliga tankar som kommer upp ibland. När jag tänker efter så har jag inte skyddat mig någon gång under dessa veckor saker har hänt. Simon, Eric, Harry. Vad händer? Jag öppnade desperat skåpet och letade efter mitt gamla graviditetstest som jag köpte en gång för längesedan, fast då hade jag turen på min sida och allting visades vara negativt. Jag hittade tillslut på den och jag gjorde ännu en gång som instruktionerna sa och efter en lång längtan av spänning och förhoppningar om att inget skulle ha hänt så kom äntligen resultatet. Jag blev helt chockad av att se det samtidigt som jag bara ville gråta. Positivt visade graviditetstestet och för att vara riktigt säker så nollställde jag allt och började om igen, men förgäves. Detta var ett tydligt tecken på att det inte var ett skämt och jag blev både rädd och ledsen, jag la mig i en hög på golvet och bara grät, grät av tanken av att det inte kunde vara Harry som var pappan. Vad skulle hända nu? ska jag behålla det? vem är pappan? Hur skulle Harry reagera? ska jag ens berätta för Harry?

28 mina vänner! Vad tror ni? vem är pappan? och hur kommer Harry reagera? Nästa del kommer imorgon!
 

Kan du skriva mer ikväll ?

Svar: nej, det kan jag inte tyvärr :)
My Wesström

hihi stackars mig haha nej jag skoja men kan inte harry bli pappan? :D

Ojdå... Super!

sv. det beror på vad du har för statistik :)

Kan inte vänta till nästa kapitel… Ska du skriva i morn? :-)

Svar: japp, det kommer mer imorgon! :)
My Wesström

Varför kunde Harry inte vara pappan?
jag tror att det är Will efter våldtäckten..:(
Spännande..längtar till imorgon!

Sv: Juste, tänkte inte på att de hade haft sitt första så nyss. Då tror jag att det är Simon på jobbat.

Nej, gråt inte vi får se hur det blir mellan dem!<3

My

FÖRLÅTFÖRLÅTFÖRLÅT!! Jag har inte läst på flera dagar har inte haft tid :(((( men nu satte jag mej och läste typ nio kapitel och det är jätte bra! Kram

Det blev något konstigt jag vet inte om du fick min kommentar men jag skickar den igen:

Sv1: Juste, tänkte inte på att de hade sitt första så nyss. Då tror jag att det är Simon på jobbet..

Sv2: Gråt inte. Vi får se om Niall samlar sig och skriver till henne.

Åhnej.... Hoppas verkligen att det är falskt i alla fall, och om det inte är det, att det inte Will som är pappan!

Väldigt bra skrivet som vanligt :)<3

Svar: åh, tack så grymt mycket för dina åsikter och kommentarer, det betyder så mycket fina du! <3
My Wesström

Grymt bra! Gör gärna länkbyte, länkar dig imorgon :')

NEJ! Inget får hända, snääälla? Nästan gråter nu :( hon får ta p- piller SNABBT, eller skrapa ur fostret SNABBT! Hon får absolut inte föda det, absolut inte.

Svar: haha, vad söt du är! <3
My Wesström

Sv. tror man får mer besökare om man kör på båda, så vi gör så? :) Om du länkar mig så länkar jag dig när jag kommer hem från min gitarrlektion. Kram!




Kom ihåg mig?