forbidden love, del 6

Agnes Perspektiv;
Jag gick med henne hem för att hon skulle slippa gå själv och när hon just öppnat dörren in till henne så såg jag till min förvåning ett välbekant ansikte. Harry?
"Oh, this is Harry Styles. My sisters boyfriend! He's very nice" sa Kim och kollade upp mot mig som stelnat till lite när jag hörde det hon just sa. "Min systers pojkvän" 

Jag såg hur förvånad Harry blev och han var nog inte beredd på att se mig här, inte alls. I samma veva kom även Kims syster ut till den trånga hallen. 
"Kim, get away, your little shit!" sa den otrevliga tjejen och puttade undan Kim som stod kvar bredvid mig och tjejen fick genast syn på mig. 
"Well, if it is not little girl who sang along with my boyfriend on my best friend's wedding? Hey, and what are you doing here?" jag kollade lite mot den bitchiga tjejen som stod och satte på sig skorna. Jag förstår nu varför Stephanie är så elak och vad ser Harry i en såndär tjej med flera ton smink? men samtidigt, vad trodde jag? att han ville ha mig liksom? Pfft, dröm vidare Agnes. Varför skulle han det? Jag berättade för den förvånade Harry och den bitchiga tjejen varför jag var här, Harry log ett svagt leende men tjejen bara fortsatte att stirra elakt. 
"It was really nice to see you again, but I and Nicole learn really go now" sa Harry och flinade åt mig som bara hade träningskläder på mig och tjejen som tydligen hette Nicole log ett hånflin. Jag nickade och gav honom ett fakeleende,  kramade om Kim som tackade ännu en gång för jag räddade henne och sedan för att inte göra Nicole mer upprörd så gick jag min väg och jag såg hur Harry tittade efter mig, men jag hade inställningen att absolut inte titta bak och möta hans blick, vilket jag inte gjorde heller. Jag sprang vidare hemåt och tänkte på Harry och Nicole hela vägen hem. Han kunde ju åtminstone berättat att han hade tjej. Fast egentligen spelar det ju ingen roll, det är ju Harrys liv och vad har jag med det att göra? vi sjöng tillsammans på min brors bröllop bara, inget mer. 
 
"Hey my princess, Dad is the football game with the guys tonight so it will be just you and me" mamma kom fram till mig med flera filmer hon laddat upp med och log ett stort leende. Egentligen var jag inte sugen alls på att ha någon filmkväll med mamma, men vad skulle jag annars göra? det kanske var en bra idé ändå. 
"Yeah, but I have to shower first" sa jag och pekade på mina träningskläder. Hon nickade och gick in i köket.
Jag gick ner och såg att jag fått ett sms under tiden jag sprungit hem. Jag blev en aning förvånad när jag såg vilket namn det stod på displayen; "Harry". Jag klickade upp det och läste vad han skrivit.
"I'm sorry for my girlfriend, she is who she is and I are really sorry. xx Harry" 
Jaha, vad menade han med det? Det var väl ändå inte hans fel att hon var en bitch? jag orkade inte svara honom och slängde mobilen i sängen och gick och duschade. 
 
"You are so pretty, me and dad are so proud of you" jag la mig i mammas famn och hon tog ett hårt tag om mig. Det spelade ingen roll hur många gånger mamma än kunde säga så, jag blir lika glad varje gång. 
"Thanks mom, what movie should we see?" sa jag och kollade på filmerna hon lagt fram på bordet. 
"The Last song, The Lucky One, A Cinderella Story, Dear John" 
Stod det på de de uppradade filmerna och jag suckade för mig själv. Dem alla är kärleksfilmer. Och kärleksfilmer står inte så högt upp på min lista precis.  
"Mom, can we please see another movie?" jag kollade på henne och lutade mig bak i soffan. 
"Of course, sweetie. But I think you like lovemovies?" ja, jag brukar gilla dom. Bara inte idag. Men jag orkade inte ta det med mamma just nu så jag tog "The Last Song" tillslut eftersom jag visste att det var hennes favoritfilm. 
"There's ice cream in the freezer" mamma pickade försiktigt på mig och ville såklart att jag skulle gå och hämta den. Jag öppnade frysen och fick se min favoritglass. Jag blev genast lite gladare och tog den snabbt. Mamma visste precis vad jag behövde nu. 
Efter en bit in filmen började mamma prata, precis som vanligt. Hon kan aldrig vara tyst under en film.
"I saw that you had fun with Harry yesterday, on the wedding I mean" sa hon och kollade med en lugn blick mot mig. Jag rynkade på pannan och ville helst inte tänka på Harry just nu. 
"Yeah, sure" svarade jag bara och åt lite av min glass. 
"I work with Harry's mother Anne and he had talked a lot about you" hon log mot mig när jag kollade på henne och kände hur ett leende trängde sig fram, fast jag egentligen inte ville det.
"Really? What did he say?" jag kunde inte låta bli att fråga, nyfiken som jag var. 
"He thought you were awesome at singing and you were very beautiful and nice, he said" hon blinkade med ena ögat och fick någon slags retsam min. Jag låtsades att inte bry mig om henne men innuti hoppade av glädje. 

Del 6!
Hm, ja.. Hur ofta är det man berättar sånt för sin mamma bara sådär som Harry gjort? Vad kommer hända nu? Näste del kommer imorgon! Kram på er

SJUKT BRA!

1. Snygg header!:D
2. Bra kapitel, längtar till nästa.<3
3. Min nästa del finns ute nu!:)

Sååå braaa!
Sv: Ja, det var det.. Men sen fick jag reda på att man inte skulle äta frusna bär, för det är typ nåt virus på dem.. Så ja.. :/ Hahah :)

Jättebra! Hon blev nog lite avensjuk.

Svar: ja, visst blev hon nog det ;) haha ;)
My Wesström

My

Åh tack så mycket!

Sv: Du är verkligen se fina!:)
Okej, jag gör det på din också!:)<3

Riktigt bra kapitel! :)

Harry borde göra slut med Nicole! :/

Svar: Ja ellerhuur, haha.. Vi får se hur det blir ;)
My Wesström

Du har en väldigt bra handling och skriver jättebra!

Jag vet inte om du har tänkt på det själv, men du hoppar väldigt mycket mellan olika tidsformer (tempus) vilket gör det lite jobbigt att läsa, som "Det spelade ingen roll hur många gånger mamma än kunde säga så, jag blir lika glad varje gång."

Bara en liten detalj :) Kram!

Riktigt bra det här med!! Hoppas Harry gör slut med Nicole snart! :)




Kom ihåg mig?