länkbyte #7

Jag har alltså gjort ett länkbyte med de två tjejerna Felicia och Klara och de är , precis som jag - galna i One Direction så det skriver en novell om killarna. Deras pågående novell heter "it was meant to be" och är riktigt bra faktiskt, har läst igenom den lite grann sådär och de är en grym handling och den är spännande! 
 
Det handlar om;
    Diamond som nyss förlorat sin mamma i en hård kamp mot cancer tvingas flytta tillbaka till sin pappa som tidigare övergett deras familj för att flytta till England. Hon anländer med avsky på flygplatsen och ända sen dess har hon försökt att undvika sin pappa och allt som han vill henne, hon hatar honom och hans limosin. Diamonds vardag blir att röka, skolka och festa bara för att få bort tankarna från hennes mamma. Hon vill bara vara en i mängden. En dag så tvingar James - hennes pappa henne att följa med henne till hans jobb och hon hade verkligen inte tänkt sig stöta på det största pojk bandet i världen och inte heller killen från festen. Hon avskyr dem som hon hatar allt annat och den enda hon vill göra är att omfamna sig i den ljusgrå röken. Vad kommer hända med Diamond? Kommer hon forsätta leva som badass-tjejen i skolan och röka som om det vore lagligt eller kommer hon att försöka göra något bättre av sitt liv? Följ med i deras novell "It was meant to be" för att följa med i en berättelse om drama,humor,kärlek och vänskap.

          Vad väntar ni på? In och kika! Klicka på bilden eller↓
http://weloveoned.blogg.se/http://weloveoned.blogg.se/http://weloveoned.blogg.se/

Tack, tack, tack, tack och tack! Du är super snäll! Vill inte ändra någonting av det du skrev! :D
Trodde faktiskt inte du läste våran novell, men det är väldigt roligt att du gör det! Ska börja läsa din med detsamma eftersom din hade en sån bra handling och eftersom du är så snäll! Haha! :D Kram på dig och om du vill ha tips eller om du vill göra ett till länkbyte någon gång i framtiden för att tipsa om varandras bloggar så gör vi det väldigt gärna! Kram på dig!

Felicia! xx

Sv: Ja, det var en riktigt hemskt del!:(




Kom ihåg mig?