everything about you, del 61

8
Linns Perspektiv;
Plötsligt pickade Eleanor hastigt på mig, jag vände mig åt hennes håll och såg hur bekymrat hon såg ut att vara. 
"Look in the front row, the blonde one. It isn't her I think about?", jag gjorde det bästa för att lyckats se vem hon menade, och när jag sedan fick syn på den blonda tjejen med de perfekta lockarna som stod och skrek och hoppade i publiken längst vid scenen så försvann mitt leende nästan direkt, vad gjorde hon här? 

 Jag tittade länge på den välbekanta blondinen som dansade tillsammans med några andra i publiken. Efter några minuter så fick mina ögon en bekräftelse på vad dem sett, då hon vänt sig om och givit mig ett leende jag inte riktigt kunde läsa av. Självklart var det tjejen Harry hade legat med, som spred falska rykten i tidningarna och som oftast verkas ses som påverkad av någonting. Något sade mig också att hon visste att jag skulle vara här. Nykter var hon i varje fall inte heller, varken nu eller någon gång, och enligt Harry var hon en person man skulle hålla sig borta i från. Min blick möttes utav Eleanors och Perries, deras blickar var precis lika osäkra som min. Jag såg även hur Nadja, Elin och Erika riktat in sig på oss i stället. De skifftade ögonen mellan oss och på Hannah, då det naturligtvis inte förstod någonting, var något jag antog i alla fall. 
"Är inte det Hannah? Tjejen Harry var med för någon vecka sedan?", jag tittade med rynkor i pannan på Nadja som förvånandevis verkade veta vem hon var. Jag höjde sedan ögonbrynen och la huvudet lite på snedd medans jag fort kastade en snabb blick på Harry som satt lugnt i publiken tillsammans med resten av killarna, sedan tittade jag tillbaka på Nadja igen. "Ja, jag är en directioner. Jag vet sånt.", fnissade hon sedan. Jag suckade lite och nickade på huvudet.
"Ja, jag antar det.", började jag och bet mig lite på läppen. "Hon vill bara förstöra för mig och Harry, hon hatar mig och jag vet inte vad jag har gjort, mer än att visat min kärlek för Harry offentligt.", svarade jag bara, lite dystert. För skulle jag vara ärlig så var jag aldrig typen som orkade bråka, jag ville verkligen inte det med någon. Därför var hatet som jag fick dagligen via Twitter, i verkliga livet eller på alla andra medierna, väldigt jobbigt. Det förtärde på mina krafter, men samtidigt så visste jag att jag inte kunde visa mig svag, för jag antog att det var det de ville se mig, svag. 
"Skit i henne bara. Fokusera på galan istället och tänk på att du kommer få träffa Harry om bara..-", Erika log och tittade snabbt på sin armklocka. "Tio minuter, eller tolv för att vara exakt." 
 
De tio minutrarna gick snabbare än jag tidigare hade trott och bara inom tjugo minuter stod vi utanför backstage dörren in till killarna. Killarna hade till och med sett till att vi hade en varsin vakt bredvid oss, till våran egen säkerhet bland fansen och liknande händelser, Harry hade till och med varit så söt att han tänkt på tjejerna också, därför gick det också med varsina vakter bredvid sig. Nadja tyckte nog det mest var coolt, medans Erika och Elin såg det som en jobbig grej. Jag visste hur mycket de båda hatade att bli övervakade. Vi kunde höra skratt och röster inifrån rummet och med El som våran lilla ledarhund så gick allt som smort. Jag log stort när hon äntligen öppnade dörren och vi alla möttes av fem glada, exalterade killar som satt ihopträngda i en soffa. 
"Linn!", så snart som Harry fick syn på mig så ropade han mitt namn, samtidigt som han ställde sig upp för att gå mig till möte. När han bara var centimeterna ifrån mig så sträckte jag ut mina armar och hoppade in i hans varma, men svettiga famn. "Thank you for being here tonight and thank you for your support to us.", viskade han glatt i mitt öra och hans varma andeträkt kittlades emot det. Jag mimade ett lätt 'you're welcome' när jag sedan trasslade mig ur Harrys varma tag om mig. Jag vände sedan huvudet mot mina fina vänner som redan börjat pratat med resten utav killarna, även Perrie och Little Mix-gänget kom det väldigt bra överens med, vilket kändes skönt. Det var tur att de alla tre var så framåt, det var aldrig några tvekningar när det gällde dom, så någon pinsam tystnad behövde aldrig tillkomma under stunder med dessa tjejer. Jag tittade mot Harry och log ännu större när han fått syn på Elin, som redan satt sig i en utav fotäljerna i en intressant konversation med El och Louis, medans Nadja och Erika fortfarande stod upp fast var istället inne i någon konversation med Niall och Liam. 
"Hello girls. I think we've never meets before! I'm Harry.", han gick fram till Elin som vänligt skakade hans hand och presenterade sig, lika så Erika. Nadja bara stod där, med öppen mun och tårarna var inte långt ifrån att släppa ner tårarna. 
"Is this a dream or what?", sade hon sedan och tog handen för pannan. Alla i rummet brast ut i skratt, särskillt jag, Elin och Erika, I och med att vi faktiskt visste att hon var så här, hela tiden. Jag såg även på killarna hur glada det blev över att höra det, jag antog att det kände sig väldigt uppskattade, vilket det verkligen var enligt Nadja. "Oh my god. Harry, Hi. I hope you take care about Linn for me.", jag fnissade till och bara skakade huvudet åt henne, att hon alltid skulle uttrycka sig att 'någon skulle ta hand om mig' när jag så bra klarade mig själv, men samtidigt så blev jag glad av tanken att hon brydde sig om mig. 
"I will. Don't worry.", Harry sträckte ut sina armar och gav Nadja en snabb kram och jag kunde verkligen känna hur lycklig hon var i denna stund, i samma rum som sina största idoler. 
 
"Did you saw Hannah in the public?", frågade El efter ett tag och tittade ganska så seriöst mot Harrys och mitt håll, då jag satt hans knä. Jag vred huvudet så våra blickar kunde mötas, han tvekade en stund innan han ville svara. 
"Uhm.. Actually, yes. I saw her and it was really awkvard. I don't like her at all and she just jump in there as I knew her, but I've never loved her. She's just a psycho, that's all.", hon verkade nöja sig med det svaret då hon bara nickade. 
"I'll be right back, I'd just take som air, okay?", plötsligt ställde sig Elin upp och vi alla tittade förvånat på henne. Hon hade pratat med Liam de senaste tio minutrarna och såg väldigt glad ut, men jag förstod att hon förmodligen lärde gå ut att göra sina behov, med det menade jag självklart att röka. Vilket var något jag verkligen hatade med henne - det kändes konstigt att säga det, men jag kunde inget annat än att hata henne för var hon utsatt sig själv och sin kropp för, rökning kunde döda, och det sista jag ville var att se min bästa vän att dö i någon slagt cancer sjukdom på grund av Kol eller något liknande. Jag suckade men nickade sedan. 
"Should he follow you out?", jag nickade åt en utav vakterna som stod vid dörrarna. Hon tittade på mig med vidöppna ögon och skakade genast på huvudet. 
"Now thanks.", hon började gå mot dörren och såg lite tveksam ut när hon tittade ut genom fönstret, att hon även var mörkrädd gjorde kanske inte situationen bättre, men envisades hon att vara utan vakter så behövde hon väl inte ha det då. 
 
Elins Perspektiv; 
När jag gått ut genom den stora entrédörren och fick känna den svalkande luften komma emot mig så insåg jag genast hur mycket jag behövt denna luft. Att sitta inne i en kvav arena var ingenting för mig. Jag plockade fram en cigg ur min väska och tände direkt på den. Det fanns verkligen inget så avslappnande som att föra in ett bloss i lungorna några gånger om dagen, känslan var obeskrivlig, samtidigt som jag helst ville stå emot, men det var lättare sagt än gjort det. 
"Can I get some cigarette?", rösten kom ifrån en tjej, men rösten var verkligen inte igenkänd någon stans och tjejen kom bara närmare och närmare. Hennes klackar hördes från långa vägar och ju närmare hon kom, ju mer kunde jag känna hennes stank utav alkohol. Jag lyckades inte se vilken typ av hårfärg hon bar på,eller något tecken på utseende alls, däremot så kunde jag tyda på att hon var väldigt lång och smal. 
"Sure.", svarade jag och börja gräva efter paketet i min väska. Jag gav det till henne och hon tackade vänligt medans hon började leta reda på en tändare ifrån något som såg ut som hennes BH. Jag himlade med ögonen men kunde fortfarande inte låta bli att vara nyfiken, hur såg hon ut och var hon kanske snäll? 
När hon tillslut fått fram en tändare och skulle till att tänka cigaretten så lyste elden rakt framför hennes ansikte, jag kunde då se att hon var blondhårig och inte nog med det, det var tjejen som varit med i tidningarna, tjejen som hoppade några meter framför oss tidigare idag, tjejen som jag absolut kände igen men varför hon var så ogillad av El, Perrie, Linn och till och med Nadja var något jag inte kunnat förstå ännu. Även om jag satt nära dem så lyckades jag aldrig förstå vad hon hade gjort för fel. 
Hon drog in ett djupt bloss och andades ut röken rakt på mig. Jag suckade och skulle just till att förflytta mig till något annat ställe då hon öppnade munnen med ord som jag bara inte kunde motstå. 
"You're one of Linns friends, isn't you?"

wowowow, vad kommer hända nu? Kommentera vad ni tror!
 
Ledsen för en sen del. Men har varit borta hela dagen faktiskt, kom hem för bara någon timme sedan men nu är jag tillbaka, hoppas ni gillade delen :)

frågor/svar

12
 
Det blir tyvärr ingen ny del idag. Jag hinner inte det, ska iväg till en kompis snart och stanna där över natten men förhoppningsvis så kommer det en del imorgon, så håll utkik! 
Jag såg även att ni hade ställt mig lite frågor som jag tänkte att jag skulle svara på, för skojs skull! Haha :) ↓
 

 


I vilket program gör du dina collage? Jag använder mig utav Photoscape eller Picasa. Sånna där gratisprogram alltså, hehe. Har även försökt mig på gimp, men jag kände att det verkligen inte var något för mig ;)

Vilken är din favvo i 1D? Den frågan har jag fått ett par gånger nu och jag tänkte säga det en gång för alla nu. Jag har verkligen ingen favorit på det viset. Jag känner mig så otroligt dum och taskig om jag sitter och säger vilken av killarna jag gillar mest osv, enligt mig är de alla fem helt perfekta oavsett vad och jag älskar dem alla liksom. Men ärligt så tror jag att det alltid är en som man lägger mest energi på, en som man helst ser som singel eller en som man vill gifta sig med i framtiden. Och den killen för mig är faktiskt Liam. Trots att jag älskar de alla så har Liam, från dagen nummer 1, varit den jag fastnade för. :)

Hur gammal är du och vilken klass går du i? Gillar dina vänner också 1D?:) Jag är 14 år gammal och går alltså i 8an. 8A för att vara exakt :) Man skulle kunna säga att de flesta gillar dem i alla fall. Mina tre närmsta vänner gör det absolut och en av dem är lika galen som jag, men självklart finns det vissa som inte alls gillar dom! 

Vad heter du på Insta/Twitter? På dem båda medierna heter jag helt enkelt bara "mywesstrom", simpelt men lätt. Ni får gärna följa mig på både insta och Twitter i fall ni skulle vilja det! 

Kram på er alla :) En fråga till er; Har ni någon favorit medlem utav killarna, vilka/vilken i så fall, och vilken är eran favoritlåt? :D 

 

everything about you, del 60

13
Nadjas Perspektiv;
Jag hade begått ett stort misstag tidigare i år som jag absolut aldrig tänkte göra om. Därför var jag så otroligt lycklig för Linns skull och att hon äntligen hittat killen hon förtjänade, jag såg inte Linns relation med Harry dåligt på något sätt, utan jag såg det som en möjlighet att lära känna dem bättre.  

Facebook(8) TumblrUntitled
 
Harrys Perspektiv; 
"..♫ Best song ever, it was the best song ever, it was the best song ever, it was the best song ever..♫", När Zayn sjöng sitt solo så rös hela jag, samtidigt som jag tittade ut mot de hundratals skrikande fansen som stöttade oss här på galan. Jag log för mig själv, nervositeten som tidigare funnits där var som bortblåst och det hela hade gått helt perfekt, precis som jag trodde också, jag brukade faktiskt aldrig tvivla på någonting alls när det gällde bandet, vi klarade alltid saker tillsammans. Jag kastade en blick bak när jag då började inse att resten av killarna var påväg till sina platser igen. Jag skyndade mig att sträcka ut min hand till tjejerna i framre raden som skrek som aldrig förr, sedan lärde jag nästan jogga tillbaka till de andra för att hinna ikapp dem. Under sången har jag inte bara hållit koll på fansen, bandet eller några andra kändisar, jag hade nästan bara haft min blick riktad mot min fina flickvän. Tjejen som satt några platser ifrån oss tillsammans med Eleanor, Little Mix och hennes tre vänner som jag nästan alltid glömde bort vad de hette, den blonda och den ljushåriga brunetten kände jag åtminstone igen till utseendet efter bilden jag sett på Linns Twitter, den svarthåriga kände jag inte igen alls riktigt, men snälla var det säkert, kanske oroade jag mig i onödan, men vad skulle häbda om de inge gillade mig? 
"That was One Direction, ladies and gentlemen, maybe we get the chance to see them again later. Now we..", jag, lik som Niall och Zayn som satt bredvid mig bara nickade åt programledaren men när hon sedan skulle fortsätta med sitt prat så stängde jag på något sätt av öronen. Jag kände mig just nu som ett barn som satt i kyrkan och lyssnade på när prästen pratade och det enda man egentligen längtade till var sommarlovet, ungefär hade jag lika känsla inom mig nu. Jag var väldigt nervös inför priset och om vi ens skulle vinna över huvud taget. Hur som helst så hoppades jag ju på det, självklart. Jag sneglade mot Linns håll där hon satt, djupt fokuserad på galan och var lika vacker som alltid, hennes hår var i fina perfekta lockar som matchade perfekt till hennes blåa klänning, det fanns verkligen inget dåligt med henne alls, och att ha henne här och veta att hon stöttade oss till hundra procent gjorde bara situationen bättre. 
"Ey, Harry!", jag vaknade upp ur min egna lilla bubbla då Niall puttade på mig. Jag vände mig åt Niall, Liam och Louis håll där de båda satt och tittade på mig. Jag bara rynkade pannan lite och gav de en undrande blick. "Linns friends are pretty hot.", fortsatte han och mitt intresse till konversationen ökade bara mer. 
"Well, The girl between Linn and Eleanor was really cute anyway.", fortsatte Liam och nickade. Jag bara ruskade på huvudet och kunde bara inte förstå hur de faktiskt kunde tänka på tjejer just nu, mitt i galan när vi kanske bara inom några minuter kunde få veta att vi skulle upp på scenen igen, men inte för att sjunga eller dela ut ett pris, utan för att ta emot ett. 
"Yeah, Shes name is Elin. I remember that from this morning.", inflikade Louis malligt och sneglade bort mot raden där våra flickvänner och deras respektive hade plats. "I like actually the blonde one, she's a fan and seems very kind." 
Även Zayn vände huvudet åt oss efter att förmodligen haft sina aningar om vad våran konversation handlat om. Han kom även in med sina åsikter och han själv höll med Liam om att den brunhåriga brunetten var sötast. Jag ville helst bara sjunka under jorden just då, med tanke på att det var min flickväns vänner vi pratade om, men samtidigt så visste jag ju att jag var exakt lika när det bara inte gällde Linn. När till ett exempel vi, mot Zayn hade en djup konversation om att vi inte skulle prata om Perries bandmedlemmar i Little Mix då han tyckt att det blev obehagligt, nu kan jag däremot förstå honom. Dock lät jag dem hålla på, jag kunde ju inte direkt bli sur på grund av det. Jag vred huvudet mot Linns håll återigen och märkte då att hennes blick redan var fäst på mig, jag log och gjorde - så diskret som möjligt, ett hjärta med mina fingrar mot hennes håll, vilket direkt fick henne att le, som också fick mitt leende att ökas. 
 
Linns Perspektiv; 
"Åh, jag är så otroligt lycklig för din skull, Linn.", jag tittade med en förvånande blick på Erika som bara log bredvid mig. Hon hade förmodligen sett mina och Harrys lilla varsamma gester till varandra, men självklart förstod jag ju också att jag inte kunde undanhålla sådant för Erika, hon såg verkligen allting. "Du och Harry är sånt perfekt par, jag blir ju nästan lite avundsjuk.", jag skrattade till och sneglade lite mot Harrys håll igen, då han återigen såg ut att vara fast i sin konversation med resten av killarna. 
"Ja, jag är faktiskt riktigt lycklig i Harrys närhet.", svarade jag ärligt och nickade med huvudet. För det var jag verkligen, Harry fick mig att känna mig så levande och trots den korta tiden vi tillbringat tillsammans så kunde jag lugnt erkänna att jag var kär. 
"Ssh, nu får vi se om dom vinner eller inte!", hojtade Nadja exalterat till då hon slog till mig lite löst på armen. Jag fnissade till och tvingade mig själv att lugna ner mig. Jag kände mig faktiskt lite nervös och självklart satt jag och höll tummarna för att One Direction skulle vinna. Två äldre män stod uppe på scenen och pratade, när de sedan började sjunga refrängen på Best Song Ever så förstod jag självklart att det var dom som vunnit, vilket gjorde mig både glad och stolt. Jag tittade mot Eleanor och Perrie's håll och de båda stod upp och klappade händerna, jag följde deras exempel och tillsammans med resten av tjejerna så klappade jag mina händer och skrek med. Våra blickar var även mot killarnas håll och det som gjorde mig så glad var att se hur glad dom verkligen blev. 
De alla fem, tillsammans med en annan kille som förmodligen var regissören till videon, sprang glada upp på scenen och Harry var killen som fick micken. 
De alla fem såg väldigt uppspelta ut och Harry såg ut att inte riktigt veta vad han skulle göra, ta vägen eller säga. Vilket fick mig att småfnissa. 
"Um.. I wanna say massive, massive thank you, to uh, to all the fans.", hans ord bara fortsatte och det gjorde även mitt leende. Jag sneglade på Nadja som både klappade stort och hade tårar i ögonen, man såg verkligen lyckan i hennes ögon när hon fick se killarna. 
 
Vi satt återigen och bara lyssnade och såg när andra kändisar tog emot sina pris, det var väldigt kul att titta på och jag hade aldrig sett så många kändisar samtidigt någongång, så detta var intressant. Plötsligt pickade Eleanor hastigt på mig, jag vände mig åt hennes håll och såg hur bekymrat hon såg ut att vara. 
"Look in the front row, the blonde one. It isn't her I think about?", jag gjorde det bästa för att lyckats se vem hon menade, och när jag sedan fick syn på den blonda tjejen med de perfekta lockarna som stod och skrek och hoppade i publiken längst vid scenen så försvann mitt leende nästan direkt, vad gjorde hon här? 

Här mina fina läsare är den efterlängtade delen. Har vart en lång dag, blev en sen natt och en långdag i skolan. Men tyckte ändå att jag lyckades med delen rätt bra, eller vad säger ni? Kommentera gärna! :) 
 
Och ja, Ni som såg this is us, vad tyckte ni? och ni som ska de sen senare, jag lovar.. Ni kommer inte ångra er! Enligt min åsikt i alla fall. Haha, bästa filmen på lääänge :D Kram!

fel

1
 
Okej så här ligger det till , jag är väldigt ledsen för att det råka komma två inlägg igår.. Var så jävla trött, skolan tar kol på mig och jag antar att det bara blir värre, vårat schema är otroligt jävla jobbigt och jag hatar verkligen det. Därför skrev jag en liten snabb del igår och då råkade det visst komma upp två lika dana delar, och vissa kommenterade ena och vissa det andra, det är helt okej men jag tog i alla fall bort det ena nu, för att minska förvirring och sånna saker. Men till er som kommenterade det borttagna inlägget, jag läste igenom varenda liten kommentar och TACK så mycket för allt erat stöd, blir verkligen super glad. 
 
När jag ändå är igång med skrivandet så kan jag passa på att säga att det inte kommer upp någon ny del idag, vilket jag är ledsen över men jag hoppas att ni förstår. Läste även att vissa av er också ska gå på This Is Us ikväll, hoppas ni får det bäst! Men fortsätt att kommentera inlägget under så kommer nästa imorgon! Ni är de bästa läsarna och jag är så glad över att ni gillar det jag gör, jag blir verkligen så glad. Kram på er alla ♥
 

everything about you, del 59

14
Linns Perspektiv;
"Wow, Linn. Är det sånna killar du umgås med dagligen nu eller? Han var ju riktigt snygg.", utbrast Erika. 
"Ja, jag ser verkligen fram emot att träffade andra killarna.", inflikade Elin lätt. Våra alla blickar riktades mot Nadja som redan var halvvägs ner på golvet medans hon viskade något som 'Louis Tomlinson gav mig en kram'. Som tur var så var jag snabb med att ta hennes arm så hon inte ramlade ner helt ifrån sängen. Jag skrattade lågt och skakade på huvudet. 
"Gud Nadja, du är verkligen en fan-girl du!, hur ska det bli sen när du fått träffat Liam, Zayn, Niall och Harry då? Kommer du reagera lika då också eller?", skrattade jag skämtsamt och slog henne löst på armen. Jag var verkligen så lycklig över att de nu var här, nu kunde jag vara hel till hundra procent.

 
 
Nialls Perspektiv; 
Vi var alla samlade hemma hos Zayn. Ikväll var det en stor kväll för oss alla fem, som vi nog var väldigt nervösa över. Vi skulle framträda Best Song Ever i en gala och även skulle vi få dela ut ett pris, det skulle verkligen bli kul. 
Zayn och Liam spelade en omgång FIFA, Harry hade gått ut för att prata i telefonen, förmodligen med Linn, och Louis gjorde bara som jag gjorde, satt i soffan och tog det lugnt. Det var ganska lugnt inne hos Zayn, det enda vi kunde höra var små suckingar ifrån Zayns sida då Liam då och då gjorde mål och ljuder ifrån tvn, såklart. Jag tittade på Louis med höjda ögonbryn och förvånades faktiskt över att han inte sagt särskillt mycket alls idag faktiskt, vi hade tillbringat senaste timmen här inne och han hade knappt öppnat munnen något alls. Min första tanke var att det kanske var något problem med Eleanor, men samtidigt så visste jag att om det var något om henne så skulle han berättat det tidigare, vi pratade alltid om problem med varandra, vi höll aldrig något speciellt hemligt om det inte var väldigt privat. 
"Lou, what's up?", jag puttade till honom åt sidan, dock svarade han bara med en gäspning och jag kunde se på hans ögon att han var trött. "It's something wrong?", fortsatte jag och märkte att även Zayn och Liam riktat sin uppmärksamhet åt oss. Han skakade bara på huvudet och gav oss ett brett leende. 
"Guys, I'm fine. It was just a long night yesterday and then Linns mates wake us up.", berättade han och gäspade ännu en gång. Jag förstod nu ingenting, Linns vänner? Varför hade ingen berättat att hennes vänner skulle komma? Var de fans till oss eller var det sånna som inte alls tyckte om oss? Med tanke på att Linn inte verkade vara något särskillt freak efter oss så var kanske inte hennes vänner det heller, eller vad visste jag?. Jag harklade mig och gav Louis en undrande min. 
"Are they nice or something?", jag skulle precis ställa den frågan till Louis då Liam hann före. Han ryckte på axlarna och höjde ögonbrynen snäppet högre än var det redan var. 
"Uhm.. I haven't talk to them like that but yeah, they sounds very kind and great.", svarade han kort och kisade lite med ögonen. "One of them are a huge directioner or at least, it sounds like that when I talked to her anyway.", han flinade lite och mer hann han inte fortsätte förräns allas intresse hamnade på den glada killen som kom rusandes in till vardagsrummet ut ifrån Zayns sovrum. 
"So, Who's ready for tonight then?", log Harry glatt när han sedan slog sig ner på fotöljen bredvid soffan. Han såg ovanligt glad ut, men det förstod jag också eftersom det antagligen var Linn han pratade med, alltid var han så glad efter ett samtal ifrån henne, det syntes på honom att han var kär, vilket oroade mig lite faktiskt, hur skulle det bli när vi sedan var tvungen att åka tillbaka på vår turné, skulle han verkligen klara av pressen som antagligen skulle uppstå? Vi alla tittade roat på Harry som fortfarande hade ett glatt leende på läpparna. 
"I am!", utbrast jag sedan eftersom det inte verkade som att någon annan skulle svara. "Should some of your girlfriends be there tonight? In the crowd I mean.", min fråga var riktad till dem alla fyra, dock var jag och Liam singlar men ändå så ställde jag frågan rakt ut till alla. 
"Well,yeah, Actually.", började Zayn med ett leende. "Perrie with Little Mix will be there and sit next to Eleanor and probably Linn and her friends too?", Zayn tittade på Harry för att få ett säkert svar, uppenbarligen för att veta om Linn blev med eller inte. Harrys leende blev ännu bredare när han sedan nickade. 
"Yes, Linn will be there and her friends too, I look forward to finally meet them.", han gungade fram och tillbaka på stolen medans Liam och Zayn satt igång spelet igen. Jag skrattade åt honom och kunde inte låta bli att hålla med, det var alltid kul att träffa nya människor, och kanske till och med nya vänner. 
 
Nadjas Perspektiv; 
I något som kändes som en evighet kom Linn äntligen tillbaka till sitt rum där vi nu satt tillsammans med Eleanor. Jag hade nästan helt glömt bort att Eleanor var Linns kusin och jag kunde faktiskt inte tänka mig att Linn var tillsammans med självaste Harry Styles, en av världens kändaste killar. I alla fall så var det väldigt roligt att umgås en stund med El, hon var som jag mindes, fortfarande väldigt framåt och glad, jag bara älskade hennes personlighet. 
"Okey girls, did you know what?", att prata engelska var inte min starka sida, men jag visste hur kan tog sig fram med det språket om jag nu behövde det och det var både jobbigt och spännande med att vi nu faktiskt skulle prata engelska under hela tiden 1D gänget var i närheten. Jag tittade på Elin och Erika som såg lika förvirrade ut dom också, El såg däremot ut att veta vad som pågick med tanke på hennes lugna ansiktsuttryck. 
"Well, maybe it not will interested you girls." hennes ord var nog mest riktad till Erika och Elin, men vände sedan huvudet mot mitt håll. "But One Direction will perform at the VMA award tonight and the boys wanted to see us in there, what do you saying?", Jag trodde först inte att det var sant. Jag kunde knappt tro det själv, var hon allvarlig? Skulle jag äntligen få se mina efterlängtade idoler live, tack vare min bästa vän som egentligen borde hata mig vid det här laget? Jag suckade lyckligt och försökte att visa så lite som möjligt hur glad jag egentligen var, inuti hoppade jag bokstavligen talat inombords. 
"It sounds okay, I'll meet the boys as soon as possible and go to a award first sounds good.", konstaterade Erika med ett leende. Hennes nästan svarta bruna hår var var som vanligt helt perfekt, hennes rosa läppar och hennes fina ögon hade jag alltid varit så avundsjuk på, att hon sedan var lite kort var bara sött, jag önskar faktiskt att jag kunde fått hennes utseende, även Linn och Elins utseende hade jag gärna tagit, och inte tala om Eleanors. Det var bara jag som var blond, misslyckad och helt totalt annorlunda gemfört med mina perfekta vänner. Skulle One Direction verkligen tycka om mig? Skulle jag vara för mycket för dom så att de inte ens ville vara min vän? Äsch, håll tyst Nadja, så är det inte alls. Du är fin och annorlunda på ditt eget sätt, sluta inbilla dig massa saker. Jag tittade sedan på klockan, tiden gick som vanligt snabbt så fort man var med dessa tjejer, därför blev jag ganska så förvånad när jag märkte att klockan redan var halv fyra på dagen, kanske var det dax att göra sig i ordning? det tog trots allt väldigt lång tid för detta ansikte att förbättras till något annorlunda, något finare. 
 
Vi var äntligen på plats inne i arenan där priserna skulle delas ut och där uppträdanden skulle visas. Jag hade redan sätt massor med kända kändisar som Wiz Khalifa, Selena Gomez och Miley Cyrus, vilket var väldigt stort för mig eftersom alla tre haft en väldigt stor påverkan till den person jag var idag, tack vare deras sångtexter och vad Miley och Selena gjort för disney chanel som jag konstant tittat på sedan jag var liten. Det var ju dock inte dom jag var ute efter, killarna mitt hjärta höll kärt hade jag ännu inte sätt skymten av och förmodligen var det någon helt annan stans än vid publiken eller scenen just nu, kanske var det bakom scenen. Hur som helst kunde jag bara inte vänta till att få se dem uppträda, och sedan såg jag väldigt fram emot att träffa dem alla och se om de verkligen är så goa som de verkar. Oavsett om jag skulle träffa dem eller inte, så var jag fortfarande otroligt glad idag. Jag hade begått ett stort misstag tidigare i år som jag absolut aldrig tänkte göra om. Därför var jag så otroligt lycklig för Linns skull och att hon äntligen hittat killen hon förtjänade, jag såg inte Linns relation med Harry dåligt på något sätt, utan jag såg det som en möjlighet att lära känna dem bättre. 

Jätteledsen för en usel del, men man kan väl säga att det var någon slags mellandel. Haha ;) Nästa del kommer när ni har kommenterat myyycket! Blir så himla glada av era otroligt underbara kommentarer, de gör verkligen mina dagar!
 
Kan även inte lova att en ny del kommer imorgon, jag ska nämnligen gå på This Is Us då. (Kan ni gissa vad happy jag är), men kanske hinner jag med ett tidsinlägg, beroende på hur aktiva ni är med kommenterandet ;) Kram på er alla!

everything about you, del 58

9
Linns Perspektiv;
"Do you like this night? It's gonna be crazy, right?", skrattade han och förde in mig i hans varma famn. Jag nickade i hans armar och tittade upp mot honom igen. 
"Thank you for being in my life, I love you so much Harry.", jag pussade han ömt på munnen, igen, men tittade direkt in i hans gröna ögon igen och ärligt talat så såg han världens lyckligaste ut, precis som jag.
"I love you too love."

 Det var verkligen som man sade; tiden gick fort när man hade roligt, för gjorde den verkligen. Klockan var lite över 2am och jag satt tyst i Harrys bil påvägen hem. Det hade varit en sån underbar kväll med en massa skratt ifrån både min och Harrys sida, eller om jag skulle uttrycka mig så, så verkade faktiskt alla haft en riktigt rolig kväll. Jag bara älskade hur killarna var mot varandra och hur goa det var mot sina flickvänner, dessa killar var verkligen ingenting gemfört med de gamla vanliga omogna killarna hemma i Sverige. 
Harry skulle skjutsa hem mig, men när vi kommit en bit in i London igen lade jag direkt märke till att han åkte en annan väg, eftersom det var mörkt ute så lyckades jag inte tyda på vart vi var, men jag hoppades på att Harry hade koll. Men ju mer inåt skogen vi kom desto osäkrare blev jag, vad gjorde vi i skogen klockan två på natten? Jag trodde till en början att Harry bara tog en genväg, sedan fick jag tankarna att han åkt vilse, men när jag sneglade åt Harry så såg man hur han hade sitt hemlighetsfulla flin på läpparna, och han verkade även ha läget under kontroll, men jag kunde faktiskt fortfarande inte förstå vad vi gjorde mitt ute i tomma intet så här dags.
"Before I'll drive you home, I want you to see something.", förklarade han och parkerade sin svarta bil i gränden där det inte längre gick att köra något mer. Efter dagens bravader så var jag faktiskt trött, men samtidigt ville jag veta vad Harry hade att visa mig, han hoppade ur bilen, vilket även jag gjorde, dock med lite tröttare steg än vad han hade. Utan ett ord så gick jag på Harrys sida och tog hans hand och följde med honom djupare in i skogen när jag plötsligt kunde höra hur vågor rörde på sig, det var då jag insåg att vi faktiskt var på samma ställe som Harry tog mig till en för några dagar sedan, den enda skillnaden nu var att vi inte hade picknick, vilket absolut inte var behövligt heller, med tanke på hur mätt jag blev på maten Harry bjöd på och även all småsnacks som jag köpt åt mig i alla olika stånd inne på nöjesfältet. Det enda jag behövde här var Harry, vilket jag också hade, därför gjorde det hela situationen perfekt. Jag satte mig bredvid honom och tittade ut mot havet, kullen vi satt på var väldigt hög, vilket gjorde att vi hade bra utsikt över saker. 
"Harry, I can't thank you enough for that you did to me today, I'm eternally thankful for the day and I love you forever.", log jag och la mitt huvud vid hans axel. Han vände sitt huvud mot mitt och pussade mig snabbt på pannan. 
"I'm glad you liked it. And I love you too.", jag riktade ansiktet mot hans och våra ögon möttes genast. Hans läppar mötte mina i en perfekt kyss som snabbt avslutades när vi båda började le. "Do you remember when we first met?", började Harry lite försiktigt. "When Lou and El just leave us alone.", han skrattade lågmält och tittade ut över havet. Jag nickade med ett leende och tänkte efter, jag kom ihåg varenda liten detalj vad som hände den dagen och nu i efterhand var jag så otroligt tacksam över att dom gjorde som de gjorde, även om det i det tillfället var väldigt pinsamt. 
"Of course I remember that.", svarade jag efter några sekunders tystnad. "Why do you ask that?"
"Remember when we did the question things?", han log. "I've four questions left and you've them all ten to ask me.", jag fnissade glatt åt det han sade, jag hade helt glömt bort den där leken som gjorde att jag faktiskt fått lära känna Harry lite mer. 
Inom det senaste fem minutrarna hade jag även fått reda på lite om Harrys ex och även hans familj. Jag märkte redan nu att frågorna faktiskt var lite mer privata än de tidigare frågorna jag ställde första gången vi sågs, men det var ju inte så konstigt heller, jag var inte precis tjejen som ville vara för på nästan direkt. Det återstod då bara en fråga kvar, jag tänkte länge. Efter någon minut av tänketid tittade jag på Harry med ett förmdligen ganska så allvarligt ansiktsuttryck.
"Will you fight for me, loving me and treat me as well even if we living in different places?", jag kunde nästan känna hur Harrys hjärta stannade till och för ett ögonblick började jag tro att Harry faktiskt skulle lämna mig efter detta, att jag bara var en av hans sommarflirter. Men när jag sedan insåg att det var Harry Styles vi talade om så ville jag nästan slå mig själv hur fel jag hade, Harry var inte sån. Jag tittade upp på honom och såg i hans ögon hur de glänste i det klara mörktet.
"Linn, it will be hard to be away from you, I know it. When we're on tour it will be hard for me to know that you're home in Sweden and meet another boys and forgot me.", vi båda svalde hårt och jag ville så gärna tala om för Harry att han var den enda, återigen, men jag skulle precis öppna munnen då han fortsatte. "But yeah. It's you I want. I'll fight for you, treat you right and do everything for see you. It's no matter where we both are, I still love you anyway, forever.", hans ord fick mina ögona att nästan dränkas av tårar, och även Harry hade hjälpt mig att inte skämmas över den jag var, att det var okej att gråta, att det bara var mänskligt. Ännu hade jag inte låtit någon annan än Harry och El se mig gråta hittils, men det gick framåt i alla fall. Sedan var det bara Harrys tur att fråga sina tio frågor, redan efter första frågan kände jag på mig att det skulle bli roligt och intressant att höra om vad han mer undrade. 
 
Jag gav Harry en sista kyss och ett sista tack innan vi var tvugna att säga hej då. Det hade varit en helt galen kväll, precis som Harry sade och det skulle faktiskt bli skönt att få komma hem och lägga sig i sin egen säng, ensam. Harry hade glatt erbjudit sig att sovit över, vilket jag gärna hade uppskattat, men något inom mig sade att jag behövde en natt för mig själv eftersom resten av veckan förmodligen inte skulle vara så ensamt. Jag tittade efter Harrys bil och när jag inte längre kunde se den så gick jag försiktigt in, tog av mig skorna och gick upp för trappan. 
 
Jag hörde ljud och rösten innifrån El's rom, då förstod jag att Louis var med henne, vilket fick mig att le. Dom var verkligen helt otroligt perfekta för varandra. Jag log för mig själv innan jag sakta men säkert hasade mig fram till gästdörren som varit min de senaste veckorna. Men till min stora förvåning var jag inte alls så ensam som jag trodde jag skulle vara, på min säng satt ingen mindre än mamma. Hon hade tvn på och märkte knappt att jag kommit in. 
"Mamma?", frågade jag trött. "Vad gör du här inne?" , hon nästan hoppade till, förmodligen av rädsla. Jag tänkte ner huvudet lite och mötte hennes blick. Jag kom då att tänka på att innan jag for med Harry så hade mamma kommit hem, utan någon utav El's föräldrar. Hon hade sett ut att varit ganska så förvirrad, men då när hon fick syn på mig så såg hon en aning lugnare ut. Kanske hade någonting hänt som gjorde att hon tillbringade sin fredagskväll inne i mitt rum istället för att gå ur och festa som hon faktiskt brukade vara riktigt bra på under tiden pappa roade sig med jobb och företaget. 
"Förlåt gumman, men jag måste prata med dig. Kom och sätt dig.", jag gjorde som hon sade och var faktiskt ganska nyfiken på vad hon hade att säga. Men klumpen i magen fanns där, de orden som hon nydligen sagt var ord hon ofta brukade säga när dåliga saker hade hänt. Någon decimeter ifrån henne slog jag mig ner och fortsatte att stirra på henne. Hon tog ett djupt andetag innan hon äntligen släppte ut det. "Ian är ute. Polisen släppte honom tidigare idag eftersom det fanns inte tillräckligt med bevis på att ta honom. Han har tidigare övergreppat kvinnor, men ännu vill polisen inte göra något åt det."
Jag stelnade till och märkte hur mina ögon blev alldeles vidöppna. "Ian? Den Ian?", frågade jag oroligt och tittade på mamma. Nej, detta var inte okej. Hon bara skakade på huvudet och strök mig över kinden. "Han är här i London fortfarande. Bara så du vet att du kanske ska vara försiktig var du går och jag vill helst inte att du ska vara ensam vid småa ställen, han är en stalker, Linn. Det märkte jag nästan redan vid första träffen. Men vi är bara här i en vecka till, sen så slipper vi honom förhoppningsvis.", jag visste varken ut eller in, jag var både trött och förvirrad, helst av allt ville jag sova nu, jag behövde sömn. Mammas psykopater till killar var hennes problem, men det som oroade mig mest var att han var fri. Risken fanns att han kunde gå på mig, men den som han förmodligen ville åt var mamma, vilket faktiskt skrämde mig lite. "Jag vill bara varna dig, men jag ser hur trött du är, El kom hem och såg lika trött ut hon med, kanske är det dax att sova nu? klockan är ju ändå strax efter tre.", jag himlade med ögonen och gick mot dörren igen, nu var det bara ett enkelt toabesök innan jag äntligen skulle få lite sömn. 
 
"Linn!", jag vaknade upp av att någon slog upp dörren. Jag tittade förvirrat på de tre tjejerna som stod framför mig. Jag lära blinka flera gånger innan jag faktiskt kunde inse att det var mina tre tjejer som stod framför mig. "Din mamma hämtade oss fast hon sade att du låg och sov. Men klockan är faktiskt tre i svensk tid nu", skrattade Elin och slängde sig ner i sängen. 
"Ja, vilket jag gjorde också.", jag sträckte på mig och tittade yrvaket på de helpigga tjejerna. "Skulle inte ni komma ikväll?"
De alla tre tittade på varandra med ett leende på läpparna. "Vi tog ett tidigare plan, för att överraska dig, din mamma tyckte det lät som en bra idé också.", skrattade de nu och nu var vi alla fyra inne i en dramatisk 'jag har saknat er alla' kram. 
"Ja, det var det verkligen. Jag har saknat er så himla mycket tjejer.", svarade jag glatt och tryckte åt kramen lite hårdare. För det hade jag verkligen, jag hade faktiskt saknat dem mer än vad jag trodde, men samtidigt hade Harry hjälpt mig att kommit på andra tankar så det hade faktiskt gått bra ändå. 
"Nu måste du berätta allt, Linn! Om du och Harry och allting, jag har sett i tidningarna allt!", skrattade Elin och knuffade till mig löst på ryggen. 
"Ja, han verkar verkligen jätte snäll.", sköt Erica in. Jag tittade mot dem med ett leende och jag skulle precis berätta om gårdagen då Louis kom innanför dörren med sitt som vanligt fluffiga hår. 
"What's that noise?", klagade han och stack in huvudet lite mer. Jag såg hur han alldeles nyss vaknat och jag förstod att han vaknade av detta oväsen, de var inte så tystlåtna om man skulle uttrycka sig så. 
"Sorry if we wake you up, Lou. But this is my best friends from Sweden. They will be here until I flight home again.", Louis brast upp i ett leende och kom villigt in genom dörren med nu en helt annan inställning. Jag sneglade mot Nadja som bara satt med munnen öppen och ögonen stora som golfbollar, jag kunde bara inte låta bli att le. 
"Oh my god. Louis, Is it really you? from One Direction?", brast hon ut snabbt och Louis stannade upp i mitten utav golvet. Sedan ökade hans leende i grader. Han märkte förmodligen direkt att hon var ett fan, det kunde man ju nästan inte missa. 
"You must be Nadja!", sade han glatt och gick närmare. "Nice to meet you, Linn have told a lots of things about you girls.", han log vänligt åt de alla. Erika och Elin bara nickade och skakade hans hand, det var helt lugna, Nadja däremot var helt annorlunda, hon var på något sätt helt mycket gladare och ganska borta just nu. Vilket jag ändå kunde förstå. 
Efter att Louis hälsat på alla så lämnade han strax därefter rummet för att förmodligen gå in till han och El igen. Jag tittade åt tjejernas håll och de alla tre log emot mig. 
"Wow, Linn. Är det sånna killar du umgås med dagligen nu eller? Han var ju riktigt snygg.", utbrast Erika. 
"Ja, jag ser verkligen fram emot att träffade andra killarna.", inflikade Elin lätt. Våra alla blickar riktades mot Nadja som redan var halvvägs ner på golvet medans hon viskade något som 'Louis Tomlinson gav mig en kram'. Som tur var så var jag snabb med att ta hennes arm så hon inte ramlade ner helt ifrån sängen. Jag skrattade lågt och skakade på huvudet. 
"Gud Nadja, du är verkligen en fan-girl du!, hur ska det bli sen när du fått träffat Liam, Zayn, Niall och Harry då? Kommer du reagera lika då också eller?", skrattade jag skämtsamt och slog henne löst på armen. Jag var verkligen så lycklig över att de nu var här, nu kunde jag vara hel till hundra procent.

Hur ska det bli när Nadja träffar killarna? och vad kommer nästa drama bli? ;) Förmodligen inte som ni tänkt er, men, men. Ni får helt enkelt vänta och se! ;) Kommentera !

everything about you, del 57

11
Linns Perspektiv;
"Vad bra, då accepterar jag honom.", skrattade hon och gick närmare mig. "Det är en svart bil där utanför och det är förmodligen dig föraren väntar på.", sade hon igen. Jag öppnade då ytterdörren och såg att Harry stod utanför bilen och nu väntade på mig. Jag log åt honom och tittade sedan på mamma. 
"Jag älskar dig mamma.", sade jag innan jag slog igen dörren för att gå emot Harry. 

FacebookI wish I had an oceanHarry Styles - X Factor USA

Han stod bakom den öppna bildörren med ett brett leende på läpparna. Han tittade på mig med sin hemlighetsfulla blick och jag kunde trots avståndet se hur han granskade mig uppifrån och ner. Han såg ovanligt glad ut och på hans ansiktsuttryck såg det ut som att han vore nöjd med sina planer inför kvällen, vilket bara fick mig att bli ännu nyfiknare än vad jag redan var. Jag log mot Harry samtidigt som jag hårt höll i min lilla plånbok där jag också hade min mobil och lite sådanna viktiga saker. 
"Hello beautiful.", kommenterade han när jag nu stod framför honom, med bildörren emellan oss. Jag flyttade mitt huvud närmare Harrys och vi möttes i en kyss. "Are you ready for a crazy night?", med det rodnade jag lite, för vad han menade med 'galen natt' visste jag faktiskt inte och var det något jag lärt mig ifrån mina veckor med Harry så var det att han kunde vara väldigt pervers av sig. Jag bara skrattade, ruskade på huvudet och satte mig försiktigt ner i framsätet. Harry stängde dörren och sprang runt hans svarta bil för att sedan komma till förarsätet. 
"Okay, Harry. What should we do now?", frågade jag i ett försök till att få Harry att berätta. Han log brett från sin sida och jag såg hur han sneglade mot mig. Han tog sin hand ifrån växlarna och sökte efter min istället, jag tog snabbt taget i hans hand och försiktigt knöt vi dem samman. 
Han hade fortfarande ett litet flin placerat på hans läppar medans han körde och han såg ut att vara lika spänd som mig, om jag tänkte efter. Förmodligen ville han lyckats med kvällen, men vad vi än skulle göra ikväll så såg jag fram emot det, bara jag fick vara med Harry. Utan att smyga så vände huvudet mot Harrys håll och inspekterde hans klädsel för kvällen. Han hade en blå skjorta med en kavaj över den, sedan ett par svarta byxor. Han såg riktigt stilig ut och det gjorde mig riktigt osäker att veta att denna världskända, snygga killen ville ha mig, mig bland alla miljontals tjejer. 
 
Hand i hand, sida vid sida gick vi mot restaurangen som såg väldigt dyr, flott och exklusiv ut. Jag tvekade en gång om jag verkligen ville gå in här med tanke på att jag såg hur bara lamporna där inne verkade kosta flera tusen, att det sedan var vid sjön fick det att låta ännu dyrare, men samtidigt så var det ändå sista ensamma kvällen med Harry så varför inte unna sig med detta? Jag såg på Harry som fortfarande såg ut att vara nöjd med sitt val. 
När vi kom in på restaurengen la jag direkt märkte till att det bara var vi och några få till par som skulle äta här, vi köade bakom de gamla människorna framför oss och när det äntligen var våran tur så behövde Harry inte säga mer än 'Styles' så blev vi förda till vårat bord som var fint uppdukat för två mitt framför vattnet. Jag blev faktiskt lite rörd när jag visste att Harry gjort allt detta för mig. Vi fick en varsin meny med det olika materna och jag chockades över priserna, visste såg det dyrt ut men att en liten salladstallrik skulle kosta upp åt 300 svenska kronor var väl lite att ta i. 
"Oh, It's very expensive in here.", började jag lågt och såg hur Harry med ett leende tittade upp ifrån de olika maträtterna. "Should we really eat here?"
"Don't worry, babe. Take what you want, I've already paid everything.", jag suckade och tittade vädjande på honom. Jag var riskabel till att belata min egen mat, men jag visste hur Harry var och det var redan så fint som det var, därför orkade jag verkligen inte tjaffsa om det nu. 
"Alright, then I'll pay something next time.", klagade jag och såg hur Harry försökte hålla sig ifrån att skratta. Han var så söt. Jag log då jag med och skakade smått på huvudet. Oavsett vilket humör jag var på så kunde alltid Harry göra mig så lycklig, jag bara älskade hur han fick mig att le, hela tiden. "It's so beautiful here, with the lake and everything."
"Yeah, exactly as you are, Linn. You're amazing.", konstaterade Harry och släppte blicken på sin meny för ett ögonblick. Jag log åt honom och tog hans hand över bordet. Strax därefter kom den svartklädde servitören och frågade vad vi ville ha och jag hade faktiskt redan bestämmt mig. 
Persu4deTumblrTumblr
 
Köttet tillsammans med pommesen var riktigt goda och jag orkade knappt hälften. Det var faktiskt mycket mat för pengarna och samtidigt gott, denna kväll kunde verkligen inte bli sämre, jag mådde så otroligt bra. Det som förvånade mig mest var att inga fans hade kommit fram till Harry ännu och jag hade inte heller lagt märkte till något skrikandes utifrån. Jag tittade tacksamt på Harry medans han tog den sista tuggan som fanns kvar på hans tallrik, han hade tydligt visat att han varit hungrig med tanke på att han tagit lika rätt som mig och då även ätit upp den fulla tallriken med mat. 
"Thank you for everything, Harry. This is too much for me, everything you done for me and I can't thank you enough for what you've done for me. But I'm so happy with you and I'll always be.", förklarade jag när Harry tittade in i mina ögon. Han flinade lite snett och kisade med ögonen samtidigt som han höll min hand över bordet. 
"This night isn't clear yet.", han reste sig upp och fortsatte att hålla i min hand. Jag följde hans exempel och ställde mig upp utan att släppa blicken ifrån hans underbart gröna ögon. "Come with me.", flinade han ännu hemlighetsfullare. Vi gick ut från rastaurangen, tackade personalen och for ut till bilen igen. Jag visste inte vad som pågick, men något sade mig att Harry visste exakt vad han höll på med, han hade förbrett denna kvällen så bra. 
 
Jag hade ingen aning om vart vi befann oss och heller inte vart vi skulle, det enda jag visste var att vi var utanför London, vilket gjorde att mitt lokalsinne blev förvirrande. Jag kunde mycket om Londons gator och allt det där, sedan liten. Men utanför hade jag absolut ingen aning om, därför kändes det tryggt att vara med Harry. 
En halvtimme senare satt stod vi vid en parkering, han stannade bilen och vände huvudet mot mig. 
"Are you ready for a crazy night?", han upprepade frågan han tidigare ställt med ett lika flirtigt flin på läpparna som för bara någon timme sedan. Jag nickade faktiskt denna gång och klev ur bilen. Jag gick till Harry och tog hans hand, han släppte dock den direkt och tog sina stora, varma händer och höll för mina ögon och även mina öron för att jag inte skulle höra något. Dock kunde jag höra hur musik och ljud hördes lite av sidan av, men jag kunde faktiskt inte ens gissa vad vi skulle göra här näst. Därför så gick jag lydigt framför Harry och öät honom leda mig fram till stället vi skulle vara på. 
 
"Wow, Harry! That's amazing!", utbrast jag glatt och tittade ut på alla olika karusellerna och spelen vi stod framför. Jag la också märkte till att det bara var vi här, vilket gjorde det ännu bättre, dock lite ensamt, men samtidigt var jag glad över att slippa massa köer. Jag pussade han på kinden men vände fort fram huvudet för att beskåda den fina anläggningen, om jag bara hade vetat om att vi skulle göra detta så hade jag ju självklart tagit andra kläder med mig, vilket fick mig orolig. "But, Harry. I can't do this with these clothers?", jag pekade på min klittriga klänning och sedan på mina höga klackskor som faktiskt hjälpte mig att komma upp till Harrys längd. 
Han fortsatte att le och höjde ögonbrynen lite. "That's why El is here too, she has your other clothers with her now.", jag kände genast hur hela jag bara sken upp av lycka, Harry hade verkligen planerat in detta in i minsta detalj, vilket bara fick mig att älska honom ännu mer. 
"Oh, Harry. That's too much, seriously.", bönade jag och ställde mig framför honom, jag hade fortfarande ett leende på läpparna, men jag ville fortfarande att han skulle veta det jag menade, han hade inte alls behövt göra allt detta för mig. 
"Nothing is too much for you, Linn. You're my world, I'd do everything for you,", vi både log. Jag pressade mina läppar emot hans i en evig kyss då vi plötsligt blev avbrutna utav högljudda röster som även var igenkända. 
"There you are!", hojtade Louis till och kramade om oss båda, vilket även resten av killarna gjorde sekunden efter, plus Perrie och El. Jag tittade mot Harry och log med ett ännu större leende, jag hade inte alls förväntat mig att resten av killarna skulle vara här också, vilket gjorde detta bara ännu bättre, jag kunde helt enkelt inte bli ledsen just nu, allt var så perfekt, och att veta att mina efterlängtade tjejer skulle komma hit imorgon gjorde allt så mycket bättre. 
"Here, Lollipop. Take your other clothers on!", inflikade El och räckte mig en väska med förmodligen mina kläder i. Försiktigt öppnade jag väskan för att de vilka kläder de gett mig och till min förvåning var det helt vanliga kläder, tack och lov. Om jag kände El rätt så kunde hon faktiskt hitta på något hemskt, som om hon skulle hittat kläderna på mormors gamla vind eller något. Jag log åt tanken och tittade mot de andra som såg minst lika uppspelta ut. Det skulle verkligen bli kul att få göra detta med min perfekta kusin, mina fina nya vänner och min underbara pojkvän. 
Innan jag gick för att leta reda på en toalett tittade jag på Harry, dock såg han redan på mig där han stod, några meter ifrån mig bredvid Niall och Liam. Han gick då fram till mig med sitt leende som bara han kunde göra, leendet som fick mig att smälta. 
"Do you like this night? It's gonna be crazy, right?", skrattade han och förde in mig i hans varma famn. Jag nickade i hans armar och tittade upp mot honom igen. 
"Thank you for being in my life, I love you so much Harry.", jag pussade han ömt på munnen, igen, men tittade direkt in i hans gröna ögon igen och ärligt talat så såg han världens lyckligaste ut, precis som jag.
"I love you too love."

Sååå sött! åh, hoppas ni gillade den, jag gjorde det i alla fall! 
I nästa del kommer Elin, Nadja och Erika, då får vi la se vad som händer ;) Vad tror ni? Kommentera gärna!

everything about you, del 56

10
Harrya Perspektiv;
"Don't worry, honey.", hon la sig bredvid mig under täcket och la huvudet på min axel. "Just forget that idiot." 
Hon kollade snopet upp på mig och log med sitt fina leende medans hennes läppar letade sig till mina, hon gav mig en lätt puss och fnittrade till. "I have.", hennes kyssar plaserades ner mot min hals och fortsatte sedan ner mot magen. 
"I just love you, Harry. Just you, forever.", hon reste sig upp och mina läppar mötte hennes i en passionerad och intensiv kyss, när våra tungor sen möttes så förstod vi båda vad som skulle hända och detta skulle bli den bästa natten på väldigt länge, jag bara kände det på mig. 

 
Vi båda vaknade i ett ryck då min mobil gav ifrån sig ett evigt tjut som aldrig ville försvinna. Jag insåg då att det ringde och långsamt sträckte jag mig efter telefonen på ena sidan om oss. Jag sneglade på Linn som fortfarande låg kvar på sin sida utav sängen och hon såg inte alls utvilad ut, tvärtom, hon såg ut att behöva mer sömn. Jag tittade på skärmen och såg vem det var som ringde, när jag insåg att det var Louis så antog jag att det var något viktigt, därför drog jag på henne täcket igen och läte henne sova vidare, sedan stängde jag dörren utifrån för att gå ut till hallen för att höra på vad Louis hade på hjärtat. 
"Heeey man.", svarade jag med en rispig men morgontrött röst. Jag kunde höra hur Louis stressade på andra sidan änden och han lät inte alls lika glad. 
"Do you know how much the clock is, Harry?"; började han tröttsamt och jag kunde se framför mig hur hans ansiktsyttryck var frustrerat. "It's ten o'clock and we should go on our interview in thirty minutes, Harry. Thirty minutes! Were are you?" 
Jag suckade långsamt och hade helt glömt bort att vi hade en intervju idag, där vi även skulle uppträda blad massvis med fans, hur kunde jag vara så klumpig och glömma det? Jag tog mig för pannan och började gå fram och tillbaka i hallen. "I'm so sorry, Lou. I had totally forgot! Be here in ten, I'll get ready then.", med det så la jag på utan att ens låtit han fortsätta, jag visste att om han var upprörd så var Louis ingen kille man skulle reta upp ännu mer. Med hänsyn till Linn så slet jag upp sovrummsdörren hyffsat tyst, jag såg hur hon skruvade på sig och sedan satte hon sig upp och tittade på mig. 
Jag stod vid garderoben för att ta fram kläder till idag, vilket fick bli en enkel outfit där jag bar ett vitt linne under en öppen skjorta tillsammans med mina svarta byxor. 
"What are you doing?" frågade hon yrvaket. Jag log samtidigt som jag knäppte knappen på byxorna. Jag gick försiktigt fram till henne och gav henne sn snabb puss på pannan, hon såg fortfarande förvirrad ut men jag tror att hon förstod att det hade med jobbet att göra, för sedan nickade hon bara på huvudet. 
"Look at the MTV today eleven o'clock. I'll be there. Then I'll pick you up tonight, I have to be with you alone since tomorrow your girls are coming, right?", frågade jag, lite osäkert om de faktiskt skulle komma imorgon eller inte. Hon nickade försiktigt och tog sedan min hand. 
"What should we do tonight?", frågade hon nyfiket, vilket fick mig att brista ut i ett flin. Jag älskade att överraska min flickvän med saker, därför fick det även idag förbi en hemlighet det vi skulle göra ikväll. Jag kysste henne ömt på munnen och reste mig sedan upp igen. 
"Stand by outside at El's home tonight, seven o'clock, I'll be there and pick you up, yeah?", hon fnös till och nickade återigen på huvudet. "Get some more sleep now, see you tonight." jag gav henne ännu en kyss och sedan rusade jag snabbt iväg ut ur lägenheten där en svart bil redan stod utanför och väntade på mig. 
 
Liams Perspektiv; 
Var det någon som alltid var försenad utav oss så var det då Harry. Det var oftas honom vi var tvungen att vänta på också, därför var detta ingen nyhet att han glömt bort att vi skulle framträda på "Today Show" idag. Vi alla fyra satt i bilen när vi såg hur Harry med raska steg gick emot bilen. Jag flinade lite åt hur han såg ut men ändå var det helt okej med tanke på att det hela bara tog tio minuter. 
"Sorry I'm late boys.", anfått nästan flög han in i bilen och med Louis som förare for vi snabbt iväg, innan Harry ens hunnit sätta sig ordentligt. Niall gav honom en vänskaplig klapp på ryggen, Zayn satt i framsätet med Louis medans jag mest satt och filosoferade över allt som hänt under dessa tre år som band, det var helt sjukt var mycket jag hade hunnit med att göra. 
"It's okay, Haz. We're used to waiting for you.", flinade Louis ifrån backspegeln. Jag skrattade till och fortsatte att titta ut genom fönstret. Nu var vi äntligen på väg och jag kunde knappt vänta tills vi äntligen skulle få stå på scenen och sjunga igen efter ett ganska så långt, men behövligt break ifrån turnén. 
 
Vi hade ännu inte fått några frågor om vårat privata liv eller om kärlekslivet ännu, vilket jag var oerhört tacksam över. Helst stod jag över det helt och jag vill inte ta upp Sophia i detta läget, inte när jag visste hur spännt det var mellan henne och fansen, kanske skulle detta bara bli helt fel om jag sade fel saker. Jag suckade under tystnad men fortsatte att ha på ett påmålat leende medans de två intervjuarna pratade med de andra. 
"When you guys were here about two years ago, you tell us that you were five best friends. Are you still it or?", jag log åt frågan och var snabb med ett svar.  
"Yeah, acutally. These boys are like my family now, we're closer than no one can be and we know everything about each other.", resten nickade instämmande och vi klappade varandra löst på varandras ryggar. "I'm very happy to be with these boys, absolutely.", lade jag till sedan och de båda programledarna log glatt. 
 
Linns Perspektiv; 
Klockan var fem och jag var redan på gång att fixa mig. Jag var faktiskt lite nervös över vad Harry och jag skulle göra denna gång och jag ville helst veta vad vi skulle göra eftersom jag då lättare visste vad jag skulle ha på mig. Jag satt på golvet och letade igenom mina två resväskor som var fulla med kläder, jag hade knappt använt hälften av de kläderna under veckorna här och jag hade också kläder jag aldrig använt förr, så efter många om och men för mig själv så fick det bli en svart, glittrig klänning som jag faktiskt köpt på Vero Moda för inte alltför mycket pengar. Jag hade huset för mig själv då mamma, tillsammans med El's föräldrar tillbringade natten och dagen tillsammans med mormor som äntligen fått kommit hem igen, dock hade hon varit väldigt nere och dålig. Det gjorde faktiskt lite ont i mig att veta att hon skulle få komma hem igen, jag ville att hon skulle fått legat kvar på sjukhuset lite till, där hon var väldigt mycket tryggare. Men, men, läkarna visste förmodligen bäst, hoppades jag.
 
Klockan var nu tio i sju och jag stod helt redo i mitt rum. Jag snurrade runt några varv i spegeln och såg på mig själv. Mitt platta mörka hår matchade väldigt bra till klänningen, och lika så mina röda läppar. Jag hoppades nu på att Harry inte skulle tycka jag var för mycket, eller kanske inte alls lika vacker. Jag suckade och tog ur ett par klackskor ur väskan när jag sedan gick ner för trappan där jag mötte mamma vid ytterdörren, hon bara tittade på mig med glänsande ögon med ett snett leende på sina läppar. Hon hade förmodligen nyss anlänt hem.
"Vem är du och vad har du gjort med min dotter?", skojade hon och knöt av sig mina gamla converse. Jag skrattade faktiskt åt hennes skämt för en gångs skull och bara skakade på huvudet. Jag tog de sista stegen ner för trappan och tittade på mamma med ett snett leende. "Du är otroligt vacker, i alla fall." Jag nickade och skulle precis ta klivet till dörren då hon hejdade sig med sina ord. "Jag älskar dig, Linn. Vi alla gör det. Pappa, jag.. Alla.", jag vände mig om och tittade in i hennes tårfyllda ögon. Jag ville vara arg på henne, jag ville slå henne hårt och be henne dra åt helvete igen, men jag kunde inte Jag var alldeles för svag för det, och jag såg att även mamma var det nu, därför så kunde jag bara inte ha hjärtat till att säga så. 
"Nadja, Elin och Erika kommer hit imorgon kväll. Jag har redan pratat med moster, det är okej.", jag visste inte vad jag skulle säga, men det var i alla fall någonting, vilket hon märkte också eftersom jag faktiskt inte pratat så mycket med henne efter incidenten som skedde för någon vecka sedan. 
"Ska du ut med Harry nu?", frågade hon sedan. Jag nickade och drog efter andan lite, jag hatade sättet hon sade 'Harry' på, hon sa det som det låter på svenska, vilket lät helt fel. Men jag skulle inte döma henne efter det, hon fick säga hur hon ville. 
"Ja, jag vet inte vad vi ska göra men jag ska i alla fall tillbringa min sista tid med honom innan tjejerna kommer hit", förklarade jag för henne och hon bara nickade. Sedan fick hon ett litet flin på läpparna. 
"Du gillar verkligen honom va?"
Jag brast upp i ett fånigt leende som nog förklarade en hel del. "Jag älskar honom mamma. Jag gör verkligen det.", sa jag allvarligt och såg hur hon log. 
"Vad bra, då accepterar jag honom.", skrattade hon och gick närmare mig. "Det är en svart bil där utanför och det är förmodligen dig föraren väntar på.", sade hon igen. Jag öppnade då ytterdörren och såg att Harry stod utanför bilen och nu väntade på mig. Jag log åt honom och tittade sedan på mamma. 
"Jag älskar dig mamma.", sade jag innan jag slog igen dörren för att gå emot Harry. 

Ledsen för en kanske rörig del, jag vet. Men min låtsas bror fyller år idag så vi ska ha främmande snart och sedan ska jag ha tjejkväll, därför slängde jag ihop en snabb dej, hoppas den blev godkänd iallafall! Den är också tidsinlagd eftersom jag skrev denna imorse, jag ville inte placera den för tidigt ;) Kommentera vad ni tycker! 
 

everything about you, del 55

8
Linns Perspektiv;
"Lilla vännen.", började han och tog steget närmare. Jag skulle precis backa när han då tog tag i min arm så hårt att jag inte ens ville röra mig. "Det är jag som bestämmer när det är över mellan oss och jag vill verkligen ha dig. Bara dig.", hans ord äcklade mig och jag gjorde nu allt för att dra mig loss ur hans grepp. Hans flin som jag en gång i tiden tyckt varit sexigt strömmade in i min näthinna och jag kunde bara inte få ur bilden på hur läskig och mörk han egentligen kunde bli, han kunde bli den killen jag som liten var som allra räddast för att behöva få. Han kunde faktiskt bli riktigt kuslig, vilket var en av grejerna som gjorde hela denna situation väldigt obekväm. 

 Harrys Perspektiv; 
När jag tittade in i hennes ögon så såg jag att hon inte talade sanning, vilket gjorde mig faktiskt lite besviken. Men vad som oroade mig mest var vem som faktiskt hade kunnat skrivit till henne. Vad det var som egentligen var på gång. Jag ville så gärna tro på att hon skulle gå ut på en prommenad med sin mamma, men eftersom jag både visste att hon helst undvek Louise just nu och att jag faktiskt inte trodde på att det skulle gå ut och gå klockan kvart över tolv på natten så kom frågorna i mitt huvud tillbaka. Jag visste att det jag valde att göra var fel, men jag ville inte ta risken att någonting skulle kunna hända med Linn. Så snabbt som jag hörde hur dörren till lägenheterna slogs igen så tog jag snabbt på mig mina bruna boots och följde helt enkelt efter henne, hur överbeskyddande och töntig jag än var. Jag gick på känslan, och något inom mig sade att detta inte skulle sluta bra om jag lät henne gå ensam på Londons mörka gator. 
 
Vi var plötsligt vid havet. Människorna som satt i den lilla baren var nu på väg hemåt, därför var jag extra noga med att gömma mig bakom ett par buskar så att jag helst inte skulle bli sedd, det skulle förstöra allting. 
Linn stod tillsammans med en kille jag tidigare aldrig sett förr, jag kunde höra hur de smågnabbade om någonting, Linns röst var hård och det var även hans. Till en början hade det varit lugnt, jag hade då och då kunnat höra mitt namn men jag hade fortfarande inte lyckats förstå vad dem pratade om. Jag kunde inte riktigt tyda på hur han såg ut, men han hade brunt - ganska så långt hår samtidigt som han var ganska så lång, dock inte så väldigt muskulös. Jag skulle faktiskt kunna förknippa honom som en blandning mellan Louis och Liam, men jag var väl medveten om att det inte var någon utav dom. När jag sedan såg hur han tog tag i hennes smala handled och hon gjorde allt för att dra sig undan men ändå så släppte han inte, så började jag inse vilken typ av kille detta egentligen var. Jag stod kvar där jag var för att se om någonting mer hände, men när han höjde sin hand och slog till hennes kind så kunde jag inte bara stå där och se på något mer. Snart så skulle han få ångra det han gjorde mot min flickvän, oavsett vem han var. Det var nu eller aldrig. 
 
"What the hell?"; ropade jag från några meters avstånd. Killen fortsatte att hålla henne kvar i hans grepp och jag såg hur Linn tyst mimade mitt namn med hennes läppar. Jag log ett brett leende mot henne när min blick sedan vred sig emot killen med det bruna håret. "Drop her, now.", jag hörde själv hur alvarlig i tonen jag lät, vilket jag såg att även Linn reagerade på.
Killen bredvid henne hade kvar hennes grepp men hade nu huvudet riktat mot mig. Han hade ett väldigt irriterande flin på läpparna och jag märkte snabbt att han var en divig pojkvasker som ofta muckade gräl. Jag kände även på mig att detta kunde sluta illa om han fortsatte med lika beteende som nu. 
"Huh? Looking at this bad boy.", skrattade han nonchalant på ett väldigt irriterat sätt, vilket gjorde mig bara ännu argare. "But just so you know, bad guy. Linn is mine and have always been. I saw her first."
Med det så förstod jag vem det var. Det var Linns respektlösa ex pojkvän som behandlat henne som hon verkligen aldrig hade förtjänat. Aldrig hade jag kunnat föreställa mig honom som den han egentligen såg ut, vilket fick mig att le. Denna kille kunde jag lätt klå upp med min bara hand om det vore så, och jag hade gärna gjort det. Men jag ville inte låta min karriär stå på spel på grund av en väldigt omogen pojke som stod just nu stod framför mig. Jag hade mina fans, min familj och framför allt flickvän att tänka på, att slåss var nog det dummaste jag kunde göra vid det här fallet. Jag såg hur Linn fortsatte att spreta emot med armen för att få sig själv loss. Jag gick honom närmare och han såg faktiskt bara mer och mer osäker ut. Han svalde hårt och jag behövde inte mer än att stirra in i hans ögon så släppte han henne. Hon sprang genast in i min famn där jag höll henne hårt. 
"Get away from us. We're happy together, leave us alone. Move on and find someone else, Linn is mine girl now.", när ordet 'min' kom så gjorde jag rösten ännu hårdare, vilket gjorde att han faktiskt såg ledsen ut, på något sätt. Linn tittade upp på honom som backade några steg ifrån oss. "And especially, leave Linn alone.", han spännde nu ögonen och gick rakt fram emot mig. Höjde handen och slog till mig med näven på näsan. Jag kände hur blodet började komma och greppet om Linn försvann. Jag hörde hur hon skrek åt honom, men jag var snabb nog att hejda henne ifrån att springa till honom och antagligen göra honom illa också. Jag höll ena handen för näsan och andra runt om Linn. "Are you done?", frågade jag med en självsäker röst och tittade allvarligt på honom. Det var ingen idé att slå tillbaka när jag visste vad det hela skulle sluta som, även om det frestade rejält med att slå till han nu också, som han förtjänade så var det fortfarande inte värt det. "Get away, now.", upprepade jag och innan vi båda ens hann inse det själv så var han borta från vår åsyn, vilket fick mig att le ännu mer, jag hade lyckats ännu en gång, Linn var min och jag hade inte haft några slag involverad ifrån min sida. 
 
Linn röck sig ur min famn och började genast pillra med min näsa. "Are you alright, babe?", hon såg ledsen ut, som om allt var hennes fel. "I'm sorry, Harry. I should tell you the truth but I thought it was the best to not do it right then because I wanted to talk about that he would leave us alone, but when I said it, then that happened.", jag drog in henne närmare mig och pussade henne i pannan. 
"It's okay, sweeitie.", svarade jag lågt medans jag vaggade henne fram och tillbaka. "It's okay.", sade jag igen. 
 
"He's such an idiot.", kommenterade Linn medans hon drog av sig sina kläder för att sedan lägga sig ner bredvid mig i sängen. "I don't know was I saw into him to be honest.", hennes ord fick mig att le, det betydde bara att hon äntligen hade insett vilken idiot han faktiskt var. 
"Don't worry, honey.", hon la sig bredvid mig under täcket och la huvudet på min axel. "Just forget that idiot." 
Hon kollade snopet upp på mig och log med sitt fina leende medans hennes läppar letade sig till mina, hon gav mig en lätt puss och fnittrade till. "I have.", hennes kyssar plaserades ner mot min hals och fortsatte sedan ner mot magen. 
"I just love you, Harry. Just you, forever.", hon reste sig upp och mina läppar mötte hennes i en passionerad och intensiv kyss, när våra tungor sen möttes så förstod vi båda vad som skulle hända och detta skulle bli den bästa natten på väldigt länge, jag bara kände det på mig. 
Hohoho, oooh. Käärlek!! Nu får vi bara hoppas på att Carl låter dom vara, vad tror ni? ;) Kommentera hörrni!

everything about you, del 54

9
Harrys Perspektiv;
"You're so beautiful, Linn.", hon tittade rakt in i mina ögon och besvarade mitt leende. Även om jag kunde se i hennes ögon att hon dolde något. Jag lutade mitt huvud närmare hennes och vi skulle precis till att kyssas då hennes mobil gav ifrån sig ett högt läte som vi bara inte kunde missa. Vi båda ryckte till av rädsla och hon  fnittrade återigen. Dock förstod jag inte alls vad som stod i smset när hon klickade upp det, eftersom det hela stod på Svenska. Men något jag i alla fall kunde se så var det att hon inte hade nummret i mobilen och att hennes leende direkt var borta ifrån hennes vackra leende. 

 
Linns Perspektiv; 
Jag såg på Harry med vidöppna ögon. Det var ingen idé att ens försöka se glad ut eftersom jag både såg och visste på Harrys ansiktsyttryck att han redan förstått att något var fel. Blicken vändes genast ner mot skärmen igen och till en början visste jag vad jag skulle svara, jag skulle be honom dra åt helvete, men för varje sekund som gick så tvekade jag mer och mer. Meningarna ekade i mitt huvud och jag läste om smset flera gånger innan jag kunde få in i mitt huvud att han faktiskt var här, här i London. 
 
~ Linn, jag vet att du hatar mig men låt mig få förklara. Jag är i London nu med farmor, vill du träffas? nu? jag har saker jag vill berätta. Jag hittar inte så bra här och det enda jag vet är typ vart stan ligger och havet. Ska vi ses vid havet utanför satan om trettio minuter? / Calle ~
 
Hur kunde han vara så självisk? hur kunde han ta för givet att jag inte gjorde något ikväll? men den största frågan inom mig just nu var 'vad ville han ha sagt? och skulle jag verkligen träffa honom?', vad jag än skulle ha valt så skulle jag i alla fall inte berätta att det var Carl som skrev för Harry, jag visste inte varför men det hela kändes bara aningen konstigt. Dock såg jag på Harry att han i alla fall ville ha en förklaring till att jag såg ut som jag gjorde och han undrade säkert vem det var också. 
"It's was just.. Mom as texted me.", förklarade jag för Harry och bet mig i läppen. Han såg till en början skeptisk ut, det såg inte riktigt ut som han ville tro mig, men ändå så nickade han på huvudet, vilket var skönt. Jag behövde verkligen inte mer frågor om någonting alls, det enda jag ville göra nu var det som var bäst för mig, och det var att först lyssna på vad Carl skulle säga och sedan berätta som jag kände, jag ville verkligen göra det. "Have your sister forgot some mascara here before? as I might borrow?", frågade jag lite undrande och tittade Harry rakt in i ögonen. Han rynkade på pannan och höjde ögonbrynen. Jag kände mig en aning stressad eftersom att jag visste att Carl inte alls gillade att se mig utan smink egentligen, fast egentligen så skulle jag inte behöva leva upp till hans förväntningar mer, men trots det så kanske det kunde vara trevligt att i alla fall se någorlunda bra ut. 
"Yeah, maybe.", svarade Harry kort. "What should you going and are you okay?"
Jag gav honom ett brett leende och pussade honom snabbt på munnen innan jag nickade säkert. "Yeah, I'm okay and me and mommy should just go out and walk. I just don't let my mom see me like this.", mitt svar verkade i alla fall räcka för att Harry skulle resa sit upp för att gå och se om hans syster glömt någon gammal mascara hos honom, jag hoppades innerligt att hon hade det i alla fall. Medans han lämnade rummet så tog jag snabbt i mobilen och klickade i ett snabbt svar till Carl som en bekräftelse att jag skulle befinna mig där om nu, tjugo minuter. Jag tog ur bollen på mitt huvud och släppte ner mitt fula, naturliga hår där de små lockarna syntes. Jag reste mig sedan upp och drog några hårslingor bakom öronen för att sedan gå och se om Harry hade hittat något som kunde ge mina ögonfransar lite färg. 
 
"This?", han viftade med den svarta mascaran mitt framför mig med ett flirtigt flin på läpparna. Jag log åt honom men försökte då ta mascaran ur hans hand, men självklart var han för snabb och tillslut höjde han armen ovanför sig och höjde ögonbrynen. "You might get this one if you give me a kiss.", jag fnittrade och slog till han löst på armen. Jag la armarna i kors och tittade upp på Harry som fortfarande såg lika retsam ut. Bråttom hade jag ju i och för sig inte eftersom att havet bara låg någon kilometer ifrån Harrys lägenhet. 
"Well, if you say so.", svarade jag och var snabb med mitt huvud framför Harrys och våra läppar möttes i en snabb men ändå en helt underbar kyss. Hans läppar var alltid lika mjuka och jag bara älskade varje gång hans läppar mötte mina. Han sänkte sedan handen och gav mig mascaran. Jag ruskade huvudet smått och skrattade till samtidigt som jag gick med stegen in till badrummet. "Thanks."
 
"Are you sure about you're okay now?", jag hade satt på mig mina skor och var nu redo att gå när Harry frågade återigen samma fråga som han nog ställt sex gånger under dessa femton minuter. Jag gav honom en puss på kinden och nickade enkelt.
"Yes, babe. Don't worry about me, I'm okay, right? I love you.", sa jag snabbt med handen på handtaget. Harry såg faktiskt lite ledsen ut att jag skulle behöva lämna honom så snart, vilket vi båda var två om. Jag ville verkligen inte lämna Harry och hans lägenhet, men samtidigt så behövde jag göra det här, kanske skulle han låta mig vara om jag bara bad om det. 
"I love you too.", hann han svara innan jag slängde igen dörren och bara sekunderna efter så var jag ute ur trapphuset. Jag kunde känna hur den kalla vinden svepte förbi och jag nästan ångrade att jag inte lånade någon tröja utav Harry innan jag började gå emot havet där det antagligen skulle bli kallare. Hur som helst så var altenativet att vända och gå tillbaka till Harry igen uteslutet och nu var jag redan halvvägs mot havet med ca fem minuter kvar av att gå så det spelade ingen roll. 
 
Det var så längesedan jag såg honom. Allt stannade till när jag såg det bruna håret och den inte allt för muskulösa killen stå och stirra ut mot havet. Det var nästan inga människor alls ute, vilket var ganska självfallet med tanke på att klockan var nästan över tolv på en vardag. Jag gick med raska steg emot honom och gjorde till mig någon slags tillgjort hosta som gjorde att han vände sig om. Han log ett snett leende och det blev en pinsam tystnad mellan oss båda, jag såg hur han ville gå fram och ge mig en kram, men så fort kan kom närmare så backade jag ett steg. Det hela kändes helt weird och att veta att jag istället hade kunnat legat i Harrys varma säng i hans famn just nu gjorde att jag som vanligt ångrade mitt val om att gå hit istället. 
"Okej, jag vill att du ska vet att jag har saknat dig.", skrattade han. En aning generad, jag visste att han egentligen aldrig varit bra med att prata ut om saker öga mot öga, därför blev jag faktiskt ganska chockad när han tidigare skrev att han ville träffas. "Men saken är den, jag vill ha dig tillbaka. Harry är verkligen ingen bra kille och jag skulle göra allt för att det skulle vara du och jag igen."
Jag var faktiskt ganska lugn till en början, men när han sedan började dra in Harry så gick gränsen. Jag suckade och stirrade argt in i hans ögon. 
"Du vet ingenting om Harry, Carl. Och det du och jag hade är över. Du svek mig, du gjorde att jag slutade tappa hoppet om kärlek, men nu har Harry äntligen fått mig att inse vad riktig kärlek är, jag verkligen älskar han och jag vill nu att du låter mig vara, jag vill att du låter oss vara.", hans breda leende brast genast upp i ett enda stort flin och han såg som vanligt inte ut att ta det jag sade på ett sånt stort allvar. Det var inte så att jag var rädd för Carl, det var mer att jag nu kände mig osäker på vad han skulle kunna göra emot mig. Jag visste att han var riskabel till att slåss, eftersom han gjort det förut, men den gången lovade han mig att det aldrig skulle hända mig igen, vilket jag också trodde på och än så länge har han hållit det löftet. 
"Lilla vännen.", började han och tog steget närmare. Jag skulle precis backa när han då tog tag i min arm så hårt att jag inte ens ville röra mig. "Det är jag som bestämmer när det är över mellan oss och jag vill verkligen ha dig. Bara dig.", hans ord äcklade mig och jag gjorde nu allt för att dra mig loss ur hans grepp. Hans flin som jag en gång i tiden tyckt varit sexigt strömmade in i min näthinna och jag kunde bara inte få ur bilden på hur läskig och mörk han egentligen kunde bli, han kunde bli den killen jag som liten var som allra räddast för att behöva få. Han kunde faktiskt bli riktigt kuslig, vilket var en av grejerna som gjorde hela denna situation väldigt obekväm. 

Oj! Drama! ja, jag gillar drama som ni kanske har märkt ;) hihi och jag kan lova er att mer kommer det när tjejerna kommer ner! ;) Hoppas ni alla haft en bra dag, själv är jag helt slut efter en lång dag i skolan, vilket betydde att jag egentligen inte hade orkat gjort denna del idag, men jag gjorde det för er! Så kommentera gärna! x

everything about you, del 53

8
Linns Perspektiv;
"Oh.. Uhm, I hate myself for how I looks right now but I hadn't time to fix me.", svarade jag osäkert och log lite. 
"You don't need it either. You're such a beautiful girl both on the inside and outside. I just love how you looks now, it's.. Chill.", han flinade lite innan han snabbt därefter pressade sina läppar mot mina i en helt perfekt kyss som varade i flera sekunder, innan vi båda behövde ta luft. Jag fortsatte att le mot honom innan våra läppar återigen möttes i en mer intensiv kyss nu. Jag hade verkligen saknat denna närhet, dessa kyssar och denna kille. 

Eleanors Perspektiv; 
"..And we all have to share rooms. It was a very small town but it went really well actually.", Louis fortsatte att berätta om sin resa till Afrika och hade jag varit på bättre humör hade jag faktiskt tyckt att det var roligt, men vid detta tillfälle så kändes allt så jobbigt, jag var nere och ville egentligen inte alls prata över huvud taget, men för Louis skull så nickade jag emot honom efter varje mening han gjorde, jag låg med huvudet på hans varma bröst med blicken framåt. Jag hade inte berättat något om mormor ännu, och jag ville helst bara slippa prata om det också, jag visste att Linn var hos henne nu, och jag borde egentligen vara den samma, men jag ville inte oroa Louis, jag visste hur mycket de båda tyckte om varandra. Egentligen så var jag inte så värst inne i Louis prat om Ghana alls, utan egentligen så befann jag mig inne i mina egna tankar, i min egna bubbla. Det var först när Louis rätade sig ordentligt upp i sängen som jag vaknade upp och vände blicken mot honom, han såg bekymrad ut. "Babe, is something wrong?", frågade han oroligt och tryckte mig närmare emot honom. Jag ville så gärna ljuga, hitta på någon osann berättelse och helt enkelt undgå sanningen, men jag kunde bara inte. Inte mitt framför ögonen på killen som betydde mest. 
"It's just..", började jag försiktigt och såg hur han rynkade pannan. "My grandma is sick, very sick. They don't know if they can help her enough.", jag ville så gärna gråta nu, men jag tänkte på gårdagen, hur mycket jag släppt ut mina tårar då, kanske behövde jag inte gråta ännu mer. Louis stirrade länge på mig innan han väl sa något, men höjda ögonbryn.
"That grammy?", frågade Louis efter ett tag. Lite chockad över situationen. Jag kunde även se i hans ögon att han inte heller tog det så jätte bra, Louis och mormor hade ju trots allt träffats ett antal gånger nu och de kom nästan mer överens med varandra än vad hon och jag gjorde. Jag nickade till svar åt Louis som drog mig ännu närmare honom, om det nu ens gick. Sedan pussade han mig hårt i pannan innan jag kunde höra hur han viskade för sig själv 'oh my god'. 
"I hope she will be okay, Linn is with her right now, I think. Then I know that grammy is safe in herself. She really love Linn and with her everything is fine." , kommenterade jag efter en stunds tystnad och och tittade upp på Louis som bara såg ut att tänka på någonting. Han flätade ihop våra fingrar och sedan kunde jag höra en ynklig suck ifrån Louis sida. 
"I don't think she's with Linn right now, because Harry is.", jag kunde känna blandade känslor över det Louis nyss berättade. Jag visste att jag antagligen skulle vara glad för Linn och Harrys skull, vilket jag självklart var, men jag kunde fortfarande känna en viss oro, nog för att mormor var stark och klarade sig själv, men var det något hon alltid sade när vi var små så var det att hon önskade i första hand att vi skulle vara hos henne på sjukhuset och hålla i hennes hand, vilket vi också alltid lovade.
"What if she don't want to be okay? everything feels so..", jag tog ett andetag och slog bort en tår som fallit ner på min kind. "Strange.", Louis lugnade ner mig genom att vagga mig fram och tillbaka som man gör med ett barn ungefär, jag kände mig självklart tryggare i Louis armar och det var i alla fall huvudsaken. 
"El, look at me.", beordrade Louis och rättade till sig. Jag vände mig om så våra ögon möttes och han log ett brett leende mot mig. "Never lose hope, Rita will be okay. I really hope so anyway, right?", han kupade sina händer runt mitt huvud och kysste mig mjukt. Han var verkligen världens underbaraste pojkvän. 
 
Harrys Perspektiv; 
Vi hade landat hemma i min lägenhet och låg ihopkrupna i soffan framför någon film som gick på TVn. Linn låg vilad mot min axel och sa inte så mycket alls faktiskt, hon såg ut att grubbla över något, vad ville jag inte riktigt fråga, kanske skulle det förstöra våran stund tillsammans. Jag hade längtat efter denna tjej så det värkte i bröstet och äntligen var hon till rätta i min famn igen. Om bara några dagar skulle hennes vänner anlända hit och veckan efter det så åkte de hem, och vi fortsatte vår turné igen. Jag suckade lite och tog en jordgubbe ur skålen som jag sedan doppade i nutella, jag hade varit tvungen att handla på vägen hem ifrån Waynes, därför hade vi då passat på att unnat oss med sånt som vi var sugna på, vilket vi ikväll kom överens om direkt. Jordgubbar hade jag verkligen saknat under tiden i Ghana. Linn reste sitt huvud och tittade på mig. Jag log ett flirtigt leende som hon bara inte kunde motstå att fnittra åt, vilket jag älskade. Jag älskade sättet hon var avslappnad på omkring mig, hur hon inte skämdes över att hon inte bar smink på sig, det var bara något med henne som var något helt speciellt. 
"You're so beautiful, Linn.", hon tittade rakt in i mina ögon och besvarade mitt leende. Även om jag kunde se i hennes ögon att hon dolde något. Jag lutade mitt huvud närmare hennes och vi skulle precis till att kyssas då hennes mobil gav ifrån sig ett högt läte som vi bara inte kunde missa. Vi båda ryckte till av rädsla och hon  fnittrade återigen. Dock förstod jag inte alls vad som stod i smset när hon klickade upp det, eftersom det hela stod på Svenska. Men något jag i alla fall kunde se så var det att hon inte hade nummret i mobilen och att hennes leende direkt var borta ifrån hennes vackra leende. 

Ja, vem kan det ha varit som smsade Linn tror ni? Kommentera sötisar!
 
Stort grattis till Zayn och Perrie som tydligen är förlovade också! hihi är så glad för Zayns skull! 

everything about you, del 52

14
Linns Perspektiv;
Till min egen förvåning så stod det ett igenkänt namn på displayen. Jag hoppade nästan till utav förvåning och samtidigt en gnutta rädsla. Vad kunde det stått i smset? jag drog upp det för att titta på hela, jag lärade nästan läsa om det flera gånger innan jag kunde inse vad han ville. Jag brast sedan upp i ett brett leende bland alla känslor och tårar, kanske fanns det en gnutta chans till att det kunde bli någorlunda bra igen. 
 ~ I'm home now. We maybe need to talk, just you and me? I've missed you alot, but it didn't change anything. See you at Waynes in twenty ? / Harry. ~ 

Jag svarade med ett enkelt ja, utan att ens veta i vilket utav de olika Wayne's coffee som vi skulle mötas på. Jag visste dock bara vart två av dem låg och den ena låg mitt emot Starbucks och den andra helt utanför standen, därför så chansade jag på det inne i stan. Mest för att jag visste att El ofta brukade gå dit med killarna, som hon satt och berättade för mig för någon dag sedan, men också för att de var det enda cafeet i stan som fortfarande var öppet så här dags. Sjukhuset stod precis bredvid stan så det skulle ta ungeför tio minuter att gå härifrån, därför behövde jag inte stressa. Jag kom då även på mig själv hur jag såg ut idag. Gammal mascara som satt fastklistrad på min hud från gårdagens tårar och jag var inte alls fräsch. Hur och vad skulle Harry egentligen tro om mig? för hur som helst skulle jag aldrig kunna hinna hem, fixa mig och hela den biten. Istället satte jag upp håret i en slarvig boll mitt på håret, sprayade på lite parfym utav den lilla reserven jag alltid hade i väskan för tillfällen som dessa. Jag gick också snabbt in på toan för att tvätta bort de svarta sträcken och fläckarna efter mascaran, men till min besvikelse så hade jag glömt att lagt i en extra mascara. Jag suckade och tittade mig i spegeln. Helt osminkad, ett par svarta byxor och en stor tröja jag fått lånat av mamma, kunde jag gå ut så här? skulle Harry hata mig ännu mer, men det värsta av allt, skulle han skämmas över mig för att jag gick ut så här? Jag tog min handväska och slängde den bakom ryggen, sedan gick jag tillbaka in till mormor och mamma, mamma hade även vaknat till så jag berättade hur situationen låg till och att jag verkligen var tvungen att reda upp vissa saker, vilket hon förstod. 
Med ganska så osmidiga och raska steg så gick jag fram till mormor och gav henne en sista puss på kinden, men direkt när jag kom utanför rummet så kände jag ångest, skuldkänslor. Att lämna mormor var ingenting jag ville, men jag var tvungen. Jag behövde Harry för att må bra. 
 
Där stod han med de mestadels håret instoppat i hans gröna mössa. Tio minuter av rädsla, nervositet och förundran om vad som skulle hända var jag äntligen framme inne i stan och jag såg hur Harry stod klämd med två vakter rumt omkring sig i ett hörn. Det var dock bara vakterna jag såg, men jag antog att det var Harry som stod bakom dom, han såg faktiskut ut att gömma sig lite. Det var hur som helst folktomt ute på gatan, det var mitt i veckan och det var skönt att vi nästan var ensamma ute. Men vad skulle jag göra när jag kom framför Harry, skulle jag krama honom? skulle jag pussa honom? nej Linn. Det kan du inte göra, skärp dig. Jag tog ett sista andetag innan jag gick framför vakterna, då Harry fick syn på mig. Han såg ledsen, förvirrad och osäker ut, vilket fick mitt hjärta att göra ondare än vad det redan gjorde. 
Jag harklade mig försiktigt och drog min högra hand över min vänstras arm och tittade försiktigt upp på Harry. Han såg nu en aning lugnare ut än sekunderna innan och jag kunde se hur ett påmålat leende spred sig över hans läppar. "Hi Linn.", hans röst fick mig att rysa och min mage att dra ihop sig, jag var så nervös. Jag ville inte gå ifrån det här cafféet som bara vänner, eller ännu värre, ovänner. 
"Hi Harry.", svarade jag kort och bet mig i läppen. Jag såg hur han granskade mig uppifrån och ner men var det något jag inte ville höra just nu så var det att någon kommenterade mina kläder, jag visste mycket väl att jag såg hemsk ut. Därför avbröt jag tystnaden och öppnade munnen istället, vilket fick Harry att rikta sin uppmärksamhet på mig och inte på mina kläder istället. "Should we go in or?", han nickade lugnt och de två vakterna släppte förbi mig innanför sig, så jag lätt kunde komma bredvid Harry. Jag log ett svagt, tillgjort leende mot dem och kastade en snabb blick på Harry innan jag gick in genom dörren som han snällt hållt uppe för mig. 
 
"One coffee, thanks.", det var vår tur i kassan och jag skulle snabbt plocka upp plånboken ur väskan när Harry snabbt höll sin hand på min för att stoppa mig. Det var faktiskt den första närkontakt vi haft idag sedan vi träffades, och jag kände hur jag rös till bara av att ha hans hand över min. 
"No, Linn. Don't do it. I'll buy this coffee please.", för att minska det lilla tjafft som jag antog skulle tillkomma om jag sade emot, så nickade jag bara på huvudet, även om jag inte kunde låta bli att ge med mig en suck. Som om jag inte kunde betala mitt fika själv, men, men. Jag svarade med ett svagt "Tack" och direkt när vi fått vårat kaffe så satte vi oss vid bordet längst in mot väggen, för att minska kaos bland fans, såklart. 
 
Vi satt under tystnad. Då och då kunde jag snegla på vakterna som satt vid några bord bort. Jag vände sedan blicken på Harry igen, som tidigare tittat bort, men i detta tillfälle så var hans blick redan fäst vid mig och våra ögon möttes. Jag kunde känna hur jag rodnade av bara det och helst ville jag bara säga något nu, förklara allt, men Harry hann före. 
"I've think about you a lot, more than I probably should.", började han med sin hesa röst medans han tog en sipp utav hans kaffe. Jag följde hans exempel och nickade bara eftersom jag såg att han hade så mycket mer han ville säga. Hans gröna ögon började plötsligt vattnas och tårar bildades i hans fina ögon. Han fick djupa väck i pannan som förklarade en hel del, han såg inte direkt glad ut. "Did you know what the hardest team at our management said about you?", jag hann inte ens ta in hela meningen innan han fortsatte. "They liked you and wished me good luck with you. Never had them said that before, they didn't like Eleanor at the first time, not either Perrie or Liams ex, Danielle. But you, Linn."
Jag svalde hårt och jag kände även jag hur tårarna ville komma ut. Gillade dem verkligen mig? hur då? det fanns inget fint i mig någonstans. Jag knep ihop med munnen och drog en hårslinga bakom örat innan det sedan var min tur att säga något. Harry verkade däremot väldigt upprörd och ledsen, vilket jag såklart kunde förstå. 
"I knew that it was wrong, when he kissed me. Everything felt so stupid and I didn't know what I supposed to do, I can't still believe it, he was and are my best friend, and we can never be something else. It's you I love Harry, just you.", jag harklade mig lite och såg på Harry som satt på stolen mitt emot mig och fortfarande bara tittade på mig, han såg ut att ta in varje ord jag sade och helst av allt så skulle jag bara vilja gå fram till honom och krama om han, men även jag kunde förstå att det var omöjligt. "I'm not perfect, Harry. And I can never be, I'm just me, a normal teenage girl as am truly in love with a boy with the name Harry Styles.", jag kunde se hur ett leende bildades på hans läppar och han verkade verkligen uppskatta mina ord, vilket kändes bra. Han drack ännu en klunk av sitt kaffe och gav mig ett brett leende. 
"You're not just a normal teenage girl, Linn. You're the girl as I'm love with. For me, you're everything and I want just you. With you, everything feels so right and I wish we just can start it all over again and build a confidence to each other again.", jag log och tårarna spred sig till mina ögon för säkert tionde gången bara idag. Fast denna gång var det inte över något dåligt, denna gång var det lyckotårar. 
Harry reste sig upp från stolen han satt på och gick fram till mig i soffan, han la armen om mig och tittade rakt in i mina ögon. "Have I ever told you how beautiful you're? even in just a messy clothers and without makeup?", hans mening fick mig att stelna till. Jag hade aldrig varit nöjd med mig själv utan smink och jag skulle förmodligen aldrig kunna acceptera det faktum att jag såg ut som en ragata utan smink, men hur Harry sa det och hur han verkligen såg mig för den jag var, gjorde mig så himla säker, jag visste att jag inte behövde göra mig till inför honom, därför kändes det här tillfället riktigt bra och det bara stäkte mina känslor mer och mer för honom.
"Oh.. Uhm, I hate myself for how I looks right now but I hadn't time to fix me.", svarade jag osäkert och log lite. 
"You don't need it either. You're such a beautiful girl both on the inside and outside. I just love how you looks now, it's.. Chill.", han flinade lite innan han snabbt därefter pressade sina läppar mot mina i en helt perfekt kyss som varade i flera sekunder, innan vi båda behövde ta luft. Jag fortsatte att le mot honom innan våra läppar återigen möttes i en mer intensiv kyss nu. Jag hade verkligen saknat denna närhet, dessa kyssar och denna kille. 

Åh, blir ju nästan avis själv på hur jag skriver om Harry. Vill oxå ha han?! haha, nej då. Men.. Tyckte att det fick sluta lite bra nu eftersom de varit ifrån varandra så länge ;) Vad tyckte ni då fina läsare? Är ni nöjd med delen? :) 

everything about you, del 51

9
Linns Perspektiv;
"Linn.", mamma tittade på mig och tog min hand, jag ville dra ifrån, men jag kände att det inte var direkt läge för det just nu. Vi behövde varandra. "Tack. Jag vet att mormor skulle uppskatta det, och jag med.". 
Jag nickade till svar, tittade ner på våra händer. Jag gav henne ett smalt leende innan jag släppte handen och gick mot ytterdörren och jag kunde höra hur mamma var tätt efter mig. 

Louis Perspektiv; 
Det senaste två dagarna hade vi verkligen inte gjort något annat än att jobba, hårt. Vi hade varit i ställen som jag inte ens visste fanns men även på kända ställen. Idag på morgonen hade vi en kort intervju som varade i en halvtimme ungefär, efter den så gick vi direkt till vårat hotellrum för att packa för att åka vidare hem till London igen. 
Vi hade åkt i flera timmar och vi alla hade fått tagit igen vår sömn som vi missat under dessa dagar då vi oftast låg och tänkte på annat när vi istället skulle sova, så man skulle kunna säga att vi var väldigt slut på planet påväg hem just då. Paul hade just kommit in och berättat att det bara var en halvtimme kvar tills landning och det skulle faktiskt bli skönt att få komma hem till Eleanor igen, även om jag hade haft det bra i Afrika så saknade jag självklart känslan av El's huvud som vilade mot mitt bröst, hennes doft och hela henne. Jag kom då att tänka på Linn, hur kände Harry nu? vad skulle hända mellan dem? Det slog mig att vi inte alls pratat något alls om tjejer under dessa dagar, vilket egentligen kanske var lika bra, eftersom trots att Harry försökt att hålla humöret uppe så har vi nog alla ändå märkt att Harry varit en aning nedstämd. Jag harklade mig och tittade mot Harry som satt i flygstolen mitt emot mig, blicken ändrades sedan mot Liam och Zayn som satt runt omkring honom och sedan vände jag huvudet mot Niall som låg med huvudet mot fönstret, jag fick deras uppmärksamhet och svalde innan jag öppnade munnen. 
"Yeah.. Uhm.. Harry.", började jag försiktigt och log svagt mot Harry. "How it feels to going home now then?"
Han ryckte på axlarna och spännde käkarna lite. Jag såg att han försökte dölja vad han kände, men han borde vid det här laget förstå att han inte skulle kunna undanhålla oss ifrån sådant, vi hade trots allt kännt varandra i över tre år nu och vi kunde läsa av varandra utantill, vilket både kunde vara bra men samtidigt väldigt jobbigt ibland, och i detta fall så antog jag att det var ganska jobbigt, i alla fall ifrån Harrys sida.
"We haven't talked in days now, I'm trying to be okay with that.", började han och rynkade pannan. Jag tittade med vidöppna ögon på Zayn som bara skakade på huvudet medans Liam mest såg fundersam ut. Det spred sig en tystnad mellan oss som ofta inte uppstod innan Niall äntligen tog orden i sina händer och avbröt den tunga tystnaden. 
"Harry, I think it's good that she told you the truth, actually.", jag såg på Harry att han nästan såg irriterad ut när han tittade med vidöppna ögon på Niall och jag kunde nästan känna meningen han hade på tungen, ungefär som 'vad vet du om kärlek, Niall?', men innan Harry ens hann öppna sin mun så fortsatte Niall snabbt att prata. "Is it better to be slapped with the truth than to be kissed with a lie? She just love you Harry, that's why she called you and said the truth."
Vi alla nickade instämmande medans Harry bara skakade på huvudet och tittade ut mot fönstret. Vi började se land nu och jag antog att det inte alls var lång tid kvar för landning. 
"But you should talk to her anyway? right, man?", frågade Liam lite osäkert och var nog mest rädd för Harrys reaktion för tillfället. Liam var aldrig typen som muckade bråk och var därför alltid extra noga med det han sade. Harry gjorde återigen en enkel axelryckning, vilket gjorde mig ganska irriterad. Att han låtsades som att hon inte fanns och som att han inte brydde sig om henne var ren bullshit, jag visste hur mycket Linn betydde för honom. Jag hann dock inte utmärka mina tankar förrän Harry hann före. 
"Have you ever missed someone so much you feel physically sick?", jag hade inte förväntat mig dem orden ifrån Harry, därför blev jag till en början chockad över hans ord, men sedan blev jag mest lättad faktiskt, kanske lite glad till och med. Jag sneglade med ett leende mot Niall som log lite snett han med. "Well, I miss her, yeah. It can no one take away from me, but I don't know if she would do it again. I don't know if I can trust her."
"Harry, wait.", sköt Zayn snabbt in och tittade allvarligt på Harry som nu vänt huvudet mot Zayns håll. "What do you mean? you did exactly the same mistake for just a few weeks ago. She gave you a chance, I think you should do the same.", jag nickade mot Zayn och kunde faktiskt inte sagt det bättre själv. Han hade så rätt i det han sade och man såg hur Harry blev lite tagen, som om han inte hade tänkt på det tidigare. 
"But it's different. We was never together then.", konstaterade han och lät en aning ostabil i rösten. Jag suckade då och kunde inte låta bli att lägga mig i. Harry var verkligen osmart och okunnig när det gällde kärlek alltså. 
"What Zayn wanted to said with that was.. She gave you one chance when you did a mistake, and we all think you should do the same, for her. Everything is about trust. You need to trust each other."
"Let's go boys, the flight has landed. Take your bags and try to not get any attention at all. Then this will go fast and easy.", Paul hade kommit ifrån sin ända utav planet och återigen berättat vad vi skulle göra, visst kände man sig väldigt fast att inte kunna göra något och göra som vårat team sade nästan hela tiden, men samtidigt så var det skönt att kunna känna sig säker, och det var det bästa. 
 
Linns Perspektiv; 
Mobilen låg på bordet bredvid mormors nattygsbord bredvid hennes sjukhussäng. När jag inte haft blicken riktat mot mormor som haft gasmasken på sig näst intill hela tiden så har min blick varit fäst mot mobilen och varje gång den lyst upp så hade självklart hjärtat nästan hoppat ur led, jag ville så hemskt gärna, mer än allt att det skulle vara Harry som hörde av sig, men icke. Det var antingen Pappa, någon av tjejerna eller reklam. Reklamen sket jag i och jag kunde då och då svara tjejerna, då jag hade ork eller lust. Pappa däremot svarade jag nästan direkt. Jag saknade honom alldeles för mycket för att kunna ignonera honom.
Jag klickade upp mobilen återigen för att kolla på klockan. 8.47pm stod den på och om jag minndes det rätt så skulle Harry och killarnas plan redan ha landat. Jag drog ännu en suck när jag insåg att Harry förmodligen inte alls ville veta av mig just nu, eller kanske aldrig mer. Därför gjorde det så ont i mig, mitt hjärta värkte dubbelt så mycket och mitt huvud blev sprängd av för mycket tankar. Jag vände blicken bakåt och fick syn på mamma som sov på stolen lutad mot väggen. Jag tog löst mormors hand, pussade den varsamt innan jag försvann in på toaletten. Det var verkligen något jag lärde göra, jag hade varken fixat mig något alls idag eller igår och efter natten här på sjukhuset sovande mot mormors bröst har inte speciellt varit den bästa platsen man kunde somna i, men när jag tänkte efter, varför skulle jag bry mig om hur jag såg ut på sjukhuset? jag skulle ju inte direkt träffa någon annan nu eller senare. Jag gjorde mina behov men traskade mig fort fram till rummet där mormor låg igen. Jag rusade fram till stolen jag suttit fastklistrad vid i över ett dygn nu, om man bortsåg ifrån de få timmars sömn jag fått inatt i en hård sjukhussäng. Jag bet mig hårt i läppen och lät en tår falla ner från min kind. Hur kunde allt bli så fel? Först förlorade jag förmodligen min underbara Filip igen på grund av en dum kyss, och sedan min finaste Harry, mitt näst intill allt, och nu kanske mormor. Vad hade jag gjort för att förtjäna detta? Jag pussade återigen mormors kalla hand och försökte intala mig själv om att hon skulle bli okej. Jag hade dock inte hört något ifrån Eleanor än, men antagligen så hade hennes mamma och pappa redan berättat om mormor för henne nu, och som jag visste att när El var ledsen, så var det att även hon behövde ensamtid, som jag. Jag tog min lediga hand och klickade på den runda startknappen på mobilen för ett sista hopp om att Harry skulle ha skrivit under tiden jag var på toaletten. 
Till min egen förvåning så stod det ett igenkänt namn på displayen. Jag hoppade nästan till utav förvåning och samtidigt en gnutta rädsla. Vad kunde det stått i smset? jag drog upp det för att titta på hela, jag lärade nästan läsa om det flera gånger innan jag kunde inse vad han ville. Jag brast sedan upp i ett brett leende bland alla känslor och tårar, kanske fanns det en gnutta chans till att det kunde bli någorlunda bra igen. 
 
~ I'm home now. We maybe need to talk, just you and me? I've missed you alot, but it didn't change anything. See you at Waynes in twenty ? / Harry. ~ 

Hmm, ja. Ska det äntligen bli bra mellan dom igen eller kommer något återigen hända? 
 
Första dagen i skolan idag då! Gick till min förvåning väldigt bra, det var himla skönt att träffa min udnerbara klass igen efter en sommar och självklart har alla blivit så långa och killarna hade fått mörkare röster, hihi. Fick även reda på när vi slutar om dagarna, vilket var mindre kul. Jag slutar runt ca tre varje dag utom på tisdagar då vi slutar två. Vår läxtid i skolan försvann även den, därför betyder det att alla läxor vi får behöver jag ta hem och göra. Och med detta vill jag berätta att jag inte alls kommer kunna upptadera 2-3 inlägg under en dag. Jag vill verkligen det, men jag kommer verkligen inte ha tiden till det. Men jag kommer i alla fall försöka med ett inlägg per dag/varannan dag! 
 
Till er som började idag också; Hur var eran dag? :D Kram!

everything about you, del 50

19
Louis Perspektiv;
"Guys, you're amazing.", Harry såg fortfarande tårögd ut, om det nu var för att vi var här och för att Niall sa det där, eller att de var för Linn kunde jag inte riktigt se, kanske var det de båda delarna. "Come here.", han räckte ut sina armar och vi alla hoppade in i en inte alls så ödmjuk kram. Det blev en ganska så typisk pojkkram som slutade med att vi alla låg på golvet och brottades, som vanligt. Men det som gjorde mig mest glad just nu var att Harry äntligen skrattade igen. 

 
Linns Perspektiv; 
Klockan var 4:51pm för att vara exakt. Jag låg fortfarande i sängen och hade på mig ett par blåa hollister shorts och ett vitt linne. Harry hade ännu inte hört av sig varken igår eller idag och jag kände mig helt värdelös. El var ute med några av sina vänner och de enda som fanns i huset just nu var mamma och jag, dock hade jag för tillfället stängt världen ute med hjälp av min Ipod, hörlurarna och musiken. Jag hade varit inne i min egen värld med låtar där låttexterna stämde så in på mitt liv, på mina tankar och på mina känslor, musik var verkligen något helt speciellt, utan musiken hade jag inte kommit långt här i livet. Mamma hade även då och då kommit in och bett mig att ätit något men istället hade jag vänt andra kinden till, jag var varken hungrig eller speciellt pratsugen med någon alls just nu. 
Plötsligt kom en igenkänd låt upp i mina öron. En låt Nadja för längesedan lagt in i min lista efter några dagars tjat, en låt som jag både kunde utantill och hade hört ett miljontals gånger både på radion och på Nadjas hemmafester. Men med tanke på att det var One Direction som spelades i mina lurar så ville jag helst bara stänga av den och försöka tänka på något annat, men det var svårt när jag samtidigt blev så glad över att lyssna på den ,den påminnde mig om gamla och galna minnen, både bra och dåliga. Det var den och Little Things jag hade på min lista eftersom jag aldrig varit sånt jätte-fan utav dom, dock så skulle jag ljuga om jag sade att jag inte tyckte vissa låtar vore bra, för det var dom, speciellt Little Things. 
 
♫ That's what makes you beautiful ♫
Jag kom på mig själv med att jag sjungit med i låten när den sista meningen spelades i Harrys röst. Jag rös till och skulle precis till att byta låt när Eleanor stod i dörröppningen och lyste in ljus ifrån hallen så hela mitt mörka rum sken upp. Jag hörde hur hon suckade och gick emot mig. Jag följde henne med blicken ända tills hon satte sig på sängkanten då hon såg bekymrat ut på mig. 
"Have you laying here since I went away?", frågade hon med en långsam suck. Jag bet ihop med läppen och ryckte på axlarna till svar. Hon log och sänkte ner blicken mot min Ipad innan hon återigen öppnade munnen. "You sang good, by the way."
Jag slog till henne löst på armen och skakade på huvudet. "Well, when it's my favourite songs as plays I can't just let it be and not sing.", flinade jag och jag visste att El var precis lika dan. Hon gav med sig ett av sina vanliga skratt när hon sedan blev allvarlig igen. 
"Have you heard someting from Harry yet?", återigen skakade jag på huvudet och svalde hårt. 
"No, I havn't, and probably he hates me now.", hon satte sig bredvid mig och lutade sig mot väggen precis som jag. Vi hade inte pratat så mycket alls om Harry eller killar över huvudet taget under våran filmkväll igår, vilket farktiskt var skönt. Det var bara Eleanor och jag, precis som förut. 
"I've talked with Louis and yeah, Harry is pretty mad and disappointed, but what could you expect? of course he's sad. Louis said anyway that you shouldn't call him. He will think about the job right now, okay?", det gjorde ont i mig när El sa det. Jag ville ju att Harry skulle sakna mig precis lika mycket som jag saknade honom, jag ville att han skulle vilja att jag skulle ringa, jag ville att allt skulle ordnas. Men jag hade uppenbarligen förstört allt nu. En tår föll ner för min kind men Eleanor hann snabbt fånga den och slå iväg den. "Don't cry, princess.", jag tittade lite frågande på henne då hon hade ett hemlighetsfullt flin på läpparna. Jag bara rynkade på pannan när hon hann fortsätta. "I've talkerd to your friends in Sweden, or they call me and wondered how it was with you. I didn't know that they're call you Princess? it's very nice.", log hon sedan och jag fnös till. 
"I just want Harry here, I wish I just could explain everything and then everything will be fine, but it's not that easy, I know.", mumlade jag och lutade huvudet mot El's axel. Hon strök mig då över håret och tog tag i min hand. 
"It will be alright, darling. Think positive. The boys will be home tomorrow because they have work really hard today and yesterday. You and Harry can get time when they're home again before your girls will be here.", jag visste inte alls att de skulle komma hem redan imorgon, och jag kände blandade känslor inför det men mest var jag orolig. Skulle Harry ignorera mig som om jag aldrig funnits eller skulle han helt enkelt låta mig förklara? det var så mycket funderingar i mitt huvud just nu så jag skulle helst behöva göra något, inte bara ligga här. 
"I hope so.", svarade jag kort och kramade om henne åt sidan. "Thank you for being the best cousin, ever. Without you, no me, remember?", jag flyttade upp huvudet och tittade på El med ett leende på läpparna och jag såg då hur även hon log. 
"It's you and me forever, ever."
 
Eleanor hade lämnat rummet och jag hade satt på mig kläder efter väder. Det var mulet och kyligt ute, jag behövde inte ens gå ut för att se det, det räckte med att se det ifrån fönstret. Jag behöll då linnet på mig, böt ut mina shorts mot ett par svarta byxor och drog på mig en kofta. Eleanor satt i soffan med sin mamma, hennes pappa jobbade förmodligen än. Jag skulle precis gå och sätta mig vid dem då jag stoppades av mamma som ropade mitt namn. Jag vände mig om och såg att hon var påväg ut. 
"Jaså du är uppe nu.", skrattade hon och såg ut att vara på väldans glatt humör, vilket gjorde mig bara ännu mer irriterad. Hon tog på sig ett par av mina converse och satte sedan på sig jackan. Jag tittade med en tröttsam och argsint blick på henne när jag hade blicken fast på hennes fötter. "Jag vet att du inte gillar att jag tar dina skor men mina converse har gått sönder och jag vill helst inte ta klackskor i det här vädret.", förklarade hon och log.
Med armarna i kors så fortsatte jag att stirra på mamma som nu såg en aning förvirrad ut. Hon tog bort håret ifrån ansiktet och kom mig närmare. 
Istället för att stå kvar så backade jag ett steg och fortsatte att blänga på henne. "Vart ska du?", frågade jag med en attityd som jag visste att mamma avskydde men samtidigt så visste jag att hon inte ville starta något slags bråk just nu. Inte när det redan var jobbigt mellan oss.
"Jag ska ut och vara med mormor ett tag, hon är inte så bra. Tvärtom faktiskt, hon ligger på sjukhuset.", hennes ord kom som en chock. Varför hade ingen sagt detta tidigare? "El vet ingenting än, men när ni har trott att vi har jobbat så har vi hälsat på mormor på sjukhuset. Moster ville berätta detta tidigare, och jag med. Men det har liksom inte kommit något bra tillfälle än.", jag svalde hårt och kände plötsligt skuldkänslor. Min mormor låg på sjukhus och mådde inte alls bra medans jag låg hemma i sängen och tyckte synd om mig själv. Jag greppade snabbt taget om min bruna handväska som hängde fint på en krok i hallen och tittade allvarligt på mamma. 
"Jag hänger med nu.", konstaterade jag med en bestämd och spräcklig röst. Jag hoppade i mina vans och sneglade in mot tvrummet där El satt i mosters famn, jag log när jag visste hur nära dem stod varandra. Mamma sa till min förvåning inte emot, hon bara nickade på huvudet och gav mig en tacksam min med ett snett leende på läpparna. 
"Men bara så du vet när vi kommer dit, hon är verkligen inte bra. I förrgår drabbades hon utav en stroke, men som tur var så var en utav mammas väninnor där och tog emot henne. Men ingen vet säkert än om hon kommer kunna klara sig.", mamma hade tårar i ögonen och jag märkte själv hur jobbigt det hela blev. Var det något jag ville så var det att träffa mormor. Jag ville förbreda mig på att det värsta kunde hända, så utifall hon skulle dö, så skulle jag i alla fall hälsat på henne. 
"Linn.", mamma tittade på mig och tog min hand, jag ville dra ifrån, men jag kände att det inte var direkt läge för det just nu. Vi behövde varandra. "Tack. Jag vet att mormor skulle uppskatta det, och jag med.". 
Jag nickade till svar, tittade ner på våra händer. Jag gav henne ett smalt leende innan jag släppte handen och gick mot ytterdörren och jag kunde höra hur mamma var tätt efter mig. 

Alright, för det första. Förlåt för en usel del, den blev helr virrig och jag hade verkligen no insperation. Det blir bättre när Harry och killarna anländer hem igen. Hur kommer det gå för Harry och Linn? och vad kommer hända här näst? 
 
Imorgon börjar jag skolan igen. Jag börjar alltså i 8an, jag kan knappt tro det? vart tog denna sommaren vägen? Den har gått så galet snabbt ! Anyways, vilken klass ska du börja till ? och om du börjar gymnasiet, vilken linje ska du gå? kan vara kul att veta vart mina läsare ska börja i för klass ,så svara gärna! :D Kram på er !
 

everything about you, del 49

7
Linns Perspektiv;
"No, Harry. No one did see us, we were at some lake and we were alone, no one saw us, not even the paps. And yes, it was Filip.. But..-", mer fick jag inte chansen att säga förrän han lagt på. Tårarna rann ner från mina kinder och just nu kändes allt nere på botten igen. Jag tittade upp mot Eleanor som bara såg oroad ut. Hon säg nästan ut att börja gråta själv om jag såg efter. 
"What did he say?", frågade hon med vidöppna ögon. 
"I don't know what his word means, but I think it's over."

Untitled
Mina egna ord ekade i mitt huvud och det kändes så himla fel att säga så, jag ville inte alls att det skulle vara över, och det var ingenting Harry hade sagt heller, men jag kunde ju alltid ana att det var så, varför skulle Harry någonsin vilja ha tillbaka mig efter detta?
"Over? What? No?", protesterade El och nu om det även några tårar ur hennes ögon, för första gången under hela ungdomen, så blev det här första gången jag såg Eleanor gråta på riktigt. "Maybe he'll be mad and sad now, but I know who Harry is, it's just for a little moment, when he comes back, he'll be alright then and maybe you can talk then.", hennes ord fick mig inte speciellt på bättre humör, jag vet att hon ville mitt bästa med sitt pepp-prat, men ärligt talat så funkade det inte så bra, speciellt inte när hon uttryckte sig att vi 'kanske' kunde prata då. Tanken slog mig också att Harry inte ens hann berätta de goda nya nyheterna innan jag förstörde för honom, och hur skulle det gå för honom att jobba nu? hade jag förstört allt? jag la mig dramatiskt ner i sängen igen och begravde huvudet långt, långt ner i kudden. 
"Come on, Lollipop! I know it hurts but you can't laying here all night.", jag log lite för mig själv med huvudet som fortfarande låg nere i kudden. Lollipop hade ingen kallat mig på evigheter, det var det jag som liten hade kallats av mamma, pappa och hela släkten faktiskt. Jag har aldrig riktigt vetat varför, men jag antog att det var för att 'de tyckte jag var så söt som liten', sedan att jag hette just Linn fick det hela att se bättre ut. Men av någon anledning så slutade de helt plötsligt att säga det, vilket jag faktiskt var oerhört tacksam över, men just i detta fall så fick det mig på bättre humör. 
"You're right. Maybe I can call Harry tomorrow, or maybe he will call me when he gets time and wants.", jag försökte både intala mig själv och Eleanor att han snart skulle ringa mig och låta mig få förklara, men innerst inne visste jag nog att det inte skulle bli så enkelt, det skulle nog kräva mycket tålamod för att få tillbaka Harry igen. Eleanor nickade långsamt på huvudet och gav mig ett litet leende. "But what did you know about that, by the way? I mean.. With heartbreaks and things like that.", frågade jag när jag nu satt mig upp ordentligt. Hon fnös till och drog en hårslinga bakom örat.
"Oh, honey. More than you think. Everyone fight sometimes in a relationship, even me and Louis, even if people don't think that, and sometimes, it can be very serious things.", jag blev faktiskt lättad över att höra det. Visst förstod jag att de kunde ha sina småbråk ibland, det hade ju alla, men på något sätt så kändes det här bra, att veta att även El och Louis kunde ha allvarliga bråk ibland. Jag nickade till svars och ställde mig upp, torkade bort de nu fastkletade tårarna som fastnat på min kind och räckte ut handen till El.
"So, the movie-night.. I'm in!", log jag och jag såg hur hon lyste upp. "If we can buy some Pizza too."; fortsatte jag och kisade lite med ögonen. Eleanor skrattade och tog taget om min hand. 
"I'd love to!", svarade hon och tillsammans gick vi ut genom rummet för att istället gå ner och titta på den stora TVn i vardagsrummet. 
Louis Perspektiv; 
Det hade vart en lärorik, känslosam, kul och intressant dag och att veta att vi skulle ha minst lika kul imorgon gjorde mig glad. Det var kul att träffa alla barnen, det var så fulla med liv och verkligen kämpade med allt, det kändes bra att få jobba med dem och sedan skänka våra pengar till dom. 
Tillbaka i det lilla hotellrummet var vi nu i alla fall, det var ganska så litet och trångt men det funkade för oss, man skulle kunna säga att vi har bott på mindre ytor förut så att säga, så det här skulle nog gå bra det också. Jag hade inte tankarna att be om ett till rum precis, jag trivdes bra med dessa killar och vi kände varandra nästan lite för bra. Dessutom kanske det inte ens fanns något större rum just vid det här området, för om jag kände Paul rätt så försökte han alltid fixa oss olika rum så vi åtminstonde fick lite ensamtid, men om det här var det enda de kunde erbjuda så var jag okej med det, och de andra verkade inte heller ha något emot det, vi skulle ändå inte vara kvar så länge till, vilket var blandade känslor när det kom till det området. 
Zayn pratade i telefonen med Perrie, ingen snack om den saken med tanke på att han lät ovanligt snäll på rösten och använde sig av ord som "honey, darling och babe" i sisodär, varenda mening. Niall och Liam låg i sina varsinna sängar med mobilerna i handen de också och jag satt bara väntade på att Harry skulle komma tillbaka så vårat samtal om fotbollen kunde fortsätta. Jag antog att han pratade med Linn eftersom han såg väldigt glad ut när han läste hans inkommande samtal. 
 
Zayn var tillbaka och han tillsammans med Liam och Niall pratade om allt möjligt, jag försökte mig då och då sätta mig in i deras ointressanta samtal men gång på gång insåg jag att det inte var något för mig så jag återgick till mina tankar igen. En halvtimme hade gått sedan Harry gick ifrån och nog för att vi hade en bra inkomst så visste jag att det skulle bli dyrt för både Linn och Harry om de fortsatte att prata så här länge, det skulle ju kosta multum, pengar som man skulle kunna använda till så mycket annat, och jag visste att Harry inte alls skulle vara så dum, därför började jag faktiskt bli lite orolig över vad han höll på med just nu. 
"Guys, did you know were Harry went? Maybe something is wrong with him?", frågade jag försiktigt och anslöt mig till samtalet. Liam och Zayn såg som vanligt lugn ut medans Niall tittade bekymrat på mig. 
"What do you mean?", Niall lät förvirrad och jag fick både Liam och Zayns undrande blickar på mig. 
"What I mean is.. Harry should never talk in the phone in a half hour when he know how much it will cost him."
"Yeah, Louis is right, maybe it's something wrong?", jag log åt Niall som faktiskt stod på min sida i detta läget och jag såg hur de två andra också insåg fakta, för en gångs skull. Fast det tog tid. 
"Let's go out and found him, then?", påstod Liam och ställde sig upp. Niall gjorde lika medans Zayn fortsatte att se osäker ut. "Zayn, c'mon. What if something really happened to Harry and we just sit here, we anyway need to found him because he maybe still talking in the phone, he's in love, people do so stupid things when they're in love.", konstaterade Liam, och med det reste sig även Zayn på sig. Jag log tacksamt åt de alla och gick emot dörren med de tre killarna tätt bakom mig. 
 
Vi hann bara gå några meter in i den mörka långa gången när vi då såg en ihopkrympad människa med brunt krulligt hår, vi kände igen honom ifrån långa vägar och vi skyndade oss till honom. Han hade knäna vid bröstet och huvudet lutat mot knäskålarna. Vi kunde höra dämpade snyftningar ifrån Harrys sida och oroat tittade jag på resten av killarna som såg lika chockade ut dom också. 
"Harry, What's up man?!", försökte Liam och la armen om honom. Vi fick inget svar. Minuterna gick och vi alla försökte få någon kontakt med Harry som varken vägrade titta upp på oss eller släppa armarna omkring sig. 
 
En tröttsam timme efter hade vi både fått in Harry på hotellrummet, ner på hans säng och vi hade även fått höra smått mummel ifrån hans sida, men det räckte för att vi faktiskt skulle inse vad som hade hänt. Han la huvudet neråt mot huvudkudden så att vi svårt kunde få kontakt med honom, det syntes på långa vägar att han var ledsen, kanske till och med förkrossad och aldrig tidigare hade jag sett honom så här ledsen på grund av en tjej. Men samtidigt kändes det bra att veta att Harry faktiskt kunde våga visa känslor på det sättet och inte bara ligga runt, jag var glad över att han för en gångs skull blivit kär, och jag hade mina aningar om att Linn faktiskt kunde vara den rätta för Harry, även sitt misstag. 
"Come on, bro!", Niall petade försiktigt på Harrys rygg, men fortfarande ingen kontakt. "Life's go on and your princess will found you one day.", både jag, Liam och Zayn stirrade ilsket på Niall i hans försök om att muntra upp Harry som tydligt inte funkade, förmodligen tvärt om. 
"Niall, just.. Hold your mouth off. Just a little bit.", Zayn lät hårt i rösten och jag kunde faktiskt inte låta bli att tycka synd om Niall också då, han försökte ju ändå bara hjälpa till. Jag klappade Niall vädjande på ryggen innan min uppmärksamhet gick till Harry igen. 
"Harry, I'm for sure it will be okay. Linn is a good girl and people make mistakes everytime, and it's on that way, good. Because it proves that she is a human, and a human did mistake anytime. Nobody is perfect.", försökte jag med och det verkade till min förvåning funka rätt bra. Harry vinklade upp ansiktet ifrån sin kudde och vände sig istället med ansiktet uppåt, så vi lätt kunde möta hans blick. 
"She love you, Harry.", försäkrade Liam och klappade han på axeln. Harry torkade sina tårar och fnös till, han fick ett läskigt flin på läpparna och skakade på huvudet.
"Bullshit.", kommenterade han med en hes, skär röst. Det hördet att han gråtit och att hans hjärta absolut inte var okej just nu, vilket jag helt kunde förstå. 
"Okay, man.", började Niall och tittade med en orolig blick på oss andra som en bekräftelse för att fortsätta. Jag log snett och nickade åt honom medans Liam och Zayn mest verkade intresserade vad han hade att säga. "She called you and told you the truth, at once, right?", vi alla fortsatte att lyssna på vad Niall vela ha sagt och Harry nickade försiktigt på huvudet. "Yeah, if she's not loved you, she won't tell you the truth, but she did. She called you and told you what a mistake she did.", vi alla förvånades över Nialls ord denna gång och jag kände direkt att Niall, kanske, skulle kunna övertala Harry att glömma och förlåta. "Maybe you will be mad and disappointed right now, and it's okay, and we will always be on your side, and then, at least talk to her, she maybe had any explanation to what happened. Or just wait until we went home and see if you've missed her or not." 
Jag log, även Zayn och Liam gjorde det och vi alla flyttade oss till Harrys säng, även Harry såg en aning lugnare ut nu och Nialls ord gjorde mig faktiskt rörd, tänk att den killen, som varken haft ett seriöst förhållande eller har någon syster, kunde så mycket om kärlek och känslor ändå, eftersom han faktiskt hade rätt i det han sade. 
"Guys, you're amazing.", Harry såg fortfarande tårögd ut, om det nu var för att vi var här och för att Niall sa det där, eller att de var för Linn kunde jag inte riktigt se, kanske var det de båda delarna. "Come here.", han räckte ut sina armar och vi alla hoppade in i en inte alls så ödmjuk kram. Det blev en ganska så typisk pojkkram som slutade med att vi alla låg på golvet och brottades, som vanligt. Men det som gjorde mig mest glad just nu var att Harry äntligen skrattade igen. 

Åh, hur kommer det bli mellan Harry och Linn? Kommer de lösa sig eller kommer de kanske sluta som vänner? Det är ännu ett tidsinlägg det här och jag tyckte det fick sluta bra i denna del, fast samtidigt inte å bra ändå ;) nästa kommer imorgon !

everything about you, del 48

18
Linns Perspektiv;
"Ja, jag måste. Jag vill inte förlora honom.", min röst var svag och jag antog att Filip även förstod vad som skulle komma härnäst. Därför drog han in mig i ännu en av hans varma kramar men släppte taget fort igen. 
"Du kommer alltid förbi min syster. Jag önskar detta aldrig hänt, men om du nu skulle behöva välja mellan mig och Harry, så välj Harry. Han förtjänar det, han förtjänar dig.", med de orden vände han sig om och gick bortåt igen. Jag ville ropa efter honom, men jag lät bli, det var så mycket att ta in just nu och helst behövde jag bara vara ensam. Och hur skulle jag berätta detta för Harry nu? hur skulle han reagera.

 
Efter att ha gått enda från stranden så var jag äntligen framme på gården in till El's hus. Mobilen hade legat och burrat i handväskan hela vägen hem, men ändå så kände jag mig inte för att svara just då, jag hade tankarna på mitt eget. Jag var i min egna lilla bubbla med tankarna kring Harry, om kyssen och på vad som skulle hända härnäst. 
En och en annan tår hade då och då runnit ner ifrån min kind men då jag oftast våldsamt skjutit bort dem med min hand. Just nu kände jag mig världelös, tom och orättvis. Otrohet var bland det värsta som fanns, ändå gjorde jag som jag gjorde, ändå tillät jag hans läppar nudda mina. Även om jag fortfarande inte var äcklad utav kyssen, så kändes det fortfarande inte rätt, jag och Filip skulle aldrig bli något annat än vänner, ändå så hände det här. Jag suckade, tog upp min lilla spegel ur handväskan och försäkrade mig själv om att jag inte såg allt för rutten ut, eftersom jag förstod vad jag skulle behöva bemöta när jag kom in igenom dörren. Med handen på handtaget ryckte jag upp dörren och som jag visste så stod El där, lika glad som vanligt. 
För att hon inte skulle märka något så log jag tillbaka men hann inte säga något förrän El hann före. 
"Mom and Dad working and Louise is with them.", jag nickade och började knyta upp mina skor. "Should we do something tonight? just have some movie-night or something like that?", hennes förslag lät väldigt frästande och hur mycket jag än ville det så kom ändå tankarna kring denna kväll, och även då att jag hade saker som jag var tvungen att reda ut först. 
"I'd love to, but I'm really tired right now. Maybe tomorrow?", hon nickade glatt och skulle precis lämna hallen då hon stannade upp, jag mötte hennes blick men försökte fortfarande inte se så djupt in i hennes ögon eftersom jag då visste att hon skulle genomskåda mig. 
"I almost forgot, Harry said that you should call him when you got time.", med de orden försvann hon ut i köket och kvar stod jag i hallen, lika bra det. Jag tog trevande upp mobilen ur min handväska och insåg att jag hade tre missade samtal ifrån Harry, ett ifrån Elin och de andra fem var ifrån Nadja. Även om jag var sur och besviken på henne så var det ändå det förflutna, jag hade Harry nu, eller.. I alla fall ett tag till, jag lärde också gå vidare ibland, även om jag fortfarande var besviken på det hon gjorde så kunde jag inte vara arg hela tiden, speciellt inte när en av våra skrivna lagar i vår vänskapsbok som vi haft sedan vi var små, löd att en kille aldrig skulle låta en kille få komma emellan oss. 
Jag ignorerade Harry och Elin för ett ögonblick och ringde direkt upp Nadja istället, hon var alltid den jag kunde prata med om mina problem och just nu var ett sådant. Vi hade alltid haft ett särskillt band till varandra. 
 
"Linn, förlåt mig jag är så hemskt ledsen, jag vet att jag är en idiot och allt de där och du har all rätt i världen att vara sur på mig..-", en förkrossad och förvirrad Nadja svarade på andra sidan luren och skulle jag vara ärlig så hade jag aldrig vart så glad som nu över att höra hennes röst igen, efter så många dagar. Jag kände även hur känsligare jag blev när hon grät på andra sidan telefonen. Tankarna om allt bara ville ut ur mitt huvud och de få tårar som tvingat sig fram tidigare idag var ingenting gemfört med vad detta var. 
"Du behöver inte säga något mer än förlåt.", avbröt jag henne och lät handen dra bort några tårar ifrån min kind. "Jag saknar dig för mycket och även om jag egentligen vill slå till dig så kan jag inte det. Det som är gjort är gjort och jag kan inte gå och vara sur för alltid.", förklarade jag och hon blev genast mycket lugnare på andra sidan. Jag däremot kom in på Harry och Filip direkt. Jag kände att jag behövde prata ut nu, mer än någinsin. Jag ville ha råd och tips ifrån någon som jag känt länge, någon som var min vän och visste hur jag fungerade. 
 
"Jag förstår bara inte hur du kunde dissa Harry Styles för Filip, du sa ju att du inte ens tyckte om han mer?", jag ångrade nästa nu att jag berättade detta. Jag hade helt glömt bort för ett ögonblick att Nadja var världens största One Direction fan och att jag sedan berättat att Filip och jag bara gled isär och att jag inte längre tyckte om han ens som vän gjorde saken ännu svårare. Ändå kändes det skönt att ha berättat det för någon, att ha fått talat ut. "Hör på, Linn. Det enda du kan göra är att följa ditt hjärta. Jag stöttar dig med alla val du gör, även om jag tycker de är fel.. Som tillexempel detta.", jag visste så mycket väl att det var fel, jag visste det och jag ville göra något åt det. 
"Jag tänkte ringa honom nu, han är ju i Ghana. Men vågar jag berätta sanningen?", jag hörde hur hon skrattade till och hostade lite snabbt innan hon svarade på min fråga. 
"Jag är en Directioner, Linnsan. Du behöver inte berätta för mig vart de befinner sig eller vad dem gör, jag vet redan allt. Och ja, du ska absolut ringa honom. Även om det krisar till sig mellan er så har du i alla fall gjort det rätta, och om det inte har fixat sig tills vi kommer så kommer du snabbt att glömma bort honom eftersom vi ska ge dig ett minne för livet den där veckan!", hon nästan tjöt av glädje och det gjorde mig glad att veta att i alla fall någon utav oss kunde vara lycklig i en sådan här situation. Jag suckade och la mig tungt ner i sängen med telefonen mot örat då plötsligt det knackade på dörren. 
"Jag måste gå. Vi ses om en vecka, okej? jag älskar dig. Jag skriver till dig sen, och snälla, berätta för Elin och Erika om det här också, jag orkar helst inte väcka flashbackarna till liv ännu än gång.", efter någon minut efter det la vi på och jag gick sakta upp ur sängen för att öppna dörren och se om det var någon som stod kvar. 
 
"Can I come in?", frågade El och stod kvar vid dörren. Jag gick mot sängen och la mig där. Utan ett svar så gick hon in och la sig på den tomma platsen bredvid mig. Jag sa fortfarande ingenting, men jag märkte att El hade något att säga, därför tittade jag lite undrande på henne och hon tog tag i min hand. "I didn't know what's happened or something like that, but I can see in my cousins eyes when they had cried, and you're not any exception, I saw it in your eyes but I thought you want to be alone for a moment.", jag rörde mig knappt och jag var nästan helt mållös, jag skulle ha väntat med att ha gått in, en liten stund i alla fall. Men ändå så kändes det bra att ha någon som verkligen kunde titta in i mina ögon och se när något var fel. "Would you talk about it?", fortsatte hon sedan och la ena armen om mig medans den andra fortfarande höll fast med min vänsterhand. 
"Rather not, but I guess you want to know.", mumlade jag och vilade huvudet mot hennes axel. "But you have to promise that not be that mad at me if I tell you. I already hate myself for it.", sa jag sedan med klumpen i magen som aldrig verkade vilja förvinna. Hon log åt mig och strök sin hand över mitt hår. 
"If you had kill someone I'd probably hate you, but I know you've not, so just tell me.", jag låg med blicken riktad mot väggen framför oss och trots att jag inte kunde se Eleanors ansikte nu så kunde jag ändå på något sätt känna hennes breda leende. Jag tog ett djupt andetag, satte mig ordentligt upp och tittade in i hennes ögon. 
"I kissed Filip today.", hon stelnade till och hennes leende försvann direkt. "I know it was wrong and I know it's just not his fault, but I really regret it and I feel so stupid.", jag bet ihop med läppen och Eleanor bara nickade på huvudet, förmodligen ville hon ha någon slags fortsättning eftersom hon fortfarande inte sa något. "When I kissed him, I don't feel nothing. It's and will never be something between us. We have been friends always and I just want to stay like that.", sa jag sedan och tog mig för pannan. "Oh my god. I''ve did something I really regret and I'm so stupid.", upprepade jag och fortsatte att hålla händerna för huvudet, för var det något jag gjorde just nu så var det att skämmas, det var verkligen jobbigt att sitta och berätta det här för min egen kusin som förmodligen hade högre förväntningar på mig än det här. 
"Yeah, you're really stupid.", kontrade Eleanor med en allvarlig ton. Jag tittade upp på henne och nickade på huvudet, instämmande. Men den stela känslan i kroppen försvann när hon då tog min hand och log ett snett leende. "Do you really love him, right? then just call him and tell the truth", jag fnös till och torkade ännu fler tårar som konstant ville ut. 
"Yes, I love him and only him.", svarade jag och försökte lugna ner mig en aning. Hon tog min mobil som låg på nattygsbordet och gav den till mig. 
"Good. Do what you can and always remember that people do mistakes everytime, you, me, Louis and everyone else. But you have to fix this now, maybe it'll be hard but Harry is worth to fight for, right?", jag log och höll helt klart med. Jag tog telefonen, klickade in på kontakter och letade snabbt upp Harrys nummer och innan jag ens hann tveka så tröck jag på 'ring' och signaler gick fram. Eleanor satt vid min sida hela tiden, vilket fick mig att känna mig lite tryggare i alla fall. 
 
"Hi babe, what's up? I've good news to tell you!", hans glada röst gjorde mig bara mer och mer förkrossad. Att veta att den glada Harry jag pratade med nu skulle förmodligen inte vara lika glad när jag berättade sanningen. Men ändå så ville och kunde jag inte dra ut på det längre, jag ringde för en anledning, att säga sanningen. Ändå kunde jag bara inte låta bli att le åt hans otroligt vacka röst. "Wait, are you crying?"
Det blev tyst i luren ett tag. Det var först när Harry upprepade frågan som jag reagerade på riktigt och insåg att nu fanns det ingen återvändo. 
"I.. I'm really sorry, Harry. Before I tell you this, I want you to know that you're everything to me. I'd never do something like that again and the whole thing feels so wrong and stupid. I'm stupid and..-"
"What do you mean?", avbröt Harry mig och jag hörde genast hur hans röst ändrats från att låta hur lycklig som helst, till att inte alls låta glad, snarare besviken och förundrad. Jag tog ett djupt andetag, tittade på El som nickade och tog tillslut modet till mig att berätta det. 
"I kissed someone today.", började jag och hörde hur Harry genast rusade upp. "But please let me explain. The kiss didn't means nothing and it was with a boy I've know in my whole life. Everything felt wrong when we kissed and I promise you, Harry. It will never happend again.", berättade jag och kände paniken i mitt tonläge. Jag hade sagt det jag ville sagt, men Harry var bara tyst på andra sidan. Jag lyfte telefonen för att se om han fortfarande var kvar, vilket han var, han sa bara ingenting. "Please say something.", bad jag med gråten i halsen. 
"What would I say? that everything is alright? did everyone saw you? can I see a picture in the paps tomorrow maybe? and was it the boy as were at El's home yesterday?", hundra frågor rabblades upp och jag kunde höra att han lät en blandning av ledsen, arg och kanske till och med förkrossad i hans tonläge, och jag kunde förstå honom helt. 
"No, Harry. No one did see us, we were at some lake and we were alone, no one saw us, not even the paps. And yes, it was Filip.. But..-", mer fick jag inte chansen att säga förrän han lagt på. Tårarna rann ner från mina kinder och just nu kändes allt nere på botten igen. Jag tittade upp mot Eleanor som bara såg oroad ut. Hon säg nästan ut att börja gråta själv om jag såg efter. 
"What did he say?", frågade hon med vidöppna ögon. 
"I don't know what his word means, but I think it's over."

Åh nej, hemskt slut och ett otroligt dåligt kapitel! det är ett tidsinlagt kapitel också, är i Stockholm nu hos min faster ! Kommentera gärna ändå vad ni tyckte och berätta gärna vad ni tror kommer hända här näst! 
Kram på er alla, om ni kommenterar så kommer nästa del redan imorgon ! :) 
 

everything about you, del 47

11
Linns Perspektiv;
"Jag förlorade då min Frida, tjejen i mina drömmar och tjejen jag hade byggt ett förtroende med. Jag förlorade sedan henne, det enda jag hade som egentligen betydde något, just då. Man kan väl säga att jag blev förkrossad och sviken, igen."
Jag svalde hårt och mötte hans blick. När han sa 'Igen' så förstod jag vad han menade, och jag kunde inte heller låta bli att släppa ner mina tårar, jag var hemsk, Carl var hemsk, Frida var hemsk, världen var hemsk. Filip, den snällaste killen jag någonsin lärt känna förtjänade verkligen inte det här. 

Harrys Perspektiv; 
Dagen hade gått fort och vi hade hunnit med att göra mer än vad vi förväntat oss. Vi inte ens märks själva hur mycket vi faktiskt gjort utan det var när man tänkte efter som man insåg att vi egentligen hade jobbat för flera dagar, inte bara för att vi lärde göra det här, utan för att det var kul, det var riktigt intressant att se hur barnen hade det här, även om det var hemskt att besöka barnhemmet och sjukhuset här så var jag ändå nöjd med dagen hittills, att den hade gått så bra, vilket jag även såg på de andra, det hade varit en lyckad och sevärd dag. 
"Okay boys, the clock is 11pm and you guys have work really well today, more than I expected.", skrattade Paul och såg väldigt nöjd ut av våran insats. "Tomorrow we record our music video, we should also visit more kids and hospital. But now, we should just tell the fans what's going on and we will put it on YouTube tomorrow.", fortsatte Paul att berätta med anteckningsblocket i högsta hugg. "Liam, you'll start talk and then you, Louis.", beodrade han sedan och vi ställde oss tätt intill varandra medans Cal började filma. 
Liam pratade vidare och berättade vad vi gjorde här och varför vi var här, Louis berättade sedan om hur fansen också kunde påverka detta. Det hela tog ungefär bara några minuter och sedan var även det klart. Det var först nu när vi var stod still och inte gjorde särskillt mycket, som tröttheten kom ifatt mig och plötsligt kände jag mig väldigt slå i kroppen. Nog kändes det att man burit små barn på ryggen och i famnen nu allt, men det var det värt. Det var otroligt hur lättroade dem var här, vilket uppskattades bara mer ifrån våran sida. 
"Before we went back to the hotel, I've something to tell you guys.", sa Paul nu med en ännu gladare röst. "If we work exactly the same as today, we will probably went home already in two-three days since you've work bery hard and I'm very proud of you.", vi alla fem brast ut i ett leende, det kändes fel att lämna det så snart eftersom vi hade ju knappt sett oss omkring ordentligt än, men samtidigt så skulle det bli skönt att få komma hem några dagar tidigare än förväntat också, det är en lång resa hem och jag är långt ifrån Linn, så samtidigt skulle det bli skönt. Även då skulle jag komma tidigare än hennes vänner, vilket resulterade till att vi ändå får ensamtid tillsammans. Jag log av den tanken, tittade mot de andra killarna som såg minst lika glada ut som mig. 
 
Kiss | via Tumblrthe greatestUntitled
Linns Perspektiv; 
Vi satt under tystnad, vi var långt borta ifrån lodarna, så långt bort att vi inte ens kunde höra dem. Vi satt på en liten enskilld sandstrand där ingen såg oss. Jag antog att Filip hade hittat detta själv, eftersom jag kunde inte finna några andra fotspår i sanden än våra egna. Jag var fortfarande tagen om vad han hade gått igenom och jag kunde fortfarande inte riktigt förstå att det hade hänt. Men en sån här pinsam tystnad hade det aldrig uppstått mellan oss, vi var alltid typerna som fördes mest oväsen ifrån oss och vi var de där två kompisarna som alla människor i världen önskade att man hade, så nära stod vi varandra, en gång för längesedan. 
"Så..", började jag för att avsluta tystnaden. "Du flyttar alltså tillbaka till Stockholm? när?", frågade jag och han fortsatte att leka med händerna i sanden. 
"Morsan och Farsan packade när jag åkte hit, jag tror de länge har förstått att jag inte mått bra där vi var, därför ville de förmodligen komma bort därifrån innan jag gjorde det själv, tyvärr är det försent nu.", svarade han med en enkel axelryckning. Jag visste att han sällan kom överens med sina föräldrar och att han oftast ville komma över och sova hos mig i några nätter när vi var yngre, men så här allvarligt trodde jag aldrig att det var, att han faktiskt rymde hemifrån, det var dock inte föräldrarnas fel, men att han inte ville svara på deras samtal eller berätta vart han befann sig var ju ännu värre. 
"Du måste ringa hem och säga att du är okej.", sa jag tillslut och mötte hans tindrande bruna ögon. "De är oroliga för dig, de har ringt polisen och allting. Du måste göra det innan du blir efterlyst i hela landet."
Han nickade på huvudet och bet sig i läppen. "Jag har tänkt att göra det, men jag är bara för feg för att höra hur de reagerar. Jag vill hem till dom igen, men jag vill aldrig mer sätta min fot inne i Göteborg igen, den skada som den staden har gett mig vill jag aldrig mer gå igenom igen.", jag la armen på runt hans axlar och lät huvudet vila där också, trots att hjärtat var långt ifrån så kunde jag ändå höra hans små hjärtbultningar dunka fram och tillbaka. 
 
Samtidigt släppte vi taget om varandra, fast fortsatte titta varandra i ögonen, alltid hade jag älskat de där bruna, vackra ögonen, alltid hade jag varit avundsjuk på hans långa ögonfransar. Jag log ett snett, brett leende och drog handen genom hans lugg så den förflyttades till andra sidan. 
"Det kommer ordna sig, allting. Ring din mamma och pappa så blir allt bra, de älskar dig, Filip. Precis som jag.", sa jag och såg hur hans leende ökades. Han nickade och förflyttade några hårstrån ifrån min panna. 
"Jag hoppas det, och tack för att du finns vid min sida. Jag har saknat dig så det gör ont.", började han. Hans ögon tittade djupt in i mina, sakta kupade han mitt huvud i sina händer och förflyttade sitt huvud närmare mitt, till min förvåning så ryckte jag inte undan, jag lät honom fortsätta. Plötsligt nuddades mina läppar med hans och kyssen blev bara mer och mer intensiv. Nu kunde jag inte längre göra det här, jag slet bort huvudet och tittade mer tårfyllda ögon på Filip, och han såg lika chockad ut han också. 
"Förlåt.", började han. "Det var verkligen inte meningen, det hela kändes helt weird och jag förstod inte vad jag höll på med.", avslutade han med och släppte taget om mig helt, mina tårar ville ut eftersom jag förstod vilket kaos jag ställt till med, och att ljuga om en sån här sak skulle jag aldrig göra, speciellt inte för Harry. Men tanken att han kanske lämnar mig efter det här gjorde mig vettskrämd, vad skulle hända nu? Harry skulle antagliten både bli arg på mig och på Filip, vilket jag inte alls ville. 
"Du saknar han va? Harry?", sa han sedan, lite försiktigt. Med tårarna fallande ner från mina kinder nickade jag på huvudet. 
"Mer än allt annat. Jag önskar han var här nu. Jag vet inte hur jag någonsin kommer att klara mig när han är ute på turné. Allt är så.. Jag vet inte, jag saknar han bara, så otroligt mycket.", svarade jag med gråten i halsen. Helst skulle jag bara vilja springa härifrån och lämna Filip, kyssen och allting bara bakom mig, men samtidigt så kunde jag inte det, inte nu, inte när jag visste vad Filip gått igenom, han skulle inte behöva göra det en gång till.
"Ska du berätta för han?", jag tog några djupa andetag, svalde hårt och tittade upp mot Filip som såg lika förtvivlad ut han också, säkert dels för att det var inte han och jag, det hade aldrig varit och det kunde aldrig bli, vi var gjorda för att vara bästa vänner med varandra, inget mer, vilket nog även han kände, och sen för att han uppenbarligen förstört mellan mig och Harry nu, men ändå var ingenting bara hans fel, man är alltid två.
"Ja, jag måste. Jag vill inte förlora honom.", min röst var svag och jag antog att Filip även förstod vad som skulle komma härnäst. Därför drog han in mig i ännu en av hans varma kramar men släppte taget fort igen. 
"Du kommer alltid förbi min syster. Jag önskar detta aldrig hänt, men om du nu skulle behöva välja mellan mig och Harry, så välj Harry. Han förtjänar det, han förtjänar dig.", med de orden vände han sig om och gick bortåt igen. Jag ville ropa efter honom, men jag lät bli, det var så mycket att ta in just nu och helst behövde jag bara vara ensam. Och hur skulle jag berätta detta för Harry nu? hur skulle han reagera? 

Jahapp, då vet ni nu vad nästa drama blir. Kommer Harry förlåta Linn och kommer Linn säga sanningen ens? Nästa del får ni när ni kommenterat massor! Kram! 

everything about you, del 46

10
Linns Perspektiv;
Jag tänkte först svara, men istället la jag ifrån mig telefonen och började fundera på vilken strand han egentligen menade. En strand med små palmer, vart kunde det vara? det var inte stranden neranför El's hus, det skulle vara för riskfullt eftersom det går människor där hela tiden. 
Efter att stängt ute världen för ett tag så kom jag tillslut på det, det var stranden där bara lodisarna befann sig, det var stranden där El nästan förbjudit mig att gå till. Varför var han där? och vad gjorde han där? 

 Det tog ett tag att gå ifrån stan till stranden, men ändå så ville jag veta sanningen. Jag ville inte gå omkring med tanken i huvudet och veta att min vän mådde dåligt, och att förmodligen någonting hade hänt. Jag tittade upp på Perrie och Eleanor som småpratade lite medans de bestämde sig vad de ville ha. Visst kände jag suget på fika, men ändå så kändes det som att detta var snäppet viktigare, fika kunde jag göra i princip hela tiden om jag ville det, detta kändes ganska så allvarligare. Jag bet mig i läppen och reste mig upp, de var först då som jag väckte deras uppmärksamhet och de gav mig en förvånad och besviken blick, vilket jag kunde förstå eftersom vi faktiskt hade det rätt bra här, och jag var väldigt tacksam över att jag kom så bra överens med Perrie också, hon var verkligen snäll. 
"Where are you going?", frågade El med rösten i en lägre ton. Jag tittade mot dem och tog min handväska runt axeln. 
"I should just go and meet Filip, I think he needs me.", svarade jag. "I really want to stay, but I can't just leave him alone in London, not now. It was very nice to see you Perrie, but I'll see you soon!", jag rusade fram och gav dem båda en varsin puss på kinden innan jag med långa steg gick ut genom den stora entrén till kafféet som låg lite vid sidan av stan. 
Jag hade tur även denna gång, en taxi var på väg mot mitt håll och jag behövde bara vifta smått med handen så stannade den upp, det var denna gång en kvinnlig chafför som såg väldigt trevlig ut. Egentligen hade jag aldrig gillat att åka taxi själv förut, mest för att det faktiskt var okända människor för mig som körde bilen, och vad som helst skulle kunna hända då, dock brukade jag intala mig själv att det var deras jobb och det var ytterst sällan något sånt inträffade. 
"Hello Sweetie", log damen i taxin när jag hoppade in. Jag log ett vänligt leende tillbaka och rättade till mig i framsätet. "Where are you going then? to the beach?", hon skrattade till och jag kunde se hur hon sneglade lite på mig åt sidan. Hon var lika trevlig som hon såg ut och jag kände på mig att denna bilfärd skulle gå som smort. 
"Yeah, Actually. Can you drive me to the lake with the small palms behind the three houses?", jag var osäker på om min beskrivning räckte till att hon skulle förstå vad jag menade, men till min förvåning verkade hon förstå vad jag menade, vilket hon inte alls verkade så glad över. 
"Why are you going there, little girl? it's a dangerous place.", hon kollade allvarligt på mig men nickade sedan åt sig själv när hon insåg att jag faktiskt var seriös. "Are you really for sure about this? just crazy people are in there."
"I'm really sure about this and believe me, I know what I do.", förklarade jag och försäkrade det med ett leende. Hon såg fortfarande osäker ut men eftersom hon fick betalt till att köra mig vart jag bad om så hade hon inget annat val. 
 
"Take care of you. If I shouldn't work right now, I'd follow you and looking that everything is alright. But I had to work this night.", förklarade den snälla chaffören och klappade mig vädjande på axeln. Jag betalade för mig och nickade. 
"Don't worry, I'll be fine. And thank you for the lift!", sa jag när jag trevande gick ut ur bilen och sedan stängde igen dörren. Solen började nu gå i moln och det var ganska ruggigt ute. Jag tittade länge efter bilen och det var först när jag inte längre kunde följa den med blicken som jag började gå in mot stranden. De tre läskiga ödehusen som låg bredvid varandra var ingen vacker syn, en gång hade jag varit här tidigare och då lovade jag mig själv att aldrig gå hit igen, men det var tydligt ett löfte som jag nu lärde bryta. Jag gick längs den trånga skogsvägen fullt med ölburkar och en rutten lukt. Jag kunde höra hojt, röster, skrik och skratt som bara närmade sig och plötsligt stod jag på sanden och tittade ut över den lilla sjön. Musik spelades och människor såg ut att vara påverkade av någonting, antingen drogor, alkohol eller båda delarna, de såg inte kul ut i alla fall och detta gjorde mig redan rädd, jag började nu undra om det verkligen var värt besväret att komma hit för detta. 
 
Jag stod länge och försökte få någon skymt av Filip, men inte ett spår efter honom. Människorna här hade förmodligen inte ens sett att jag var här, vilket jag var otroligt tacksam för. Plötsligt pickade någon mig löst på ryggen, skräckslaget vände jag mig hastigt om men lugnade snabbt ner mig igen när jag fick se vem det var. 
Jag slängde mig i hans armar och kände mig för tillfället tryggare än vad jag någonsin kunde bli i en sån här situation. "Åh, Filip. Vad glad jag är att se dig och va i helvete gör du bland de här människorna? de är helt fel för dig!", sa jag allvarligt och släppte taget om hans axlar. Han skakade på huvudet och ryckte på axlarna. 
"De låter mig bo här för ett tag tills jag hittar något riktig.", hans ord skar in i mig. Jag visste inte hur det var att inte ha något hem, eller något liknande, men jag kunde ändå sätta mig in i Filips situation just nu och förstå att det inte kunde vara så kul att lära bo med alkisar och drogmissbrukare. "Kom, vi går en bit bort. Där finner ingen oss.", sa han efter en stund och jag följde lydigt efter honom. 
 
Vattnet var alldeles vindstilla. Han satte sig i den strama sanden och jag satte mig snabbt bredvid. En tystnad spred sig i luften och det enda vi kunde höra var vinden som då och då svepte förbi.
"Du vet ingenting om mig, hur jag är idag och vad jag har gått igenom.", mumlade han tyst tillslut men fortsatte ha blicken kvar över sjön. "När du sa upp kontakten bara så där, fick jag panik. Att jag dagarna efter fick reda på att vi skulle flytta ifrån Stockholm till Göteborg gjorde mig ännu mer panikslagen. Jag visste att jag inte längre skulle få se dig och att vår vänskap förmodligen var över där. Du var min enda riktiga vän jag hade, Linn. Jag låg ofta och grät på mitt rum på grund av dig, att veta att vår vänskap var över tog hårt på mig.", hans röst lät krasslig och tunn. Jag kunde även höra en besvilekse i det han nyss sa, och det kunde jag förstå. Jag visste att jag hade gjort fel, och det var dels mitt fel att jag aldrig sa ifrån när Carl ville det, men jag var för dum för att veta, jag var för feg för att säga nej, vilket idag fick mig att skämmas, riktigt mycket. 
 
FLASHBACK.
"Jag älskar dig, tusen gånger om, glöm aldrig det.", viskade Carl i mitt öra. Hans små berörningar på min kropp fick mig att rysa och jag log så fort jag var i hans närhet, jag blev så där löjligt fnittrig. 
"Jag älskar dig också.", svarade jag lätt och mötte mina läppar med hans. Jag drog handen igenom hans bruna hår när min mobil plötsligt plingade till. Jag drog enkelt upp den ur min ficka och log när jag fick se att det var Filip som smsade. 
"Vem var det?", frågade Carl otåligt och höjde ögonbrynen. Jag visste att Filip och Carl aldrig hade kommit bra överens, därför visste jag nu inte vad jag skulle göra, skulle jag ljuga för att undvika bråk men riskera att han fick reda på sanningen eller säga sanningen och ta smällen direkt? Jag skulle precis öppna munnen när Carl kom före. "Är det den lilla hockeyfjanten som åker runt med sina skridskor som någon jävla hycklare ute på isen?", han skrattade. "Han gör ändå ingen nytta för hockeyn, så dålig som han är, egentligen är det lika bra han slutar ändå.", irritationen ökade inom mig. Jag visste att han kunde sjunka lågt med sina ord, men det här var nästan för mycket. 
"Carl, det där var inte snällt sagt, speciellt inte när du vet att han är min bästa vän.", sa jag surt och drog mig ur hans famn. 
"Bullshit, ge mig telefonen så ska jag få skriva en sak.", jag tänkte till, men gav honom tillslut telefonen. Jag visste att det var fel, men ändå så ville jag verkligen inte bråka med honom, jag visste hur arg han kunde bli. 
~ Låt mig vara, du är så värdelös. Gå och skaffa dig riktiga killkompisar istället för att jaga efter mig hela dagarna. Jag vet att det här kommer som en chock för dig men vår vänskap är över nu, och svarar du på detta med någon protest alls så får du med Calle att göra, okej? bra. Hej då :) ~
Det högg till i hjärtat om, och om igen när jag läste vad han hade skrivit till Filip. Jag förträngde tårarna inom mig, fast egentligen ville dom bara ut, bara inte här, inte nu. 
"Varför gjorde du så här för? Carl, allvarligt. Det här är inte roligt.", jag skulle precis skriva in ett nytt meddelande till Filip om att "jag" inte menade det jag skrev när Carl tog telefonen ur mina händer och stirrade hetsigt på mig. 
"Om du skriver något alls till honom så är vårat förhållande över, okej? du får helt enkelt välja, mig eller han?", jag svalde hårt och tittade in i hans tindrande ögon. Jag älskade Carl, mer än allt annat. Jag ville ha kvar honom, jag ville att det skulle vara vi för alltid. 
"Dig.", svarade jag lågt och såg hur han flinade stolt över mig, sedan pussade han mig på pannan och la sig ner ordentligt i sängen igen. 
"Bra, jag förstod väl det. Nu pratar vi aldrig om honom igen, eller om han till någon annan heller. Du får helt enkelt ljuga om dina föräldrar eller vänner frågar något om honom, okej?", jag nickade till svar och la mig ordentligt ner jag också. 
Jag var helt utan tvekan världens värdelösaste människa, världens sämsta kompis och förjävla överdrivet kär. 
FLASHBACK END. 
 
"Filip, ingenting är som du tror.", började jag och tittade mot honom som vägrade möta min blick. "Jag vill berätta, men jag kan inte. Men jag vill i alla fall att du ska veta att jag alltid har älskat dig som min vän, som min bror.", han vände blicken neråt och suckade lågt. 
"Jag kom till Göteborg, jag hade inga vänner. Personerna i skolan hade redan olika slags 'gäng' och jag platsade aldrig riktigt i dem. Hockeyn var det enda jag hade där ett tag, men sen insåg jag ju att mina lagkamrater inte alls verkade gilla mig heller, så jag slutade.", han tog en kort paus men fortsatte snabbt. "Jag var då ute en kväll och mötte en tjej. Vi började umgås mer och mer, jag blev riktigt kär i henne. Hon var så vacker, perfekt och så himla omtänksam, ibland undrade jag om hon var för bra för att vara sann. Vilket hon var också, hon hade hållt på med en annan kille samtidigt som mig som jag antog var hennes pojkvän, när jag då skulle gå hem till henne och be om en förklaring så var han där. Han var muskulös, han gick både på hockey och på karate, jag hade ingen chans. Blodig låg jag på marken då han kastade ut mig efter hans slag mot både min mage och rygg. Jag hade redan fått beskedet om att flytta tillbaka till Stockholm igen, men jag ville inte skrämma mamma och pappa när jag kom hem blodig, därför väntade jag tills sent på natten, tog alla mina pengar, packade några kläder och for hit till London, helst för att ingen skulle hitta mig.", historian var hemsk, det var som att lyssna på en berättelse som man helst hade önskat var osann. "Jag förlorade då min Frida, tjejen i mina drömmar och tjejen jag hade byggt ett förtroende med. Jag förlorade henne, det enda jag hade som egentligen betydde något, just då. Man kan väl säga att jag blev förkrossad och sviken, igen."
Jag svalde hårt och mötte hans blick. När han sa 'Igen' så förstod jag vad han menade, och jag kunde inte heller låta bli att släppa ner mina tårar, jag var hemsk, Carl var hemsk, Frida var hemsk, världen var hemsk. Filip, den snällaste killen jag någonsin lärt känna förtjänade verkligen inte det här. 

Nu fick ni reda på lite saker här, både hur de gick till när Linn och Filip bröt kontakten och lika varför Filip såg ut som han gjorde på ryggen. Kommentera så lovar jag att i nästa blir det drama ;) 
 

länkbyte #12

0
 
Jag har sett att denna tjej gjort länkbyten med andra bloggar jag läser, så jag gör ett jag med ! Jag började för några dagar läsa den och jag tycker faktiskt den är bra, så kika in ni också om ni har tråkigt, eller varför inte annars också? Klicka HÄR för att komma till novellen :)
 
Handling; 
Catherine Darknes är en 18 årig tjej som har flyttat till London under sommaren med sin kompis Sophie. Catherine åker dit för att hon blivit erbjuden ett jobb på Starbucks som hon bara inte kan säga nej till.Medan Sophie åker dit för att få träffa Harry Styles i bandet One Direction.Men en kväll efter konsertens gång så krockar Catherine bokstavligen in i Harry och hennes sommar blir inte riktigt som hon tänkt sig...
 

Nästa kapitel i min novell kommer imorgon, håll ut !

everything about you, del 45

11
Linns Perspektiv;
~ Vi måste prata. Jag vet att du inte talade sanning tidigare idag och jag vill och behöver veta sanningen, jag vill hjälpa dig. Det är ingen idé att du inte svarar, jag vet nu att detta är ditt nummer och du har din mobil i din ficka. Du kan ignorera dina föräldrar, men du kan inte ignorera mig. Jag kommer alltid bry mig om dig, och snälla, stöt inte bort människorna som faktiskt bryr sig om dig. / Linn ~ 

 
 
 
Hastigt reste jag mig upp och kände hur kallsvettig jag var. Solen låg fortfarande på himlen och El låg i solstolen bredvid mig. Jag gnuggade långsamt ögonen och vände huvudet mot Eleanors håll, hon bara log åt mig men vände direkt uppmärksamheten på sin telefon igen. 
Det var ovanligt varmt i London idag och efter att både jag och El hoppat i poolen och simmat några varv så tog vi en paus, smörjde in oss och bara tog det lugnt medans solen värmde på oss. Det var något särskillt med mig och solen, på något sätt blev jag alltid trött när jag vistades i den vilket brukade resultera till att jag oftast somnade när jag solade, och idag var inget undantag. 
"Have you slept good?", flinade El, fortfarande med blicken fast i telefonen. När vi var yngre så var det alltid det vi retade varandra för, hon retade migvför att jag alltid av någon anledning somnade när vi solade och jag retade henne för att hon aldrig fick någon färg på sig, mer än att bli röd som en kräfta. Jag skrattade.
"Yeah, actually. And you, then? have you been inside or what? I mean, you've the same color on your skin like before.", kommenterade jag och tittade ner på min kropp. Jag drog ner bikinitrosan för att enkelt se om jag hade fått någon färg eller inte, vilket jag självklart hade fått. Jag var riktigt glad över att jag fått pappas asiatiska pigment och inte mammas, då skulle jag förmodligen bli lika röd som El. 
Hon skrattade och slog till mig löst på armen. Slaget var löst, men jag kom ändå på tankarna om Filip, hur jag bara nuddat honom och han hade reagerat som han gjorde. Jag ville verkligen veta vad som hade hänt. 
Jag försökte skjuta bort tankarna och tittade istället mot Eleanor, i hopp om att hon hade något intressant att säga, men hon verkade vara väldigt inne i sin mobil, så jag lät henne vara och lutade mig tillbaka och bara njöt utav solen istället. 
 
"Louis text me.", log hon och pickade försiktigt på mig. Jag vände huvudet mot henne och höll handen över pannan för att jag skulle kunna se på henne lättare. "The boys have just arrived at their hotel now, the kids loved them.", jag log brett och mina tankar kom då på Harry. Hur lycklig jag var med honom och för hans skull. Att han nu var ute och hjälpte barn som behövde hjälp, det gjorde mig så himla stolt. "And Perrie wondered if you want to follow us to some shopping about a half hour?"
Jag tänkte efter ett tag. Var jag verkligen en av dom nu? En av de 'officiella flickvännerna'? Hur skulle fansen reagera om jag kom och gick med dom? jag fnös till av tanken och gav El en nickning till svar. 
"Yeah, absolutely. What should I otherwide to do?", bekräftade jag och vi båda brast ut i ett av våra vanliga fnitter. 
 
En halvtimme senare var vi redo för stan. Jag hade ett par korta shorts och ett leopardmönstrat linne. För att inte se för sliten och trött ut så målade jag ögonen med tre drag mascara och satte upp håret i en toffs. Eleanor såg självklart lika bra ut som vanligt med hennes perfekt långa ben som passade perfekt till hennes svarta långbyxor och till det hade hon ett linne, hon var helt perfekt. Det fanns verkligen ingenting att klaga på hos henne. 
"C'mon, let's go to the shoppingcenter! Perrie is already there.", berättade El när taxin anlänt utanför huset. Vi gick med raska steg till den och hoppade fort in. Klockan var strax efter fem och jag hade ännu inte hört något ifrån Filip. Däremot hade Både Elin och Erika hört av sig angående nästa vecka vilket gjorde mig ändå på lite bättre humor, dom hade i alla fall inte glömt bort mig. 
 
"Hi babes!"; utbrast Perrie när vi mötte henne inne på kaffeet. Hon gav oss en varsin kram och såg lika vänlig ut som vanligt. Ärligt talat så kunde jag inte se något fel i någon av dessa två tjejer, det var mer än perfekta så jag förstod inte att de faktiskt kunde få så mycket hat de faktiskt fick. "Which store would we start in?" 
"I think I want to go to Victoria's Secret!", log Eleanor. Både jag och Perrie tyckte det lär som en bra idé, så det fick bli vårat första stopp. Vi fick blickar på oss ifrån alla håll och jag kände mig väldigt iakttagen, dock försökte jag ignorera dem så mycket som möjligt men samtidigt så var det svårt. Vissa såg glada ut, vissa såg ut att vilja gå fram medans andra bara la armarna i kors så fort dem såg oss. Jag visste inte riktigt hur jag skulle reagera i situationen utan det bästa var nog att göra som El och Perrie, vara lugn. Det syntes dock att dom var vana, vilket kändes för mig, ganska så tryggare. 
 
"Oh my gud, how cute?", Perrie hade genast fått syn på en tröja med något katt-tryck på inne på affären. Jag släppte underkläderna och gick till Perrie där även El var. Jag nickade och höll med om att den var söt, för det var den verkligen. "I think I should buy it!", konstaterade hon efter länge ha hållt i den och hittat hennes storlek. 
Jag nickade och gick vidare till parfymerna där jag plötsligt möttes av två tjejer, de såg ganska så unga ut men deras blickar var onda. 
"Hi.", sa den ena och drog till med ett litet leende. "How are Harry and are he really your boyfriend?"
"I guess so.", svarade jag osäkert och bet mig hårt i läppen. Den andra skrattade då och la armarna i kors. 
"Larry is real. I know that you're just a cover for their love.", med dem orden lämnade dom mig och försvann snabbt ur min åsyn. Själv stod jag kvar och förstod inte något alls. Jag tittade mot El som var insatt i sitt, och lika så Perrie som nu stod i kassan till att betala hennes tröja. Jag suckade och gick med långsamma steg emot henne. Jag såg hur hon tittade oroligt på mig när jag kom gående då hon snabbt fick syn på mig. 
"Who's Larry?", frågade jag snabbt och enkelt, utan att ens tänka. Hon stelnade till och blev helt mållös. Jag antog att hon visste mer än vad jag gjorde, därför så viftade jag lite med handen framför hennes chockade ansikte när hon då öppnade munnen. 
"It's Louis and Harry.", jag rynkade på pannan och knep ihop med munnen. Harry och Louis? va? "Yeah, it's annoying, isn't?", hon nickade mot El som kom gående och log ett brett leende. "El can tell you more, I'd buy this now.", jag nickade förstående och tittade mot Eleanor. Jag ställde samma fråga som jag frågade Perrie, dock tog El situationen bättre och det märktes tydligt att hon hört det förr, hon suckade djupt och gjorde en simpel axelryckning.
"Some people ship Larry as a romance instead of a bromance, that's why people hate me. The Larry-shippers want Harry and Louis, I don't know why, they're just friends and then they're angry at me because I take Louis away from Harry.", Jag började nu inse faktum att jag också skulle få det lika svårt som Eleanor med detta, eftersom det redan började nu, men jag bara nickade och stannade lugn, det var bäst så. Även om jag såg hur det gjorde ont i Eleanor. "It's hard to be together with a famous person, Linn. But it's worth it, it will always be people out there as accept us, focus on them.", hon krappade mig på axeln och log. Jag höll med och drog efter andan. Jag ville inte berätta om mitt lilla möte med de två tjejerna, men jag antog att hon förstod och hon såg ganska lugn ut hon också. 
 
Mobilen hade legat i fickan hela tiden och jag hade inte ens lagt märke till att jag faktiskt fått några sms under tiden vi shoppat, det var först när vi stannade och tog en fikapaus som jag tog upp mobilen och la då märke till att jag hade ett missat samtal ifrån Nadja, ett meddelande ifrån Harry och ett annat meddelande ifrån killen jag förväntade mig skulle svara, Filip. Harry fick vänta och Nadja ville jag helst inte prata med just nu, istället skyndade jag mig att diskret klicka upp Filips sms och läste det tyst för mig själv, en, och till och med två gånger innan jag bestämde mig för att svara. 
 
~ Jag vet inte riktigt vad jag ska säga, men jag vet att jag behöver dig vid min sida, jag behöver ditt förtroende. Möt mig vid stranden med de där små palmerna om en timme. /Filip ~
 
Jag tänkte först svara, men istället la jag ifrn mig telefonen och började fundera på vilken strand han egentligen menade. En strand med små palmer, vart kunde det vara? det var inte stranden neranför El's hus, det skulle vara för riskfullt eftersom det går människor där hela tiden. 
Efter att stängt ute världen för ett tag så kom jag tillslut på det, det var stranden där bara lodisarna befann sig, det var stranden där El nästan förbjudit mig att gå till. Varför var han där? och vad gjorde han där? 

Det blev en liten mellandel det här. Men jag hoppas det går bra ändå. Kommentera! :D
 

everything about you, del 44

7
Harrys Perspektiv;
"My name's Harry.", presenterade jag mig framför alla barnen som satt lydigt vid sina bänkar. Mitt leende spred sig över de få barnen som var framför oss. "We're in a band with the name One Direction."
"And we're here to help so many of you as possible, we're working with a crew with name Red Nose Day as sending you a lots of money, that's why we're here too.", fortsatte Liam att förklara och jag kunde se hur deras leende lyste, de var så otroligt söta och hjälplösa. Det gjorde faktiskt lite ont i mig att veta att medans jag roar mig med vad jag än behöver och vad jag än vill så sitter det barn på andra sidan jorden som knappt har råd till att gå i skolan. Denna resa skulle verkligen ge mig en ordentlig tankeställare, och jag kände redan nu att det tar sig. 

 Linns Perspektiv; 
Tiden hade gått förvånansvärt fort och klockan var redan tre på eftermiddagen när både jag och El stod vid ytterdörren för att ta farväl av Filip för denna gång. Vi hade faktiskt haft det riktigt roligt de timmarna vi fick tillsammans och jag såg sidor av Filip som jag tidigare aldrig sett, kanske hade de kommit under årets gång eller så hade han helt enkelt aldrig visat dem rakt ut. Han var roligare, omtänksammare och hjälpsammare än vad jag kommer ihåg honom. Det enda på hela stunden som kunde väcka jobbiga svackor i mitt minne var de få gånger han nämnde Carl, och hur äckligt tofflig jag var under tiden som jag tillhörde honom. Jag kunde även nu förstå varför alla i min närhet inte alls tyckte om Calle då han oftast ville ha kontrollen att bestämma över mig. 
"Bye, El. It was really nice to see you again after all this years ago.", flinade han artigt och kramade om henne. Hon besvarade kramen och log sitt vanliga leende. 
"It was nice to meet you too, Filip!", svarade hon och släppte armarna om honom. Han gick då vidare till mig och höll ett stadigt grepp om mig medan han lyfte mig upp så jag inte längre hade benen på golvet längre, jag skrattade och slog några lösa slag på hans rygg, som en varning att han skulle släppa ner mig. Jag kunde då höra några nästan ljudlösa stön ifrån hans sida och jag slutade då genast att slå. Han släppte fort ner mig och tittade allvarligt på mig. Jag suckade och kollade bekymrat på honom och sedan på El, med det sa hon ett sisa hej då till Filip och passerade ut ur hallen så jag och Filip stod ensamma. Jag lade armarna i kors och fortsatte att stirra in i hans otroligt vackra ögon. 
"Vad?", kom ut ifrån hans mun och jag kunde höra avsky i hans tonläge. Han såg även ut att försöka dölja något när han rättade till tröjan, han kastade en snabb blick på sin rygg, som om han oroade sig över att något skulle synas. 
"Du är vältränad och stark, jag tog inte ens i när jag slog dig och jag vet att du i vanliga fall skulle känna det där som ett myggbett.", jag kom då att tänka på att vi faktiskt alltid brukade skojbråkas om vem som var starkas utav oss. Även om jag visste att jag aldrig hade någon chans emot Filip så älskade jag att reta upp honom och det hela slutade alltid att vi skojbråkades på golvet. Han hade aldrig tidigare tyckt att något av mina slag känts, även om jag tagit i, och starkare hade jag inte blivit, därför ville jag nu veta hur kan plötsligt kunde tycka att mina slag gjorde så ont. Han suckade och gav med sig ett flin på sina läppar. 
"Du inbillar väl dig inte att jag tyckte att det där gjorde ont?", han gav med sig ett falskt skratt som jag genast genomskådade. Visst, vi hade inte träffats på över ett år, men jag kunde ändå höra hur osäker han blev på sig själv under meningen han sade det på. Hela han såg så, klen ut. 
Var det något Filip visste så var det att när det gällde han och mig, så fick jag alltid som jag velade. Han sa sällan ifrån och om han gjorde det så tjatade jag mig till att få som jag ville, vi var som syskon en gång för längesedan. Syskon som aldrig tröttnade på varandra, hur jobbig och eländig man än var. 
"Filip, vänd dig om.", krävde jag och lät väldigt allvarlig i tonen. Jag visste inte vad som hade hänt, men jag visste att han aldrig tidigare brukade vara öm på ryggen, så varför nu? 
"Nej, det tänker jag inte.", svarade han irriterat emot mig, vilket fick mig att bli ännu oroligare än vad jag redan var. "Linn, allt är bra, jag är okej. Oroa dig inte." 
Tårar bildades i mina ögon när jag märkte hur tunn och svag han lät, även om han visade sig stark utanpå, så förstod jag nu att ingenting egentligen var som jag tidigare trott. "Om allt är okej så vill jag att du visar mig din rygg.", envisades jag med. Han drog handen genom håret och bet sig hårt i läppen innan han återigen sa ifrån. 
 
Tio minuter senare stod vi kvar på samma plats som tidigare, en aning otåligare, han hade vägrat att låta mig se på hans rygg men jag tänkte heller inte ge mig förräns jag vann, jag brydde mig om honom och jag ville veta varför han beredde sig som han gjorde. 
"Filip, jag älskar dig, och jag har alltid gjort det. Även om det blev som det blev innan du flyttade till Göteborg så har jag fortfarande haft dig i mina tankar. Jag bryr mig om dig fortfarande, kan du inte förstå det? kan du snälla visa mig vad du har på ryggen?", bad jag tillslut och lät en tår falla ner från min kind. Jag märkte då hur han inte längre kunde hålla sig och innan jag hann blinka så stod han med ryggen emot mig. 
Sakta gick jag fram och tog drog upp tröjan, mer än halva ryggen behövde jag inte se mer innan jag märkte de röda bölderna och rivmärkerna som syntes långa vägar. Snabbt slog han bort mina händer och drog ner tröjan igen. 
"Nu har du sett.", han lät både stressad och rädd när han sa det och han skulle precis gå ut genom dörren när jag grappade taget om hans handled och höll honom kvar. 
"Vad i helvete har du gjort?", nästan skrek jag åt honom, nu kunde jag inte längre hålla mig ifrån att låta upprörd för var det något jag behövde och ville veta just nu var sanningen, sanningen bakom Filips röda rygg, de små såren och de stora böjderna, vad kunde ha orsakat sånna skador?
"Du vet att jag går på hockey och det är en känslig sport. Jag måste verkligen gå nu, okej? vi kan träffas senare.", han pussade mig snabbt på kinden, lossade greppet om min hans med hjälp av hans dubbelt så stora, och sedan försvann han ut ur huset. Kvar stod jag. Jag tog ett djupt andetag innan jag sedan begav mig in till TVrummet där El satt och kollade på något program på MTV. Jag ville så gärna tro på hans ord, tro på att det var hockeyn som orsakat den enorma skada han hade på ryggen, men samtidigt hade jag svårt att tro på det. Det var som han sa, hockey var en farlig sport, men att få sånna sår som han hade var svårt att tro, jag ville få reda på sanningen, på ett eller annat sätt. 
 
"Did you want to be with me in the pool? the weather is wonderfull!", utbrast El när eftertexterna rullade på tvn. Jag tittade ut och höll helt klart med, detta var absolut ett badväder. 
"Sure! I'll just go upstairs and change clothers and then call dad, right?", jag reste mig från soffan och log mot El som låg kvar. Hon hade varit lite annorlunda under hela dagen, lite mer nere än vanligt, men jag antog att det var för att Louis var på andra sidan jorden ifrån henne just nu och jag kunde förstå henne helt, det var faktiskt väldigt jobbigt att vara utan Harry och hans närhet just nu, men samtidigt så var det bara att börja vänja sig med det. 
 
Jag tog mobilen med mig upp och slog fort in pappas nummer, han lät glad när han svarade men samtidigt så kändes han inte fullt lika glad som han brukade. Det var ett tag sedan vi pratade nu och jag saknade honom verkligen, att höra hans röst igen kändes faktiskt bra. Vi kom en bit in i samtalet när han plötsligt tystnade men fortsatte lika snabbt igen. 
"Jag vet att jag har lovat att sluta prata med dig om Filip och hans familj igen, men jag tycker bara att du borde veta detta."jag svalde hårt, men höll kvar tystnaden för att pappa skulle berätta mer. "Eva och Robert ringde mig igår, de var helt förtvivlade. Filip är spårlöst försvunnen och de får inte tag i honom alls. De vet heller ingen anledning till att han är förvunnen och det kan ju självklart inte du heller veta, men jag tyckte ändå att du behövde veta detta, ni var ju trots allt väldigt nära varandra en lång period förut." , jag stelnade till. Vad hade Filip egentligen ställt till med för sig själv?
"Har de ringt polisen och sånna saker? har föräldrarna ingen aning alls vart han är eller varför han försvann?", frågade jag oroligt - även om jag visste vart han var, eller inte exakt just nu, men att han befann sig i London visste jag. Pappa harklade sig lite och jag kunde höra hur han suckade bakom luren. 
"De tror att han bara rymt. Han trivdes aldrig riktigt i Göteborg och jag tror inte riktigt han ville binda sig med någon annan. Han var riktigt ledsen efter att du brytit kontakten med honom och efter det så har han inte riktigt varit sig själv. Detta har pågått under en lång tid men eftersom jag lovat dig att inte prata om honom längre så har jag inte velat sagt något. Jag hörde även att han ofta hamnar i slagsmål och liknande saker, fast egentligen tror jag att allting beror på dig. Du var som en syster för honom, Linn. Du var det enda han hade.", tårar bildades i mina ögon. Vad hade egentligen jag ställt till med? 
"Ja, jag vet, pappa. Nu idag ångrar jag att jag gjorde som jag gjorde, men du vet ju varför också. Kärleken kan verkligen göra en blind ibland.", svarade jag kortfattat och blinkade bort de tårar som ville ut. Jag tog sedan på mig min bikini ur resväskan och hoppade enkelt i den. Jag fortsatte att hålla luren vid örat även om jag egentligen inte lyssnade på vad han hade att säga mera, jag orkade helt enkelt inte. Bikinin var på och ett svart linne med. 
"Pappa, jag och El ska bada nu. Jag hoppas du har det bra hemma, vi ses om två veckor. Nästa vecka kommer förhoppningsvis tjejerna hit. Harry är i Afrika med jobbet. Jag älskar dig mest och sköt om dig, okej?", jag avbröt honom mitt i hans ointressanta mening samtidigt som jag satte upp håret i en slarvig toffs. 
"Älskar dig med hjärtat mitt. Jag är väldigt stolt över dig ska du veta. Vi ses snart.", ett pip i luren hördes och pappa hade lagt på. Jag suckade och slog mig chockerat ner på sängen i min ensamhet, vad hade egentligen kunnat hänt med Filip? Han gick i mitt huvud hela tiden just nu och bilden ifrån såret på hans rygg ville inte försvinna ifrån mig, samma bilder i mitt huvud spelades om och om igen, som om det aldrig kunde försvinna ut ur mina tankar. Vem hade gjort det?. Jag var nu väldigt säker på att det inte var hockeyn som gjort det där. 
 
"There you are!", en glad röst och en glad Eleanor kom in i rummet med handduk, solkräm och bikini i högsta hugg. "I've been looking fot you! let's go to the pool!", hon nästan hoppade av glädje och den glädjen spred bara av sig. Hon visste verkligen hur man gjorde människor på bättre humör bara genom att vara sig själv. "You looks so good, Linn!", fortsatte hon sedan, lika ivrigt. Hon tog upp mobilen ur bikiniöverdelen och började genast ta kort där hon övertalade mig att vara glad. Men att fejka ett leende hade jag gjort i hela mitt liv nu, det var en del av mig, det var ingen konst alls att låtsas se lite glad ut, även fast det sved. 
"Go out you first, I'll coming soon.", förklarade jag och satte mig ner på sängkanten igen. Hon såg först förvånad ut, sedan ryckte hon på axlarna och började gå ut ur rummet. 
"If you say so.", hon log ett fortfarande glatt, bara inte lika stort leende när hon förvann ut ur rummet och jag hörde hur små steg rörde sig neråt ifrån trappan. Jag suckade klagande och tog fram mobilen. För mindre än en timme sedan höll han i denna mobil för att knappa in sitt nummer på nytt, nummret Carl en gång i tiden tagit bort ifrån mina kontakter. Jag skrattade till i min ensamhet när jag märkte att han hade döpt sig själv till "Filip den bäste.", var det något han var bra på så var vet verkligen att älska sig själv, tänkte jag. Jag klickade sedan fort upp meddelanden och skickade iväg ett snabbt sms, utan att tveka. Om jag skulle tvekat så skulle det bara leda till ångest och hat mot mig själv. Men när smset var skickat så fanns det ingen återvändo. Jag slängde mobilen på sängen och traskade mig hoppfullt ner för trappan i hopp om att det skulle finnas ett svar när jag kom upp igen. 
 
~ Vi måste prata. Jag vet att du inte talade sanning tidigare idag och jag vill och behöver veta sanningen, jag vill hjälpa dig. Det är ingen idé att du inte svarar, jag vet nu att detta är ditt nummer och du har din mobil i din ficka. Du kan ignorera dina föräldrar, men du kan inte ignorera mig. Jag kommer alltid bry mig om dig, och snälla, stöt inte bort människorna som faktiskt bryr sig om dig. / Linn ~ 

hoho, ojdå! vad tror ni kan ha hänt? vad kan Filip ha råkat ut för egentligen? och kommer Linn att kunna hjälpa honom? Kommentera massor nu! 

everything about you, del 43

7
Linns Perspektiv;
"Vi..", jag harlkade mig. "Jag är inte tillsammans med honom längre, vi gjorde slut strax efter att du flyttat.", förklarade jag och jag kunde höra hur ett svagt "wow.", kom ut från hans mun.
"Det trodde man aldrig om er, ni som var så kära.", skrattade han och tittade mot mitt håll. Jag ryckte på axlarna och knep ihop med munnen. 
"Jag trodde jag visste vad kärlek innebar, tills jag mötte Harry. Han fick och får mig att känna äkta kärlek.", svarade jag snabbt och log nu, jag la då märkte till att Filip höjde ögonbrynen och rynkade pannan. 
"Harry?", jag märkte direkt att han ville ha en fortsättning, och visst kunde han få det. 
"Ja, du vet. Harry Styles? Han är också en av medlemmarna i One Direction.", svarade jag kortfattat men behöll leendet på läpparna. Jag fortsatte att gå, men stannade fort när jag insåg att Filip stannat. Han kisade nu lite med ögonen när jag tittade mot honom.
"Ja, jag vet vem han är.", svarade han i ett skarpt tonläge. 


Han stod kvar på samma plats och tittade på mig med sina oskyldiga ögon. Varför hade han reagerat så här konstigt? varför verkade han helt plötsligt väldigt.. Irriterad? jag backade några steg så vi bara stod några meter ifrån varandra. Han la armarna i kors och nu var det verkligen ingen tvekan om att han var tjurig på något, eller någon. 
"Vad är det?", frågade jag med höjda ögonbryn. Han brukade inte vara så svår att läsa av, fast för första gången stod det som still i huvudet på mig, han hade mognat till något betydligt bättre, men samtidigt så var han samma gamla kille jag kände en gång för längesedan. Plötsligt kändes det som att vi inte alls kände varandra, eller att vi ens knappt hade känt varandra. Han gjorde en axelryckning och tittade sig omkring. 
"Ingenting, tror jag väl.", svarade han kort. Men när jag då rynkade på pannan så förstod han att jag ville ha ett ärligt svar. "Det är bara de att.. Vi har ju alltid hatat pojkband, vi har tyckt att de är fjantiga hela livet. Kommer du ihåg Back Street Boys, till ett exempel?", jag svalde. Jag minns hur vi alltid hånade pojkband och på ett vis hade han rätt. Men jag skulle ljuga om jag sa att jag inte gillade One Direction, jag kunde inte se några fel alls på det bandet och att jag sedan kände bandmedlemmarna gjorde mig säkrare. "Jag förstår att du har vuxit upp, det har jag med. Men det är inte det som är problemet. Jag har läst om Harry på varenda löpsedel och han har haft jävligt många tjejer på sista tiden, jag vill bara att du ska vara lycklig och inte bli sviken. Förstår du vad jag menar? jag är bara rädd om dig och jag vill inte att du ska bli sviken, och ännu värre är det ju om killen i fråga är världskänd, som Harry då." 
Jag förstod vad han menade. Jag visste vad han tänkte och det gjorde mig glad att han fortfarande brydde sig om mig, trots att jag betedde mig som en idiot mot honom den sista tiden vi fick tillsammans. Jag la försiktigt handen på Filips axel och tittade honom i ögonen. 
"Filip, Harry gör mig lycklig, han gör verkligen det. Ingen kille har någonsin fått mig att må bättre när jag är i hans närhet, Inte ens Carl.", jag suckade. "Jag bara önskar att du, som min vän, kan acceptera det faktum att jag älskar honom."
Han suckade, men sedan såg jag hur ett litet smått leende spred sig kring hans läppar. Han drog handen genom sitt gyllenbruna hår innan han slutligen sa någonting. 
"Om han gör dig lycklig, så är jag glad för din skull.", vi båda brast ut i ett löjligt stort leende, fast sekunden efter så blev han plötsligt allvarlig igen. "Fast om han skulle göra dig illa, eller såra dig, eller vad som helst. Så ringer du mig, okej?", jag slog till han löst på armen och nickade vänligt. 
"Såklart.", även om han alltid hade vart överbeskyddande så kunde jag samtidigt förstå det. Våra familjer stod varandra väldigt nära och det var jobbigt för oss alla dagen då Filips pappa blivit erbjuden ett annat jobb, med dubbel lön än vad han hade hemma i Stockholm. Att jag och Filip då valt att bryta vår kontakt, just vid den tiden, gjorde det ännu jobbigare. Inombords grät jag, men bodde man i familjen Steneberg så grät man aldrig, man mådde aldrig dåligt och allting var som en dans på röda rosor. "Nu går vi in till El, hon måste seriöst undra vart jag tagit vägen.", han började då att skratta och jag föll lätt in i det. 
Vi gick några meter till och vi var då äntligen framme vid det stora vita huset, med Filip hack i häl gick vi tillsammans in på gården, upp för trappan och in genom dörren. 
 
Zayns Perspektiv; 
Det var fortfarande skapligt tidigt på morgonen och vi alla var väldigt trötta. Jag såg fram emot vad som skulle hända och ske här under veckans gång, att träffa alla människor och se hur de hade det skulle bli intressant. Det märktes dock att alla var riktigt trötta eftersom ingen sa något alls. Paul hade precis kommit och väckt oss alla eftersom vi landade om bara tjugio minuter. 
 
"Alright boys, I'll follow you to your rooms and there I'll give you one hours freetime to call home and something like that. Then we should go to one school and meet some kids, okay?", vi alla tyckte det lät som en bra idé och lydigt följde vi efter Paul som förde oss till rummen vi skulle vara i, eller rättaresagt, rummet. 
"Should we all share room?", frågade Liam och slängde sig i sängen längst in. Jag rusade fram till sängen bredvid Liams medans Louis, Harry och Niall fortfarande stod kvar i dörröppningen och bara tittade sig omkring, de såg bokstavligen helt borta ut. Jag antog att det både var trött efter resan och efter den lilla sömn vi faktiskt hade fått inatt. 
"Yes, I hope it doesn't matter, for you guys?", vi alla skakade på huvudet för att minska några konsekvenser. Det orkade jag verkligen inte med just nu och de verkade inte de andra heller. "One hour. See you around.", upprepade Paul och gick ut från rummet. Nu hade även de tre andra vaknat upp ifrån sin lilla bubbla och kastade sig hårt ner i en varsin säng. 
En lugn och skön tystnad spred sig i det lilla rummet med fem varsinna sängar. Liam halvsov bredvid mig och resten låg med sina telefonen, jag antog att de skrev hem. Själv låg jag bara och njöt av tystnaden, min blick var fäst vid taket när plötsligt Niall harklade sig och fick våran uppmärksamhet. 
"Harry, have you talk to Linn since we come here?", våra huvuden vändes mot Harry som tittade konstigt på oss alla. 
"No, why?", svarade han enkelt. Det undrade jag med faktiskt, inte att han frågade den frågan han just ställde, utan att han lät så osäker i tonläget när han sa det. 
"I don't know, but who is this? and why are he outside of El's house?", han visade upp bilden för oss alla och jag såg hur Harry rynkade på pannan. "And why she has hers hand on his axis?"
"Don't worry about that.", konstaterade Louis, men jag såg på Harry att han fortfarande var i sina egna tankar med ögonen kisade och näsan rynkad. "I'm for sure that it's just a friend or someone relative."
"Yeah, I think so too, Linn shouldn't be cheating on you, Harry.", sköt jag in och klappade han på axeln. De alla nickade instämmande. Harry såg ut att slappna av, men ändå så höll han något inom sig som bara ville ut. 
"I think someone's jelaous.", retades Louis och pickade roat på Harrys rygg. "But why do you don't call her?", fortsatte han sedan och la en arm på Harrys axel som han genast ryckte bort. 
"I'm not jealous, guys.", sa han irriterat och tog upp mobilen. "But what's mine is mine, right?", jag flinade åt hans reaktion och och jag såg hur de andra tre gjorde det också.
"Yeah, that's right, Haz. Just call her now.", svarade Liam med ett leende på läpparna, vilket fick Harry att le också. 
 
Harrys Perspektiv; 
Jag gick ut från rummet för att få prata ostört. Jag tvekade en stund innan jag verkligen tröck på "call", men när signalerna väl gick så fanns det ingen återvändo, vem var den där killen och hur kände de varandra? Efter fem långa signaler hörde jag äntligen Linns efterlängtade röst på andra sidan luren och jag kunde inte låta bli att le när jag hörde hennes röst, nästan så att jag glömde bort varför jag egentligen ringde henne. 
"Hi, babe. How are you?", jag visste att det var en riktigt töntig fråga just nu, men rakt på sak ville jag ju inte riktigt säga direkt. Hon harklade sig lite och jag kunde höra El och en annan kille i bakrunden. Kände han El också? kanske var det som Louis sa att det bara var en släkting till dom, eller bara en gammal vän till familjen. 
"I'm really good, thanks. I met my old friend at Starbucks when I should buy breakfast to me and El in this morning and now he's here with us. How are you? are you tired after the long journey?"
"Yeah, but I'm okay. We got one hours time to call home, that's why I called you now. We should go to any school soon.", svarade jag, snäppet dystrare. Jag visste och förstod att jag egentligen inte behövde vara orolig, men samtidigt så visste man aldrig. Vadå gammal vän? stod det varandra nära och var det någon hon skulle kunna vara tillsammans med? jag var inte svartsjuk, bara rädd att förlora henne. 
"Sounds good, Harry. But now I need to go, I can't just leave our guest alone. But I miss you, so, so much.", jag hörde fortfarande att hon väntade på ett svar ifrån mig, men jag var så inne i mina egna tankar att jag först reagerade när hon fortsatte. "I love you, Harry. Just you, but I really have to go." 
"Yes, I get it. I love and miss you too, see you soon.", med det så la vi på och jag gick in till killarna igen. De alla fyra satt med sina mobiltelefoner men tog undan dem när de fick syn på mig.
"Yeah?", började Niall och väntade förmodligen på att jag skulle berätta något. Jag ryckte på axlarna och gick till min säng bredvid Zayn och Louis. "What did she say, and who was him?", fortsatte han otåligt. Jag tittade på Liam och mötte både han och Zayns blickar, sedan kollade jag mot Louis och Niall som mest såg nyfikna ut. 
"He was just any old friend to her and El.", förklarade jag och såg hur Louis lyste upp, som om han var glad på något sätt. 
"What did I tell you! he's just a friend and don't care about that now, Harry. Let her have boys to friends.", Louis klappade mig vänskapligt på axeln och han hade rätt. Han hade även aldrig varit den svartsjuka typen utan han och El hade det bokstavligen talat riktigt bra tillsammans, de bråkade ytterst sällan och Louis var verkligen den perfekta pojkvännen. 
"Louis is right. I think they've know each other for a long time, before you, Harry. If she was in love with him, she should be together with him for a long time ago, but it's you her love, right?", Zayn la som vanligt de bästa orden till att försöka få mig på bättre humör, och det funkade. De visste precis vad jag ville och behövde höra och de var verkligen de bästa bröderna jag någonsin skulle kunnat fått. 
"Yeah, and you're in love. A boy should never leave a girl because of that.", konstaterade Liam och förflyttade sig från sin säng till Zayns fotända. 
"I think, or I know that Linn is a good girl. Fight for her and don't let anyone else comes between you, even if it's hard to not be jealous or something like that, I know you two are perfect for each other and never give up on her, even if the situation is hard.", sköt Niall in. Jag log och det slutade med att vi alla fem låg på golvet i en stor gruppkram. Jag var så himla lycklig över att få åka på turnéer och bara jobba med just dessa fyra killar, jag skulle aldrig kunna tacka x-factor nog, till att de förde ihop oss till en grupp, det var absolut det bästa som kunde hända. 
 
"Now boys, are you ready?", en timme senare satt vi i en buss påväg till skolan vi skulle besöka. Jag skulle ljuga om jag sade att jag inte var lite nervös, för det var jag. Men det skulle samtidigt bli intressant och kul. Jag förstod även att vi skulle börja med det lite lättare idag, sedan när vi skulle besöka sjukhuset och barnhemmet så skulle förmodligen allt bli så mycket svårare. 
 
"My name's Harry.", presenterade jag mig framför alla barnen som satt lydigt vid sina bänkar. Mitt leende spred sig över de få barnen som var framför oss. "We're in a band with the name One Direction."
"And we're here to help so many of you as possible, we're working with a crew with name Red Nose Day as sending you a lots of money, that's why we're here too.", fortsatte Liam att förklara och jag kunde se hur deras leende lyste, de var så otroligt söta och hjälplösa. Det gjorde faktiskt lite ont i mig att veta att medans jag roar mig med vad jag än behöver och vad jag än vill så sitter det barn på andra sidan jorden som knappt har råd till att gå i skolan. Denna resa skulle verkligen ge mig en ordentlig tankeställare, och jag kände redan nu att det tar sig. 

Japp, nu är Linn i London och Harry på andra sidan jorden. Vad tror ni kommer hända här next? kommer det hända något mer? och är Filip verkligen som Linn tror? är han som hon kände honom förut? nästa kommer imorgon! Kommentera nu, söta ni!

everything about you, del 42

15
Linns Perspektiv;
Brödet stod inne i ugnen och El tog en dusch. Jag sprang då upp och hämtade min mobil, två meddelanden hade jag fått under min tid nere och jag klickade först upp Harrys meddelande som berättade att de nu var påväg. Jag log. Leendet försvann dock när jag fick syn på det andra smset, även om jag tagit bort numret så kände jag fortfarande igen de tre första siffrorna, vilket räckte för att jag skulle veta vem det var, Carl.
 ~ Jag saknar dig, önskar det var vi igen ~

Tumblrimwhitebutterfly | Just another WordPress.com site. | via Tumblr
Last wordsTwo Rays of Sunshine | via Tumblri'm sorry
 
Snabbt klickade jag ner smset och försökte låtsas som att jag aldrig hade läst det, som om det aldrig hade kommit fram. Huvudet lades i mina taniga händer samtidigt som jag gav med mig en omedveten lång suck. Tankarna till allt bara föll tillbaka, vad menade han med det där? och vad ville han mig? hur som helst så skulle han aldrig få komma emellan mig och Harry, aldrig. Jag kunde höra hur Eleanor nynnade någon låt ifrån duschen vilket fick mig genast på andra tankar. Med leendet upp till öronen så satt jag där och log för mig själv. Att sjunga i duschen hade alltid varit våran grej, från dagen jag föddes. Den enda skillnaden mellan oss var att Eleanor var skapligt duktig på att sjunga, medans jag själv lät som en kratta. Jag fnös till åt mig själv. Men ändå så kunde jag inte riktigt sluta snegla på skärmen som låg på det vita köksbordet under mig, vad hade han menat med det där egentligen? 

En skum lukt svepte förbi mig, en lukt jag faktiskt känt igen sedan tidigare. Det var först då som jag slingrat mig ur mina dagdrömmar och kommit tillbaka till verkligheten. Både jag och El hade helt glömt bort att ställa klockan till sconesen som låg i ugnen. Röken spred sig över rummet, jag viftade med handen framför ansiktet samtidigt som jag rusade fram till ugnen och tog snabbt ur de nu, svarta brödet. Jag suckade åt mig själv, jag visste att jag var dålig på att laga mat, jag visste inte ens hur man gjorde kanelbullar, men att jag var så här usel att jag lät brödet bli till en kolbulle hade jag inte alls förväntat mig. Jag öppnade fönstret för att vädra ut den kvävda röken och tog, med hjälp av tidningen jag funnit på bordet, att viffta allt vad jag kunde innan El skulle komma ner och förmodligen gapskratta åt den lilla incidenten som just inträffade. 
Mitt i allt kaos hördes en telefon ringa, min telefon. Jag fortsatte att kämpa med att få ut den sista röken samtidigt som jag snabbt grabbade taget om min mobil, utan att ens titta vem det var så svarade jag, i hopp om att det var Harry. 
"Hallå?", svarade jag lite stressat och hörde en harkling på andra sidan linjen. Jag tyckte hade hört den harklingen förut, men ändå kunde jag inte riktigt vara säker. Jag upprepade mitt hallå innan det tillslut var någon som svarade. 
"Hej, Linn.", jag stelnade till. Åh nej, kunde det verkligen vara han? "Jag saknar dig så, kan vi inte bara börja om och låtsas som att ingenting har hänt? jag vet att du fortfarande älskar mig." 
Jag suckade och himlade med ögonen, alltid skulle han vara så självupptagen och tog för givet att alla älskade honom hela tiden, som om bara han själv fanns i hans värld. "Carl, kan du bara låta mig vara? jag har gått vidare, precis som du sa att jag skulle göra den kvällen du gjorde slut med mig, kommer du ihåg?", jag kände själv hur irritationen ökade och innan han ens hunnit öppna munnen så var jag före. "Jag tänker inte vara något jävla andrahands val längre, du var otrogen mot mig, med min bästa vän dessutom. Jag kommer ihåg orden du sa till mig, jag kommer ihåg dem så väl, och sättet du dumpade mig på. Jag älskar Harry, och om du tror att du kan komma med fina falska ursäkter och tro att du får tillbaka mig, så har du fel.",  jag nästan kokade inombords och det var nog lika bra att El inte befann sig i detta rum just nu, det var nog inte en sån vacker syn. 
"Jag trodde du saknade mig, våra minnen och var hände med vårat föralltid? vi lovade varandra att hålla ihop och..-", jag ville inte höra mer. Jag pallade inte höra hans äckliga, förfalskade röst. Det var egentligen inte hans fel, det var mitt. Det var jag som lyssnade på hans lögner och det var jag som trodde på honom. Det tog flera månader att komma över honom och hade det inte varit för Harry så visste jag inte alls vart jag skulle stå idag, och jag skulle förmodligen inte varit stark nog att stå emot Carl om han kom och bad mig att bli hans igen. 
"Våra minnen är och kommer aldrig bli glömda, Calle. De kommer alltid ha en plats i mitt hjärta efter allt kul vi faktiskt gjort, det var synd bara att allt bara var en lek för dig, att det faktiskt inte var äkta någonting som du sa eller som vi gjorde, du är så falsk så det finns inte, jag önskar du kunde inse det själv också.", avbröt jag honom och en knapptryckning senare så var samtalet avslutat. Vad jag dock inte lagt märkte till var El, som stod i dörröppningen och växlade blicken mellan mig och min telefon. Hon såg till en början ganska allvarlig ut, men sedan gick hennes blick över till de brända, svarta bröden, vilket fick henne att vika sig av skratt, vilket jag så mycket väl skulle förstå. Jag följde hennes exempel och det slutade med att vi båda låg på golvet och skrattade åt praktiskt taget ingenting, mer än att min köksvana var usel.
 
"I'll go and buy new breakfast to us.", meddelade jag när jag fort staplade mig ner för den långa trappan. Eleanor satt i TV rummet och tittade med en undrande blick på mig. Hon granskade mig noga innan hon sa något alls. Jag drog på mig mina vita converse som passade perfekt till de sönderrivna jeansen och den stickade tröjan. 
"I can follow you, if you want to?", började hon försiktigt och skulle precis resa sig ifrån soffan när jag hejdade henne genom att göra gester med händerna att hon kunde sitta kvar. 
"It's okay, i've been here before and I know where the store is.", konstaterade jag med ett leende. Att jag sedan ville ha lite egentid och behöva rensa tankarna ett tag var däremot ingenting jag nämnde, det skulle uppenbarligen bara leda till fråga efter fråga om jag kände El rätt. 
Jag gick ut ur vardagsrummet och la handen på handtaget när El plötsligt ropade något från rummet igen, jag tycktes höra vad hon sade, men ändå bad jag henne upprepa frågan. 
"Who talking you to earlier today, by the way?", frågade hon igen och kom ut i hallen. Jag bet mig hårt i läppen och gjorde en lätt axelryckning. 
"Just Nadja, we planning some stuff about next week.", svarade jag kort och försökte låta så ärlig som möjligt. Aldrig hade jag ljugit för Eleanor förut, men nu kände jag mig illa tvungen. Jag ville verkligen undvika sanningen just nu. 
"Oh, are you friends again? sounds good, say hi from me next time!", jag hade helt glömt bort att vi inte hade pratat på flera dagar. Jag slingrade mig ur den hela obekväma situationen genom att säga att det skulle jag absolut göra. Jag gick sedan snabbt ut och väntade ett par sekunder utanför den stängda ytterdörren innan jag sedan begav mig in till stan som bara låg några kilometer bort. 
 
Det var mycket folk inne på Starbucks, men det hindrade inte mig ifrån att köa. Var det något jag var sugen på så var det verkligen kaffe, och gott kaffe hade ju just detta caféet, utan tvekan. 
När jag kommit in en bit i den långa, svettiga kön så tittade jag irriterat och stressat på klockan, jag hade varit borta i ungeför en halvtimme nu och Eleanor borde verkligen undra vart jag tagit vägen någonstans. Jag suckade och försökte se tålmodig ut, vilket blev svårt eftersom att vänta kunde göra mig galen. 
 
När det äntligen var min tur att betala och beställa så gick det som smort. Jag fick mitt och El's kaffe och bröd inom fem minuter. Lyckligt gick jag därifrån med en kasse i handen när någon plötsligt pickade mig på ryggen. Jag vände mig om och fick syn på ett välbekant ansikte. Han var sig lik. Hans kastanjebruna ögon med det där ögonfransarna som jag i åratal vart så avundsjuk på, stirrade rakt in i mina och ett leende hade han på läpparna, det var över ett år sedan vi såg varandra sist och den gången var inte den bästa, vilket jag ångrar oerhört mycket. 
"Linn, är det verkligen du?", han drog in mig i en snabb men ändå så betydelsefull kram. En sån där kram som man ibland behövde ifrån någon annan än sin pojkvän eller någon i familjen. 
"Åh, Filip. Du anar inte hur mycket jag har saknat dig och förlåt för senast, alltså verkligen, jag är så otroligt leds..-", jag tvingade mig själv att avsluta mitt i meningen när jag märkte hur lugn och cool han faktiskt var, medans jag själv var helt förtvivlad, men samtidigt så glad att se honom. Killen som funnits där från dagen jag gick första året på dagis, han hade alltid varit som en bror för mig. Men sen när han flyttade trettio mil bort ifrån mig så blev allt så mycket svårare, och speciellt när en Carl fanns med i bilden. Han kunde nu inte hålla masken längre, han brast ur i ett skratt som jag bara hade saknat alldeles för mycket, det där skrattet som jag brukade vara anledningen till. 
Jag log lite generat och förstod inte riktigt vad det var som var så kul, egentligen hade jag aldrig förstått mig på hans urtorra humor och galna idéer, men ändå så var jag så glad över att en gång haft honom i mitt liv och att vi en dag stått varandra närmare än någonsin, nästan närmare än vad jag och tjejerna var. Efter ett tag så lugnade han ner sig och drog efter andan innan han sänkte blicken på min kaffe, som säkert nu redan hunnit svalna. 
"Vad gör du här? jag menar, vi har inte träffats på över ett år och sen helt plötsligt ses vi, helt oväntat här, i London av alla ställen?", han log och jag kunde inte sluta le jag heller när jag insåg att allt detta faktiskt var en slump som jag sent skulle glömma. 
"Jag är här med min kusin, du vet. Jag stod i kön i typ fyrtio minuter för att vänta på kaffet, så El måste ju tro att jag är död eller någonting.", skämtade jag ironiskt och Filip förstod det genast. 
"Åh, ja henne minns jag ju. Det var ju henne jag var så fruktansvärt kär i från ettan till typ fyran, kommer du ihåg?"
"Hur kan jag inte glömma det?", svarade jag och himlade med ögonen. "Du pratade ju om henne konstant efter att du fått träffat henne i typ tre timmar."
Filip skrattade ännu en gång och fortsatte nästan direkt. "Ja, hon var verkligen min första kärlek skulle man kunna säga.", jag nickade på huvudet och skulle precis behöva säga hej då när jag istället kom på en annan idé.
"Har du bråttom hem eller så? annars kan du gärna få hänga med hem till El och käka frukost med oss? jag vet att El minns dig fortfarande.", han såg till en början förvirrad ut, men ansiktsuttrycket ändrades snabbt till den samma gamla lugna Filip igen. 
"Låter bra. Men tror du inte att hennes lilla superkändis till pojkvän blir sur då? Louis Tomlinson eller vad är det dem kallar han för?", han lät nu en aning bitchig och jag kunde höra i tonfallet att det fanns en gnutta svartsjuka i det hela också. "Jag menar, han är helt otrolig. Han tror han är så himla snygg, bäst och vackrast hela tiden."
Jag tittade häpet på honom, visst att han alltid sagt vad han tyckt och jag förstod att detta inte var något undantag, men jag kunde ändå inte låta bli att reagera på hans sätt att döma andra människor på, människor han inte ens har träffat. 
"Förlåt, Filip. Men jag tror inte att du ska säga så om Louis, han är faktiskt en utav de snällaste personerna jag känner.", medgav jag mig och jag såg direkt hur han skämdes. "Det är okej att känna så, men snälla. Håll det för dig själv.", sa jag utan att ens titta honom i ögonen. 
"Ja, du har rätt. Jag ska inte nämna honom mer. Jag är bara glad över att vi träffats igen och i vanliga fall brukar du skratta åt när jag sägar sånt där.", jag hörde hur besviken han lät på tonläget. Jag suckade och log ett tillgjort leende.
"Ja, när vi var typ tretton.", svarade jag enkelt. "Men skit i det här nu. Nu går vi hem! El väntar.", jag skrattade till, vilket även han gjorde och tillsammans gick vi ut från dörren intill starbucks och gick med raska steg mot huset. 
 
Vi var bara några meter ifrån El's hus när Filip plötsligt avbröt tystnaden mellan oss.
"Hur är det mellan dig och Calle då, förresten?", frågade han lite nyfiket. Hela jag stelnade till och det förvånade mig över att Filip fortfarande lät lugn, oftast brukade han mest bli upprörd om man pratade om honom eftersom han egentligen inte tyckte om Calle någonstans, vilket jag nu förstått och insett. 
"Vi..", jag harlkade mig. "Jag är inte tillsammans med honom längre, vi gjorde slut strax efter att du flyttat.", förklarade jag och jag kunde höra hur ett svagt "wow.", kom ut från hans mun.
"Det trodde man aldrig om er, ni som var så kära.", skrattade han och tittade mot mitt håll. Jag ryckte på axlarna och knep ihop med munnen. 
"Jag trodde jag visste vad kärlek innebar, tills jag mötte Harry. Han fick och får mig att känna äkta kärlek.", svarade jag snabbt och log nu, jag la då märkte till att Filip höjde ögonbrynen och rynkade pannan. 
"Harry?", jag märkte direkt att han ville ha en fortsättning, och visst kunde han få det. 
"Ja, du vet. Harry Styles? Han är också en av medlemmarna i One Direction.", svarade jag kortfattat men behöll leendet på läpparna. Jag fortsatte att gå, men stannade fort när jag insåg att Filip stannat. Han kisade nu lite med ögonen när jag tittade mot honom.
"Ja, jag vet vem han är.", svarade han i ett skarpt tonläge. 

Två inlägg på en dag, wow! ;) haha. Jag kände att jag ville skriva lite och plötsligt blev det en hel del klar idag! Så vad säger ni? Personligen tycker jag delen blev rätt lyckad, men vad tycker ni? Asså det är sjukt mycket roligare ifall ni kommenterar, jag känner mig mer taggad på att skriva mer delar och allting. Kommentera gärna och gör mig glad! Det skulle ju betyda mycket och ni får gärna komma med kritik ifall det är någon ni stör er riktigt mycket på. (Engelskan vet jag dock redan, så det behöver ni inte kommentera, jag jobbar på det!) men är det något annat så är det bara att kommentera så ska jag tänka extra noga på det i kommande delar! Kram på er å ha en bra fredagskväll!

Everything about you, del 41

8
Harrys Perspektiv;
"I love you, Harry. You did my day with all these things. You're the best boyfriend in the world.", utan ett ord så låg vi med våra fingrar knutna med varandras och med våra läppar som hungrigt åt upp varandra på en tunn filt på ett ställe där jag praktiskt taget växte upp vid, det var en fantastisk kväll med ett fantastiskt sällskap och imorgon skulle jag ge mig iväg för att fortsätta världens bästa jobb med tankarna inom mig att min starka flickvän bara var stolt och lycklig för min skull, ja mitt liv just nu va komplett underbart. Nu mådde jag bra.

 
 
Liams Perspektiv; 
Trötta och inte så positiva vankade Zayn, jag och Niall ut ifrån min lägenhet på måndagsmorgonen. Klockan var inte mer än 6pm och vi skulle inte möta Paul förrän kl sju, men för första gången tänkte vi att vi kanske skulle komma i tid för en gångs skull, så slapp vi några sura miner. 
Trots klockslaget på dygnet så var det fortfarande folk ute, förmodligen hade deras semester också slutat nu så det var uppenbarligen påväg till jobbet nu, precis som vanligt. 
"Harry text me.", började Niall och började skriva något. "He says that he and Lou is at Starbucks in ten."
"Are they really sure about that we should go on the city without our guards?", frågade Zayn oroligt. Jag höll med honom om det och vi båda tyckte det var som en dålig idé, speciellt nu när vi var som tröttast och inte orkade med så mycket skrik. 
Vi bad Niall skriva att vi kunde ta något att äta vid flygplatsen istället, för allas säkerhet och inom några sekunder fick Niall svar tillbaka, självklart hade det inte ens tänkt tanken att fansen skulle hitta på oss lättare om vi visade oss för mycket, därför bestämde vi att vi skulle mötas vid flygplatsen istället. 
 
Vi tog den långa vägen till flygplatsen för att göra av med lite tid. Tio minuter innan vi skulle möta Paul svängde vi in på en parkeringsruta, hoppade ur bilen och släpade våra resväskor fram till den lilla porten som Paul endast reserverat för oss för att minska skrik och trubbel. Vi gick igenom den och mötte snabbt Louis och Harry som låg där, de såg inte så speciellt glada ut, men det visste ju jag med. Att lämna någon man älskade är alltid tungt. 
"You'll meet each other in one week again, the time goes fast, I promise.", jag kramade om Harry som inte alls var va med detta. Med tanke på att Louis och Zayn hade börja vänts sig med saknaden och att behöva säga hej då, men det hade ju förmodligen inte Harry, eftersom han aldrig visat sig kär på det här sätter förut. Vi alla gick in i en gruppkram och tillsammans skulle vi bekämpa saknaden tillsammans, som vanligt.
 
Klockan var nu tio över sju och Paul hade fortfarande inte kommit. Zayn tänkte precis ringa honom när min mobil ringde, Paul stod på displayen och jag svarade direkt.
"It's Liam.", svarade jag så piggt och diskret som möjligt. Han var ju trots allt en utav de som bestämde över oss.
"Hi Liam. Sorry I'm late but before we travel the world, the rest of our team wants to meet you guys, it's really important. Come to our studio now."
Innan jag hann säga ett ord så hade han redan lagt på. Jag suckade. Han hade inte alls låtit särskilt glad och han lät ganska så sträng, jag kände på mig att vi var på något sätt i trubbel just nu. Resten av killarna tittade oroligt på mig, jag berättade om det korta samtalet och vi for direkt till bilen igen för att fara till studion som vi blivit tillsagda. 
 
"Alright boys, the rest of the team is in there. Follow me.", Paul hade ställt sig utanför och mötte upp oss som vanligt, men denna gång var leendet på hans läppar försvunnen. 
"Can you just tell us what's going on?", försökte jag och tittade på de andra. Paul suckade och skakade på huvudet, det syntes att han var besviken på något.
"Haven't you guys read the magazines?"
"No.", svarade vi alla i kör och tittade förvirrat på varandra men vi hann inte säga mer förrän vi var inne i det ljusa rummet där Magi, Theo och Rikard satt med händerna ihop dragna. Vi kunde se på deras miner att de var arga, även om vi ofta brukade komma överens med just dessa chefer rätt bra, men just nu kändes det i luften hur arga det var, jag visste dock inte vad vi hade ställt till med än. Det var även ett tag sedan vi var här, vi hade inte hamnat i tidningarna på väldigt länge nu så detta snack med denna del av managementet var ett tag sedan nu.
"Hello boys, sit down.", började Magi och drog till med sitt påmålade leende. 
"We should to Ghana in just two hours, what's the problem?", som vanligt tog Louis första orden och det märktes hur irriterad han var, visst det var väldigt tidigt på morgonen och vi alla var trötta, men man riktigt hörde hur irriterad Louis var.
"You'll have time for that, this is more important.", klagade Rikard och slängde fram tre stora tidningar, alls tre med stora rubriker om Harry. Jag behövde inte längre vara orolig över att jag gjort något fel, men däremot blev jag orolig för Harrys skull, jag visste hur stränga och orättvisa detta team kunde bli. 
"Can you explain this for us, Harry? Or anyone else?", med spända ögon tittade Theo på oss med armarna som nu var ett kors på hans bröst. Jag grabbade tag i en tidning och behövde bara läsa på den stora rubriken för att veta att det tidningarna skrivit var bullshit.
"Harry is a sexutilized. He just want sex.", Magi citerade texten jag nyss läst för mig själv. Jag visste inte riktigt vad jag skulle säga om detta och vilken idiot kunde ha mage till att ens säga något sånt om Harry?
"We really don't know about this.", förklarade Niall och slängde den ena tidningen bakom oss. 
"The girl as said all this things to the magazines should has any connection with you Harry, with hers own word anyway. She's name is Hannah and is this true as she said?", Harry satt tyst på hans stol och sa ingenting, han verkade inte vilja prata om det men Rikard fortsatte. "Can you guys go out? Just for a minute we wants to talk alone with Harry."
"No.", protesterade Louis, till min egen förvåning, eller rättare sagt, till allas förvåning. "We haven't any secret for us anyway, you can say it in front of us too.", jag såg hur Harry tacksamt tittade på Louis och sedan tillbaka på de tre förvånade teamet. De var förmodligen inte alls van med att någon sa ifrån, och speciellt inte vi.
"We don't think that this blonde girl saying the truth. But we have seen Harry with this girl before and we just wants to know the truth now, from Harry.", han svalde och tittade mot oss för någon slags bekräftelse att vi fortfarande stod på hans sida. Sedan började han, sakta men säkert berätta från hela första början, om hans misstag med den one night standen och hur han trodde det var tjejen hans hjärta höll kärt, till dagen på El's fest när hon då tydligen hotat med att han skulle få ångra detta. 
Teamet nickade och såg en aning säkrare ut och för oss så fanns det ingen tvekan om att hon var en hemsk ryktesspridare.
"We believe you, Harry.", började Magi, en aning gladare denna gång. "Linn seems like a good girl, and even if your fans don't like her, prove them that you really do.", lika som de fyra andra killarna bredvid mig blev jag riktigt förvånad. Oftast var det Magi som ville föra oss bort ifrån våra flickvänner, men inte denna gång. Vilket jag såg på Harry att han tyckte det var skönt. 
"But the fans are very confused about all this, just do something that they didn't believe in this rumors.", konstaterade Theo med höjda ögonbryn.
"Yeah, absolutely.", bekräftade Harry med ett leende. 
"Have a good week in Ghana boys, and let's go before you miss the flight.", sa nu Rikard och räckte ut sin hand mot oss, villigt tog vi tag i den och skakade om den.
 
"Harry_Styles; don't believe in the sick rumors in the magazine guys, nothing is true, just rumor.
Now we're on our way to Ghana, the free time is over, time to work. x"
Jag läste Harrys tweet ett antal gånger och tyckte det var riktigt bra skrivet, jag lärde bara tycka på RT och jag läste igenom kommentarerna och de mesta såg bra ut, jag såg en väldigt bra kommentar, men när jag då skulle visa Harry så fick jag syn på att både han, Zayn och Louis sov. Jag tittade på Niall med ett leende, nu var vi påväg.
 
Linns Perspekriv;
Jag tittade på El som stod i dörröppningen till mitt rum, yrvaket ställde jag mig upp och gick emot henne, vi båda var väldigt nere över att de tidigt hade lämnat oss men ändå hade jag lyckats somnat om. Jag log dock åt när jag tänkte på hur perfekt gårdagen blivit, och Eleanor såg minst sagt ut att ha haft det lika bra hon med.
"Mom, dad and Louise just go out and did something. What do you think, breakfast time?"
"Always ready for breakfast.", svarade jag fort och följde henne ner, vi bestämde oss för att lyxa till det och baka scones till oss. 
 
Brödet stod inne i ugnen och El tog en dusch. Jag sprang då upp och hämtade min mobil, två meddelanden hade jag fått under min tid nere och jag klickade först upp Harrys meddelande som berättade att de nu var påväg. Jag log. Leendet försvann dock när jag fick syn på det andra smset, även om jag tagit bort numret så kände jag fortfarande igen de tre första siffrorna, vilket räckte för att jag skulle veta vem det var, Carl.
 
~ Jag saknar dig, önskar det var vi igen ~
 
--------
Åh no! Drama! Hur reagerar hon på det? Har hon verkligen gått vidare från honom? Kommentera!!


tipsar om noveller jag läser

4
Hej på er fina läsare! Vill även passa på att meddela att jag är hemma nu, heehe. Käns skönt att komma hem till sin egen säng igen efter ca två veckor. Hoppas ni alla har det bra och har klarat er med mina mobil-delar, men som det ser ut så verkar det som att ni tyckte det gick rätt okej ändå. Har även en ny header, hehe. Tyckte det behövdes! jag blev personligen nöjd, vad tycker ni? Fick även kommentaren om att skriva ett inlägg om vilka bloggar jag läser, och det kan jag mer än görna göra. Nästa del kommer imorgon för er som undrar! 
 
 
 
http://onedshow.blogg.se och http://onedtales.blogg.se.-
- De är mina två favoriter just nu som skriver med engelska dialoger. Det är välskrivna kapitel och dessa två tjejer skriver så otroligt bra, båda två. Man får riktigt bra one direction -feels när man läser dessa två noveller så jag tycker verkligen att ni ska kika in och börja läsa de underbara novellerna. En är om Louis och en om Harry. 
 
http://fearme.blogg.se och http://directioneernovell.blogg.se:-
detta är mina två favoriter som har dialogerna på svenska. Jag är helt fast i dem och jag gillar dem riktigt mycket. De båda är väldigt välskrivna de också. Speciellt Fear me, som handlar om Harry. Jag verkligen älskar hur han är i denna novell och trots att han kan vara lite weird i novellen så är han så otroligt underbar, ändå. 
Directioneernovellen, om Louis, fasnade jag nog för lite för att. Den är inte riktigt som alla andra och att Justin Bieber är med gör att den är lite mer speciellare. Kika gärna in dem två om ni gillar att se killarna med svenska dialoger! 
 
Sen kan jag även säga att dessa fyra inte alls är alla jag läser, utan det finns två till. 
http://onedirectionfanfic.blo.gg/ - denna var min absoluta favorit, och är fortfarande. Dock har hon tagit en paus ifrån novellen vilket jag tycker är riktigt synd eftersom jag verkligen älskade novellen och sättet hon skrev på. Men, men. Jag får hoppas att hon snart kommer tillbaka, är väldigt ivrig på vad som ska hända!
 
Sedan har vi http://berattelsermedonedirection.blogg.se - om man gillar noveller med väldigt mycket dialoger och inte så mycket beskrivningar så är det här en bra novell. Handlingarna är alltid riktigt bra och det är nog därför jag har stannat kvar på den novellen. Engelskan är (exakt som min) inte den bästa och det är ganska så ofta felstavningar i meningar, men ändå så är det en läsvärd novell och jag har gillat den sedan dag ett. 
 
Nu har jag tipsat om mina noveller jag läser, kika in på alla vettja! x

Everything about you, del 40

8
Linns Perspekiv;
Vi tänkte först att gå in till dem och ha en liten egen stund med bara El och Lou, men då insåg vi hur mycket klockan faktisk var och när jag tänkte efter så hade dagen varit väldigt lång och händelserik. Nu behövde jag sömn, vilket även Harry ville ha så att prata skit med de två i rummet bredvid fick vänta tills imorgon.
 
Harrys Perspektiv;
Jag vaknade av att jag kunde höra rassel bland tallrikar och bestick från nedervåningen, jag kollade åt Linns håll och jag kunde inte låta bli att hålla leendet borta när jag fick syn på henne. Hon var så vacker när hon sov och jag undrade om hon verkligen visste om hur söt hon faktiskt var. 
Lite diskret sträckte jag mig efter telefonen för att titta tiden på dygnet och till min stora förvåning så var den redan halv tre. Hade jag redan sovit bort halva dagen? Men samtidigt så var det behövligt och skönt med tanke på hur sen gårdagen blev och att det faktiskt var min sista lediga dag på väldigt länge. Hur jag skulle kunna hinna med att träffa Linn under vår Europa turné som startade bara om två veckor skulle bli en utmaning och jag visste att vi båda skulle få det jobbigt, men även så visste jag att det var Linn jag ville ha och det var henne jag skulle kämpa för. 
Att detta var den enda dagen på en dagen på en vecka vi skulle ha tillsammans gjorde mig lite nere, men ändå så ville jag göra det bästa av situationen eftersom att veckan jag kommer tillbaka hit så har hon sina kompisar här och veckan efter det åker både jag och hon iväg, dock nästan till lika platser med tanke på att Norge skulle bli vårat första stopp. 
Att göra dagen till den bästa fick vi i alla fall inte genom att ligga här halva dagen, även om det var mysigt och att jag helst skulle vilja ligga här föralltid så ville jag ändå göra så mycket med henne sista dagen, jag ville visa henne allt kändes det som just nu.
 
Jag pickade löst på Linn och med ett ryck så öppnade hon ögonen och ett svagt, brett leende letade sig fram på hennes läppar när hon fick syn på mig.
"Are you hungry?", jag skrattade åt frågan och skakade på huvudet.
"No, not at all. But it's our last day together for ourselves in two weeks, I want to do something.", jag påminde sedan både mig själv och henne om resan till Ghana och att vi var egentligen mitt uppe i våran TMH-tour, och jag nämnde till och med något om att hennes kompisar kommer om en vecka också, vilket hon helt verkade ha glömt att lagt på minnet och det verkade heller inget hon såg fram emot, men ändå så nickade hon förståeligt på huvudet och kröp ännu närmare mig och där blev vi liggande längre än jag hade trott.
 
Linns Perspekiv;
"Are you for sure about you're not hungry?", för säkert åttonde gången frågade jag Harry den frågan och han svarade lika svar efter varje gång, han var absolut inte hungrig. Egentligen förstod jag det jag med, men jag hade efter varje fråga hoppats på att han hade ändrat sitt svar eftersom det bara skulle resultera till mer tid med honom.
Det var söndag redan. Harry och killarna åkte tidigt imorgon bitti och blev borta veckan ut, när de sedan kommer tillbaka så är förmodligen Elin och tjejerna redan här. Jag suckade när jag tänkte på allt drama som uppstått mellan oss men det gjorde mig lite ledsen att Nadja knappt försökt, att hon knappt visat att hon ens bryr sig lite.
Harry stod i dörröppningen och tittade på mig med den där blicken bara han kunde ge mig, de där gröna ögonen var svåra att motstå och jag föll dit direkt, jag stirrade rakt in i dem och blev gång på gång bara mer och mer kär i denna fantastiska kille.
"I'll pick you up here at 7pm, you're ready then, right?", jag visste inte vad han hade för planer men jag nickade villigt med huvudet.
"Sure, See you then.", vi avslutade med en kort kyss innan han begav sig ut i den härliga sommarvärmen. Jag suckade lyckligt när jag passerade den långa hallen för att att sedan komma i i köket där El och Louis redan satt med ett varsitt flin på läpparna.
"What?", suckade jag, med ett försök till att inte flina alls, dock misslyckades jag ganska rejält med det och såg förmodligen väldigt dum och röd ut just nu.
"How are you today then, Mrs Styles?", Louis tog en sked med fil i munnen och hade fortfarande sitt retfulla flin på läpparna.
"Don't be silly, Lou.", förvanade El och tittade på Louis men fortsatte snabbt. "Congratulations to you, babe! I'm really glad for your sake."
Louis tuggade snabbt ut munnen med fil och flingorna och övertog Eleanors ord.
"Yeah, seriously, we all are very happy for you. Me and the others have never seen Harry so happy with someone before, thank you!", självklart blev jag glad av deras fina ord och leendet ville nästan inte försvinna, förrän jag kom att tänka på hur det skulle bli när jag var tvungen att åka hem och vi båda lärde återgå till våra vanliga liv igen. 
"I'm just afraid of what should happens next, when I'm leaving this and going home to Sweden again, it's a very long distance between us."
"Yeah, absolutely it is. But distance is no big deal if it's real love we talking about. You and Harry will be fine.", förklarade Louis med ett leende.
"Exactly,  and can me and Lou do it, you two can it too.", tillade Eleanor och jag kunde nu inte motstå att ge dem en varsin kram, för det förtjänade de verkligen.
-
-
Klockan var halv sju och solen lyste fortfarande, det var varmt ute och det såg heller inte ut att bli så värst mycket kyligare. Idag körde jag även med plattat hår för en gångs skull och till klädsel så blev det ett par byxor, ett linne och över det så fick det bli en jeans jacka. Ögonen målade jag bara på med lite mascara och läpparna fick nöja sig med ett rosa läppstift som passade perfekt till det pudret jag hade på kinderna. Även om det var Harry jag skulle träffa så kunde jag ju för en gångs skulle ändå se någorlunda bra ut framför honom, jag hade heller ingen aning om vad vi skulle göra men skulle jag vara ärlig så hoppades jag på att komma bort till en plats där vi fick vara helt för oss själva. Men om vi sedan hamnade tillsammans med några av de andra killarna med deras flickvänner hade inte det spelat mig någon roll.
 
Under tiden jag väntade på att Harry skulle anlända på uppfarten på gården så gick jag med långa steg ner, men till min besvikelse så var varken El, Louis eller moster hemma. Det var bara jag och en till person, personen jag för tillfället fruktade som mest, men samtidigt älskade så innerligt mycket, innerst inne. 
 
Jag gjorde allt som kom i min väg för att slippa möta mammas blick när hon självklart skulle ställa sig och titta på mig i hallen. Jag kunde se i ögonvrån hur hon granskade mig men jag försökte ignorera henne så gått jag kunde.
"Vad fin du är, ska du ut med Harry?", jag tittade på min armklocka och fick se att den endast var kvart i sju än. Okej, Linn. En kvart kvar, det klarar du, håll ut. "Jag vet att det blev fel sist vi pratade igen, men jag vill verkligen att vi ska kunna prata med varandra igen, som förut."
"Ingenting kommer någonsin bli som förut igen mamma, jag försökte att gå vidare första gången och förlåta dig, men du gjorde samma misstag igen bara något år senare. Jag borde ha förstått det.", jag kunde inte ignorera henne längre och det kändes riktigt bra att ha det sagt. Jag såg hur ställd hon blev och jag kände hur modet och säkerheten i rösten bara blev mer och mer osäker. "Inatt när han kom så försökte jag bara försvara dig, sen får man bara skit tillbaka. Du anar inte hur ont det gör i mig mamma."
Jag tog steget bakåt och satte handen på handtaget. Jag skulle just till att öppna när jag hejdades av mammas ord.
"Jag pratade med pappa idag.", min kropp stelnade till is men huvudet var fortfarande fäst framåt. "Vi har saker och ting utrett kring huset och sånt. Han har fixat allting, även köpt nya saker till er två. Han ville även att jag skulle hälsa dig en sak."
Sakta vred jag mig mot henne och såg hur rutten och förkrossad hon såg ut, men jag fick absolut inte visa att jag brydde mig. För att visa det så lite så möjligt så knep jag ihop hårt med munnen, kisade allvarligt med ögonen och la armarna i kors. "Först och främst så vill jag säga förlåt, förlåt för allt jag ställt till med men de jag vill ha sagt är att huvudsaken hur det blir med oss efter detta så ska du alltid veta att jag alltid kommer älska dig och du kommer alltid vara min dotter." 
"Vad var det pappa hälsade?", jag tittade allvarligt på henne, som om jag tänkte att hennes ord inte betydde något alls, fast egentligen gjorde dem det. Men, hon kände mig, ville hon ha mig tillbaka, så behövde hon verkligen göra allt och bevisa att hon verkligen menade det hon sa. 
"Han..", hon svalde med tårarna i ögonen. "Han önskade du hörde av dig till honom och sedan så sa han att han köpt lite nya inredningar till ditt rum. Sedan så ville han be om ursäkt han med, för att saker och ting har inträffat men han, likväl som jag, älskar dig. Han tar dig som nummer ett och det ville han att du skulle veta, du kommer alltid vara hans prinsessa.", tårarna som trängt sig fram i mina ögon blinkade jag våldsamt och snabbt bort. 
"Jag älskar honom med.", fick jag ur mig. Jag ville säga så mycket mer, men samtidigt fick jag inte fram ord och plötsligt hörde jag glatta tutningar från utsidan, snabbt öppnade jag den stora dörren för att försäkra mig om att det var den jag trodde att det var, och just precis, det var det.
"Jag måste gå nu, Harry väntar.", sa jag med det kallaste tonläget jag kunde och snabbt öppnade jag dörren helt. 
"Ha det bra ikväll gumman, hälsa Harry.", jag ignorerade hennes försök till att framstå som en bra mamma och gick med snabba steg fram till bilen där Harry satt i framsätet. 
Känslan inom mig sade att detta kunde bli en rolig men osäker kväll. Med tanke på mitt humör just nu så var jag bara rädd att sabba allting, hoppades verkligen att Harry nu kunde få mig på bättre tankar.
 
Harrys Perspektiv;
Linn kom med ganska så upprörda steg mot bilen och jag kunde se hur hennes mamma tittade efter henne när hon snabbt hoppade in i bilen.
"Hey babe, what's up?", hon höjde ögonbrynen och skakade på huvudet.
"Just drive away, fast.", hon gav mig en blick som man nästan inte vågade säga nej åt. Sekunderna efter det så var vi ute på de stora vägarna igen och Linns blick var fäst mot fönstret. Jag förstod självklart att något hade hänt men skulle jag verkligen våga fråga? Det kanske skulle förstöra hela kvällen.
Jag harklade mig hastigt och lockade äntligen åt mig Linns uppmärksamhet, hon tittade mig i ögonen och log ett genomskådat leende. Jag tittade delvis på vägen men om jag skulle vara ärlig så kunde jag nästan inte låta bli att ofta kasta blickar på Linn, hon var så perfekt, hela tiden. "I don't even know what's happened before, but just now we just might do this for us and not thinking about anything else?", jag log ett lyckligt leende mot Linn med ett försök att lätta på den spända och tysta stämningen som fanns i luften.
"Yeah, you're right Harry. I'm sorry if I destroy something with my attitude, I'm just so tired of mom, but yes, this is our night and it started not well at all, but now we have some fun!", konstaterade hon med dyster suckning som förmodligen skulle bli hennes sista för denna kväll. "Nice blazer by the way."
Jag log åt mig själv när jag tänkte på att hon faktiskt lagt märke till att jag klätt mig lite finare än vanligt. Jag tog hennes hand, gav henne ett tacksamt leende innan jag riktade uppmärksamheten åt körningen istället. 
 
"Where are we going?", frågade Linn för första gången under hela bilfärden, jag hade dock trott att set skulle bli fler frågor ifrån hennes sida men dem slapp jag denna gång, som tur var. Jag parkerade bilen på den lilla parkeringen vid parken jag och pappa brukade parkera när jag var mindre och vi åkte enda in till London för att göra våran årliga fiskerunda. Jag log av tanken och steg sedan ur bilen, jag visste att Linn var riskabel till att öppna sina egna dörrar, därför så var jag snabb dit endast för att få öppna den åt henne.
"We're actually here now, we should just go a little bit in there.", hon tog tag i min hand utan några som helst protester och tittade nyfiket åt hållet jag nickade. Hand i hand gick vi när vi tillsammans passerade den lilla skogsstigen, förbi det blåa vattnet där endast vågorna kunde höras för att slutligen komma upp till platsen där jag ordnat picknick inför kvällen. Den gröna plätten med utsikt från havet var perfekt och absolut en av mina favoritplatser sedan barndomen.
"Harry, this is amazing. It's all this for me?", hennes ögon glittrade när hon fick syn på filten som låg på marken och hennes mörka hår bara följde med vindens håll. 
"Of course. I wanted to take you to one of my favorite places before I leave."
"Yeah, it's such a beautiful place. Just as you, Harry.", hennes ord fick mig att rysa till. Att höra att jag var vacker hade jag hört många gånger, men att höra det från just Linn gjorde det mer speciellt på något sätt. 
Vi slog oss ner på den svala filten och tittade ner mot vattnet som fortsatte att våga fram och tillbaka. Linn låg tryggt i mina armar och här kunde verkligen ingen störa. Men att tanken att behöva lämna detta för mer jobb imorgon fick mig faktiskt att må dåligt, visst skulle det bli kul att komma tillbaka till vanliga rutiner igen och få träffa alla våra underbara fans, men all denna stress och det fullspäckade schemat gjorde mig nästan galen. Därför var denna plats även ett sådant fridfullt ställe att avsluta sin lediga tid på.
"What are you thinking about?", jag insåg då att jag som vanligt fastnat i mina egna tankar för tillfället. Linn tittade undrade på mig med ett brett leende på läpparna. 
"Nothing, I think. Just how happy I'm with you and how hard it will be when I'm leaving because the tour.", svarade jag ärligt och Linn såg till en början lika besviken ut som jag, sedan blev hennes leende lite större och hon tog sin hand som sakta ströks över min kind.
"Don't worry about that. We can do this, together. Right?", jag log och skulle precis öppna munnen när hon fortsatte. "It will be hard when you're leave me and I'm in Sweden, but sometimes I can be with you and the boys on the tour and in your spare time you can come to me. We'll working on this and can Perrie and El do is, so can I."
Stoltheten över Linn ökades i grader när jag hörde hennes ord och jag blev faktiskt väldigt rörd över det hon sa, det var också precis det jag behövde höra, det var då jag förstod att hon var precis lika säker på detta förhållande som jag var. 
"I'm so proud to call you my girlfriend.", jag kysste henne med ett leende på läpparna och kärleken bara spred sig i luften runt omkring oss. Jag var så himla kär i denna tjej.
"I love you, Harry. You did my day with all these things. You're the best boyfriend in the world.", utan ett ord så låg vi med våra fingrar knutna med varandras och med våra läppar som hungrigt åt upp varandra på en tunn filt på ett ställe där jag praktiskt taget växte upp vid, det var en fantastisk kväll med ett fantastiskt sällskap och imorgon skulle jag ge mig iväg för att fortsätta världens bästa jobb med tankarna inom mig att min starka flickvän bara var stolt och lycklig för min skull, ja mitt liv just nu va komplett underbart. Nu mådde jag bra.
 
 
-
-
Kanske lite tråkig del, lite kärlek men samtidigt  lite annat. Men jag kände att detta i denna del lära hända det också, även om det ej hände så mycket. Haha. Lång blev den oxå, förlåt för er som ej orkar läsa långa men kände att jag ville skriva av mig lite! Hoppas de iallafall var okej !
 
Men den är väl ändå värd att kommentera? Gör mig glad! 


Everything about you, del 39

11
Linns Perspektiv;
"Han är en idiot mamma, han förtjänar att dö.", jag visste inte vart ifrån jag tog modet att säga det men innan jag ens hann tänka så höll jag i mosters hårda skohon i handen. Jag tänkte precis släppa taget om det och slå det i Ians huvud när en röst stoppade mig, en röst som inte var mammas.
"Stop it! Linn, are you crazy?", det var Harry.
 
 
".. Yeah, okay. Thanks.", jag visste att det inte var någon idé att ljuga, speciellt inte för polisen. Jag berättade som det var och hur situationen såg ut från mitt perspektiv. Vi fick en och en gå ut och berätta det vi visste och även om det var jobbigt så var jag riktigt glad över att Harry ringde efter hjälp. Även Louis och Eleanor hade hunnit hem i lagom tajming och råkade se de två polisbilarna som var parkerad utanför huset. De kom dock in i hallen precis när jag skulle gå ut och berätta min story, därför fick Harry förmodligen även berätta för dom. 
 
Jag stängde igen ytterdörren från insidan och mötte de alla fyra chockade men även rädda människorna som nu stod i en hög mitt framför mig. De sa inget och det verkade inte heller som att någon skulle göra det. Harry kom däremot emot mig och vred in mig i sina armar och som vanligt så lugnade jag ner mig en aning. Jag kastade en sidoblick på mamma som mest såg ut att skämmas, och sedan på El och Louis som mest bara var här för nyfikenhetens skull, antog jag.
"Linn.", började mamma skeptiskt och tittade besviket på mig. "What should happened if Harry hasn't been here with you and stopped you, what if you had killed him.", jag kunde känna hur den spända stämningen svävade i luften och helst ville jag bara gå fram till mamma nu och klappa till henne, varför kunde hon bara inte förstå att jag bara ville försvara henne.
"What if you, mom. What should happened if you didn't met him for the first time, then this never should happened.", jag kände hur jag nästan skrek åt henne och ilskan bara for inom mig, om det inte hade varit för Harrys hårda grepp om mig så hade jag inte alls vetat vad jag hade gjort, just nu var jag bara arg och kontrollös. "Think about it instead to blame me."
Jag lyckades rycka bort Harrys armar kring mig och riktade blicken mot ytterdörren igen. Jag öppnade den och möttes av en kall vind som svepte förbi, dock hindrade inte det mig för att gå ut. Var det något jag bara älskade, som jag alltid gjorde om jag var ledsen eller behövde vara ifred, så var det att gå ut, mitt i natten och bara rensa tankarna i den kalla luften, det var underbart.
"Were are you going?", den hesa rösten ekade bakom mig och hans fotsteg hördes komma emot mig.
"I need some air and I want to go out and just think.", mumlade jag och tittade mot Harrys håll. Hans ögon glänste lika mycket som alla andra gånger och innan jag hann säga emot så hade jag min lilla hand i Harrys stora.
"I'll never leave you alone at Londons big streets in the middle of the night. I going with you, okay?", jag skulle helst inte tacka nej till lite ensamhet just nu, men samtidigt så kändes de som en trygghet att ha Harry här, som om att han faktiskt skulle kunna skydda mig om något hemskt skulle inträffa. 
 
Vi hade gått en bra bit, självklart under tystnad. Vilket både kändes ganska obehagligt men samtidigt så fridfullt, så tyst. Att kunna höra fåglarnas läte  klockan två på natten kändes underbart och himlen va så otroligt vacker, nästan som att man inte kunde sänka blicken ifrån den.
"Would you talk about it? About your mother, and him. Or something else?", Harry tittade undrande men samtidigt säkert på mig. Jag visste att jag inte behövde undanhålla något för honom och jag ville så gärna att han skulle tro på mig denna gång.
"When I saw how he looked at mom when she opened the door, I was scared, so scared. He was so horrible and awful. I've never been this scared before, but then. I didn't know what to do. But when he hit her, I just felt like I can't act like I don't care anymore, I already hated him because he took my mom away from me and dad, but after that, I hated him just more, I don't know what I thought but I just run downstairs and kicked him away from mom as just laying there. I just wanted to killed him, so much I hated him. But then you came, and I'm very thankful for that. I don't want to be any murder.", klargjorde jag. Jag lyckades hålla hela meningarna ganska seriöst, men sen på sluter kunde jag inte låta bli att vara sarkastisk. Harry flinade och verkade förstå min ironi i det hela men blev ganska fort seriös igen.
"Have you told the police this words?"
"Yeah, I did. They deserves the truth, and it's their jobs to take a idiot to the prison as I hope he comes.", Harry fnös till och stannade till, han tog mina båda händer och stirrade mig djupt in i ögonen.
"He maybe can't be in the prison because they might not take this as any serious case. But I promise, now in that moment, he's gone and he would never hurt you or your mother ever again.", jag ville så gärna tro på hans ord, även om jag nästan visste att om han skulle släppas så skulle han komma tillbaka för hämnd, men för tillfället vågade jag inte tänka så. Jag ville tro på Harry även om något i mig sa ifrån. 
Våra läppar skulle precis mötas i en perfekt kyss under den fina himlen då vi avbröts av skrik som vi båda visste kom ifrån, åh nej, de hade hittat oss. 
Harry tittade på mig med en beklagad och orolig blick. Jag gav med mig ett tillgjort leende som sa ungefär att 'det är okej'. Även om jag ville ha honom för mig själv, bara nu, så ville fansen precis lika för mig, och jag visste ju vad dem betydde för Harry, därför fick jag absolut inte komma emellan dem. Det var dock bara några styckna, klockan var ju faktiskt mitt i natten. Jag backade undan och stod med samma leende på läpparna som jag gjorde till Harry, som jag tittade på fansen. Jag stod en bit ifrån dem, tillräckligt långt bort för att inte synas på bilderna de tog tillsammans men nära nog till att höra vad dem säger till varandra. De var inte så små fans denna gång heller, utan denna gång var dem kanske runt femton-sexton årsåldern.
"I love you soo much Harry! Why are you out here now?", sa den ena tjejen med det svarta håret. Han gav mig ett leende och tjejerna fick genast syn på mig och blickarna dem gav mig fick mig att känna mig en aning orolig.
"Me and Linn just took some air too be for ourselves."
"But Harry, why are you with her? She's ugly and you deserves someone better.", jag stelnade till. Det fattades bara det och de gjorde faktiskt ondare att höra det i verkliga livet än att läsa dem. Vissa människor var verkligen hemska.
"No, you had wrong. Linn is the most handsome and kindest person I've ever met and I think we should go now.", utan ett hej då från Harrys sida så vände han sig om och tog armen om mig. Jag var fortfarande ställd efter det som hänt tidigare och även det som hände nyss. Jag kunde inte riktigt fatta att det var verkligheten vi pratade om, världen var så hemsk ibland.
 
"Don't care about them.", vi hade kommit hem från den minnesvärda promenaden och vi låg äntligen i min säng igen. "They don't know how we have it. They know nothing about us. And they don't know how much I really love you."
"Do you? Really?",  jag kunde inte låta bli att fråga. "To be honest, why?"
Han skrattade till och tog tag i min hand och flätade våra fingrar samman.
"Why I love you? Oh god, It's too many reasons.", han flinade. "As I said before, you're the most prettiest, kindest and perfect girl I've ever met. Maybe you're not that perfect, but for me, you are. And some fans really like us, focus on them."
"Yeah, I know. But I don't want to came between you and your fans. I know how much they means to you and the other.", förklarade jag och jag såg hur han log. 
"Of course we love our fans, but they are fans. You're the girl I really love in that way. They take me as a band member in one direction, you take me as Harry as person.", hans ord fick mig faktiskt rörd. Jag verkligen älskade hur han beskrev sina känslor för mig och det gjorde mig bara mer och mer säker, säker på att Harry var den rätta. "I can prove it.", fortsatte han sedan. 
"How?"
"World you be my official girlfriend?", jag tvekade en stund, men samtidigt så visste ju alla redan om oss och tidningarna var bara förvirrade. Varför bara inte gå ut med det direkt? Jag nickade och log, ett äkta leende mot Harry denna gång. 
Han tog fram sin mobil och log ett ganska så lurigt leende. 
 
"Look at your Twitter, babe.", han hade kvar det luriga leendet på sina läppar och lydigt gjorde jag som han sa. 
Det kom nästan som en chock de jag fick syn på och jag kunde nu göra det jag velat gjort hela tiden, kalla Harry för min.
"Harry_Styles; I love my beautiful girlfriend Linn so much that it hurts. Please accept our love and be nice to her, she deserves all your respect. x"
 
Jag fnittrade när jag tittade på Harry och blev nästan lite generad, jag var inte alls van med att bli så bra behandlad som jag blev tillsammans med Harry. Plötsligt hörde vi fnitter och skratt från rummet intill, vi insåg då att El och Louis var vakna och minuterna efter fick vi även se att Louis hade twittrat.
"Louis_Tomlinson; I'm glad to hear about Harry and his new love. They are so cute together and we are very happy for these sake. Congratulations too you two, mate ! :)"
 
Vi tänkte först att gå in till dem och ha en liten egen stund med bara El och Lou, men då insåg vi hur mycket klockan faktisk var och när jag tänkte efter så hade dagen varit väldigt lång och händelserik. Nu behövde jag sömn, vilket även Harry ville ha så att prata skit med de två i rummet bredvid fick vänta tills imorgon.
 
-----
Tyckte det var på tiden med ett ganska så bra slut denna gång. Vad tyckte ni? Å vad blir nästa drama? Kommentera bra nu så kommer nästa redan imon ist för i övermorgon! ;)


Everything about you, del 38

6
Linns Perspektiv;
"Uhm, okay. Sure.", medgav jag mig tillslut. "But please Harry. Trust me next time, okay?"
"I promised.", han reste sig upp och la sig bredvid mig i sängen. "But I have something I need to tell you, something I don't want to do, but I must.", jag stelnade till och tittade upp på Harry som inte heller såg så värst glad ut.
 
 
 
 Länge satt vi under tystnad och bara tittade på varandra. Han låg vid min sida i sängen och höll mig tätt intill honom, som vanligt. 
"Or, to be honest, I really want this, it's not for me I do it.", från ingenstans öppnade han munnen och fortfarande så förstod jag inte vad han pratade om. Vad var det han skulle behöva göra, som var så viktigt? "On monday, me, the boys and the rest of the crew should go to Ghana.", jag stelnade återigen till, fast denna gång var det inte av rädsla, utan i chock.
"Ghana? In Africa?"
"Yeah exactly, we should be there in one week, we should record our new music video for Red Nose Day and then see how the kids has it there. It'll be very interesting and I know that every kid in this place has it hard.", jag kunde inte låta bli att le. Han och killarna var verkligen så goa, så himla snälla och tänkte inte bara på sig själva som man så gärna skulle vilja tro. 
"I'm proud of you, Harry. I'm glad you do it for them. But I'd miss you, of course.", han gav mig sitt flirtiga leende som jag inte riktigt visste vad han menade med ännu, men jag kunde inte låta bli att le åt den otroligt vackra killen jag hade några centimeter ifrån mig. 
"I'd miss you too, babe.", hans läppar mötte mina i en perfekt kyss. Det fanns inte ord till hur mycket jag älskade sättet han nuddade mina läppar på, sättet han höll om mig på eller sättet han bara fick hela mig att vara så lycklig, aldrig hade jag känt denna känsla tidigare. 
"Thank you, Harry.", han tittade upp från taket och riktade en oförståelig blick mot mig. "For show me what real love is."
Utan ett ord så pressade han sina mjuka läppar mot mina i en passionerad kyss och den blev allt bara mer och mer intensiv. Jag visste vad som skulle hända nu och skulle jag vara ärlig så var jag mer än redo, med Harry så kändes allt rätt. Han stannade upp och tittade på mig.
"Do you want this?", hans varma andedräkt slog  rakt ner i mitt ansikte samtidigt som han redan dragit av både mig och han tröjan. Jag log och nickade tryggt och säkert åt Harry som fortsatte. 
Då och då ryste jag till av hans små beröringar och det märktes tydligt att han gjort detta förut. 
"But I'm not so good at this and remember it's my first time.", jag tittade med rosenröda kinder på Harry som för ett ögonblick tittade upp på mig. 
"Don't worry, I'll take care of you and nobody is good in the first time.", han gav med sig sitt flirtiga leende och kysste mig ömt på munnen och fortsatte ner mot halsen. Allt var så underbart, hela situationen. Det var precis så här jag ville ha det första gången. 
 
"You were very good to be your first time.", jag skrattade åt Harrys onödiga kommentar och boxade till honom löst från sidan. 
Jag låg i hans armar och ingen sa något på flera minuter. Han strök sina fingrar längs min arm vilket direkt gav mig gåshud. 
Vi båda röck till när vi hörde en hög signal och en skärm som lyste upp hela rummet. Jag kollade på Harry som redan sträckt sig efter sin mobil. 
"It was just twitter.", förklarade han och klickade på notisen han fått. "Liam and Niall has tweeta."
Jag fnissade till och tittade med höjda ögonbryn på Harry. "Have you  noticed activated when the boys send a tweet?"
Han flinade stort när han insåg hur fult det lät, men han svarade sedan ärligt.
" 'Course, how could I otherwise see everything them writing?"
"You're sick.", konstaterade jag och pussade honom lätt på kinden.
"Have you twitter, by the way?", han tittade undrande på mig och jag kom då att tänka på att vi nästan inte alls pratat om något alls sånt där under tiden vi träffats. Mer än de olika haten jag fått dagligen.
"Yeah, I actually have. But you don't need to follow me, your fans had already found me.", jag rullade mina ögon och tittade tröttsamt mot Harry som bara fnös till.
"What's your name?", han såg redo ut att börja knappa in mitt namn. 
"Just search on my name, Linn Steneberg, I already follows you.", berättade jag och han tittade konstigt på mig.
"Do you? Why you didn't say anything about that? I should followed you early then.", jag fnissa till igen och sträckte mig efter min mobil också. 
"I've do it for over one year ago. As I said before, one of my friends is crazy in you and forces us other to follows you too.", han nickade och jag märkte direkt hur han bläddrade och läste. 
"Who's those other?", jag förstod först inte vad han menade förns han visade mig en bild som jag lagt ut bara några timmar innan jag åkte hit. 
"It's me, and the other brunette girl is Elin.", jag svalde hårt. "And the blonde girl is Nadja."
Han verkade granska bilden noga innan han sedan öppnade munnen. 
"And she's a fan?", jag bara fnös till när jag tänkte på hur galen hon faktiskt var i dessa killar, dessa killar som var precis som vilka andra killar som helst. Jag nickade som svar tillslut, vilket fick Harry att le. "A big one?"
"I guess so.", svarade jag kort och enkelt, för var det något jag helst undvek att prata om just nu så var det Nadja. 
"Wow, she has wrote to us very many times here I see.", han skrattade till och visade mig vad hennes feed bestod av, som om jag inte redan visste det.
"Yeah, I know. She's so insane.", jag log åt mig själv när jag tänkte på det, även om jag helst skulle vilja ignorera henne föralltid så visste jag att det skulle bli helt omöjligt, det var helt sjukt att det gått flera dagar sedan vi pratade med varandra, eftersom vi alltid var van att prata i flera timmar i vanliga fall, vare dag. Jag gick sedan själv ut på Twitter och märkte då att Harry börjat följa mig. Louis, Liam och Niall gjorde redan det, och jag kände mig då faktiskt lite omtyckt iallafall. För mig var det som vilka människor som helst, men jag visste att det inte skulle kändes så för alla.
Jag klickade sedan på startsidan och fick då se att Harry just lagt ut en ny tweet. 
"Harry_Styles; Had a amazing day with @LinnSteneberg today. And a big happy birthday to hers lovely cousin and my friend El! x"
Jag log när jag fick se den så jag kunde inte låta bli att RT den. Att sedan fansen kaosa upp var en annan sak, man skulle nog kunna säga att jag faktiskt var van nu.
 
Vi hade stängt ner våra mobiler och mina ögon hade precis slocknat när jag sedan hör hur ytterdörren nästan slås in. Harry såg ut att redan sova och att det skulle vara El och Louis hade jag svårt att tro, klockan var ju bara halv två på natten och som jag förstått de så skulle inte El's föräldrar komma hem förrän imorgon. Jag hörde fotsteg nerifrån, steg jag kände igen. Mamma var nere och jag kunde nästan inte motstå att titta vem det kunde vara som dunka på dörren så här sent. Jag drog på mig ett vitt linne och gick ljudlöst ut från rummet, dels för att inte väcka Harry och dels för att mamma helst inte skulle märka mig. Jag stannade på övervåningen men kunde inte låta bli att sticka ner huvudet för att få syn på vem det var.
"Wonderful Louise, follow me home baby.", en gubbe strax runt fyrtio års åldern stod i dörren och försökte dra med sig mamma ut, men till min förvåning gjorde hon motstånd. Jag kände igen honom, det var gubben mamma hade presenterar som "sin vän" dagen jag tog henne på var gärning, igen. 
"Ian, stop. It's over, leave me alone.", han fortsatte att försöka få henne med sig ut genom att dra på ett sätt som inte alls såg trevligt ut. "Stop. I've already betrayed my only daughter too many times now, that's enough, I can't do this anymore."
"Alright, it's so you wanted it. Everything I've done for you.", trots avståndet mellan oss så kunde jag se hur hans ögon blev allt mörkare och mörkare. "Did you know what, honey? It's me as decide when it's over, and you know it. So just follow me home and we should have some fun.", jag svalde hårt. Nog för att mamma satt sig in i denna situation själv så kunde jag inte bara stå här som ett fån och inte göra något, denna gubbe var ju farlig.
"No.", trotsade mamma till. Vilket hon antagligen aldrig skulle gjort för innan jag ens hunnit blinka så låg hon nerslagen på golvet med honom ovanpå sig.
"Say that you love me, Louise. Say it, I know you does.", mitt hjärta dunkade i 120 och jag visste inte riktigt vad jag skulle göra, eftersom jag aldrig varit den fega typen så sprang jag raka vägen ner och sparkade bort honom ifrån henne. Han krockade rakt in i skostället och gav mig en ilsken blick.
"Gå upp till dig och Harry, Linn. Gör inte så här.", började mamma men det räckte med att stirra på henne så slutade hon att prata.
"Han är en idiot mamma, han förtjänar att dö.", jag visste inte vart ifrån jag tog modet att säga det men innan jag ens hann tänka så höll jag i mosters hårda skohon i handen. Jag tänkte precis släppa taget om det och slå det i Ians huvud när en röst stoppade mig, en röst som inte var mammas.
"Stop it! Linn, are you crazy?", det var Harry.
 
-
-
Haha, inte som ni hade kunnat ana kanske? Kände för att något skulle hända lite där nu ;) kommentera vad ni tyckte! Återigen på mobilen, menmen! Svarar på kommentarer gör jag ändå, insåg att de va inte så svårt att göra det på mobilen ändå!;)
 
idag fyller även min älskade mormor år så de är en av anledningarna till att jag är där! x


Everything about you, del 37

11
Linns Perspektiv;
"Hi, Linn! Nice to see you again." , log Perrie men Louis tog över ordet snabbt.
"Where is Harry?", jag ryckte på axlarna. 
"Probably do something as he would regret. The girl, Hannah as he was with last week, is here and he don't believe me.", en evig tystnad spred sig över oss vid bordet och jag märkte hur Eleanor såg bekymrad ut.
 
 
 
"I just don't understand how she come in. The guards is very accurate with those kind of things.", Zayn tittade länge och oförstådd på oss andra som såg minst lika förvirrade ut.
"Yeah, I've never even seen her before, just on one picture but I don't looking so close.", konstaterade Eleanor och drack en klunk av sin drink. Det märktes tydligt att jag förstörde den goda stämningen mellan alla just nu men något sa mig att jag hellre satt här än att ge mig ut på dansgolvet och leta reda på en irriterad Harry, det var han som stack på grund av att jag försökte säga sanningen. Så egentligen var inget mitt fel, var han sur så fick han vara det. 
"I see Niall!", utbrast Louis i ett asgarv. "Look such a horrible dancer he is!", han fortsatte att hålla blicken på Niall och vi andra gjorde lika, Louis hade rätt. Han var riktigt ful på dansgolvet, men samtidigt så bjöd han väldigt mycket på sig själv, vilket jag gillade med killar. Jag hade både sett han och Liam dansa för fullt de senaste fem minutrarna, men fortfarande inget spår av Harry. Han hade väl förmodligen gått lite längre in där man inte längre kunde se honom från borden. 
Niall fick syn på att vi stirrade på honom och kom svettandes gåendes emot oss med ett stort leende på läpparna som bara spred sig till alla oss andra, till och med mig.
"Hi Nialler, you looks so beautiful out there.", retades Zayn när han tagit plats bredvid mig. Perrie skakade på huvudet och log mot Niall. 
"Hey Niall, have you seen Harry out there or something?", frågade jag tillslut och mötte hans blick.  Han gav med sig en enkel axelryckning och tittade förvirrat på de andra.
"Yeah, he was talking to any people out there. Then he was with Liam, why?"
Jag orkade inte berätta de ännu en gång eftersom egentligen berörde de inte någon av de andra, därför lät jag bli och skakade istället bara på huvudet. 
"Okay, before we eat cake, I want one more dance, okay?", vi alla log åt Nialls kommentar och han hade redan ställt sig upp påväg mot den höga musiken igen.
"Of course, Niall. We don't eat without you, you know that.", svarade Eleanor lätt, nästan som om hon var väldigt van med att säga det där. Jag gav med mig ett brett tillgjort leende och det enda jag kunde tänka på för tillfället var faktiskt vad Harry höll hus, jag visste att han var kvar här inne någonstans eftersom utgången var alldeles vid oss, så om han skulle gått ut så skulle vi ju ha märkt honom, tyckte man ju. 
 
"Hey, is this the Hannah - girl?", Perrie lät äcklad när hon fick syn på den blonda tjejen med de äckligt stora läpparna. Jag suckade och sippade på mitt vin. 
"Yeah, I guess so."
"Wow, she was uglier than I had thought about her. ", sa Louis och lät väldigt förvånad. "What the fuck saw Harry in that bitch? She looks like a duck."
Både El, Zayn och Perrie brast ut i skratt och jag kunde bara inte motstå hur jag älskade att de redan hatade henne. 
"Wait.. Who she went to?", för ögonblicket blev vi seriösa och jag såg hur Zayn följde Hannah med blicken. När hon var centimeterna ifrån personen hon tydligt skulle till så var det inte längre någon tvekan, självklart var det Harry hon var påväg till och för första gången på hela kvällen efter hans lilla argument på mig tidigare så fick jag äntligen se honom igen, han såg glad ut som vanligt och det gjorde faktiskt lite smått ont i mig att han fortfarande kunde vara så glad även om jag satt här, trots att jag inte var ensam så kände jag mig mer än ensam. Jag satt ensam med två par, självklart så kände jag mig ensam då när min dejt dansade, hade kul och pratade med massor av andra på dansgolvet och nu var det tydligt att Hannah var den nästa som skulle få se hans leende riktat emot sig. 
"Should you don't do something?", frågande tittade jag på El och sippade från min rödrosa drink jag hade fått framför mig. 
"What should I do? I can't do something at all. It's his life, not mine.", jag vände blicken mot Harry och såg nu att de tittade på varandra. "Sorry El, I really am. But I can't do this anymore. I go home, please don't be mad at me, you know that I love you, but please understand me.", hon reste sig från stolen och gick raka vägen fram till mig och drog in mig i sina armar. Även om jag oftast inte brukade märka att det var två år mellan oss så kunde tillfällen som dessa faktiskt förklara en hel del, hon var alltid så förstående och nästan så att hon hade gått igenom det själv, kändes det som, i vissa fall.
"I'm sorry that I can't eat the cake with you, but save a bit to me and take home.", för att lätta upp stämningen mellan oss så drog jag in med den sista kommentaren vilket fick Eleanor att breda på läpparna.
"Yeah, I will. I love you and take care of you, go home. See you tonight.", Jag nickade och sa hej då till de andra. 
"And please say bye to Harry from me when he come back.", de nickade till svar allihopa, vilket räckte för mig. Det skulle bli skönt att komma hem också, trots att jag gärna hade velat vara kvar längre.

Harrys Perspektiv;
Hur kunde hon varit så svartsjuk och hittat på en lögn över att den blonda bimbon faktiskt var här? Det var verkligen inte likt henne att dra lögner sådär, men samtidigt, vad visste jag? Jag hade känt henne i någon vecka. Trots att det gjorde ont så fick jag fortfarande gå omkring och låtsas vara glad, precis som vårat manegment lärt oss att göra omkring fans. 
Den mesta tiden på dansgolvet hade jag hittat några gamla vänner från förut, vilket var riktigt kul. Jag var verkligen glad över att jag och Eleanor hade varit vänner så länge, det resulterade oftast till att vi kände varandras vänner från tidigare, därför var det i dessa tillfällen som jag faktiskt kunde träffa dem.
Blicken var fäst mot Liam och Nialls håll och jag var precis påväg dit då jag hör en röst jag tyckte jag kände igen, jag kunde däremot inte komma på varifrån jag hade hört den rösten. 
"Hi Harry.", jag vände mig om. Åh, shit. Det fick inte vara sant, hur kunde det ens var sant? Kände El henne? "Do you remember me? It's Hannah, we had sex last week."
"How come you in here?", frågan bara slank ur mig. Hon tittade med ett läskigt leende mot mig och kom bara närmare och närmare.
"Does it matter? I'm here now and I know that you want me.", hennes ord gjorde mig rädd. Var hon på fullaste allvar seriös med det där? Hon kom ännu närmare och klistrade sig plötsligt fast på min överkropp. Fort puttade jag bort henne och gav henne en blick jag sällan gav människor.
"I already like someone, and this girl isn't you, sorry.", jag drog mig undan men hon verkade vägra att låta mig va. Hon ställde sig då återigen framför mig och blockerade vägen. 
"Linn?", hon fnös till. "She's a ugly bitch as just want sex and money of you, how can you be with her? She's.."
"Okay, that's enough, Hannah. I didn't belived her early tonight, but now I regret that. And I think you confuse her with you. She's not that girl as you. I'm love with her and for me she's perfect, forget what happened to us, okay?", det kändes bra att ha det sagt och just nu var det bara Linn i mitt huvud, vart var hon och jag visste att hon förtjänade en ursäkt för hur jag överreagerat tidigare.
"You must regret this later, Harry. I promise", jag ignorerade hennes hot och gick nonchalant förbi henne med blicken riktad mot bordet där Louis, El, Perrie och Zayn satt, även Liam och Niall hade tagit plats.
 
"Where is Linn, huh?", jag gick fram till bordet där de andra satt och de gav mig en irriterad blick. "Yeah, I know that I had wrong? But I want to fix it now, were she is?"
"Harry, She went home. She saw you with the blonde duck and I think she became very upset about that. Not just because you met her, also because you didn't belived her. Maybe you should go and talk to her.", Eleanor lät allvarlig i tonen och den sista meningen var mer som ett påstående än en fråga och jag visste att hon hade rätt. Men samtidigt så skulle det kanske vara rätt oförskämt utav mig att bara lämna ett födelsedagsparty. 
"It's okay for you that I leave then? I don't want to be a bad friend.", hon skakade på huvudet och jag gav dem alla ett tacksamt leende.
"Good luck, mate." Jag vred huvudet bakåt och tackade ännu en gång innan jag sedan ringde chauffören till min bil så han snabbt kom och hämtade mig. Han lät väldigt förvånad när jag ringde så tidigt, men när jag sa att han skulle komma så fort han kunde så verkade han förstå.
 
Linns Perspektiv;
Jag ryckte hårt i dörren och till min förvåning så var den öppen. Varför? De skulle ju komma hem sent ikväll och klockan var knappt tio? Jag gick in och möttes av mamma i dörröppningen.
"Vad gör du här? Skulle inte du va med dom och se er omkring i London?", jag kände hur spydig jag lät, men jag ville heller verka svag, absolut inte inför mamma.
"Jo, men efter att vi gått in och ut i det gamla slottet och sett big ben för tionde gången idag så kände jag att jag ville ta det lite lugnt och bara slappa framför tvn.", hon nästan viskade när hon sa det, vilket var lika bra det med tanke på att hon helst inte ville göra mig mer upprörd än vad jag redan var. 
"Vad gör du hemma redan, förresten?", hon tog steget närmare och min blick var nere på golvet. "Var festen inget rolig?"
Jag fnös till och tittade med ilskna ögon upp på mamma. "Jo, den var faktiskt jävligt rolig men jag har ont i huvudet bara, det är allt. Låt mig vara nu.", jag hade snabbt lyckats fått av mig mina klackskor och sprungit upp till rummet där jag nästan slet av mig kläderna och satte istället på men vit tröja med ett par korta sovshorts, jag ville inte ens veta vad som skulle stå i tidningarna imorgon om va Harry och Hannah hade gjort ikväll, hur kunde han bara välja henne före mig sådär? Ja det var verkligen ingen tvekan om att jag faktiskt kände mig värdelös just nu, och jag blev anklagad som en lögnare av min egen pojkvän, eller pojkvän? Jag visste inte riktigt vart vi stod än, vilket bara var jävligt jobbigt för att vara ärlig.
 
En knackning på dörren hördes och innan jag ens hann svara på det så var mamma inne med en kopp varm oboy i handen, hon kände mig, och även hur mycket jag bara ville skicka ut henne just nu så behövde jag henne samtidigt just nu, mer än någonsin.  
Jag hade trott att det skulle bli något slags mamma och dotter-snack just nu men istället ställde hon koppen på skrivbordet och nästan skyndade sig mot dörren igen, men jag sa inte emot, ville hon inte vara med mig så förstod jag henne, vem ville vara med en sån ful människa som mig? 
"Du har besök på nedervåningen. Han ser lika ledsen ut som dig, är det okej om jag släpper upp honom?", hennes röst var fortfarande låg och när jag hörde att hon sa han, så förstod jag. Men ville jag verkligen pratats honom nu? Jag suckade och nickade på huvudet.
"Släpp in honom, det är okej.", sa jag sedan med ett vänligt tonfall som gjorde att mammas breda leende utvecklades en aning. 
 
Ännu en gång knackade det på dörren. Jag rättade till mig i sängen och utan något ord alls så kom han in, det syntes att han kommit direkt ifrån festen och han såg riktigt sliten ut.
"Are you drunk?", jag tittade uppmanande på honom som satte sig i fotöljen lite längre bort.
"No, I've just drinked two shots. I'm not drunk.", klargjorde han och jag blev då snäppet gladare, jag visste att då skulle vi kunna ta ett riktigt snack utan några som helst problem.
"Who was Hannah?", frågade jag sedan eftersom jag visste mycket väl att de hade pratat. "Or I mean.. The blond girl as not was Hannah because she was definitely not there.", Harry suckade och tittade rakt in i mina ögon.
"I'm sorry, Linn. I really am, I should believed you.", hans ögon vattnades med tårar och han tittade fortfarande på mig,
"It's not that, Harry, the thing is, you thought I lied and call me a jealous girl, then you leave me alone and talked to all the other people except me. I saw how lucky you were without me, maybe we should ended us now.", orden skar in rakt in i hjärtat. Jag ville inte att det skulle ta slut här, men kanske skulle allt bara bli bättre då? "I love you Harry, but I can't have a relationship with someone that think I lying when I saying the truth. I want you to believe me and you don't."
"Yes I do, more than everything. I don't think what I thought, but I want you, just you and I should believe you in the first time. Please, we can't just give up on us, not now."
Han hade rätt, vi kunde bara inte ge upp nu. Det var ju Harry jag älskade. 
"Uhm, okay. Sure.", medgav jag mig tillslut. "But please Harry. Trust me next time, okay?"
"I promised.", han reste sig upp och la sig bredvid mig i sängen. "But I have something I need to tell you, something I don't want to do, but I must.", jag stelnade till och tittade upp på Harry som inte heller såg så värst glad ut.
 
-
Är inte hemma än! Å vad tror ni Harry har att säga?;) hmm.. Kommentera nu!