everything about you, del 21

Linns Perspektiv;
"But I'm ready to move on, with a fresh start. Are you?", han log, nästan skrattade åt det jag nyss sa. Han sträckte ut sin hand och tittade mig in i ögonen. 
"I'm Harry, who are you?", jag fnissade och skakade hans hand. 
"I'm Linn. Nice to meet you!"

 Under den lilla tiden så har vi bara setat och pratat om allting. Konstigt nog så kändes han mer lugn och trygg nu än förut, kanske var det bara en inbillning, men något sa mig att han nu var lite säker på vad han ville. 
Plötsligt tittade jag ner på min gråa tröja och insåg då att det var det enda plagget jag bar på mig förutom underkläderna. Min kinder hettade till och jag kände mig en aning ful jemfört med Harry som självklart hela tiden skulle vara så otroligt snygg. 
"I don't want you to sit here all day, please. Follow me out and do something?", han tittade på mig med sina glittrande ögon som man bara inte kunde säga nej till. Jag tittade återigen ner på mina kläder och sedan upp på honom igen. 
"But, Harry. Look at me. I'm a fat, ugly girl as have no makeup and wear any unslighty sweater. I can't go out like this. My eyes are red and..-"
Jag avbröts mitt i meningen med att Harrys läppar pressades mot mina i en intensiv men ändå mjuk och passionerad kyss. Jag log samtidigt som jag hungrigt besvarade hans långvariga kyss. Jag tittade sedan upp på honom med höjda ögonbryn. "What was that for?" 
Han log ett brett leende, hans smilegropar syntes och sedan tog han taget om min hand. Jag sneglade ner mot den men sedan gick blicken tillbaka till Harry. 
"You should stop that call yourself ugly, fat and something like that.", han kupade sina händer runt om mitt huvud och stirrade djupt in i mina ögon. "For me, you're perfect. No matter what, you're the prettiest girl on the planet, don't think something else.", jag andades lyckligt. Aldrig hade någon sagt så till mig tidigare. Harry hade både sett mig i mina fulaste ovanor och i mina vardagliga vanor, ändå tyckte han att jag var vacker. Hela tanken fick mig att gråta av glädje, han var så himla fin. 
"Okay, but if we should go out, I have to change clothers. I don't want to hear more things that your fans call me.", jag reste mig upp och gick fram till spegeln. Jag märkte att Harry fortsatte att ha blicken på mig även när jag vände mig om. Jag kunde känna en del skuld inom mig när jag hade sagt det jag faktiskt sa, jag visste ju att fansen betydde så mycket på killarna. Vad skulle hända om Harry bara stod på deras sida och hata mig nu? 
"Wait.. What?", Harry häpnade. "Give our fans you hate already? what did they said?", han lät ganska allvarlig men reste sig snabbt upp från sängen, påväg mot mig. Jag drog efter en lång suck och fortsatte stirra mig blind in i spegeln.
"Nothing, Harry. Just forget it.", konstaterade jag och ville verkligen inte vara orsaken till att Harry skulle bli arga på sina fans. "I don't care anyway.. It's okay."
Han gav mig en min som sa ungefär att han förstod att jag inte menade det jag sa. Men det ändrade ingenting, kanske att jag tog åt mig lite väl mycket va vad de sa, men det var inget han behövde få reda på. Så länge han var glad så var jag.
Han verkade inte riktigt tro på vad jag sa, jag märkte då hur han tog upp sin telefon, vad han gjorde kunde jag inte riktigt tyda. Det enda jag märkte var att ju längre han tittade desto mer rynkades hans panna. 
"What the hell..", mumlade han då och då. Tillslut kunde jag inte låta bli att fråga vad han höll på med. Han visade upp mobilen jag jag såg då att han läste kommentarerna jag fått utav fans. Han gick ännu närmare mig och gav mig en mjuk, trygg kram samidigt som jag vilade mitt huvud mot hans bröst. 
"I hate that our fans are so..", han suckade. "Jealous. ", jag höjde huvudet och tittade upp mot honom. "You're nothing like that as they writing to you. You're so much better than them. Never forget that they has wrong, you must be stronger than ever when it comes to our fans, otherwise, It's not going to work with us. But I promise you, I'll always be on your side, We do it together, right?", det var mycket att ta in men jag försökte göra mitt bästa, för Harrys skull och för oss.
 
Jag hade piffat till håret lite genom att dragit genom några drag med borsten, vilket ledde till att mian naturliga lockar kom fram. Vanligtvis brukade jag inte alls tycka om dem, men just idag så var de helt okej. Ansiktet sköljde jag snabbt av med lite vatten och sedan drog några drag med mascaran. Tillslut gick jag ut från toan, in till rummet där Harry låg i sängen och tittade på något program på TVn. Jag log när jag fick se honom och det kändes mer än bra att ha han här just nu. 
Jag tog några plagg ur garderoben och tog på mig. Det fick bli ett vitt slappt linne med ett par vita shorts under. På första gången på flera dagar kunde jag titta mig själv i spegeln och känna mig fin, för en gångs skull. 
"What do you think? Am I okay to go out with in the city with all those crazy peoples?", Harry hörde ironin i min röst och hoppade fort ut ur sängen. Han omfamnade mig samtidigt som han kysste mina läppar. 
"You're so beautiful, as before.", hans ord fick mig att le och just nu, trots allt som hänt under dagen, så hoppade jag på moln. Harry fick mig att känna en känsla som inte någon annan har kunnat, Inte ens Carl. 
 
Det kändes jobbigt att lämna pappa återigen ensam i huset, men lite av det jobbiga försvann när jag faktiskt insåg att El's föräldrar kom hem idag. Förmodligen väntade han att få säga hej då till dom innan han begav sig vidare hem till Sverige igen. 
"What are you thinking about, babe?", Harry tog min hand och log ett säkert leende mot mig. Jag ryckte på axlarna och sa som det var. 
"Dad, mom.. Everything."
"Don't worry. Everything will be alright, I promise. I'll never leave you now.", jag trodde aldrig jag skulle tro på några sånna ord igen, men konstigt nog så kändes det som om det var något att kunna lita på. Jag var redo att börja lita på folk igen, iallafall Harry. 
 
Vi hoppade ur den svarta taxin och gick ut mot gatorna. Det var ovanligt lugnt ute och än så länge hade inga lagt märke till att det var just Harry Styles som gick här, bredvid mig, en helt vanlig tjej. Jag förstod att hälften av befolkningen som befann sig på stan var runt omkring resterande killar med Eleanor just nu, någonstans, vilket gjorde det på ett sätt lättare för oss. Plötsligt fick jag se, mitt framför oss, på Londons stora gata gick tjejen jag alltid beundrat, alltid sett upp till och alltid viljat träffa. 
"Look, Harry!", jag kände mig en aning exalterad och jag gjorde allt för att inte skrika rakt ut. Han tittade åt mitt håll. 
"What?"
"Look there!", jag nickade ännu en gång mot tjejen som kom rakt emot oss, men konstigt nog så la han inte märke till henne, eller kanske inte ville lägga märke till henne. "It's the Victorias Secret model! Cara Delevingne!", utbrast jag ännu högre. Dock verkade inte Harry så speciellt intresserad och verkade inte alls bry sig särskillt mycket. "Come on, we say hi! she's my idol, like the little girls are about you.", jag blinkade med ena ögat och han förstod vad jag menade, som svar så log lite försiktigt.
"I don't think it's so good idea to meet her right now.", förklarade Harry med en besvärlig blick som inte riktigt gick att tyda.  
"But, Please?", bad jag, utan att inte ens alls tänka på vad som gjorde att han inte ville gå. Han gav med sig en suck som sa ungeför att jag vann. 
Jag gick med glada och lättsamma steg fram till Cara som var fullt upptagen med att hålla på med telefonen. Jag harklade mig lite framför henne och först då växkte jag hennes uppmärksamhet. 
"Hey Cara! I'm Linn, a big fan of you.", jag räckte fram min hand och hon log ett glatt leende mot mig. 
"Oh, nice to meet you, Linn!", hon stannade upp i sitt gående och tog inte bara taget om min hand utan drog också in mig i en kram. Hela jag tjöt av glädje och jag ville bara skrika ut till hela världen att jag, Linn Steneberg har fått träffat Cara Delevingne, Victorias Secret modellen som alltid vart min favorit. Jag kastade en exalterad blick på Harry som stod en bit bort, han kom med sakta, osäkra steg emot oss och jag började mer och mer undra varför han vart så inställt på att inte träffa henne alls idag. Konstigt. 

Hmm.. Har inte så mycket inspiration som sagt, men detta är bättre än något! Sorry för en sen del än planerat men bättre det än inget! Känner att jag spenderat två timamr framdör datorn med denna delen medans solen stekt på som bara den utanför, har dock badat och solat näst intill hela dagen men jaja. Kommentera hörrni!
 
Kan även passa på att säga att på Lördag åker jag till turkiet, men jag ska försöka hinna med så många tidsinlägg som möjligt, allt för er! och även denna vecka har jag lite fullbokad. Så snälla, ni vet att jag älskar era kommentarer men jag skulle vara jätteglad ifall ni kunde sluta tjat om när nästa del kommer. Jag skriver så mycket jag hinner och orkar, men jag gör det också för er! Ni är dem som får mig att fortsätta så fortsätt som ni gör, ni är bäst! ♥

Alltså älskar dina inlägg och hela din novell och hoppas du skriver fler efter denna:):)

Svar: åh vad glad jag blir sötis! :) <3
My Wesström

Sjuktbra!!! Älskar novellen! Och jag tycker det är grymt av dig att få ut 1-3 delar per dag. Det är grymt! Kram från mig <3

Svar: Jag blir verkligen rörd av dina kommentarer sötis. tack så hemskt mkt. Massor med kramar till dig! <3
My Wesström

undra vad det var mellan dom harry och cara! Skönt att Linn och Harry är sams iaf!;D

Svar: Ja absoluut :D
My Wesström

Duuuu äääär sååå duktig och di veeet det reeeedan

(Orkar inte fylla i mail och blabla du vet redan vem jag är ;))

Svar: Haha jaa.. tack sååå mkt.. Du med ju! <3
My Wesström

Jättebra! Skriv mer snart! Och ha det så bra i Turkiet!:)

Svar: Tack så mkt tjejen! och tack!
My Wesström

Älskar att du gör ni del varje dag!!!:)

Åh alla delar är såå bra!! Du måste fixa massor med tidsinställda innan du åker! Måste läsa minst ett kapitel om dagen hahahaha, såå himla bra!! :D

Svar: Haha ;) tack sååå mkt! :D
My Wesström

asdfghjkl du är helt grym på att skriva! Kapitlet var jätte ultrasuperdupermegastor bra! Nu kan jag inte vänta tills nästa kommer lol. Fast du får ta den tid du behöver och inte stressa :Dxx

Svar: Guuud vad glad jag bliiir! Älskar din novell också ju! xx
My Wesström

Jättebra del!!!♥♥
längtar jättemycket till nästa del!!!♥♥

Svar: tack sååå mkt Hanna. Du är så snäll! <3
My Wesström

Är typ beroende av novellen haha, du är jätte bra på att skriva och det märks inte alls att du inte har någon inspiration just nu :)

Svar: Oj, tack! det värmde att höra det. Blir verkligen glad <3
My Wesström

Åh vad kul att åka dit! Jag var ju där för några veckor sedan, och det var fantastiskt där borta! Hoppas att du har det lika bra du med :D

Det märktes förresten inte att du inte hade så mycket inspiration, detta kapitel var jättebra! Längtar verkligen tills nästa, men du behöver verkligen inte stressa! Ta din dit du behöver, kram! ♥

Svar: Tack så jättemycket, Stina! blir verkligen glad åt dina kommentarer. Dem betyder så himla mycket ska du veta och jag uppskattar verkligen att du tar tid till att kommentera!
Skönt det, ska bli så himla skönt att faktiskt komma bort ifrån allt! Jag ska ha det bra jag också! kram på dig <3
My Wesström




Kom ihåg mig?