everything has changed, chapter 39

10
- Kimbely - 
"Hey, Jas.", sa jag innan hon ens kommit in i rummet. En suckning kunde jag höra och direkt när hon visade sig innanför vardagsrummets två dörrar så såg jag att hon gråtit. 
"I had hope you were here, Josh.", sa hon med händerna i bakre byxfickorna. Ett svagt leende syntes på hennes läppar och hennes tårar nästan rann ner nu. Jag kunde faktiskt inte låta bli att le åt hela situationen. 
Jasmin må ha varit hjärt och respektlös under flera omständigheter, men hon hade alltid bett om ursäkt när hon vetat att hon gjort fel, en egenskap jag bara älskade hos henne. 

- Jasmin -
Eftersom Josh varken var hemma eller svarade i telefonen så visste jag exakt vart han gick om han och jag hade bråkat. Jag ville inte att det skulle bli så här, men jag hoppades på att han kunde vara villig och prata om det. 
Utan att knacka så ryckte jag upp dörren till Kimbely, trampade av mig skorna och jag behövde inte gå långt förrän jag hörde Kims röst heja på mig. Med raska steg gick jag mot vardagsrummet och med glädje såg jag Josh halvt ligga i hennes famn. Han reste sig hastigt när han fick syn på mig och jag kunde inte hålla tillbaka ett leende. 
"Hi guys."; sa jag efter ett tag och gick emot dem. Jag antog att han berättat allt för Kim då hon snabbt reste sig upp, klappade mig på axeln och mimade något som jag lyckades tyda på 'jag byter rum ett tag', något som jag inte tackade nej till. 
 
"What do you actually here, Jas? I don't think you have to be with an asshole like me.", mumlade han när jag slog mig ner på soffan, några decimeter ifrån honom. Jag kliade mig frustrerat i pannan medans jag sökte hans blick som bestämmt var nere på golvet. 
"You know I didn't mean it, Joshie.", snyftade jag och la min hand på hans arm, något han inte uppskattade då han genast ryckte bort den. Jag visste att Josh bara ville väl när han sade vad jag skulle göra och inte, men ibland kunde det bli väldigt jobbigt och idag sprängdes bomben som hela tiden varit inom mig, jag brukade sällan få utbrott på Josh, men idag var dagen kommen, något jag ångrar djupt. 
"You might can think before you act, Jasmin. The words you say to people can hurt them, haven't you realized it yet?", hans ord fick mig att stelna. Hur många gånger han än hade sagt det så hade jag alltid stängt hans ord ute, tills nu. Jag hade inte tänk på hur illa jag egentligen kunde behandla människorna som betydde mest för mig tidigare, hela situationen var redan jobbig som den var, nu blev den plötsligt jobbigare. 
"Josh.. I..", började jag men avbröt mig själv. Jag antog att det kanske inte var en ursäkt han ville höra då jag kände han så väl. Han tyckte ursäkter var bullshit, att ett 'förlåt' bara var ett ord. "Can I make up for you in some way? You're my best friend, my brother. I hate to fighting with you. I'm so damn sorry for what I did and said. But please don't leave me, Josh. I can't lose anyone else I love.", tårarna som tidigare var där kom plötsligt tillbaka. Det var sällan jag visade folk när jag grät, men för Josh & Kimbely hade det aldrig varit svårt att visa känslor. Det var även ett tecken på att jag menade det då de visste hur sällan jag faktiskt grät. 
"Stop crying, babe. Please", bad han och flyttade sig närmare mig. Att känna hans doft var härligt, jag hade ju faktiskt inte fått känna varken hans doft eller närhet på väldigt länge nu. "I can't see you cry, it's to hard for me.", han strök sin tumme under mina ögon och slog bort de tårar som fallit ner. "I've missed you so much, Pumpkin.", han pussade mig i pannan och la sin arm över mig så att jag lätt kunde luta mig på hans axel. 
"What do you think your girlfriend will say if she saw us right now? we act like a love couple.", fnös jag och tittade upp mot han. Det var sant. I tre års tid hade vi alltid betett oss som de perfekta kärleksparet som visats offentligt, kramats och lagt armarna om varandra ibland. Människor omkring oss hade ofta trott att Josh var otrogen med mig och Kim, men aldrig hade vi brytt oss om de falska rykterna som spridits om oss. Josh var snygg, snäll och hade många vänner, vänner som inte kunde förstå hur han kunde umgås med mig. Lika så Kim, därför var jag lyckligt lottad att de orkat med mig och släppt in mig i sin vänskapskrets, hur illa jag än behandlat dem båda. 
"I don't think she really care. She know the fact that we're closer than everything. I'll always take you and Kim first of all. You're my sisters as I should be very carefully about", jag blev väldigt glad över de där orden. Det var precis de jag behövde höra just nu. Jag ville inte kommentera att han var ibland väldigt överbeskyddande, något som för mig kunde vara jobbigt. Men samtidigt var jag glad över att någon faktiskt brydde sig om mig. Nu hade jag i och för sig Niall, men det var aldrig fel med två beskyddande människor omkring mig. 
 
"I see my best friends talk again, huh?", Kimbely kom ut ifrån sitt sovrum med ett busigt leende på läpparna. "What about any sleepover like before tonight?", jag och Josh tittade på varandra, sedan på Kimbely. Enligt mig lät det som en utmärkt idé, nog för att Niall hade en dag ledigt imorgon, men om han fick lite tid med sina grabbar skadade nog inte honom. 
"I'd love to!", utbrast jag och slog till Josh på armen. Han skrattade och nickade han med.
"Sounds like a perfect plan.", tillade han och log. Jag såg fram emot en natt med mina bästa vänner, med film och massor av prat. Pratdelen bestod oftast av killar, en sak som Josh självklart avstod ifrån att prata om. Men det roliga med honom var att han alltid var beredd att ge oss tips och lära oss hur en kille fungerade. 
"Oh come on guys.", log jag och drog ut mina armar. "Groupie huuug!, ropade jag och Kimbely var snabbt inne i mina armar då hon nästan sprang in i dem samtidigt som Josh la sina breda, vältränade armar runt om oss båda. Det här var livet, jag hade helt klart världens bästa vänner. 
Quotes | via Tumblr
- Niall - 
Jag hade fått informationen att komma hem till Harry där tydligen alla befann sig, även Zayn och Louis. De två som alltid brukade tillbringa sin tid med flickvännerna på deras lediga tid. Dock gjorde inte det mig något då Eleanor och Perrie var som en i familjen, riktigt snälla tjejer. 
Det var även skönt att ha rett ut de mesta med Jasmin också, jag undrade bara hur det gick mellan henne och Josh nu, jag antog att de gick bra. De var antagligen som mig och killarna, vi kunde vara arga på varandra i några minuter, sedan var allt som vanligt igen. Jag hoppades det var lika för dem. 
Jag gick mot Harrys stora vita hus, slog in koden till hans stora dörrar och sedan försvann jag in på den stora tomten. Det var läskigt hur stort allting egentligen var och vad som förvirrade mig mest var att varför var Harry ens tvungen att ha så här stort hus när han faktiskt bodde ensam? ja, det var en fråga han nog inte visste svaret på själv. 
Utan att plinga så gick jag in genom dörren, dock så kunde jag känna redan när jag kom innanför dörren att något var fel. Det var oro i luften och det enda som hördes var Louis från sovrummet där han brukade sova när vi allihopa övernattade här. Han lät väldigt upprörd, det dröjde inte länge förrän jag förstod att det var Eleanor han pratade med, då hennes snyftningar hördes tydligt. 
"Hi lads.", ropade jag och klampade av mig skorna för att gå vidare in till vardagsrummet där Liam, Zayn och Harry satt i sin tystnad. "What's up?", frågade jag för att försöka underlätta den tystnad som låg över rummet. 
Zayn tittade lite halvt rädd på mig och kastade sin telefon till mig som jag snabbt tog emot. Jag granskade noga den lysande skärmen som nu visade en bild. När jag insåg vem det var så spärrade jag snabbt upp ögonen och tittade ner mot killarna som såg lika skamsen ut dom också. Var det verkligen Eleanor, som pussade en annan kille på munnen? "Is this really her? I mean.. She would never do this for Lou.", försvarade jag henne med och tittade ner mot mobilen igen, man skulle kunna säga att jag var i en liten chock. Aldrig hade jag kunnat trott detta om El, vilket jag inte riktigt heller trodde då jag tyckte om henne så mycket. 
"El, can you tell me what's going on?", skrek Louis nu från rummet intill. Jag hoppade till åt hans stränga tonläge och det var längesedan jag hörde honom så arg. "Are you cheating on me?"
"Of course not, Louis. Can you let me explain? You kissed girls on their cheek more than often and I don't care, why do you do any big deal of a picture of me and Jason?"
Jason? Vem var Jason? Någon jag aldrig hört talas om i varje fall. Det tystnade ett tag och jag antog att Louis lugnade ner sitt tonläge kanske. 
"The whole fandom falling apart because of this picture, El. Can't you understand what you have done? I don't even kissing our fans on the mouth. Are you always kissing your 'friends' on their mouth maybe? No I don't think so.", hans röst var återigen hög och jag tog handen på pannan. Jag hatade verkligen när killarna bråkade med sina flickvänner, speciellt när jag visste att de var vi som tröstade varandra i slutänden, något som gjorde hela gruppen lite nere i flera timmar. 
"You have to stop thinking what other people say and think, Louis!" , Eleanor verkade ha kommit ur sina snyftningar för nu lät även hon farlig. Hon gick ut ur rummet, jag hörde hur Louis följde hennes fotspår ut i hallen. Som tur var kunde vi inte se dom just nu, det hade varit ganska så pinsamt. 
"I wish I could, El. But to care about my fans and people around me is my job. I just can't turn it off, I want to, but I can't, okay?", det blev tyst ett tag och jag antog att de nu båda tittade på varandra. Efter ett tag hörde jag hur dörren öppnades och Lou's röst hördes återigen. "What are you going?"
"I think it's best for us both if we gets time for ourselves. You may think about what you've said to me and I want you to think about one thing; Am I really the person as should cheating on you? If I am, maybe we should break up. Bye, Louis." Dörren stängdes och vi kunde höra hur Louis släpade ryggen mot väggen och satte sig på golvet. Harry tittade storögt mot oss andra och jag förstod att de hört precis lika mycket som jag gjort, förmodligen mer till och med då jag kom nu i slutet. 
"I'll look after him.", sa Liam snabbt och reste sig upp. Om han trodde att han skulle gå ensam så hade han fel, efter sig fick han mig, Zayn och Harry som släptåg och tillsammans gick vi ut till hallen där Louis satt med huvudet i sina händer.

För att klargöra detta; Nej jag hatar inte Eleanor, Ja det gjorde ont att skriva detta och Ja jag älskar hon och Louis jättemycket. 
Detta var dock inte dramat jag tidigare pratat om, det dramat handlar om Niall och Jasmin såklart, men jag tyckte att allt inte bara ska behöva handla om dem, jag vill ha med de andra killarna lite också, förstår ni? well, hoppas ni förstår. Hehe. 
Så vad tycker ni? Kommentera gärna!

everything has changed, chapter 38

9
- Niall - 
"You're not an asshole, Niall. Not Josh either, I was just mad.", viskade hon. Hennes andedräkt slog mot min hals och jag kunde inte låta bli att rysa en aning. 
"Ssch.", bad jag och strök henne över håret. "It's okay for me, it's Josh I'm worried for.", konstaterade jag och pussade henne hårt i pannan och andades in hennes godluktande doft. 

 
- Zayn - 
Efter intervjun hade jag, Lou och Liam samåkt med Harry hem till honom för att bara umgås. Niall hade stuckit till Jasmin på direkten, något som kanske lät tråkigt men samtidigt så var vi glad för hans skull, att han äntligen verkat hittat den rätta. Vi hade som sagt en dag ledigt imorgon, dock skulle jag tillbringa dagen med Perrie då Little Mix befann sig i London på turné just nu. 
"Boys, come here!", hojtade Harry ifrån köket, vi alla tre reste oss hastigt och gick med långa steg in till köket där vi möttes av Harry och en.. Tårta. 
"Uhm.. Yeah.", började Louis och flinade. "Who we celebrate?", vi alla skådade den lilla prydda tårtan med rosa strössel och stora jordgubbar blandat med björnbär uppepå. Det märktes att det var en hemgjord tårta och hembakade saker kunde man ju bara inte tacka nej till. 
"No one, I think. I just thought you guys were hungry for this.", flinade han och vi följde efter honom då han gick förbi oss, vidare in till rummet. 
"Yeah, right.", svarade Liam med ett skratt. "Niall isn't here though.", det var sant. Ingen älskade tårta så mycket som våran Nialler gjorde, men jag var ganska säker på att han hade det ganska bra där han var nu också faktiskt, något vi alla fyra nog kunde hålla med om. 
"We can save one piece for him, just because we're the best friends he ever will have.", skrattade Harry och skärde upp en lagom bit på en utav faten som antagligen skulle vara Nialls. "Come on, guys. Get all in on the cake! Tell me how good I was later.", Harry skrattade skrytigt och började äta av sin nyblivna bit han även skärde till sig själv. Louis var snabb med att ta sin tallrik till bordet och ta sin bit utav den utsökta tårtan. 
 
"So, Haz. Tell us about the girl we never have meet before.", beodrade Liam nyfiket med munnen full av jordgubbar blandat med grädde. För visst hade vi inte missat bilderna på Harry och den blonda tjejen inne på mataffären, eller gå ute i parken. Hon var väldigt söt faktiskt, påminde mig om Perrie i håret och de söta smilegroparna. Harry harklade sig och tittade generat på oss. Han blev ytterst sällan röd om kinderna då vi pratade om tjejer, men denna gång blev han faktiskt det, och vi alla visste vad det betydde. 
"Oh, Harry is in looove!", utbrast jag med ett tjut. Kanske lite överdrivet, men det var faktiskt längesedan Harry hade något ragg han också, därför så kanske detta var något för han. 
"No, I'm not!", försvarade han sig. "She's just Jasmins best friend, I've promised Niall to leave her alone until she will meet me again, which is never, I think. I gave her my number but she hasn't calling yet so, ah.", förklarade han, inte alls för besviket men inte heller något han kanske inte förväntade sig. Om hon var ett fan så antar jag att hon hade flygit på telefonen och ringt direkt Harry och hon sagt hej då, men jag antar att hon var lika som Jasmin - inget fan alls alltså. 
"But.. You like her?", frågade Louis med ett flin samtidigt som han puttade till Harry åt sidan då de båda satt i soffan medans jag och Liam hade tagit plats i en varsin fotölj. 
"I don't know her that much, but she's cool. She really is.", vi alla tre tittade mot varandra och sedan på Harry som log lite smått. Detta kanske kunde bli något för Harry, något som inte bara varade i några veckor. Men hoppet om det försvann genast direkt när Harry öppnade munnen igen. "But I don't think I can love my best friends girlfriends best friend, you get it? she's really cool, yeah, but I think we just can be good friends.", han lät allvarlig, något även Louis och Liam verkade se. Därför ifrågasatte vi inte det mer, Harry fick helt enkelt sköta det där själv. 
 
- Kimbely - 
Harry hade innan vi gick skilda vägar, gett mig hans nummer. Om han nu gjorde det ofta med tjejer han precis träffat visste jag inte, men vad kunde det betyda? jag skulle ljuga om jag sade att Harry inte var attraktiv, för det var han verkligen. Men jag hade svårt att kunna se oss som ett par, en bra vän kunde han bli, kanske till och med en bästa vän, men ett par - där hela världen kommer att kunna kommentera våran relation? nja, inte något för mig. 
Men frågan var ju, skulle jag ringa Harry? fråga om en fika och umgås som vänner? Kanske skulle Jasmin bli arg, fast och andra sidan, hur kunde hon bli arg? en annan sida fick jag se av henne sist vi sågs, en snäll sida som jag ytterst sällan var van vid att se. 
Jag satt här, i min tysta lägenhet då det enda som hördes var ljudet ifrån tvn som stod på. Jag tittade inte ens, men det kändes som något slags trygghet att den åtminstonde var på. Jag suckade, reste mig upp ur soffan som jag degat vid hela dagen, för att istället förflytta mig till köket för att sätta på tevattnet. Jag hann dock bara halvvägs då dörrklockan ringde, tre gånger. Antingen var det Jasmin eller Josh, något som fick mig att le. 
 
Jag öppnade dörren och möttes av en kall, blöt kille. De svarta håret var utspridd åt olika håll och hans ögon kisade rejält. Han bara stod där med ihopklistrade tänder och spända käkar. Av ren kunskap så kunde jag se att något var fel, väldigt fel. Något jag genast valde att ta upp. 
"Josh, what's wrong, babe?", jag drog in honom till min lägenhet och hjälpte honom av med den svarta dunjackan som var genomblöt av den regn-snön som föll ner från himlen. Han sparkade ilsket av sig skorna och gick direkt till mitt vardagsrum. "Do you want some tea, love?", utan att öppna munnen så nickade han på huvudet. Som tur var så funkade denna kokare så bra att man behövde bara vänta i ett par sekunder på att vattnet skulle bli varmt, något som uppskattades då jag har svårt när saker tar tid. 
 
Jag stoppade i en varsin påse med hallonte i muggarna när jag sedan gick vidare in till vardagsrummet där Josh fortfarande satt, denna gång med en filt inlindad hos sig. Försiktigt ställde jag muggarna på rumsbordet och kröp in i filten bredvid honom, jag rös av den kylan han bar på sin kropp men det kändes ändå bra att få vara nära Josh igen, det var längesedan sist då han haft fullt upp med sin flickvän de senaste dagarna.
"I went to Jas today.", sa han plötsligt och la sin arm över mig. Jag tittade på honom och jag kunde se hur han hade ögonbrynen höjda. "She wasn't home so Annie told me to go upstairs. After a while, the Niall boy came...-"
"Oh please, Joshie, please tell me that you didn't done something now.."; jag tog händerna för pannan och jag hörde hur han fnös lite. Något som lugnade mig. 
"No, no. Actually we agreed with each other very well. I like that guy.", förklarade han med ett flin. Jag lutade mitt huvud på hans bröst och lät han fortsätta berätta. "Uhm.. She came in and saw us when she suddenly was home.. Then she told us were she had been.", jag spärrade upp ögonen och antog att hon ännu en gång gått någonstans utan att berätta. Jag valde att vara tyst men jag kunde ändå ana. "She had been with Alfredo, you know. So I got very angry and yeah..", 
"God no!", jag reste mig upp och tittade storögt på min bästa vän framför mig. "Do you mean he I thinking about?", han svarade med en nickning och kisade ännu mer med ögonen. 
"She said nothing happend, but when she came in, she had a bruise on her cheek.", jag tog händerna för öronen, jag ville verkligen inte veta mer. Jag visste ju vad han tidigare gjort, inte bara mot Jasmin. "So, now I'm an asshole and overprotective. She told me to get out, so I did.. And here I am."
"You said that Niall was there too, what did he do?", frågade jag nyfiket och rättade till Josh´s hår så det kom till rätta. 
"He was there, she told him the same, like 'go to hell'. But I think he stayed, but I'm not him. I've became the second wheel now, Kim. It feels awful.", jag tröstade honom genom att lägga min arm bakom hans huvud denna gången samtidigt som jag pussade honom i pannan, jag kände mig som en mamma. Men samtidigt så var det precis på det här viset han alltid tröstade mig på och det var sånna vi var, vi stöttade varandra. 
"You will always be her best friend, Joshie. I think she thought exactly the same about you, actually. Recently you've been with Chlose pretty much, something that Jas didn't liked so much. She love you and you know her as much as I do. She can say horrible things, but we're like siblings, we always fix things, together, right?"
Jag drog han över håret och jag la märke till hans hårda andning samtidigt som hans hjärtdunkningar slog snabbt. 
Jag hade just slutit mina ögon när jag hörde hur ytterdörren slets upp. Både jag och Josh hoppade till av rädsla och vi väntade spännt på vem det kunde vara som inte knackade. Det var dock inte svårt veta vem som var så snabb när det kom till dörröppningar och även aldrig knackade.
Spegeln som satt i hallen visade precis tjejen jag anade att det var och jag var faktiskt glad över att hon var här. 
"Hey, Jas.", sa jag innan hon ens kommit in i rummet. En suckning kunde jag höra och direkt när hon visade sig innanför vardagsrummets två dörrar så såg jag att hon gråtit. 
"I had hope you were here, Josh.", sa hon med händerna i bakre byxfickorna. Ett svagt leende syntes på hennes läppar och hennes tårar nästan rann ner nu. Jag kunde faktiskt inte låta bli att le åt hela situationen. 
Jasmin må ha varit hjärt och respektlös under flera omständigheter, men hon hade alltid bett om ursäkt när hon vetat att hon gjort fel, en egenskap jag bara älskade hos henne. 

Lite längre kapitel denna gång då ni verkas tycka det tidigare var kort. 
Det är delade åsikter om Harry och Kimbely, men vi får vänta och se. Nu i detta kapitel kanske ni förstår hur de ligger till mellan dom, de ser varandra faktiskt inte som något annat än vänner. 
Ni fick dock läsa ifrån både killarnas perspektiv och från Kimbelys där Josh & hon hade en stor medverkan. Hur kändes det? var de tråkigt att läsa ifrån någon annan än Niall eller Jasmins perspektiv? 
Och hur tror ni att det bliir mellan Josh och Jasmin, nu då?;) 
 
Vet att ni vill ha massa drama, men lugn guys, det kommer.. Kanske inte så jättestort men har något jag viljat ha med ett tag nu, har bara inte funnits tillfällen, typ.. Haha! Kommentera gärna :)
 
 
 

everything has changed, chapter 37

12
- Niall -
"I'm not gonna hurt her. I love her too.", flinade jag och nickade på huvudet. "And I hope we can agree with each other too, because I know it would be easier for Jas.". Han verkade tänka ett tag innan han ryckte på axlarna.
"Yeah, sure.", svarade han sedan med ett leende. "Soo, do you wanna play?", han nickade mot Jasmins TV och sedan det lilla xboxet som stod på det vita bordet bredvid. Jag skrattade och knuffade till han löst vid sidan.
"If you wanna lose, so ah.", vi båda skrattade. Josh gick mot boxern, kastade en spelkonsoll till mig och visade upp ett spel han vela köra. Till min lättnad så valde han FIFA, något som antagligen skulle bli en lätt match, täckte jag. 


 
"I actually didn't know she had the new one.", konstaterade jag ärligt då jag faktiskt aldrig kunde tro att Jasmin hade FIFA 14. Det roliga med det var att Louis vad med som en spelare, någon jag aldrig skulle vara om jag var i närheten av Louis personligen, men nu när det var jag och Josh som spelade kunde det vara kul att vara våran alldeles egna Boo-Bear för en gångs skull. 
"She hasn't.", skrattade han och fortsatte koppla in spelet. "It's mine. I went here for take it back.", flinade han och satte sig på sängekanten bredvid mig. Jag nickade och förstod då hur de låg till. 
"Aren't you worried for Jas? I mean, what if something has happend?", frågade jag lite oroligt medans vi satte igång en match. Josh spelade Ronaldo och jag var Louis, det kändes konstigt men ändå kul på något sätt. 
"No. If I'm gonna worry everytime she disappear I'd be a psycho now.", skrattade han och jag häpnade mycket. Var de så många gånger hon bara försvann eller överdrev han? "It hurts that she's gone for a while and don't call or text me, but it's okay. I'm sort of used to it and she's a bit crazy but strong, she will always be fine.", jag ville tro på hans ord, vilket jag gjorde också. Jag visste att Jas var en stark person, men om något verkligen skulle hända? 
"Are you close to each other? You and Jasminette?", frågade jag tillslut. De verkade tajtare än någonsin på vad min flickvän hade berättat, men det var ju alltid roligare att höra ifrån bådas perspektiv.
"Yes, I'd say it myself. I don't know what she has said but we're like siblings. We can living with each other for days and talking about everything. We're not just friends, we're more than that, but not either in a relationship.", skrattade han och jag föll direkt in i det. Jag visste ju precis vad han kände. Jag hade ju mina fyra killar som jag behövde handskas med dagligen, men ändå så var vi som en familj, tajare än någonsin. 
"I understand you to hundred percent. Me and the boys are the same close and it makes me happy that you and Kimbely has been there for Jas when I wasn't."
"It's okay, man. But yeah, you have to be carefull, she's a bit crazy and sometimes she's very tough to be with.", jag hörde sarkasten i tonläget men också en del allvarlighet, vilket jag tog in direkt. 
"I won't leave her again.", sa jag medans min blick var djupt koncentrerad på skärmen på väggen. De där orden menade jag mer än något annat. 
 
"YEEES!", ett skrik från Josh sida uppstod när han plötsligt gjorde det första målet i matchen och kriterade då till 1-0, Han ställde sig upp och gjorde någon slags glädjedans med händerna, men stannade upp när någon slog upp dörren. En brunhårig tjej med avlånga ben och för vackra ansiktsdrag tittade storögt mot oss båda när hon insåg att vi satt i hennes säng och spelade TVspel. Min Jasmin kom innanför dörren, dock väldigt trött och ett blåmärke på hennes kind syntes allt för väl. Jag kunde då inte hålla mig och jag såg även Josh brusa upp då han fick syn på kinden i samma ögonblick som mig. Det var även han som öppnade munnen först av oss, med en väldigt bestämd ton om jag skulle uttrycka mig rätt. 
"What the hell have you been and who did that bruise on your cheek?", jag blev nästan lite chockad över att höra den stränga och höga tonen i hans röst, men samtidigt så var det i varje fall bra att han sade det istället för mig. Jag rynkade pannan och såg på Jasmin som fortfarande bara stod tyst vid dörren, jag antog att hon inte hade förväntat sig att vi båda skulle vara här. 
"Can you at least explain were you've been?", bad jag, lite mildare med ett ganska så påmålat leende, något hon nog märkte. Jag och Josh möttes av en suck ifrån Jasmins sida samtidigt som hon gick några steg närmare oss. 
"I've been with Alfredo, but nothing happend I promised. He just beating me and then took me to his place. Then we talked about everything, nothing was happened.", den stora frågan för mig var bara, vem var Alfredo? Kunde det vara killen som nästan övergreppat henne på nyårsfesten? Josh verkade inte riktigt nöjd med vem det var i alla fall då det syntes på hans ögonbryn. 
"Why was you with him? I thought he was a finished chapter? had you sex with him again?", även om jag hade svårt att tro det så kunde jag fortfarande inte hjälpa att det kändes som ett knivhugg rakt i hjärtat. Jasmin verkade i och för sig väldigt lugn och flinade bara åt de Josh sade. 
"Why do you really care? It's Niall who's gonna care if he really does.", det som irriterade mig mest var att hon nästan inte ens brydde sig om att jag faktiskt stod här, lyssnade och tog in varenda ord de småtjaffsade om. Men något sa mig att den här Alfredo i alla fall var någon som brukade orsaka konflikter mellan Jas och Josh. 
"Of course I do, Jas.", sa jag, ganska frustrerat men samtidigt med en ledsen ton i rösten, denna gång var det tyvärr inte på skoj. "Have you really cheated on me?", frågade jag skamset och tittade ner i golvet. Josh ställde sig bredvid mig och tittade ilsket på den brunhåriga tjejen som skulle föreställa min flickvän. 
"No, I didn't.", sa hon underläget och tittade allvarligt in i mina ögon. Hennes bruna, fina ögon stirrade rakt in i mina och jag kunde nästan tyda på tårar i hennes. "You have met him before Niall. At the party on the new year.", förklarade hon och jag försod då vem det var, pojkvaskern som jag hela tiden anat. Irritationen ökade inom mig och hjärtat slog ett extra slag. 
"Did he hurt you? what have he done to you, Jas. Explain!", med en högre röst gick jag närmare henne. Varken hon eller Josh hade nog föreställt mig att jag skulle bli så här arg, men jag var det. Han har bildat ett blåmärke på hennes kind och vad han mer gjort ville jag inte veta. 
"He hited me because he wanted to talk to someone, we understand each other more than we first knew. Please don't hurt him.", var det inte för hennes tårar i ögonen och hennes spruckna röst hade jag redan varit halvägs till hans hus, men för Jasmins skull lät jag bli. Hur gärna jag än hade viljat prata och slå ut tänderna på honom just nu. 
"I can't handle this, Jas. He has hurt you before and did it now. How many times should you play in his game? he just wanted to have sex with you, what do you not understand? stop being nice to people who hurt you, just care about the people as care about you.", Josh lugnade ner sig och tittade tröttsamt på Jasmin. Hon slog bort en tår och knep ihop med munnen så hon plötsligt pratade mellan tänderna. 
"You two don't know nothing. You're an asshole both of you and if I'm with Alfredo, I am it. You can't force me to not being with him, or can you? why are you so overprotective? you're not my dad."
I både brustet hjärta och ilska nästan skrek hon ut orden. Jag kunde inget annat än att tycka synd om Josh, som utan ett ord gick förbi henne och ut ur rummet, hon talade i och för sig till båda oss, men jag tog det inte lika hårt. Visst gjorde hennes ord ont, men jag kunde förstå att det krossade Josh lite extra mycket då han verkligen försökt. Besviket tittade jag på Jasmin och skakade på huvudet innan jag också var påväg mot riktningen där dörren ledde oss ut i hallen på övervåningen. 
Något stoppade mig hastigt och jag tittade bak, först på den tårögda Jasmin och sedan på våra händer som nuddade varandras, så perfekta. 
"Please stay.", bad hon med en rispig röst. Jag ville så gärna stanna, jag ville hålla om henne och berätta hur mycket jag älskade henne, men var det värt det? Hon sårade inte bara mig, hon sårade även sin bror, sin bästavän. 
"You called me an asshole and treat me as I'd be any toy. Give me one good reason to stay?", jag tittade med sorgsna ögon på henne då hon äntligen tittade upp på golvet, rakt in i mina ögon. 
"Because I love you, Niall.", snyftade hon och tröck i min hand hårdare. "To talk about feelings have never been my thing, but I really, really love you Niall. It is and have always been you."
Jag visste inte vad jag skulle säga, jag blev mållös. Hennes ord gjorde mig glad och lite lugnare igen. Det här var tjejen jag älskade, tjejen jag alltid älskat och tjejen som alltid funnits i mina tankar, djupt där inne. Jag vände mig om så våra kroppar stod emot varandra riktigt, jag lade mina armar om hennes midja samtidigt som jag kände hur hon borrade in sitt huvud mellan min axel och min hals. 
"You're not an asshole, Niall. Not Josh either, I was just mad.", viskade hon. Hennes andedräkt slog mot min hals och jag kunde inte låta bli att rysa en aning. 
"Ssch.", bad jag och strök henne över håret. "It's okay for me, it's Josh I'm worried for.", konstaterade jag och pussade henne hårt i pannan och andades in hennes godluktande doft. 

Kommer det att lösa sig med Josh? (Vet att vissa av er ville att hon och Niall skulle bli osams, men jag tyckte inte de ska skiljas så tidigt, än iaf ;)) Och vad säger ni, vill ni läsa mer om Kimbely och Harry eller tycker ni att det räckte under kapitel 33? ;) Ni får bestämma! Kommentera så kommer nästa om ett tag! :D
 

#6 one shot till "blondie" - fifth date

5
Ikväll är det våran femte dejt vi tillbringar tillsammans och jag är faktiskt väldigt spänd. Vi har ju redan gjort alla detta typiska saker som att gå på bio, äta gott och sedan säga hej då vid dörren. Vi har även gått på nöjesparker och haft någon mysig hemmakväll. Nu ikväll däremot har han sagt att det inte alls ska bli något sådant. Enligt Niall hade kvällen spännande och äventyrliga möjligheter, något jag ser fram emot väldigt mycket. 
Vi har alltid så kul ihop, redan första gången vi sågs genom gemensamma vänner så klickade vi direkt. Det tog dock några månader innan Niall tog steget och frågade om jag ville gå ut med han, självklart kunde jag inte motstå ett nej, speciellt inte när hans blåa vackra ögon tindrade emot mig. 
Allt kändes och känns fortfarande så himla fantastiskt, jag trivs så oerhört bra i Nialls närhet så att jag går upp i varv varje gång jag ser honom. 
Frustrerat tittar jag på klockan, alltid blir jag så nervös inför dejterna med honom. Men väl när vi ses är jag hur avslappnad som helst, något som bara gör mig så otroligt glad. Jag känner verkligen att jag kan vara mig själv med den galna, blonda killen ifrån Mullingar. 
 
"Hey babe!", samma glada Niall steg in genom min ytterdörr med lika glatt leende som vanligt. Jag ger honom en hård välkomnande kram och i samma veva känner jag hur han pussar på mitt hår. "You ready for tonight?"
Om jag är! vill jag bara skrika rakt ut, dock hejdar jag mig och tar istället Nialls hand. 
"Yes, We should have fun, yeah?", frågar jag med ett litet busigt leende. Niall skrattar till och lutar sitt huvud närmare mitt när vi går ut från dörren, ner för de två trapporna och ut mot Nialls svarta bil som fint står parkerad bredvid trotoaren, lite på sidan av vägen. "What shall we do?", Niall öppnar bildörren till mig och jag stiger in. Strax därefter stänger han dörren och springer till sin sida, öppnar dörren till sig själv och sätter sig vid förarsätet. 
"Shall I really tell?", hans leende avslöjar att han åtminstonde ser fram emot detta, men att jag kanske inte är helt övertygad om det. Jag nickar i alla fall och Niall ryckte på axlarna. Det förvånade mig eftersom han under tidigare dejter aldrig viljat berätta vad vi skulle göra, förutom den gången jag erbjudit mig att bara stanna hemma och se på en film, då vi hade väldigt mysigt i alla fall. 
"Alright then. We'll play go-cart. Just for you and me.", Niall skrattar högljutt. Om det är för att han såg min reaktion eller bara för att han är så taggad vet jag inte, kanske är det båda delarna. Chockad blev jag i varje fall, och riktigt kul ska det bli också. 
"Ah! It would be so fun! I look forward to that!", konstaterar jag med ett flin. Det skulle bli kul att få köra något riktigt tävlingsinriktat mot honom då vi aldrig gjort något liknande på tidigare dejter. Faktum är att jag vill ställa honom lite på press, jag vill se vad han går för egentligen. Hittills har han faktiskt visat sig vara allt jag önskat mig, men någonting negativt borde nog ploppa upp snart, tycker man ju. Helt perfekt är ju helt omänskligt, han kan ju bara inte vara det. 
 
"Oh my god.", viskar jag för mig själv när jag äntligen hittat en hjälm som passar. Niall står tryggt bredvid mig, dock är han ju lika exalterad på att vinna som jag är, därför så är han inte till någon direkt hjälp just nu. Ändå så kan jag bara inte låta bli att småsnegla på Niall när hans ansikte är intryckt mot sidorna av hjälmen så hans kinder pressas ihop, det ser faktiskt väldigt roligt ut - men samtidigt gulligt. 
"Well, let's go. Take you a car oneself and look who's feels right, then you just can start driving. You've one hour on you to winning over each other and the path are a bit long so you can drive three laps around the track. The third lap will be the revange, yeah?", mannen som äger stället förklarar tydligt hur vi ska ta oss runt banan och att vi ska hinna med tre varv då banan är väldigt lång. Jag knuffar till Niall åt sidan och han bara ler, vi sätter oss i en varsin go-cart och kör gemensamt till startlinjen. Jag känner hur vinnarskallen i mig bubblar upp och att denna match skulle jag vinna, om jag så skulle behöva använda fusk. Hur de nu skulle gå till. 
Mannen som förklarat för oss höll i en flagga som han genast börjar vifta med, det var först när Niall gasar på som bara den, som jag förstår att de där var tecknet för att spelet var igång. Jag kom i och för sig snabbt ikapp honom och jag var snart även före honom. 
 
"You didn't had to let me win, Nialler.", skrattar jag när hjälmen åkte av. De alla tre matcherna hade varit jämna, anlednigen till att jag sa kommentaren som jag sa är för att jag vet hur han ville vinna detta racet. Han gör en elak min och parkerar den radiosyrda bilen där den stod, jag följer hans exempel och ställer min bil bredvid hans. Det är inte förrän vi kommit in i rummet där vi lämnar av våra hjälmar som Niall tackar mig för en 'god' match, han bjuder även på ett leende samtidigt, även om jag vet hur sur han egentligen är över min sura vinst. Något som kanske var en negativ sak - en dålig förlorare. Men jag är ju faktiskt också det, så egentligen är vi rätt lika på det viset. 
"Do you know what, you blonde girl?", ler Niall och lägger sin arm över min axel och tittar romantiskt ner på mig. Jag fnyser och lägger min ena hand på hans vältränade mage. 
"No, blonde boy, what should I know?", fnittrar jag och lägger huvudet lite på snedden, så den lutar mot Nialls arm.
"I like you anyway, even if you won.", hans ord får mig rörd och känslorna för honom bubblar plötsligt upp ännu mer.
 
Här står vi återigen, med armarna om varandra och bara känner varandras hjärtslag. Det är även första gången jag ska sova över hos Niall. Jag kände när han frågade om jag ville följa med till honom inatt, att jag inte kunde säga nej, inte för tredje gången. Det är spännande men ändå kul på något sätt, jag känner hur känslorna bara ökat ju mer jag varit nära Niall, den känslan jag får är omotstånlig. Jag vill bara ha honom nära mig hela tiden. 
"You know what?", frågar han igen, på det där mystiska sättet igen. Jag skakade på huvudet och tittade upp på honom. "I know that we didn't have know each other for a long time, but the first time I saw you, I knew I fell in love with you, it sounds a bit crazy but..-", jag hann avbryta hans ord. Jag tar min hand för Nialls mun medans jag ler. Mitt huvud skakades och försiktigt tar jag bort min hand och kysser honom mjukt. 
"Not at all, Niall. It was love in the first sight for me too.", förklarar jag och Niall lyser upp, precis som han brukar, bara att denna gång kan jag känna mer lycka, mer kärlek. 

Tyckte det var dax för en One Shot idag då inget kapitel kom ut! Hoppas du blev nöjd med denna → Blondie ←
Är inte så duktig men gjorde mitt bästa, hehe! kram!
 
Vill ni ha nästa kapitel? Jag har det klart, ska jag publicera det tycker ni? ;) kommentera kapitel 36 här under då! ;) 
 
 

everything has changed, chapter 36

13
- Jasmin -
"You're mine and you've always been.", han la en hårslinga bakom mitt öra och lutade desperat huvudet närmare mig, i ett försök till att antingen få en kyss. "What?" 
"Go away and leave me alone.", sa jag hårt och puttade iväg honom. Det märktes tydligt att han inte gillat mina ord och min lilla knuff då han greppade ett hårt tag om mina axlar och drog mig till sig, jag såg hur han höjde ena knytnäven och efter det var allting svart, jag hade min chans att fly när jag kunde, men ändå stod jag bara kvar och lät mig själv bli slagen.

 
Med ett ryck vaknade jag till. Istället för att vakna till i min egen säng, eller i Nialls säng, så var jag istället i någon helt annans säng. Det dröjde dock inte länge förrän jag insåg vart jag befann mig och med de kom jag även ihåg vad som hände.
De där gråa vägggarna med den stora, sköna sängen kom jag så väl ihåg. Det var faktiskt ett väldigt fint rum om jag skulle vara ärlig, men att veta vilkens rum det tillhörde fick mig att bli spyfärdig. Kläderna jag tidigare hade på mig var fortfarande placerad på min kropp så jag antog att ingenting hade hänt i varje fall. 
Försiktigt kände jag på kinden och behövde bara nudda med ena fingret för att veta att jag var öm där. Snabba fotsteg hördes emot rummet och in kom Alfredo. Aldrig hade jag sett honom nykter och jag visste aldrig vad han kunde vilja göra med mig, jag var inte riktigt säker längre. 
Han kom in med två koppar i varsin hand och ett svagt leende var placerat på hans läppar. Jag reste mig upp och tittade ilsket på honom. 
"Why aren't you gonna kill me at the same time? now when you're already have me here.", muttrade jag och rättade till hästsvansen bak på mitt huvud genom att dra lite i den. 
"I told you, I'm not gonna hurt you.", han fick ett litet allvarligt ansiktsuttryck och jag kunde inte heller tyda några tecken på att han tänkt använda våld, så än så länge var jag lugn. 
"Yeah.. You didn't that lately either, huh?", snäste jag sarkastiskt och syftade på att det var precis det han sagt tidigare också, ändå så slog han mig tills jag blev blå och inte längre kunde försvara mig. 
"I just wanna talk to you, I know it was wrong to hit you, but I really need you.", började han och räckte fram ena koppen som på lukten kunde känna att det var kaffe i. Jag var fortfarande osäker. Det kunde ligga knark, sömnpiller eller vad som helst i den. Men jag behövde verkligen något i mig nu, så vad lockade inte mig mer än kaffe? Desperat sträckte jag ut min hand till att ta emot koppen, direkt tog en försiktig sipp av det rykande föremålet.
"When I saw you with Niall, I knew it wasn't right. You belong with me, Jas. We can be drunk, have fun and have sex together, that's all. It was our lifes.", han tittade ner mot sitt kaffe och jag såg hur han tänkte på något, något som faktiskt visade att han hade känslor. Jag kunde tyda att en lätt tår föll ner från hans kind när han snabbt var där och slog bort den. Jag hade en känsla av att orden han sade nydligen egentligen inte var något han menade, utan att han bara behövde någon här, någon som lyssnade. 
"Tell me about your family.", bad jag hastigt, utan att tänka. Han tittade upp och skakade på huvudet. Där kom svaret jag hela tiden sökt efter. 
"Never mind.", mumlade han och lutade sig bakåt med blicken rakt framåt. "I hate my dad, he working all the time in another contries and are never home. Mom leaved when I was young. Now it's just me and my older sister Christina."
Rädslan som tidigare funnits där var borta. Jag fick genast se Alfredo från ett nytt perspektiv, han hade precis som jag, dränkt sina synder och känslor. Jag visste ju precis vad han gick igenom, på sätt och vis. Jag kunde se på honom hur han egentligen var en snäll kille som enkelt kunde få alla tjejer på fall. 
"Why am I here, basically?", frågade jag och hade gått in för att vara rak och tydlig, jag såg ingen mening med att låtsas vara svår och skita i allt, som jag tidigare hade gjort. Han förtjänade någon som lyssnade på honom, precis som Niall gjort med mig. 
"I'm tired of feeling alone. My syster hates me and ashamed of me and I haven't someone to talk to anymore. Call me stupid, but that's the truth. It was never meant to hurt you when I hited you, I just wanted someone to talk to, you understand?", hans tårar gick inte längre att hålla inne då hela hans ögon fylldes av hat, sorg och smärta. Jag satte mig närmare och la min arm över honom. När han sedan lutade sitt huvud mit min axel insåg jag även att han inte bara gjorde detta för att jag skulle tycka synd om honom, han menade det också. 
 
"Haven't you never been in love before?", frågade jag medans vi kommit in på de mesta redan. Mestadels känslor, men också jobb, skolan och fritiden. Han tittade ner och log lite mot sin tomma kaffekopp.
"Actually, I have.", flinade han och tittade med rosenröda kinder på mig. Det var mest för att hans tårar precis slutat, men också för att han antagligen också blev lite generad. "Her name was Claudia and lived in US. It was when I went with my dad as I met her. It was a summer-romance I never will forgot.", log han och höjde ögonbrynen. "We talked in skype and had phone contact for a while after that, then my sister died and everything falled apart. I didn't talk to anyone after that and then the school messed up and here I am.", han ryckte på axlarna och det märktes hur han hade tappat hoppet totalt. Jag hade berättat om min pappa, om varför jag var vid kyrkogården tidigare och hur jobbigt jag också hade det och det var tydligt att han förstod mig, det kändes så himla skönt att ha någon att prata med som verkligen förstod mig. 
"Never give up your dreams. If you really are in love with her, she will come back. You can't lose hope. Me and Niall was friends before, we were as good as together. Then he broke up with me and my dad died at the same time, everything was fucked up too. Now we're together again and are closer than everything. You can if you want to. Fight for you and her.", berättade jag och slog till han lite på armen. 
"Are you sure?"
"I am!", svarade jag med ett leende. Det här samtalet var inte bara ett samtal, det betydde någonting och känslan inom mig sa att det här absolut inte var sista gången jag pratade med Alfredo. Vi förstod varandra mer än vi tidigare kunnat ana och jag uppskattade hur ärlig han varit från första början. 
- Niall - 
Dagens intervju var nu över och vi allihopa satt kvar i sofforna och småpratade lite med den manliga intervjuaren som vi stött på mer än en gång, därför så fanns det faktiskt lite att prata om. Jag var ganska så trött efter gårdagen, men eftersom vi hade en dag ledig imorgon så skulle jag lätt åka hem och sova i min egen säng. Konstigt nog så hade Jasminette inte hört av sig ännu och hon hade heller inte svarat på mina telefonsamtal, jag började faktiskt bli lite orolig men samtidigt så ville jag inte heller vara för överbeskyddande, hon hade säkert mobilen någon annanstans bara. 
"What's wrong, mate?", jag tittade på Liam som lagt sin arm runt om mig. Jag antog att han genomskådade mitt ansiktsuttryck när jag tittade på mobilen. 
"Nothing,I'm fine.", svarade jag bara men reste mig upp snabbt. "But I have to go. Gonna check if Jas is alright.", Jag kunde se hur killarnas leende ändrades till ett flin och Louis ögonbryn åkte retsamt upp och ner. Jag himlade med ögonen och tackade intervjuarnen vid namnet Robert, och sedan gick jag snabbt ut med orden "see you guys" som var menat till killarna. 
Jag kom ner till garaget där både min och Harrys svarta Range Rover stod prydligt på parkeringen. Fort tog jag upp bilnyckeln, klickade på knappen som öppnade bilen och nästan sprang in. Jag hade en känsla av att hon inte befann sig hemma hos mig, men jag kände ändå att åka hem först för att ta en titt för säkerhetens skull. 
 
Jag tog mig för pannan. Om hon inte var hos mig, vart var hon då? Hon kunde ju i och för sig vara hos någon av hennes kompisar, eller bara ute och shoppar, men isåfall borde hon ju ha hört av sig? Jag ruskade på huvudet och satte mig ordentligt i bilen då jag körde vidare, hem till Jasmins hus istället. 
Att testa ringa igen var ingen idé, när jag redan ringt fem gånger utan svar så kände jag att den sjätte inte heller skulle bli så lyckad. 
Efter tjugo minuter stod jag utanför hennes hus, klockan var runt femtiden och det hade redan börjat svartna på himlen. Lamporna lyste inifrån huset så jag tog för givet att någon var hemma. Enkelt klev jag ur bilen och traskade direkt upp på tomten, förbi den igentäckta poolen och sedan upp på trappan. 
 
Jasmins mamma såg ganska så chockad ut när hon fick syn på mig, men med hennes leende syntes det på henne att hon även var lite glad. 
"Hi Mrs. Moore, is Jas inside?", frågade jag och la händerna i byxfickan. En kall vindpust svepte förbi och den var inte alls skön, och det syntes på Jasmins mamma att hon såg på mig hur jag frös. 
"No she isn't. And please honey, call me Annie.", skrattade hon och gjorde plats åt mig så jag kunde passera henne. "Come in, it's to cold for being outside now.", jag tackade och steg in. "I don't know were she is. She should just took any walkover then came home, but it has become a few hours since then."
Jag rynkade pannan lite men nickade åt hennes information. Det lät inte direkt som Jasmin, men vad visste jag? Hennes mamma såg inte speciellt orolig ut. Men om det skulle ha hänt något, vem kunde ha vilja gjort något mot henne? fans? jag ruskade snabbt av mig den otäcka tanken och tittade istället mot Annie som lutade sig mot väggen. 
"Josh, Jas best friend is here too, in her room. You can go upstairs if you want to. He's a such an amazing boy, just like you. I think you will be good friends.", jag skrattade lite och tänkte bara att det var så typiskt mammor att säga så. Det märktes också hur nära hennes mamma verkade stå hennes vänner. Jag nickade och gick in till vardagsrummet där George satt och spelade TVspel. Vilket dock bara fick mig att tänka på gamla tider då vi faktiskt brukade spela mycket ihop, allt ifrån krigaspel till NHL eller FIFA. Jag lät han dock vara då han hade sitt headset på och verkade inte alls ha sett mig än. 
Istället gick jag tyst upp för trappan och in genom Jasmins dörr där en okänd, men ändå välbekant kille satt. Jag hade ju sett bilder på honom som både paparazzis tagit och också från min flickväns telefon. 
"Is jas with you? I may go then.", sa han innan jag knappt kommit innanför dörren. Han ställde sig upp ifrån datastolen han suttit på och var genast påväg ut när jag tog händerna framför mig och gjorde något slags stopptecken. 
"It's cool, boy. I'm alone and even if I wasn't I'm sure Jas would love to have you here.", log jag och gick lite längre in. Han följde mina steg och satte sig bredvid mig i sängen. 
"You're Niall, right?", frågade han och tittade ner på sina fötter. Jag tittade mot honom och fick då syn på något jag tidigare inte märkt. Blåmärket han hade på ena kinden, jag antog att det var ifrån slaget Louis givit honom, om han nu inte hade hamnat i något mer slagsmål. 
"Yes, And you're Josh. Nice to meet you, I've heard alot about you" sa jag med ett leende samtidigt som jag sträckte ut min hand. Han tog hjärligt emot den och skakade den väldigt hårt. 
"I hope you're nice to her. She kind of love you very much and I hope you don't break her heart. I've seen it before and I don't wanna see it again because of you, okay?", Josh lät hård i rösten, men han hade rätt. Han var en sann vän och jag förstod att han reagerade som han gjorde. 
"I'm not gonna hurt her. I love her too.", flinade jag och nickade på huvudet. "And I hope we can agree with each other too, because I know it would be easier for Jas.". Han verkade tänka ett tag innan han ryckte på axlarna.
"Yeah, sure.", svarade han sedan med ett leende. "Soo, do you wanna play?", han nickade mot Jasmins TV och sedan det lilla xboxet som stod på det vita bordet bredvid. Jag skrattade och knuffade till han löst vid sidan.
"If you wanna lose, so ah.", vi båda skrattade. Josh gick mot boxern, kastade en spelkonsoll till mig och visade upp ett spel han vela köra. Till min lättnad så valde han FIFA, något som antagligen skulle bli en lätt match, täckte jag. 

Jasmin kom överens med Alfredo och Niall med Josh, kan det bli bättre? ;) Ville ni att det skulle bli något mer drama mellan Jas och Alfredo, eller kanske Niall och Josh? kommentera gärna åsikter! 
 
ANTAR ATT INGEN MISSAT STORY OF MY LIFE?! jag bokstavligen älskar den låten så freaking mycket! Kan inte vänta på musikvideon, så gaalet bra! Vad tyckre nii? :D
 

everything has changed, chapter 35

12
- Jasmin -
Väl inne i rummet var det mörkt, ändå lyckades vi ta av oss kläderna med hjälp ifrån varandra och plötsligt låg vi i Nialls säng. Han var ovanpå mig men trots mörkret kunde jag ändå tyda nyansen på hans blåa ögon tindra emot mig medans våra läppar möttes energiskt. Utan att lägga någon alls tyngd på mig så kunde jag känna hur hans kyssar fördes ner emot min mage och hans händer smekte försiktigt mina lår. Så här fint sex hade jag aldrig haft någonsin. Allt kändes rätt och jag visste att jag varken skulle ångra mig eller ha några skuldkänslor dagen efter. 

Det var inte förrän nästa dag som jag insåg att det var tomt i sängen - jag låg ensam. Jag tittade mig omkring för att se om jag fortfarande var hemma hos Niall, och jo, dörren vi igår 'gick' igenom var kvar på samma ställe, hans kläder hängde prytt på stolen bredvid skrivbordet medans mina egna kläder låg utspridda på golvet. 
Jag skrattade lite tyst för mig själv när jag tänkte tillbaka på gårdagen, hur underbart det hela hade varit.
Efter att legat och dragit mig i sängen så gick jag upp för att se vad Niall hade för sig, lägenheten var i och för sig väldigt tyst så jag började tvivla på att han ens var hemma. 
Jag slet åt mig en stor hoodie som hängde vid fotändan som jag antog var min fina pojkväns. Så snart som jag kände lukten så var frågan bekräftad, det var helt klart hans tröja då hans parfym fortfarande satt kvar i tröjan. Motvilligt reste jag mig upp ur den alldeles för sköna sängen och trippade ut i den stora lägenheten. Man kände sig väldigt liten och förvirrad när man skulle hitta saker eftersom Nialls lägenhet var i princip lika stor som mitt hus, bara det att ytan var ännu större. Jag hade svårt att tro vad en enda människa egentligen hade för nytta med en sån stor lägenhet som denna, men samtidigt var det väldigt snyggt och skönt på något sätt. 
Jag gick mot köket och fann genast en lapp på köksbordet med ett hjärta på utsidan, försiktigt trippade jag dit och öppnade det lilla brevet fort. Jag behövde bara läsa första meningen innan mitt leende sprack upp. 
 
"Hey love. Hope you slept well tonight and I had a very nice night too. Unfortunately I have to work today if you didn't knew that. You can take what you want in the fridge and everything, feel like you're home. I'm probably home around five o'clock or later, we should sing and write more songs to our next album. Bur see you soon, I think. I love you so much, my princess. I already miss you! ♥"
 
Min fina kille. Detta brev var så otroligt fint att jag nästan fick tårar i ögonen. Jag tittade på den stora klockan som var placerad ovanför mickron och suckade, den var bara tolv ännu. Vad skulle jag göra i fem timmar? kanske skulle jag passa på att åka hem lite, umgås med familjen skulle ju aldrig skada, fast och andra sidan, sen när började jag bry mig om 'familjetid'?
Jag gjorde mig själv en riktig frukost framför Tvn och lindande in mig själv i en filt. Visst hatade jag att vara utan Niall, det kändes helt konstigt, men samtidigt så behövdes det också i ett förhållande. Om man ständigt umgicks ledde det endast till bråk och tjaffs, något jag inte orkade med. 
 
"I'm home.", jag stampade in igenom hallen och tog ur mina hörlurar. Efter en timme av ensamhet i Nialls lägenhet bestämde jag mig för att åka hem ändå, till ett ställe där det åtminstonde fanns människor. Jag klampade av mig skorna och gick vidare in till vardagsrummet där mamma satt med en kopp kaffe. Hon riktade blicken upp till mig men tittade sedan tillbaka på TVn. 
"Good to see you, hun.", mumlade hon medans hon tog en klunk av det rykande kaffet. "Did you have a good time?", hon flinade nu rejält och jag såg hur hon inte heller verkade skämmas över det. Att jag var tillsammans med Niall visste jag att hon gillade, men något inom mig sade att hon fortfarande var orolig för någonting, som om jag fortfarande skulle ligga runt och hålla på som jag tidigare gjort. Det kändes som hon inte riktigt tog vårat förhållande på fullate allvar ibland. Jag lät mina ögonbryn höjas medans jag slog mig ner på den lediga platsen bredvid henne. 
"Yep. I actually had a great time", svarade jag och tittade mot tvn. "Were is everyone?" frågade jag sedan när jag märkte att det även var väldigt tyst i detta huset nu också. Var det inte jag eller Rose som bråkade med våra föräldrar så bråkade de antingen med varandra eller så hade George kommit i någon trotsperiod som gjorde att mamma fick något anfall. Men nu, nu var det helt tyst och inga gräl eller jobbiga skrik hördes varken på övervåningen eller här nere. 
"Rose and Olof is at the store and have another 'dad and daughter' day. George is with your grandma.", svarade mamma enkelt. Jag förstod och valde att inte kommentera de mer. Länge satt vi i tystnad och situationen var rätt stel. Varken jag eller mamma visste antagligen vad vi skulle säga då vi sällan pratade utan att de slutade i bråk. Tillslut öppnade mamma sig och fick ur de hon antagligen viljat ha sagt hela tiden. "I like Niall. He's a such a lovely guy. Aren't you scary about the hate, the officiality and stuff like that?", hon lät orolig. 
"I don't get so much hate as I probably should. But the most of the fans know about that me and Niall were friends before he got famous, I think that's why they accept me more. But yeah, the threat can be very disgusting sometimes.", förklarade jag och reste mig upp. Att prata känslor med mamma var inte min grej och jag ville helst inte fortsätta det med det heller, inte nu. "I'd changes clothers and then go out and run. It's a beautiful day, mom." 
För det var det också, solen verkligen lyste upp Londons gator och om jag inte såg helt fel så visade temperaturen på min Iphone plus grader. Mamma nickade och jag började gå mot mitt rum för att byta om till lite bättre kläder att gå ut att springa i. Nialls hoodie var fortfarande på min överkropp och till det hade jag tagit ett par svarta tights. Ful var det enda ordet som kunde beskriva mig just då. 
Mitt bruna kaluffs satte jag upp i en hård hästsvans mitt på huvudet och jag lät låtarna i mina hörlurar fortsätta gå. Det skulle bli skönt att komma ut i den friska luften och röra sig lite faktiskt. 
 
Samtidigt som jag sprungit hade jag omedvetet tagit en väg som ledde till pappas grav. En klump i magen bildades när jag passerade kyrkogården och jag kunde inte hejda mig för att gå in, säga ett par ord till pappa om hur lycklig jag var, och sedan springa ut igen. 
Några kvarter bort insåg jag att samma kille som förföljt mig enda ifrån hemmet fortfarande var efter mig, jag hade även sett honom stå och tittat på mig när jag sade hej till pappa, jag hade tidigare bara inte insett att han kanske medvetet följde efter mig. Läskigt började det bli i varje fall då jag inte såg ansikte på honom eftersom han höll sig några meter ifrån mig. 
Istället för att fortsätta framåt så vände jag håll för att se om killen skulle reagera och kanske springa därifrån, men när jag tagit några stora kliv så märkte jag att han bara stod där och stirrade på mig. Ju närmare jag kom ju tydligare såg jag vem det var som gömde sig bakom den svarta huvtröjan, Alfredo Silfver. Jag stannade genast upp och hans flin ökades direkt när han insett att jag lagt märke till han. 
"What do you want?", frågade jag de tre meterna jag stod ifrån honom. Han skrockade och lade armarna i fickan. 
"I don't wanna hurt you.", svarade han och ryckte på axlarna. "I just wanna exchange a few words.", rättade han och tog några kliv närmare, konstigt nog backade jag inte. Jag visste att jag var riskabel till att göra självförsvar om han hade tanken att göra mig illa. 
"Just go away, boy.", mumlade jag skarpt och tittade ner mot mina skor. Han hånskrattade ännu än gång och la sin högra hand på min axel, inte alls hårt, det var ett löst grepp faktiskt. 
"You just called me 'boy', huh?", hans flin skrämde mig och oj vad jag bara ville vara i Nialls famn just nu. "Sure, do it. I just thought you'd always be mine and now you're with that Niall boy.", han skrattade och betonade ordet 'kille', efter han sagt Niall. 
"I never was yours and even if I thought I was in love with you, I never was. It's Niall and it has always been him. To be honest, you're an asshole.", spottade jag ur mig och stirrade svartögt in i hans bruna stora ögon som vanligtvis inte brukade skrämma mig, men nu gjorde de faktiskt de. 
"You're mine and you've always been.", han la en hårslinga bakom mitt öra och lutade desperat huvudet närmare mig, i ett försök till att antingen få en kyss. "What?" 
"Go away and leave me alone.", sa jag hårt och puttade iväg honom. Det märktes tydligt att han inte gillat mina ord och min lilla knuff då han greppade ett hårt tag om mina axlar och drog mig till sig, jag såg hur han höjde ena knytnäven och efter det var allting svart, jag hade min chans att fly när jag kunde, men ändå stod jag bara kvar och lät mig själv bli slagen.

Tror ni att något mer kommer att hända? kommer Niall att inse att hon är borta i tid och hur ska han reagera när han får reda på vad som händer? Kommer Alfredo bara lämna henne där eller tar han med henne hem? Kommentera så kommer nästa del snart :D 
 

everything has changed, chapter 34

8
- Kimbely - 
"Finally!", klagade Niall och drog åt sig påsen ur Harrys hand. Han såg inte arg ut, mest irriterad. Jag antog att han var hungrig, jag visste ju hur det var att ha en tjurig person omkring mig på grund av hunger. 
"I'm starving. What's my food and why took it so long?", Jasmin kom snabbt bakom Niall och tittade nyfiket ner i påsen. Harry stödde mig åt sidan med sin arm och lutade sig mot mitt öra. 
"Same love to food.", viskade han och vi båda började skratta.

 
- Jasmin - 
Så snart som vi släppt av Kimbely utanför hennes hus efter en dag som varit över mina föväntningar så var det bara jag, Niall och Harry kvar i bilen. Aldrig hade jag kunnat ana att Harry och hon skulle komma så bra överens då det faktiskt var Kim som erbjudit sig att följa med Harry ut och köpa maten. Efter något som kändes som timmar var de äntligen tillbaka och de båda var som två helt nya människor, de uppträdde som om de hade känt varandra i flera år, vilket i och för sig bara var till en fördel. Kul hade vi i varje fall haft.
"She's nice.", flinade Harry medans Niall körde bilen. Vi alla förstod att det var Kimbely han syftade på och jag brast ut i ett tystlåtet flin. Han sträckte fram huvudet mellan säterna, jag såg hur han först tittade på mig men vände blicken till Niall efter en snabb titt på mig. Niall bara skakade på huvudet och sänkte musiken som spelades på radion. 
"Harold, shut up. You can't have a crush on her, seriously. She's my girlfriends best friend for gods sake!", bedjade Niall med blicken fast mot vägen. Hans röst lät helt seriös och jag kunde knappt se någon ironi alls i hans tonläge, vilket skrämde mig lite. Jag tyckte ju personligen att Kimbely och Harry skulle bli ett väldigt gulligt par tillsammans, även om jag hade svårt att se min bästa vän och min pojkväns bästa vän tillsammans på det sättet, så var det fortfarande något som inte var omöjligt. 
"So what?", jag tittade först på Niall och sedan bak på Harry. "I'd say that you really gonna be a perfect couple. Kim has also always wanted any serious relationship and complain over she hate to be single. I think..", jag avbröts snabbt utav ett skratt ifrån Niall som lugnade ner mig lite, visst gillade jag den seriösa sidan av Niall ,men nog gillade jag den glada och busiga Niall mer. 
"You think too much, babe. Harry should let Kimbely be as long as she doesn't wanna be with him. I don't wanna get in trouble because of him.", jag sneglade bak på Harry som bara himlade med ögonen, som om det hade haft detta snack tidigare. Jag fnittrade lite samtidigt som jag såg hur även Niall flinade lite. 
"You'll never be in trouble because of Harry. I know he can care about his own lovelife, don't you think?", fortsatte jag och där verkade den konversationen ta slut då Niall slutligen gav med sig en enkel axelryckning. 
"We're here.", Niall bromsade in framför ett stort vitt hus, som jag antog var Harrys. Den otroliga charmören med de bruna lockarna tackade snabbt för dagen, sällskapet och allt vad det nu var, innan han reste sig ur bilen och gick in mot sig.
"So, what are suppose to do now?", log Niall och tog sin högerhand i min medans den andra handen var placerad på ratten. Jag ryckte på axlarna och rynkade på pannan. Tanken slog mig att jag faktiskt inte varit hos Niall än, efter att ha sett hans lägenhet i Mullingar som var bland de största och dyraste lägenheterna i staden så tvivlade jag på att hans bostadsrätt i London var något mindre. 
"What about going to your place and just chillin'? I've never been in your flat yet.", konstaterade jag och Niall skrattade till och backade ut ifrån Harrys uppfart då han genast bytte riktning till hållet som förmodligen skulle föra oss till Nialls hem.
 
"Wow, Niall.", min reaktion var som förväntat. Lägenheten var stort som ett hus och det var även en utav de dyraste lägenheterna i London, utan att ens gissa så kunde jag nästan lova det. Det var helt nyrenoverat och det var helt Nialls stil. Det påminde mig väldigt mycket om hans lägenhet hemma i Mullingar. 
"Are you wanna living here with me now?", flinade han och la sina händer på varsin sida om min midja. Jag kunde höra ironin i hans tonläge, men visst hade jag inte tackat nej till att få bo ihop med Niall. Men det kändes ju lite väl tidigt nu kunde man tycka. 
"Yeah, some day.", log jag och lade mitt huvud på hans högra axel medans mina händer placerades på Nialls bröst. Han flyttade sina händer från min midja och virade istället sina stora armar runt om mig sedan pussade han mig löst på huvudet och flera fjärillar bildades i min mage. Jag var så lycklig.
"Love you, my princess.", sa Niall när han vilade sitt huvud mot mitt huvud medans mitt var lutat mot hans hals. 
"I love you too, love.", viskade jag i hans öra medans mina läppar nuddade Nialls axlar och jag kunde tyda på att hela han rös till. 
 
"Now we do a silly one.", skrattade Niall och riktade återigen kameran åt oss. Jag lipade genast åt linsen och korsade mina ögon. Jag insåg att Niall gjorde nästan lika min, dock med stängd mun. Bilden var tagen och vi båda granskade den noga. Det var det här jag älskade med Niall, vi kunde verkligen vara barnsliga, fjantiga och helt onormala i varandras närhet - utan att skämmas alls. Jag gillade det och det var de äkta kärlek innebar, tyckte jag.
Niall skrattade högt, klickade på den runda enda knappen på sin telefon och klickade direkt in på Twitter. Utan att läsa någon av hans mentions så klickade han in på 'ny tweet'. Han riktade mobilen bort ur riktningen ifrån mig så att jag helt enkelt inte kunde se vad han gjorde. Han hade ett litet lurigt leende på sina läppar i varje fall och bara någon sekund efter att han verkat skriva klart så la han ner telefonen i fickan igen. "Look at Twitter, babe.", flinade han och la ena armen om mig. Jag himlade lite med ögonen, sträckte mig efter min iphone som låg på rumsbordet och Twitter visades snart på min skärm. Jag behövde inte bläddra långt förrän jag såg Nialls tweet. 
 
Niall Horan @NiallOfficial
Look at this cutie, isn't she beauty ? hah ! love yaaa :) pic.twitter.com/237Beh2
 
Jag kunde inte låta bli att le åt texten, men vågade jag verkligen klicka upp bilden? mot min vilja tröck jag på den blåa länken och upp kom en bild på mig och Niall. Vi båda såg väldigt fåniga ut då jag mest såg fördrövlig ut medans Niall var fin som vanligt. Jag slog till honom löst på armen och gjorde en ledsen min. Vilket Niall bara verkade tycka vara roligt då han skrattade. 
"That wasn't funny!", sa jag i ett försök att låta sur, men hans leende fick mitt leende att öka och tillslut kunde jag inte heller hålla mig ifrån att breda mina läppar. 
"You're so perfect, in every single way I look at you.", log han och förflyttade sitt huvud närmare mitt. Jag blundade och gjorde lika som Niall då plötsligt våra läppar möttes i en fantastisk kyss som varade i flera sekunder. 
När vi båda mot våra viljor släppte taget för att hämta andan nuddade våra pannor fortfarande med varandras och det dröjde bara några sekunder innan vi delade saliv igen. 
Jag sneglade mot ljusen som stod på rumsbordet, fast blicken återgick snabbt till Niall igen då jag insåg att han fortfarande blundade. Jag följde hans exempel och slappnade istället av i läpparna. Allt var så mysigt, så perfekt.
"Do you want to?", frågade han när han försiktigt släppte mina läppar. Jag kände hans varma och behagliga andedräkt slå mot mitt ansikte när han stirrade rakt in i mina ögon. Jag nickade försiktigt och förstod vad som höll på att hända. 
Niall ställde sig upp, tog ena armen under mina knän och andra bakom min rygg och bar mig ivrigt till hans säng. Medans kysste jag ömt hans hals och fortsatte neråt. 
Väl inne i rummet var det mörkt, ändå lyckades vi ta av oss kläderna med hjälp ifrån varandra och plötsligt låg vi i Nialls säng. Han var ovanpå mig men trots mörkret kunde jag ändå tyda nyansen på hans blåa ögon tindra emot mig medans våra läppar möttes energiskt. Utan att lägga någon alls tyngd på mig så kunde jag känna hur hans kyssar fördes ner emot min mage och hans händer smekte försiktigt mina lår. Så här fint sex hade jag aldrig haft någonsin. Allt kändes rätt och jag visste att jag varken skulle ångra mig eller ha några skuldkänslor dagen efter. 

Ledsen för sent kapitel. Har varit på föräldrarmöte nyss och nu måste jag verklogen plugga. Hehe. Gör min dag och släng in en kommentar? :D 
Å vad tyckte ni om kapitlet, var det lite för mkt kärlek och detaljer kanske? ;) haha!
 
 

everything has changed, chapter 33

10
- Jasmin -
"Friends with benefits? you're kidding me, right?", min kära vän himlade med ögonen och självklart tyckte hon alltid att jag hade sån dålig filmsmak, det var ett faktum att vi aldrig kom överens om vilken film vi skulle se. "But okay, I wanna see that movie.", sa hon sen. Det var då två som var med på den, även Niall var lite tveksam i början men gick sedan med på det. 
"Okay, but only because Mila Kunis is so damn hot.", Harry gav med sig tillslut han också och jag & Kim gjorde en snabb high five. "Hey, what about me?", Harry log sitt fliritga leende mot Kim som nu rodnade, men gav Harry en snabb handklappning sen. 
Vi allihopa trängde ihop oss i min dubbelsäng och tittade på filmen. Jag låg mellan Kimbely och Niall, Harry låg bredvid Niall på andra sidan och höll också i chipsskålen. Det var egentligen jag som skulle ha den, men eftersom Harry envisats om att den skulle få ligga på hans mage så hade vi tillslut gett oss. 

Eftertexterna rullade och självklart så grät jag lika mycket till slutet som jag alltid gjorde. Niall höll visserligen i min hand under tiden, så lite bättre kändes det i varje fall. Jag hade ju åtminstonde inte anledningen till att gråta över att jag var ensam längre, jag hade ju världens finaste prins precis här bredvid mig. 
Kimbely däremot hade somnat redan efter de första tjugo minutrarna, hur hon nu kunde det då Niall och Harry var väldigt hödljudda med sina skrattanden förstod jag inte. 
Det som gjorde mig glad var att se hur nära Niall stod killarna egentligen. Under hela filmen hade de kommenterat saker som att de bland annat varit i städerna de visade på filmen, eller hur Harry drägglat över Mila Kunis. Ja, de pratade ungefär hela filmen. 
"What's happening now?", frågade Niall och lutade huvudet mot min axel. Plötsligt hörde jag hur hans mage knorrade till och då fick vi direkt svaret på vad som väntade. Både jag och Harry skrattade till lite medans Niall såg helt obesvärad ut. I samma ögonblick vaknade Kim upp, yrvaket kollade hon mot mig och killarna med ett litet leende på läpparna. 
"Oh, I really needed it.", sa hon sen och satte sig ordentligt upp i sängen då hon halvlegat på min axel även hon. "I feel like a new person."
"Good, Niall is hungry and actually, me too. We should go and buy something to eat, who's going with me?", undrade Harry och både jag & Niall blev knäpptysta. Ärligt talat hade jag ingen lust alls att gå ut i detta kalla väder men jag antog att Harry inte heller ville gå ensam. Jag skulle just till att erbjuda mig när - till min förvåning - Kimbely räckte upp handen. 
"I'm going with you if it's okay?", Harrys leende fick Kim att se ännu säkrare ut, samtidigt som han log sitt söta leende så nickade han på huvudet. 
"Yeah, yeah. Of course!", han reste sig upp ur sängen och kollade roat på oss andra som låg kvar. Kim följde snabbt hans exempel och de båda började gå emot dörren. 
"Wait!", protesterade jag, en aning förvirrad. "Shouldn't you ask what we want?"
Harry skrockade till och skakade på huvudet. Niall såg ut att förstå, medans min bästa vän som stod alldeles bredvid Harry såg lika kaotisk ut som mig. 
"No babe, the person as buy the food, choose the food too.", förklarade Niall, som om det vore en självklarhet. Det var tur för Niall att jag tyckte om det mesta, om inte så skulle Kimbely antagligen sagt ifrån om Harry kom med ett förslag som hon visste att jag absolut inte åt. Jag nöjde mig åt svaret och kurade in mig närmare mot Niall som kraftigt hade sina vältränade armar kring hela mig. 
"See you around then.", Harry flinade när han såg mot Niall samtidigt som han vickade upp och ner med ögonbrynen. Niall lipade skämtsamt mot Harry medans han skrattandes gick ut ur rummet med Kimbely efter sig. 
"Time for ourselves a little bit, what want my beautiful princess do?", Niall pussade mig på pannan medans han flätade in sina fingrar i mina. Allt kändes så otroligt rätt med Niall, jag kände mig så trygg och säker i hans omgivning, det var helt sjukt. 
"I don't know. What about just laying here and cuddle?", föreslog jag med ett busigt leende på läpparna. Niall skrattade högt, tog hans lediga hand och flyttade bak en hårslinga som hamnat för mina ögon. 
"Sounds like an exellent idea.", han kysste mig ömt på munnen, kyssen blev allt mer intensivare och ännu mer passionerad. Jag behövde inte ens tänka klart utan att veta. Niall, min kille, var den rätta. 
 
- Kimbely - 
Vi hade gått ett tag under tystnad. Harry såg mest ut att vara i sina egna tankar, det var inte förräns vi gick igenom en park som Harry skrattade till. Hans blick mötte marken och jag såg tydligt hur hans smilegropar utvecklades. Han var inte bara snygg, som jag tidigare tyckt. Under timmarnas gång hade jag lagt märke till att han även var otroligt ödmjuk, snäll och jordnära. Fin helt enkelt, både på ut och insidan. Han gick med luvan uppe som täckte öronen och bara några få lockar stack fram ur den. 
"What?", frågade jag och tittade mot honom. Han höjde huvudet, men verkades vägra möta min blick. 
"I just.. It was here I met my last girlfriend, actually. I walked here alone and saw her.", jag nickade förstårligt och riktade blicken framåt istället. Han fortsatte att berätta lite om hur de krockat in i varandra och sedan pratat i evigheter, något som egentligen var helt ointressant för mig, men det var åtminstonde inte tyst längre. 
"Everyone in this part of town know each other. Do I know her?", frågade jag. Även om jag inte visste hur, varför eller när de gjorde slut så gick jag rakt på sak. Det kanske var ett känsligt ämne, men han verkade vara en bra kille så om han inte ville prata om det, skulle han ju såklart inte göra det. 
"Actually, I think you do. Even if she doesn't living in this town.", jag häpnade lite. Hur kunde han vara så säker på att jag visste om henne? jag må ha många vänner, men på hans tonläge lät det som om att jag skulle känna hela London. "Have you heard about Taylor Swift?", jag bara gapade stort. Visst var jag inget fan av henne precis, men hon var ju bland de kändaste kvinnorna i nuläget och klart jag kände till henne. Det kändes bara helt konstigt. För ett ögonblick glömde jag till och med bort att Harry var känd, i och med att han betedde sig som vilken kille som helst. 
"No way!", flinade jag och gick lite närmare. "That's cool!", när jag tänkte efter så hade jag ju hört hennes hitsång I knew you were trouble som ryktats vara om hennes expojkvän, nu visste jag ju också vem den var skriven om. Det fick mig bara att le ännu mer. 
"Uhm.. Not really.", skrattade Harry och såg väldigt behaglig ut. "I don't think I really was in love with her.", sa han sen och lade händerna i fickorna. Jag nickade återigen och valde att inte gå in på detaljer, jag ville ju varken vara för på och dessutom så kände vi ju knappt varandra. 
 
"Do you like Chinese food?", Harry ställde sig utanför restaurangen som låg lite av sidan av alla andra affärer mitt i centrala London. Utan att tveka sköt jag in ett enkelt ja, jag älskade ju det. "Do Jasmin like it too?"
"Yeah, I'm sure she do.", bekräftade jag. Harry öppnade dörren och vi möttes av en varm luft med doft av alla sortes oljor och kryddor. 
Harry frågade vänligt vad jag ville ha och jag rabblade upp både vad jag och Jas gillade, Harry såg ut att ta in de mesta samtidigt som vi ställde oss i kön. Det var ovanligt några på restaurangen så jag antog att den kanske inte var så populär, men i alla fall, den var praktisk och väldigt nära ifrån Jasmins hus. 
"Oh no..", mumlade Harry när han plötsligt fick syn på något ifrån fönstret. Jag tittade hastigt dit och såg en klunga av fotografer, journalister och medier. Säkert en tiotals olika tidningar stod utanför fönstret. 
"How can they found you that easy?", frågade jag chockat och höll för mitt ansikte så att de inte skulle få med mitt ansikte på bild. Jag hade hört om medierna förut, de kunde komma med en och ett annat rykte var och varannan dag, som knappast stämmde. Jag ville inte vara den som skulle få en massa hat av fans, även om jag förstod att de kanske redan var försent. "This might was a bad idea.", konstaterade jag när Harry redan var mitt i ett telefonsamtal, antagligen med deras vakter eftersom det hördes på orden när han pratade. Så snart som han la på så log han både ursäktande och lite skamset mot mig. 
"I'm sorry. It always happend. But no, this wasn't any bad idea at all. Not from my side anyway.", hans leende fick mig att lugna ner mig en aning, men fortfarande hade jag en oro i kroppen. Vad skulle alla säga? 
"No, not from mine either.", försäkrade jag med ett halvdant leende. 
"Paul will be right here.", svarade han sedan. Jag tittade oförstående på honom och han rättade snabbt till sina ord. "I mean.. Our tour-mananger and bodyguard will be here soon.", jag fnissade glatt och lutade mig mot den lilla bänken framför mig. Om jag kände Jasmin rätt så var hon väldigt hungrig just nu. 
 
Tio minuter senare satt vi i bilen påväg mot Jasmins hus, dock hade vi blivit tvungen att ta en helt annan väg för att komma så långt bort ifrån paparazzis som möjligt. Harry harklade till och tittade bak på mig. 
"What do you feel about Niall and Jas now then?", jag tänkte till. Till en början hade jag älskat det, den hände incidenten med Josh och jag blev väldigt osäker, men sedan kom jag på att ingenting var Nialls fel, därför var jag villig att ge honom en chans. 
"Actually, I like them. He make her smile in a way I can't do. She might care about her future and school a bit more now. They're really good together."
"Same kind of humor, same laugh, same personality.. They're like Lou and El. Perfect for each other.", fortsatte Harry på min mening och vi båda nickade instämmande, jag kunde till och med se hur Paul småskrockade lite framför ratten och även hur hans leende ökades. 
 
"Finally!", klagade Niall och drog åt sig påsen ur Harrys hand. Han såg inte arg ut, mest irriterad. Jag antog att han var hungrig, jag visste ju hur det var att ha en tjurig person omkring mig på grund av hunger. 
"I'm starving. What's my food and why took it so long?", Jasmin kom snabbt bakom Niall och tittade nyfiket ner i påsen. Harry stödde mig åt sidan med sin arm och lutade sig mot mitt öra. 
"Same love to food.", viskade han och vi båda började skratta. 
 
Nu fick ni läsa lite ifrån Kims perspektiv också. Var det dåligt/bra? 
Kommentera gärna vad jag kan göra bättre. Lite konstruktiv kritik och åsikter är aldrig fel. Vad kan jag förbättra? Well, om jag får säga det själv så tycker jag att min engelska blivit liiiite bättre åtminstonde, jag jobbar på det! hehe :) kommentera gärna!

everything has changed, chapter 32

7
- Jasmin -
"Sure. Which one?", frågade jag och gick fram till lådan där jag hade mina filmer. "Can't we see Love & other drugs, please?"
"Seriously, Jas? Haven't you seen it like twenty times?", frågade hon och la armarna i kors över bröstet. 
"True, but you have just seen it once, Am I wrong?", skrattade jag och tog fram fodralet till en utav mina absoluta favoritfilmer. 
"Okay, then.", hon himlade med ögonen men jag kunde ändå se att filmen inte var till någon fara för henne, hon gillade filmen första gången hon såg den, så hon skulle säkert gilla den nu också. 

 
- Niall - 
Ljudet ifrån TVn var det enda jag hörde i bakrunden samtidigt som jag satt med blicken emot telefonskärmen. Skulle jag vara ärlig så var jag ganska så nervös inför mötet med Jasmins bästa kompis, klart man ville ha ett bra första intryck, men frågan var ju bara om hon ens var villig att ge mig någon chans över huvud taget. Men försöka tänkte jag åtminstonde göra, för Jasmins skull. 
Plötsligt hördes det en svag knackning på dörren och jag undrade nyfiket vem det kunde vara. Jag väntade ju inte precis besök och jag hade heller ingen aning om vem det kunde vara. Med intensiva steg gick jag emot den vita ytterdörren och utan att tänka så öppnade jag den. Till min förvåning befann sig någon jag inte riktigt hade väntat mig stå där, lutad med ena handen på väggen precis bredvid dörren medans den andra handen hade han på pannan för att hålla upp huvudet.
"Harry?", frågade jag förvånat och jag kunde känna hur mina väck i pannan kupade sig mer och mer. "What are you doing here?"
"Actually, I don't know.", började han med sin vanliga, rispiga stämma. "My head hurts and I just don't wanna be alone.", svarade han och tittade upp. "Can I come in?"
Jag tvekade en stund innan jag gav med mig en enkel nickning och gjorde sedan plats åt honom så att han enkelt kunde gå förbi mig. Det syntes på hans steg att han var sliten och jag antog att det hade blivit en rätt så röjig natt för honom. Jag gjorde mitt bästa för att hålla mitt skratt inne, men det gick ju sådär med det. 
"Don't laugh at me like that, Neil.", kommenterade Harry surt och lade en extra betoning på Neil. Jag skakade på huvudet och följde efter honom in till köket. 
"Uhm.. Haz. I really like you to be here, but I should actually go out about two hours.", han tittade upp och höjde förbryllat ögonbrynen. "Jas should present me for one of her best friends.", Harry nickade och satte sig på stolen efter att med två stora klunkar halsat i sig ett helt glas med vatten. 
"I might can go with you?", frågade han och jag suckade. Egentligen tyckte jag inte att det verkade som en sån bra idé, men jag ville verkligen heller inte lämna Harry i detta usla skick. En person mer eller mindre kunde väl inte skada, tänkte jag. Förresten så kanske Harry kunde hjälpa till lite om det skulle råka bli någon pinsam tystnad mellan oss andra tre, vilket jag tvivlade på, men man visste ju aldrig. 
"I'll text her.", svarade jag lugnande och svepte upp mobilen ur den högra framfickan. Snabbt klickade jag in på meddelanden, skrev enkelt och frågade om Harry kunde följa med. Medans jag väntade på svar så satte jag mig på stolen mitt emot Harry och bara skakade på huvudet, samtidigt som jag flinade. Han såg bokstavligen hemsk ut. 
"If you're going with me, you have to fix you. Even if she isn't a fan, you can't look like this.", han tittade upp från bordet och ryckte enkelt på axlarna. 
"I'm actually kind of clean, I took a shower later today. But you're right, I have to perk up.", Harry drog frustrerat bak sitt hår samtidigt som han ställde sig upp, gick till skåpet där han visste att mina värktabletter till kraftig bakfylla låg. "Is Jasmin´s friend cute,  by the way?", frågade han rakt ut, utan att på något sätt känna sig förlägen över huvud taget. Den frågan kunde jag ju faktiskt inte riktigt svara på, om jag skulle vara ärlig. Jag hade ju aldrig sett henne. 
"I don't know. I'm sure she is, but don't touch her, I don't wanna get into some trouble because of you, Harold.", skrattade jag. Han skakade nu lite generat på huvudet och låtsades intressera sig över vad son fanns i mitt skafferi. I samma ögonblick plingade min mobil till och ett svar ifrån Jasmin var inkommet. 
 
~ 'course he can. It will be fun. See u around babe :) xxxx ~
 
Jag log åt svaret men bestämmde mig för att låta bli att svara på det. Vi skulle ju ändå ses om bara några timmar. Förresten så fanns det ju inget att svara heller precis. 
"What she said? can I come with you?", frågade Harry angeläget med kroppen halvt hängande över bordet så att han lättare kunde få se skärmen. Jag låste fort telefonen och slog till Harrys panna. 
"Yes, she's fine with that, but you can still not looking like that, you're awful!", skrattade jag igen. Det var verkligen roligt att reta Harry de få gånger han faktiskt hade bakfylla. 
-
"Harry, you ready?", jag stod redo och påklädd vid dörren medans Harry blockerat toan i över femton minuter nu. Jag suckade för mig själv och tittade lite besvärligt på min klocka, vi var redan lite sena då vi varit helt inne i filmen vi såg. 
"Ah, I think so.", han spankulerade ut från toan och tittade ner på sina kläder. Han såg faktiskt fräsch ut denna gång, betydligt bättre än när han gick in på toaletten. Jag kunde känna hur han sprutat på sig en utav mina parfymer från långa vägar och även hur han hade lånat något utav mina hårprodukter till sitt hår, men det fick han gärna göra, speciellt nu när han faktiskt inte såg ut som en alien längre. 
"Still headache?", undrade jag och öppnade dörren när Harry snabbt kom efter mig. Han mumlade något jag inte kunde höra men när jag förvirrat gett honom min blick som sade ungefär 'vad säger du?' så sa han om det, lite tydligare denna gång i alla fall. 
"Your tablets actually helped me. No more headache.", bekräftade han med ett flin. Jag slog honom vänskapligt på axeln och nickade innan jag fortsatte att stampa ner för trapporna till min lägenhet. 
 
- Jasmin - 
"What should you do if Niall hates me?", Kimbely tittade ner på golvet och såg bokstavligt talat bekymrad ut. Jag suckade åt att hon praktiskt taget oroat sig för det i en timma snart. Jag satte mig bredvid henne i sängen och lade armen om henne. 
"He won't. He know you're my bestie and accept that, just like you've to accept him, yeah?", dörrplingan ringde och jag trippade snabbt ner med Kim hack i häl. Den enda som var hemma i nuläget var Rose, som lovat att hålla sig undan idag. Hon skulle däremot inte vara hemma så länge till då hon ändå skulle ut och träffa några kompisar. "I forgot to said it, Harry is also with Niall.", kanske var det fel att säga det när vi precis kommit ut i hallen, men ändå så var det skönt att ha sluppit höra ännu flera 'tänk om han inte tycker om mig' frågor.
"What?", hon tittade stressat på mig och drog i min hand. "He's really handsome, Jas. You could've said something. My hangover still hurts!", jag skrattade lite och drog mig ur hennes grepp om mig. 
"Take it easy. Now we do this and remember, be nice. Ok?", hon suckade och nickade en sista gång innan jag öppnade dörren och möttes utav två leendes pojkar. Snabbt hoppade jag in i Nialls famn, mötte hans läppar och släppte mig snabbt ur hans armar. 
Medans jag sedan flyttade mig en centimeter för att krama om Harry så hörde jag hur Niall gått fram och hälsat på Kimbely, som såg riktigt nervös ut när jag sneglade bak. Niall bara log och tittade mot mig, han var nog van med sånna här situationer. 
Efter att vi alla hälsat på varandra visade jag Harry runt i mitt hus en sväng innan vi slutligen tog trappan upp och gick mot mitt rum. 
 
"Wow, such an amazing house, it's so cozy!", konstaterade Harry när vi slutligen hamnat i mitt rum där han fortfarande såg granskande ut. Både Niall och jag skrattade eftersom det var ju precis den reaktionen Niall hade fått första gången han besökte mitt hus med. Och om jag tänkte efter så hade Niall heller aldrig varit i mitt rum.
Samtalet mellan Niall och Kimbely hade gått bra, hon hade vänligt svarat på hans frågot och det hade lyckligtvis inte blivit stelt och pinsamt någonstans. Inte för att överdriva men de såg faktiskt ut att trivas ganska bra ihop ändå, även Harry pratade en hel del med henne, något som hon antagligen uppskattade. 
"Well, I haven't expected this type of girlroom about you, Jas." skrattade både Niall och Harry. Jag förstod dem. Antagligen hade de förväntat sig ett mörkt rum med svarta väggar samt saker, men istället var mitt rum väldigt tjejaktigt. Det var en lila-randig fondvägg medans resten av väggarna var vita. Sängen var en dubbelsäng som stod mitt i rummet och mitt emot den så satt en platt-tv med en enkel vit slags byrå under. 
"Hah, she hates her room.", inflikade Kimbely och log mot de två killarna. De var som att hon tagit orden ifrån mig, men hon kände mig antagligen så väl. Jag hatade verkligen mitt rum, det gjorde jag. 
"Why? That's nice.", sa Niall och la armen om mig. "So, what are we gonna do?", fortsatte han sedan med ett brett leende. Jag ryckte på axlarna och gav minen att det inte alls spelade någon roll. Harry gjorde lika dant medans Kim slog sig ner på sängkanten bredvid Harry - inte allt för nära, såklart - och suckade. 
"Can't we just chillin' here and watch some movie, please? My head still hurts.", Harry och Niall skrattade högljutt. Varför förstod jag inte förrän Niall andandes och berättade om Harrys hemska bakfylla han tydligen också haft tidigare idag. 
"Watch a movie sounds really nice.", sa Harry tillslut när han hämtat andan. Jag hade absolut inte något emot att se en film till, men vilken film var däremot ett litet dilemma. Så snabbt som Harry fått syn på The Notebook ur min låda med filmer hade han helt och hållet bestämmt sig för den.
"Harry, I hate that film and you know it, it's pretty slow and very boring.", klagade Niall och tog istället fram en annan film. En skräckfilm som inte ens var öppnad. 
"Never a horrible one, I hate that.", konstaterade Kimbely, vilket resulterade till att den filmen blev utesluten. 
"What about this one?", frågade jag med den mildaste betoningen på rösten och tog fram en film som jag genom tiderna alltid tyckt om. 
"Friends with benefits? you're kidding me, right?", min kära vän himlade med ögonen och självklart tyckte hon alltid att jag hade sån dålig filmsmak, det var ett faktum att vi aldrig kom överens om vilken film vi skulle se. "But okay, I wanna see that movie.", sa hon sen. Det var då två som var med på den, även Niall var lite tveksam i början men gick sedan med på det. 
"Okay, but only because Mila Kunis is so damn hot.", Harry gav med sig tillslut han också och jag & Kim gjorde en snabb high five. "Hey, what about me?", Harry log sitt fliritga leende mot Kim som nu rodnade, men gav Harry en snabb handklappning sen. 
Vi allihopa trängde ihop oss i min dubbelsäng och tittade på filmen. Jag låg mellan Kimbely och Niall, Harry låg bredvid Niall på andra sidan och höll också i chipsskålen. Det var egentligen jag som skulle ha den, men eftersom Harry envisats om att den skulle få ligga på hans mage så hade vi tillslut gett oss. 

Sorry att delen kom upp senare än vad jag trodde, men har varit borta hela helgen hos mormor och har ej haft någon dator. Vad tyckte ni om delen? och vad tycker ni om Jasmin och Niall? Well, tror ni att det kan bli något mellan Harry och Kimbely? ;) Kommentera en massor!!
 
Ska ni se solsidan idag då? är taggad till tusen!! Älskar de så himla mycket, haha :D

everything has changed, chapter 31

10
- Jasmin -
"It's almost a new year now, babe.", viskade Niall i mitt öra när vi båda stog på uteplatsen och tittade upp mot stjärnorna. Det kändes nästan som om vi vore i en film. "What's your plan into the next year?"
"I want to go out school with good grades, I want to be a normal girl again and most of the all, wanna be your girlfriend next year, like forever.", jag tittade in i Nialls ögon som nu tindrade av lycka. Det märktes så väl på Niall när han var glad, ledsen eller visade känslor över huvud taget. 
"This is gonna be our year, my princess. And I'll always be your, as long as you want me."

"Sorry I couldn't slept at your place tonight.", vi stod i varandras armar innanför min ytterdörr. Strax efter klockan slagit ett hade vi lämnat klubben med en taxi. Niall hade frågat om jag ville sova över men eftersom Kimbely skulle komma imorgon så tyckte jag det vore bäst om jag sov hemma inatt, ensam. Hur gärna jag än ville somna i Nialls armar. 
"I understand.", svarade Niall snabbt och backade några steg så att våra ögon möttes. Jag log. Han gjorde mig verkligen så lycklig. "See you tomorrow.. or?"
"Of course.", besvarade jag fort. "You will also meet one of my best friends too. I'm not sure she's gonna be happy about it, but give her a chance, she will probably do it for me.", förklarade jag noga och Niall verkade ta in det jag sade.
"Sure.", skrattade han och pussade mig på pannan. "Time to go.", hur många gånger han än kunde säga det, och även om jag visste att vi skulle ses redan imorgon igen, så gjorde det alltid lika ont i hjärtat att höra de orden. Jag ville inte lämna Niall, jag var rädd att hans nuvarande jobb, hans fans eller hans upptagna tid skulle skilja oss åt. Men det var en hemsk tanke som snabbt sköt bort. 
"Love you.", sa jag och kysste honom ömt på munnen. Det dröjde inte länge innan spänningen i hans mun var som bortblåst och snart nuddade våra tungor varandras. Det var en pirrig känsla i magen, jag hade inte känt mig så här glad, lycklig och kär någonsin, kändes det som. Plötsligt avbröts vi utav en harkling som gjorde att vi båda hoppade till. 
"Hello Nialler.", flinade mamma och lade armarna i kors. Åh nej, varför just nu? jag gav henne en ilsken blick som gjorde att hon bara skrattade ännu mer. "It's good to see that you like my daughter that much.", jag skulle just till att säga åt henne att sluta när ett dovt skratt hördes ifrån Nialls sida. Han la sin hand om min midja och tittade på min mamma som hade lagt huvudet på snedden. 
"Of course, I love her so much. You must be proud for having her like your kid.", han lät bekväm i rösten och det gjorde mig glad över att han i alla fall inte verkades skämmas lika mycket som jag just då gjorde. 
"I am. And you're a really good boy for her, dear. Take care of each other, yeah?", mammas ord gjorde mig både rörd och irriterad på samma gång. Varför skulle hon bry sig i mitt liv hela tiden? 
"We will.", lovade han och gav mig en sista puss på munnen innan han öppnade dörren, sa ett sista godnatt och gick ut. Det var endast jag och mamma kvar i hallen. 
"Mom..", suckade jag och la handen för pannan. "You don't have to be so embarrassing, seriously."
"I don't have to, but I want to. And it looks good to see you sober for once.", skrattade hon och gick emot mig för att dra in mig i en kram som jag besvarade. "Happy New year, hun. Now it's 2014 and it will be an amazing year, better than the latest, right?", jag kunde inget annat än att hålla med, detta år skulle bara bli bäst. 
---
Jag låg i sängen och bläddrade igenom min Twitter som jag inte varit inne på under en lång tid nu kändes det som. Mängden följare ökade i grader, det kunde gå ifrån 200 000 följare till 300 000 följare på bara någon timme vilket självklart bara bestod utav massa Directioners. De mestadels var snälla, men sedan fanns det ju självklart människor som också bara ville förstöra. Jag la dock ingen energi på dem utan fokuserade mig på de som var söta och äkta fans. Jag läste igenom vissta kommentarer från mina gamla tweets och bestämmde mig därmed för att svara på en. Enligt Niall var allt tillåtet att skriva om man bara var vänlig. 
 
LoveYouNiall ♥ @EricaDirectioner1370
I love you and Niall together soo much! How are you? Had you a lovely new year? :) hope you answer!! <3
 
Jasmin Moore @JasminMoore
I'm really good actually. Had a perfect New Year, thx. How about you, babe? :) xx
 
Det kändes faktiskt helt okej att kunna svara fans på det där sättet, det kändes som att de flesta gärna tog in mig i deras så kallade 'familj' och det gjorde det antagligen lättare för Niall också. 
"Jas! You have visit!", jag kunde höra på mammas röst att det var någon hon gillade. Hade det varit någon som kommit för att hämtat sina kvarglömda strumpor eller några liknande accessoarer som då och då faktiskt kunnat inträffa, så lät hon garanterat inte så där munter. Det var antagligen Kimbely som kommit. Dundersteg hördes från trappan och det dröjde inte många minuter förräns Kimbely var uppe, hon såg väldigt sliten ut om jag fick säga det själv. 
"Hard night?", flinade jag och jag kunde inte känna annat än skadeglädje. Oftast var det hon som var den som brukade säga de orden, men inte idag. "You look pretty awful", kommenterade jag och gav med mig plats i sängen. 
"Never drinking again.", klagade hon med handen på huvudet. "Why I'm getting here so early is because I slept with a random guy tonight, I run away from him when I woke up.", informerade hon om och slog ner huvudet på den lediga kudden. Jag skrattade och la armen om henne. 
"You sounds exactly like me now.", skämtade jag och la ifrån mig telefonen. Klockan var strax innan tio, men jag hade mina aningar om att det antagligen skulle slutat så här ifrån Kims sida, därför var jag beredd på att hon nu skulle ligga här, så att säga.
"I feel me like you too.", suckade hon och stängde sina ögon. "And it's not good. It amazes me that you're not having any hangover?", frågade hon tillslut och jag ryckte på axlarna.
"Then I guess Niall is kinda good guy for me.", hon nickade instämmande, även om hon faktiskt mest såg chockad och oroad ut. Hon hade ju inte någonsin sätt mig som snäll, fräsch och inte uppkäftig någongång, hon visste ju faktiskt inte något alls om den jag tidigare varit, den tjejen jag visade henne nu. 
"You're actually pretty different.", konstaterade hon efter att hon noggrant granskat mig i flera minuter. "In a good way."
 
"But, why? Do I have to?", frågade hon tröttsamt och tittade med utmatta ögon på mig. Jag suckade och gav henne en frustrerad blick som sade ungefär 'varför inte?', även om orden inte kom ifrån min mun så förstod hon att jag menade det. "I don't like that Horan guy."
"You don't even know him, Kim. Can you please stop judge people before you really know them?"
"Yes, but why do I have to meet him? his your boyfriend and..-", jag avbröt henne snabbt och orkade inte lyssna mer på hennes bortföklaringar. Visst att det var Louis, Nialls bästa vän som slogs med Josh, men livet lärde gå vidare och Niall förtjänade iallafall att bli accepterad. Jag satte mig upp i sängen och stirrade storögt på min förbryllade bästa vän.
"And what? Yes, Niall is my boyfriend, and yes I love him. Why can't you just give him a chance anyway? you're my best friend and the only thing I asking for is that you at least can accept him. I'm happy for all your boys, why can't you just be happy for mine?", jag kände hur frustationen steg inom mig men jag försökte fortfarande lugna ner mig, jag kände verkligen inte för att börja bråka, speciellt inte med min bästavän, min syster och mitt allt. Hon såg då väldigt skamsen ut och tog sig för pannan. 
"I'm so sorry, love. I didn't mean it like that. If you're happy, I'm it too. Your happiness are mine, you know. Of course I'll give him one chance. I'm sorry.", klargjorde hon tillslut efter en stunds tystnad. Jag tyckte de räckte som svar och fick genast tillbaka det glada humöret. 
"That's why you're my best friend.", skrattade jag och pussade henne på kinden. 
 
"Okay, Niall are coming five o'clock?", frågade Kimbely för säkert tionde gången på bara de senaste femton minutrarna. Jag suckade och nickade igen. "But then we can see any movie while we're waiting, can't we?", bad hon. Jag hade faktiskt inte tänkt på den idéen tidigare, men den frestade mig väldigt mycket, det fanns inget bättre än att bara ta det lugnt med Kimbely, och jag visste att det uppskattades då hennes bakfylla inte riktigt gått över ännu. 
"Sure. Which one?", frågade jag och gick fram till lådan där jag hade mina filmer. "Can't we see Love & other drugs, please?"
"Seriously, Jas? Haven't you seen it like twenty times?", frågade hon och la armarna i kors över bröstet. 
"True, but you have just seen it once, Am I wrong?", skrattade jag och tog fram fodralet till en utav mina absoluta favoritfilmer. 
"Okay, then.", hon himlade med ögonen men jag kunde ändå se att filmen inte var till någon fara för henne, hon gillade filmen första gången hon såg den, så hon skulle säkert gilla den nu också. 

Haha. Ett ganska långt kapitel, men eftersom det inte kom något igår så bjuder jag på det. Nästa kommer Niall in lite mer i, och kanske någon av de andra killarna också, who knows? ;) 
 
Kommentera? :)
 
 

#5 one shot till Jenny - we against the world

4
 
Det var nu tre veckor sedan sist och saker och ting har hänt. Harry och killarna är mitt uppe i sin världsturné och jag har mitt liv här hemma i London. Alla vet om det, mamma, pappa, vänner och till och med vänners vänner. Alla utom Harry. Jag har under många omständigheter försökt att berätta det för honom med varje gång har vi antingen blivit upptagna eller så har det bara inte kommit det där perfekta ögonblicket till att berätta sanningen helt enkelt. Okej, ska jag vara ärlig så är jag rädd för hans reaktion. Han har ett väldigt jobbigt schema just nu, det är stressigt nog för honom att bry sig om mig, ska han verkligen palla med en till att behöva tänka på? 
Idag är dagen jag i varje fall ska berätta, oavsett vad som kom i vår väg. Eller hur det än blir så kommer han att märka oavsett, magen var inget man kunde dölja längre, som jag lättare hade kunnat täckt under de tidigare gångerna vi träffats. Det gör mig glad att han faktiskt lyckats övertalat Paul att få åka hem i några dagar endast för att fira våran treårs-dag tillsammans, det är verkligen något speciellt för oss båda så jag är så glad över att han fick tillåtelse till det. 
Det har varit jobbiga tre år att handskas med. Elaka fans som till och med sänt mig hotmeddelanden. Men efter att Harry sagt i en intervju att jag gör han lycklig för ungeför ett år sedan så har bara hatet minskat och minskat, vilket jag är väldigt tacksam över. 
Jag har precis fått reda på att Harry sattit sig i bilen påväg hem igen, så jag förbreder mig att han ska vara hemma om ungefär tjugo minuter. Jag har också medvetet tagit på mig ett tajt linne för att se om Harry verkligen ser skillnad eller inte. Bara att tänka på allting gör mig så nervös. Även om jag vet att Harry inte är den personen som sviker en när man behöver honom som mest, så kan jag ändå inte sluta tänka mig det värsta. 
 
"Babe, I'm home!", en trött men ändå glad kommer in genom dörren, slänger sina väskor på golvet och går raka vägen fram till mig som sitter i vardagsrumssoffan. Jag tittar åt hans håll, reser mig upp och halvskuttar in i hans armar. Jag kan inte hjälpa att tårar rinner ner ifrån min kind, men det är en sådan lättnad över att äntligen se honom igen. "Oh no, beautiful. Don't cry, I'm here now.", han strycker sin ena hand över mitt huvud och pussar mig ömt i pannan. 
Jag lugnar ner mig så gott som och tittar in i Harrys gröna ögon. Jag kan bara inte tänka mig att det faktiskt finns en liten Harry inom mig som sparkar i min mage, det är helt overkligt. 
"Oh Harry, finds no words to happy I am to finally see you, smells your odour and just being in your arms again. I've missed you to much", säger jag och lägger huvudet vid Harrys hals och känner ännu mer hur ljuvligt han doftar. Världens finaste kille, tjejfavorit och kanske till & med pappa. 
"I love you, Jenny. Forever and always and you know it.", förklarar han och pussar min hjässa. "No matter what. As I said before, we can do everything together"
"Are you really sure?", frågar jag rakt ut och släpper taget om Harry. Han tittar oroat på mig och lägger sin vänsterhand på min kind. Jag sänker huvudet ner till magen där även hans blick fastnar. Sakta tittar han upp och möter min blick då jag endast nickar. Han tar hjälp av väggen som stöd för att inte ramla och tittar ner mot golvet.
Jag lägger benen på ryggen och springer in mot köket där fotografiet ligger, sedan skyndar jag mig tillbaka till vardagsrummet där Harry nu sitter på golvet. Jag ger honom bilden och ler smått. 
"It's a boy.", säger jag och han tar försiktigt tag i kortet och jag kan se hur tårar faller ner ifrån hans kinder. "I haven't wanna told you over the phone and when we have seen each other it hasn't were any good time to talk about it, you have to focus on the tour and stuff.. But now you had to know.", säger jag och blickar ut genom fönstret när jag fortsätter att prata eftersom Harry varken säger något eller verkar vilja säga något. "I don't know about you, but I can't take away this kid. It's a part of me now and if you're not ready, I'm fine with that."
"Are you ready?", frågar han plötsligt, tittar på mig och reser sig upp. "For having a baby, I mean?"
Jag rycker på axlarna och ser hur Harrys ögon återigen tåras. Jag vet än så länge inte vad han tänker, men som det ser ut nu så verkar Harry absolut inte vara redo.
"To be honest, no.", suckar jag och sätter mig förkrossat i soffan. "But I'm ready to give up my dreams to be a good mom and be there for my kids when they grow up.", Harrys leende ökar medans han släpper ner tårarna från sin kind. 
"Then we're insecure together. I have no idea to how to g höll med. Det var verkligen jobbigt att sova ensam om nätterna när man är van med att vakna upp vid någon, hundratals mil hemifrån och ifrån vänner. Det är ju trots allt för Harry som jag flyttat hit till London. Han lägger sin arm om mig som leder till magen och viskar söta saker i mitt öra. Det finns verkligen ingen finare än Harry. 
"Whatever people will say about this. I'm sure the most will accept us and like the fact that a miniature of mine are running around me.", skrattar Harry och pussar mig i nacken. Jag ler åt tanken att han har rätt, han har alltid rätt. 
"I'm so happy with you, Haz.", säger jag och vänder mig om emot honom. 
"I'm so damn happy with you too, babe. Couldn't be happier with you two beside me everytime.", säger han och våra läppar möts i en perfekt, passionerad kyss. 

Varsågod →Jenny←Denna förtjänar du verkligen och hoppas du blev nöjd! Kramar till er alla :) 
 
Nästa del kommer imorgon, är inte helt klar än och denna one shoten kom ut lite senare än väntat, haha ;) 

everything has changed, chapter 30

10
- Jasmin -
Jag tänkte efter ett tag. Kimbely hade faktiskt inte frågat om jag skulle göra något speciellt, hon tog antagligen för givet att jag skulle festa då eftersom jag ofta gjorde det, även på vardagarna tidigare. Och Josh, ja, han skulle väl förmoligen vara med sin flickvän eller något. Att komma med förslaget att umgås med mig och killarna i One Direction till Josh kanske inte skulle glädja honom så värst mycket. Även om han inte gillade tanken att jag umgicks med Niall så visste jag att han innerst inne var glad för min skull och att om jag var lycklig så var han det också. 
"Yes, why not?", sa jag och nickade bekräftat åt Nialls fråga. En sak var i varje fall säker, nu kunde och fick jag verkligen inte kaosa till det. Jag visste ju hur galen jag kunde bli när jag fått i mig för mycket alkohol.

 - Niall - 
"When will Jas arrive then?", Liam såg lite orolig ut när vi allihopa, inklusive El och Perrie, satt i mitt vardagsrum. Jag ruskade på huvudet och ryckte på axlarna. 
"I've no idea. I think I said that we will pick her up when we going to the party.", förklarade jag och Liam tycktes nöja sig med det svaret. Jag log för mig själv när jag tänkte på gårdagen med Jasmin. Den hade varit så underbar på alla sätt och vis, även om det endast blev djupa kyssar och smickrande beröringar så valde vi att stanna där. Vi ville inte gå för fort fram, någon av oss. 
Jag hade tyvärr varit tvungen att lämnat henne tidigt imorse då killarna skulle anlända till min lägenhet klockan tio på morgonen. Vad de skulle göra hos mig så tidigt hade jag ingen aning om, men det kändes inte så frestande att lämna dem ensamma i min lägenhet. Inte efter att jag visste vad som sist hände när de fick vara ensamma för länge, det var dock inte tal om min lägenhet, men jag kunde känna skuld inför Liam som bara gått till affären och handlat mjölk också när han kom tillbaka så var halva hans lya helt kaos. Men nu i efterhand så kunde vi allihopa bara skratta åt det bara, som tur var. 
"Are you excited for party tonight, Nialler? It's gonna be a lots of fun!", konstaterade Louis högljutt och tittade undrat på mig. Jag skrattade till och log mot Eleanor som satt i Louis knä. 
"Of course!", svarade jag och tittade mot klockan som satt på väggen ovanför TVn. Det hade börjat mörknat ute och klockan visade 21:34, för att vara exakt. Jag harklade mig lite och därmed lockade till mig allas uppmärksamhet. "I might will go now. I'll take a cab to Jas and then we meets up at the party, okay?", utan att tveka så reste sig allihopa upp, till och med Harry som oftast brukade vara den som satt kvar. De förstod med andra ord vad jag hade sagt och fattade vad jag menade. De visste nu så mycket väl att jag garanterat inte tänkte låta dem vara ensam i min lägenhet på en lååång tid. 
 
Jag tog några steg upp för trappen som jag senast igår stod på. Fast denna gång visste jag att hennes föräldrar var hemma, därför så förväntade jag mig inte att hon skulle öppna heller. Plinga på gjorde jag i alla fall och snabba fotsteg kom bara närmare och närmare. 
Rose öppnade tillslut och log ett väldigt sött leende. Jag kunde inte låta bli att le jag heller då jag varken var den som ville förstöra andras lycka eller vara taskig emot fansen. "Hey Sweetie, Is Jasmin inside?", frågade jag och tittade lite åt sidan för att se om hon var i hallen, vilket hon självklart inte var. 
"Come in! Jas is upstairs and get ready for tonight. But please, take care of her tonight, I don't want to see her like the other days she gets drunk.", hon såg plötsligt allvarlig ut och jag nickade storögt. Jag visste att Jasmin hade blivit ett slags party-animal under de senaste åren men att hon brukade ofta bli så full som hennes syster verkade beskriva henne, kände jag faktiskt inte till. 
Fort tog jag av mig jackan och skorna, gick igenom vardagsrummet och hälsade på resten av familjen innan jag sedan rusade upp för trapporna och in till rummet där Jasmin antagligen befann sig i. 
Jag öppnade dörren lite försiktigt och såg hur min übervackra flickvän stod och granskade sig själv noga i spegeln. Jag valde att stå kvar för att se hur snabbt hon reagerade, men hon märkte mig snabbt och sprack upp i ett leende. 
"Hi babe! Can I wear this or is it to much?", frågade hon och jag skrattade. Jag förstod inte varför hon ens frågade mig när hon visste att jag älskade allt, bara det satt på henne. 
"You're so beautiful, love.", försäkrade jag och gick emot henne. Hon vände sig om med ansiktet mot mig och hennes leende ökades. Vi kom varandra närmare och tillslut var vi så nära att jag la armarna om henne och våra läppar pressades emot varandras. Hennes läppar, oh my god. Jag bara älskade när hennes läppar möttes jämtes vid mina. "Are you ready for party, then?", log jag, fortfarande när våra läppar var emot varandra. 
"Yes, which one?", frågade hon nyfiket och backade ett steg. Jag funderade ett tag innan jag slutligen kommit på vad klubben där festen hållit till hette.
"I've actually never been there before but it says being an amazing place. The clubs name is Corsica Studios.", jag kände direkt hur hennes leende minskade och hur hon mumlade något för sig själv som jag inte riktigt kunde tyda. "What?", frågade jag då och fick bara en skakning på huvudet tillbaka. 
"Nothing, nothing at all. Let's go to the party!", sa hon då och tog min hand för att leda mig ut ur rummet. 
 
- Jasmin - 
Det var ingen chock att Niall ville ta mig till ett av Londons kändaste fester, problemet var bara att jag var på något sätt känd där, just på den klubben. All personal visste om mig, det var även oftast dom som tog hand om mig i slutänden och jag hade haft en & en annan diskussion oss emellan många gånger tidigare. Människor där kände till mig och tog ofta avstånd ifrån mig, så egentligen kände jag inte alls för att åka dit, men samtidigt så ville jag iinte förstöra denna kväll för någon av oss, därför så valde jag att inte säga något alls och bara se fram emot det jag velat hela dagen - ha kul. 
Det var tråkigt att Kimbely inte ville vara med, men jag kunde förstå henne till en viss del. Även om hon inte just nu ville träffa någon utav killarna, så kunde hon inte komma undan med att hälsa på Niall. Imorgon hade jag nämnligen bestämmt träff med dem båda, utan att de själva vet om det såklart. 
 
Fullt nykter trampade jag in genom den stora entrén efter att ha kommit förbi de stora säkerhetsvakterna. Så fort som jag kommit in genom dörren kände jag både blickar och viskanden bakom min rygg. Att jag också var här med Niall kanske gjorde den stora hysterin aningens större. 
Jag kände igen ett antal människor i denna lokal, så kallade "festkompisar". Ja, till och med sånna fanns det gott om i London. 
"Wow, it looks like you're recognized here", skrattade Niall och menade på att redan många hade vinkat diskret åt mig. Jag himlade med ögonen och skakade på huvudet. "Have you been here before?", frågade han. Jag fnös och tittade på Niall. "Ja, ett antal gånger förut faktiskt."
"Yes, a few times.", jag tog Nialls hand och gick in i den stora folkmassan där vi genast fick syn på Liam som dansade med Zayn och en tjej med lila hår. Jag hade hört talas om att Zayn hade en flickvän som gillade att ha annorlunda hårfärger, var det möjligt att de var hon? Jag kände hur Niall släppte min hand och försvann direkt till baren där jag lyckades se att Harry redan satt. 
Jag suckade ljudlöst och gick mot riktningen där Zayn och Liam befann sig, men blev genast stoppad av en lång kille. 
Håret var svart, leendet var stort med tänder vita som få och de där bruna ögonen kunde jag aldrig glömma. Det var han, Italienaren Alfredo Silfver som under tidigare fester försökt att ragga upp mig, till en början tyckte jag han var charmig, tills jag insåg att han inte alls var den jag trodde. Det visade sig att jag faktiskt inte var den enda för honom, men hur kunde jag vara så dum och gå på det? Han fick ju sitt ligg, det var det enda han ville åt så vad gjorde han ens här?
"Hello Beautiful.", sa han charmigt. Hade det inte varit för Niall så hade jag fallit ännu en gång för hans brytdialekt, bruna ögon och otroligt väldoftande lukt. Men inte denna gång. Jag gick inte på hans lilla lek längre.
"No, don't talk to me.", sa jag i en hög ton så att jag överröstade den högt spelade musiken. 
"Auch!", kommenterade han med ett flin. "Don't be such a bitch. Come on, dance with me like before, I know that you want to. We had a fling, right?", hans flin blev bara större och större. Det blev läskigare med tiden så jag valde att gå därifrån, men så långt hann jag aldrig gå förrän jag blev stoppad. Hans hand greppade taget i min arm så att jag stannade till. "I really want you. I want your lips and I want your tongue in my mounth."
Hade jag varit påverkad hade jag gett med mig och antagligen fått till det med honom inatt med, men återigen, inte ikväll. Hans ord äcklade mig. 
"I have a boyfriend.", sa jag skarpt och tittade in i hans ögon. Han skrockade lite och jag kände hur hans grepp om mig blev hårdare.
"Really? Were? I can't see him.", hans tonläge lät strängt och väldigt elakt. Visst var han full, men hur som helst betedde man sig verkligen inte så. Han var rent ut sagt vidrig nu. 
"Actually, I'm here.", jag såg ingen person, men jag behövde inte se för att veta. Nialls irländska dialekt hördes bakom Alfredo när han snabbt släppte min arm och vände sig om. Niall höll i en drink i sin hand och log mot honom.
"Seriously? him?", Alfredo vände bak huvudet mot mig igen och höjde ögonbrynen. Jag fnissade lite åt reaktionen och nickade på huvudet. 
"This is my boyfriend, Niall." presenterade jag, gick om den chockade killen och ställde mig bredvid Niall. "Please go now, before I do something I don't want to.", han suckade och himlade med sina ögon. 
"Well, I'm not done with you, my little beauty.", konstaterade han och gick snabbt ifrån oss. Jag visste att han inte menade det han sade, innerst inne var han en snäll grabb. Han var bara så påverkad att han inte visste vad han gjorde, därför så skrämde hans ord inte mig ett dugg. Så fort han var utom synhåll så tittade Niall på mig som om jag vore dum i huvudet. 
"Who the hell was that?", frågade han oroligt och drack en klunk av sin drink, som förmodligen var cola blandat med ren vodka. 
"Just an old enemy.", svarade jag enkelt och gick emot hållet där de andra killarna befann sig, jag kunde även se Louis med en tjej stå och dansa mitt på dansgolvet också. 
 
Klockan närmade sig nu tolvslaget och jag var näst intill nykter, det var en konstig känsla att veta att det inte var jag som var fullast på denna festen idag, på nyår dessutom, utan att det var någon helt annan. Niall var faktiskt också i ganska normalt tillstånd, trots hans shotar och drinken han drack tidigare ikväll.
"It's almost a new year now, babe.", viskade Niall i mitt öra när vi båda stog på uteplatsen och tittade upp mot stjärnorna. Det kändes nästan som om vi vore i en film. "What's your plan into the next year?"
"I want to go out school with good grades, I want to be a normal girl again and most of the all, wanna be your girlfriend next year, like forever.", jag tittade in i Nialls ögon som nu tindrade av lycka. Det märktes så väl på Niall när han var glad, ledsen eller visade känslor över huvud taget. 
"This is gonna be our year, my princess. And I'll always be your, as long as you want me."

Well, well. Det blev en hyffsad nyår iaf, eller vad säger ni? ;) 
Tror ni att den där mysko italienaren verkligen kommer hålla sig borta ifrån Jasmin eller är det som hon säger, att han bara var för full? Ja, kommentera sötaste ni!!

 
 

everything has changed, chapter 29

12
- Jasmin -
"Shh.", mumlade han samtidigt som hans grepp om mig blev hårdare. "They'll judge you anyway. If your dad wasn't died, they'd come with another reason to put you down. You're better than them, you're my beautiful girlfriend and don't care about all the hate you'll get, right babe?", hans armar mjuknade kring min midja och hans båda händer var nu istället i en kupa vid mitt huvud. Han höjde mitt huvud och våra ögon möttes. Nialls leende ökades och våra läppar pressades emot varandras i en perfekt kyss. 

 
* En vecka senare * 
Mina två veckor i Mullingar var över för denna gång och det hade varit väldigt händelserika dagar på hemmaplan. Jag hade såklart inte förväntat mig allt skulle gå så bra och fort, men allt hade bara flutit på. Jag hade varit hemma i ungefär två dagar och dessa dagar hade jag tillbringat med Kimbely. Josh hade dock varit med sin flickvän så honom hade jag inte träffat ännu. Kanske var han till och med lite sur över att jag umgicks med Niall, men han hade ingenting att komma med. Jag var med Niall om jag ville, men skulle vi vara petiga så hade jag inte heller sett Niall på flera dagar då han åkte till London tidigare än mig för att jobba. Som tur var så hade vi kontakt över telefonen och ikväll skulle Niall äntligen komma hem till mig. 
Mamma, George & Olof hade åkt iväg till mormor och morfar över natten medans Rose skulle ha en tjejkväll med sina kompisar hemma hos en utav hennes vänner, därför passade det extra bra att Niall skulle komma just idag. 
Kylan befann sig fortfarande i luften men snön på gatorna var helt borta. Istället kom det regn och bildade då slask och elände, jag hade aldrig tyckt om vintern, men att inte säga att den var mysig var att ta i. Jag älskade att kunna bädda ner mig under en filt framför doftljus och en kopp med varm oboy. Det var dock en sak som bara pappa och jag gjorde så därför hade jag inte viljat göra det under hela tiden - tills idag. 
Att sörja för länge var inte bra, nu hade jag åtminstone orkat tagit tag i situationen och försökt gått vidare. Visst saknade jag min far så det värkte i bröstet, men det blev som en daglig kamp att bekämpa det och de kändes bara bättre och bättre. Det var mycket tack vare Niall som jag ens orkat kämpa också. 
 
Jag ryckte till av att dörrklockan ringde. Jag tittade på min armklocka och blev väldigt chockad över vad som visades på den runda cirkeln. 9pm, redan? hade jag sovit bort halva dagen? 
Eftersom jag inte väntade mig något annat besök än Niall så orkade jag inte fixa mig. Jag lät mig behålla mina mjukisbyxor och Nialls alldeles för stora hoodie på, medans jag med raska steg skyndade mig till ytterdörren några meter ifrån vardagsrummet. Jag tittade mig hastigt i spegeln som hängde på väggen bredvid dörren innan jag försiktigt tröck ner handtaget och möttes utav en glad Niall. Med kinder lika röda som rosor utav kylan och en jacka som såg dyrbar ut lät jag honom komma in. Jag kunde inte låta bli att le, han såg lika fin ut som alltid. 
"Hey love!", utbrast Niall och sträckte ut sina armar. Fort slängde jag mig i hans famn och kände hur hans kalla hud pressades mot min hals och nacke där han begravt sitt huvud. "I've missed you so much, babe. You can't imagine!"
"Actually, yes. I think I can", skämtade jag och flyttade mitt huvud lite bakåt så våra ögon möttes. "No words in this world can explain how much I have missed you, Nialler.", förklarade jag och förde huvudet framåt så våra läppar möttes i en intensiv kyss. 
Efter att vi avslutat kyssen så backade jag några steg då vi båda insåg att dörren fortfarande var öppen, vilket resulterade till att det blev kallt inomhus. Han stängde dörren efter sig, gick in mot huset och granskade hallen noga. 
"It may not be as big as your house, but it works for us, like five people.", informerade jag och såg hur Niall nyfiket beundrade våra tavlor, prylar och småsaker. 
"No, it's a very cozy house actually. I think I can get used to this", flinade han, tog min hand och ledde mig in till vardagsrummet där ljusen var tända och TVn stod på. "It's sick what I've been missing this. Living a normal life with a normal size of the house and stuff.", han skrattade till lite och vände sig mot mig. "Are we home alone the whole night?", han såg alldeles för flirtig ut och jag kände hur kinderna hettades till. Jag fick fram en nickning och Niall bara skrattade. 
"Good.", innan jag visste ordet av det så var hans tröja borta och jag kom på mig själv av att ha tittat på honom. Jag kunde ändå inte förflytta blicken ifrån hans tränade armar och väldigt synliga V-ringar. Hela han var perfekt helt enkelt, till och med utan kläder. Han drog sedan av sig sina jeans och gick mot soffan där han slog sig ner, precis som om han vore hemma. "Oh come on, baby! Cuddle with me.", flinade han, större än någonsin. Jag ruskade på mitt huvud över Nialls söta beteende samtidigt som jag gick emot honom, la mig i hans famn och drog filten över oss. Sedan bara låg vi där, i flera minuter under tystnad. 
 
"I've never felt like this before", sa Niall efter ett tag och jag tittade upp. Att ligga näst intill på honom medans han endast hade sina svarta kalsonger på sig kanske inte var något jag hade förväntat mig till en början, men jag var ändå glad över att han på något sätt vågade vara sig själv framför mig. "I love you so much, Jasminette."
Jag log och lade löst mitt huvud på Nialls bara överkropp medans jag lät två fingrar dra sig över Nialls mage. 
"I love you too, Niall.", kontrade jag men var fort snabb med att fortsätta. "But please, don't call me my whole name. That's so disgusting", ber jag och känner hur Niall fnyser till. 
"Never, that's the most prettiest name a girl ever can get.", påstod han medans hans ena  hand var inlindat i mitt hår och den andra höll ett hårt grepp om min lediga hand. Jag sa ingenting mer om det och tyckte mest att det var en baggis. Om Niall ville säga hela mitt namn så fick han det, men endast han, bara för att det var Niall. 
"Oh I almost forgot!", yttrade Niall medans han fortsatte att leka med mitt hår. "Me and the boys wonder if you want to celebrate the new year with us in two days? We'll go on some party here in London and just enjoy oneself"
Jag tänkte efter ett tag. Kimbely hade faktiskt inte frågat om jag skulle göra något speciellt, hon tog antagligen för givet att jag skulle festa då eftersom jag ofta gjorde det, även på vardagarna tidigare. Och Josh, ja, han skulle väl förmoligen vara med sin flickvän eller något. Att komma med förslaget att umgås med mig och killarna i One Direction till Josh kanske inte skulle glädja honom så värst mycket. Även om han inte gillade tanken att jag umgicks med Niall så visste jag att han innerst inne var glad för min skull och att om jag var lycklig så var han det också. 
"Yes, why not?", sa jag och nickade bekräftat åt Nialls fråga. En sak var i varje fall säker, nu kunde och fick jag verkligen inte kaosa till det. Jag visste ju hur galen jag kunde bli när jag fått i mig för mycket alkohol. 

Nu är dem allihopa i London igen. Vad tror ni kommer hända? Kommer Jasmin sköta sig på nyår och kommer Jasmins förflutna att behövas ta upp igen? Nästa kommer när ni kommenterat! Massor med kramar till er!

everything has changed, chapter 28

13
- Niall -
"Yes, I'm starving! I never thought you should asking me that.", skrattade hon. Skrattet hon gav med sig gick verkligen inte att motstå och vi båda föll in i skrattet. Jag älskade verkligen att hon hela tiden var sig själv, till hundra procent. Det gjorde mig också väldigt glad över att hon inte alls var blyg att äta framför mig, det var nog det värsta som kunde hända. Som den gången killarna försökte få ihop mig med en utav Perries kompisar, det var en sån misslyckad dejt så den kunde verkligen inte bli värre. "Nando's, right?", frågade hon och reste sig upp igen. Jag la mina armar om hennes midja och nickade lätt på huvudet. 
"You know me.", skrattade jag och gav henne en lätt puss på hennes nästipp. 

- Jasmin -
Vi satt inne på Nando's med varsinna tallrikar med kyckling och pommes på. Det var helt sjukt vad jag hade saknat att ätit på denna goda matkedja. Visst att de fanns i London, men inte var det lika gott som hemma i Mullingar inte. En sak hade Niall och jag i alla fall gemensamt - våran kärlek till mat. Aldrig hade jag varit tjejen som skämts över när jag ätit, jag hade aldrig förstått grejen med det. 
Medans vi suttit och väntat på våran mat hade även två vakter kommit för att 'se efter oss' som Niall så fint hade förklarat det som. Eftersom den lilla händelsen som inträffade Louis för några dagar sedan ville deras team helst undvika flera sådanna incidenter, vilket jag helt och hållet hade förståelse för. 
Vakterna var väldigt strikt med vilka som skulle få komma in till restaurangen och inte, det hela kändes lite obekvämt men det kändes ändå skönt på något sätt. De släppte i alla fall förbi två unga tjejer som verkas vara i tioårsåldern som direkt kom fram till mitt och Nialls bord. De sträckte fram varsinna block och frågade om Niall ville signera dom åt dem, vilket han självklart ville. Han hade även ett stort leende på läpparna så det syntes att han var glad.
Den ena tjejen gick tillbaka till sin mamma medans den andra stannade kvar. Jag undrade först vad hon ville men när hon sedan tittade på mig med ett sött leende så kunde jag inte låta bli att le tillbaka. 
"You two are really cute together. Take care of each other and just ignore the hate you'll get Jasmin. The true fans will accept you.", för att vara så liten och ung så var det bland de finaste någon sagt till mig och jag blev väldigt glad faktiskt. 
"Thank you so much.", log jag och nickade mot den lilla tjejen som efter att ha fått kramat Niall gått vidare till sina föräldrar hon också. 
 
"As you saw, it's very kind and sweet fans out there too.", Niall gav med sig ett osäkert men samtidigt roat skratt och jag nickade instämmande. Han hade ju rätt, alla fans var verkligen olika på alla sätt och vis. Vissa var lugna medans andra var helt hysteriska, vissa kunde accpetera killarnas flickvännner medans några andra inte alls kunde det. Hur som helst så brydde jag mig faktiskt inte alls, under dessa tre åren så hade jag helt och hållet lärt mig att man inte kan älska alla. Det var ett påstående som faktiskt var sant och som man helt enkelt fick acceptera. 
Niall och jag gick tätt intill varandra medans de två vakterna gick några meter ifrån. Det var en och en annan blixt som kunde titta fram ibland, men det var bara något jag sannerligen hade vänt mig vid under tiden tillsammans med min fina pojkvän. 
Vi skulle just hoppa in i Nialls svarta bil när jag såg tre igenkända ansikten. En utav dom var i varje fall Ellie som som vanligt hade ett leende på läpparna. Bredvid henne gick Sophia och Charlotte, de såg dock inte lika glada ut. Var det för att det var jag eller om det var för att jag umgicks med Niall visste jag inte riktigt, men vinkade dit mig gjorde det i alla fall. Jag berättade för Niall att jag skulle gå och möta dem, han gav mig en lätt nick innan vi gick mot olika riktningar. 
 
"Hi there!", sa Ellie och drog in mig i en obekväm och falsk kram. Jag himlade med ögonen över hur på låtsas hon var och hennes leende med för den delen. De andra två fejkade åtminstone inte något, de såg bara naturligt sura ut. 
"I don't like that you're with Niall. He didn't like you before and he doesn't it now either.", det syntes att Charlotte var nöjd med det hon sagt och jag suckade åt den onödiga kommentaren, dom hade ingen aning. 
"Why are you so sure about that?", frågade jag nonchalant och tittade med en skarp blick på dem alla tre. De alla var i min längd, men de skulle bara våga göra något emot mig. Under dessa tre åren hade jag lärt mig ett och annat, och en utav sakerna var självförsvar. 
"He's famous. Why should he like you for real?", skrattade Sophia och skakade på huvudet. Jag tog in varenda ord de sagt till mig, men de åkte lika fort ut från det andra örat. Jag brydde mig inte om vad dem sa och vände istället på mig och började gå emot bilen när Sophia fortsatte. "How is your dad, Jas? I haven't seen him for a while.", jag kunde höra sarkasten i rösten på henne samt att jag hörde respektlösa fnitter bakom min rygg. Och jag hade kallat dessa idioter för bästa vänner. Jag hade lust att vända mig om och smälla till dem alla tre, men jag hejdade mig. Jag ville varken att jag eller Niall skulle hamna i trubbel, dessutom så visste jag att de inte ens var värd de slagen. Men ont i hjärtat, de gjorde det. Med tunga och tysta steg gick jag emot Niall. Tårarna var inte långt ifrån och men jag ville inte heller visa mig svag, inte offentligt. 
 
Jag sparkade av mig skorna, hängde snabbt upp jackan innan jag tyst och nedstämt gick raka vägen till Nialls stora och väldigt, väldigt sköna soffa. 'Här ville jag ligga hela dagen' var min första tanke. 
"What's wrong, babe? You haven't talk to me since you came from the girls. What did they really said to you?", frågade han och slog sig ner bredvid mig i soffan. Mina ögonlock stängdes samtidigt som jag kunde känna hur ett par tårar rullade ner ifrån mina kinder. Jag brukade sällan gråta, men när någon nämnde min pappa så gick det över gränsen, det värsta var att de visste precis att det ämnet var min svaga punkt och därför valde de att trycka ner mig på det här sättet.
"They talked about dad.", mumlade jag med blicken nere på golvet. "They just want to see my weak. I think they're jealous over you and me. I'm not sure but I haven't done something wrong, have I?", frågade jag varsamt medans tårarna rullade ner på mina nu rosenröda kinder. Niall förflyttade sig närmare och skulle just till att lägga sina armar om mig när jag reste mig upp och började istället gå emot riktningen där Nialls toalett låg. Plötsligt kände jag en stark hand runt min handled och insåg i det ögonblicket att Niall hunnit ifatt mina snabba steg och istället för att säga något alls så la han sina armar runt om mig och förde sin hand fram och tillbaka på min rygg. Jag kände trygghet, omtanke och kärlek runt omkring Niall. Han var för bra för att vara sann. 
"Shh.", mumlade han samtidigt som hans grepp om mig blev hårdare. "They'll judge you anyway. If your dad wasn't died, they'd come with another reason to put you down. You're better than them, you're my beautiful girlfriend and don't care about all the hate you'll get, right babe?", hans armar mjuknade kring min midja och hans båda händer var nu istället i en kupa vid mitt huvud. Han höjde mitt huvud och våra ögon möttes. Nialls leende ökades och våra läppar pressades emot varandras i en perfekt kyss. 

Haha, vissa personer borde verkligen inte ens få finnas. Eller vad säger ni? Det gjorde ont i mig att skriva den delen när tjejerna sa sådär till Jasmin, men jag kände att ni skulle få en ny uppfattning om dem. Om ni inte redan hade en dålig uppfattning om dom vill säga ;) Kommentera en massor nu så kommer nästa del inom nolltid! kram kompisar! 
 

statistiken??

13
 
Jag brukar ofta få frågor om min statistik och hur många läsare jag har om dagen. Sånna kommentarer väljder jag att varken publicera eller svara på pga att jag inte tycker att det spelar någon jättestor roll. 
I varje fall så har statistiken sjunkit något så sjukt att jag undrar om det är mig och mitt skrivande eller om det är blogg.se som är fel på? 
Det är inte så att jag tävlar om hur många besökare jag har per dag, absolut inte. Men tycker bara det är så tråkigt att den har sjunkit så mycket som över 100 besökare per dag :( 
Where are you? Om jag gör något fel som ni vill förbättra så kommentera gärna det! Det är verkligen jättetråkigt att se att mer än 80% av er har försvunnit :( 
 
Har faktiskt inte sån skrivarlust idag då jag har personliga skäl till det. Jag är också väldigt trött och har sovit borta inatt. Så nästa kommer antagligen imorgon men kommentarerna hade åtminstonde ökat, vilket jag är väldigt glad över. Keep going! :D Kram på er alla som är kvar, verkligen! I do it for you <3

everything has changed, chapter 27

19
- Jasmin -
"Jasminette?", Niall stannade upp med sina fingrar i mitt hår och tittade på mig. Jag nickade försiktigt och mötte hans blick, rummet var i princip kolsvart, det var tack vare ljuset från TVn som jag riktigt kunde se in i hans blåa vackra ögon. "I love you."
Magen pirrade och jag fick härliga vibbar genom hela kroppen, jag var verkligen kär i denna kille och jag hade haft fel under alla dessa tre åren, Niall var underbar, han hade inte förändrats något alls, han var samma gamla Niall. 
"I love you too.", log jag och lyfte huvudet så våra läppar pressades mot varandra. En hungrig, intensiv men ändå passionerad och mjuk kyss bildades och allt kändes bara så rätt. Det enda som nog kunde oroa mig var när vi båda åker tillbaka till London igen, skulle vi inse att vi lever helt olika liv eller skulle vi klara det i alla fall?

 
- Louis - 
Vad gjorde jag här egentligen? jag hade intalat mig själv att det var slut på sjukhusvistelser för min del nu. Jag hade hoppats på att slippa se någon ligga och lida i den osköna sängen, ändå var det jag som låg här nu. Jag kände mig trots incidenten, skapligt måttlig att jag kunde tänka klart, jag visste vad jag hade gjort och ställt till med, men helst önskade jag att det aldrig hade hänt. Trots att jag var stark nog att övervinna killen som attackerade mig så hade jag ont i de flesta benen i min kropp, alkoholen satt kvar i mig men det mestadels var borta. 
"El..", jag tittade åt sidan där jag såg hur min vackra flickvän satt på stolen med ett lättat leende på läpparna. "Thank you for take care of me.", sa jag med en låg stämma. Eleanor tog min hand och pussade den försiktigt. 
"You'll be fine, darling. Zayn and Harry are on their way here.", jag suckade. Det var nu dagen efter julafton när Harry och Zayn ännu en gång skulle tillbringa en dag på sjukhuset, nu på grund av mig. Det kändes inte rätt, men samtidigt var jag glad och lättad över att veta att de brydde sig. Även om jag visste att Liam och Niall också gjorde det, fastän de inte kom. 
"I love you, babe. It's you and me against the world.", konstaterade jag, fortfarande svagt och kraftlöst, men ändå tillräckligt högt för att hon skulle kunna höra mina ord. Det var inte så att jag inte kunde prata, men jag var bara trött och väldigt utmattad. Kroppen hade tagit stryk både utav alkoholen och smällarna från igårkväll, därför kanske jag heller inte var den trevligaste att prata med just nu, men att vara otrevlig mot de finaste man hade var inte något jag tänkte på i alla fall. 
"Yeah Louis, gets some rest and sleep. The boys coming soon.", jag nickade åt hennes givmilda svar och försiktigt slöt jag ögonen och bara inom några minuter så var jag inne i drömmarnas värld. 
 
"Louis!", jag vaknade av att någon ruskade på mig. Ögonen öppnades och till min förvåning så möttes jag utav Harry som stadigt ruskade om mig. "You've slept in five hours now. El drived home but we're here now.", flinade han och slog sig ner på stolen som Eleanor tidigare suttit på. Jag tittade på Zayn och gav dem båda ett svagt leende. 
"Thanks for coming guys, it means a lot to me.", svarade jag och sätter mig trevande upp på sängen. 
"Everything for you, mate.", skrattade Zayn och gnuggade sig i ögonen. "How do you feeling?"
Skulle jag vara ärlig så hade jag inte hunnit känna efter. Men tröttheten var i princip borta och benen i kroppen satt där dem skulle, bara på några få ställen där slagen hade inträffat var lite öma men jag var helt klart bättre än innan. Helst nu ville jag bara komma hem till min säng, titta på en bra film och umgås med någon, vem som helst bara jag slapp bli ensam. 
"I'm okay.", flinade jag och tittade åt deras håll. De båda nickade glatt och Harry öppnade munnen. 
"The doctor told us to let you go when you felt you're better. You should just check yourself out.", förklarade han och genast tog jag in allt han informerade om. 
"Yeah, it will be now then.", sa jag och reste mig upp. När benen nuddade golvet så kände jag mig ostabil, som om jag skulle ramlat med en gång. Efter några steg med hjälp av Harry och Zayn var jag nu ute ur rummet och skulle då checka ut mig ifrån sjukhuset. 
 
"Were are the other lads, by the way?", frågade Zayn plötsligt när vi alla tre satt i bilen på väg hem till mig. Jag ryckte på axlarna och hade egentligen ingen aning mer än att de båda befann sig med sina flickvänner. Eller vad Niall höll på med hade jag inte den blekaste aningen om. Han kunde lika gärna vara ute och festa med ett par gamla kompisar just nu om jag kände han rätt. 
"I don't know, actually. They're probably with their family and stuff.", sa jag enkelt och tittade mot dem båda. Harry hade intagit förarstolen medans Zayn envisats om att sitta fram, därför blev enda platsen till mig kvar i baksätet - något som vi ofta brukade tjaffsa om. Det vill säga, - vem som ska sitta vart. 
Till min egen lycka hade jag ju alla tre säterna för mig själv och kunde då fritt välja vart jag ville sitta. 
"Do you think Nialler is with the badass?", frågade Zayn och tittade först bak på mig och sedan på Harry som direkt gav med sig ett skratt som bara spred av sig. 
"Badass? She's nice, Malik. Don't judge her before you really know her.", fortsatt Harry och höjde radion ett snäpp samtidigt som han spelade med tummarna på ratten och höll takten till musiken. 
"Yeah, I actually think she's the right for Niall. He's happy with her and that's the matter.", inflikade jag och de båda nickade instämmande. Det var helt sjukt var mycket olika saker vi egentligen kunde prata om. Det var allt ifrån mat, kläder, och dåliga vanor till att prata om tjejer, familj och vänner. Vi var verkligen så tajta och kunde varandra utan och innantill. Jag var verkligen glad över att jag hade dessa killar vid min sida. 
:*HolidayMY STORY
- Niall - 
Gladare än någonsin hade jag tagit med Jasmin ut på en shoppingtur i Mullingar. Att somna bredvid henne igår var helt underbart och jag hade verkligen saknat den närhet hon givit mig. Att sova med fyra killar som hade blivit en vana - var långt ifrån känslan Jasmin gav mig genom att bara vara nära mig. 
Hon hade dock insisterat om att åka hem först, byta kläder och fixa sitt hår när jag då hade sagt nej och berättat att hon var fin som hon var, tillslut fick hon dock som hon ville när jag gav mig. Helst gillade jag henne som hon var, men ville hon fixa till sig lite så kunde ju inte jag hindra henne. Det fick mig bara tid att umgås och lära känna hennes familj lite under tiden. Kim kände jag ju i och för sig lite grann efter att vi spelat i samma fotbollslag som små, men det var extra kul att träffa Jasmins mamma, låtsassyster och låtsaspappa. Även George var riktigt kul att se igen, jag hade verkligen saknat honom. 
 
Vi befann oss hur som helst inne i det lilla shoppingcentret i Mullingar, inte var det som London eller men det fanns helt klart hyffsade affärer. Det hade även kommit in lite nya butiker också så det var dom vi befann oss i mest. 
"Are your fans always this calm?", frågade Jasmin plötsligt och tittade upp mot mig. Jag höjde ögonbrynen och la direkt märke till att bara några fåtal har kommit fram till oss idag, inga tjejer hade skrikit och både jag och Jasmin kunde prata i ett normalt tonläge. Det hela kändes fakiskt som en dröm, det kändes som förr igen. 
"I'm actually surprised myself.", svarade jag och log. Vi hade gått in i butik efter butik och vi hade även fått med oss var och varannan sak ifrån varje ställe. Att shoppa kläder hade aldrig varit någon höjdare men med Jasmin - som minst sagt var shoppingtokig - var allt roligare. 
"Are you hungry?", frågade jag tillslut efter att gått in i den sista butiken. Hon pustade ut och satte sig på bänken som låg några decimeter ifrån oss. Hon fnissade till och nickade på huvudet. 
"Yes, I'm starving! I never thought you should asking me that.", skrattade hon. Skrattet hon gav med sig gick verkligen inte att motstå och vi båda föll in i skrattet. Jag älskade verkligen att hon hela tiden var sig själv, till hundra procent. Det gjorde mig också väldigt glad över att hon inte alls var blyg att äta framför mig, det var nog det värsta som kunde hända. Som den gången killarna försökte få ihop mig med en utav Perries kompisar, det var en sån misslyckad dejt så den kunde verkligen inte bli värre. "Nando's, right?", frågade hon och reste sig upp igen. Jag la mina armar om hennes midja och nickade lätt på huvudet. 
"You know me.", skrattade jag och gav henne en lätt puss på hennes nästipp. 

Så misslyckat kapitel som det bara kan bli, men se det som en mellandel. Nästa kapitel kommer det antagligen hända något mer! 
Kommentera gärna vad ni tyckte ändå. Det gör mig så himla glaad! ♥
 

everything has changed, chapter 26

13
- Jasmin -
"I didn't want to destroy your christmas, Jas. That's why I didn't called you from the first time.", snyftade hon och fortsatte snabbt. "Josh had a fight last night, again. He's at the hospital right now. It was he as started the fight but the guy who he hit was so much stronger than himself.", snyftade hon och jag himlade med ögonen. Josh må vara stark och väldigt snäll, en väldigt populär kille, men han var ju helt omöjlig på fyllan, precis som jag. Alltid skulle han hamna i bråk, och speciellt med sånna han aldrig någonsin skulle ha någon chans emot. 
"Yeah, that's the same Josh anyway.", skämtade jag och jag märkte direkt att Kimbely verkligen inte var på något skämthumör vid detta läget. Hon var helt tvärtom, arg, ledsen och besviken. 
"Do you know who hurt our Josh so much that he's at the hospital on the christmas? did you now who it was?", hennes tonläge var skarpt och jag hann inte ens tänka klart innan hon fortsatte. "It was your fucking boyfriends best friends. Louis Tomlinson!", röt hon i telefonen och jag stelnade till

Louis? Louis i One Direction? Louis som var Nialls bästa vän? jag hade träffat honom en gång och jag tyckte då han var väldigt snäll. Jag tänkte faktiskt inte döma honom efter någonting men jag kunde heller inte acceptera det han gjort emot min bästa vän. Hade detta varit för mer än en vecka sedan hade antagligen allt sett annorlunda ut. Jag hade förmodligen redan varit framme vid Louis och brytit av honom några ben, men inte nu. För vad skulle Niall säga? Många frågor bildades i mitt huvud medans Kimbely upprört skrek i telefonen hur mycket hon hatade Louis, hans flickvän som tydligen skulle varit där och hela One Direction. Jag tyckte självklart att hon överdrev till en viss del, men samtidigt så kunde jag förstå henne. Josh och hon hade känt varandra föralltid och hade till och med nästan varit tillsammans för några år tillbaka, dom var tajtare än någonsin, så att hon var rädd att förlora honom hade jag förståelse för. Jag tänkte däremot inte ta förhastade slutsatser och bestämde mig därför att vara lugn. Jag satt mest tyst i telefonen medans jag lyssnade på Kim som grät med känslor som aggrisivitet och sorg inblandat. 
"Please, honey. Take it easy, Josh is strong, he'll be fine.", försökte jag att lugna ner henne och jag suckade en aning medans jag hörde hur Kim snyftade mellan andningarna. "It may be christmas now, but if you want to, I can come to you and..-"
"No, Jas. No. I'm sorry for my words and everything, stay there you are and be with your family, you deserve it. Nothing is your fault, and not Nialls either. But I don't think I ever can forgive Louis for this. Josh is our brother, Jasmin, we have to be there for him.", hennes tonläge var utan tvekan lugnare och jag kände en lätt lättnad över hennes ord. 
"Yes I know and I will. I'll talk to Niall directly, say hi from me to Josh and tell him that I love him.", hon mumlade något om att det skulle hon göra innan hon lade på. 
 
Jag berättade vad som hänt för mamma då jag bestämmt mig för att åka hem till Niall. Jag visste inte hur han skulle ta det hela men jag kände att jag inte ville skriva till honom heller, det bästa var att bara få åka till honom, känna hand doft och vara inne i hans armar. Jag satt uppe på sängen och hade tagit av mig den tajta vita klänningen och istället satt på mig något enklare, som ett par jeans och en vanlig hoodie då snön fortfarande var ute och jag antog att Niall skulle föreslå en promenad för att prata.
"Are you sure about it? because what if he's not home or something else?", undrade mamma när hon ställt sig i dörröppningen. Jag suckade och skakade på huvudet. 
"If he's not home, well, then he isn't. I just wanna see him and talk to him a bit. That's all, I'll probably come home tonight again.", konstaterade jag och drog på den sista strumpan innan jag reste mig upp ur sängen i riktning mot mamma som bara stod och nickade. Egentligen gillade nog hon inte idén om att lämna släkten för pojkvännen ikväll - då hon hade sett fram emot en familjekväll - men ändå hade hon faktiskt gått med på det, utan några protester eller suckningar. Hon förstod mig faktiskt bättre än vad jag till en början hade trott.
"Let's drive to Nialls house then.", log hon och viftade med handen mot utgången. Jag gick ut ur rummet och tätt därefter följde mamma efter mig påväg ner mot hallen. 
Niall hade berättat att han skulle fira julen med familjen, så jag antog att han inte befann sig i sin lägenhet. Jag hade då turen att Maria kommit ihåg vägen till Nialls hus där hans föräldrar bodde innan han flyttade därifrån, där de tydligen fortfarande bodde kvar.
Mamma körde mig direkt dit. Jag tog djupa andetag innan jag klev ur bilen och gick in mot tomten där jag hoppades att Niall skulle befinna sig. 
Med långa steg klampade jag in på den lilla stigen som ledde mot dörren, jag gick upp för trappan och plingade på dörren. Länge stod jag och väntade i något som kändes som en evighet, men efter några minuter så hördes fotsteg innifrån och ett uppåtstickande hår som inte kunde tillhöra någon annan än Nialls, syntes i det runda lilla fönstret som fanns i dörren. Min tanke hade inte heller haft fel, Niall stod i dörröppningen och såg lika chockad ut som jag hade förväntat mig. Det förvånade mig inte heller att han hade helt vanliga kläder på sig, även på julafton. Med en helt vanlig t-shirt, en grå armlös hoodie som överdel och sina ljusblåa jeans på benen. Som vanligt såg han otroligt snygg och fräsch ut, även om han inte bar skjorta eller kavaj. Vi båda verkades granska varandra noga innan någon tog första steget till att säga något, vilket blev jag. 
"Sorry if I bother you, I just wanted to see you and talk to you about one thing.", jag harklade mig lite löst och log ett ganska tillgjort leende. Det gjorde ont i mig att veta att en utav mina bästa vänner låg på sjukhus, men samtidigt så var ju ingenting Nialls fel. 
"Oh, absolutely!", log Niall, dock inte lika övertygad som jag hade hoppats. Han lät nästan orolig över någonting. "Come in! My family is in there, you might say hello to them before we go upstairs?", han flyttade sig åt sidan och gjorde plats åt mig i dörröppningen. Jag bet ihop löst och hade aldrig trott att han skulle ha bjudit in mig till sin familj, men jag var verkligen glad över det och det märktes på honom att han var seriös. Jag klev in och tog snabbt av mig jackan. "I guess I don't have to force you to take my hand now?", skrattade han och ställde sig framför mig. Jag fnittrade och skakade på huvudet.
"Not at all.", försäkrade jag och tog hans hand i min. Tillsammans gick vi in till vardagsrummet där några igenkända ansikten syntes, dock var bara två av dem nya. Kvinnan bredvid Greg som höll i ett barn hade jag aldrig sett förr men jag antog att det var någon anhörig till familjen. Maura sken upp när hon fick syn på mig och reste sig genast. 
"Jasmin? Oh how big you've been!", utbrast hon och drog in mig i en kram. Ja, det var kanske inte det välkomnandet jag hade räknat med, men glad blev jag i alla fall. 
Jag hälsade på Maura, Greg, Gregs fru Denise och deras son Theo. Även Nialls pappa Bobby var på plats, han och jag hade tidigare kommit väldigt bra överens och även han mottog mig med glädje. Jag hade aldrig kunnat ana att Niall var farbror, men tydligt nog så var han det, till en supersöt pojke dessutom. Det var kul att se dem alla igen men jag insåg snabbt att det faktiskt inte var för Nialls familj jag hade kommit hit för, även om de var väldigt snälla. 
 
"What would you talking about babe?", jag hade lagt mig i Nialls gamla 120 centimeters säng som han inte verkade ha bytt ut. Tätt vid min sida låg Niall med huvudet lutat mot min hals. Jag kunde känna hur hans andetag slog mot mitt skinn så fort han öppnade munnen, det var en helt underbar känsla och tusentals minnen bubblade upp när jag tänkte efter på allt som faktiskt hänt i detta rum. Niall hade spelat med sin gitarr medans jag hade sjungit med, han hade lärt mig att spela olika TVspel och vi hade endast haft kul i detta rum, jag kunde inte minnas något som kunde göra mig arg här inne. 
"Ehm.. Is Louis okay?", frågade jag och Niall tittade häpnande på mig. Han hade nog inte alls trott att jag skulle ha vetat om det. "Well.. It was my best friend who Louis fighted against.", förklarade jag och Niall såg nu mest orolig ut. 
"What? Oh my god, is he okay? I mean.. Even if Louis lose I know he's strong and very strange when he got drunk.", jag log med tanken att Niall faktiskt brydde sig om en kille han inte ens kände. Det märktes hur han var van med att förekomma bland människor. 
"I really think he's fine. Kimbely said it anyway but she's mighty angry at Louis I think.", fnös jag och tittade ner mot Nialls huvud. Han log lite och skakade på sitt blonda huvud. 
"I'd it too if I was her. Louis deserve it.", skrattar han och jag hörde sarkasten i det hela. Ändå kunde jag inte låta bli att skratta jag också. Niall gjorde mig verkligen lycklig. 
 
"Do you wanna sleep over?", frågade Niall plötsligt när vi båda var djupt insatta i mobilerna. Niall befann sig inne på Twitter medans jag bara skrev med Kim och Kimbely. Jag hade ju sagt till mamma att jag skulle komma hem senare, men samtidigt visste hon att jag var trygg hemma hos Niall, bara jag berättade vart jag var.
"Yeah, sounds good. Then mom don't have to pick me up.", flinade jag och vände blicken mot telefonen igen. Att ligga i Nialls knä medans han lekte med mitt hår hade jag verkligen saknat. 
Att jag hade följt med en kille hem på fyllan, varit med han under natten och lämnat tidigt på morgonen igen hade blivit en sådan vana att jag helt och hållet hade glömt bort hur det var att bli ompysslad på riktigt, små pussar någon gång ibland, vara nära varandra, mysa och bara känna att man blev älskad, det var så himla länge sedan sist. 
"Jasminette?", Niall stannade upp med sina fingrar i mitt hår och tittade på mig. Jag nickade försiktigt och mötte hans blick, rummet var i princip kolsvart, det var tack vare ljuset från TVn som jag riktigt kunde se in i hans blåa vackra ögon. "I love you."
Magen pirrade och jag fick härliga vibbar genom hela kroppen, jag var verkligen kär i denna kille och jag hade haft fel under alla dessa tre åren, Niall var underbar, han hade inte förändrats något alls, han var samma gamla Niall. 
"I love you too.", log jag och lyfte huvudet så våra läppar pressades mot varandra. En hungrig, intensiv men ändå passionerad och mjuk kyss bildades och allt kändes bara så rätt. Det enda som nog kunde oroa mig var när vi båda åker tillbaka till London igen, skulle vi inse att vi lever helt olika liv eller skulle vi klara det i alla fall?

En liten sen del kanske, men men. Vad tror ni? När de båda reser tillbaka till London igen, kommer Jasmin gå tillbaka till sitt förra liv med att dricka, festa och ligga runt eller kommer Niall göra hennes liv till något bättre? 
 
Jag har även fixat en ny design, bilden i menyn fick vara kvar men allt annat är nytt. Jag blev riktigt nöjd iallafall. Vad tycker ni om nya designen? 
Nästa del kommer när ni kommenterat mycket! :D kramisar och TREVLIG HELG!
 
 

#4 one shot till Maria - an unexpected meeting

3
Att flytta till London har varit min dröm ända sedan barnsben och jag kan fortfarande inte ta in att det äntligen hänt. Mamma hade ofta sagt "När du slutar gymnasiet och ska gå vidare med pluggandet så flyttar vi gärna med dig till London, men inte innan det."och hon har faktiskt hållt det löftet. Jag och min familj har bosatt oss i en normalstor villa i centrala London. Eftersom vi kom hit bara för några dagar sedan så har jag knappt hunnit tittat på allt jag hade önskat. Vi hade haft det fullt upp med att packa upå våra saker men äntligen är vi klara. 
"Hur känns det nu då älskling?", mamma kommer in till mitt rum med ett leende på läpparna. "Jag trodde aldrig det skulle kännas så här bra att flytta ifrån vårat tidigare hus, allt känns så fritt här, liksom. Ett nytt liv har verkligen börjat.", fortsätter hon och tittar på klockan. "Klockan är fyra, ska vi kanske gå och handla lite i mataffären bara runt hörnet? Jag känner inte för Pizza ikväll igen faktiskt."
Jag skrattar och reser mig upp. "Jag kan göra det jag. Ge mig bara ditt kort så köper jag det som behövs, jag behöver ändå komma ut och se lite saker.", säger jag till mamma som bara nickar - nog glad över att slippa vistas bland människor just nu. 
 
Tio minuter senare står jag nere i hallen, redo för att gå och handla. Conversen var på och lika så mina skönaste svarta byxor. Jag undrade till en början ifall jag verkligen kunde ha på mig det här, men sedan kom jag på att det är ju trots allt bara mataffären jag ska till. 
Med Birdy i lurarna så går jag med raska steg ut för huset, ut på trotoaren och går gatorna neråt. Allt i mitt liv har förändras så mycket på så kort tid. Jag har behövt säga hej då till min allra bästa vän som flyttade till Göteborg i början på sommaren, sökt in till en ny skola som jag kommit in på här i London, gjort slut med min pojkvän och shoppat en hel del. Man kan ju säga att jag helt och hållet har börjat om, lämnat allt skit bakom mig och ser framåt nu. Det här skulle bli så otroligt bra. 
 
"Auch!", jag hör hur någon ropar till och det var inte förrän efteråt som jag lade märkte till att jag faktiskt krockat in i en annan människa, mitt inne på mataffären som inte var stor alls. Jag känner direkt hur kinderna hettar medans jag ser hur killen jag tydligt gått in i, ligger på golvet då han antagligen hade tappat balansen. Jag drar frustrerat håret bakåt och lägger ena handen för munnen. 
"Oh my god! I'm so sorry I didn't saw you!", ursäktar jag mig och killen framför mig ställer sig snabbt upp. Jag kan inte riktigt tyda på hans ansiktsyttryck hur han tar det hela när hans solglasögon satt påklistrat runt hand ögon, men han såg inte glad ut i varje fall, han verkar istället stressad. 
"Can't you see me? I haven't time for this!", konstaterar han och borstar av de lilla lortet som kom på hans byxor, min första tanke om denna kille är bara - bortskämd. Han verkar inte trevlig någonstans. 
"I-I'm really sorry.", svarar jag försiktigt och han tar sina händer för ögonen innan han tar av sig glasögonen. Vi omringas fort av massor med kameror och jag blir helt chockad, vad var det verkligen som höll på att hända?
"Oh no.", hör jag hur killen framför mig suckar tröttsamt. "It was just this as might not happend.", jag fattar fortfarande ingenting om vad killen pratar om men nog har jag sett han tidigare, jag kan bara inte minnas vart någonstans. "Follow me out, I'll protect you from this.", han lät genast mildare och lugnare på rösten, jag är först tveksam på om jag verkligen ska följa med denna främling, men samtidigt så känner jag bara att jag hellre kan följa med honom än att bli förföljd av massor av kameror. De störde mig inte alls så väldigt mycket egentligen, men när småtjejer börjar skrika och människorna bakom kamerorna började fråga konstiga frågor så blev situationen bara ännu mer pinsammare än vad den redan var från början. 
 
Vi sitter i en stor svart bil med tonade rutor och jag tittar storögt på den stora chaffören som körde bilen bort ifrån området, sedan fördes blicken vidare på killen jag tidigare krockat in i och han förstår med en gång att jag behöver en förklaring. Han rynkar pannan och skakar lite på huvudet. 
"Sorry if I was upset lately, I was just afraid of people should see me, but it was wrong of me to go into you. I just had to hurry.", jag förstår i den stunden att det faktiskt inte varit jag som gått in i killen, utan killen som sprungit in i mig så att han ramlat. 
"Uhm.. That's okay, I think.", ler jag lite generat och tittar oförstående mot killen. "Ehm.. Did I know you? Because I think I've seen you before?", frågar jag och det är nu min tur att rynka på pannan. Killen skrattar och ler ett otroligt vackert leende, aldrig har jag sett något så vackert. 
"Well. I'm Liam Payne!", säger han och räcker ut sin hand. Jag känner då direkt igen namnet och känner mig då dummare än någonsin. Självklart var det en utav bandmedlemarna i världens största pojkband, hur kan jag vara så dum?
"I'm Maria.",  fnittrar jag och tar tag i hans stora hand. Det förklarar då genast varför han hade det bråttom, eller varför tjejer började skrika och kameror spred sig runt om oss. 
 
~ En månad senare ~
Liam och jag har kommit varandra riktigt nära. Jag har även fått träffat resten utav One Direction gänget och de är faktiskt väldigt trevliga även bakom kamerorna. Hatet och de elaka kommentarerna har jag bearbetat väl, jag har i min familj vid tidig ålder fått lära mig att jag inte ska bry mig om vad andra tycker, det är något jag fört med mig under hela min uppväxt och det är inget undantag att jag inte tänker så nu heller. Liam är min vän, min bästa vän till och med, och inga fans i världen kan skilja oss åt. 
Idag kommer även killarna hem ifrån deras turné och jag ska om bara några minuter träffa Liam. Han ska komma hem till mig och vi ska ha några av våra traditionella filmkvällar, dock utan killarna och deras flickvänner denna gång. Ikväll var det bara Liam och jag vilket går bra det också. 
Det var även min tur att välja film idag, eftersom skräck och criminal aldrig varit något för mig så får det helt enkelt bli något annat idag, nämnligen Mean Girls 2. Jag må ha sett den tusentals gånger, men jag älskar den varje gång. Det ska bli kul att se vad Liam säger om den. 
 
"Actually, I haven't seen it before.", skrattar han när jag visar honom fodralet. Han slår sig ner i sängen och lägger täcket över sig medans jag sätter igång filmen. "I have one thing to tell you, Maria.", säger Liam efter en stund och jag tittar frågande på honom. Det glädjer mig att han vill dela med sig om någon nyhet, men var han verkligen tvungen att göra det mitt i våran filmkväll? jag hoppas det inte är något som kan förstöra kvällen, som om att han påminner mig om att han åker bort om bara fyra dagar igen. "I've thought alot when I've been away from you.", börjar Liam och jag vänder mig om för att istället lyssna på vad han har att säga. 
"Are you going to tell me that you've missed me Liam?", ler jag och tittar busigt på honom. Vi brukar vanligtvis bara reta varandra och vara oseriös under alla våra samtal, men konstigt nog så skrattade Liam inte alls, tvärtom, han såg dessvärre allvarligare ut. Jag sväljder hårt och rynkar på pannan. 
"When I first met you in the store, I had no idea you'd be this important to me, actually.", yttrar han och jag kan inte låta bli att hålla tillbaka leendet. "Don't judge me now, but I really like you Maria, more than a friend.", han biter sit i läppen och pustar ut. "Oh, Finally I got it said.", ler han och jag känner hur glädjetårarna rinner. 
"Really Liam?", frågar jag för en extra bekräftelse. Han nickar försiktigt och tittar med sina bruna ögon in i mina. 
"I like you too, I liked you the first time I saw you. I haven't dared to said something before.", erkänner jag och Liam flyttar ner på golvet där jag sitter. Hans leende är klistrat på hans läppar och känslan inom mig går bara inte att förklara, jag är bara så lyckig över att killen jag verkligen gillar har känslorna besvarad. Det är verkligen en underbar känsla. 
"I really want to kiss you right now.", skrattar Liam generat och mer hinner han inte säga innan mina läppar möter honom i våran första kyss, någonsin. Men oj vad bra den var, det var precis vad jag hade förväntat mig, om inte bättre. 

Varsågod Maria, hoppas du blev nöjd! 
Är trött och hade den här delen redan klar, så publicerar den nu faktiskt. När nästa kapitel kommer vet jag inte riktigt, jag är på gång men det går lite segt, därför kör jag med en One Shot. 
Kanske hinner jag publicera nästa kapitel redan ikväll, annars kommer det imorgon. Ni får hålla utkik! :D kram.

everything has changed, chapter 25

12
- Jasmin -
"Dad, I want you to hear that I'm better now. I didn't know what was wrong with me, but everything goes forward. Me and Niall are friends again, we may be something more, but I'm not so sure yet. But anyway, my past is my past. You're in my past but you'll always be with me and in my mind. I've learned so much about my mistakes but I'll promise you to never do them again. I'll be the daugther you wanted me to be and I'm not there yet, but soon, I hope. No one can destroy myself now, I'm stronger than before and I don't give a fuck. I love you dad and I hope I'll see you later."

Untitled
- Niall -
Det började närma sig kväller och mörkret hade börjat lagt sig över himlen. Det var en härlig julstämning i vårat lilla hus och det kändes riktigt skönt att komma hem och få träffa släkt och gamla vänner igen. Även om jag gjorde allt för att få ur Jasminette ur mina tankar så gick det bara inte, och frågan jag fortfarande ställde till mig själv var var vi verkligen tillsammans på riktigt nu? vad jag hade förstått det så kände hon samma sak som jag kände för henne, det var alltså besvarat. Därför så undrade jag varför vi egentligen bara inte kommit fram till hur vi skulle göra med oss redan igårkväll. 
"Niall, did you know that hers dad is died?", frågan tystnade alla och jag tittade frågande på min mor som satt med sin kopp med glögg i handen. Jag vred huvudet åt sidan och frågade mig själv vad det ens hade med saken att göra. "I didn't mean anything wrong. I just mean that you should be carefully about what you tell her when you two meet up.", jag suckade och tittade generat på resten av släkten som småpratade vid sidan om. 
"Yeah mom, she told me and I know what I do. She's nice and my first love, give her a chance.", klagade jag och sippade på mitt te. Hon hade alltid varit kinkig när det har gällt mig och tjejer, dock hade hon ju faktiskt alltid till en början alltid gillat Jasminette, de hade ju faktiskt kommit ganska bra överens även om mamma till en början kunde vara svår att kommunicera med. 
"Of course my son. I like her, it's not talk about that. I just told you to think before you act, right?", log hon och flyttade sig närmare mig. Jag nickade lite svagt och log ett tillgjort leende. Jag älskade verkligen min mamma, ingen snack om saken, men ibland kunde hon verkligen bli för överbeskyddande och på, som om jag vore hennes lilla pojke igen.
"Have you heard something from the boys then?", frågade Greg från andra sidan soffan och tittade nyfiket på mig. Han hade Theo i famnen som bara blev större och större för varje gång jag såg honom, han var verkligen söt. Jag tänkte efter och nickade till. 
"Them all outside of Louis has send me a Merry Christmas message. That's actually weird then I haven't talk to Lou since yesterday. He's probably with El so I don't want to disrupt them either. I was on Twitter this morning to say Marry Christmas to our fans but I don't looked at the feed so I actually don't know what they are doing tonight and what they did yesterday when they came home.", svarade jag och Greg nickade. Min mobil hade i princip burrat hela dagen med god jul sms från olika managers och andra anhöriga. Dock ingenting ifrån Jasminette, förrän nu. Hennes namn lyste upp displayen och mitt leende ökades. Snabbt klickade jag upp det och lästa det tyst för mig själv. 
 
~ Hi Nialler! Merry Christmas babe. I hope youre well :) I wanted to ask this IRL but I'm to curious. Like, are we together now or? I just wondering, I'm a bit confused actually :) Answer when you can. I miss you already. /Jas ~
 
Om det var för att hon hade tänkt samma bana som mig eller för att det just var hon som skrivit hade jag ingen aning om, glad var jag i alla fall över det som stod och jag ville inget annat än att få kalla henne min på riktigt, gå stelt hand i hand med henne och le mot kameran samtidigt som det hela kändes väldigt konstigt, jag ville ha henne på riktigt och sluta låtsas allting. Jag tröck snabbt upp meddelande fältet och tangenterna kom direkt fram.
 
~ Merry Christmas darlin' ! :D I dont know were we are but I really hope we can be together as a couple for real because I meant what I said to you yesterday. I do love you !  Do you want me to be your boyfriend ? hah ;) ~
 
Jag tvekade faktiskt inte en sekund på att sända det. Det var som att allt mod inom mig bara intog mina fingrar. Istället för att sitta och vänta på svar så bestämde jag mig för att gå ut ifrån vardagsrummet och hasa vidare till köket för att ringa och se hur Louis hade det, jag ville speciellt veta hur han firade på sin födelsedag. Jag knappade in hans nummer och flera signaler gick. Jag skulle slutligen lägga på när - till min förvåning - Eleanor svarade. 
"El, what's up?", log jag och slog mig ner på en utav köksstolarna. Hon harklade sig snabbt och eftersom hon började med en harkling så förstod jag genast att något var fel. 
"Louis is at the hospital right now. He's fine, he's just weak. When me and Louis should go home from the party last night a boy attackted him, we was without your guards because Louis told them that he wants to be alone at his party and they accept that. But Louis and the boy were really drunk last night and started fighting, they are now at the hospital and I'm there with Lou. Don't worry, we're fine and I hope you had a good christmas. I'll tell Louis that you call."
Innan jag ens hunnit sagt något så bröts linjen och jag förstod att hon lagt på. Jag förstod faktiskt inte vad som just hade hänt. Jag satt tyst för mig själv, ganska chockad och tänkte mest på om han var okej. Jag hoppades det i alla fall och jag kände att jag verkligen inte kunde åka hem till London för det här, Louis mådde ju faktiskt bra, enligt en förvirrad och stressig flickvän. 
 
- Jasmin - 
I evigheter satt jag och log åt smset Niall skickade för några minuter sedan. Jag svarade fort och berättade att jag mer än gärna skulle vilja kalla honom som min pojkvän. Det pirrade i magen när jag sände iväg smset och minuterna gick, men inget svar fick jag. Det fanns nog antagligen inte ens något att svara på men jag bestämde mig då att ringa Kimbely för att se hur hon hade det. Jag visste ju att hon firade jul hemma hos sin riktiga mamma idag, för första gången på fem år, vilket skulle bli väldigt spännande att höra om. 
Jag slog in hennes nummer och lät signalerna gå. En osäker röst hördes på andra sidan luren och det gjorde lite ont i mig att veta att något var fel eftersom hon alltid var glad då hon svarade mig. 
"What's wrong, Kim?", frågade jag oroligt och tittade mot Rose som satt på sängen på andra sidan rummet. Snyft hördes genast från Kimbely's sida och det spred självklart av sig på mig med, att veta att mina bästa vänner var ledsna var bland de värsta jag visste. 
"I didn't want to destroy your christmas, Jas. That's why I didn't called you from the first time.", snyftade hon och fortsatte snabbt. "Josh had a fight last night, again. He's at the hospital right now. It was he as started the fight but the guy who he hit was so much stronger than himself.", snyftade hon och jag himlade med ögonen. Josh må vara stark och väldigt snäll, en väldigt populär kille, men han var ju helt omöjlig på fyllan, precis som jag. Alltid skulle han hamna i bråk, och speciellt med sånna han aldrig någonsin skulle ha någon chans emot. 
"Yeah, that's the same Josh anyway.", skämtade jag och jag märkte direkt att Kimbely verkligen inte var på något skämthumör vid detta läget. Hon var helt tvärtom, arg, ledsen och besviken. 
"Do you know who hurt our Josh so much that he's at the hospital on the christmas? did you now who it was?", hennes tonläge var skarpt och jag hann inte ens tänka klart innan hon fortsatte. "It was your fucking boyfriends best friends. Louis Tomlinson!", röt hon i telefonen och jag stelnade till. 

Hade intalat mig själv att det skulle bli en trevlig jul, men det här var ju inte så jättetrevligt kanske.. haha. Vad ska hända nu? 
Det var inte meningen att ett kapitel skulle komma upp idag då jag har läxor och är väldigt trött, men here you go! Kommentera gärna och gör min dag! 
 

everything has changed, chapter 24

8
- Jasmin -
"I might said something in that way to her, but I was stupid. I was also drunk, even if it's the worst whitewash ever so yes, I was. I wanted you to be jealous too, that's why I did it. But when I told you that I loved you, it was true. I'd never lied about those words.", han hade nu ett leende på läpparna igen och jag kände hur den glada Niall genast var tillbaka. Han lade sin arm på min sida av stolen och letade sig efter min hand. Jag skrattade till och tittade på honom när jag sedan, snabbt och enkelt korsade mina händer med Nialls. Jag var så lycklig, och att veta att när jag vaknade upp imorgon så skulle det vara julafton, känslan inom mig var obeskrivlig, jag kände mig faktiskt som ett litet barn igen - det var faktiskt längesedan jag var så här lycklig. 

Niall hade följt mig till dörren där vi nu bara stod och höll om varandra. Kvällen enligt mig hade varit väldigt bra och jag kände att vi faktiskt hade rett ut mina frågetecken. Jag insåg även att jag börjat bygga upp ett förtroende för Niall igen, vilket var skönt i och med att jag aldrig varit typen som litat på människor helt och hållet. Speciellt inte efter dem svikit mig en gång. 
Han lutade huvudet bakåt och trasslade sig långsamt ur kramen, men fortfarande nuddade våra kroppar varandra och vi var lika nära som tidigare, visst var det kallt ute, men med Nialls jacka vilande över mina axlar så klarade jag kylan riktigt bra, sedan att bara få vara nära den finaste killen någonsin gjorde mig bara varmare i kroppen. Han flätade ihop våra händer medans han med hjälp av den andra handen tog upp något ur sin jackficka som jag hade på mig. Den blev genast mycket lättare att bära på och Nialls leende gjorde mig så svag. 
"Since we won't meet each other tomorrow I want to give you this.", han täckte fram ett sött litet paket med rosa omslagspapper, ovanpå var ett rött klistermärke format som ett hjärta. Jag log och tittade upp på Niall. "It's not a big deal but I wanted to give you something.", han såg nästan generad åt när han sade det och jag gav ifrån mig ett fnitter som antagligen lät hur fult som helst. 
"You can come into me if you want to, because it's cold outside and I actually have one thing to you too.", log jag och öppnade dörren. Niall ryckte på axlarna och såg mest bara gladare ut, han följde mig in och utan ett ord till de andra så gick vi upp till övervåningen i det stora huset där jag motvilligt möttes av Rose som satt på sin säng med datorn i famnen. Jag himlade med ögonen medans Niall gick efter mig. 
"Rose, can you please go out a little while?", suckade jag och tittade tröttsamt på Rose som först tittade på mig, sen på Niall och sedan tillbaka till mig innan hon suckade högt och med tunga steg lämnade rummet. Niall log och tittade på mig. "Sorry for that.", sa jag sedan och Niall bara ruskade på huvudet. 
"It's cool. She's a fan and are pretty cute.", skrattade han och slog sig ner på min säng. Jag tittade på honom med ett leende på läpparna och ville inget annat än att lägga mig bredvid honom, men jag kom då på att jag skulle hämta Nialls paket. Jag öppnade min resväska och tog ut det lilla paketet som var i ungefär lika storlek som Nialls paket var. Han tittade storögt mot mig när jag kom emot honom med det blåa paketet i handen, han satte sig upp och skakade på huvudet, det verkade som att han skulle säga något, men innan det så hann jag före. 
"It's not a big deal.", citerade jag hans tidigare kommentar och gav paketet till honom. "Should we open it now?", jag tittade nyfiket på våra paket i händerna när vi båda tillsammans ivrigt nickade på huvudet. 
"Oh, are you serious? it's exactly this Victoria's Secret parfume I wished me. Oh my god how could you know?", jag tittade på min parfym samtidigt som jag snabbt hoppade in i Nialls famn. 
"I expected you should liked it and I guess you do.", skrattade han och besvarade min kram. "And thank you for your parfume. I actually didn't have this one but I've for a long time thought about to buy it, but it have been a tough last weeks before my holiday." förklarade han och jag log över att han var glad över One Million parfymen jag givit honom, det kändes såklart alltid bra över att ha köpt någonting och personen i fråga var nöjd med presenten. 
"I hope I'll see you soon, yeah?", Niall reste sig upp och tittade på klockan. "The clock it's soon twelve o´clock. I should go now, I think.", jag nickade och reste mig upp från sängen jag med. Jag ledde honom ut och ner för trappan. När jag gett tillbaka honom sin jacka och han tagit på sig sina skor så kysste han mig hej då och så var den kvällen över. 
-
Dagen hade hittills varit perfekt. Jag hade nästan helt glömt bort hur det var att vara lycklig på julafton. Tankarna på pappa fanns såklart omkring mig men samtidigt så visste jag innerst inne att han mest utav allt skulle ha viljat sett mig och George glada, det hade bara tagit mig några år tills jag hade insett det, det var dessutom för pappas skull som jag faktiskt var glad nu. Det enda som fattades här nu förutom pappa var Richard, som självklart bara hade varit hemma en stund på förmiddagen och sedan åkt vidare till sin flickvän Daisy. 
"Are you happy over your presents then, honey?", mamma slog sig ner bredvid mig i soffan och la sin arm bakom mitt huvud. Jag log och lade huvudet på hennes axel. 
"Yes mom, of course. Thank you so much.", svarade jag - fortfarande med blicken fäst mot tvn. Jag hade ju faktiskt inte kunnat klaga över mina presenter hur mycket jag än hade viljat då en utav sakerna jag fick var den nyaste MacBooken som jag så gärna hade önskat mig, jag hade dock inte sagt det till mamma någonting alls eftersom jag egentligen hatade att fråga saker angående pengar, men kanske hade hon haft min önskan på känn. "I've missed to be happy like that, mom.", konstaterade jag tillslut och orden bara flög ur mig. 
Trots att tiotals andra människor befann sig i Marias stora hus så var det ändå bara jag och mamma som befann oss i vardagsrummet just nu, vilket var skönt. Att vara ensam med mamma var något jag egentligen hade saknat så otroligt mycket, men aldrig vågat erkänna det tidigare, varken för mig själv eller till någon annan. 
Mamma pussade mig på sidan utav huvudet och jag kände hur hennes tag om mig blev hårdare. 
"And I've missed this happy girl like you're now. You can't understand how hard these two years have been for me or everyone else. But you should know that I'll always love you, even if you've been a nightmare this years."
Jag log lite smått av tanken att jag faktiskt började befinna mig på rätt väg igen, det kändes verkligen som att jag var påväg uppåt igen. 
"I'd go to the graves after the food like before. Without dad though, but I'll do it. To say hi to our other relatives and dad, even if he doesn't laying there. I know he staring down to us right now.", jag log och vände huvudet mot mamma som nu hade några tårar rinnandes ner längs hennes kinder. Jag visste att i början då pappa försvann var jobbigt för hela familjen, mamma och pappa hade alltid älskat varandra som bästa vänner, därför så hade pappas bortgång varit väldigt jobbig för mamma också, även om jag inte heller viljat insett det förräns nu då jag alltid trott att de varit ovänner även om jag innerst inne visste att de inte alls var det, snarare tvärt om. 
"George might wanna follow you?", frågade hon sedan och släppte taget lite om mig. Jag nickade och log åt hennes förslag.
"Sure."
 
Vi allihopa var samlade framför det stora, avlånga julbordet. Bredvid mig satt George och på andra sidan satt Kim. Stämningen var riktigt härlig och alla var glada, mätta och belåtna efter dagens julbord. 
"You and Niall is a couple for real now, huh?", frågade Kim lite retsamt, samtidigt inte allt för högt då det endast var jag och han som kunde höra. Jag skrattade lite och ryckte på axlarna. 
"I guess so. I'm not really sure.", besvarade jag och drack lite utav min cola. Han nickade och granskade mig noga. Jag såg hur han tittade på mig och han såg gladare ut än någonsin. 
"I've missed that smile on you, Jas. I really have. You look kinda happy and this three years has been tough for us all but now you made it. You can finally smile for real again.", med mina röda läppar så kände jag hur jag bara inte kunde undgå tanken. Det var faktiskt helt sjukt vad mycket jag ville le åt hans kommentar. 
"Kim, thanks. For everything you've done to me and stuff. Thank you.", jag pussade honom snabbt på kinden innan jag vände huvudet till nästa sida där George satt högt insatt i en djup konversation med Stan, som jag tyvärr var tvuungen att avbryta. 
"Let's go man. We're going to visit our relatives.", sa jag bara och min bror förstod vad jag syftade på. Han torkade sig om munnen och reste sig upp. Jag mimade till mamma att vi gick och försiktigt smög vi ut i den kalla vinterkylan. 
"You and Niall are together again, I guess.", det var verkligen ingen fråga som föll ut George's mun, det var snarare ett påstående. Jag tittade på den lilla killen som gick bredvid mig och tittade ner i backen. "I like him a lot. He makes you happy and me too. He's cool, not like the other boys you've took home before. He's like Josh.", jag log. Josh och George hade blivit som riktiga brorsor då han och Kimbely spenderat mycket tid hos mig enda från början. De var som att de var en del av våran familj redan eftersom de båda två också kommit bra överens med mamma och Olof. Mamma behandlade till och med dom ibland som sina egna barn. 
"I know you like him, George. And I had wrong about the thing that we never would be together again, but I think we're, actually.", jag skrattade till åt mig själv och jag såg hur min bror reagerade med ett stort leende på läpparna. 
 
"Even if dad isn't buried at this place, I can talk to him anyway, can't I?", frågade George som satt framför familjegraven där våran farbror, farfar och farfars far var begravda. Jag slog mig ner bredvid honom och nickade. 
"Of course you can. Dad is always with you, he hear you everytime you open your mouth and now it's a perfect time to tell him what's in your mind.", förklarade jag och han började genast berätta hur kul han hade här i Mullingar igen, över att få träffa Stan och gamla vänner. Även att snön var på plats och hur bra han hade det just nu. Som vanligt avslutade han meningen med att säga att han saknade och älskade våran pappa väldigt mycket, vilket som vanligt tog hårt i mitt hjärta. Att se hur barn behövde växa upp utan en eller i värsta fall två föräldrar vid liv var helt katastrofalt och orättvist. Jag lade armen om honom och tände på våra ljus vi ställt ovanpå den tjocka snön. 
"Dad, I want you to hear that I'm better now. I didn't know what was wrong with me, but everything goes forward. Me and Niall are friends again, we may be something more, but I'm not so sure yet. But anyway, my past is my past. You're in my past but you'll always be with me and in my mind. I've learned so much about my mistakes but I'll promise you to never do them again. I'll be the daugther you wanted me to be and I'm not there yet, but soon, I hope. No one can destroy myself now, I'm stronger than before and I don't give a fuck. I love you dad and I hope I'll see you later."

Tusen tack för era åsikter i förra delen. Ni anar inte hur mycket de hjälper mig att skriva då jag vet hur ni vill ha den osv. Nu i alla fall kommer det snart att börja hända saker mellan hon och Niall och kommer de verkligen att behöva fejka sitt förhållande så länge till? ;) Well, fansen (vi) kan vara väldigt aggrisiva mot deras flickvänner, tyvärr. Men i denna novell ska hon faktiskt få mestadels respons tycker jag. Att skriva att de hela tiden ska få hat är väldigt vanligt i noveller och händer hela tiden i verkligheten också tyvärr, även i denna novell såklart men det ska inte vara så att hon blir så mycket påverkad av de olika kommentarerna, antar jag. Bara så att ni vet liksom, haha. Kommentera gärna vad ni tyckte om denna del! :D
 

everything has changed, chapter 23

17
- Jasmin -
"I don't think he doesn't really love you. He just want to sleep with you."
"And how do you know that, miss perfect?", frågade jag irriterat och gick långsamt emot dem, med en obehadlig känsla inom mig. 
"Because I was one of the girl he slept with before you and him got out as a couple. He told me I was pretty and that he likes me, but when I woke up next morning, he was gone. I thought we were really friends and stuff, but I had so wrong. So be carefull, please.", utan ett ord ifrån mig så vände jag mig om och gick mot kafféet igen. Jag ville ju så gärna tro på att det fanns en äkta kärlek mellan mig och Niall, men samtidigt så visste jag ju att han faktiskt legat med andra tjejer innan han väckte min uppmärksamhet i intervjun, jag visste ju även att det var hans managment som ville ha ihop oss som ett par, Niall kanske aldrig egentligen var riktigt med på det? kanske lekte han bara med mina känslor? jag ville inte tro att något i mina tankar var sant, men jag kunde inte undgå tanken, speciellt inte nu när den okända tjejen var någon Niall legat med bara några dagar innan vi gick ut som "par". Jag trodde ju faktiskt att vi började få något, på riktigt. Men kanske var det bäst att bara fortsätta låtsas och bara vara vänner? kanske var det bäst så..

 
Med hjälp av familjen så hade jag förträngt tiden riktigt snabbt och om bara några minuter så skulle Niall vara här. Vad vi skulle göra hade han envisats om att hålla hemligt, men jag visste i alla fall att vi skulle göra något officiellt då fansen tydligt kunde se oss. Jag visste absolut inte vad jag hade gett mig in på, men roligt var det i alla fall, och få umgås med Niall på köpet gjorde dock inte situationen värre. Hur som helst så hade jag inte kunnat släppt tanken om det den blonda tjejen sade till mig tidigare idag. 
Visst, det jag och Niall hade var ju i och för sig inte på riktigt. Men känslorna fanns där för honom, de var även väldigt starka, därför gjorde det lite ont i mig att veta att han kanske inte alls tyckte samma om mig. 
Jag hade lockat mitt bruna hår och sminkat på mig med lite mascara och läppglans, även lite puder, sedan var det bra för min del. Kläderna var ju också i okej skick, det var en lång klänning och till det hade jag mina vita klackskor, jag hoppades innerligt på att vi inte skulle tillbringa tiden ute i alla fall. 
"Wow.", jag tittade mig i spegeln när en välbekant röst hördes. Jag log och såg i spegelbilden att det var Kim som kommit in. "You look pretty handsome, Jas. Since when do you look like that?", skrattade han och slog sig ner på min sängkant. Jag snurrade några varv och lät klänningen flytta sig sidleds runt mina ben. Jag tittade på min armklocka och log lite brett, den var om bara fem minuter åtta. 
"So..", började Kim lite lätt. "I hope he treat you well?", han bet sit i läppen och höjde ögonbrynen. Jag himlade med ögonen och vände mig om mot Kim. 
"Of course he does. It will be kind of fun tonight, I've actually missed him a lot.", svarade jag och gick med blicken riktad mot dörren, jag skulle just gå ut när Kims ord stoppade mig. 
"I suppose you two are happy together, he's good for you. I know you've had it hard in school and things like that, but this is your lifes chance to change yourself. I'm pretty proud of you to take this step forward.", han reste sig upp och pickade på klockan. "He will pick you up now, get ready."
 
Utan att gå in denna gång så stod han utanför. Han hade händerna i varsin sida av framfickorna på hans byxor och log ett mäktigt leende emot mig när jag kom gående. Hans klädstil för kvällen var faktiskt ganska normal, ganska så avslappnad. Men det var också det som var honom, jag hade helt enkelt alltid älskat hans slappa stil men samtidigt så var det ju snyggt. Allt var snyggt på honom om jag skulle vara ärlig. 
"You look awesome tonight, babe!", log han ännu större, om det nu ens gick. Jag kände hur jag berördes av hans ord och även mitt leende ökade. 
"Thank you, Niall. You too!", svarade jag medans han drog in mig i sina varma armar. Det var här jag ville vara, även om det aldrig riktigt skulle bli vi på riktigt så kunde jag ändå inte få bort tanken på att det faktiskt var Niall jag stod och kramats med. 
"Have you figured out were we're going then?", Niall ryggade bak sig så att våra armar släpptes och jag märkte hur han hade ett litet finurligt flin på läpparna. Jag ryckte på axlarna och skakade på huvudet, samtidigt som jag faktiskt frös. Det var fortfarande snö på marken och jag hade endast klänning på mig. "Do you like Spiderman?", frågade han lite bekymrat och bet tag i underläppen. Jag sken genast upp och började då inse vad vi faktiskt skulle göra. 
"I love Spiderman!", svarade jag och gav med mig ett litet förväntansfullt skutt.
"Yeah, I remember that since three years ago, strange isn't it?" skrattade han men fortsatte snabbt. "Anyway, I've booked tickets to the premiere of The Amazing Spiderman 2 today, we are going on the red carpet and massive of paps will be there, sounds okay?", frågade han och öppnade dörren till hand bil, äntligen.
"I guess so.", nickade jag och skyndade mig in i bilen där värmen befann sig. 
 
Vi kom fram till den ganska så stora biosalongen här i Mullingar och som Niall hade berättat så skulle många olika paparazzis var på plats, vilket de också var. Vi gick tillsammans på röda mattan, hand i hand och Niall sa var och varannan minut att jag skulle le mot kamerorna. Det kändes konstigt att behöva låtsas-le i princip hela tiden men samtidigt ville jag inte heller framstå som någon sur person, jag förstod hur hatet verkligen skulle flöda över mig i så fall. 
Innan jag visste ordet av det så befann vi oss inomhus där flera styckan reportrar och tidningar befann sig för att ta bilder på oss, samt några intervjuer med Niall som han gärna svarade på. 
"And you pretty girl.", började en utav reportrarna och vände kameran mot mig. "Is the rumors true that you killed people or that your dad is dead? can you please explain.", frågade hon och jag svalde hårt. Jag kastade en snabb blick på Niall som bara skakade på huvudet och hade en blick som sade ungefär 'du behöver inte berätta om du inte vill', jag tog ett djupt andetag och fortsatte med mitt påmålade leende framför alla kameror och reportrar.
"I've never in my whole life killed someone. But the last three years my life has been kind of hard and I've done stuff that I'm not proud of. One thing that teared me apart was when my dad left my side and went up to the heaven. It has been pretty hard for me and still are, but I fight everyday and that's what everyone have to do. Everyone has something or someone to fight for, do it for them too but in first time, do it for yourself. Life gets better with the time, I promise.", kanske inte de svaret både reporten och Niall hade förväntat sig ifrån mig, men det kändes skönt att ha sagt det nu, kanske skulle folk ha lättare att förstå min bakrund då. 
Vi fortsatte att gå och när kameror och människorna började försvinna så ställde sig Niall framför mig och bara stirrade in i mina ögon. 
"You're really strong, Jasminette. I wish I could be with you when the time was like hardest, but I wasn't. I'm sorry for that.", jag skulle just till att avbryta honom och berätta att det var lugnt när han fortsatte. "I can promise you now to always be with your side, I'll never leave you.", jag log men leendet försvann lika snabbt igen. 
"To promise something is a very big thing, Nialler. You should never promise something that you may not mean or can keep.", hans leende blev ännu större och han skakade löst på huvudet. 
"Jasminette, I won't said it if I didn't mean it. I promise it because I love you, Jas.", jag stelnade till. Hur många gånger hade han faktiskt inte sagt det till tjejer tidigare? hur kunde jag lita på om han talade sanning?
"Do you? Niall, we have to talk about this later but now we will have fun and watch the movie?", jag gav honom en snabb puss på munnen och tog sedan hans hand för att tillsammans gå in till biosalongen där väldigt många redan satt, det var ännu reklam så vi hade i varje fall inte missat filmen. Niall var dock väldigt tyst under hela tiden, kanske tänkte han på det jag sade? jag gillade ju han också, men jag ville verkligen vara säker på att han menade det innan jag sade det samma till honom. 
 
"The movie was amazing! I love the spiderman!", skrattade jag när vi hand i hand gick förbi paparazzis som fortfarande stod och väntade på att vi skulle komma ut. Niall hade inte sagt något under hela bion och inte nu heller, kanske hade han faktiskt blivit sårad över det jag sade innan filmen? "What did you think about the movie, babe?", log jag sedan och nuddade min arm med honoms så han skulle reagera på mina ord. 
"It was really nice, actually. I haven't went on a cinema for a long time ago.", log han och vi fortsatte att gå i tystnad. Det var faktiskt ganska så pinsamt då Niall aldrig annars var tyst. I bilen var det inte bättre. Radion var på och Katy Perry's 'Roar' spelades. Hur länge hade inte denna låt spelats på radion egentligen? jag log av tanken till hur många gånger jag faktiskt hört den nu. Jag suckade högt innan jag tog modet till mig att titta upp på Niall som hade blicken rakt riktat framåt. 
"Niall, what's wrong?", frågade jag tystlåtet och han höjde ena ögonbrynet och ryckte på axlarna. 
"I just thought that you had really feelings for me. I know whole this thing is weird about our 'relationship', but I thought ju actually liked me too. I really mean what I said today, Jas. About that I loved you, because I do. I do love you so much. It was like you just.. Didn't care when I told you."
Jag kände mig plötsligt så otroligt dum. Han fick mig att känna att det var jag som hade gjort fel, vilket det till en viss del var också, men jag visste ärligt talat inte vad jag skulle göra när han sade det, jag ville vara hundra procent säker, vilket jag nu också var. Hur kunde jag tro på en okänd blond tjej som varit en utav Nialls one night stands? det var ju trots allt Niall jag kände och hade kännt i så många år, varför tvivlade jag ens från början. 
"I love you too, Niall. It's just nothing I say because you just did. I mean it but I wanted to be sure if you meant it first.", jag berättade sedan om den blonda tjejen i ord och detalj vad hon sade till mig och Niall verkade häpna till.
"I might said something in that way to her, but I was stupid. I was also drunk, even if it's the worst whitewash ever so yes, I was. I wanted you to be jealous too, that's why I did it. But when I told you that I loved you, it was true. I'd never lied about those words.", han hade nu ett leende på läpparna igen och jag kände hur den glada Niall genast var tillbaka. Han lade sin arm på min sida av stolen och letade sig efter min hand. Jag skrattade till och tittade på honom när jag sedan, snabbt och enkelt korsade mina händer med Nialls. Jag var så lycklig, och att veta att när jag vaknade upp imorgon så skulle det vara julafton, känslan inom mig var obeskrivlig, jag kände mig faktiskt som ett litet barn igen - det var faktiskt längesedan jag var så här lycklig. 

Wosh, det blev en väldans lång del nu här märkte jag! Hoppas det inte gjorde något och jag tyckte faktiskt det skulle få sluta bra i denna del. Känner att det inte hänt så väldigt mycket i denna novell hittills, alltså inte kommit så värst mycket draman och skit, men jag vet i alla fall ett drama jag ska ha med i denna novell. 
Men nu vill jag veta vad ni tycker. Har det varit för lite drama så att novellen bara blir långtråkig eller är den bra som den är och att det gärna får vara lite smörigt och inte så mycket drama hela tiden? kommentera era åsikter, vill höra allting nu. Det är ju trots allt för er som jag skriver det jag skriver! :D Kramiiiisar!
 

everything has changed, chapter 22

8
- Jasmin -
"I don't care about your past. All I want to know is if there's a place for me in your future.", jag ryggade tillbaka mig så att Nialls huvud flyttade sig och våra ögon kunde mötas, det var inte precis den reaktionen jag hade förväntat mig av han precis, men visst var den helt klart bättre än vad jag först hade trott. Kanske lönade det sig att vara ärlig ändå? 
"I'd love to have you in my future, Niall. It's everything I ever wanted.", förklarade jag tyst medans färgen på mina kinder antagligen ändrades. Jag hade aldrig varit personen som gick in på de där känsliga punkterna och berättade vad jag kände, men för och med Niall, så kändes allt bara rätt. Var det så här kärlek kändes?

 ~ Tre dagar senare ~
- Niall - 
Teamet var glada, vi var fortfarande lediga, det var Louis födelsedag och fansen hade tagit hela mig och Jasminette -grejen ganska så lugnt. På tal om Jasminette så kom hon igår hem ifrån sjukhuset, vi hade inte träffat varandra under dessa tre dagar men vi hade hållit kontakten över telefonen, jag visste dock inte vart vi stod ännu, men jag var säker på att jag faktiskt gillade henne mer än som en vän. Hon var verkligen speciell, min praktiskt taget första kärlek. 
"I hate to not being on your party tonight, Lou.", jag slog mig ner bredvid honom i soffan och kramade om han en extra gång. Imorgon var det julafton och killarna skulle fara hem ikväll. Louis skulle fira sin födelsedag med sin familj och Eleanor och sedan ha någon fest i en privat lokal. Harry skulle hem till Holmes Chapel, Liam skulle hem till sin familj och Zayn skulle vara med Perrie, det var helt enkelt som vanligt när vi var lediga. Det var dock väldigt skönt att ha fått tillbringat de senaste fem dagarna med killarna, de är ju trots allt som min familj nu. 
"Yeah, it's lame. But I think we have to be away from each other a little now.", Louis tittade på mig och såg faktiskt väldigt nerstämd ut. Men han hade samtidigt rätt, vi ägnade faktiskt alla våra dagar tillsammans annars, vi behövde komma ifrån varandra ett tag. 
"You must have the best birhday ever, okay? even if you're without us.", skämtade Harry och vi alla skrattade. Jag var faktiskt lite extra glad idag jag också. Inte nog med att det var våran Lou's födelsedag idag, eller att det var julafton imorgon, jag skulle ikväll även få träffa Jasminette igen, som jag hade längtat efter henne. 
"So.. Niall.", började Liam med ett flin på sina läppar. "How's you and Jasmin? are you together yet?"
Allas blickar riktades mot mig och mina kinder hettades. Jag visste ju visserligen inte vad vi var ännu, men vad fansen trodde så var vi i alla fall tillsammans, vilket jag någon dag hoppades på i verkligheten också. 
"I don't know. We'll meets today and .. I don't know. I will give her my present to her anyway.", de alla fyra sprack upp i läskigt stora flin medans de först tittade på varandra och sedan kom blicken tillbaka mot mig igen. 
"It's not something big, I just buy a perfume to her. I don't wanna do this like a big deal.", svarade jag med en axelryckning. De skrattade till och nickade. Även om det skulle bli skönt att inte behöva ha fyra andra killar som tog upp min lägenhet den kommande veckan, så skulle det ändå bli ganska tråkigt utan dom. Men, som tur var så fanns ju alltid Jasminette, jag hoppades verkligen på att hon skulle vilja ses mer under veckans gång. Jag trodde på det gamla citatet 'Människor som är gjorda för att vara tillsammans hittar alltid tillbaka till varandra'
 
- Jasmin - 
Eftersom jag äntligen fick komma hem igår så hade jag inte planerat något stort inför dagen mer än att jag skulle träffa Niall under kvällen. Kroppen var okej i nuläget, visst kunde jag känna smärta om jag rörde mig i vissa riktningar men annars var jag okej. Jag kunde gå och stå på mina egna ben. 
"How do you feel about everything? with Niall and stuff.", frågade en nyfiken syster vid sängen på andra sidan rummet. Jag rullade med ögonen och beslutade att inte svara på den frågan. Jag visste ju att hon bara ville ha en bra story till sitt inlägg i sin blogg. "Do you know what Niall has said about you?", jag blev genast nyfiknare. 
Jag reste mig upp på sängen och tittade åt Rose's håll som hade ett litet leende på läpparna.
"How do you know what Niall said about me?", frågade jag intresserat och höjde ögonbrynen. Hon ryckte på axlarna och visade mig en sida hon var inne på. Jag insåg då att det var någon slags fakta-sida om mig och Niall. Jag rullade ögonen och la mig ner igen. 
"He thinks you're perfect for him and that you're a good girl.", jag riktade ansiktet mot väggen så att inte Rose skulle se att jag log lite. 
Jag låg och stirrade in i väggen när dörren plötsligt knackade på och in kom Maria med mamma efter sig som en svans. 
"Jas, do you want to follow me and Annie to the city a little while? It would be so fun, like before. I've a few presents left to buy", log Maria och tittade på mig. Jag kollade på min armklocka för att se hur mycket klockan var, den var ännu bara halv tre, killarnas plan skulle inte gå förrän sju ikväll så jag och Niall skulle ändå inte träffas förrän ett par timmar. Jag nickade och följde med dem ut. Fixa mig hade jag redan gjort. Jag hade ett par svarta jeans och en vit kofta, håret var plattat och ansiktet hade jag låtit vara, det var endast ögonbrynen jag målat lite färg på. 
 
"It's really sick how people can look at you all the time.", mamma lät en blandning av förtvivlad och förvånad, men jag förstod henne. Vi hade verkligen blivit iakttagna så fort de fick syn på mig och om det var vänliga eller hatblickar jag fick visste jag inte, eftersom jag var alldeles för feg för att möta dem öga mot öga. Jag ville inte heller säga något dumt då jag visste att det inte alls var bra för Niall, och inte heller mig själv.
"I think you have to get used to it actually.", skrattade Maria och åt lite av sin kladdkaka. Mamma suckade och tittade på mig med ett svagt leende. 
"You and Niall have been together before too, do you feel the same feeling as before?", aldrig hade jag pratat med känslor med mamma, hade hon frågat saker hade jag oftast bara ignorerat henne, men det var annorlunda nu. Jag ville svara henne denna gång och jag ville även vara ärlig. 
"I think my feelings for him are even stronger than before, honesly.", log jag och tog en klunk av min fanta. Maria log belåtet och nickade stolt. 
"I've always liked that Niall-guy. He seems so kind and down to earth as well.", jag bet mig lite i läppen och höll med. Han var både snäll och jordnära, utan att överdriva så skulle han faktiskt kunna klassas som svärmorsdrömmen. "Have you buy him some presents yet, then?", jag stelnade till. Jag visste att det var något jag hade glömt. 
"Oh, no! I'll just run into some shop and buy something fast, okay? stay here!", svarade jag och reste mig snabbt upp från stolen, jag hade inte ens ätit lite utav min bulle som låg på tallriken, men eftersom klockan närmade sig sex och alla affärer stängde då så fick jag faktiskt lite bråttom. Jag grabbade tag i min väska och for ut från det lilla fiket. 
 
Jag hade ingen aning om vad han hade för slags klädsmak eller någonting faktiskt. Jag hade först tänkt mig något parfymaktigt, men sedan kom jag ju på att han faktiskt var världskänd, han hade förmodligen redan alla de där dyra parfymerna. Trots att blickar brände mig i ryggen så fortsatte jag att ignorera människorna och bara fokusera på var jag trodde Niall ville ha. Det slutade med att det fick bli en parfym ändå, man kunde ju aldrig få nog av det precis. Speciellt inte One Million.
En harkling hördes bakom mig och där stod faktiskt tre igenkända ansikten och ett som jag aldrig sett tidigare. Den första kände jag ganska så bra igen då jag sett henne ganska så nydligen, Ellie. Tillsammans stod hon där med Sophia och Charlotte, som var mina närmsta vänner här i Mullingar för ca tre årsedan. De gjorde mig varm om hjärtat att veta att de alla tre fortfarande höll ihop. Den andra, blonda tjejen hade jag dock ingen aning om vem det var.
"Oh my god. I'm so glad to see you girls!", log jag men mitt leende försvann direkt när jag märkte att det inte var ömsesidigt. I varje fall inte ifrån Sophia och Charlotte's sida. Dock log Ellie som vanligt och hade alltid varit den som varit vän med alla. 
"I heard that you and Niall has a fling together again.", fnös Sophia och la armarna i kors. Åh herre gud, hon verkas inte växt upp mycket hon eller. Alltid ville hon bestämma. 
"Just so you know, he's famous now. He doesn't have any feelings for you, Jasmin. That's not real. He just faking his love for you.", sa Charlotte med storögda ögon. Jag suckade. Svartsjuka jävlar som bara ville förstöra var vad dem var. Jag hade redan betalat så jag gick snabbt ut ur affären när den tjejen jag aldrig sett förr öppnade munnen bakom mig. 
"It's true.", ropade hon. Jag stannade till och vände mig om. "I don't think he doesn't really love you. He just want to sleep with you."
"And how do you know that, miss perfect?", frågade jag irriterat och gick långsamt emot dem, med en obehadlig känsla inom mig. 
"Because I was one of the girl he slept with before you and him got out as a couple. He told me I was pretty and that he likes me, but when I woke up next morning, he was gone. I thought we were really friends and stuff, but I had so wrong. So be carefull, please.", utan ett ord ifrån mig så vände jag mig om och gick mot kafféet igen. Jag ville ju så gärna tro på att det fanns en äkta kärlek mellan mig och Niall, men samtidigt så visste jag ju att han faktiskt legat med andra tjejer innan han väckte min uppmärksamhet i intervjun, jag visste ju även att det var hans managment som ville ha ihop oss som ett par, Niall kanske aldrig egentligen var riktigt med på det? kanske lekte han bara med mina känslor? jag ville inte tro att något i mina tankar var sant, men jag kunde inte undgå tanken, speciellt inte nu när den okända tjejen var någon Niall legat med bara några dagar innan vi gick ut som "par". Jag trodde ju faktiskt att vi började få något, på riktigt. Men kanske var det bäst att bara fortsätta låtsas och bara vara vänner? kanske var det bäst så..

Ja, nu fick hon sig en tankeställare allt. Hur tror ni det går för Niall och Jasmin? Kommer de bli dom på riktigt snart eller kommer de bara stanna som vänner? Kommentera fina ni! :D
 
 

everything has changed, chapter 21

17
- Louis -
"Did she really hit and killed people?", frågan som bara befann sig i luften kom äntligen ut från min mun, vilket de tre andra också såg väldigt tacksam ut över. Niall tittade chockerat ner i mobilen och svalde hårt. Vad var hon för tjej egentligen? 

- Niall -
Jag vaknade nästa dag av att jag hörde snarkningar vid sidan av sängen. Jag tittade ner på golvet och fick syn på något jag inte riktigt hade förväntat mig, två killar halvlåg i soffan och de andra två låg på golvet, jag kunde inte undgå tanken att det såg väldigt roligt ut, samtidigt så visste jag ju faktiskt att det var för min skull de var här. Jag lade huvudet på kudden och bet mig i underläppen.
Efter artikeln jag hade läst upp igår hade stämningen mellan oss inte varit den bästa, Zayn såg minst sagt rädd ut, vilket de andra tre också gjorde faktiskt. Jag suckade. Jag behövde verkligen få prata med henne, kanske var det bara ett rykte ändå? under min tid som en officiell person så hade jag ju faktiskt lärt mig ett och annat som tidningarna hade satt ihop. 
Försiktigt gick jag upp ur sängen och tog på mig gårdagens kläder, så tyst som möjligt så jag inte väckte de andra som såg ut att behöva den där sömnen. Jag tassade ut från sängen och gick direkt till rummet bredvid där Jasmin skulle ligga. 
 
Hennes ögon var stängda och jag kunde höra hennes andetag sakta men säkert pulsa upp och ner, som det skulle göra. Hon hade alltid varit söt när hon sov så detta var verkligen inget undantag, hon såg så fridfull ut att jag nästan inte vågade väcka henne på grund av att jag visste hur hennes morgonhumör var. Jag tog några steg bort mot dörren igen när jag plötsligt hörde hur hon mumlade någonting. 
"Niall? is it you?", frågade hon, fortfarande med ögonen stängda. "What are you doing here so early?"
Jag tänkte snabbt. Det var ju trots allt en anledning till att jag kommit hit, men var det verkligen rätt att ta det nu när hon fortfarande halvsov? jag kände faktiskt lite press på mig, jag visste egentligen ingenting om hennes förflutna eller hur hon hade det hemma i London, det var faktiskt något hon undvikit att prata om, om jag nu tänkte efter. Jag suckade och tog några steg fram. 
"I have to talk to you, beauty.", kontrade jag och ställde mig framför henne i sängen. Hon öppnade sina ögonlock och jag möttes direkt av hennes brungröna nyans på ögonen. "It's a bit important, acually.", jag bet mig i läppen och tittade ner mot golvet. Jag visste inte riktigt hur jag skulle fråga det här så att hon skulle ta det på det bästa sättet. 
"Yeah?", frågade hon, fortfarande med en hes stämma. Det hördes i varje fall att hon var nyvaken. 
Jag grubblade länge i mitt huvud hur jag skulle fråga det, det gick dock bara några sekunder innan jag hade det sagt. "Have you really killed someone?", hon stelnade till, jag stelnade till och hela situationen blev väldigt obekväm. Men jag hade tvingat mig själv att få veta, få veta sanningen. 
 
- Jasmin -
Nialls ord kom som en chock. Vart hade han läst det? hur hade han fått reda på det? det var ju i och för sig inte sant, men skulle han tro på det? Jag suckade och gav med mig plats i sängen åt honom, jag klappade lite löst på den lediga platsen och Niall tittade obehagligt på den tomma sidan innan han tillslut la sig ner bredvid mig, det var dock inte samma känsla som igår då vi låg nära varandra, hand i hand och tittade varandra i ögonen. Nu var det mest stelt, obekvämt och aningens pinsamt. Men han skulle få höra sanningen. 
"I've never killed someone, Niall.", svarade jag kort och jag såg hur han slappnade av åtminstone lite grann. "When my dad died, I was so sad. I needed you but you just leaved and never came back. Me and George moved to London and there my new life started, it wasn't in a good way. I got drunk every weekend, I was a bitch and I still am. Everyone knows me as a bitch and sometimes, when I'm really drunk, it can happend that I became in a fight. One day I was in the prison actually, but they let me out the same day because I told them it was self-defense. Then my life was like that, but when I came home to this place again, everything was like before again, my attitude wasn't bad anymore and people still see me like 'the girl as loose her dad', then when I went to London again and then I live my life as a bitch again. It's crazy, isn't?", frågade jag och andades ut över att ha fått det sagt. Niall tittade undrande på mig och nickade på huvudet. Han skulle just till att säga något då jag hann före. "Then I met you on the airplan and I thought I was more stupid than I already was, because then I realized that I never hated you, I still loved you. So when you told me about your idea so I thought it was a good chance for me to also move on, maybe do my last year in school with normal grade and start a new life, take away every rumour from me and just.. Be myself again.", jag höll nervöst i mina händer och tittade mot dem, jag vågade verkligen inte möta Nialls blick, herregud han måste ha trott att jag var ett komplett psykfall. Ingen sa något än, men jag hade fått sagt det jag ville ha sagt och det kändes väldigt bra. 
"Jasminette..", började Niall och mot min vilja tittade jag på honom. Han hade ett litet leende på läpparna och till min förvåning så mötte hans han min och våra fingrar korsades i varandra. "Past is the past, right? We can go through this togeher and everyone deserves a second chance. But do you know what?", han tittade lite flirtigt på mig och lutade sitt huvud emot min axel, hans läppar nuddade min hals och jag kunde känna hur vibbarna inom mig bara blev fler och fler, den här känslan som befann sig inom mig hade jag inte känt på flera år och jag trodde aldrig att jag skulle få känna dem igen. Niall fortsatte att prata och samtidigt kunde jag känna hans varma andedräkt slå emot min hals varj gång han sade ett ord. "I don't care about your past. All I want to know is if there's a place for me in your future.", jag ryggade tillbaka mig så att Nialls huvud flyttade sig och våra ögon kunde mötas, det var inte precis den reaktionen jag hade förväntat mig av han precis, men visst var den helt klart bättre än vad jag först hade trott. Kanske lönade det sig att vara ärlig ändå? 
"I'd love to have you in my future, Niall. It's everything I ever wanted.", förklarade jag tyst medans färgen på mina kinder antagligen ändrades. Jag hade aldrig varit personen som gick in på de där känsliga punkterna och berättade vad jag kände, men för och med Niall, så kändes allt bara rätt. Var det så här kärlek kändes?everything has changed, chapter 20

12
- Niall -
"I'm so sorry about this, I really am.", jag bet mig i läppen och hon tog ett löst tag i min hand samtidigt som hon andades kraftigt, som om hon behövde anstränga sig. 
"Don't be sorry, Niall. It wasn't your fault, it was the drunk man. I think I'll be fine. I've just the biggest headache ever and the legs in my body hurts, it actually feels like a hangover.", hennes röst var vek, men hon lyckades ändå få fram ett dämpat skratt. Jag nickade åt henne och tittade på den lediga platsen bredvid henne, skulle jag våga lägga mig bredvid henne? Viljan överlägsnade rädslan och utan ett ord så lade jag mig försiktigt bredvid henne i sängen, hon gjorde inga protester, istället makade hon åt sig så att hela jag fick plats. Där låg vi, utan ett ord och bara njöt utav tystnaden. 

- Jasmin - 
Jag hade tvingat mig själv att absolut inte visa mina känslor framför Niall. Ändå låg vi där, bredvid varandra och höll i varandras händer. Smärtan inom mig försvann plötsligt så fort Nialls kropp nuddade min, jag kunde inte motstå hans närhet, hur gärna jag än hade viljat det, hur många gånger jag än hade tvingat mig själv att låta bli så var känslan ändå inom mig, höll jag på att blir kär i Niall igen? eller ännu värre, hade känslorna aldrig riktigt försvunnit? 
Min blick höjdes och jag märkte då hur mitt huvud var lutat emot Nialls axel. Våra blickar möttes och han log. Vibbarna inom mig susade omkring i kroppen och det där leendet var så otroligt vackert, hans läppar var perfekta och hela han var perfekt. Skulle jag vara ärlig så kämpade jag emot riktigt rejält för att inte kyssa honom, det var väldigt ansträngande att låta bli, men det gick ur vägen i alla fall. 
Niall stirrade rakt in i mina ögon samtidigt som han drog bak den lilla hårslinga som placerats över mitt ansikte. 
"You are really beautiful, do you know that?", sa han plötsligt. Jag ryckte till, beautiful hade ingen annan mer än Mamma eller Josh och Kimbely sagt till mig på sista tiden. Ordet beautiful för mig var ett väldigt värdefullt ord, det var så himla mycket mer betydelsefullt än ord som 'Hot' eller 'Sexy' som man ofta fått höra på en och en annan fest. 
"No, I'm not.", svarade jag och tittade generat ner. Jag kunde höra hur Niall gav med sig ett tyst skratt innan han tog två av sina fingrar under min haka så att våra huvuden återigen möttes. 
"You really are.", log han och lade armen han haft under min haka nu på min mage och lutade därefter sitt huvud mot min axel. "You've always been.", viskade han sedan. Jag ryste till och tusentals tankar gick i mitt huvud. Han var verkligen som ingen annan kille var och för varje minut jag tillbringade med Niall så ökade känslorna bara mer och mer. Om det nu var något positivt med det eller inte hade jag ännu inte kommit underfund med. 
"You too, Niall.", viskade jag och bet mig svagt i läppen. Sa jag verkligen det där? kom det ifrån min mun? jag suckade lyckligt och såg hur Niall höjde huvudet bakåt. Han mötte dock inte mina ögon denna gång, han stirrade på något annat - mina läppar. Skulle han kyssa mig nu? eller skulle jag kyssa honom? han höjde huvudet lite mer och vi skulle just till att mötas med läpparna då en dörr öppnades och en harkling hördes. 
Den doktor som var inne hos mig när jag vaknade kom in och såg generat på oss. Mina kinder hettades till ännu mer och jag kunde tyda på att även Niall skämdes lite. 
Den kvinnliga doktorn tittade snabbt ner i sina papper. Hon kom näramre sjukhussängen som egentligen var gjord för en, men som det nu låg två i. Hon harklade sig ännu en gång och log lite brett.
"Mr Horan. Shouldn't you be in your room? You're still in a terrible state and you and your body really need some rest.", konstaterade hon samtidigt som hon fortfarande tittade ner i sina sjukhuspapper. Han tittade med en sorgsen blick på mig som sade ungefär 'jag är ledsen att jag måste gå'. Jag nickade förstårligt och släppte Nialls hand. 
"You'll be fine, Jasminette. I'm just in the room next to yours if you need something, yeah?", han reste sig försiktigt upp samtidigt som han växlade blicken mellan mig och doktorn någon meter ifrån oss - som fortfarande hade sitt läskiga leende på läpparna. 
Så snart som han var ute ur rummet så satte läkaren - som presenterat sig för Lora - på stolen och sänkte återigen blicken ner i hennes papper. 
"Yes, miss Moore. He's handsome, isn't he?", hon lade till ett skratt och vände en snabb blick mot rummet intill mig som antagligen Niall låg i. Jag rullade med ögonen och ryckte på axlarna. "Is he your boyfriend?", hon log nu lite mildare, inte lika tillgjort som tidigare och började genast att fylla i saker i hennes papper. 
"Uhm..", jag började tveka. Jag visste inte riktigt vad jag skulle svara men på sätt och vis så var han ju faktiskt min pojkvän. Om han sedan skulle bli det på riktigt hade jag ingen aning om, jag visste ju inte riktigt vad han kände för mig än, men vad fansen och resten av världen redan vet så är vi ju det. "Yes, he's kinda my boyfriend actually.", log jag lite diskret och lutade huvudet bak på kudden. 
"Good for you. Now you also have to rest but your family will come inside and be here with you, okay?", frågade hon och reste sig upp. Jag nickade på huvudet och ville faktiskt inget annat än att träffa mamma och Maria nu. 
Tumblr
- Louis -
Nialls mamma var tyvärr tvungen att lämna oss för att åka och jobba. Hon visste trots det att vi skulle ta hand om Niall väl, vilket vi självklart också skulle - om det inte nu hade varit som så att han faktiskt legat i sängen halft döende. Jag menade då på att han på egen hand hade kunnat tagit sig till ett annat rum, vilket kändes som en lättnad. 
Vi skulle just förflytta oss tíll det rummet vi också då den lilla dörren öppnades och in kom en glad Niall, som om olyckan aldrig ens existerat. Med glimten i ögat satte han sig haltande ner på sängen och tittade med ett litet skratt på oss. 
"What's with you guys? you looks like something very dangerous has happend. I'm fine.", skrattade han och lade sig ner. Inte nog med att klockan var efter midnatt och vi alla var trötta, nu skulle han också driva med hur vi såg ut. På hans ord och tonläge lät det som att han inte alls faktiskt verkade bry sig om att vi ens var här, som om han inte brydde sig alls.
"I'm sorry that I care.", mumlade Zayn och tog upp mobilen. Jag himlade med ögonen och tyckte faktiskt Nialls stil var lite väl mycket, visst att vi näst intill alltid var oserösa och tog varandra för givet, men klockan halv tre på natten började tålamodet och humöret faktiskt tryta, speciellt när personen i fråga bara skrattade åt det som faktiskt kunde orsakat hans egna död tidigare idag.  
"Niall shut up. We're here because we're caring about you, don't be such a loser. We're tired and haven't slept anything, you have to understand that we're very tired and mad.", lade Liam till och det märkte att även han började tappa tålamodet. 
"I'm sorry guys, I'm really glad that you took your time to get in here to see me. It really meant a lot to me.", svarade han sedan och började då faktiskt se lite allvarlig ut. Han fortsatteH "Go home and get some sleep. I'll see you tomorrow, yeah?", jag nickade men killarna satt kvar, jag antog att de inte alls orkade röra sig, skulle jag vara ärlig så var det ett under att jag ens tagit mig upp för soffan jag också, jag var så otroligt trött. 
"What happend when you talked to Jas, by the way?", mumlade harry halvsovande i soffan. Niall log ännu en gång ifrån sängen. På hans ansiktsuttryck var det ganska tydligt att något positivt hände i varje fall. 
"I don't wanna talk about it, yet. But I think my feelings for her is back. I was really in love with her and I don't think real love ever ends, am I wrong?", han såg bekymrad ut. Jag tittade på de andra som faktiskt verkat vaknat till lite. 
"That's true man. I think she's right for you too.", log Liam och lutade trött och nonchalant sitt huvud mot Harrys axel. Jag skakade på huvudet och kände hur mobilen i fickan burrade till, vem skulle kunnat vilja något nu? till min förvånad så var det bara en notis ifrån Niall som nydligen hade twittrat. 
 
Niall Horan @NiallOfficial
I just wanna say huuuge thank you to everyone as support me and sending me tweet about the accident. I just wanna say that I'm fine and just now chillin' at the hospital with the lads ! I love you all, forever and always ! xx 
 
Jag tittade med rynkad panna på Niall som fortfarande hade blicken emot skärmen, han skulle väl göra som alltid - läsa igenom kommentarer. Och visste kunde det vara intressant och se vad fansen skrev till oss, speciellt efter en sådan Tweet som den där, men sedan var det ju all den där haten som man helst ville undvika, men även så hindrade det faktiskt inte någon av oss att titta våra underbara fans kommentarer. 
"Guys listen here, it's an article in a newspaper about Jasmin.", Niall tittade upp och satte sig ordentligt på sängen. Min uppmärksamhet riktades direkt på Niall och lika så Zayn, Liam och Harry tittade dit. 
"Read it loud.", sa Liam och tittade trött, men nyfiket på Niall som satt med rynkad panna mot sin display. Han nickade och började läsa utantill. 
"The mystery, unknown brunette as says are daiting one of the most famous boys in the world - Niall Horan. A safe source tell us that the two people has been daiting before Niall got famous and it says also like each other very much, which seems very clearly since the cute couple turned up at the little city togheter in Mullingar earlier today..", Niall bara pratade på och rabblade upp allting. Om hur de åkt av vägen och krockat med den röda bilen med en påverkad man var i. Det tog flera minuter innan han faktiskt kom till poängen, till meningarna som vi faktiskt inte visste något alls om. ".. But is Nialls girlfriend really as kind as she looks like? The same source tell us that she's a really badgirl as always hit people, she has been in the prinson a few times and get drunk more than often and can't care about the school properly. But is this really true? On the outside she seems very handsome and kind, so never stop being nice to her, I think she needs all the love she will get. Don't stop like her. She does Niall happy and that's the point, right? Nobody knows the truth more than themselves."
Vi alla satt tysta med ögonen riktad mot Niall. 
"Did she really hit and killed people?", frågan som bara befann sig i luften kom äntligen ut från min mun, vilket de tre andra också såg väldigt tacksam ut över. Niall tittade chockerat ner i mobilen och svalde hårt. Vad var hon för tjej egentligen? 

Ja, nu blir det problem! eller blir det? Vad tror och vill ni att Niall ska göra? ;) Kommentera! 
Märkte även att denna del blev lite lång, men hoppas det inte gjorde något! Nu är jag tvungen att plugga vidare på SO:n då vi har prov imorgon. Kram!
 

#3 one shot till Nellie - dream become true

6
 
Jag tittar på Marta och sedan på de fåtal människorna framför oss i kön. Nu var det inte långt kvar, om bara någon timme ska vi få se mina drömmar stå och sjunga på en scen. Det jag har drömt om i hela mitt liv ska äntligen gå i uppfyllelse. Jag puttar till min bästa vän åt sidan lite och tillsammans börjar vi att le. Känslan jag har inom mig är obeskrivlig, lyckan som varit inom mig hela resan hit sitter fortfarande i mig och jag har ännu inte tagit in att jag faktiskt ska se Liam, Niall, Harry, Zayn och Louis live idag. 
"Soon, Nellie. Soon we will see them.", tjöt Marta och börjar genast hoppa. Jag skrattar och hoppar med henne. 
"We're gonna see them, Marta. I can't believe it!", säger jag och fnittrar. Det är dock inte min första konsert någonsin, för bara någon vecka sedan så var jag och Jonna och tittade på Justin Biebers konsert, jag är synd nog inget Bieber-fan, därför så kändes det ganska tråkigt att gå på den då jag inte alls gillar hans låtar. Men vad gjorde man inte för sin syster. Nu är i alla fall dagen här och människorna i kön bakom oss bara ökar medans den framför oss blir mindre och mindre. 
"I hope Louis will see me. I just love him so much.", konstaterar Marta och jag ser hur hon nästan gråter av glädje. Jag ler och rullar med ögonen. Hon ska alltid vara så överdramatisk. 
"I know. I love them all, but it's something really special with Nialler. His accent kill me.", svarar jag och tar henne i armkrok. 
 
"Were have you bought your tickets?",frågar den stora, svartklädda mannen som tar emot våra biljetter. Jag tittar oroligt på Marta som ser väldigt självsäker ut. 
"On a page on the internet.", ogenant tittar hon upp på den stora mannen som skakar på huvudet. 
"Sorry my ladies. This tickets it's not real. You can't come in." , jag blir chockad över att han kunde vara så lugn, hur har han hjärtat till att se så osympatisk som han faktiskt är. Han visar inte direkt något medlidande. Ljudlösa tårar faller ner ifrån mina kinder och min blick växlar mellan Martas och den stora vakten. Känslan inuti mig går inte att förklara, jag är ledsen, besviken och tom på samma gång. Jag hade verkligen sett fram emot den här dagen. 
Men, men. Vad kan vi göra? Tåget vi ska med hem går inte förrän tre timmar och vi kan ju knappast gå hem eftersom det är flera mil hemifrån. Minuterna rullar på och efter en evighet så är vi ensamma utanför arenan. Vi sätter oss på en bänk och förtränger tiden. Hur kunde denna dag gå så fel? det känns som allt bara rasar ihop. 
"Girls!", en man kommer emot oss med ett litet flin på läpparna. Ju närmare han kom desto mer känner jag igen honom, det är ju Paul. Bara att se honom gör mig varm inombords. Alltid har jag viljat träffa honom och han ser lika snäll ut som han gör på bilderna. "I heard what happend and I think you're the two girls that got fake tickets, right?", frågar han och hukar sig ner mot oss. Vi nickar och jag torkar snabbt mina tårar. 
"Zayn heard about the incident and thought it was crazy. That's why I'm here now, with these.", han håller upp två biljetter som jag mycket väl känner igen, lika så Marta. Jag tittar förvirrat på henne och nyper mig i armen en extra gång för att vara säker på att jag inte drömmer. 
"We're gonna meet them backstage? are you serious?", Martas ögon lyser av lycka och Paul skrockar till och nickar på huvudet. 
"Yeah, and then you can watch the show on the side of the stage.", förklarar han och räcker ut sina händer. "Come on, the show start soon.", beodrar han och ler stort. Vi besvarar leendet, tar hans hand och reser oss upp. Tillsammans går vi igenom flera dörrar och vakter tills vi slutligen är framme, vi kan se och höra mycket tydligt hur de sjunger på scenen. Backstage möter vi även 5SOS och 1Ds stylist Lou. Det hela känns dom en dröm. 
"There is Louis.", piper Marta och fangirla som aldrig förr. Konstigt nog så gör jag inte det, istället dansar och sjunger jag med som om jag vore en del utav publiken, som för den delen var ruskigt stor. "He's so adorable, just like the others.", hör jag henne fortsätta att säga bredvid mig. Jag ler och lägger armen omkring henne. Snart skulle vi få ha dem närmare oss och kanske till och med prata mycket med dem. 
 
"You girls most be the girl as bought fake tickets, Isn't?", frågar Liam då de har sitt första klädbyte för kvällen. Vi nickar och ler. "Nice to see you, beauty. See you soon!", innan vi visste ordet av det så är de allihopa ute på scenen igen, kör några låtar innan de sedan hoppar på den lilla scenen och flyger över publiken som skriker. 
 
"Wow, you two are really cute. What's your names?", frågar Louis och ger oss en varsin tvettig kram som vi ivrigt och mer än gärna besvarar. Marta var snabb med att säga sitt namn och strax därefter presenterade jag mig som Nellie. 
"Nellie.", Niall smakar på namnet och ler. "That's really cute.", svarar han sedan och drog in mig i en varm kram. 
"I'm sorry about your tickets but I hope you're happy anyway.", ler Harry och kramar oss båda. Marta blir mållös och gråter ohörbart. 
"I had never thought that you'd be so beautiful and old.", Niall blinkar med ögat och ler mot mig. Jag rodnar stort och vänder blicken mot Marta som stod mellan Zayn och Liam. 
"And I've never thought that you'd be such a charmer, Nialler.", skrattar Louis ifrån soffan som han nu satt sig i. Vi allihopa fall in i skrattet och jag trivdes oerhört bra i det här sällskapet, faktum är att jag alltid skulle vilja stå här bredvid Niall och lyssna på hans berörande ord. 
"How old are you, girls?", frågar Zayn och tar upp mobilen. 
"We are both nineteen.", svarar jag och sneglar lite på Niall som frustrerat drar igenom handen i sitt hår, vilket bara gör mig ännu svagare i benen än vad jag redan är, han är så otroligt snygg. 
"Can I might your number, Nellie? Maybe we can see each other soon?", jag tittar chockerat på Niall med storögda ögon, sedan vänder jag blicken mot Marta som sitter med killarna, faktum är den att killarna såg precis lika chockad ut som jag själv. 
"Of course.", svarar jag och rabblar upp mitt nummer. Niall Horan ville alltså ha mitt nummer så att vi kunde ses senare. Var det verkligen sant? En sak är i alla fall säker, denna dag blev ännu bättre än vad jag från början hade trott. 

Ledsen för att ingen del har kommit ut ännu. Det är så att jag har ett viktigt prov på Fredag, därav läxor i fyra andra ämnen. Därför är det lite körigt just nu så jag måste verkligen plugga. Därför gjorde jag en liten One Shot till Nellie som redan var lite mer än hälften färdig. Är verkligen ledsen men måste faktiskt prioritera skolan i första hand, jag hoppas ni förstår!
 
Ni får gärna fortsätta att kommentera kapitel 19, you make me so happy with your comments! ♥
Å till dig Nellie, äntligen fick du din efterlängtade One Shot, hoppas du blev nöjd! kram till er alla. 

everything has changed, chapter 19

10
- Niall -
En röd stor bil, ungefär lika stor som min, kom rakt emot mig i full fart och det såg inte heller ut som att personen i bilen hade tänkt att stanna. Att det var halt på vägarna kunde jag förstå, men personen i bilen såg varken ut att kunna köra eller vara nykter med tanke på att han körde i helt fel fil. Jag hann inte mer än att blinka förrän skrik hördes bredvid mig och jag insåg då att Jasmin lagt märke till den röda stora bilen som kom rakt emot oss, på helt fel sida utav vägen dessutom. Jag hann inte mer än att svänga förrän bilen voltade och vi var helt på sidan om vägen och allting svartnade i mitt huvud. 

- Harry -
Hela kvällen hade varit ruskigt bra. Jag visste ju knappt någonting om Mullingar men efter denna kväll så visste jag garanterat mer än tidigare. Våran lilla roadtrip runt omkring hela staden med några matpauser ibland och träffat några fans ibland, så hade dagen gått väldigt snabbt. En ensamkväll med resten av killarna var verkligen behövligt just nu, dock saknade vi Niall under hela dagen, men jag visste ju att han var med Jasmin, därför så kunde vi ju inte direkt tvinga honom att vara med oss, vi var ju ändå lediga. 
Klockan var strax efter midnatt när fyra trötta killar trippade in i Nialls lägenhet, den var dock låst men som tur var så hade i alla fall Zayn nyckeln. Vi antog såklart att Niall låg och sov eftersom vi inte hört något ifrån honom de senaste timmarna. Utan att göra något ljud mer än nödvändigt så smög vi försiktigt in i lägenheten som i princip var kolsvart. Det var också ovanligt tyst i lägenheten för att Niall skulle sova - med tanke på hans höga snarkningar. 

Det tog oss inte långt tid att inse att Niall faktiskt inte sov, han var inte hemma över huvud taget för den delen, vilket gjorde oss alla ganska oroliga, trots att vi var lediga så var vi ofta inte ute så länge dels för våran egen hälsa och dels för varandras skull. Visst kunde det hända att vi ibland gick ut att festa och sånt, men det var inte likt Niall att inte höra av sig alls.
"What if Jasminette has done something with him? I mean, kill him or something.", frågade Zayn upphetsigt och jag himlade trött med ögonen, Zayn som i själva verket inte alls gillat idéen som Niall, Jasmin och teamet hade kommit överens med eftersom vi egentligen inte alls visste vad hon var för tjej, men ändå så trodde jag ändå inte att hon skulle göra så mot Niall, i sånna fall så skulle de stått i tidningarna redan. 
"Don't be stupid, Zayn!", suckade Louis och slog sig ner på soffan. "She's maybe a bit strange, but she's not a murderer and I don't think she won't hurt him actually."
"Yes, Zayn. Now you're overreacting.", kontrade Liam och tog upp mobilen ur sin ficka. Zayn ryckte på axlarna och blängde på oss alla som var minst lika orolig för vad som kunnat hända honom, om det ens var något som hade hänt. 
"Fine, but were is he, then?", frågade han och slog på tvn. Vi hade en som vanligt på låg volym och lät bilderna rulla, även om ingen egentligen tittade på den. "Wait, Is not that Niallers car?", frågade han och höjde genast volymen och vi alla vände uppmärksamheten till den stora skärmen. 
"The famous boy and his girlfriend is now at the hospital for rest, while investigation about the drunk man still ongoing. Since he broke almost every law in the traffic and hurt two blameless people he will at least get up to two years in the prison, it was anyway what one of the police on the spot said. Now we took a look at the weather..-" 
Den kvinnliga supporten övergick till vädret medans vi alla tittade chockerat på varandra. Hade vi verkligen roat oss hela dagen med att tittat omkring i Mullingar medans en utav oss låg på sjukhuset, vad var vi för vänner egentligen? 
"Let's go.", klargjorde Louis och reste sig upp, vi följde snabbt hans exempel och bara inom några minuter så satt vi i en Taxi påväg till sjukhuset. 
 
Zayn, Louis och Liam var snabba med att springa in till sjukhuset medans jag lugnt stannade kvar och betalade Taxin, något inom mig sade att jag inte behövde oroa mig. Niall var säker, han var på sjukhuset och fick den hjälp han behövde. Det som irriterade mig mest för tillfället var nog alla dessa kameror som ständigt skulle vara uppe vid mitt ansikte och ville veta vad som hade hänt men eftersom jag inte heller visste något alls så valde jag att helt enkelt inte kommentera det eftersom antagligen visste de mer än vad jag själv gjorde.
Väl inne i sjukhuset möttes jag utav Maura, Nialls mamma. Bredvid henne stod två trötta äldre damer som såg oroliga ut båda två, bredvid dem var en kille som jag faktiskt tycktes känna igen, men var ifrån kunde jag inte riktigt tyda. 
"Is they alright?", jag tittade på Maura och resten av killarna som bara suckade. Maura sneglade på killarna och gick fram till mig med ett halft leende. 
"Niall is okay. He just sleeping right now but they'll wake him up soon. He hasn't boke any leg but he has seriously injuries to the head. The girl as sat beside him is probably more broken.", förklarade hon lugnt och tydligt. Jag nickade och sneglade på damerna och killen i min ålder som stod lite på sidan av. 
"Hello! I'm Harry, a friend to Niall.", jag räckte ut min högra hand och den äldsta kvinnan var hälsade vänligt, hon presenterade sig som en mamma till Jasminette, med namnet Annie. Men det konstiga var att hon inte alls såg lika orolig ut som den lite yngre damen bredvid henne, som även berättade att hon var faster till Jasmin. 
"How do you feel?", frågade jag och tittade på dem alla tre, för att försöka föra konversationen vidare. Jag visste att när man var nere så var det alltid bättre att prata med någon så att tiden gick fortare än att bara sitta och vänta. 
"Actually, I'm used to.", Annies ord kom som en chock och jag förstod faktiskt inte vad hon menade riktigt. "We've spend a lot of time at the hospital the latest years because of all hers hangover and something like that. I'm not that worry about my daughter, she's strong and I know she will be fine, even if the car accident was a misstake.", för att vara en mamma så lät hon ovanligt lugn, trots allt. Jag nickade och tittade lite åt killen som istället såg aningens oroligare ut. Jag hann så lite som att titta på honom då han öppnade munnen.
"I hope Niall take care of Jas very well, she's really sensitive and I just care about her, she's my only girl cousin and she's like my own sister. I don't want to lose her."
"You don't. Niall is a good guy, He'd never do something like that with sense. ", konstaterade jag och gick vidare bort mot killarna som irriterat tjatade på den unga kvinnan i receptionen om att få komma in till Niall. 
 
- Niall - 
Jag öppnade drastiskt ögonen och innan jag ens varit vaken i några sekunder så började minnerna om krashen vandra i mitt huvud. Jag tittade snabbt åt sidan då jag märkte att killarna och till och med mamma var samlade. Jag log lite och tittade tröttsamt på dem. 
"What happend with me?", frågade jag långsamt och tittade ner mot mina fötter. Jag kände åtminstone igen mig, vi befann oss på Mullingars sjukhus där jag ofta fick åka när jag var mindre då jag skadade mig på matcher, träningar eller något liknande. 
"It was a drunk man that drove straight into you and Jas.", förklarade Liam och jag såg hur de alla granskade mig noga, som om att säkra om jag verkligen fortfarande var vid liv. Jag kom då och tänka på Jasminette, hur mådde hon? var var hon? vad hade jag egentligen gjort och skulle hon någonsin att förlåta mig? 
Snabbt reste jag mig upp men blev fort hindrad utav Zayn som tog tag i min arm och förklarade att jag skulle sätta mig ner igen. 
"You have to rest. Jasmin is in the room beside yours, I think she'll be fine. She's a little bit more hurt than you but as I said, she will be fine.", jag tog ena handen för huvudet och kände genast smärtan som dunkade långt där inne. Jag kunde bara inte låta henne vara ensam, speciellt inte eftersom jag var anledningen till att vi var här. 
"I don't care, I have to see her.", konstaterade jag och trots att killarna och mamma sa ifrån så gick jag snabbt ut ur mitt lilla rum och vidare in till rummet bredvid mig, det var faktiskt lättare att hitta det än jag hade trott eftersom det bara fanns en dörr bredvid mig då jag låg i det längst in mot väggen. 
Försiktigt öppnade jag dörren och visst låg hon där, hennes ögon var öppna och hon hade till och med besök av hennes släkt. Jag skämdes då jag kom in i rummet men välkomnad blev jag i alla fall. 
"We will leave you alone.", konstaterade Jasmins mamma och nickade, snabbt därefter var vi ensamma i rummet. 
"Are you okay, Jas?", frågade jag oroligt och satte mig bredvid henne på sängen. Trots att mitt eget huvud värkte så brydde jag mig inte alls i det, huvudsaken att Jasminette mådde bra, vilket hon egentligen inte heller verkade göra. "I'm so sorry about this, I really am.", jag bet mig i läppen och hon tog ett löst tag i min hand samtidigt som hon andades kraftigt, som om hon behövde anstränga sig. 
"Don't be sorry, Niall. It wasn't your fault, it was the drunk man. I think I'll be fine. I've just the biggest headache ever and the legs in my body hurts, it actually feels like a hangover.", hennes röst var vek, men hon lyckades ändå få fram ett dämpat skratt. Jag nickade åt henne och tittade på den lediga platsen bredvid henne, skulle jag våga lägga mig bredvid henne? Viljan överlägsnade rädslan och utan ett ord så lade jag mig försiktigt bredvid henne i sängen, hon gjorde inga protester, istället makade hon åt sig så att hela jag fick plats. Där låg vi, utan ett ord och bara njöt utav tystnaden. 

Well.. Tyckte det kanske skulle börja hände något med dom snart, tror ni att de kommer bli dom efter det här? ;) Kommentera! :D