back for you, chapter 24 - a forbidden feeling

7
Tidigare;
"I have one world to say about Adrian; idiot!", konstaterade han nästan lite irriterat, vilket jag också visste eftersom dom två aldrig riktigt kommit överens. "And to the other.. Zayn is a great brother and I don't really think you should see your mother, I mean, Juliette, yet. But that's my opinion, it's your life, Alex, not mine. Remember that", sade han medans jag kände hur en arm lades kring mina axlar och mitt huvud lades automatiskt mot hans. För stunden så existerade verkligen inga andra, det var bara jag och Phelix. 

♥ Alexia's Perspektiv ♥ 
I tystnad gick vi längs gatorna där alla olika sorters människor gick. Glada som stressade. Det var så skönt med denna kille, man kunde verkligen slappna av i hans närhet och bara vara utan att känna ett tvång till att prata eller ha något att göra. Phelix arm var fortfarande omkring mig på ett sätt som jag inte riktigt kunde veta om det var sån här han var eller om det helt enkelt berodde på att det betydde något för honom. Jag kunde erkänna redan då att fjärillarna befann sig i min mage, något som kanske skrämde mig lite. Hade jag redan gått vidare från Adrian, som jag bara för en vecka sedan trott varit min själsfrände och den rätta för mig? hur kunde jag ens veta vad jag kände när det lika gärna kunde vara så att min hjärna spelade mig ett spratt.
"I remember this place.", Phelix tittade ut mot den lekfulla platsen där gungor, rushkanor och en hel lekställning var omringat av små individer som knappast kunde vara mer än sex år. "This was my place when I was little. Me, my sister and my best friend Jonnah always played around here.", han släppte armen om mig och stannade på stället. Jag log åt det han sade och kunde se en klar bild framför mig om hur han tillsammans med sin syster och hans vän lekte tillsammans. Vad som dock hindrade mig att le till hundra procent var denna tjej, Jonnah? vem var hon? "She was my only friend, we knew everything about each other, until that day when she found out that she would move away from London to Spain.", suckade han och ryckte på axlarna. Det var precis som att han läst mina tankar, och än en gång - det skrämde mig. 
"Do you have any contact with her today?", frågade jag både medlidande och nyfiket. Jag ville gärna veta mer om denna tjej då hon tydligt gjort denna starka och snälla killen till den lyckligaste på jorden som unga. 
"Not really. Sometimes we can talk on the phone and just text but she has her life there and I have mine here. Besides, her boyfriend doesn't like that we are talking that much.", mumlade han och försökte som vanligt att låtsas oberörd. Enda från dagen han öppnade sig för mig om sin mamma så hade jag sett honom på ett annat sätt, han var ingen tönt. Tvärtom, han var en hjälte som orkat att kämpa på som han gjort. Att han till och med var så otroligt ödmjuk mot människor han knappt kände gjorde mig varm om hjärtat. Varför göra som Adrian, gå omkring och låtsas som att man är så mycket bättre än alla andra? det var bara ren skitsnack och jag ville absolut inte tillhöra det längre eftersom jag så väl visste att jag var värd precis lika mycket som vilken människa som helst. 
"You miss her, don't you?", jag tittade på honom innan jag sedan riktade blicken tillbaka mot de fridfulla barnen som bara var små. Den tiden var då den bästa i livet allt, men istället för att vara barn så var allt jag ville bara att växa upp.. Och jag ångrade mig än idag att jag inte tog vara på tiden som knatte.
"Of course I do, but I don't really know her anymore. She is like an another person when I do talk to her. I mostly miss the time when it only were her and me, you know?", han satte sig ner på gräset och med det förstod jag att han inte alls tänkt att röra på sig, något som var okej för mig. "I have friends, but not so close ones like me and Jonnah were.", jag tittade på honom och log svagt. Jag skulle just till att öppna munnen då ett förlåt kom ut mellan hans läppar. 
"Don't be sorry, Phelix. You are always there for me, this is the least I can do for you, listen to when you are talking.", konstaterade jag medans jag lade min hand ovanpå hans. "I like to hear you talk like this as well, it prove me more and more that you're the greatest boy I've ever known."
 
Säkert en halvtimme satt vi där på den lilla gräsplätten och bara pratade. Inte bara sådär djupt utan verkligen om allt annat också. Sättet vi pratade på var vid en helt annan nivå än vad jag kunde prata med Michelle om och henne hade jag även känt i flera år nu. Det var som att prata med en bästa vän men med småkänslor involverade just nu, något som dock fick mig att känna mig dum då jag faktiskt inte hade avslutat mitt förhållande officiellt än. 
Det var först när vi började gå den långa vägen tillbaka till starbucks som klumpen i min mage växte. Jag skulle hem till osäkerheten, till hemmet där en frånvarande pappa bodde tillsammans med sina tre barn då ett av dem inte ens var hans biologiska. Sedan att jag även skulle lämna Phelix gjorde inte saken bättre. Jag drogs till honom och jag ville inget annat än att vara i hans närhet.
"You okay?", frågade han medan vi tätt intill varandra lyssnade på de visslande fåglarna samtidigt som vi gick. Om jag var okej? det var jag väl aldrig till fullo nu för tiden men tack vare sällskapet jag hade så kunde jag ju inte direkt klaga.
"I'll survive", försäkrade jag och log bekräftat. Han nickade på huvudet och ville gärna tro på min lögn, men jag såg på honom hur han genomskådade mig men valde att inte säga något om det alls, som den snälla människa han var.
"It's so much I want to tell you, Alexia.", han stannade upp precis utanför caféet och kollade djupt in i mina ögon. "But I can tell you're really beautiful", mitt leende ökades i grader och det var väldigt längesen en kille sagt att jag varit vacker istället för sexig. 
"Thanks.", sade jag med lite mindre ord och kände hur mina kinder blossade upp till rödfärgade. "You too.", sade jag och drog mig försiktigt närmare honom så vi tillslut möttes i ännu en kram, dock var det något speciellt med denna omfamning, det var inte bara den gamla vanliga 'hej då'-kramen utan denna kändes verkligen som att det betydde någonting. Han ryggade tillbaka huvudet lite och jag kunde bara inte undgå att titta på hans rosa fylliga läppar. Det dröjde dessvärre inte lång tid förrän jag insåg att han gjort precis lika och innan jag ens visste ordet av det så möttes våra läppar i en lätt, men ändå en passionerad kyss som varade i mer än tio sekunder. Efter ett tag så förstod jag mitt misstag och slet mig drastiskt bort ifrån Phelix och hans lena, otroligt kyssvänliga läppar. Jag hade pojkvän fortfarande, det här var helt fel av mig - av oss båda. Jag skakade på huvuet och tittade storögt på killen framför mig som bara stod där, precis lika chockad som mig över vad som hänt.
"I... We..-", började jag att stamma fram och sänkte blicken ner mot backen. Han suckade och rättade till mössan på hans huvud innan han tog tag i konversationen. 
"Don't be sorry. I will never be good enough for you, I got that.", konstaterade han medans han därefter bara vände ryggen om mig och började gå hemåt. Jag skulle följt efter, och mitt hjärta ville inget annat heller, men min hjärna satte stopp. Jag bara stod där som ett fån och tittade på när han med långa steg gick ifrån mig. Nu såg jag ju inte direkt fram till skolan imorgon i alla fall, dels så skulle jag behöva jobba tillsammans med Phelix men också skulle jag prata ut med Adrian, en gång för alla.

Det är Valborg mina vänner! Hoppas ni får en grym, grym dag/kväll för det ska då jag ha. 
 
Det blev en ganska snabb och kort del idag då jag har väldigt mycket andra planer idag, men bättre kort än inget alls, right? Hur kommer det gå för Alexia och Adrian? 

back for you, chapter 23 - happy reunion

10
Tidigare;
Vi tog hissen upp till den åttonde våningen och gick sedan till dörren där det stod Payne på brevlådan. Jag kunde höra röster inifrån och med det så förstod jag att vi förmodligen var sist in, något som inte riktigt förvånade mig då jag och Louis ofta kom i sista sekunden när vi skulle hitta på saker. Som vanligt så bara klampade vi in men redan när vi passerat tröskeln och såg på skorna som befann sig i hallen så förstod jag vem som också var här.. Utan att bry mig om att ta av mig något så skyndade jag mig in till vardagsrummet där den mest vackraste prinsessan jag någonsin skådat satt, med ett svagt men också ett nervöst leende på läpparna. 
"Before you say something, Zayn. I'm gonna tell you a thing who may can make you upset.", sade hon med en allvarlig ton i rösten.

#mtvstars One Direction
 ♥ Zayn's Perspektiv ♥ 
Vad hade hänt, varför var hon här när hon egentligen skulle befinna sig i Frankrike? förvånat tittade jag på henne och följde henne med blicken. Hon reste sig upp från soffan, gick fram till mig och nickade mot Liam's sovrum. Fortfarande helt omedveten om vad som skulle hända så nickade jag bara på huvudet och följde efter henne in till det mörka, ganska så instängda rummet. 
"Perrie, tell me what's going on, will you?", frustrerat drog jag en hand igenom håret och stirrade på min blivande fru som med tårar i ögonen bara slog sig ner i sängen på andra sidan rummet. Efter allt vi gått igenom tillsammans så var det inte alls ofta som hon betedde sig så här underligt. Det konstiga var att killarna - utom Louis - verkade helt lugna i situationen eftersom jag var ganska så säker på att Perrie hade berättat för Liam. Jag var inte svartsjuk på dem, jag visste att dom bara var bästa vänner, men ibland så kändes det som att hon berättade mer saker för honom än för mig och det kändes ju inte sådär superbra. Men jag accepterade det, såklart.
"I want your promise to be by my side no matter what, you have to behave yourself and not going crazy, okay?", hennes tonläge oroade mig faktiskt och jag slog mig nickande ner på golvet och lutade ryggen mot Liams soffa. Vi var inte nära varandra för tillfället, men inte heller flera meter ifrån varandra heller. Det var en vanlig sträcka mellan oss så att jag enkelt kunde sticka iväg om så skulle behövas. Men det skulle jag ju aldrig göra, om det inte var så att hon varit otrogen..
"Do you remember for some weeks ago when I thought I was pregnant?", mållöst så satt jag bara där och sade ingenting alls, väldigt nervös på vad hon hade att säga. "I was it the whole time, the test showed us wrong. I'm pregnant, Zayn.", allt kom som en lättnad och en chock på samma gång. Jag var inte redo att bli far till ett barn än, eller var jag? jag tittade tårögt på min fru som nu stod upp och gick med försiktiga steg mot mig. Jag visste inte alls vad jag skulle säga och jag hade framförallt ingen aning om vad vårat management skulle säga, men för stunden så fanns det bara jag, Perrie och vårat barn i magen. Självklart var jag lycklig och jag ville inget annat än att behålla barnet, frågan var bara om tjejen min tänkte lika som jag.
"Are you happy?", frågade jag samtidigt som hon satte sig bredvid mig lutad mot soffan. 
"Of course I am. A family are all I ever wanted with you, Zayn. The time might suck but if you're ready to handle this, I will be it too. As long as I have you on my side.", hon tittade på mig med sina intensiva ögon som gjorde att jag föll för henne om och om igen, jag visste redan att flickan framför mig var den rätta och om man hela tiden skyllde på tiden så kom man ingen vart, dessutom.. När skulle tiden finnas och hur visste man när tiden var inne för en familj, egentligen? 
"I'm sure we can do it, babe. Together we're stronger than anyone else.", log jag mot henne medans min ena arm lades om hennes axlar samtidigt som jag kände hur hennes tana kropp pressade sig närmare min egen. "I have missed you so badly much, honey. I love you.", viskade jag i hennes öra medans jag sökte mina läppar till hennes och vi möttes i en såndär alldeles perfekt kyss som kunde göra mina dagar hela. I mina tankar så fanns bara en sak för tillfället; jag skulle bli pappa.
♥ Alexia's Perspektiv ♥ 
Jag funderade fortfarande på hur jag skulle prata med Adrian. Efter fredagens incident så förstod nog både Michelle och jag hur jag verkligen inte kunde vara tillsammans med honom längre. Han mådde vara snygg och populär, men ack vilken usel personlighet han hade. Tänkte jag efter noga så kom jag inte på en enda gång han verkat brytt sig om mig, mer än min kropp. Tanken gjorde mig spyfärdig, vilket gjorde att valet jag stod inför skulle bli lite lättare. Jag stod framför spegeln och tittade mig en sista gång innan jag skulle ta cykeln ner till lilla centrumet några kilometer ifrån huset jag bodde i, där jag skulle möta upp min saknade vän Phelix, som dessutom skulle bjuda mig på fika. Det tackade man ju inte direkt nej till. Jag rättade till min rödvita rutiga skjorta och drog upp mina svarta jeans då min dörr till rummet knackade, jag vände mig om fort i hopp om att se Finn stå där, men till min förvånad och besvikelse så var det maran nummer två, Jade. Man skulle kunna säga att trots allt som hänt så hade vi inte direkt pratat med varandra ändå, även om man kanske kunde tro det. 
"Do you have a second?", frågade hon och såg för första gången ut att mena sina ord. Med sympati i kroppen gick hon över tröskeln till mitt rum och drog en slinga bakom sitt öra. Jag sade ingenting utan vände mig om, tillbaka till spegelbilden som dock inte såg så mycket bättre ut. "Look, I'm sorry for the problem I did to you and Adrian, okay? I was drunk and..-", hennes ursäkt om att vara full orkade jag inte höra på längre, men jag bara satte handen framför mig och direkt då tystnade hon. 
"It doesn't matter, to be honest, I don't care. It wasn't only your fault.", konstaterade jag med en suck. Hon tittade på mig som om jag vore dum i huvudet, som om hon trodde att jag skulle börja skrika på henne. "Me and Adrian aren't so stable right now as you might know.", sade jag och tog tag i min handväska. "I really can't talk right now.", hennes blick vandrade efter mig medans ett 'O' bildades på min systers mun. Just för stunden så orkade jag inte bry mig ett piss om vad hon ville säga mer, trodde jag. 
"Mom called from the treatment, she wants to see us.", hennes ord ekade i mina öron. Jag visste inte riktigt vad jag skulle säga, jag stod still på stället jag stod på medans jag hörde fotsteg komma närmare. "Maybe you wanna come with me?", frågade hon med en ton som lät allt annat än glad, hon lät snarare ganska rädd och förbrullad. För ett ögonblick ville jag bara säga ja, för Jades skull, men sedan kom jag att tänka på vad den kvinnan Jade kallade för mamma, faktiskt gjort mot mig, mot oss alla. 
"Never mind.", svarade jag bara och skyndade mig ut ifrån rummet, bort ifrån min syster.
-
"Heey, you look awful!", utbrast Phelix så fort han fick syn på mig och dragit in mig i en varm, trygg kram. Jag som vanligtvis tyckte han var söt blev ovanligt attraherad av honom idag, om det berodde på den gulliga mössan han hade på huvudet trots det fina vädret eller om det bara var för jag hade saknat honom så mycket kunde jag inte riktigt sätta fingret på, men jag älskade i varje fall hur han alltid drev med mig för att på så sätt kunna få mig på bättre humör.
"Yeah, thanks for that.", skrattade jag och drog efter andan en aning. Det kändes som att allt som funnits inom mig i flera dagar nu, bara släpptes när jag var i närheten av Phelix. Han spred en sån glädje och säkerhet så att man bara tänkte på hur lyckligt lottad man var för att ha honom i ens liv. "How are you doing?", fortsatte jag sedan medans vi gick våra steg emot Starbucks.
"I'm pretty good, actually. My sister from Australia went home yesterday so yeah. But I'm seeing you're pretty sad, tell me what's on your mind", jag tittade förvånat på honom. Jag hade inte nämnt något alls om allt som hänt under helgens gång och jag trodde att jag hade sminkat över min sorg tillräckligt för att ingen skulle se den, men tydligen hade jag fel. 
"Does it appear that good?", mumlade jag bara medans min blick fördes ner i backen. Utan att titta på honom så kunde jag känna hur han flinade åt min fråga och bara att tänka på hans väldiga smilegropar som satte sig på hans kinder samt hans väldigt fina ögon, fick även mig att le. 
"Well, not for anybody, but I can clearly see that something is wrong with you.", log han vänligt medans han snällt öppnade dörren till ingången för mig. Jag klev in, ryckte på axlarna och tittade mig omkring. 
"I will tell you later, but first buy me a strawberry slush!", flinade jag medans jag nickade mot ett bord utomhus. Han boxade till mig löst på armen, nickade åt min beodran och ställde sig i kön som var extra lång idag, jag antog att det var det fina vädret som gjorde att folk blev lite extra fikasugna. 
 
"Here you go.", Phelix ställde min egen slush framför mig medan han höll sin egna i sina händer. "Get up you lazy, let's take a walk. You can leave your bike here, can you?", skrattade han och flinade hånfyllt åt min cykel som stod i ett utav cykelställerna. 
"Sure.", nickade jag och ställde mig upp. Vi började gå gatorna ner och pratade om allt möjligt. Jag berättade om Adrian, Zayn, Juliette och hur komplicerat allting var. 
"I have one world to say about Adrian; idiot!", konstaterade han nästan lite irriterat, vilket jag också visste eftersom dom två aldrig riktigt kommit överens. "And to the other.. Zayn is a great brother and I don't really think you should see your mother, I mean, Juliette, yet. But that's my opinion, it's your life, Alex, not mine. Remember that", sade han medans jag kände hur en arm lades kring mina axlar och mitt huvud lades automatiskt mot hans. För stunden så existerade verkligen inga andra, det var bara jag och Phelix. 

Sådär! Ledsen för lite sent men ni måste förstå att jag faktiskt har annat att göra om dagarna. Dock inte idag då jag setat med detta kapitel i säkert 4 timmar nu och är fortfarande inte nöjd, men jag hoppas att ni är det!!
 
Kommentera gärna hörrni!!
 

back for you, chapter 22 - the girl behind the door

9
Tidigare;
"Does it hurt?", frågade jag medans jag kollade upp på hans röda kind som tydligt kommit ifrån skolans populäraste kille. Jag valde att ignorera hans konstaterande och ville helst inte prata om det, även om jag kunde förstå lite hur han tänkte. Men Adrian var ju ändå Adrian, skolan snygging. Han hade status och kunde få vilken tjej som helst, självklart kände jag mig hedrad till att få kalla honom min. 
"A little", mumlade han tillbaka och nu var det hans tur att luta sig på mina axlar. Jag nickade till svar innan jag sedan sade något han förtjänade att höra. 
"I will talk to Adrian.. And I think it will be the last time I will do it."

 ♥ Liam's Perspektiv ♥ 
Det var söndagsmorgon och ännu en natt hade jag tillbringat ensam. Jag hade inte berättat det för någon av killarna än men förr eller senare skulle dom lista ut att något var fel. Det var aldrig lätt att bryta upp med någon man haft ett lyckligt förflutet med, men när känslorna torkade ut och jag inte kände som jag gjort tidigare för Sophia så kunde jag bara inte låtsas som att jag gillade henne längre. Till min stora lycka så skulle vi alla fem killarna komma över på filmkväll senare ikväll, med massor av snacks och roligheter. Även till Louis glädje så skulle även Eleanor vara med, och inte någon av oss andra emot då hon praktiskt taget redan var en i familjen. Vad jag var nyfiknast över var nog hur Zayn hade det med Alexia. Han pratade sällan om henne med oss alla men jag visste att han och Harry pratade rätt så mycket om henne. Jag lunkade mig ur min väldigt sköna säng, skippade att dra på mig kläder och gick istället direkt ut till köket för att göra i ordning lite frukost, då det plötsligt knackade på dörren. Jag tittade ner på min klädsel och himlade med ögonen åt att jag endast bar ett par stora boxerkalsonger. Hade det varit någon av killarna så hade dom inte ens knackat på dörren, därför så var jag ganska så nyfiken också på vem det kunde vara. Jag behövde dock sätta på mig något på överkroppen i varje fall. 
Jag ropade rakt ut i lägenheten att jag skulle komma snart och snabbare än någonsin drog jag till mig det närmaste jag hade, vilket var min svarta Adidas hoodie. 
Försiktigt öppnade jag ytterdörren för att inte av misstag råka slå till personen på andra sidan, men när jag såg vem det var så blev jag lite chockad. 
"Perrie, what are you doing here?", frågade jag oroligt medans jag tog in henne i en varm kram. Hennes tårar rann ner från hennes kinder medans jag kunde känna hur hela hon skakade, förmodligen av rädsla då jag inte kunde se något annat framför mig. "I thought you were on tour?", fortsatte jag medans jag backade in i lägenheten med henne i mina armar. Jag var glad över att Perrie och jag faktiskt kommit så bra överens. Vi hade nästan som en syster och bror-relation till varandra.
"I-I was, but I took the plane right home when I found out..-", hon snyftade hysteriskt och lade sina små händer på hennes mage. "That I was pregnant, for real."
Mållöst tittade jag på henne samtidigt som jag såg orolig ut. Zayn pratade ofta med oss om hur han ville skaffa en familj med sin fru, men han sade alltid att barn fick vänta. Jag försökte länge komma på något klokt att säga som jag alltid brukade, dock brukade bekymmerna vara lite mindre då som tillexempel när paret har haft en konflikt eller inte hade pratat på hela dagen på grund av ett tjaffs. 
"I took a test for some weeks ago and it was all negative, but two days ago I checked out again and then it showed me the opposite.", snyftade hon förbryllat medans hon torkade sina ögon som såg allt annat än pigga ut. Jag blev till en början förvånad över allting, men när jag sedan tänkte efter så visste jag att Zayn om någon skulle ta detta som en man och verkligen stötta Perrie i detta. "I haven't have my menstruation this month and not the month before this either.", förklarade hon medans hon släppte ner sina väskor på mitt golv. 
"The boys will be here for a few hours, you really need to talk to him, don't you think?", hon ryckte på axlarna och gick in mot vardagsrummet. 
"Of course I will, it's just that he seemed so happy the last time, when the test was negative.", suckade hon och slog sig ner i min svarta tygsoffa. "That's why I came here, you know. You always understands me like no one else and you will always be by my side, no matter what.", hon tittade på mig med sina hoppfulla ögon samtidigt som jag försökte att få fram ett leende.
"I'm pretty sure Zayn would do the same, honey.", konstaterade jag och slog mig ner bredvid henne. Hon nickade långsamt på huvudet och hade förmodligen inte tänkt så långt än. Personligen så älskade jag tanken om att vi skulle få en mini-Zayn springande vid oss, men ändå så ville jag tro att det inte drabbade våran karriär.
 
 ♥ Zayn's Perspektiv ♥ 
Efter samtalet med Alexia igår så kändes allt bättre. Jag vaknade i min egna säng morgonen därpå och solen sken över Londons gator. Allt skulle dock vara snäppet bättre om jag hade min fina fru vid min sida vid tillfället. Dagen skulle bjuda på en filmkväll med grabbarna inklusive Eleanor och ärligt talat så såg jag fram emot det väldigt mycket, det var ett tag sedan vi allihopa gjorde något roligt tillsammans. Mina händer drogs tvärs över skärmen, sökte efter Perrie i min kontaktlista och klickade sedan på ring. Signaler gick men inget svar, eftersom jag visste att hon förmodligen hade en konsert eller sov just nu då hon inte ringt tidigare, så lade jag ingen mer energi på det utan överlämnade ansvaret till henne att ringa upp mig. Huset vi bodde i hade inte städats på flera dagar så innan jag for iväg till Liam så visste jag precis vad jag skulle göra de senaste timmarna.
-
 
"Hi there, me and El are on our way to Liam now, do you want us to pick you up?", Louis glada stämma hördes på andra sidan luren och jag kunde inget annat än att glädjas åt hans lycka. Jag hade precis kommit i mina kläder för dagen så det var ju faktiskt i en perfekt tajming som Louis ringde. 
"Oh, yeah.. It would be nice.", skrattade jag och började dra på mig mina svarta kängor. Eftersom han och Eleanor inte bodde så långt ifrån mig så visste jag att dom snart skulle vara här. Dagen kunde verkligen inte bli bättre nu, möjligen om Perrie kom hem men vi var i samma branch, jag hade full förståelse för hennes fullspäckade schema och jag var allt annat än ledsen för hennes skull.
Tutan från en bil hördes utanför dörren och kvickt så slog jag upp ytterdörren, såg ut mot kärleksparet som satt i den svarta bilen med de tonade rutorna, låste föremålet framför mig och traskade raskt mot min slutpunkt. 
Jag hoppade in i baksätet, hälsade på de lika glad människorna i framsätet och vi åkte vidare till Liam. Det skulle verkligen bli en helt underbar kväll. Film, öl, grillning och massor med prat kunde verkligen behövas. Speciellt eftersom jag sist inte varit så glad på killarna utan jag var mer grinig på dem, trots att ingenting hade varit deras fel. 
 
Vi tog hissen upp till den åttonde våningen och gick sedan till dörren där det stod Payne på brevlådan. Jag kunde höra röster inifrån och med det så förstod jag att vi förmodligen var sist in, något som inte riktigt förvånade mig då jag och Louis ofta kom i sista sekunden när vi skulle hitta på saker. Som vanligt så bara klampade vi in men redan när vi passerat tröskeln och såg på skorna som befann sig i hallen så förstod jag vem som också var här.. Utan att bry mig om att ta av mig något så skyndade jag mig in till vardagsrummet där den mest vackraste prinsessan jag någonsin skådat satt, med ett svagt men också ett nervöst leende på läpparna. 
"Before you say something, Zayn. I'm gonna tell you a thing who may can make you upset.", sade hon med en allvarlig ton i rösten.

Ledsen för allt hoppande i tiderna, att dagarna går så fort helt enkelt.. Men har man dålig inspiration så är det lätt att det blir så.. Stör det er mycket eller är det okej? Tyckte också att ni skulle få läsa lite mer ifrån de andra killarnas perspektiv så det inte bara är om Alexia hela, hela tiden. 
 
Ska snart iväg och gymma och sedan blir det att jag ska umgås med lite vänner med grillning och kubb, så jag har även stressat lite med denna del. Hoppas ni fick en bra start på helgen igår och videorna på killarnas första konsert igår har man ju såklart inte missat! Kan knappt vänta tills dom kommer till Sverige!!!
 

Kommentera sötnosar!

back for you, chapter 21 - sightseeing

9
Tidigare;
"He hasen't even texted me, I guess I did a big mistake to take him back, or what do you think?", ett tjut hördes ifrån fönstret rakt bredvid oss medans jag småflinade lite för mig själv, kanske var det någon som äntligen ville skratta till Harry's skämt och till och med hans skratt gjorde allt roligare. Vad det lät som så var det där definitivt inget par som bara setts en gång, verkade det som.. Jag lossade mina tankar om det och fokuserade på Alexias ord istället, 
"That's not my opinion, love.", svarade jag medans min arm lades över hennes axlar. Det kändes faktikst helt okej, som en syster och bror- relation skulle vara.

 
♥ Harry's Perspektiv ♥ 
Att Alexia var snygg var ju ett faktum. Tyvärr så hade Zayn strängt förbjudit oss alla fyra att ens försöka ge oss på henne. Vilket jag, eller vi alla, hade full förståelse för då det för det första skulle kännas konstigt och för det andra så hade jag inte precis tyckt att det varit så roligt om någon av dessa killar hokade upp med Gemma till ett exempel. Vi visste för mycket om varandra för att det skulle fungera helt enkelt. Men Alexias vän, som dessutom var riktigt rolig, var ju precis lika snygg och henne hade inte Zayn något att säga till om över huvud taget. Jag var inte desperat, det var jag inte, men jag saknade den här känslan att vara kär och jag kände mig faktiskt redo att bli det snart, frågan om vem det skulle bli återstod att se. 
"They have been gone quite long now, don't you think?", frågade jag med ett halvt flin när vi intensivt tittade på varandra. Det hade inte blivit någon pinsam tystnad än så länge då vi båda verkade vara pratglada personer, något jag också uppskattade
"Yeah, Alex has really had a rough time lately, it's all complicated.", svarade hon bara och drog en blond hårslinga bakom sitt lilla öra. En bekymrad rynka mellan hennes ögonbryn bildades och en enkel nickning visades på hennes huvud. Jag lutade mig tillbaka i datorstolen jag bekvämt satt i och fortsatte min blick som strävade efter Michelle med hennes gulliga ansiktsdrag och de slarviga mjukiskläderna som hon dessutom inte såg ut att skämmas över. 
Röster hördes utanför dörren och just när jag vände stolen till dörren så kom syskonparet inklampande med båda ett stort leende på läpparna. Att se Zayns äkta leende hade jag egentligen inte sett på flera dagar om jag tänkte efter, därför så kunde jag inte låta bli att glädjas åt hans tillvaro. 
"Who's up to a sightseeing around Alexia and Michelle's places? we haven't really been around these kind of areas.", log Zayn väntligt och lade en arm omkring sin syster. Jag sneglade på tjejen som halvt låg på sängen och sedan på min bästa vän. 
"I'm definitely with you! It will be fun and see what you and your friends are doing on the days.", flinade jag och drog ett säkert smileband till Alexia samtidigt som jag sneglade på Michelle som faktiskt var lite halvröd om kinderna som såklart gjorde hennes sötare än vad hon redan var. 
"But I can't look like this?!", konstaterade en missnöjd tjej på sängen och pekade desperat på hennes mjukiskläder som bestod av ett par rosa Hollister byxor som satt ganska tajt över hennes rumpa och till överdelen så hade hon ett vitt linne som var täckt med en matchande rosa tjocktröja, enligt mina ögon så såg hon endast mysig ut och jag gillade ju klädseln hon bar. 
"Yes, you can, idiot! Who's gonna see you now?", utbrast Alexia och tittade storögt på sin bästa vän som då verkade slappna av lite. "You're beautiful, honey.", tillade hon och såg sedan på mig. Jag nickade bekräftat medans jag bredade mina läppar. Michelle nickade tacksamt och reste sig upp från sängen. 
"Okay, then.", suckade hon samtidigt som man kunde höra hennes lycka. Kanske skulle en kväll tillsammans med två väldigt vackra tjejer och en bästavän kunna bli lika bra som tillsammans med mina fyra bröder i alla fall?
 
♥ Alexia's Perspektiv ♥
Eftersom både jag och Michelle hade druckit så kunde vi inte köra bilen. Jag hade faktiskt körkort, men jag använde det sällan. Dessutom blev jag bara stressad i alla dessa bilköer och annat trafikskit här i London. 
Zayn satt vid ratten med mig bredvid sig samtidigt som Harry och Michelle (som kommit väldigt bra överens) satt i baksätet och skrattade åt de mesta. Min mun gick i ett när jag berättade om olika minnen jag haft på ställen vi sakta men säkert betraktat genom fönsterrutan när min bror försiktigt körde förbi de olika platserna. Att säga 'min bror' hade jag smakat på många gånger hittills och det lät riktigt bra. Vad som dock kunde tynga mig var tanken på Finn, han var min bror också, jag kunde bara inte svika honom. Hur mycket han än ignorerade mig eller vad det vi hade just nu skulle kallas. Han ville inte prata med mig i varje fall.
"I will show this place for you guys.", sade jag villigt medans jag tittade ut mot skogsdungen som fanns precis bredvid den lilla steniga vägen. "Shall we?", min blick fördes bak på Michelle som först såg ut att tveka lite, något jag inte dömde henne för, det var ju trots allt vårat ställe inklusive Adrian och Chuck's, men efter en stunds tänkande så ryckte hon på axlarna och steg ur den numera tillastående bilen. 
"Whatever."
 
"Wow, what a spot!", utbrast Harry när vi äntligen kämpat oss upp för den så kallade 'mördarbacken' då den både var brant och lång. Eftersom det var sent på kvällen så hade solen precis börjat gått ner på himlen och det var den perfekta solnedgången medans en liten sjö låg precis under den lilla klippan vi befann oss på. Detta var ett sådant fridfullt ställe att jag nästan inte ville att några skulle veta om det alls, men Zayn var speciell och om jag frågade Michelle det så skulle hon nog konstatera detsamma, fast om Harry. Zayn skulle just till att öppna munnen och säga sin egen åsikt då en plötslig vissling hördes bakom oss och det var inte vilket ljud somhelst, det var bara en person som kunde göra en sådan stark och annorlunda busvissling.
"Eyy, Alexia?", när jag insett att mina tankar var som jag först trott så stelnade hela jag till. Jag stod här, bredvid Michelle tillsammans med Harry och Zayn på ett ställe som vi aldrig tog med oss 'vänner' till. Jag vände mig om och mötte Adrians iskalla blick samtidigt som han höll sin skateboard i sin ena arm. Vad som dock förvånade mig var att han inte var ensam och Chuck var inte med honom heller. Det var faktiskt två andra vänner han hade med sig, som jag aldrig sett heller. "What are you doing here and who are this ugly people?", skrattade han samtidigt som han fick sina två andra skejtarpolare med sig i det. Jag himlade med ögonen och ryckte på axlarna. Eftersom han klarligen tagit med sig sina vänner hit så kunde han ju i varje fall inte klaga på att jag tagit med mig andra hit heller. 
"Thank you for caring about me, my beautiful boyfriend", sade jag sarkastiskt och lade armarna i kors. Han flinade stadigt medans han nickade roat på huvudet. 
"You're welcome.", sade han medans han kom närmare och närmare. Det var inte förrän han lagt sin arm om min midja och han var påväg att kyssa mig förrän jag kände doften om honom. Alkohol. Vi som kände honom visste dock då att vi inte skulle reta upp honom då eftersom något bråk ville vi ju inte precis riskera. "I have missed you, sexy", sade han medans han mot min vilja pressade sina rödblommiga läppar mot mina. Hade jag varit full så hade jag bara tyckt att kyssen var sexig och möjligen god, men nu var den helt åt andra hållet. Snarare äcklig och obetydlig. Jag visste inte hur men jag antog att Zayn såg på mig hur obekväm jag var i situationen då han direkt kom till undsättning och puttade bort min egen pojkvän ifrån mig. Personligen så uppskattade jag det, men det syntes direkt på Adrian hur illa vid han tog det. 
"What the hell are you doing, fucking stupid?!", utbrast han och sökte genast kroppskontakt med Zayn. Vilket den svarthåriga mannen inte backade för. En smäll på käften för Zayns del räckte innan han brast ut i vansinne. Zayn tog sats med ett ben innan han ilsket slog till Adrian med knyten näve rakt i magen, vilket bara provocerade min pojkvän ännu mer. Förskräckt skrek jag allt jag kunde och Harry, tillsammans med Adrians andra vänner som faktiskt verkade vara nyktra, hjälpte till att få bort killarna ifrån varandra och efter många försök till slag ifrån bådas sida så lämnade Adrian plötsligt platsen utan ett ord och konstigt nog så kände jag hur tårarna rann ner för mina kinder. Vad var det för fel på mig, varför grät jag? Jag ville helst bara ge mig själv en mentalörtfil men när jag sedan tänkte efter så hade jag rätten till att släppa ur mina känslor. Zayn skyddade mig endast, men än en gång så hade min egen kille svikit mig och som vanligt kändes det som flera knivhugg i hjärtat. Zayn röck sig ur Harrys hårda grepp om honom och försvann fort in i skogen några meter ifrån oss. 
Jag tittade chockat efter Adrian som fort försvann ur min åsyn och sedan tillbaka på min bästavän som nu också hade Harrys skyddande armar omkring sin försvarslösa lilla kropp. Ett svagt leende klistrade sig fast på mina läppar innan jag sedan sprang efter Zayn som rusat in i skogen. 
 
Han bara satt där med en glödande cigarett i munnen medans hans käkar var spända. Det tog ett bra tag innan han märkt av mig, eller om han bara unvikit att titta upp tidigare, men tillslut möttes våra ögon och jag kunde se hur ett tillmålat leende visades kring hans mun. Det kändes jobbigt att Zayn skulle behöva känna sig dålig på grund av mig, ingenting var ju faktiskt hans fel. 
"Zayn, listen I'm sorry for that.. I just..-", sade jag ångerfullt medans jag med små steg gick fram till honom som vilade på en sten. Han tog ännu ett bloss från sin glödande pinne innan han sedan öppnade munnen.
"I am not angry at you. I can not just understand why you of all people have to fall inlove with such a douchebag.", mitt huvud vilade mot hans axel medans jag försiktigt smekte honom på kinden precis där Adrian träffat. "You shouldn't be together with him. I don't tell what you're gonna do, I'm just saying that you deserve better, sweetie."
"Does it hurt?", frågade jag medans jag kollade upp på hans röda kind som tydligt kommit ifrån skolans populäraste kille. Jag valde att ignorera hans konstaterande och ville helst inte prata om det, även om jag kunde förstå lite hur han tänkte. Men Adrian var ju ändå Adrian, skolan snygging. Han hade status och kunde få vilken tjej som helst, självklart kände jag mig hedrad till att få kalla honom min. 
"A little", mumlade han tillbaka och nu var det hans tur att luta sig på mina axlar. Jag nickade till svar innan jag sedan sade något han förtjänade att höra. 
"I will talk to Adrian.. And I think it will be the last time I will do it."

Sådär ja hörrni! Inte så mycket hände kanske men bättre dethär än lite. Zayn och Adrians första möte kanske inte var det bästa, men vad tror ni kommer hänta härnäst????? Hihi.. 
 
Kommentera nu (;
 

back for you, chapter 20 - worried

8
Tidigare;
 Mamma backade på sina ben medans hon tittade storögt på mannen framför sig som höll ett hårt grepp om hennes arm. Jag såg hur kniven satt fast i hennes oskyldiga rygg och det var inte förrän hon lade sig ner och började ropa på hjälp som jag såg hur en hel polispatrull kom uppgående. Det enda som kändes i mitt hjärta var lättnad för tillfället, lättnad och skärrad. Jag kunde fortfarande inte förstå vad som faktiskt hänt. Medans ambulans och polis tog hand om min mamma så var pappa snabb med att slita loss mig för att sedan ta in mig i sina starka armar. Det var just vid det tillfället som jag förstod vad som faktiskt nydligen hänt och tårarna trängde sig fram i mina omålade ögon. Detta var så overkligt..

♥ Alexia's Perspektiv ♥ 
Snart en vecka hade gått sedan min 'mamma', eller vad jag skulle kalla det, åkte in på psykhem och blev dömd för misshandel samt olaga hot. Jag kunde fortfarande inte förstå vad som hänt, om jag skulle vara ärlig. Kvinnan jag kännt hela livet, det var ju henne jag lärt känna och om sanningen skulle fram så saknade jag henne. Kalla mig dum men när man vetat av en människa hela livet som man dagligen fått kärlek av så var det inte bara att 'släppa taget' så enkelt. Finn tog situationen rätt okej medans jag och Jade helst inte visade våra känslor, trots att jag ändå kunde förstå att detta var jobbigt för hela familjen, speciellt pappa. Under veckans gång hade jag tagit ledigt ifrån skolan och stängt ute de flesta människorna. Endast Michelle och Phelix hade besökt mig med olika uppgifter från skolan men också för att göra mig sällskap. Vad som gjorde mig besviknast var att Adrian inte ens hört av sig, inte ens ett endaste sms var hört ifrån honom trots att jag så väl visste hur ryktet gick om mig på skolan. Hur det lät på Michelle så hade han knappt brytt sig om att fråga om mig. Bara ett sms hade varit okej, en text som frågade mig hur jag mådde - var det för mycket begärt? 
Zayn hade i alla fall försökt att kontakta mig, men eftersom jag varje gång klickat hans samtal så förstod jag att jag nån gång skulle behöva prata med honom. Jag behövde ju min bror, även om jag inte kände honom på så sätt så fanns det ändå en kemi mellan oss och han var den första som faktiskt verkade bry sig på riktigt när saker verkligen hade hänt. Det var fredag och jag läste trådar på Twitter, Instagram och Facebook hur taggade de flesta var på fest, helst skulle jag behöva gå ut jag också men med tanke på vad som hänt så hade jag inte så mycket sug för det. Min telefon plingade till hastigt och medans jag tittade på skärmen så ökade mitt leende i massor. Jag fann inga ord till hur mycket jag älskade min blonda bästa vän. 
 
From: Bestie :) 
Hi there! Thought about you and usually I would take you out for some party somewhere, but since I accept you like the friend I am, I was thinking about a girlnight? only you, me, some pieces of chocolate and a lot of wine.. What do you say, crazy bitch? ;)
 
Jag log tacksamt åt detta sms och utan tvekan så svarade jag på det med ett enkelt ja som jag blandade med massvis av olika emojis. Jag lutade mig tillbaka i sängen jag låg i och lät musiken flöda i mina öron. Tanken på One Direction ploppade automatiskt upp i mitt huvud och utan en tanke så sökte jag på deras namn där jag slog på första låten som kom upp vilket var Story Of My Life. Jag slöt ögonen jämtes med musiken och stängde ute allt, exakt allt för ett ögonblick medans jag lyssnade på killarnas underbara stämmor. 
 
♥ Zayn's Perspektiv ♥ 
Utan att räkna dagarna så kunde jag ändå veta att det var flera dagar sedan jag inte hörde ifrån Alexia sist och utan att skämmas så kunde jag erkänna att jag faktiskt var orolig. Sist vi setts hade det slutat så bra så jag tvivlade på att hon var arg på mig, men vad kunde det vara? 
"Hey man.", log Harry vänligt medans han slog sig ner på soffan. Jag tittade konstigt på honom och nickade svagt på huvudet. Niall, Liam och Louis hade bestämt sig för att ägna sin lediga kväll åt att spela Bowling, något som inte var så viktigt för mig just nu. Därför hade jag noga sagt nej till inbjudan och stängt in mig på mitt egna rum för ensamtid, jag hade nästan varit säker på att Harry följt med resten av killarna för att roa sig lite, något alla vi egentligen behövde. Men det fanns något som var viktigare vid detta tillfälle, Alexia. "I was only going to check if you were alright.", konstaterade mannen bredvid mig medans han drog handen genom sitt mörkbruna hår. Jag nickade samtidigt som jag förstod att jag kunde prata med Harry om sånnahär saker, inte för att han hade kunskaper om det utan för att han helt enkelt var en god lyssnare. 
"It's Alexia. She's not herself. She doesn't even answer my phonecalls.", suckade jag utmattat medans jag höjde händerna i en frustrerad gest. Harry tittade rakt fram och nickade svagt.
"Let's go then.", svarade han och tittade mot mig. Klockan på väggen ovanför oss visade åtta på kvällen och jag trodde att jag hade gjort det klart för alla att jag inte hade lust att hänga med på en grabbkväll ikväll. 
"Where?", frågade jag ändå dumt, utifall han tänk på något helt annat. Man visste aldrig med denna kille vad han hade i kikaren och efter Louis så var Harry helt klart den mest spontana av oss, i varje fall när det gällde att göra saker. 
"Home to Alexia, you dork. You know where she lives, right?", frågade han undrande och ställde sig upp snabbt. Jag tänkte efter och nickade eftertänktsamt. Jag visste ju vart hennes bästa vän bodde så om hon inte var hemma så kanske hon skulle befinna sig där, men vårat första stopp skulle såklart bli hemma hos henne personligen.
 
Jag var faktiskt väldigt tacksam över att jag hade en vän som Harry. Även om de andra killarna förstod att något var fel så verkade det i många tillfällen som att den yngsta av oss faktiskt verkade mest engagerad, av alla dess slag. Det gällde inte bara mig utan med hela gänget. Pratet flöt på i bilen påväg till norra London där Alexia bodde, det var fortfarande ljust på himlen och jag var faktiskt skeptisk på hur hon skulle reagera när hon såg mig (och Harry) utanför hennes ytterdörr helt utan förvarning. Fast och andra sidan så hade jag ju försökt att ringt och skrivit hela veckan utan något svar så vad skulle hon förvänta sig? 
Väl framme på platsen så parkerade jag min stora vita Range Rover på sidan av trotoarkanten, hoppade ur bilen, rättade till min vardagliga skinnjacka medans jag, tillsammans med min kompanjon, gick tätt intill varandra tills jag tillslut tog modet till mig att knacka. Jag såg på Harry att han var nervös, men för vad? jag hann inte heller fråga förrän dörren öppnades försiktigt och fram kikade ett huvud som inte såg så värst gammalt ut, kunde det vara Alex's pojkvän?
"Uhm..Hi.", sade jag dumt och gav mig själv en mental örtfil över de fåniga orden som bara slank ur mig. "We're looking for Alexia, is she in here?", fortsatte jag medans jag kunde se i ögonvrån hur Harry hade ett av sina världskända flin, inte då ett flin som var provocerande utan ett mer roat sätt som gjorde att hans smilegropar syntes tydligt. 
"She is with her friend right now, but yeah. Come in.", svarade den brunhåriga killen som flyttade på sig så vi enklare skulle komma emellan den medelstora dörren. "Her room is right there.", konstaterade samma kille medans han sedan tog trapporna upp igen. Det kändes konstigt att vara i ett så pass okänt hus men samtidigt så bevisade ju även det hur min syster bodde nu för tiden. Skrik, skratt och gälla röster hördes utanför dörren och till en början trodde jag faktiskt att dom hade en slags förfest med flera tjejer men när två röster upprepades var och varannan minut så insåg både jag och Harry att vi antagligen tagit fel på det. Jag stirrade mot krullet bredvid mig som då knackade högjljutt så dom enkelt kunde höra igenom all musik som spelades.
"It's open.", svarade en röst som inte tillhörde Alexia's. Vi öppnade dörren, tittade på dom två halvt mysisklädda tjejerna framför oss medans mitt leende spred sig i grader. Det kändes väldigt bra över att se henne så avslappnad. 
"Zayn.. Hey." , sade min syster, halvt awkwardly, medans hon gav oss båda en gullig söt blick som nästan bara katter kunde göra. Min efterlängtade Alexia reste sig upp från sin säng och nästan sprang in i mina armar medans jag såg hur Harry och hennes vän Michelle hälsade vänligt på varandra också. 
"I have tried to text and call you pretty much lately, why haven't you answered? I have been so worried.", konstaterade jag medans jag hade den mörkhåriga tjejen i mina armar. Jag kände hur hon doftade in min lukt i hennes näsa samtidigt som hon slet sig ur mitt grepp. 
"It isn't what you probably think, Zayn. I haven't ignore you purposely, it's just.. I think we have a lot to talk about actually.", sade hon med en nervös stämma i rösten. Till en början blev jag orolig, men när hon sedan gav mig ett tryggt leende så slappnade jag av, lite i varje fall. "We might can go outside for a minute?", föreslog hon och tittade enbart på mig. Eftersom Harry aldrig varit i detta hus tidigare och inte heller med Michelle så såg jag på honom med en ursäktande blick först innan jag nickade åt Alexias erbjudande. Våra två vänner som då blev kvar i rummet verkade dock inte ha något emot det då konversationen verkade rulla på enkelt. Harry var ju trots allt... Harry Styles.
 
".. and here I am.", hon hade berättat från början till slut om det jobbiga polisförhöret och även hur jobbigt familjen lidit, vilket jag hade full förståelse för. Det var verkligen helt sjukt hur en människa kunde göra sitt egna barn så illa. Dessutom hade jag aldrig gillat henne, Juliette. Inte från den dagen jag insåg att det faktiskt varit hon som tagit Alex ifrån oss. Vi gick fram och tillbaka på bakgården till huset och bara pratade. Det var skönt att ha förståelse till och för någon annan människa. Jag tyckte verkligen om Alexia, inte bara för att hon var min syster utan också för att hon hela tiden var så avslappnad, hon verkade inte vara personen som brydde sig för mycket om utseendet heller, vilket kanske var en fördel för min syster då jag föredrar min familj utan smink. 
"What about your boyfriend. Adrian, right?", frågade jag. Hon suckade, ryckte nonchalerat på axlarna och höjde ögonbrynen. Eftersom jag hade fått höra ifrån Phelix så visste jag att hon gett honom en andra chans helt enkelt och inte fel var väl det kanske, dock var ju den där Adrian ingen kille jag egentligen skulle tycka om tillsammans med min egen dotter. 
"He hasen't even texted me, I guess I did a big mistake to take him back, or what do you think?", ett tjut hördes ifrån fönstret rakt bredvid oss medans jag småflinade lite för mig själv, kanske var det någon som äntligen ville skratta till Harry's skämt och till och med hans skratt gjorde allt roligare. Vad det lät som så var det där definitivt inget par som bara setts en gång, verkade det som.. Jag lossade mina tankar om det och fokuserade på Alexias ord istället, 
"That's not my opinion, love.", svarade jag medans min arm lades över hennes axlar. Det kändes faktikst helt okej, som en syster och bror- relation skulle vara.

Kap 20, my friends! Letsen för ett kanske sent inlägg men har dygnat hela natten, varit med vänner, tränat och varit trött samtidigt. Mitt huvud är verkligen hjärndöd idag och det tog verkligen emot att skriva denna del men jag hoppas verkligen att ni gillar detta kapitel, fina nu!
 
Kommenteeera =)
 

back for you, chapter 19 - threat

9
Tidigare;
"Good. We're talking about the same family.", sade hon och tittade ner i sina papper. "Did you know about that your mother, Juliette, have been into a treatment when she was younger? in my paper the reason is that her parents suddenly passed away and she got into a deep depression, is that right?", frågade hon och tittade hoppfullt på mig, som om jag var hennes enda hopp. Jag höjde på ögonbrynen och ryggade tillbaka lite.
"I had no idea.", mumlade jag medans jag fundersamt satte handen för pannan. Plötsligt slog alla ringklockor i mitt huvud, hur kunde jag någonsin kunnat trott att min mor var frisk i huvudet? hela hon var en psykopat. Jag skulle just till att säga något då ljud hördes utifrån dom tonade dörrarna och ett skrik som jag kände igen så väl, eller ljud och ljud, det var rättaresagt ett gällt skrik som inte kom ifrån någon annan än min pappa..

♥ Alexia's Perspektiv ♥ 
Utan att titta på Elina mitt emot mig så for jag så snabbt jag kunde upp från stolen, sprang rakt över rummet och ut till mannen jag tydligt hört skrika. Som jag trott så var det precis han jag anat som låg med handen på hjärtat nere vid golvet samtidigt som flera polismän samlats omkring honom. Fort trängde jag mig igenom dom fem stora poliserna så jag snabbt kunde komma fram till Finn och pappa. 
"S-she..", han både stammade orden och hade svårt att andas. Det verkligen syntes att något hände och eftersom han hade en telefon i handen så förstod jag att han hade fått någonting på den som han inte gillade. "Juliette has Jade right now.", han tittade upp från telefonen och stirrade på mig med rödgråtna ögon. Han tog hjälp av armbågen för att normalt kunna resa sig upp ifrån golvet och med lite hjälp av en manlig polis bredvid honom så gick det lättare. Själv fick jag panik, jag hade förstått att hon var psykiskt störd och eftersom Jade var smal och svag så kunde jag även lista ut att hon inte var mycket till motstånd för en sådan som Juliette som faktiskt gått på judo, MMA och alla möjliga kampsporter. Jag backade av skräck men krockade in i något mjukt. Snabbt vände jag mig om och möttes av två starka armar som lindat sig runt mina armar. Elina. Hon nickade mot mig och sedan tittade hon mot de olika polismännen i den svartblåa uniformen som stod redo att utföra ännu ett av sina farliga uppdrag. 
"It's time.", sade kvinnan som höll ett hårt tag om mig. "We have been waiting the way too long for this now.", fortsatte hon sedan medans hon nickade åt männen som bara höll med. Vad jag uppfattade det så hade dom alltså varit Juliette på spåren länge. 
"No, no, no!", pappa blockerade dörren till ingången, tog fram telefonen och läste upp vad som stod skrivet i smset. "I have our beautiful daughter in my arms right now. Come and see me at home, bring Finn and Alexia with you, leave the police station right now without a touch and we will forget about this shit. If you tell the police this, I'll make sure you never will see Jade anymore, for god :) come to me, let me fix our family again." Elina höll ett fastare grepp om mig samtidigt som min egen blick stirrade in i pappas. Vad skulle hända? skulle han gå tillbaka till henne och låta henne vinna? förstöra våra liv ännu mer? hur som helst så skulle jag aldrig sätta min fot i det hemmet längre, speciellt inte när den där häxan befann sig där inne också.
"If you tell the police this, I'll make sure you never will see Jade anymore, for god.", citerade en utav polismännen medans han pillrade sig själv i skägget. "It's a threat, right?", sade samma man och kollade sig noga omkring. "Let us help you, will you?", även om jag såg på far min hur rädd han var så hade han ju inte så mycket till val, han klarade aldrig Juliette ensam. Det kändes som en lättnad i magen bara genom att se honom nicka på huvudet. 
 
♥Jade's Perspektiv ♥ 
När mamma hämtade mig hos Diana hade jag ingen aning. Jag kunde aldrig tänka mig detta av min egen morsa. Det värsta var att jag verkligen trott att hon ändrats som hon sist sade. Så fort vi blivit ensamma så passade hon alltid på att ge mig ett handslag på kinden, vilket hon gång på gång lovat att aldrig göra om. Dum som jag var gick jag alltid på hennes lögner då hon inte direkt fullföljde sina löften. Men att slåss var en sak, det mamma gjorde nu var helt ofattbart. 
"Mom, get off me!", röt jag till ifrån stolen jag faktiskt blivit fastbunden i och plötsligt så kände jag ett fast grepp om min haka och förstod att det inte var någon annan än mamma. Vad skulle jag göra? jag avskydde henne. Hur mycket saker jag än fått av henne så betydde det ingenting. Dessutom var ju anledningen till att jag fick saker endast för att hon skulle kunna känna sig bekvämare i sig själv eftersom hon lättare då skulle dämpa ångesten efter slagen hon gav mig. Hon fnös till och flinade ett provocerande leende medans hon skakade på huvudet.
"Your daddy will be here soon, then I'll let you go.", sade hon medans hon pussade mig blött på pannan. Utan att tänka på det själv så bildades mitt ansikte till en äcklad grimach, vilket inte damen framför mig verkade uppskatta särskillt mycket. 
"Jade, what is wrong with you? don't you love me, honey?", frågade hon medans hon backade ett steg. Jag svalde hårt och kände hur mina käkar spändes. 
"I hate you your fucking bitch.", vad nu modet kom ifrån visste jag inte, men sagt var det i varje fall. Efter att jag sett slaget hon givit Finn i början på denna helg fick det vara nog. Jag klarade inte av att se min egen mamma längre. Svaret verkade dock inte gillas så mycket av Juliette heller då jag tydligt såg hennes handflata komma närmare min kind. Räknade jag rätt så smackade det till tre gånger och som vanligt försökte jag att inte skrika. Tårar trängde sig fram mina ögon och jag hoppades innerligt att denna galna människa skulle hamna på psykhem snart. Det var ju trots allt flera månader sedan jag anmälde henne, anonymt såklart. Men jag började fundera på om dom lagt ner fallet eftersom jag inte hört något ifrån dom och min mor har bara blivit galnare och galnare. Silvertejpen som höll fast mina händer bakom ryggen var omöjlig att ta sig ifrån och lika så benen, munnen var enda stället jag riktigt kunde använda mig av och det ville jag. Jag tog sats med munnen och gjorde något som många skulle kalla omoget, men vad hade jag för val. Jag spottade henne rakt i ansiktet samtidigt som jag började skrika. "I will never forgive you for this, mother. You are a terrible person and humans like you wouldn't be out among ordinary people.", konstaterade jag och konstigt nog så backade hon ännu mer medans hon kletade ut mitt slemmiga spott i hennes ansikte. En svartnad fyllde hennes ögon och hon skulle just göra något jag inte ville veta då en smäll i dörren hördes - till min räddning. Hon flinade hånfyllt och skrattade roat. 
"Our family are whole again, sweetheart.", hennes kusliga stämma på rösten skrämde mig riktigt mycket och min enda tanke just nu var bara att jag skulle bort härifrån, så långt bort ifrån detta psykfall som möjligt. 
"Juliette, come downstairs. We really need to talk, I'm all alone.", bara genom att höra min fars älskade ton gjorde mig trygg, jag förstod att han skulle hjälpa mig. Mamma skrek till och stampade i golvet.
"But I told you to take Alexia and Finn with you, Mark!", skrek hon tillbaka och fotsteg upp för trappan hördes. Just då hände en sak jag inte fattat själv, mamma tog fram något ifrån sin bakficka. Det var svart och litet, det var först när hon laddade den så att det klickade till som jag begrep att det inte var något annat än en pistol. Jag skrek till av rädsla och stegen ifrån pappa ökade. Direkt när hans huvud tittade fram bakom trappgrinden så såg jag direkt i blicken han gav mig att jag var säker, snabbt tittade han på mamma som stod med pistolen riktad mot mig. 
"Pick up our other kids or I will kill our little girl here.", hotade hon med medans hon med en skakig hand lade den mot min tinning. Jag blundade och vågade inte säga något alls, detta kunde bara sluta på ett sätt egentligen.
"Alexia is with Adrian and Finn is with Sofie.", sade han lugnt medans han tog stegen emot oss. "Please, darling. Take that thing away from Jade and come and give me a hug instead. I did not tell the police, I lied and told them that everything was fine. I feel really bad right now.", jag stirrade på kvinnan bredvid mig som sakta men säkert flyttade det förbannade vapnet ifrån mitt huvud. 
"Oh, honey. You're back", log hon falskt medans hon av ren 'lycka' släppte taget om pistolen och halvt sprang fram till min pappa. Dom höll ett fast grepp om varandra och det var just när jag givit upp hoppet om pappa också som jag såg vad han gjorde. Ur sin knytna näve tog han fram en liten, liten röd kniv som han knölade upp så den automatiskt blev större. Utan en tvekan så slog han in den rakt i mammas rygg och skrek ett högt ljud. Mamma backade på sina ben medans hon tittade storögt på mannen framför sig som höll ett hårt grepp om hennes arm. Jag såg hur kniven satt fast i hennes oskyldiga rygg och det var inte förrän hon lade sig ner och började ropa på hjälp som jag såg hur en hel polispatrull kom uppgående. Det enda som kändes i mitt hjärta var lättnad för tillfället, lättnad och skärrad. Jag kunde fortfarande inte förstå vad som faktiskt hänt. Medans ambulans och polis tog hand om min mamma så var pappa snabb med att slita loss mig för att sedan ta in mig i sina starka armar. Det var just vid det tillfället som jag förstod vad som faktiskt nydligen hänt och tårarna trängde sig fram i mina omålade ögon. Detta var så overkligt..

Glad påsk på er, fina läsare! 
Hoppas ni gillade det ganska overkliga och psykiga kapitlet och glöm inte att kommentera det!! 
 
Sen har jag ju skaffat ask också! Fråga gärna något roligt och underhåll mig om kvällarna! http://ask.fm/mywesstrom1
 
Vad tycker ni om You and I videon? finaste någonsin!!!

back for you, chapter 18 - police station

10
Tidigare;
"What is going on here?", pappas röst hördes ifrån vardagsrummet och precis därefter kunde jag se hur han kom gående emot oss. Med tårar i ögonen sprang jag direkt emot han och blev snabbt omhändertagen i hans stora pappaarmar. "Juliette, explain.", han tittade stängt åt sin frus håll samtidigt som han försiktigt strök mig över ryggen. Hon stod tyst kvar på stället med hennes armar i kors. 
"She deserved it.", muttrade hon, utan någon som helst känsla i tonläget. "Alexia, remember it was we, me and your dad, who raised you.", med det så försvann hon förbi oss båda. Pappa tittade argt efter henne innan han halvt lyfte upp mig och log ett säkert leende mot mig. 
"Are you okay, sweetheart?", jag skakade på huvudet och lät en tår falla ner, vilket fick pappas leende att försvinna direkt. Han släppte ner mig på golvet och drog sin tumme runt min kind. "We have to go to the police, now."

♥ Alexia's Perspektiv ♥ 
"There is something you don't know about, honey.", utan ett ord till mamma så hade vi lämnat huset omedelbart utan några som helst omständigheter. "This weekend have been horrible, with other words.", suckade pappa medans hans ögon var riktade mot vägen. Jag blev plötsligt väldigt nyfiken och jag kunde inte hjälpa att rynka en aning på pannan. "The reason why I was so fast as I was were because of it was her second outbreak in this two days.", svalde han hårt och mina ögon växte samtidigt som jag sneglade på min far som med tårar i ögonen fortsatte att köra.
"What do you mean?", frågade jag oroligt medans hela jag förmodligen liknade ett enda stort frågetecken. Jag hade inte riktigt förstått att Juliette hade kunnat gått så långt till att slå mig, men när jag nu fick höra att jag inte heller var den första så blev jag lite rädd.
"She smashed Finn the other day aswell and now I'll pick him up. He is with her girlfriend and Jade is with Diana, I want my kids to be safe, you know.", sade han medans han verkade lite skyldig i rösten. Jag skulle just fråga varför hon höll på som hon gjorde när han fortsatte meningen helt själv. "It is something me and Juliette never told you, Alexia.", han tog ett djupt andetag och skakade besviket på huvudet. "We were at the same hospital as your real mother the day you were born. Her name is Patricia and actually lay besides Juliette who was waited Jade. I remember how in love Julie became in you and she looked at me like she wished it was her own baby. Then we got Jade and never talked about you anymore, until a few weeks later when your mother Juliette went home with a new child in her arms, she told me that she found you on the street and there it all started. I never quiestioned it and I believed her, this friday when everyone was gone except me and Juliette, I asked her after the truth, if she really found you on the street. And there it began, she got crazy and haven't been herself on the whole weekend.", hans röst lät spräcklig och mållöst tittade jag ut mot vägen. Jag kunde inte hitta ord till en situation som denna och jag förstod verkligen inte hur en människa som min 'mamma' orkade leva med sig själv efter en sån här sak. Talade far min sanning så var det värre än värst, hon hade då inte bara ljugit för mig - utan även för min snälla pappa som inte hade någon aning alls.
"Was my mother beautiful?", frågade jag tystlåtet, det var nästan gränsfall att han nästan inte ens hörde vad jag sade men när han log svagt mot mig och nickade så måste han ju ha hört frågan i alla fall. 
"Almost as pretty as you are. You know what? I saw how she looked at you when she got you so I couldn't understand how she just could leave you on the street, until now when I realized it might be a big lie from your mothers side.", med nästan svarta ögon tittade jag på pappa som växlade blicken mellan mig och vägen hela tiden. "I remember her so well, you are exactly like her in the face and everything."
"Are we going to report this? go to the police with everything?", undrade jag medans jag tittade nyfiket på parkeringen där pappa svängde in. Så det var alltså här Finn's flickvän bodde, i det klatchiga, stora huset. 
"If you want. I doubt that the police doesn't know who your mother is, she has probably did a few notifications earlier.", konstaterade han medans han tog upp telefonen och ringde till, vad jag antog, var Finn.
 
Med kepsen bak och fram kom killen jag fortfarande ansåg som min bror, inklampades i bilen och hejade tröttsamt. Man såg på hela han att något var fel och istället för att ifrågasätta det så tittade jag med ett snett leende bak på honom som hade ögon svarta som mörkret. 
"Hey, boy. Are you sure about this?", hojtade pappa till, nästan lite tvivlande. Förvirrat tittade jag på den körande mannen, vad menade han med det? vad hade dom pratat om som jag inte visste om? 
"I hate her, dad. She's a psycho who deserve go into a jail.", muttrade han medans hans hörlurar åkte in i öronen. Medans våran pappa körde oss till polisstationen så var stämningen stel och det märktes att även chauffören bredvid mig var irriterad, som att han ville sätta dit Juliette en gång för alla. Vad jag dock inte förstod var varför. Pappa hade alltid älskat henne och stått på hennes sida, oavsett vad. Kunde det varit när han fått reda på vad hon gjort som hans respekt sjönk för henne? jag hoppades på det. Jag tyckte pappa förtjänade någon bättre än Juliette, faktiskt. Och det hade jag tyckt i så många år nu.
"I love you, Alexia. Like my own kid, you know that, huh? but I want you to know that if you meet your biological parents soon, I want you to know that I'm happy for you. Honey, I had no idea about this and it has gone so many years, I've seen you grown up and my love for you are and will always be big, you're my daughter, my beautiful daughter.", hans tårar var nära samtidigt som han tog sin lediga hand i min. Aldrig hade jag hört dem orden ifrån honom och jag hade ingen aning om att han kände på det sättet. Det var den här familjen jag varit uppvuxen i, dock så fanns det ingen jämnställdhet någonstans, men det var trots att familjen som tagit hand om mig, gett mig kläder och mat, därför kunde jag inte vara arg på pappa Mark, speciellt inte när han aldrig gjort mig något ont i hela mitt artonåriga liv.
"You will always be my dad, Mark. You're my beautiful daddy.", log jag samtidigt som jag klämde min hand i hans. Ju närmare vi kom stationen ju nervösare blev jag och det var inte förrän han väl svängde upp på den stora parkeringen som jag faktiskt förstod vad som höll på att hända, jag skulle anmäla en kvinna som jag hela tiden trott att jag kunnat lita på, en kvinna som i själva verket var ett hot.
 
Vi satt alla tre i väntrummet samtidigt som vi tittade efter polis efter polis och hoppades på att någon av dom skulle vara någon som tog hand om oss, men inte ens efter en halvtimme så fick vi någon hjälp så det var nästan så att vi gav upp. Vore det inte för Mark så skulle jag gått för längesedan, tålamodet jag ägde var inte det bästa precis och för Finn's skull stannade jag också. Han satt tyst i den beigea soffan medans man från långt håll kunde se hur han nästan skulle bryta ihop när som helst. Det var ju trots allt hans mamma som slagit till honom, varav hårt slag eller inte visste jag ju inte, men eftersom hela han var så skärrad att han till och med sade orden 'jag hatar henne' så antog jag att det var snäppet allvarligare.
"Alexia Andersen, welcome in.", sades en kvinnlig röst, jag tittade mig omkring och såg då hur en tjej med medellångt svart hår stod med en öppen dörr bakom mig. Jag log svagt mot henne efter att jag slängt oroliga blickar över till Mark och Finn, jag kände på mig att detta skulle vara en ganska jobbig anmälan ändå. Juliette hade ju ändå varit med mig sen föralltid, jag hade svårt att acceptera det jag hört och slaget ifrån henne, men eftersom det hela faktiskt var rimligt så kunde jag inte se henne som en kvinna jag en gång sett upp till.
Vi klev in i det ganska så stora rummet där endast två stolar och ett bord var på plats. Jag hade aldrig varit i en sådan här situation förut men eftersom jag sett filmer så kunde jag överväga att detta skulle bli som ett slags förhör. 
"So, Alexia. Tell me about your notification to police. Your mother was beating you on the cheek, Am I right?", frågade hon medans hon noggrant tittade ner i sina papper. Till svars så nickade jag bara vilket verkade räcka för henne. Jag funderade på om jag skulle berätta allt, exakt allt. Om Zayn och till och med om Juliette's lilla kidnappning, jag reflekterade över det mesta men kom sedan fram till att det kanske fick vänta. Vilket var en bra idé då bara sekunden efter så frågade hon mig något som lockade mitt intresse. 
"You are adopted? do you have any contact with none of your member in your real family or something? do you know why you are adopted?", frågade hon utan ens en blick uppe. Jag hade min chans, och jag skulle ta den nu. Det var nu eller aldrig. 
"Actually, everything has gone pretty fast lately, I've recently got to know my brother who also told me a story, a story who fitted into Mark's history as he told me in the car on our way here.", konstaterade jag och på första gången på flera minuter tittade den kvinnliga polisen Elina, som det i varje fall stod på hennes bricka, engagerat upp på mig. 
"And what was that for kind of story exactly?", hennes ögonbryn höjdes och rynkorna mellan hennes ögon blev allt fler och fler. Jag skulle inte säga att hon visste något, men det var nästan så att hon hade något på spåret. 
"That my so-called mother, Juliette, took me away from my real family when I was a few months and lied to everyone about it. My dad Mark, my siblings, me and even the Social Office who accepted me to be their daughter. I know I'm coming from Bradford too, but they moved to London pretty fast after they got me.", förklarade jag och nästan pumpade ut all information jag vara visste, något som fick Elina att jobba för fullt med sina händer på det stackars antecknignsblocket. "I don't really know about my family, only my brother Zayn.", konstaterade jag medans min blick flackade ut över det gråa, ganska så kalla rummet. Det hela hade gått så overkligt fort, allting. 
"You haven't heard this from me, okay?", sade den kvinnliga polisen framför mig och kollade sig nervöst omkring i salen. Jag nickade nyfiket medans jag försiktigt lutade mig framåt för att komma henne närmare. "A few years ago, we completed a report from a family who's kid was missing. I never really gave up on it and as far as I know, you're the missing familymember.", log hon medans hon drog en hårslinga bakom sitt öra. "I'm a close friend of this family and I will help you as long as you will be helped, okay? tell me, what's Zayn's lastname?", chockat tittade jag på Elina som plötsligt inte verkade så frånvarande längre. Hur kunde hon veta? pratade vi ens om samma person nu? jag svalde och ryckte nonchalant på axlarna, bara vi tillsammans kunde sätta dit Juliette så var jag nöjd och eftersom denna kvinna verkade vilja lika så förstod jag inte vad jag oroade mig för. 
"Malik. Zayn Malik is his name.", svarade jag artigt medans jag suckade oroligt. Kunde hon möjligen föra mig närmare till min riktiga familj nu?
"Good. We're talking about the same family.", sade hon och tittade ner i sina papper. "Did you know about that your mother, Juliette, have been into a treatment when she was younger? in my paper the reason is that her parents suddenly passed away and she got into a deep depression, is that right?", frågade hon och tittade hoppfullt på mig, som om jag var hennes enda hopp. Jag höjde på ögonbrynen och ryggade tillbaka lite.
"I had no idea.", mumlade jag medans jag fundersamt satte handen för pannan. Plötsligt slog alla ringklockor i mitt huvud, hur kunde jag någonsin kunnat trott att min mor var frisk i huvudet? hela hon var en psykopat. Jag skulle just till att säga något då ljud hördes utifrån dom tonade dörrarna och ett skrik som jag kände igen så väl, eller ljud och ljud, det var rättaresagt ett gällt skrik som inte kom ifrån någon annan än min pappa..

Ojoj, varför skriker han? nu kanske ni förstår lite om hur hon kom till familjen också, hoppas era frågetecken löstes upp! 
jag skrev lite snabbt nu då min moster snart kommer och hämta mig eftersom jag ska ut till mormor idag! 
 
Kommentera gärna, fina ni!
 

back for you, chapter 17 - a second chance

12
Tidigare;
"No, he didn't. Or acutally I don't know.", svarade jag och kom att tänka på att jag faktiskt bara dragit därifrån utan att veta hur det hela slutade mellan dom, helt ärligt ville jag inte veta heller. "I'm not sure if I ever can forvige him for this. He was lying to me, not only about to have sex with my sister but he said he was going out with his team and instead he was partying? I don't understand him.", mumlade jag förkrossat och torkade tårarna ännu en gång, det var löjligt hur mycket en person kunde såra en annan människa så pass mycket.
"However you do, I'll always be by your side, yeah?", Michelles kropp vaggades fram och tillbaka vilket ledde til latt även jag följde med då jag halvt hängde över hennes vänstra axel. 
"Yes, I love you.", svarade jag lågmält och stängde mina ögon för ett tag och plötsligt var i drömmarnas värld.

♥ Alexia's Perspektiv ♥ 
Söndagen gick snabbt och natten tillbringade jag hos min bästa vän. Telefonen hade ringt konstant och även om jag visste att jag skulle få ångra att jag inte svarade min mor när jag kom hem senare idag så kunde jag inte bry mig mindre en dag som denna. Mitt hår var uppsatt i en slarvig hästsvans och till klädsel bestod kroppen av en enkel huvtröja och ett par tajta svarta jeans som jag lämnat kvar hemma hos Michelle för just sånnahär tillfällen när man inte hade ombyte med sig. Vad jag var räddast för nu var om jag skulle möta Jade, jag visste hur hon alltid fruktat att jag dejtat skolans snygging och det var hennes dröm att få ligga med honom, sedan kom ju jag och avbröt precis i förspelet så jag kunde bara ana hur arg hon var, dessutom skulle jag tvingas träffa Adrian idag också, vilket jag inte riktigt heller såg fram emot.
Armkrok gick vi in tillsammans mot skolgården, som vanligt. Michelle höll lite extra hårt i min arm och oroligt tittade jag på henne. 
"Everyone knows about this now, just ignore it, okay?", sade hon bekyddat medans jag tittade ut mot människorna som pinsamt glodde och pratade bakom min rygg. Eftersom min så kallade pojkvän var den mest omtalade på hela skolan och jag som hans flickvän blev såklart automatiskt det mest omtalade paret på skolan och jag kunde inte medge att jag gillade det, det var sjukt hur nyfiken vissa människor var omkring två människor.
"Yes, I'll give it a try.", svarade jag medans vi gick upp för den mittersta trappuppgången som skulle leda oss till våran första lektion, mentorstid.
"Watch out, hottie on input.", viskade hon plötsligt i mitt öra och snabbt förde jag blicken neråt. Vi fortsatte att gå och jag gjorde mitt bästa för att inte titta upp så jag så lätt kunde falla dit igen bara genom att stirra in i hans vackra ögon. Vad jag dock märkte var hur han, tillsammans med sitt gäng där även Chuck ingick, bara gick nonchalant förbi oss. Jag kollade upp precis i tid då jag såg Chuck's blick möta min och han gav mig ett medlidande ansiktruttryck. Försiktigt gav jag honom ett leende innan vi fortsatte våra steg åt motsatta håll. "You are strong, honey.", peppade tjejen bredvid mig för andra gången idag. Ärligt talat så visste jag inte vad jag skulle göta utan henne, min fina bästis. Vad jag reagerade på var hur Adrian inte ens försökt att ta kontakt med mig, han skulle kunna få tillbaka mig så lätt, tyvärr, men han gav det inte ens ett försök. Jag suckade och ryckte på axlarna. 
"I guess it's official over.", konstaterade jag bara medans jag irriterat slet upp mitt skåp. "Let's go to our lesson."
-
"I really think you should talk to him, Alex. I hate to see you like this.", sade Micha därefter mattelektionen före lunchen. Som tur var så hade jag sluppit sett honom något mer denna förmiddag då vi oftast hade olika lektioner. Blickarna och viskandet bakom min rygg hade jag vant mig vid, dock kunde jag inte låta bli att känna knivhugg i magen varje gång jag öppnade mitt skåp då jag direkt möttes av en fastklistrad bild på mig och Adrian som var alldeles för fin för att ta bort. Jag suckade och skakade frustrerat på huvudet.
"I hate him.", mumlade jag medans jag med hungriga och snabba steg gick in mot matsalen flera meter bort där jag direkt krockade in i någon jag absolut inte skulle krocka in i. Vad jag däremot gissade så hade denna 'krock' inte varit av en olyckshändelse utan något som killen lätt hade kunnat gjort med flit. 
"We need to talk, Alexia. You can't ignore me forever.", sade Adrian med ett halvt flin på läpparna. Det irriterade mig att han tog detta som någon slags lek när jag själv bara ville lägga mig ner och gråta. "Let's go outside", mot min vilja tog han ett fast grepp om min arm och förde mig utåt mot nödutgången som befann sig bara fem långa fotsteg ifrån oss. Hans gråa luva döljde det mesta av hans hår och hans vältränade kropp gjorde att tröjan nästan blev för tajt, men inte mig emot. Han såg alltså precis lika snygg ut som vanligt. 
 
Han lutade mig mot väggen och tittade mig rakt in i ögonen och på första gången på länge kunde jag faktiskt se lite empati i hans blick. Han skruvade lite på sig medans han hade händerma på väggen så jag nästan omöjligt kunde gå min väg, skulle jag vara ärlig så ville jag inte det heller men utifall. 
"I'm sorry.", hans ord fick mig att frysa till is och aldrig hade jag någonsin hört han så.. känslig. Det var något i rösten som fick mig att titta ännu djupare i de där grönblåa ögonen. "We never did that just so you know", sade han och stirrade ner i marken, jag förstod direkt vad han menade. Jag drog en frustrerad han genom mitt hår medans jag släppte ur hästsvansen så mitt hår flög åt alla håll. 
"It didn't looked like you were sorry this morning.", mumlade jag medans jag lade armarna i kors. Min ton var kall och hård, men jag förstod att det kanske var det enda sättet för honom att fatta att jag faktiskt mådde dåligt över det hela, vad hade kunnat hända om jag aldrig hade kommit in i rummet den kvällen, precis den tidpunkten, då hade det absolut inte varit något 'vi gjorde det aldrig' ord kommen ifrån honom. Bara tanken av hans vältränade kropp över hennes perfekta gjorde mig ännu mer gråtfärdig och jag kunde heller inte låta bli att låta tårarna stiga i mina ögon. 
"I'm sorry, baby. I was so drunk that night and everything went so wrong this morning too, I would not have passed you like I did but you know, I have my name and I can't do everything just like that, my boys count with me.", sade han ganska självsäkert, precis som hela han var. Visst, hans rykte om att vara en 'cool' kille sade det mesta och jag hade alltid accepterat det, tills nu. 
"So to cheat on your girlfriend makes you so much better?", ifrågasatte jag medans jag nästan slog bort dom rinnande tårarna på mina kinder. Han suckade plågsamt och verkade inte riktigt veta vad han skulle säga. 
"Of course not!", utbrast han sedan och sökte min ögonkontakt. "Godness, Alex. We didn't even had sex, what more can I say for let you forgive me?", nästan skrek han ut irriterat och slängde irriterat sina händer ut i luften. han svalde hårt och kände inte längre den där värmen han alltid spred med sig, nu var det mest kyla och hat som fanns i hans ögon.
"I want you to fight for me, Adrian. What the hell had happen if I wouldn't came into that fucking room just in time? you was too drunk that you would have sleep with her. Have you ever thought about what could have happen if I didn't come into that fucking room?", min röst åkte upp i falsett och jag antog att jag förmodligen såg ut som en panda vid det här laget då jag kände hur sminket smetades åt alla håll i mitt ansikte. Adrian blev mållös och satte handen för sin mun. 
"I love you, Alex. I don't know what the fuck I was thinking about but I know I still love you.", sade han och utan att tänka lät jag honom ta sina starka armar omkring mig. Vilket var något jag absolut ångrade sedan eftersom jag inte kunde låta bli att besvara hans omfamning. Den var så mjuk och fylld med kärlek. "Just give me a second chance, I promise you I'll change, okay? please forgive me.", viskade han i mitt öra medans greppet blev hårdare. Alla våra småbråk vi haft dessa månader hade tärt så otroligt mycket på vårat förhållande att jag så många gånger tänk att det aldrig funkat, men aldrig hade han sagt att han skulle förändras heller. Kanske var det här en chans att få vårat förhållande till snäppet bättre? att vi kan bli lyckliga tillsammans igen, som precis i början av vårat förhållande där det inte fanns några regler alls.
"I forgive you.", hörde jag min egen röst säga. Han backade ett steg och tittade hoppfullt på mig med ett stort leende på läpparna, något som gjorde mig fnissfärdig. "I love you.", sade jag sedan medans jag snabbt, utan en tanke, lät mina läppar pressas mot Adrians och hungrigt började vi låta tungorna brottas. Nu fanns det bara ett problem kvar, familjen.
-
 
Inte något taggad alls lunkade jag mig försiktigt hem på Londons gator då jag nydligen hoppat av tunnelbanan. Jag hade inte varit hemma på hela helgen och eftersom jag inte hört av mig till någon familjemedlem heller så visste jag mycket väl att jag låg risigt till. 
Båda bilarna stod på uppfarten upp till garaget och med det så förstod jag att både mamma och pappa var hemma. Tanken att få träffa min älskade farsgubbe gjorde mig faktiskt glad då han var genomsnäll rakt igenom, aldrig hade han gjort mig något dumt. Snabbt klev jag upp för trappen och öppnade ytterdörren som somvanligt var öppen. 
"Where the hell have you been all weekend?", mammas röst ekade i hela huset och en ilande stämma kom emot mig. Hennes ansikte var rött och armarna höll hon i kors. "You your little girl doesn't leave this house until you have a really good excuse to this because I can't allow this crap in my house, understood?", i vanliga fall skulle jag nickat och gått in på mitt rum, men eftersom att denna kvinna framför mig inte var något annat än en psykopat så kunde jag inte låta bli att flina åt hennes beteende. Bara tanken av att hon 'stulit' mig gjorde mig rädd, men självklart visade jag det inte. 
"Actually I was with Zayn.", log jag och lade armarna i kors. Mammas mun rundades till ett enda stort 'O' och henens ögon blev större än golfbollar innan hon samlade sig själv och skakade på huvudet. 
"I said you can't be seen with him!", sade hon ilsket medans hon tog ett kliv närmare. Jag flinade provocerande mot min 'mamma' för att sedan ta modet till mig för att säga det jag faktiskt tänkt på att sagt hela helgen nu.
"Why, Juliette? is it because he's my brother?", sade jag gravallvarligt och tittade storögt på henne, fortfarande med skorna och jackan på mig så att jag snabbt kunde springa iväg om jag så ville. Hon såg ut att lugna ner sig lite, trodde jag, innan en hård smäll hördes och det var inte förrän efteråt som jag insåg vad smällen kommit ifrån, hon hade gett mig en stor käftsmäll som i flera sekunder värkte på min kind.
"What is going on here?", pappas röst hördes ifrån vardagsrummet och precis därefter kunde jag se hur han kom gående emot oss. Med tårar i ögonen sprang jag direkt emot han och blev snabbt omhändertagen i hans stora pappaarmar. "Juliette, explain.", han tittade stängt åt sin frus håll samtidigt som han försiktigt strök mig över ryggen. Hon stod tyst kvar på stället med hennes armar i kors. 
"She deserved it.", muttrade hon, utan någon som helst känsla i tonläget. "Alexia, remember it was we, me and your dad, who raised you.", med det så försvann hon förbi oss båda. Pappa tittade argt efter henne innan han halvt lyfte upp mig och log ett säkert leende mot mig. 
"Are you okay, sweetheart?", jag skakade på huvudet och lät en tår falla ner, vilket fick pappas leende att försvinna direkt. Han släppte ner mig på golvet och drog sin tumme runt min kind. "We have to go to the police, now."

Adrian och Alexia är tsm igen och mamman slog till henne... Vad händer?? å varför tror ni att pappan är så snabb med att vilja polisanmäla det hela? 
 

back for you, chapter 16 - friendship

6
Tidigare;
"On your birthday our whole family are going home to Bradford just to honor you. My two sisters who don't even know you are sad because of you and especially our mom. Do you know how you became to your family you have now? they took you away from us in a store and since then all our family have been a mess, even though when Waliyha and Safaa were born our family didn't became whole, we need you for that piece of puzzle will be completed.", sade han med tårar och ånger i ögonen. Jag själv visste inte alls vad jag skulle tro eller ens tänka. Allt var så snurrigt i mitt huvud nu och med all rätt då klockan faktiskt nästan passerat två på natten, dessutom så hade jag ju alldeles precis fått reda på att mitt liv var en enda stor lögn.. Vem kunde man ens lita på nu för tiden?

♥ Alexia's Perspektiv ♥ 
Min blick varade länge på Zayns blålila knoge som han ilsket slagit i väggen. Förutom att jag var helt förvirrad så tyckte jag även jättesynd om honom, Zayn. Utan att ha viljat erkänna det för mig själv så hade jag faktiskt insett hur lika vi båda var varandra, inte bara till utseendet utan på hela sättet att leva. Först hade jag trott att han var min själsfrände, men nu när jag visste hur det låg till så kändes det bara skumt att säga så. Han var min bror, min riktiga bror som delade samma kött och blod som mig. Det hela kändes lite läskigt men jag skulle ljuga om jag inte erkände att jag blev glad över nyheten. Att det var Zayn av alla människor hade jag aldrig ens kunnat ana i mina vildaste drömmar, men tydligen så var det möjligt. Dom vackra flickorna på bilderna i Zayn's vardagsrum var alltså mina systrar och att dessutom veta att jag var saknad av dom kändes mer än bra. Vad som dock skrämde mig var min nuvarande familj, var jag verkligen så trygg som jag alltid trott och vem hade ens mage att ta någon annans barn - och för vilken anledning? jag var rädd och förvirrad men framförallt orolig. Vad skulle hända nu? jag var arton, myndig, jag hade rätten till att göra vad jag ville med mitt liv så vem sade att jag skulle bo hemma? 
"I was going to tell you about this, but I was waiting for the perfect moment, you know. Tonight wasn't really that day.", skrockade den skärrade killen framför mig som tröttsamt tittade upp på mig. "When you called me and cried I couldn't help to be worried. Even though you were unknowing about the whole thing you've always meant the world to me, I have never gave up on you.", han lät ärlig i rösten och när han tog ett steg närmare mig så övervägde jag att stanna kvar på stället och inte backa undan. Det var ju precis vid denne människa som jag faktiskt hade en trygg punkt. Hela Zayn spred kärlek, glädje och trygghet ifrån sig bara genom att vara där, vilket betydde så mycket för mig. 
"In my entire life I've been thinking of my biological family and why they just left me, now I've the answers and I'm very happy that you told me this, Zayn. It means a lot and now I'm just relieved, mostly.", suckade jag och hasade mig ner mot den lediga väggen jag stod lutad mot. Min så kallade nyblivna bror följde mitt exempel och en lugn tystnad spred sig över hallen mellan sov, bad och gästrummet. Tankarna spekulerade i mitt huvud och min mesta oro var Finn. Han var personen som jag verkligen såg som en riktig vän i familjen och jag älskade honom, jag hade växt upp med honom vid min sida dagligen och tillsammans kunde vi gå mot rött. För tillfället så var Adrian och Jade något som fick komma åt sidan ett tag, trots att det var dom som var anledningen till att jag befann mig här för första början.
"Since the guy Adrian is clearly a dork, let's talk about the boy I met at the restaurant. He seem to be nice.", han tittade på mig med ett leende samtidigt som jag inte kunde hjälpa att det även smittade av sig på mig.
"Phelix, yeah. He's a really good friend of mine, or he was, or whatever.. Adrian told me to stay away from him so I did. Now we came into a big essay together.", förklarade jag medans Zayn, med höjda ögonbryn, verkade ta in allt jag sade. Jag märkte hur han faktiskt blev lite besviken på mig när jag sade att jag faktiskt gjort som jag blivit tillsagd men han gjorde sitt bästa att inte visa det. 
"I think it's important with friendship and I shouldn't tell you some advice yet but just think about how he is taking the situation. Be careful, okay? don't let anyone decide over you, not even me.", log han och hoppade ett steg närmare mig med rumpan samtidigt som hans högerarm lade sig över min axel. Mitt huvud lutade sig mot hans nacke och det var först då som jag insåg hur gott han luktade, min bror. Utan att styra över det så kände jag mina tårar tränga sig fram i mina ögon för säkert femte gången denna kväll. Denna gång var det inte över Adrian jag grät, inte heller för att jag var arg, utan det var klara lyckotårar som flödade ur mina ögon. Jag hade väntat på att denna dagen skulle komma i hela mitt artonåriga liv.
-
 
"Alexia!", en knuffning fick mig att rycka till och därmed var jag vaken. Yrvaket tittade jag mig omkring i det ljusa rummet samtidigt som jag lade märke till att jag hade annorlunda kläder på mig. En tröja med ett snyggt tryck på befann sig över min överkropp och till underdel hade jag ett par lagomt stora mjukisbyxor som inte kunde tillhöra Zayn, så jag antog att det kanske var Perrie's, hur han nu fått henne att gå med på att en fritt främmande främling lånade hennes byxor bara sådär. Jag nickade till svar och mötte en killes intensiva blick på mig. Hans hår var i ett stort kaluffs på huvudet och en svag stubbning syntes på hans käkar. "I'm leaving for work in about half an hour, if you want you can follow me there, otherwise I will take you home.", bara att höra ordet hem fick mig att må illa, det betydde att jag skulle behöva se min vidriga satmara till syster och min kidnappare till mamma, jag fnös till av tanken och harklade mig svagt.
"Actually you can give me a ride to my best friend, Michelle, if you don't mind?", frågade jag och gnuggade mina ögon så jag utan suddigheter kunde kolla mig runt, jag var helt klart inte på en soffa utan jag antog att jag befann mig i ett gästrum, utan någon som helst aning om hur jag ens kommit in hit. 
"Of course, let's eat some breakfast first", log han och sträckte ut sin hand. Glatt tog jag emot den och som ett litet barn på julafton lämnade jag sängen samtidigt som en dörr öppnades och stängdes, både jag och Zayn tittade oroligt på varandra och tillsammans gick vi mot hallen där ljudet kom ifrån. Killen bredvid mig, som dessutom endast hade en t-shirt på sig, såg framåt med spända käkar och min blick var på han hela tiden. Det var först när ett leende avfyrades på hans läppar som jag vågade titta rakt fram och såg då hur en blond, ganska kort men väldigt vacker tjej stod med en resväska i handen, innanför dörren och höll upp sina armar. 
"Surprise, Zaynie.", log hon och Zayn var inte långsam med att springa till henne för att lyfta upp hennes smala lilla kropp. Medans hon var i kramen så log hon ett sött leende mot mig, något som gjorde mig nervös då hon förmodligen skulle tro något annat om mig. Medans min bror berättade hur mycket han saknat henne och hon lika så, så stod jag generat på sidan av och såg på det hela. Det fick även mig att tänka på Adrian, oj vad jag saknade hans kramar. En harkling hördes från tjejens sida som jag tagit för givet varit den omtalade Perrie, och dom släppte taget om varandra. 
"Perrie I haven't told you something I would have told you a long time ago, but this is my sister.", mållöst tittade den prinsessaktiga tjejen på mig med sina stora, perfekta ögon. Hennes huvud vreds till Zayn och sedan tillbaka till mig.
"You are Alexia?", frågade hon chockat medans hennes hand sträcktes ut. Min blick kastades över Zayn som log prövande mot mig. Nervöst tog jag hennes hand och skakade den försiktigt. "Oh my god, you are exactly lookalike one of Zayns other sisters!", utbrast hon glatt medans hon förde sina händer samman i en belåten klapp. Jag dömde sällan folk ensam, men denna tjej verkade vara en godhjärtad person med ett stabilt och trovärdigt förhållande med Zayn då tilliten sågs vara stor.
"We were just going to eat some breakfast. For how long are you staying at home?", undrade den enda mannen i huset för tillfället. Perrie utbytte blick med mig en sista gång innan hon ställde sig bredvid sin pojkvän.
"I'm leaving tomorrow.", hon lät ledsen i rösten och Zayns leende som tidigare varit där försvann genast. Min enda tanke när jag såg på detta par var bara en sak: Styrka. Dom båda verkade jobba hårt och var mitt uppe i sin karriär båda två, det kändes nästan som att dessa två var oslagbara, något jag också hoppades på. 
"I will give it a try to be home as soon as possible, okay?", sade han med en aning nedstämd ton i rösten. Perrie nickade besviket och hade säkert hoppats på en heldag tillsammans med sin blivnade man. Jag svalde hårt och kom att tänka på att så här nära som Zayn och Perrie stod varandra, hade jag och Adrian aldrig varit, någonsin.
Efter frukosten sade jag hej då till den blondhåriga sångeskarn en sista gång innan jag lämnade huset med min klänning i handen. Hennes mjukisbyxor hade jag fått behållit och lika så Zayns t-shirt. Denna natt hade sannerligen varit händelsefull, både på gott och ont. 
 
Jag sade hejdå till Zayn och tackade för allt innan jag klev ur bilen påväg in till Michelles hus. Med ett leende stängde jag dörren och beskyddat stannade han utanför huset för att se om jag kom välbehållen in, även om jag bara känt honom som min bror i några timmar så betydde det mycket för mig och att han dessutom var min storebror gjorde saken bättre, jag hade alltid önskat mig det. Med sega steg klev jag upp för den breda trätrappan och plingade på dörren. Fotstegen innifrån hördes och jag möttes av en morgontrött Mrs. Wilden som storögd tittade på mig. 
"Alex? oh my god.. We have been so worried about you, honey!", sade hon förtvivlat medans hon tog in mig innanför dörren och låste den innifrån, som om hon trodde att jag skulle försvinna vilken sekund som helst. Som sagt, Michelle's mamma var underbart snäll och generös, utan tvekan, hon var som min extramamma, men jobbig var hon allt. "Michie is upstairs and I think she's sleeping, but I know she would be happy if you showed up anyway.", skrockade hon lättat medans hon kramade om mig snabbt. Med tanke på Michelle's humör på morgonen, som var värre än mitt eget till och med, så tog jag försiktiga steg upp och passerade den stora hallen på övervåningen och utan en enda knackning så drog jag upp dörren där min bästa vän satt med hörlurarna i öronen samtidigt som hon verkade läsa en bok.. En bok?! 
"Are you reading a book, huh?", frågade jag förvånat och tänkte på alla gånger vi hatat på lärarna då vi varit tvugna att ha massa olika läsprojekt i skolan. Hon reste sig upp direkt och slängde sig i min famn.
"Where have you been all night? Adrian called me and said that you two have to talk, why haven't you answered me? what's wrong?", hon lät orolig medans hennes armar fortfarande var omvirade omkring mig.
"He didn't tell you?", fundersamt backade jag bakåt med hela kroppen och såg på min kompis som hade blåa ringar under ögonen, det synts att hon inte hade sovit så mycket alls. 
"Tell me what?", oron i hennes ögon och röst var oslagbar, en försvarslös tår föll oskyldigt ner på min kind och det var som att allt jag inatt hållit inom mig framför Zayn bara ville ut nu. Jag och Michelle hade verkligen så mycket att prata om idag..
 
"I do not understand, had he sex with the slutty slut bitch or not?", Micha tittade äcklat på mig medans hon rynkade frustrerat på näsan. Nu hade jag berättat från början, från när jag bestämt mig att gå på den dumma festen till imorse när jag fick träffa Perrie. Hennes reaktion till att Zayn var min bror var för henne stort och förmodligen chockerande, precis som det var för mig. Men eftersom ingen av oss var något av en fangirl av One Direction så gick det inte överstyr. 
"No, he didn't. Or acutally I don't know.", svarade jag och kom att tänka på att jag faktiskt bara dragit därifrån utan att veta hur det hela slutade mellan dom, helt ärligt ville jag inte veta heller. "I'm not sure if I ever can forvige him for this. He was lying to me, not only about to have sex with my sister but he said he was going out with his team and instead he was partying? I don't understand him.", mumlade jag förkrossat och torkade tårarna ännu en gång, det var löjligt hur mycket en person kunde såra en annan människa så pass mycket.
"However you do, I'll always be by your side, yeah?", Michelles kropp vaggades fram och tillbaka vilket ledde til latt även jag följde med då jag halvt hängde över hennes vänstra axel. 
"Yes, I love you.", svarade jag lågmält och stängde mina ögon för ett tag och plötsligt var i drömmarnas värld.

En lite konstig men längre del, har lite småplaner över vad som ska hända men något megadrama vet jag inte riktigt... Kommer hon gå tillbaka till Adrian eller inte? å hur blir det med Zayn? tyckte inte Perrie skulle bli sur över att han hittat sin syster eller något sådant, så för er som hoppades på det säger jag förlåt till! haha

Kommentera nu finisar och gör min daaaaaaaaag!
 

back for you, chapter 15 - the pictures

9
Tidigare;
"I'm not okay.", stammade jag fram och började konstigt nog att skaka, om det var på grund av kylan eller att jag faktiskt nästan slappnade av lite i hans famn visste jag inte, kanske båda. Vad jag bara inte förstod var hur min pojkvän ens kunde göra något sådant mot mig, med min syster? 
"I can see that, sweetie. Let me take you home to my place and there we can talk, okay?", föreslog han och utan att tveka så nickade jag på huvudet. Det enda jag tänkte på just nu var värme, Adrian, Jade, värme och Adrian igen. Jag var förkrossad.

 ♥ Zayns Perspektiv ♥ 
Redan när jag såg Alexias namn på displayen så förstod jag att något var fel och jag behövde bara svara för att få det bekräftat. En ljus, snyftande röst gjorde att jag nästan flög i mig skorna för att plocka upp min gråtande lillasyster som befann sig utomhus i den mörka natten. Blåsten gjorde det svårt för mig att höra vad hon sade men efter hennes upprepningar så lyckades jag tillslut att uppfatta hennes ord och lyckligtvis så befann hon sig på samma ände av London.
Efter en stunds letande efter henne så kunde jag efter ett tag se en svart skugga på andra sidan parken som jag tog för givet var hon, och precis så var det. En förkrossad tjej slängde sig i mina armar och plötsligt hamnade vi hemma i mitt hus, sittande i min och Perrie's skinnsoffa med en kopp te i handen. Konversationen mellan oss var dock inte den bästa då varje gång vi försökt att hålla den uppe så hade det mest känts påtvingat och jobbigt, vilket resulterade till att det återigen blev en tystnad som lade sig över rummet. Trots att jag inte alls kände henne så särskillt bra så hade jag saknat henne i för många år för att inte bry mig om henne, hon var ju trots allt min syster. Just när jag skulle till att öppna munnen och fråga för säkert sjunde gången utan att överdriva vad som hade kunnat göra henne så ledsen, så avbröt hon min plan och tog då upp samtalet på egen hand. 
"Where is your girlfriend?", frågade hon nyfiket medans hon tittade upp mot väggen som soffan var lutad mot och började instudera bilderna som fanns på den. Både på mig och Perrie men också på oss tillsammans med våra familjer. Hon vandrade med blicken över fotona och för varje gång hon passerade ett så log hon, bilden på mig och mina andra systrar var inget undantag. 
"She's on tour with her band.", sade jag bara enkelt och började själv att granska bilderna Alexia så väl var inne i. "This are my three sisters.", konstaterade jag sedan med ett leende pekandes mot en bild på mig tillsammans med mina tre systrar. Bara tanken på Safaa's klingande skratt eller Doniya & Waliyha's irriterande kommentarer gjorde mig faktiskt lite tillbakadragen och skamsen, här stod jag med en syster min familj för länge sedan tappat hoppet om, bara några centimeter ifrån mig och jag hade inte berättat något för mina anhöriga, hur skulle de reagera när jag berättade?
"They are beautiful.", yttrade Alexia medans hon drog fingret över Doniya's pudrade kinder. Jag vet inte, men något sade mig att det jobbades för fullt i hennes hjärna för tillfället. Om inte så kanske hon kände igen sig lite själv i henne då hon och min äldre syster var väldigt lika varandra till utseendet om jag fick säga det själv.
"Yeah, sometimes.", flinade jag och ryckte på axlarna. På första gången under hela tiden såg jag hur ett enkelt leende smög sig fram bakom hennes bittra läppar och strax därefter kom även en låg fnysning. 
"You do know about your real family anyway", muttrade hon sedan. För ett ögonblick stelnade jag till och nästan frös till is, men så fort jag mötte hennes bruna ögon som var så lika mina egna så kunde jag inte låta bli att slappna av. Jag öppnade munnen utan någon som helst vetskap om vad jag skulle säga, men hon avbröt mig igenom en suck. "I do have a sister but right now I'm really upset with her.", mina ögon spärrades upp och nyfiket tittade jag på den festklädda bruden bredvid mig. "Today I realized that my boyfriend is a fool and so are my sister who cheated with him against me.", ärligt talat blev jag både ledsen, chockad och arg när hon berättade vad som hänt. Kunde det verkligen vara rimligt att ens 'syster' var otrogen med ens pojkvän? vem gjorde ens något sånt. Äckligt lät det i varje fall.
"I'm so sorry, Alexia. That boy isn't worth you, you have my word.", sade jag lugnt medans min arm lade sig över min syster som fortfarande inte verkade ha någon aning.
"Can I borrow your mobile charger? my phone is kinda dead.", sade hon och låtsades nästan ignorera min mening, som om hon inte ville prata om det mer och visst för mig, ville hon inte så var det hennes val. 
"Sure, it's in my bedroom in the room besides this.", sade jag glatt och visade med min lediga arm vart mitt sovrum låg. Hon tackade, reste sig upp och log ett tacksamt leende mot mig innan hon lämnade mig ensam ett tag. Det var just då i min ensamhet då jag kom på en väldigt, ganska så viktig sak..
 
♥ Alexia's Perspektiv ♥ 
Jag visste inte riktigt hur jag skulle behandla denna situationen. Allt Zayn gjort för mig under kvällens gång var oslagbart och jag skulle aldrig kunna tacka honom nog för att vara på min sida, men trots leendet på mina läppar så kunde jag ändå inte låta bli att undgå smärtan som fanns inom mig som vägrade försvinna ur mitt inre. Med tunga steg gick jag ur Zayns mjuka och varma famn medans jag gick igenom hallen så jag enkelt kom in till Zayn och vad jag antog var hans flickväns sovrum. Jag tände lampan och möttes av ett paradis. Sängen var stor, vit och skulle det vara jag som ägde den där sängen så skulle då jag ha det väldigt svårt att komma upp på morgnarna. Stegen fortsatte fram till hans nattygsbord där jag såg hur en laddare var kopplad till eluttaget. Utan att tänka mig för så satte jag mig oerbjudande ner i deras säng som var dubbelt så skönare än vad den såg ut och det var just när jag skulle ta sladden som låg över det fyrkantiga bordet som jag såg ett intressant foto och jag blev både skräckslagen och nyfiken.. VARFÖR i hela friden hade Zayn en bild på mig på sitt nattygsbord? en känsla som var allt annat än säker flödade upp ur mig och jag skulle precis börja tänka på hur jag skulle komma ur detta hus och ifrån denna dåre till människa när just Zayn ställde sig i dörröppningen. 
"Why, Zayn?", frågade jag med skakig röst, jag såg hur tårar bildades i killens ögon och med det så förstod jag att han i alla fall inte ville mig något illa. Jag samlade mod till mig och öppnade min mun ännu en gång. "Who is you for real?", jag började tänka på bilderna jag sett i vardagsrummet, hur jag tittat speciellt mycket på tjejen som såg ut att vara den äldsta av dom och som även liknade mig på något konstigt sätt. 
"Look at this.", han gick närmare och närmare och just när jag trodde att han skulle slå till mig med hans hand som räcktes ut så gav han mig istället ett foto att titta på. Förvirrat tog jag emot det och granskade det noga. På bilden föreställde det Zayn, samma tjej som hade de rosa kinderna på bilden i Zayns vardagsrum och.. jag? jag hade sett massor av bilder från när jag var liten och jag skulle missta mig om det inte var jag på bilden mellan de två personerna på bilden, jag såg dock bara ut att vara ett par få månader. "And this", han räckte fram ytterligare ett foto på en äldre kvinna med en liten nyfödd bebis i famnen som fortfarande var rödblodig så jag antog att barnet var nyfött. Medans jag virrigt försökte pussla ihop alla bilder så märkte jag hur Zayn slog sig ner - med ett visst avstånd mellan oss - på sängen bredvid mig och torkade bort tår efter tår som rann ner från hans kinder. Plötsligt slog det mig, alltihop.. Kunde det ens vara möjligt?
"You are my brother?", frågade jag hastigt med blicken uppspärrat mot Zayn som med en viss orolighet och ett halvt leende nickade på huvudet.
"I have been searching for you in so many years and then I finally found you. I have never stoped my hope for you, I knew I would find you.", han såg uppriktigt lycklig ut när han sade det och för ett ögonblick så trodde jag honom men envist ställde jag mig upp, tittade på honom och skakade på huvudet. 
"You left me on the street when I was like a few months old, how could you?", dom irriterade tårarna som tittat fram i mina ögon slog jag ilsket bort och mötte Zayns glansiga ögon. Det verkade nästan inte som att han förstod vad jag pratade om. "I will never see you anymore, brother. I already have my new family now and I'm pretty happy in that. Go to hell.", de sista var inte riktigt meningen att säga, men jag kunde inte leva med det inom mig att min biologiska mamma bara lämnat mig bara sådär, det var inte rättvist. Jag menade såklart inte det jag sade, inte något av det egentligen, men av någon anledning så var jag alltid så dum att jag oavsett vad sade vad jag tyckte innan jag tänkte efter, vilket ibland kunde bli så fel. Så himla fel. 
Vad jag dock märkte var att Zayn inte var en lika idiot som Adrian och lämnade mig så lätt, istället kände jag en hand över min och snabbt vändes jag om.
"What have your so-called 'mom' told you about me and my family?", frågade han besviket och letade sig efter ögonkontakt som jag strångt nekade. Jag himlade med ögonen och blinkade sedan bort vätskan ur mina ögon.
"It doesn't matter.", mumlade jag och fortsatte med blicken ner mot våra fötter. Han suckade, lade en protest innan han näst intill skakade ur mig all information jag hade. Jag berättade hur mamma berättat att jag inte var älskad nog av mina biologiska föräldrar, att jag blev hittad på gatan och helt enkelt fick ett bättre liv. Zayn släppte taget om mig, lade frustrerat händerna för ansiktet och skakade på huvudet.
"That's toally bullshit!", utbrast han och slog argt sin ena knoge så hårt han kunde i väggen som var det närmaste vi stod vid. Av skräck hoppade jag till och tittade på den galna mannen framför mig som oberört ruskade om handen en aning. "On your birthday our whole family are going home to Bradford just to honor you. My two sisters who don't even know you are sad because of you and especially our mom. Do you know how you became to your family you have now? they took you away from us in a store and since then all our family have been a mess, even though when Waliyha and Safaa were born our family didn't became whole, we need you for that piece of puzzle will be completed.", sade han med tårar och ånger i ögonen. Jag själv visste inte alls vad jag skulle tro eller ens tänka. Allt var så snurrigt i mitt huvud nu och med all rätt då klockan faktiskt nästan passerat två på natten, dessutom så hade jag ju alldeles precis fått reda på att mitt liv var en enda stor lögn.. Vem kunde man ens lita på nu för tiden?

Nu vet hon om relationen till Zayn, men kommer hon att ta sig ur familjen hon är i nu och kommer hon ens tro på Zayns ord tillslut?? Kommenteraaaaaa!! :D

back for you, chapter 14 - little white lies

9
Tidigare;
"Right..", mumlade jag fjolligt och torkade försiktigt bort tårarna som runnit ner från mina kinder. Innerst inne brydde jag mig om honom redan första dagen vi setts på min fest, från och med den dagen hade denne kille betytt något för mig, men utan att fått det bevisat. Nu var det ingen skillnad, jag var fortfarande tillsammans med Adrian och det var ett under att han inte reagerat på att jag tillbringade tid med Phelix ännu. Killen mitt emot mig började genast skriva i boken samtidigt som han då och då sköt undan det ljusbruna håret ifrån ansiktet. Jag harklade mig plötsligt, fick hans uppmärksamhet och tvingade mig själv att berätta saken jag aldrig någonsin berättat för någon, men kunde Phelix öppna sig så kunde jag det också...

♥ Alexia's Perspektiv ♥ 
"As you probably already know I'm adopted by my parents and I really appreciate what they have done for me all these years and I know I shouldn't do it but sometimes I'm thinking of my biological parents, why they would leave an innocent kid just like that. In this family I often feel like they don't care about me and I can feel that somewhere my real family are waiting for me, even if it is a wish from my side that my mom want me back again, I'm pretty sure she doesn't.", utan en enda avbrytning ifrån Phelix sida eller ens en paus ifrån mig så kändes det som en stor lättnad att ha lättat på hjärtat. Att få ha det sagt till någon att jag faktiskt tänkte på min biologiska familj rätt ofta och att jag inte kände mig bra nog i den familj jag idag levde i, även om det var familjen Andersen som uppfostrat mig och gett mig ett bra liv så kunde jag ändå inte låta bli att undra och fantisera om hur min riktiga familj var.
"I'm sure they gave you away for a reason, maybe they knew this family would take care of you better.", konstaterade killen mitt emot mig medans han lade armarna i kors efter att ha överlämnat scrapbooken till mig som jag själv skulle skriva i, jag suckade med ryckande axlar och nickade.
"Maybe.", sade jag bara och började skriva ner rad för rad av de ord jag sagt till Phelix för någon minut sedan. Denna bok skulle verkligen bli något värdefullt och ju mer tiden gick ju bättre förstod jag mig på uppgiften magister Mats gett oss, den var riktigt genomtänkt egentligen.
~Några dagar senare~
Skolveckan var över och helgen var kommen. Michelle var på bättringsvägen men hade fortfarande inte blivit hundra procent frisk, därför så var jag fortfarande ganska så ensam. Adrian skulle ut med fotbollslaget och äta medans mor & far som vanligt jobbade över. 
"Like I said, take some pretty clothes on and follow me to Peeta's party!", det var sällan Jade brydde sig om mig men var det något som vi faktiskt hade gemensamt så var det festandet och skulle jag vara ärlig så var det på fyllan som vi faktiskt kunde vistas i samma rum tillsammans utan att bli osams. Vad som dock kunde vara störande var hennes söta leende och dom perfekta smala benen som befann sig på hennes kropp, hela min syster var så vacker vilket alltid fick mig att bli osäker på mig själv.
"If you say so..", sade jag tveksamt medans jag satte mig upp ur vardagsrumssoffan som jag trivsamt låg över. Eftersom vi var över arton så var vi gamla nog att festa så det stadiet behövde mamma och jag inte bråka om i varje fall, dessutom var vi sams nu igen så vad som oroade mig kunde jag inte riktigt sätta fingret på. Kanske skulle Adrian bli sur om jag vistades på en fest utan honom, fullt med andra killar? jag tänkte efter ett tag men övervägde sedan att göra det så enkelt som möjligt - inte berätta mina planer över huvud taget. 
Jag skyndade mig in på mitt rum, öppnade min garderob där jag möttes av tonvis med festklänningar som knappt var använda. Utan att ens behövt gått igenom halva samlingen med kläder så hade jag bara efter några galjar hittat den rätta för kvällen, en tajt svart klänning som vad jag mindes satte precis lagomt vid runt rumpan fick det bli och för att inte frysa så täcktes mina armar över med en vit kavaj-jacka. Till sminket så ville jag inte överdriva men samtidigt inte gå utan, därför pudrade jag på lite smått puder å¨kinderna, puntade mina ögonlock med lite ögonskugga för att till sist dra mascaraborsten några lager över mina långa ögonfransar. Inte nog med det så fick mina läppar bli i en röd nyans när jag förmodligen inte skulle pussas med min pojkvän ikväll som för den delen hatade när jag bar röda läppar då det ofta färgade av sig. En halvtimme senare var jag klar och det visade sig vara precis i tid för bara sekunderna efter så rycktes min dörr till sovrummet upp och in passerade Jade med ett stort leende. En fin nyans av blå klädde henne dagen till ära och den tajta klänningen passade väldigt bra till hennes långa, tunna bruna hår. 
"You look great, sis.", kommenterade jag så fort jag fick syn på henne innanför dörren. Hon flinade malligt och ryckte på axlarna. 
"I know, that's the point, isn't it?", hon skrattade lågt innan hon lika snabbt gick ut ur rummet. "I see you're ready too, let's go to the party then.", log hon och viftade med handen att jag skulle följa efter henne. Som en betjänt gjorde jag som hon sade och var hack i häl på henne enda till hallen där vi båda satte på oss ett par höga klackskor som matchade våra fina klänningar. Jag hade en magkänsla av att denna kväll kunde bli intressant och händelsefull.
 
I det gigantiska huset där säkert hundratals människor befann sig vid det här laget, poppades #SELFIE högt i högtalarna och det enorma vardagsrummet hade förvandlats till ett dansgolv. Alkohol fanns som vanligt på ett bord på sidan av 'dansgolvet' där man fick blanda sin egen drink. Peeta's fester var omtalade, älskade och alltid lika spårade varje gång och denna kille som höll igång festerna var oftast den som drack mest. För ungdomar var hans partaj väldigt uppskattade men nog hade poliserna kommit ett x antal gånger under vissa omständigheter allt. Klockan var tio på kvällen och kylan drog sig över Londons gator, dock hindrade inte det folket här inne för att öppna alla dörrar och fönster så att luft kom in, men tur var väl det för rörelserna efter allt dansande kunde verkligen göra folk svettiga. Vi hade varit här i säkert en timme nu och det enda jag hade druckit var en cider. Konstigt nog så var jag inte så sugen på att bli full ikväll och det var något inom mig som oroade mig, kunde det vara så att jag var rädd att Adrian skulle komma på mig? hans åsikter om att festa utan hans tillstånd hade jag ju hört förut och hans humör var verkligen ingenting att leka med, tyvärr.
"Hello there!", jag vände mig hastigt om och såg på en igenkänd kille med ett glas i handen. Jade's bästa vän Alaric log vänligt mot mig medans han såg ut att granska mig noga. Det förvånade mig att han ens pratade med mig då både han och Diana fått order om att inte tala med mig eftersom det totalt skulle förstöra deras så kallade rykte. Jag tyckte det hela var töntigt men samtidigt så ville, eller rättaresagt - orkade jag inte bry mig om deras trams. "I have never told you this before but you're very beautiful, not just today.", flinade han flirtigt och skulle just till att ge mig en kram då han plötsligt nästan snubblade på sina egna ben, med storögda ögon såg jag hur någon precis räddade honom ifrån att falla och Jade's perfekta ansikte visades bakom honom.
"Ops, enough with drinks for you, huh?", skrattade hon medans hon rättade till sin bästis med den vältränade kroppen som alla tjejer skulle kunna dregla efter. Han ryckte på axlarna och ställde sig ostabilt upp på sina egna ben igen och såg på oss båda med ett snett flin. 
"It's sick how alike you two looks, even though you're not siblings for real.", av just de där orden blev jag alltid lika glad över och att veta att folk faktiskt kunde se mig snäppet under min en dag yngre syster gjorde mig stolt och betydelsefull. Jade däremot blev som vanligt irriterad och lade armarna i kors.
"Yeah except from that she's a way uglier than me and is an outsider for real. Besides, we took her from the street when she was like four months old because her real parents gave her away, poor girl.", den bitchiga sidan av Jade hade jag vänt mig vid och därför ville jag låtsas som att jag inte brydde mig, men när halva festen stannat upp på grund av hennes lilla tal om hur dom hittat mig och blickarna riktades på mig, så kunde jag inte låta bli att ta åt mig lite av vad hon sade. Det mestadels var dock sant, jag var en ful outsider, men att höra det så ofta som hon berättade det kunde göra situationen en aning jobbigare.
"That wasn't fair, Jade. Let it go.", mumlade Alaric till henne, full som han var. Han vägledde henne bort ifrån mig och minuterna efter så var allt tillbaka som det var innan igen. Människorna drack, dansade och skrek så huvudet värkte bara någon pratade med mig. Men trots tiden så kunde jag ändå inte ta ur orden ur mitt huvud som min egen syster skrikit åt mig, hur kunde någon vara så hjärtlös? Med min enda cider i kroppen så kunde jag ändå, några timmar senare, avgöra att det faktiskt var som jag trodde - Adrians fotbollslag var på plats och jag antog att någonstans så skulle även min pojkvän befinna sig någonstans i huset. Jag blev helt varm i kroppen av tanken med hans kropp mot min. Jag började då söka igenom halva huset men när jag fördjäves inte funnit det jag letat efter så gav jag upp, tills jag såg Chuck, Adrians närmaste kompis, stå och prata med Diana. Med raska steg gick jag dit och pickade på hans vältränade armar. 
"Do you know where Adrian is?", ropade jag frågande för att överrösta Summer av Calvin Harris som spelades för fullt, han drack en klunk av sin drink och höjde sedan på ögonbrynen. 
"He was just here and picked up some girl on the dancefloor I thought were you?", frågade han med skamsen över sig. Våra ögon var stora som golfbollar och Diana tittade nästan lite roat på mig.
"It may have been Jade who was the girl though, why don't you check the bedroom upstairs?", frågade hon sedan med sin irriterande stämma. Chuck puttade till henne löst och skakade på huvudet. 
"Why do you always have to be so mean to people?", ifrågasatte han medans han lade en beskyddande arm över mig. "I'm sure he wouldn't do something with an another girl.", sade han så säkert han kunde, dock genomskådade jag det fort och förkrossat slet jag mig ur hans famn. Ingenting var hans fel och han ville bara väl, det visste jag då vi två faktiskt kommit varandra nära dom närmaste månaderna, men jag kunde inte låta bli att bli orolig. Vart höll min pojkvän egentligen hus? Mina steg for över dansgolvet för att därefter passera hallen som förde mig till övervåningen. Bland de olika stängda dörrarna så började jag med den första jag såg, vilket var precis den rätta. I sängen låg killen jag letat efter och bredvid sig hade han... Jade? tårar bildades i mina ögon när jag såg hur min pojkvän låg halvt naken i en okänd säng med en cigarrett i munnen samtidigt som min syster var halvt liggande ovanpå honom. Det hela kändes hemskt, äckligt och helt fel. Ett nedbrutet skrik for ur mig, mitt armband som jag en gång fått av honom slet jag av mig och av ren ilska så kastade jag det på honom. Rummet var inte så stort så vi var nära nog så att jag kunde träffa honom rakt i huvudet. Ett skrik for ur honom och mer hann jag inte se förrän jag var ute ur rummet och sprang ut ur huset så snabbt jag bara kunde med mina tio centimeters klackar. Utan att bry mig om vad som hände runt omkring mig så lämnade jag stället oavbrutet och sprang till närmsta parkbänk som för den delen var i en park. Hem ville jag inte gå, inte heller till Michelle som helt klart inte skulle förstå något alls och Finn tillbringade natten hos sin flickvän.. Egentligen fanns det bara en person kvar som faktiskt kunde få mig att känna mig trygg, frågan var bara.. Skulle jag våga ta fram telefonen och klicka på ring?
 
"Hello?", hans röst fick mig att brista ut tårarna jag hållit inom mig och bara genom att höra den där ljuvliga stämman fick mig att inse att det var ett helt rätt val av person för att ringa. "Alexia, are you crying? what happened? where are you?" 
"Zayn, I need you. Can you please pick me up?", frågade jag oförskämmt medans jag frysset satt med benen i kors på en parkbänk i mörkret - fortfarande tillräckligt nära festen för att höra basen ur musiken som helt klart kom ifrån huset. 
"Of course, I'm on my way. Where are you?", medans jag mellan snyftningarna försökte att förklara vägen till Peeta's hus så verkade han förstå tillslut och vi lade drastiskt på luren. Herregud, varför ville tårarna aldrig sluta rinna och varför kändes det som tusen knivhugg i mitt hjärta på en och samma gång? kraftlöst lade jag mig ner på marken med handen på magen med tårarna rinnande ner på mina rödblommiga kinder. 
 
"Alexia!", Zayns röst ekade ut över parken jag beskrivit mig vara i och utan att tänka själv så ställde jag mig vingligt upp på mina ben och tittade efter killen som faktiskt kommit för att hjälpa mig. Hur lång tid jag legat på marken visste jag inte alls, men jag uppskattade att det minst varit tio minuter. "Hey, I'm here!", ropade han då han fått syn på mig. Mörkret var läskigt mörkt att jag nästan tvekade på att Zayn ens skulle hitta mig, men tydligen så gjorde han det och med snabba fötter släpade han sig över halva parken för att komma fram till mig. När vi var tillräckligt nära varandra så kunde jag inte göra något mer, jag behövde någon som fanns vid min sida och utan en tanke så slängde jag mig i den svarthåriga kändisens armar som tog ett tryggt tag om mig.
"I'm not okay.", stammade jag fram och började konstigt nog att skaka, om det var på grund av kylan eller att jag faktiskt nästan slappnade av lite i hans famn visste jag inte, kanske båda. Vad jag bara inte förstod var hur min pojkvän ens kunde göra något sådant mot mig, med min syster? 
"I can see that, sweetie. Let me take you home to my place and there we can talk, okay?", föreslog han och utan att tveka så nickade jag på huvudet. Det enda jag tänkte på just nu var värme, Adrian, Jade, värme och Adrian igen. Jag var förkrossad.

Stackars Alexia. Var det förväntat att Adrain skulle kunna göra något sådant? och vad kommer hända när hon följer med Zayn hem? jag har planer mina vänner! 
 
Kommentera gärna nu hörrni! :D

back for you, chapter 13 - new friends

6
Tidigare;
"I don't really know but Zayn and I have been hooking up a few times, all by random.", sade jag och märkte själv hur märkligt det hela lät. Dessutom så valde jag att inte nämna den senaste gången vi två 'hängt' då det bara gick fel helt enkelt, men sanningen var ju att de gånger vi krockat ihop med varandra var ju av en slump.. eller?
En harkling bredvid mig hördes och både jag & Phelix tittade av förvåning på den brunhåriga killen med svag skäggstubb omkring hans haka. 
"Uhm I'm Louis, Zayn's friend. Why can't you take your food over to us and just hang out?", frågade han glatt samtidigt som hans röst lät väldigt exalterat och förnurligt, som om han nästan slagit vad om det hela. Jag och Phelix tittade förvånat och snopet på varandra med storögda ögon samtidigt som något sade mig att vi varken skulle kunna plugga eller äta ifred...


♥ Alexia's Perspektiv ♥ 
Jag skulle just till att tacka ja till det trevliga erbjudandet då jag kom på mig själv, jag hade ju - precis som med Phelix - sagt rakt ut till Zayn att vi inte kunde umgås längre, något som bara gjorde situationen pinsammare än det redan var när jag tänkte på det. Min blick gick från Phelix till Louis fast lika snabbt tillbaka till den förstnämnda som i sin tur såg oberörd ut. Hans halvt breda leende gjorde att hans synliga smilegropar visades på hans kinder och med det så förstod jag att om jag inte svarade snart så skulle han göra det. Jag harkade mig samtidigt som jag drog en frustrerad han genom mitt bruna hår som jag låtit varit naturligt rakt idag. Den stående brunetten som jag aldrig ens pratat med tidigare, stampade otåligt med fötterna på golvet och jag märkte hur han brände sin blick mot min arbetskamrat som då ryggade tillbaka en aning.
"Uhm.. I'm sure we can pause our schoolwork for a while, what do you say, Alexia?", frågade Phelix och sneglade ner på våra böcker som vi för den delen inte hade öppnat. Jag suckade och ryckte på axlarna.
"Fine.", sade jag enkelt medans mina händer åkte upp i luften i en irriterad gest. Ett svagt lyckorus hördes ifrån Louis sida som även redan börjat tagit tag i våran bricka så att han enkelt och smidigt kunde leda oss till bordet där han och de andra satt. Bakom den väldigt spralliga One Direction medlemmen gick jag och Phelix tystlåtna bakifrån och för varje steg vi tog och ju närmare vi kom bordet där dom ätande grabbarna satt så påminde han mig om att allt skulle gå bra och innerst inne tvivlade jag inte på det heller.
Vi rundade läskdisken, passerade ett par tomma bord innan vi sedan fick syn på dom pratglada killarna omringat kring ett bord till för flera. Blygt granskade jag dom fem galna - något som skulle föreställa män - noggrant och min blick stannade på Zayn som i tystnad åt sin hamburgare. Louis satte sig tillbaka på sin plats och vinkade artigt dit oss till att slå oss ner. Med små steg trippade jag nästan på tå dit, slog mig ner på den lediga platsen bredvid den andra brunhåriga killen med nästan lite mer skäggstubb än var Louis hade, det var inte Harry jag satt bredvid, för Harry satt snällt på sidan av bordet på andra sidan om denne man bredvid mig, den blondhåriga killen som också stått bredvid Zayn tidigare idag satt snett emot mig och bredvid honom satt Zayn, vilket resulterade till att jag och han var tvugna att vistas ansikte mot ansikte endast genom att titta upp. Bredvid den svarthåriga killen så satt Louis & bredvid mig slog sig Phelix nervöst ner. Dock höll dessa killar igång konversationer rätt bra och dom verkade verkligen aldrig vara tyst. Då och då kunde även den blyga skolnörden också släppa ur ett och ett annat skämt. Det var nästan bara jag som satt tyst, något som inte var så trevligt kanske men att stå i centrum hade aldrig varit min grej, det var skillnad i skolan där jag hade Adrian och Michelle som gjorde mig till den jag var, men utan dom var det som att jag bara var en på miljonen, ganska så ensam och värdelös.
"Oh, by the way. We haven't been presented before, I'm Liam!", sade killen bredvid mig som förövrigt doftade väldigt gott. Generat tog jag tag i hans framhävda hand och skakade om den sakta.
"Nice to meet you, I'm Alexia.", log jag så säkert jag kunde och tittade mitt över bordet där jag mötte Zayns intensiva blick på mig, det var något med honom jag kände igen mig i bara genom att titta på honom och den där blicken gjorde mig trygg, konstigt nog.
"Hey, Phelix.. You're pretty cool, why don't you hang out with us sometime?", frågade Louis genast och tittade ärligt på min kompis bredvid mig. Ärligt talat så gjorde det mig varm om hjärtat att han faktiskt sade så till Phelix då han - såvitt som jag visste - inte hade så många andra vänner, något han förtjänade. Niall, som jag fått reda på att den blonda irländaren hette, kommenterade genast att det inte alls var något som helst problem och att dom alla fem fått en bra uppfattning om oss båda som personer, vilket verkade göra både mig och min gruppkompis glad då våra leenden brast upp och en pinsam rosa nyans sattes på mina kinder, igen. 
"I wouldn't mind that.", svarade Phelix glatt efter att druckit en klunk av sin cola. Min fråga till dessa One Direction killarna var bara, hur kunde dom vara så jordnära och trevliga? dom var kända, kunde umgås med vilka de ville men ändå verkade dom föredra oss 'vanliga' människor, var det så dom var eller var detta någon slags lek för dem? jag försökte att förtränga tanken och ha det trevlig med sällskapet istället men frågan vägrade nästan att försvinna.
"I have to ask, which of you guys have a girlfriend?", frågade jag nyfiket medans jag kollade på dom alla fem runt omkring mig. Zayn hade till en början varit stel, precis som jag, men efter ett tag så hade han slappnat av och till och med pratat med mig under tiden grabbarna talat med varandra tvärs över bordet, och jag ville gärna säga förlåt för senast, men som vanligt så tänkte jag så mycket men ord vägrade att komma fram. Louis var snabb med att ropa ut ett enkelt 'jag', Liam räckte upp handen och Zayn visade malligt upp sin ring på sitt finger. Niall och Harry skakade på huvuderna vilket gjorde att jag förstod att dom var singlar. Just när jag skulle till att öppna munnen för att säga något om Zayns ring så avbröts jag förvånat över att höra Phelix ljuva stämma.
"You are engaged?", som om han tagit orden ifrån min mun. Glatt nickade han bekräftat på huvudet samtidigt som Louis bredvid honom lade armen kring hans axlar och nickade instämmande.
"This little cheesy will be married this summer.", skrattade han och flinade retsamt mot oss. Det behövdes bara denna halvtimme som gått för att få en uppfattning om dessa killars personligheter. Louis hade helt klart den roliga rollen och som aldrig var tyst, Niall hängde gärna på Louis skämt medans Harry tillsammans med Liam var mer dom som skakade på huvudet men samtidigt hade en egen slags humor, Zayn däremot var mer mystisk och fundersam av sig och man märkte att han inte alls ville vara som dom andra vid detta tillfället, som om han ville bevisa att han var gammal nog att uppföra sig och nästan skydda något, eller någon.
"Oh shit.", ängsligt tittade Liam ner i sin telefon och med storögda ögon stirrade han upp på oss andra. "Paul texted me and are pretty angry right now. Maybe we should have told him where we went.", mumlade han sedan och knappade in något kort till svar. Hastigt reste sig alla fem utom jag och Phelix upp & innan jag visste ordet av det så stod dom omkring bordet med sina jackor.
"It surprises me that we haven't been detected yet, it must be recordtime.", skrattade Harry medans han drog upp dragkedjan på sin läderjacka. Jag sneglade upp mot Zayn som tog tag i sina svarta solglasögon efter att dragit på sig sin svarta skinnjacka han hade tidigare vi sågs också. Louis lämnade en lapp med sitt nummer till Phelix och ett stressigt hej då ifrån deras sida nämndes och de lämnade restaurangen med tystnad. Endast kassörskan och kockens småprat hördes ifrån köket samt det gamla paret som såg ut att äta middag några bort ifrån oss, efter det så var det endast jag och min engelskavän som befann sig inne på en av dom sötaste matställerna jag någonsin varit in på. Skulle jag vara ärlig så var jag glad över att vi kommit och satt oss vid dom, inte nog med att dom var roliga & snälla, jag kunde efter dessa fyrtio minuter tillsammans nästan kalla oss som vänner nu.
 
"Okay, enough with the fun, let's study.", konstaterade Phelix och sköt undan våran bricka där både tomma glas och tallrikar stod. Instämmande nickade jag på huvudet och plockade fram böckerna ur min handväska. Våran scrapbook var pyntat med små klistermärken vi fått till denna uppgift och på omslaget stod det handskrivet med fet text Phelix and Alexia något som både var enkelt och personligt, det var ju trots allt oss boken handlade om. "What's on the schedule?", frågade han när han tagit fram en penna och ett sudd. Jag suckade och kom att tänka på punkten jag tidigare läst, varför bara inte få den överstökad liksom?
"I was wondering if you would mind to write down a deep secret about yourself like no one else know about you?", frågade jag stingsligt och pekade på punkten jag menade. Han suckade, tittade ner i bordet och skakade på huvudet. 
"If it stays between you, me, the book and our teacher so sure.", mumlade han tröttsamt. Jag märkte direkt att något var fel och plötsligt så vad den lilla, lilla glöden inom mig inte så säker på denna punkt längre, kanske var det för känsligt? men och andra sidan, den behövdes ju göra förr eller senare.
"We don't have to do this.", konstaterade jag ärligt, i hopp om att skippa den svaga pinsamma tystnaden som uppstått. Han skakade på huvudet ännu en gång för en tillåtelse att vi kunde gå vidare. "I can start if you want to", erbjöd jag samtidigt som min hjärna arbetade klyftigt med något jag kunde dela med mig av, något som inte var för personligt men inte heller något som många redan visste. Phelix bara tittade på mig som om jag liknade ett ufo, vilket jag troligen också gjorde. Jag hummade ett bra tag innan jag kom på en bra information jag gärna delade med mig av. "I really love to art and should I be honest I'm pretty good at it too", log jag malligt medan jag tittar på killen mitt emot mig som såg ut som ett rakt sträck genom hela ansiktet - ingen min. Han nickade och ryckte på axlarna. 
"I thought you would tell me something someone didn't know about you but if it's that hard I'll tell you a secret no one else know about me.', han harklade sig, tog ett djupt andetag innan han fortsatte. "This last four years have been tragically horrible for me. I did lost the person I loved with all my heart and to know I'll never see her again hurts the most.", hans röst lät känslokall och hård, som om han inte riktigt ville visa hur sårad han egentligen var, som att han byggt upp en mur inom sig som han inte lät någon annan komma innanför. Han fortsatte utan kontroll medan hans blick var riktat bort mot ingången till restaurangen. "This woman was my mother. The only person who actually loved me, who appreciated me for who I was, the only girl in my world plainly. When she died, I was so sad and hurt that I just wanted to die, you know. I wanted to die with her, but then I realized the only thing she wanted me to do and that was to live my life and take care of it, trying to be happy. My dad really doesn't care about me and are often out for business so most of the time I am living by myself in my apartment.", mållöst satt jag på min stol och inspekterade min kompis mitt emot mig med spända käkar, han verkade mest arg på något. Det fanns mycket jag ville fråga och veta mer av, men jag ville inte riskera att göra något sådant mot en person som faktiskt öppnat sig mer till mig än min egen pojkvän gjorde och konstigt nog så gillade jag att höra Phelix historia, på något sätt så fick jag en annan bild av honom. 
"I'm so sorry, man. I don't know what to say.", mumlade jag med tårarna i ögonen och gråten i halsen. Som jag räknade med så ruskade han endast på huvudet och försökte mest skratta bort det hela, men hela skrattet blev bara obehagligt och påtvingat när jag visste hur han led av detta. "This made me pretty sad and I really want to be by your side when you needs me."
"That's the thing, I don't want to. That is why people don't know about me and my family because I don't want people care about me just because of that, did really people care they would do it even if they didn't know about my mom. You know what? No one really cares anyway, not even you so stop saying that. You wouldn't care if it wasn't because of this, would you?", hans röst lät sårad och ledsen. Flera tårar bildades i mina ögon och skuldkänslorna över det jag sade till han i början av veckan flödade över mig, hur kunde jag vara en sån idiot? Det fanns ingenting jag kunde göra för att hans mamma skulle komma tillbaka & de gjorde mig förkrossad inuti. 
"Right..", mumlade jag fjolligt och torkade försiktigt bort tårarna som runnit ner från mina kinder. Innerst inne brydde jag mig om honom redan första dagen vi setts på min fest, från och med den dagen hade denne kille betytt något för mig, men utan att fått det bevisat. Nu var det ingen skillnad, jag var fortfarande tillsammans med Adrian och det var ett under att han inte reagerat på att jag tillbringade tid med Phelix ännu. Killen mitt emot mig började genast skriva i boken samtidigt som han då och då sköt undan det ljusbruna håret ifrån ansiktet. Jag harklade mig plötsligt, fick hans uppmärksamhet och tvingade mig själv att berätta saken jag aldrig någonsin berättat för någon, men kunde Phelix öppna sig så kunde jag det också...
--------------
En ipadskriven del! Skulle egentligen inte kunnit skriva denna helgen så om det blev lite konstigt så ber jag om ursäkt, är inte van att skriva på paddan haha ;) nästa veckas uppdatering får vi se hur det blir med jag har två viktiga prov och tre läxor som ska bara klara. Jag ska göra de jag kan för att få ut kapitel på dagar jag sagt men eftersom det blir ganska tajt om tid så måste bloggen komma lite utanför tyvärr. Hoppas ni förstår! 

Kommentera nu och gör min dag till de bättre!❤️

back for you, chapter 12 - awkvard

8
Tidigare;
"Hey babe, I didn't expect you here!", konstaterade Adrian glatt medans han kommit ner ifrån trappan. Jag harklade mig smått innan jag gick in i hans öppna armar. 
"I love you, Adrian.", yttrade jag självsäkert innan jag slet mig ur hans famn. Han skrattade kallt och ryckte på axlarna. 
"Love you too, sexy.", flinade han medans hans ögonbryn var höjda, jag log svagt och nickade på huvudet. Även om det inte lät så förutsägbart så var det precis dom orden jag behövde få höra ifrån honom och hur oäkta det än lät så brydde jag mig inte speciellt mycket, just nu behövde jag bara komma hemifrån ett tag.

 ♥ Liams Perspektiv ♥ 
"Okay, so have I got it right.. You have a disappeared sister who might be the hot girl on the photos and as you also hung out with yesterday and also told you to stay away from her?", frågade Niall förvirrat, som en slags sammanfattning om vad Zayn nydligen hade berättat. Vi visste ju att Zayn hade en försvunnen syster och jag personligen hade ju mina aningar om hennes utseende och sånna saker, men att hon skulle vara så snygg hade jag inte riktigt förväntat mig, dessutom kändes det ganska obekvämt att veta nu att Zayn hade näst intill stalkat henne tills han funnit någon som kunde ha varit hans försvunna syster. Även om det lät logiskt när han berättade om henne och allt dom pratat om så var jag, och resten av oss utom Harry och Zayn, väldigt förvirrade.
"Correct.", rättade Zayn ytligt och insåg nu själv hur läskigt det hela lät. Han ruskade på huvudet snabbt och harklade sig lustigt. "Well I know it sounds stupid and weird but I really like her, I have missed her for so many years and now I probably have found her.", han slog sig ner i en ledig fotölj och förde blicken vidare över rummet där den slutligen stannade på mig, han ville förmodligen att jag skulle säga något nu eftersom jag praktiskt taget varit tyst nästan hela tiden och det var möjligt att han hade rätt, jag svalde hårt innan jag öppnade min inte så pratglada mun.
"Zayn, It does sounds pretty scary the whole thing about her but I really understands you, we all do and as your friends I'm pretty sure we'll help you to come her closer.", även om jag inte gillade idén så särskillt mycket och att det absolut inte var bra för bandet så var det vår plikt att hjälpa en vän. Men vi i princip gick bakom ryggen på både vårat team och fansen, något som kanske inte kändes sådär väldigt bra.
"One question.. Does Perrie know about this 'Alexia -thing' because I feel really uncomfortable with this. I don't like it at all, at least not that we're like stalking her until she will talk to you, Zayn.", muttrade Louis fundersamt medans han satte benen i kors. Jag nickade på huvudet instämmande och kände mest att det hela började bli en aning stelt. Trots att det gått flera tiotals minuter så hade jag fortfarande inte riktigt kunnat föreställt mig att Zayn faktiskt hittat sin eftertraktade syster. På ett sätt gjorde det mig glad då jag förstod att det gjorde en av mina bästa vänner glad, men samtidigt kunde jag inte låta bli att oroa mig över konsekvenserna om vi verkligen ställde till det med denna tjejen.
"I was going to tell her yesterday but some other problems came up.", sade han bara med en ynklig ton, med det så förstod vi alla fyra att det var ett problem som var allt för personligt och hade med deras förhållande att göra, därför så ifrågasatte varken jag eller dom andra hans så kallade 'problem' och vi gick vidare med vårat prat om Alexia. Men konversationen om henne dog ut tillslut den också precis som alla andra men jag märkte även hur våran svarthåriga vän fortfarande grubblade och funderade på något, antagligen henne, hans syster.
 
Dagen rullade på med arbete som vanligt, Harry tillsammans med Niall och Louis hade skrivit sånger tillsammans och jag & Zayn hade gjort lite allt möjligt som behövdes göra. Klockan närmade sig tre på eftermiddagen och tänkte jag efter så hade jag inte ätit något idag samtidigt så förvånades jag över att Niall inte heller klagat över en hungrig mage på hela dagen, jag flinade smått åt tanken medans jag vände blicken emot killarna som var allihopa samlade en klump på andra sidan rummet. 
"Ey, guys. I'm starving over here, do you know any small foodchain to go to because I really want to eat outside.", klargjorde jag utmattad av allt hårda arbete vi faktiskt lagt ner på denna dagen. Harry lyste upp som en glödlampa och var även snabb upp på fötterna ifrån stolen han suttit på.
"Actually, I know one. It's a long way there though, but it's a very small and cute restaurant with not so bad hamburgers."
"What are we waiting for? let's go!", den irländska stämman ifrån våran egna Niall borrade sig in i mig och jag blev som vanligt alltid lika glad över att höra hans röst, den killen visste precis hur han skulle göra för att lyfta upp gruppen om vi var halvt deprimerad. En efter en gick vi ut igenom dörren in till studion och hoppade därefter in i en och samma bil, körande mot Harry's förslag av restaurang.
 
 ♥ Alexia's Perspektiv ♥ 
Sista lektionen för dagen och fortfarande ingen Michelle har setts till under hela dagen, ärligt talat så kände jag ett stort behov av hennes närhet just nu då jag varit utan henne i flera dagar nu vilket inte alls kändes bra. Inte nog med det så var det även Engelska, vilket betydde - grupparbete. Vad jag fortfarande inte fattade med uppgiften vi fått - göra en slags scrapbook på hundra sidor med endast bilder, hemligheter och ord ifrån oss - var bra för. Dock visste jag att Phelix verkligen kämpade för bra betyg och därför tänkte jag inte vara en sådan hemsk person att jag sket i uppgiften, dessutom skadade det inte om jag kunde höja mig ifrån ett C till ett högre betyg till sommaren heller. Ledvis gick vi in i klassrummet med böckerna i handen, vissa mer exalterade än andra, men lika glad vad magister Mats för det. En ljudlös suck for ur min mun innan jag tittade mig omkring för att se efter om Phelix kommit in än, vilket han gjort och våra blickar möttes. En lätt rodnad spred sig över mina likblekta kinder och efter att himlat med ögonen så passerade jag människorna omkring mig för att ta mig till min arbetskollega. 
"This kinda sucks, huh?", frågade han när jag slog mig ner på den lediga bänken bredvid honom utan att föra huvudet upp från sina böcker. Jag ryckte nonchalant på axlarna och fokuserade en blick mot katedern där Mats satt tyst med armarna i kors, något han endast gjorde då han ville ha våran uppmärksamhet. Efter några minuter så ökades magisterns flin på läpparna och började genast prata.
"Since it is a pretty serious project about yourselves and it's the last lesson for today so I'll be nice and fair. You, together with your groupmate will take your scrapbook, all your stuff and go home. On the condition that you'll spend the time together and write, okay?", jag sneglade på Phelix som såg ut att lida precis lika mycket som jag då vi båda förstått vad det var vi skulle göra. Jag svalde hårt och tog mina Engelskaböcker i armarna innan jag reste mig upp.
"Are we going home to you or me?", frågade jag uttråkat och kände verkligen att vi inte skulle komma någon vart om vi höll på som vi gjorde, jag visste ju att Phelix egentligen inte var så här svårläst och sur, det var ju helt och hållet mitt fel, men för sitt betyg borde han faktiskt ha tänkt på hur han betedde sig. 
"Who says we need to go home? maybe we just should go to a cafée or something?", föreslog han och stirrade efter våra klasskomisar som en efter en gick ut ur klassrummet. Ärligt talat så lät ordet ´caffee´ väldigt frästande och utan tvekan så gick jag med på erbjudandet. 
 
Utan att veta det så hade Phelix både bil och körkort, något som gjorde det en aning enklare att ta oss till kaféet, eller rättaresagt - restaurangen. Skyltarna utanför visade bilder på mackor men även olika matförslag, bland annat hamburgare och pizza. 
"It is not a big one but the sandwiches are mainly good.", konstaterade han med ett smått leende på läpparna, vilket fick både mig varm och glad i hjärtat att han äntligen verkade uppskatta min närhet, tidigare hade hela hans ansikte varit ett enda stort pokerface och han hade nästan gömt sig under sin luva, nu hade han till och med dragit ner den så man såg hans brunlockiga hår. 
"Sounds okay for me.", kommenterade jag och följde med honom in. Medans vi gick så undersökte jag den lilla pricklistan som vi nästan var tvungen att följa till uppgiften jag bar i handen, bara inte i någon speciell ordning skulle punkterna komma i utan bara att dom kom med och då insåg vad nästa punkt skulle bestå av "berätta något om dig själv som ingen annan vet om dig" och det hela gjorde mig förvirrad, jag skulle sannerligen tala om för en näst intill främling om en djup hemlighet och egentligen så visste jag inte vad jag skulle tycka om det, förmodligen så skulle jag lita så mycket på min arbetspartner att jag inte ens skulle tveka på att den skulle komma ut.
"Hey, what are you gonna take? I'll order if you take a table.", jag skulle just till att insistera på att det var jag som skulle beställa då jag insåg i hans ögon att han inte ville ha några ursäkter, därför så nickade jag lydigt, berättade att jag ville ha en god macka och började sedan gå åt sidan där de tiotals borden stod tomma. Det var en väldigt gullig matkedja mådde jag säga och om stället gjorde så goda smörgåsar som Phelix sade så förvånade det mig att det inte var proppfullt av människor här nu. Röster hördes på andra sidan om ketchup och drick disken så när jag just skulle till att gå och se vilka det var så mötte jag på den jag minst anade skulle vara här, Zayn Malik. Mållöst tittade vi på varandra i flera långa sekunder innan hans - vad jag trodde - bandmedlem avbröt oss. 
"Zayn, I said you would hurry.", klagade den blonda killen bredvid honom med en lika huvtröja som Phelix hade idag. Jag lade även märke till hans irländska brytning och när han sedan tittade rakt på mig med ett par glänsande, isblåa ögon så kunde jag inte låta bli att bli halvt generad. "Isn't that..?", killen granskade mig noga men hann inte avsluta meningen förrän Zayn halvt slog till honom på armen och avslutade meningen själv. 
"Yes it is. This is my friend Alexia I told you about.", Zayn lät hård i rösten samtidigt som han tittade intensivt på mig. Jag visste inte riktigt var jag skulle säga mer än att nicka svagt och tänka på hur otroligt pinsamt det hela var. Av alla ställen i London så möttes vi ändå, trots att jag sagt att jag inte ville ha något med han att göra mer så kunde jag inte låta bli att vara nyfiken om vem denna snygging bredvid Zayn var. 
"Yeah, we're here to do a schoolproject though, so maybe we'll see each other later?", jag visste ju om hans bandmedlem Harry och jag kände igen dem alla till utseendet, men att sätta namn på dom var snäppet svårare. 
"Alexia..?", hastigt vände jag mig om och såg på min brunhåriga klasskompis med en stor bricka i handen. Jag sträckte på ryggen, sade hej då till Zayn och hans kompis samtidigt som jag vände mig om och tog fotstegen emot bordet Phelix nu slagit sig ner vid. "Who are them?", frågade han halvt nyfiket och halvt rädd, säkert rädd för att det skulle vara Adrian. 
"It's just Zayn with friends. You know, One Direction?", sade jag och drog sedan blicken över bordet där två halvdelade mackor låg bredvid varandra. Faktiskt så såg det väldigt smaskigt ut. 
"Are they your friends?", frågade han häpet medans han redan högg in på hans egna macka. Jag skrockade lite lätt och skakade snabbt på huvudet. 
"I don't really know but Zayn and I have been hooking up a few times, all by random.", sade jag och märkte själv hur märkligt det hela lät. Dessutom så valde jag att inte nämna den senaste gången vi två 'hängt' då det bara gick fel helt enkelt, men sanningen var ju att de gånger vi krockat ihop med varandra var ju av en slump.. eller?
En harkling bredvid mig hördes och både jag & Phelix tittade av förvåning på den brunhåriga killen med svag skäggstubb omkring hans haka. 
"Uhm I'm Louis, Zayn's friend. Why can't you take your food over to us and just hang out?", frågade han glatt samtidigt som hans röst lät väldigt exalterat och förnurligt, som om han nästan slagit vad om det hela. Jag och Phelix tittade förvånat och snopet på varandra med storögda ögon samtidigt som något sade mig att vi varken skulle kunna plugga eller äta ifred...

Så, ja vad skulle vi göra utan bästa Louis? :) Skrev delen under stress men jag hoppas ni gillar det, jag blev nöjd och vad tror ni kommer hända nu? Kommentera era tankar och åsikter sötnosar!!