take chances, chapter 47

11
Tidigare;
"I'm not sure about everything you just said, but thank you. It was nice to meet you again.", jag pressade fram ett leende till henne medans jag såg in i hennes intensiva ögon. Jag skulle verkligen sakna livet tillsammans med One Direction och dess gäng, men om jag skulle gå vidare så var det enda sättet att stänga ute både killarna och flickvännerna för ett tag. Men en sak var säker, jag saknade Louis så mitt hjärta nästan inte klarade det. 

I och med att mamma dragit ut på stan och shoppat med Veronica så fick jag och min far äntligen lite kvalitéstid tillsammans. Det var sällan vi gjorde något helt ensamma och efter två tunga dagar inomhus efter händelsen i studion där jag träffade Louis så hade jag bara hållt mig inne. Något pappa störde sig på och bestämde sig för att jag istället skulle ha en myskväll med honom eftersom jag annars bara skulle legat inne i mitt rum. 
Vädret var ovanligt dåligt och regnet öste ner på marken. Enligt mig så var det riktigt mysigt med regn, jag gillade att höra de smackra mot fönstrerna medans jag själv låg med tända ljus framför mig omvirad i en filt framför en film. Det var svårt att gå vidare ifrån Louis som jag försökt att övertalat mig själv flera gånger om att han är en dålig kille för mig, men ändå fanns han kvar i mina tankar dag ut och dag in. 
"How's life upstairs then?", frågade pappa retsamt medans han slog sig ner bredvid mig i den svarta soffan omringad av vita kuddar. Jag flinade åt honom medans jag ryckte på axlarna. Han skrockade till och lade en arm över mig. 
"People always leave, but sometimes they come back.", jag tittade upp på min far som plötsligt sagt något som inte var likt honom. Han brukade inte vara så.. djup. Han flinade ännu en gång och denna gång var det hans tur att rycka på axlarna. "A good friend of mine always said that before.", mumlade han och verkade nästan förstå precis vad jag gick igenom. Jag vågade inte fråga, men egentligen så visste jag inte hur det gick till när han och mamma blev tillsammans, det enda jag visste var att dom träffades genom farfars jobb inom musikbranchen. Tanken slog mig att det var nästan precis så jag hade träffat Louis. Med uppspärrade ögon tittade jag på mannen bredvid mig som såg ut mot fönstret med ett leende på läpparna, han verkade nästan vara i sin egen värld. 
"What's on your mind?", frågade jag plötsligt utan att ens tänka mig för. Även om jag och pappa haft en rätt så bra relation till varandra så var känslor och sånna saker aldrig något jag pratade med varken honom eller mor min om. Kanske skulle det ändras på det nu. 
"You know.. Me and mom did the same mistake as you and Louis. We weren't really together yet but I still screw it up. I slept with an another girl in that time and I was really stupid. But I fought for her, it took a few months, but I was waiting for her all the time and one day, she forgave me, we got three wonderful kids and then we promised each other to always be together, and since then it has been me and your mother.", hans historia fick verkligen mig att stanna till, ta in allting och tänka tillbaka. Berättelsen var läskigt likt min egen och jag var verkligen glad över att pappa gjorde som han gjort. Kämpat i flera månader för att få den han älskade, jag lutade huvudet mot hans axel och mumlade ett svagt 'tack'. "Even if you and Louis have it hard right now, I promise that he will get things right again, I know him and he would fight for you like I did for your mother, I'm pretty sure about that.", jag smålog lite medans jag satte mig ordentligt upp igen så våra ögon möttes. Min far var långt ifrån vacker till utseendet som mamma var, men han var fortfarande min fader och enligt mig var han den finaste pappan någonsin. 
"I doubt that he would do it for me, but thank you anyway.", sade jag i en nästan viskning medans jag sneglade mot ljusen som så fint lyste ifrån bordet framför oss. "I love you dad."
"I love you too, sweetheart."
 
"WHAT is this?", jag måste ha somnat till och lika så pappa då vi båda blev rädda så vi ryckte till när vi hörde mammas gälla röst komma emot oss. I sin hand hade hon ett brev i handen som hon höll i ett stadigt grepp. Eftersom jag nydligen vaknat till så kunde jag omöjligt svara på vad det stod i brevet, men jag antog att det inte alls var något positivt. "Katelyn, I'm sorry but you can't go to this. I don't wanna see you embarrassing yourself.", hennes röst lät hård men samtidigt så otroligt osäker. Hon visste ingenting om mig och förvirrat tittade jag på henne som fortfarande hade skorna på sig och blöta kläder efter det ösande regnet. 
"What is it?", frågade jag och tittade på pappa som satt tyst på stället. Mamma suckade och slängde brevet på bordet framför mig. 
"Who did this? You can't really sing, can you?", jag suckade och tittade besviket på min mamma. Hon hade aldrig hört mig sjunga och tog redan för givet att jag inte kunde det. Utan att ens titta på brevet så ställde jag mig upp, tog upp papperna från bordet och ställde mig framför min mamma. 
"Oh really mom? you haven't even heard me sung and you don't know anything about me.", skrek jag rakt i hennes ansikte. Jag tittade bak på pappa som hade stora ögon han också, precis som damen framför mig. Hon hade nog inte förväntat mig ett sådant svar ifrån mig, lilla mig som alltid var den snälla i familjen. "Go and check YouTube, search on my name and look at the first video of me singing on a karaokebar. After that can you come to me and tell me that I can't sing.", yttrade jag bestämmt och argt medans jag lade benen på ryggen och for upp för trapporna. Jag kunde höra hur mamma suckade tröttsamt och pappa sade något som att det hela var onödigt sagt. Egentligen kanske jag överdrev då jag aldrig låtit dom hört mig sjunga, men samtidigt gillade jag inte när folk tog mig för givet och sa saker som dom antagligen inte visste något om, som min sångröst till ett exempel. 
Tumblr
 
"Katelyn Ross, a pleasure to hear your voice on this disc. It came a bit fast but when a good friend of mine came and left this letter on my desk, I couldn't let it be. So I listen to your voice and I'd really love to hear it live. What about come to our studio as soon as you see this, I'm at work Monday - Sathurday between 8am and 10pm, came to the adress I'll write on the back and I hope I'll see you soon. 
Sincerely, Simon Cowell." 
 
Det handskrivna brevet var svårt att ta in, för det första så visste jag inte alls hur han fått tag i min röst då han förmodligen hade många vänner som kanske skickat in min röst, därför vågade jag inte ana någonting om vem det kan ha varit som gjorde detta för mig. För det andra så var jag osäker på om detta var ett skämt eller inte, om det var det så var det ju inte roligt precis. Dock fick jag tillbaka en kopia av skivan som hade skickats in till Simon och jag antog att han hade originalet, men då var bara frågan, skulle jag våga gå dit och provsjunga inför en person som även mina föräldrar haft kontakt med i tidigare omständigheter? jag suckade samtidigt som jag smålog lite, min dröm kanske skulle bli en verklighet.. Skulle jag bara våga ta klivet över tröskeln och följa den?
En plötslig knackning hördes och innan jag ens hunnit säga något så stod mina båda målsmannar innanför dörren. Jag suckade och tittade på dom, mamma hade en tår i ögat medans pappa såg mer eller mindre stolt ut. 
"I didn't expect you that good, honey. Why haven't you let us see your talent before?", frågade mamma ärligt och gick närmare mig. Jag tittade ner i brevet igen innan jag såg upp mot mor och far igen. "I'm so sorry for what I said before, I could never know.", mumade hon och slog sig ovälkommen ner i min säng. Pappa följde hennes exempel och där satt dom båda med leenden på läpparna.
"It has always been Katherine's thing to sing, you know. I have never seen myself as good as her, but when Louis told me how good I was, I couldn't think anything else.", muttrade jag och tog ett djupt andetag. "I want this, I want to go my own way and be something more than a girl with the good grades. I will go and see Simon Cowell right now.", konstaterade jag bestämt och ställde mig upp. Vad jag trott direkt var att jag skulle få protester, att dom såg Cowell som en slags konkurrent eller att dom ville att jag skulle sjunga för deras företag, men istället ställde dom sig också upp och nickade stolt. 
"My little girl, I'm so proud of you and you really deserve this chance. Simon is a very good manager, we are very glad that it's him of all the others.", log pappa och höll upp armarna stort. Tveksamt och chockat gick jag in i hans omfamning och snart stod vi alla tre i en gruppkram. Jag hade aldrig trott att det hela skulle gå så snabbt och enkelt. 

Ledsen för jag hoppar så mycket då jag flyttade fram dagarna 2 dagar till.. Men jag lärde slänga in något snabbt nu då jag verkligen ville få ut ett kapitel idag, för er skull! Har ju lov och fyllde 15 igår. Så har haft rätt mycket att göra dom senaste dagarna då min pappa fyllde dagen innan mig och imorgon ska jag bort hela dagen, därför kände jag att detta kapitel skulle komma ut idag.. 
Vad säger ni då? Kommentera gärna :) 
 

take chances, chapter 46

7
Tidigare;
"Nice to meet some of your friends, Katie.", konstaterade Philip väldigt glatt och ruffsade till mig lite i håret. Jag himlade med ögonen och ryckte på axlarna. 
"If you want to you can just come over and hang out sometime, We will stay the rest of the week", lovade jag och tittade mot min vän bredvid mig som endast nickade hoppfullt, förmodligen glad över att ha någon annan än Jonathan här. 
"That would be nice.", kommenterade Philip och log ett leende. 

~ En vecka senare ~
Hur jag skulle gå tillväga med att få tillbaka tjejen jag älskade mest var fortfarande ett frågetecken i huvudet. En vecka hade gått sedan jag klantat mig så otroligt och jag hade varken hört någonting ifrån Katelyn eller Fiona. Fiona, den blonda flickan ingen egentligen gillade, hur i satan hade jag kunnat vara så dum? mitt hjärta gjorde ont så fort jag tänkte på vad jag hade gjort och ännu ondare gjorde det att bli ignorerad av Katelyn. Som om det inte var nog med problem så var hennes föräldrar - vårat management - extremt besvikna på mig och självklart gav det hela bandet problem. Elisabeth sade dock ingenting som sårade mig mer, det var väl mer saker som jag redan visste som tillexempel att jag skulle ignorera telefonsamtal och liknande händelser. 
"So you'll go to the studio today, move her voice on a disc and after that send it to a big company?", frågade Niall förvirrat. Det var i varje fall det som var planen och inget skulle hindra mig ifrån att göra det. Inte för att det kanske skulle göra någon nytta för min del men hon behövde få sin röst visad för någon som skulle kunna göra henne till stor, hon förtjänade det verkligen. 
"Yep, that's right.", log jag svagt och knöt på mig andra skon av mina svarta Vans. Eftersom solen lyste någolunda idag så tänkte jag mig att jag skulle ta en liten promenad ner till studion, vi var lediga i tre veckor till och förmodligen så skulle jag ha all tid i världen till att fixa det som behövdes. 
"Yeah, good luck.", peppade den glada irländaren som hade varit ovanligt glad dom senaste dagarna, jag hade endast haft min planering och Katie i huvudes att jag nästan glömt bort resten av mina vänner, därför nu när jag hade honom så nära mig kunde jag lika gärna fråga honom. 
"Niall, why are you so happy? is it something special?", frågade jag förvånat och ställde mig ordentligt upp. Medans jag letade lägenhet i Manchester så hade jag faktiskt hoppat omkring bland olika boenden under dessa veckor, denna gång var det Niall som fick stå ut med mig. 
"Nah, not really. Stefan and Elisabeth said it was good for me to be together with Sarah, you know I was pretty scared to tell them but now I'm feeling good. They accepted the fact that I'm love.", sa han stolt medans ett stort leende klistrades på hans läppar. Faktiskt var jag glad för hans skull men ändå hade jag inte förväntat mig något annat heller, teamet vi i nuläget jobbade med var snälla och nytänkande, vi fick dejta näst intill vilka vi ville utan att dom brydde sig så speciellt mycket och det var skönt att veta att man hade det stödet ifrån cheferna. "You miss her, don't you?" 
"Everyday, Nialler. Everyday.", mumlade jag medans jag nickade svagt. Vi hade inte snackat om tjejer så mycket den senaste tiden då vi efter Liams fest gått olika vägar. Liam var i Wolverhampton med Sophia, Harry åkte tillbaka till LA, Zayn tillbringade tid med Perrie så det var bara jag och Niall kvarstående, dock tillsammans med Sarah men eftersom jag gillade den tjejen så hade jag verkligen ingenting emot att få umgås med henne och Niall. Dessutom så blev jag glad åt att se hur lycklig min vän var, det var huvudsaken. 
"You do the right things, Louis. Your plan is a good one and even if you wouldn't make it, you did her a chance to satisfy her dreams.", det var sant. Den blondhåriga killen stod lutad mot hallväggen medans han iakktog mig noga. Jag nickade intämmande och sade ett sista hej då innan jag begärde mig ut. 
 
Det kändes att hösten närmade sig då värmen i luften inte alls var tillämplig för shorts och T-shirt som jag hade på mig. Dock blåste det väldigt mycket så mössan på mitt huvud hjälpte håret att hålla sig på plats. Enkelt klickade jag in koden som skulle leda mig in till studion men det som förvånade mig mest var att det lyste innifrån. En suck for ur mig innan jag klev innanför dörren och ljud ifrån klackskor kom emot mig. Mina ögon spärrades upp när jag såg vem som befann sig knappt två meter ifrån mig och den där stöten i kroppen varje gång jag såg henne kände jag genast. 
"Katelyn.", nästan viskade jag medans jag tittade in i hennes grönbruna ögon som var fyllda av hat, svek och tårar. Hon var så vacker, helt perfekt och det kändes helt fel att se henne såhär förkrossad. Hennes blick vändes snabbt ner mot golvet och flackade överallt där inte våran ögonkontakt möttes. Hennes hår var utsläppt och dom fina lockarna matchade som vanligt hennes gyllenblonda färg. 
"What are you doing here, Louis?", frågade hon med ett tonläge som gjorde mig osäker. Det verkade inte som om hon var speciellt ledsen, eller arg heller. Men inte heller den glada tonen som alltid fick mig att rysa av behag. Hon såg så.. Stark ut. 
"I'm just.. I had to take a break from everything and just went here for a chance to thinking.", ljög jag, i hopp om att hon skulle tro på det. Jag ville inte att hon skulle veta vad jag gjorde här, jag ville att det skulle komma som en överraskning. "And you, what are you doing here?", jag ville fortfarande se henne i ögonen, men även visste jag att det var det om gjorde henne svag. Var hon osäker så var ögonkontakt det sista hon ville ha. 
"I picked up my stuff.. I'm not gonna work for you anymore.", sade hon och satte sig ner på golvet. Hennes ord kom som en chock och det hela kändes så meningslöst, det var jobbigt att veta att jag inte skulle få se henne varje dag längre men samtidigt kanske det var bäst så. "As I told you before, this is my second place. I'm going here when I need to think and stuff like that.", suckade hon och drog en frustrerad hand genom håret. Jag nickade och slog mig ner på golvet bredvid henne. 
"Are you going to shut me out forever? ignore my phonecalls, my messages and everytime I wanna talk to you?"
"Don't you understand?", äntligen mötte hon mina ögon med hennes och tårar befann sig där, precis som på mina. "I don't wanna see you again, Louis. Ever. You broke my heart totally. You was cheating on me. I thought you were different but I had so wrong about you, boy. We're done, I'm done and please don't follow me, okay?", hon reste sig hastigt och förbryllat upp på benen igen medans hon tog långa steg ut mot dörren.
"I made a mistake, Katelyn. I miss you.", för ett ögonblick - när hon stannade upp - trodde jag att hon skulle komma tillbaka till mig, att hon skulle fortsätta lyssna på det jag hade att säga, men när jag sedan hörde klackarna klamra längre och längre ifrån mig och en dörr som öppnades men stängdes lika snabbt igen, visste jag att hon inte skulle komma tillbaka. Min chans var över. 
 
En vecka hade gått. Allt var okej mellan mig & Luke. Patricia turnerade med Justin Bieber och Jonathan tränade extra mycket fotboll. Det var som det var innan all kärlek kom emellan om man såg det så. En sak som bara inte gick att undgå hur mycket jag än försökte, det var att låtsas som att Louis aldrig existerat. Han for i mina tankar dagligen, varje timme, minut och sekund. Han kom in i mitt liv, gjorde mig lycklig och kär, men lämnade mig med ett brustet hjärta. Dessutom tvingades jag att se honom varje dag ändå i tidningarna och inte tala om sociala medier, det var verkligen kaos överallt och inte gjorde det bättre av att träffa och se honom i studion idag heller. Mitt hjärta slog lika fort som varje gång jag såg honom men samtidigt så ville stenen i min mage inte försvinna. Fjärillarna som fanns där som tidigare var borta och verkade heller inte vilja komma tillbaka. Det var fel av mig att gå till studion att tänka då jag visste att detta kunde ha hänt, men jag ångrade det samtidigt inte då jag fick chansen att säga ett sista hej då till honom. Vad han gjorde där visste jag inte men inte riktigt trodde jag på att han endast var där för att "tänka".
"Katelyn?", en röst hördes bakom mig och snabbt vände jag mig om. Sarah, åh aldrig hade jag varit så glad av att se henne som nu. Ärligt talat hade jag faktiskt saknat henne. "Oh honey, how are you?", frågade hon medans hennes armar hamnade runt omkring mig. Fort hade jag försvinnit ut ur studion och gått till närmaste park för att sätta mig. Det var faktiskt fint väder ute och det kändes skönt att bara kunna njuta utav Englands sol, den var ju trots allt inte så vanlig här i trakterna. 
"To be honest, I'm in a terrible state right now.", snörplade jag medans jag lät första tåren rinna ner från min kind. Hennes hand drog längs min rygg fram och tillbaka medans jag borrade ner huvudet i hennes smala nacke. 
"Niall told me about Louis. I'm sorry.", sade hon och suckade lite. "I have nothing to do with this but.. He really miss you, you were everything he had and I know he regret it.", viskade hon och ställde sig upp från parkbänken igen. Eftersom hon bodde i London vad jag förstått så anade jag att hon var här med Niall för stunden. "And by the way.. It really sucked when you weren't on the party. I missed you though.", log hon innan hon klappade mig på huvudet, påväg att gå. 
"Louis has been pretty low lately, he made a big mistake and I'm not the right to judge, but I know he won't give up on you, Katie. You're a great girl.", hennes sockersöta leende var så äkta det kunde bli och det var helt sjukt hur snäll hon var, den gulliga brunetten som Niall föll för, och jag förstod honom, hon var toppen. 
"I'm not sure about everything you just said, but thank you. It was nice to meet you again.", jag pressade fram ett leende till henne medans jag såg in i hennes intensiva ögon. Jag skulle verkligen sakna livet tillsammans med One Direction och dess gäng, men om jag skulle gå vidare så var det enda sättet att stänga ute både killarna och flickvännerna för ett tag. Men en sak var säker, jag saknade Louis så mitt hjärta nästan inte klarade det. 

Just nu vill jag bara få denna novell överstökad för att förmodligen få börja på min nya. Den kommer dock vara annorlunda men jag hoppas att ni kommer gilla den. Så, vad tycker ni om Louis plan? om ni inte förstod det så kommer ni nog förstå senare. Jag vet inte hur många fler delar det blir, men jag jobbar på att få ett bra avslut nu i varje fall :) 
 
Kommentera?
 
 

take chances, chapter 45

10
Tidigare;
Tweeten kändes som hundra knivhugg i hjärtat samtidigt, och det var jag värd. Det fanns inget mer att leva för och det hela var endast mitt fel, mitt jävla fel och ingen annans. Detta kunde bara inte sluta bra. 
"What the hell should I do? can anyone please help me!?", bad jag desperat och slog händerna framför mitt numera röda ansikte. En hand kändes på min axel och innan jag visste ordet av det så stod Harry med en arm kring mig utan att säga ett ord. Men tro mig - det behövdes inte. 
"As it looks like right now, you can't do something. She didn't answer you before and she will probably not do it later today either, man.", sade Zayn från köksbordet. Jag nickade och försökte komma på hur jag skulle få Katelyn vid min sida igen, något jag visste skulle bli svårt. 

Att se hur förkrossad och ångerfull Louis var idag var verkligen inte kul. Det var inte likt honom att göra något sånt här när han aldrig gjort det förut, men vad var det som hade gjort honom så tanklös att göra en sådan sak? jag var faktiskt otroligt besviken på personen jag aldrig någonsin skulle kunna göra något som att vara otrogen. Dock kunde jag ändå inte låta bli att vilja ta tillbaka det jag sade om att jag endast var på Katelyns sida i det hela, det var ju självklart inte så men jag ville tala om för Louis att det han gjorde var helt fel. Det var när tårarna i hans ögon flödade upp och en ledsen kille visades som jag faktiskt fick skuldkänslor för det jag sagt tidigare, men det nämnde jag inte. 
"Have you any ideas of what you can do to get her back?", frågade Niall allvarligt, även om en liten gnista nyfikenhet befann sig i hans kristallblåa ögon. Louis kom närmare då han och Harry stod mitt i gången från kylskåpet till köksbordet. Vi makade åt oss och plötsligt satt alla fem vid det runda lilla bordet. Även om jag var besviken så var jag glad, det var inte ofta det bara var oss killar så på ett sätt var det en bra grej, jag hade ju trots allt fått världens bästa födelsedag föregående dagen. 
"No. It's not like I've planned that this would happen.", utbrast Louis med händerna framför sig i en frustrerad gest. Vi alla ryggade tillbaka en aning medans en orolig blick stirrade våran rödögda Tommo. "I've thought about to do something who she loves, but I don't really know if it's any good plan, you know.", orsäkert tittade han upp mot oss och ryckte på axlarna. Ett brett litet leende spred sig på mina läppar när jag hörde ordet 'plan' då jag visste hur kreativa Louis planer faktiskt brukade vara, han var alltid den spontana av oss och även kom med dom bästa idéerna, därför så tvekade jag inte en sekund på att det var något bra han tänkt ut. 
"That's great. Let us hear!", småflinade Harry som började hälla upp flingor i sin tallrik. 
"Katelyn, Can I talk to you alone for a minute?", Lukes blick brännde i min rygg och snabbt tittade jag dit, gav med mig ett svagt leende medans jag nickade. Även om det var över mellan Fiona och honom så kunde jag ändå inte riktigt komma över det han gjort mot mig dom senaste gångerna vi umgåts. Det var även därför jag nästan undvikit honom den senaste timmen mina vänner befunnit sig här. "C'mon then.", sade han och räckte ut sin hand på golvet där han stod. Tveksamt tittade jag på den stora handflatan som säkert var tre gånger så större som min egen, innan jag drog en djup suck och grabbade tag i den med min egen. 
"Where are we going?", frågade jag och lade mina armar i kors. Det var inte så att det var en pinsam tystnad mellan oss då vi kommit ut genom ytterdörren, men det var heller inte någon behaglig känsla heller, något mitt emellan där kanske. 
"I don't know. We may can go to the beach?", föreslog han med ett svagt leende, vilket fick även mig att le. "Listen, Katie. I know I've been such an idiot the last weeks and I'm so sorry for that.", fortsatte han medans han stannade upp, mitt på gågatan. Jag nickade och svalde hårt, fortfarande förvirrad över vad jag skulle säga.
 "I knew the whole time this would happen, you know. She would cheating on you and all that.", mumlade jag och gjorde mig beredd på en utskällning. Ett roat skratt slank ur hans mun, vilket fick mig att reagera. Han betedde sig verkligen som om hon aldrig betytt något för honom.
"I'm over it. I was sad the first hour, then I realized that she's not worth to be crying for.", konstaterade han ärligt medans han lade armen om mig. Jag log av tanken och ställde mig framför honom så våra ögon kunde mötas. "And like I said, I'm sorry for everything. I want us to be friends again, just like before, before love came between us."
"I want that too.", svarade jag i nästan en viskning medans mina tårar rullade ner från mina kinder. Idag var en dag jag var alldeles för känslig, men i stundens hetta så berodde det absolut inte på någonting dåligt. "You're my best friend and brother. We'll be friends forever and I'd never let you go.", mumlade jag medans jag lade mina armar omkring hans midja. Hans starka armar virkade sig omkring mig i ett stadigt grepp innan han pussade mig på pannan. Just nu så mådde jag ändå rätt okej med tanke på omständigheterna, men jag kunde ändå inte låta bli att tänka på allt som hänt och det var svårt att hålla masken ifrån att inte gråta för att istället klistra på ett fejkat leende. 
 
Med en sko i varje hand gick vi längs strandkanten och bara njöt av vågorna som vi lätt kunde höra komma fram och tillbaka. Vi hade under våran tid till havet hunnit att prata om mycket, men ändå inte så väldigt djupt. Men det var roligt att höra lite om hur Luke's familj hade det i Califonien och lite sånt där allmän prat. 
"So.. You're not gonna forgive Louis?", frågade han plötsligt när en tystnad lagt sig över oss. Jag sneglade upp mot honom och såg hur han drog handen genom sitt svarta hår medans han hade blicken framåt. Att folket omkring oss verkade väldigt nyfikna på oss var ingen nyhet, det var ofta att vi fick blickar på oss. Speciellt som små, både jag tillsammans med Luke och Jonathan då vi ofta kunde bete oss som gamla par ibland. 
"Should you forgive Fiona?", frågade jag i en slags motfråga. Han suckade och ryckte på axlarna. 
"It isn't the same by me, you know. Me and Fiona weren't together when it happened so I haven't something to say. Whatever, I asked first.", flinade han och puttade till mig lite i armen. Jag suckade och fortsatte att ha min blick framåt medans jag svarade. 
"I'm not sure. I really love him, I do. But I can never trust him anymore, I'm confused and afraid."
"Afraid of what?", frågade han medans han stannade upp. Jag följde hans exampel medans jag tog modet till fånga och tittade in i hans ögon, utan någon som helst kontakt med resten av folket omkring oss. 
"To never get over him.", muttrade jag och blundade för en sekund. Jag vägrade att gråta offentligt och speciellt då jag visste att i NY kryllade det av galna fotografer. "It scares me how much one person can effect me like he does." 
Med Luke's enkla nickning så avslutades även den konversationen. Den sista tiden i New York ville jag verkligen kunna njuta av och tillsammans med mina tre allra bästa vänner så skulle det inte bli så särskillt svårt. 
 
"Ey, Katelyn!", en röst som jag kände igen kom ifrån strandbaren och osäkert så övervägde jag att titta dit för att se om det var han jag trodde det var. "Hey!", några meter ifrån mig stod han där i dörröppningen till kiosken, Philip, med sina solglasögon och bara överkropp. Jag kollade upp mot Luke som verkade ganska glad över att se någon i hans egen ålder här. 
"Hi.", mumlade jag och började gå mot hans håll. Det var ju inte precis så att sist vi sågs hade slutat så bra, men och andra sidan, vad hade den där lilla kindpussen för betydelse nu? jag suckade och jag tillsammans med Luke mötte vi Philip på halva vägen. 
"Okay.. I'm not really good to speak about this but.. I'm very sorry for what I did and the problems I probably accomplished with. I was drunk and.. Oh shit.. I'm serious, I felt so bad about it the day after.", dom uppspärrade ögonen och den ärliga tonen i hans röst fick mig att tro honom. Han var en schysst kille och tanken av att han försökt pussa mig gjorde mig generad. Även om jag också hade lite alkohol i mig så var jag ändå stark nog för att stå emot Philips perfekta läppar, vilket inte min så kallade pojkvän verkade kunna. 
"It's okay, yeah?", sade jag snabbt innan jag lade en hand på hans axel. "You don't have to be sorry, it was just a kiss on the cheek you know.", log jag brett och lade huvudet lite på snedd. Även hur falskt mitt leende än var så gick den blonda killen framför mig på det ändå, och det var huvudsaken. "And this is my best friend Luke. Patricia and Jonathan are at home right now. Luke, this is Katherine's old friend Philip.", jag presenterade dom för varandra medans jag såg hur dom båda tog varandra i handen strax därefter. 
"Nice to meet some of your friends, Katie.", konstaterade Philip väldigt glatt och ruffsade till mig lite i håret. Jag himlade med ögonen och ryckte på axlarna. 
"If you want to you can just come over and hang out sometime, We will stay the rest of the week", lovade jag och tittade mot min vän bredvid mig som endast nickade hoppfullt, förmodligen glad över att ha någon annan än Jonathan här. 
"That would be nice.", kommenterade Philip och log ett leende. 

I nästa del så är det "En vecka senare". Vad tror ni händer då??
 

Allmänt; Har nyss börjat kolla på One Tree Hill å måste säga att det är en av de bästa Serierna jag sett.. har ni aldrig sett den borde ni kolla å med nio säsonger så har man ju ngt att göra i alla fall.. Ni som har sett serien.. Vad tycker ni om den? :D Älskar Nathan och Haley, helt galet vad kär jag är i dom.. Gillar dom nästan lika mycket som Louis och Eleanor ;) 

take chances, chapter 44

10
Tidigare;
"Someday you have to talk to him.", mumlade Luke ifrån skrivbordsstolen på andra sidan rummet. Jag nickade instämmande och såg även Jonathan göra det också,  jag visste att snacka känslor med mig och Katelyn var något både Herr Daniels och Mr. Erthan avskydde, men ändå så satt dom här med oss ändå och det uppskattades nog väldigt mycket av Katie skulle jag kunna tro. 
"But that day is not today.", den förkrossade blondinen korsade sina armar och tittade allvarligt mot oss. Med den blicken så förstod vi alla tre att hon verkligen var hjärtekrossad. 

Bilderna på mig och Fiona var det såklart varken jag, Katelyn eller någon annan som missat. Min jobbtelefon hade ringt konstant hela morgonen och inte nog med det så var förmodligen min flickvän fly förbannad på mig - med all rätt. Gårdagen, som jag till en visst del knappt kom ihåg, verkade ha gått alldeles för överstyr och ärligt talat så kunde jag endast skylla på alkoholen för det. Jag var förvirrad och med en hel del sprit i kroppen så gjorde jag saker jag idag ångrade. Mitt huvud värkte enormt och inte nog med det så var även hjärtat krossat på köpet. Om jag kände Katie rätt så skulle hon aldrig någonsin förlåta mig för detta och visst, jag kunde ändå förstå henne. Men jag behövde henne för att vara hel, jag var den enda som fick kalla den underbaraste tjejen i världen för min och jag skulle göra allt för att behålla henne, även om det skulle bli näst intill omöjligt.
Att jag även märkte att jag inte var i Harrys hus denna morgon fick mig att till en början blivit arg på mig själv då min första tanke var att jag även haft sex med tjejen jag egentligen inte alls tyckte om. Men när jag sedan kunde höra Zayns låga och morgontrötta stämma genom dörren så insåg jag att dom förmodligen hjälpt mig hem till någon av deras nya lägenheter & att det hela även förklarade varför jag inte kände igen mig i rummet. 
Eftersom varken jag eller någon annan ens tyckte om Fiona litegrann så antog jag att ett rejält snack skulle väntas framför mig idag, om dom andra var här visste jag inte då det enda jag hört var Zayn och Liam småviska, men innerst inne så hoppades jag att det endast var dom, en utskällning var inte direkt jag ville ha just nu, jag orkade verkligen inte det just nu varken fysiskt eller psykiskt.
Med tunga steg drog jag på mig ett par mjukisbyxor som hängde på sängkanten där jag låg, som antagligen tillhörde Zayn. Sedan hasade jag mig ut ur rummet och möttes direkt av att höstsolen lyste in genom fönstret. Första gången på flera dagar som solen faktiskt tittat fram bakom dom mörka molnen, men självklart skulle jag förmodligen inte kunna ta vara på den skinande vännen på himlen utan istället vara framför toalettlocket resten av dagen. 
"Louis, take your fat ass over here.", Harrys tonläge ekade i den vita lägenheten och det tog inte lång tid förrän jag insett att det garanterat inte bara var Liam och Zayn på platsen. Jag suckade och lät mig själv stanna upp, ta ett djupt andetag innan med långsamma steg gick mot dom småviskade rösterna som kom ifrån köket. 
"Well done, Lou. We told you yesterday that you should think about what you would do", klagade Zayn upprört medans han slog sig ner på en ledig stol. Omkring honom satt Harry, Liam och Niall. Alla var alltså på plats, kul. 
"Before you guys say something about yesterday, let me explain!", yttrade jag precis lika irriterat som min svarthåriga vän själv. Vad jag därefter skulle säga visste jag inte alls då jag inte alls hade något tal påbörjat, men detta hade ju faktiskt aldrig hänt någon av oss tidigare så någon gång kanske otrohet skulle vara den första att prata om, då hade vi åtminstonde något nytt att komma med. Tanken fick mig att vilja ge mig själv en mental örtfil och med det så öppnade jag munnen. "I was drunk, okay? My head hurts as hell and I'm still drunk. I really don't need any plaint right now.", konstaterade jag med en blick som brände sönder dom alla fyra killarna tillsammans. Det var sant, jag ville verkligen inte prata om detta då jag så väl visste att jag hade gjort fel. 
"That's a stupid excuse and you know that too, Louis! what you did was totally wrong and it's not bad for you at all. I'm actually all on Katelyns side.", Liam lät hård i rösten och med alkoholen kvar i kroppen så började jag sakta men säkert att inse vad fan jag egentligen gjort. Mina vänner var emot mig och min flickvän skulle jag förmodligen inte ens få kalla för det efter dagens slut. Hela situationen gjorde mig försvarslös och svag men jag gjorde mitt bästa för att inte gråta ut, inte än. 
"I've tried to call her.", sade jag som någon slags tröst. Men även jag visste att den ursäkten inte skulle skulle hjälpa, ingenting skulle kunna lösa detta. Jag hade verkligen ställt till det nu. "And yeah, I'm fine. Thank you for not asking!"
"Cheating is a choice man, not a mistake.", Niall som inte sagt ett ord på hela tiden öppnade munnen och hans ord fick både mig och de andra att häpna till. Det verkade inte direkt som att han var arg, mer besviken. Med tanken i bakhuvudet så slog det mig att dom alla fyra mest såg besvikna ut, även om det fanns en och en annan dödarblick här och var. Med det så kunde jag inte längre hålla det inne, tårarna som funnits i mina ögon trängde sig förbi och rann ner ifrån mina kinder. Helst hade jag hoppats på att det hela bara var en hemskt dålig mardröm som jag snart skulle vakna upp till, men efter att ha nypt mig själv i armen några gånger så var det verkligheten jag befann mig i och i verkligheten kunde verkligen allt att hända, livet var verkligen inte som en dans på röda rosor. 
"It's in fact your fault.", sade jag upprört medans jag ilsket tittade på mina bästa vänner. 
"Our fault?", ifrågasatte Liam surt och lade armarna i kors. "How the fuck could it be our fault?"
"Not your Liam. Harry, Niall and Zayn's. You invited Fiona even if I said no and now everything is fucked up!", irritationen ökade och mina tårar förvandlades från ledsen till arg. Hade aldrig hon kommit så hade aldrig detta hänt, jag hade kunnat ringt Katelyn vid det här laget och pratat ut om allt, men istället så ignorerade hon mig. 
"Don't take ut out on us, you! It's not our fault that you're such an asshole and was make out with a slut yesterday. You should be greatful because you were so close so follow her home.", Niall visade argt med avståndet mellan hans fingrar och tittade med mig med sina blåa hundögon, med detta förstod jag att vi inte skulle komma någonvart med vårat samtal så jag lät mig övertalas, det hela var komplett helt mitt fel. 
 
"I love her so much. She didn't answer on my calls and I really do need to talk to her.", gråten i min hals gjorde det nästan omöjligt för dom andra att höra mig, men kände jag dom rätt så förstod dom vad jag sade och även så visste jag att dom inte kände sig ett dugg medlidande för mig. "I'm such a dick."
"Agree.", konstaterade Harry och Liam i kör medans dom andra två satt tysta vid sina platser. Stämningen var jobbig och nästan lite pinsam. Det jag gjorde igår var en skam för hela bandet, det var så dumt gjort av mig då även mina bandmedlemar också behövde stå ut med all media som ständigt var efter oss. 
"She wants to be your girl, not one of your girls. Don't you understand? what you did yesterday was a big, big mistake and I doubt that you ever will get her back after that. At least not for now.", muttrade Zayn ärligt och lade sina armar i kors. Jag förstod vad han menade och inte ens när jag och Eleanor hade våra stunder så gjorde jag något sådant här. Vad var det egentligen som hände och hur skulle jag någonsin kunna få tillbaka tjejen i mitt liv, skulle jag lyckas?
"Ouch.", mumlade Niall från sin plats medans hans tumme rullade uppåt på telefonen. "Twitter is a mess, Louis. You've really screw it up, bro.", hans röst lät otålig medans små rynkor befann sig i hans panna och mellan ögonbrynen. "Check this.", även om jag inte ville se så gick jag mot min vilja och kollade på den förbannade tweeten som Niall höll upp, något jag i efterhand ångrade. Det gjorde bara ont i mig att veta att Katelyn var hjärtekrossad men samtidigt så önskade jag bara att jag kunde spolat tillbaka tiden och få det som var gjort - ogjort, men tyvärr var det omöjligt. 
 
Katie @Katelyn-Ross
Nothing hurts more than being disappointed by the person you thought would never hurt you.
 
Tweeten kändes som hundra knivhugg i hjärtat samtidigt, och det var jag värd. Det fanns inget mer att leva för och det hela var endast mitt fel, mitt jävla fel och ingen annans. Detta kunde bara inte sluta bra. 
"What the hell should I do? can anyone please help me!?", bad jag desperat och slog händerna framför mitt numera röda ansikte. En hand kändes på min axel och innan jag visste ordet av det så stod Harry med en arm kring mig utan att säga ett ord. Men tro mig - det behövdes inte. 
"As it looks like right now, you can't do something. She didn't answer you before and she will probably not do it later today either, man.", sade Zayn från köksbordet. Jag nickade och försökte komma på hur jag skulle få Katelyn vid min sida igen, något jag visste skulle bli svårt. 

Hur tror ni att Louis kommer att gå till väga med det hela? Kommer dom återförenas som vänner eller ett par igen? ;) Kommentera era tankar!! 
 

take chances, chapter 43

10
Tidigare;
Låten avslutades och lika så vårat dansande. Vi stod lite på sidan av och det kändes nästan som om jag var sjutton år igen, som dagarna innan jag medverkade i X Factor, jag kände mig ung och galen, precis som jag ville. 
"Louis, look in this!", innan jag hunnit reagera så pressade Fiona sina läppar mot mina medans hennes mobilkamera riktades emot oss. Jag vet inte varför, men på något vänster så lät jag det fortsätta och besvarade kyssen mer eller mindre. Jag visste att jag skulle ångra det starkt dagen efter, kanske till och med bli äcklad av mitt misstag, men för tillfället så kändes allt bra. 

Jag sneglade ner mot den lysande skärmen som för åttonde gången på bara den senaste kvarten legat och burrat. Dom första två gångerna hade jag barat ignorerat samtalet, men dom sex senaste gångerna så klickade jag på den motsvarande knappen till svara. Dels för att jag inte orkade höra vibrerandet men också för att jag inte ville se Louis nummer lysa upp hela rummet. Det var med en klump i halsen som jag klickat in på Twitter imorse då jag fått ett sms ifrån Patricia att jag skulle kolla in, med ens så förstod jag varför jag hade fleratals missade samtal från min så kallade 'pojkvän' och helt förkrossat hade jag slängt telefonen i väggen mitt emot mig. Vanligtvis tog jag inte ut min ilska på saker, men denna gång gick bara inte att undvika. Känslan som fanns inom mig i den stunden var helt obeskrivlig och att han ens kunde göra något sådant mot mig, med henne av alla tjejer. Vad var det han ville komma med det hela? ville han göra mig svartsjuk? hade det inte räckt med att jag legat och oroat mig hela dagen igår på grund av Louis, jag gick hela dagen och grubblade på om Louis verkligen tog den lilla kindpussen på allvar, men efter detta så kunde jag inte bry mig mindre. Varför skulle jag ha skuldkänslor över något som inte ens betydde något när Louis själv hungrigt strular med en annan tjej? 
Egentligen så var det inte mig själv eller ens företaget som jag brydde mig om för stunden, den jag tänkte mest på var Luke, att Fiona skulle gå bakom ryggen på honom hade jag nästan räknat ut, men att Louis Tomlinson skulle göra något sådant mot mig och min bästa vän var helt obeskrivligt, jag skulle aldrig någonsin kunna förlåta honom för detta. Min besvikelse på killen som gjort mig till den lyckligaste flickan på jorden dom senaste veckorna, var mållös. I panik hade jag hoppat ur sängen och sprungit ut, ut på gården och det var även där jag blev sittandes i säkert trettio minuter innan mamma sett mig. 
"Honey what's wrong?", frågade hon oroligt medans jag fram och tillbaka gungade på bron som ledde ner till gräset. Mina armar var omvirade kring mina ben som var uppe vid huvudet medans mitt huvud var mellan min kropp och mina knän. "Tell me, darling.", bad hon och kramade om mig hårt. Jag fortsatte att snyfta och bet mig hårt i läppen. Var det något jag hatade så var det att visa mina svaga punkter i livet, speciellt framför mina föräldrar. 
"I can't tell.", mumlade jag fram mellan andningarna och vägrade att låta min blick möta den brunhåriga kvinnan som satt och höll om mig som om jag vore liten igen. "Everything is complicated"
"You know you can talk to me about everything. Is it Louis?", frågade hon stöttande och lade sitt huvud över mitt. Utan att säga ett ord så fortsatte hon. "Whatever the thing is, I'm quite sure you'll find a way back to each other again. I can see true love in peoples eyes and the way you and Louis are looking at each other, that look can just mean love.", hennes ord stöttade inte ett dugg för att vara ärlig, snarare gjorde det saken värre. Jag visste redan att jag älskade Louis, att det var bara var honom jag älskade. Men saken var den att jag ville inte det längre. Att se bilder på den killen tillsammans med en tjej jag verkligen avskydde gjorde ont och ännu ondare gjorde det att ha tanken i huvudet att han visste, han visste precis vad jag tyckte om henne men ändå så gjorde han något sånt här. 
"I love you mom, you know it. But honesly, this time I'm pretty sure you're wrong. Right now I just wanna be alone.", mumlade jag och såg upp för första gången sedan hon kommit ut. Hennes sneda leende försvann direkt när hon såg mitt ansikte och jag förstod henne, jag var ju inte precis den snyggaste som rödögd och väldigt, väldigt ledsen. Det hela kändes som ett stort hål i hjärtat, allt kändes så tomt. Hon skulle just till att resa sig upp då dörrklockan ringde, jag tittade på min mor som log sitt busiga leende, det där leendet som fortfarande var lika vackert som min tvillingsysters leende. Min mamma var verkligen så himla vacker om jag tänkte efter. "Who is it?", frågade jag tröttsamt och hoppades innerligt att det inte alls var några till mig, speciellt inte Philip. Eller kanske Louis? nej vad skulle han göra här, han låg säkert hemma med världens huvudvärk just nu medans han mölade i sig alvedon. Jag fnös till ironiskt av tanken och hoppades för ett ögonblick att han faktiskt mådde riktigt hemskt. 
"Why don't you go and open?", föreslog hon och sträckte ut sin hand. Jag himlade med ögonen medans jag envist skakade på huvudet. 
"Nah, don't think so, huh.", muttrade jag medans jag satte armarna om min fryssna kropp. Trots att solen sken rakt på oss och det förmodligen var över tjugo grader ute så tyckte jag faktiskt att det var väldigt kallt ute. Mitt envisa ansikte vägrade att titta mot hållet där mamma och huset befann sig så därför visste jag att det enda jag kunde stirra på var utåt, mot den svarta grillen som nästan skrek om att få bli använd snart. 
"Oh, darling. I know you wanna see these people to be honest, get up and open the door.", beodrade hon, fortfarande med ett milt tonläge men samtigigt skarpt, på ett sett så man nästan inte vågade säga ifrån. 
När Veronicas namn lyst upp på min skärm blev jag först orolig, hon ringde sällan bara sådär och jag började bli bekymrad om något kanske hade hänt. Därför blev jag riktigt glad över att jag svarat och fått reda på vad det gällde. När hon frågade om jag tillsammans med Luke och Jonathan ville komma till familjen Ross den kommande dagen så fanns det inget annat svar ifrån min sida än ett självklart ja. Deras stuga var precis som min egen och som liten hade jag alltid trivts bra där, lika så mina två bästa killkompisar. 
Vad jag kände nu så var stämningen dålig, Luke hade dock inte sett bilderna ännu som vi andra hade. Men eftersom vi inte riktigt var säker på om dom var äkta eller inte så ville vi inte säga någonting, det var liksom bara en ära att ha med honom hit. Den där Fiona var verkligen en tjej som jag var rädd att våran Luke skulle hitta, han var för snäll för att se det dåliga hos människor. 
"It feels like years ago I was here.", konstaterade Jonathan medans vi alla tre stod bakom dörren för att vänta på att någon skulle öppna.
"Maybe because it was.", suckade jag och tittade med ett leende på den långa, väldigt muskulösa killen. Hans svarta keps var på plats och som vanligt hade han ett linne. Jonte var faktiskt lite som en modell, han skulle hur som helst i varje fall kunna bli en med hans utseende och kropp. Mer hann vi inte säga förrän dörren öppnades sakta, det var dock inte det där vanliga leendet på tjejen som vi mötte, utan istället en rödsvullen själ med håret uppsatt i en bulle på huvudet, till klädsel hade hon endast en lång T-shirt på sig som inte kunde tillhöra någon annan än Louis då jag garanterat aldrig sett den förut. Med hjälp av hennes nygråtna ögon och röda kinder så kunde jag ta för givet att även hon sett bilderna som låg överallt på socialt media. Innan jag reagerat så stod jag inklämd tillsammans med Katie och Jonathan i en gruppkram. Utan ett ord så drog vi oss ur den och ägnade blickarna åt både Katelyn och även Luke som stod på sidan om oss med en skam i blicken. 
"Luke I..-", Katelyns veka röst fick mitt hjärta att hugga till, men samtidigt kunde jag inte låta henne fortsätta. Han visste ju ingenting än. 
"He doesn't know.", avbröt jag snabbt och fick sex ögon på mig. Jag drog efter andan och sneglade mot Jonte som mest nickade på huvudet, med det förstod jag att det var dags att berätta. Jag var just till att öppna munnen och berätta då Luke själv avbröt mig. 
"I know everything, do you really think I don't understand what you and Jonathan have been talking about the last hour? besides, we broke up before I went here, I knew the whole time it was Louis she wanted, I was just so stupid.", hans ord kom som en väldig chock och lika häpnade verkade resten av oss också. Att våran egna Luke även kunde låta så lugn och självsäker, precis som förr igen var skönt men samtidigt så oroade det mig lite. Var han allvarlig? kände han ingenting? 
"Didn't you get sad or something?", frågade jag förvånat och kastade en blick på Katelyn som stod förvånad i dörröppningen och bara stirrade på den numera lättnade Luke, det syntes på honom att han både kände sig fri och var redo att börja om på nytt. 
"Of course I was, but she is a shit. I can find a girl who loves me and my best mates for real later, just not right now.", log han och iakktog Katie som såg precis lika glad & förvirrad ut som oss andra. 
"I'm glad you realized that in time.", svarade tjejen mitt emot mig och nickade glatt på huvudet. "I had no idea that you guys would come but I'm really happy with that and it couldn't come better.", fortsatte hon medans hon drog handen under ögonen. "I've missed you guys."
"And we've missed you as well, but yeah.. May we come in?", frågade jag med en ironiskt ton medans jag tittade på min resväska som för övrigt var väldigt stor för att vara några dagars outfitar i, men jag hade ju trots allt varit med Justin också så det var inte konstigt att den var väldigt stor.
"Of course.", fnittrade hon sedan medans hon flyttade på sig i dörröppningen så vi alla kunde gå in och ta plats i deras gigantiska hall. Även om detta skulle föreställa en stuga så var det större än vad mitt och mammas vanliga hus, vilket kändes väldigt konstigt. Det som dock var så underbart med Katelyn var att hon aldrig skröt om någonting, hon var tacksam över det hon fick och var en väldigt strikt men tacksam tjej. Det var inte mycket som behövdes för att roa henne om man sade så. 
 
"I loved him and I still do.", konstaterade Katelyn medans vi samlats i hennes rum trots att jag egentligen bara viljat lagt mig i "mitt" eget rum och sovit lite nu, även om det var eftermiddag så var jag väldigt trött och lika så såg mina favoritkillar ut, dom hade ju dock en anledning till att vara trötta också efter så många timmars flygresa - men ändå. 
"He seems to be a good guy. I know Fiona and she can do something like.. Give him any tablets so he didn't know what he was doing, you know?", Luke's röst lät ganska så tvekande blandad med gråt, även om jag inte såg på ögonen att dom var påväg att vattnas så märkte man ändå på rösten att han bara ville skrika ut någonting. Om det var på grund av att han fortfarande älskade Fiona eller över att han var arg på Louis på grund av det han gjort mot våran egna prinsessa som aldrig gjort någon annan illa kunde nog bara han själv veta. Oavsett vad det än var så kunde jag ändå inte låta bli att tycka synd om Luke också, denna tjejen i fråga var ju efter allt hans första riktiga kärlek. Vibrerandet på Katelyn's telefon fortsatte att surra och man såg när Louis väl lagt på hur många missade samtal hon faktiskt haft ifrån honom. 
"Aren't you gonna answer?", frågade Jonathan hoppfullt när den för andra gången började vibrera. Två gånger under en och samma minut berättade verkligen en sak; han brydde sig om henne. 
"You can't ignore him forever, you're supposed to work around a month again, remember?", frågade jag och lade en tröstande arm på min fina väns axel som stirrade sig blind på den lysande skärmen. Jag suckade och lika så gjorde hon.
"I don't care about the money anymore, I'm going to resign me from the job and might start study something like that. I can't see Louis anymore, it would hurt me so much to see him laugh, smile and totally feel good when they start to work again. Mom and dad gotta find someone else.", yttrade hon strängt och allvarligt. Egentligen förstod jag henne, jag hade inte direkt accepterat att min pojkvän skulle hånglat med en annan tjej som dessutom knäppte kort på dom tillsammans, det var helt fruktansvärt och bara tanken gjorde mig rädd. 
"Someday you have to talk to him.", mumlade Luke ifrån skrivbordsstolen på andra sidan rummet. Jag nickade instämmande och såg även Jonathan göra det också,  jag visste att snacka känslor med mig och Katelyn var något både Herr Daniels och Mr. Erthan avskydde, men ändå så satt dom här med oss ändå och det uppskattades nog väldigt mycket av Katie skulle jag kunna tro. 
"But that day is not today.", den förkrossade blondinen korsade sina armar och tittade allvarligt mot oss. Med den blicken så förstod vi alla tre att hon verkligen var hjärtekrossad. 

Slängde ihop något snabbt då jag hade sista provet innan lovet idag, wohoo! 
 

Kommentera gärna era åsikter och vad ni tyckte. I nästa kommer killarna in lite mer!
 
 

take chances, chapter 42

11
Tidigare;
"I'm so stupid, I'm so sorry, Katie. I didn't think at all and of course you have Louis, I don't know what I tried to do.", sade han desperat efter en förlåtelse. Dramatiskt drog jag en suck och skakade på huvudet.
"I gotta go...", sade jag bara utan att säga något annat, jag sprang så fort jag kunde bort ifrån platsen, igenom skogen och ut på vägen igen- När jag sprang ifrån honom så kände jag hur hans blick brände i min rygg. Vad hade jag gjort? detta var ju inte precis det jag ville med kvällen och speciellt inte när jag antog vad tidningarna skulle hitta på imorgon.. Detta var verkligen inte bra. Allt jag hoppades på var att Louis inte skulle bli arg för tänkte jag efter så hade ju inte jag gjort något fel..?

 Alarmet som jag ställt på ringing klockan 7pm tjöt som aldrig förr. Det var en lång dag framför oss då vi visste att både Liam skulle komma hem idag och vi skulle låtsas som att vi inte visste någonting alls, men samtidigt skulle vi hämta, plocka fram och förbreda hans party som Sophia senare skulle skjutsa honom till. Det här skulle bara bli perfekt, var min enda tanke. Som tur var så fick vi hjälp av Andy som tog med massor med andra vänner också. Visst skulle vi kunna hyra in människor som gjorde sakerna åt oss, men vad var det då för mening? vi ville att det skulle komma från hjärtat och vara personligt, hur klychigt det än lät. 
En duns hördes ifrån rummet intill mig - Louis rum. Jag stirrade mig blind på väggen ett bra tag innan jag kanske insåg att något var fel då inget mer ljud hördes. Zayn och Niall hade börjat flyttat in i sina egna lägenheter så det var endast jag och Louis hemma, dom andra skulle dock komma så fort de vaknade. 
Jag tvingade mig själv att kliva upp och gå och se efter. När jag kom utanför min egen dörr och stod utanför Louis som var i rummet bredvid så kunde jag svagt höra hur mannen på andra sidan dörren svor tyst för sig själv. Utan att knacka så öppnade jag dörren och såg Louis sitta med huvudet i händerna medans hans mobil låg på golvet framför mig, det förklarade varför jag hörde en stor duns. 
"Louis you have to stop throw your phone in the wall everytime you get angry.", konstaterade jag med en suck och böjde mig ner för att ta upp telefonen som i det här laget var sönder. Utan någon reaktion så gick jag fram till honom för att se hur allt var egentligen, vad kunde göra honom så arg om inte någon han verkligen brydde sig om? kanske hade fansen varit för hård emot Katelyn igen, då visste jag att denna kille kunde bli väldigt upprörd.
"I'm just such a big idiot, a problem.", mumlade han i handflatorna medans han vägrade att möta min blick. Ovälkomnat slog jag mig ner bredvid honom på sängen för att fortsätta lyssna. "Yesterday Katie told me that she should go out with someone Philip who she knew since before, I said that she would have an amazing night and have fun..", han tog en lång paus som innehöll en hel del suckar innan han väl fortsatte. "She seemed to have an very good time.", sade han med ett tonläge på rösten som jag tydde på ironiskt medans han skakade sitt huvud, fortfarande med blicken ner i sina händer. Jag suckade och nickade förvirrat på huvudet. 
"Well, isn't that good?", frågade jag och tyckte det endast lät bra att hon verkade ha haft en bra kväll igårkväll. Jag hade ju inte pratat med Katelyn men senast igår så berättade Louis att hon inte skulle anlända på partyt ikväll, vilket jag kanske förstod då hon endast träffat oss killar med respektive flickvänner tidigare. Dock inte Kendall, men jag visste inte ens själv om jag kunde klassa henne som en flickvän. 
"Gosh, Harry. You don't understand", sade han med en ryckning. För första gången på hela morgonen så mötte jag hans blick, rummet var dock mörkt då persiennerna var fördragna, det enda ljuset som lyste in var ifrån dörröppningen där ljuset sken in. Hans ögon var röda och det syntes att han varit ledsen. "Just check Twitter and you'll understand."; suckade han och reste sig upp. Kvar blev jag sittande i sängen och tittade efter Louis som försvann ut ur rummet.
Min tumme rullade längs feeden och om man verkligen skulle tro på dom uppdateringssidorna om oss själva som jag följde så kunde jag förstå Louis. Katelyn såg ut att ha det riktigt hett med den blonda, muskulösa killen som stod vid hennes sida. Det där leendet som varade på hennes läppar såg även allt annat än falskt ut. Att bilder där han sedan pussade henne på kinden fanns där kanske inte gjorde situationen bättre. Jag suckade, lade ifrån mig mobilen i mjukisbyxorna jag dragit på mig snabbt medans jag med en bar överkropp lämnade rummet. 
Vart Louis tagit vägen visste jag inte, men jag hoppades att han inte hade försvunnit ut ur huset i alla fall, jag ville prata med honom, få honom på bättre humör. I allrummet där läskburkar och chipspåsar låg överallt efter gårdagens FIFA-turnering var han inte och inte heller på toaletten, då fanns hoppet om att han var på neredvåningen. Med stora kliv rusade jag ner för trappan och gav ifrån mig en lättad suck då hans skor fortfarande stod i skostället. 
"Lou!", hojtade jag kraftlöst. Klockan var strax efter sju på morgonen och vi hade mycket att fixa men tänkte man efter så var den där turneringen vi körde igårkväll väldigt onödig då tröttheten kom ifatt mig just nu. Jag passerade hallen, vardagsrummet och fortsatte in till köket där jag äntligen fann personen jag letade efter. "Mate, I don't think it's something between them to be honest.", konstaterade jag och slog mig ner på en utav köksstolarna mitt emot mannen som satt med tepåsen & doppade den upp och ner i det rykande vattnet. Louis suckade och skakade på huvudet. 
"I may overreacting but I just love her so much, I don't want to lose her, Harry.", sade han uppgivet och tog en sipp av den fortfarande varma drycken. "But right now, I'm insecure. Do you think I should call her back?", frågade han och tittade med en rynkad panna på mig. Lika förvirrad som tidigare drog jag en frustrerad hand genom mitt hår innan jag svarade på Louis fråga. 
"Has she called you?"
"Yes. But I have hung up the last hour.", yttrade han ärligt och såg ut mot fönstret. Jag himlade med ögat och drog en ljudlös suck. Varför skulle det alltid vara drama kring Louis och tjejer, skulle han aldrig få vara lycklig? 
"Then it's time to call her back and talk. You know the media as well as me, they are shit and do not know anything.", jag ställde mig upp och lämnade rummet ostört. Jag kände dock hur Louis blickar brände i min rygg, men som tur var så kommenterade han inte mitt förslag utan hade jag tur så lyssnade han på det. 
Signal efter signal gick och tillslut kunde jag höra hur en igenkänd röst hördes på andra sidan. Det kändes som en lättnad att höra hennes stämma igen, men samtidigt så kunde jag inte låta bli att inte vara smått irriterad. Det var Liams födelsedag och oavsett hur detta samtal slutade så skulle jag gå ut från köket med ett leende på läpparna, hur falskt det än var. Idag var det våran Payno's dag och jag skulle inte vara den som förstörde dagen.
"I guess you've seen the photos.", sade hon direkt och verkade ganska så lugn. Jag suckade och skulle just säga något då hon fortsatte. "I can tell you one thing Louis, believe it or not but it's not what it looks like in those pictures."
"Yeah, it use to sound like that.", mumlade jag och fuktade läpparna med hjälp av tungan. Hon suckade och verkade ganska så trött, om det var för att det var sent på natten för dom eller om det var alkoholen visste jag inte och ärligt talat så brydde jag mig inte heller. Hon var nykter nog att kunna prata med i varje fall. 
"Don't be such a bitch, Louis, please.", bad hon och hennes röst var nu en aning irriterare än tidigare. "It was just a kiss on the cheek, it is no big deal. You kiss your fans on the cheek everytime and do I get mad because of that? no.", egentligen var det sant, men vad jag inte kunde förstå var varför hon sett så lycklig ut. Hade det varit Luke eller Jonathan, visst fine. Men Philip, en kille hon träffat på stranden för vad var det? knappt 48 timmar sedan och redan hade dom en väldigt stark relation tydligen. 
"It's not the same thing.", kontrade jag och ställde mig upp ifrån köksstolen jag satt på. Beredd på att gå om Harry eller någon av de andra killarna skulle få för sig att komma in. 
"It is, it's exactly the same thing and you know it! That kiss didn't mean anything for me and..-", jag ville inte höra mer av hennes ursäkter och jag visste verkligen inte om jag skulle orka med alla de olika artiklarna i tidningarna som förmodligen skulle publiceras idag. Otrohetsrykterna skulle vara överallt och jobbartelefonen skulle ringa konstant av olika tidningar för att jag ska bekräfta situationen. Jag suckade och avbröt hennes lilla tal. 
"It's Liams birhday today, I wanna party and have fun for his sake today.. I'll call you tomorrow and talk about everything, okay?", jag lät oskall och hjärtlös medans det samtidigt gjorde ont i mig att vara det. Det var ju henne jag älskade, jag visste inte ens själv varför jag var så kall men kanske var det enda sättet för henne att lämna mig ifred, idag i alla fall. "I love you anyway.", avslutade jag med innan hon hunnit sagt något. Jag klickade på den röda avsluta-knappen och klickade direkt in på Twitter istället. 
 
Louis Tomlinson @Louis_Tomlinson
Happy Birthday to my bro @Real_Liam_Payne ! thank you for everything mate and I'll see you later ! xx
 
Jag klickade sedan in på feeden och trots att fansens tweet var överallt så kunde jag även - mitt i kaoset också se Tweet ifrån Harry, Niall och Sophia som också grattat Liam på sin dag.
-
 
"So you don't have talked to her since around half past seven this morning?", frågade Niall förvånat och verkade inte se det som något positivt, han såg faktiskt ganska skeptisk ut. Hur mycket jag än tänkt på henne under dagen så hade jag inte låtit det påverkat någonting, jag hade inställningen att jag skulle vara glad idag och det visade jag också, den roliga och spralliga Louis var precis som vanligt - hoppades jag i varje fall på. 
"I have decided to make this day to Liams best, if I would talk to her right now then we probably would fighting and I can't take that risk.", förklarade jag medans jag svalde hårt. Vad jag gjorde mot både mig själv och henne var fel, det visste jag, men samtidigt ville jag inte låta henne påverka mig denna dagen. 
"You're actually overreacting, Lou. She's a nice girl and I really hope she is okay right now.", suckade Zayn medans han satt i Harrys soffa med Perrie i famnen. Faktiskt så var alla här med sina flickvänner om jag tänkte efter, det var bara jag som var ensam. Dagen hade gått fort och den var redan halv sex på kvällen, att fixa partyt hade tagit på alla våra krafter så det var extra skönt att kunna luta sig tillbaka i soffan för en sekund. 
Dom två duscharna i huset var dock upptagna av Harry och Kendall så att hoppa in i duschen skulle jag nog inte få göra på ett tag, men vi var ju dock en hel hög som skulle fixa oss då Liam skulle anlända på platsen klockan åtta. 
"I hope that too.", mumlade jag och fortsatte att bita på mina naglar. Jag hade ingen anledning till att vara sur egentligen, men efter dessa bilder så hade jag nästan tappat lite respekt för Philip faktiskt, både han och Katie såg ut att njuta av varenda sekund i varandras sällskap och om hon sade något annat än det så visste jag att hon ljög. 
"Come on, mate. Let's just have fun and make a lot of memories this night, or what do you say?", påstod Niall glatt och verkade redan vara över samtalet, redo för att påbörja ett nytt. Denna irländaren visste precis vad han skulle säga vid rätt tillfälle för att få folk på bättre humör. 
"Yes. Tonight we're gonna party for Liam and get drunk that we never will remember anything.", sade jag, halvt ironiskt men samtidigt så fanns det en viss sanning i det hela. Jag ville helst sjunka in i världen där bara jag, alkoholen och musiken fanns, tanken var väldigt påfrestande om jag skulle vara ärlig. 
"Just take it easy a bit, we all know that you and alcohol are not the best combination.", varnade Zayn och lät väldigt hård i rösten. Perrie satt tyst på sin plans och verkade helt vara inne i sin egen värld. Jag himlade med ögonen och ryckte på axlarna, jag var vuxen nog att ta hand om mig själv. 
 
Det var kul att ha överraskat Liam och ännu roligare var det att se hans reaktion. Han hade blivit så glad och kommit med kommentaren att han verkligen trott att vi inte fixat någonting för honom. Att alla hans vänner ifrån Wolverhampton och London även var här i Manchester verkades han också gilla. Tiden till att gratta honom personligen och även kunnat fått en pratstund med honom hade inte heller riktigt kommit ännu, men vi hade ju hela kvällen på oss. Vi hade ju bara ätit middagen som vi köpt in ännu och kvällen var verkligen ung. 
 Jag stod med min andra drink för kvällen i handen medans musiken var i full gång. De så kallade discolamporna var på och baren var öppen. Det enda jag egentligen tänkte på just nu var Katelyn, vad kunde hon ha gjort idag och var gjorde hon i detta ögonblicket? jag skulle just till att ta fram mobilen och klicka in hennes nummer då en knackning på min axel kändes. 
"Hey man, thank you for this.", Liams leende var ända upp till öronen och hans ögon glänste av lycka. Bara av att se killen vi alla fyra faktiskt försökt att unvikt i några dagar gjorde mig glad och tänkte jag efter så hade jag inte sett honom sen dagarna innan jag åkt till New York. 
"No prob, Leeyum!", retades jag och slog till honom på armen. "Congratulations on your day and good to see you bro.", yttrade jag mig och gav honom en vänskaplig kram. Han tackade så mycket och tittade ut mot de dansande människorna, det roliga var att jag kände igen alla här inne till utseendet så att gå och fråga om någon ville dansa skulle faktiskt inte vara ett dugg pinsamt. 
"By the way, Fiona was looking for you.", konstaterade han och tittade sig omkring bland dom andra. "And here she come.", mumlade han och påmålade ett falskt leende till henne, till och med Liam hade någonting emot henne och ändå var hon här. Bara tanken fick mig att må illa och jag ville verkligen inte se henne. 
"Hey Lou, look in the camera.", skrattade hon när hon kommit närmare. Jag log svagt och vinkade diskret. "Oh I don't really know someone in here, maybe we can sit beside each other when the cake is served?", hade det varit någon annan som frågat hade jag vänligt och utan tvekan tackat ja till erbjudandet, men det var Fiona vi pratade om. Den tjejen gillade jag verkligen inte och hjärnan bearbetade snabbt för att komma på ett vänligt sätt att tacka nej på. "Okay, good. See you when it's caketime", sade hon med något som skulle föreställat ett flirtigt leende på hennes läppar. Jag himlade med ögonen och återgick till min drink som var blå i botten men rosa på toppen. Den var inte bara väldigt snygg, den var god också. Jag sneglade åt Liams håll och såg honom stå bredvid Sophia och prata medans deras läppar fortfarande befann sig uppe vid öronen. Dom såg verkligen lyckliga ut och jag var så glad över att Liam hittat någon som han tyckt om, Danielle gillade jag starkt och hon skulle alltid vara en del av vårat liv, men samtidigt så funkade dom inte tillsammans i slutet på deras förhållande, något som inte var lika kul kanske. 
Musiken sänktes drastiskt och på scenen stod ingen mindre än Harry. Jag flinade åt honom och såg hur allas uppmärksamhet riktades mot honom. "Hello everybody. Good to see everyone of Liams friends in here and I think that together, we will be probably the best group of singers tonight. Now we're going to sing the birthday song to my best friend and brother, Liam!", melodin till sången sattes genast igång och människorna började sjunga till Liam som såg generad ut på stället, medans så kom Andy, Niall och Zayn tillsammans med tårtan i deras händer medans dom mascherade mot födelsedagsbarnet. Det var inte vilken tårta som helst, det var en Batman tårta som ingen mindre än Perrie hade ordnat. 
Efter sången och ett tal ifrån Liam så satte vi oss alla ner på våra namnplacerade platser och högg oss in i den utsökta tårtan. 
 
Basen dunkade i hela lokalen och lika så musiken. Stämningen var på topp och efter en shottävling med Niall där jag vann med 13 shots på raken plus ett par andra drinkar så skulle jag kunna kalla mig själv ganska så påverkad av alkoholen. Jag hade hållt mig intill Niall och Sarah's sällskap den mesta dels av tiden och ärligt talat så tyckte jag om den tjejen, hon var verkligen cool. 
"Hi Louis.", en röst som varken tillhörde någon av killarnas flickvänner eller min egen som inte ens var här hördes bakom mig och snabbt vände jag mig om och mötte personen jag förstod varit bakom mig
"Hello there.", sade jag flirtigt och blinkade med ena ögat. "Where have you Luke?", frågade jag och tänkte genast på att jag inte sett honom här idag då jag varit säker på att han skulle hängt med eftersom man fick ta med sig en partner. 
"He's on his way to NY with Jonathan.", suckade hon och verkade fullkomligt skita i honom, som om hon inte ens brydde sig lite. Jag behövde inte ens fråga vad han skulle göra där då jag antog att dom skulle åka till Katelyn. "Would you mind me to order you a drink?", erbjudandet lät väldigt bra egentligen och plötsligt så såg jag tjejen framför mig som en väldigt snäll person, för det var ju sant. Hur elak hon än varit mot mina flickvänner så hade hon aldrig varit dum emot mig personligen, även om hennes små trick faktiskt sårat mig också. Dock var jag för påverkad för att ens inse själv vad jag höll på med. 
Medans hon försvann mot baren så fortsatte jag att mingla runt, prata med olika människor och fullkomligt var helt borta. Jag skulle säga det att jag och alkohol var inte alls en sån dålig kombination egentligen, jag blev ju endast ännu mer social än vanligtvis och jag hade än så länge inte gjort något fel precis. 
"Here you go, babe!", log hon medans hon gav mig en lika drink som jag tidigare ikväll druckit, men inte gjorde det mig något. Alkohol som alkohol och dessutom en god sådan. 
"Thank you, honey.", flinade jag, ännu mer flirtigt och tog tacksamt emot drinken. Jag visste inte varför, men när hon tog min hand så tillät jag henne att leda mig ända in till mitten av dansgolvet där det nu blev en tryckare. Mina händer fördes ner emot hennes smala midja och hennes armar runt om min nacke. Blickarna Zayn gav mig gick inte att beskriva och i ögonblicken brydde jag mig inte i det heller. Hennes ögon mötte mina och ett leende spred sig på hennes läppar. Katelyn fanns där, långt inne i bakhuvudet men som jag för tillfället valde att strunta i. Ikväll skulle jag endast ha kul. 
Låten avslutades och lika så vårat dansande. Vi stod lite på sidan av och det kändes nästan som om jag var sjutton år igen, som dagarna innan jag medverkade i X Factor, jag kände mig ung och galen, precis som jag ville. 
"Louis, look in this!", innan jag hunnit reagera så pressade Fiona sina läppar mot mina medans hennes mobilkamera riktades emot oss. Jag vet inte varför, men på något vänster så lät jag det fortsätta och besvarade kyssen mer eller mindre. Jag visste att jag skulle ångra det starkt dagen efter, kanske till och med bli äcklad av mitt misstag, men för tillfället så kändes allt bra. 

Det blev att jag bara skrev och det var inte förrän jag skrev den sista meningen som jag faktiskt insåg hur jävla långt detta kapitel blev, jag hoppas verkligen det inte blev alldeles för långt för isåfall ber jag om ursäkt!
 
Måste även berätta att jag har prov Måndag, Tisdag och Onsdag nästa vecka. På Torsdag ska vi på en mässa där vi inte är hemma förräns vid fyra och på fredag så har vi friluftsdag i skolan. Uppdateringen under veckans gång kommer inte bli den bästa under veckans gång så kanske denna långa del jämnar ut nästa veckas förmodligen usla uppdatering. kommer dock för er skull att försöka skriva lite varje dag så jag får upp i alla fall något litet. 
 
Iaf, vad tyckte ni om kapitlet? ;) Kommenteraaaaaa! :D
 

take chances, chapter 41

10
Tidigare;
"Yeah but at first, let us sing a song together!", sade han glatt och tog fram gitarren som låg placerad på sängen bakom honom. Jag skulle precis protestera och komma med argumentet att jag inte sjöng framför människor, sedan kom jag ju faktiskt att tänka på att jag till och med låg ute på Youtube, så vad gjorde det om jag bjöd till lite. Jag satt kvar som en bekräftelse om att jag var med på det hela och redan efter första tonen på det sex-strängade instumentet så hörde jag vilken låt det var, One Republic's underbara Counting Stars.

Ett O bildades på Philips mun när låten tagit slut och jag såg hur hans ögon var uppspärrade. Förmodligen så hade han kanske inte så höga förväntningar om mig och ganska så tydligt lade jag märke till det.
"Katelyn.. You were amazing, really!", konstaterade han glatt och lade ifrån sig gitarren. Jag log som ett tack och hade fortfarande inte vänt mig med att ta emot komplimanger, jag visste inte riktigt vad jag skulle göra. Jag blev förvirrad och generad men samtidigt otroligt glad inombords. "I mean it. Have you let anyone hear your voice?", frågade han chockat och drog handen frustrerat genom sitt blonda hår. Jag ryckte på axlarna och fortsatte att le svagt. 
"I've actually stand on a stage once, but it was the first and last time.", skrattade jag och skakade nonchalant på huvudet, som om det inte spelade någon roll. Egentligen gjorde de det. Jag ville stå på scenen igen, sjunga framför människor och följa familjens spår, det fanns bara en sak som hindrade mig - skräcken. Jag var rädd för att folk skulle döma mig, hata mig och kasta grejer på mig. Vad skulle hända om jag inte var tillräckligt bra?
"Don't say that, Katie. You have an indescribably beautiful voice and you have to know that.", sade han allvarligt och lade en hand på min axel. Jag sneglade mot handen och tittade sedan upp mot killen som jag inte pratat med på år, men ändå var det som om vi känt varandra för evigt och träffades senast igår. 
"Thanks, I guess.", sade jag med en nervös ton i rösten. Vad skulle jag säga nu? jag förberedde mig på en pinsam tystnad som jag nästan kände skulle komma nu, men istället för att det blev tyst så reste sig Philip upp och gav ifrån sig ett konstigt läte som fick mig att fnittra till. 
"I'm gonna take a shower, meet me outside around 7pm?", konstaterade han med ett snett busigt leende. Det hade jag inte lagt märke till tidigare, men hela hans ansikte var förändrat, egentligen. Han såg så stilig och vuxen ut på något sätt, väldigt fin. 
"Sounds great.", sade jag med ett leende innan jag också ställde mig upp, redo för att gå. Tillsammans gick vi ut från hans rum och innan vi gick åt olika håll, det vill säga jag ner för trappan och han in till badrummet, så kunde jag bara inte låta bli att lägga en sista kommentar. "Thank you, Philip."
"For what?", han vände sig om och tittade med höjda ögonbryn på mig, som om han inte alls hade någon aning om vad jag pratade om. Hans blåa ögon borrade sig in i mina och jag vek snabbt undan blicken. 
"For being here for me, I'm usually not open me up like I did today, for someone.", konstaterade jag innan jag vände mig om och gick ner för trapporna. Jag kände hur han fortfarande stod kvar på stället och stirrade mig i ryggen, men jag brydde mig inte i det och tog snabbt på mig skorna och gick ut. Vart hans föräldrar var visste jag inte, varken bil eller spår av skor i hallen efter dom verkade finnas så jag tog för givet att dom inte var hemma. 
 
"Yeah, and have fun tonight babe. I love you so much.", det var jobbigt men samtidigt en lättnad över att ha FaceTimeat med Louis i över en timme nu. Jag hade bytt till olika klädesplagg framför honom och han hade berättat vad han gillat bäst, precis som han skulle gjort om han varit hos mig. Det kändes faktiskt som om vi var i samma rum när vi pratade, inte lika på pricken förstås då jag inte kunde känna hans mun mot min panna eller hans starka armar omkring mig, men annars så var det som vanligt. Han drog ett och ett annat skämt då och då samtidigt som han gjorde fula grimaser i kameran, och lika road som vanligt var jag. Jag hade under timmens gång berättat om mötet med Philip och även att jag inte skulle komma på Liams party, visst skulle jag vilja det, men jag hade en känsla av att jag inte var klar här i New York, än. Jag ville verkligen vara kvar vid detta ställe, det fanns så mycket minnen att återuppliva. 
"Say hi to the other from me. Love you loads, honey", sade jag och pussade lite på kameran. När jag såg att Louis gjorde lika så skrattade jag innan jag tröck på knappen avsluta. Jag fick bråttom när jag såg tiden på klockan, den var redan fem i åtta och om fem minuter skulle jag befinna mig ute. 
En till titt i spegeln blev det och jag lärde erkänna att den blåa klänningen och det söta gråa skärpet kring midjan verkligen passade mig och mitt långa lockiga hår. Ikväll såg jag okej ut helt enkelt. 
Jag traskade mig ner från trappan med mina converse i handen, jag kände att det var väldigt olämpligt att ha klackskor på ett strandparty, inte för att converse var så mycket bättre men jag tog för givet att det åtminstone skulle finnas golv vid baren. 
Med handen på handtaget ropade jag hej då till familjen och utan något speciellt svar så försvann jag ut i det fina sommarvädret. Det märktes dock hur september närmade sig och en sval vindpust slog emot mig när jag klivit över tröskeln. Jag log när jag såg Philip stå och vänta på andra sidan vägen och glatt log han mot mig också, jag hoppades att detta skulle bli en lyckad kväll. 
 
"I haven't so many friends left here. Most of them have move to an another country or in to the New York City, you know.", förklarade han medans vi gick. Ju närmare vi kom området ju tydligare hördes musiken och man kunde nästan känna basen dunka i marken. "I really don't know them all who's here either. I only know a few people who invited me here.", avslutade han medans hans blick riktades framåt. Under promenaden till stranden så kunde vi se blixtar komma lite här och var, det var väldigt kusligt för att vara ärlig och att säga att man vänjde sig var också fel, för egentligen gjorde jag inte det, men samtidigt så fanns det inte så mycket jag kunde göra. Det enda jag visste var att jag behövde hålla låg profil, jag fick absolut inte väcka någon uppmärksamhet som tidningarna gärna ville skriva om i morgondagens nyheter. Men eftersom både jag och Philip klarade oss bra på att inte vara så intima så fanns det ju inte så mycket intressant som paparazzina kunde hitta på till imorgon.
"I'm actually a bit nervous, party has never been my thing.", skrattade jag genant och sneglade mot den blonda killen med svarta Ray Bans för ögonen och till klädsel hade han en enkel T-shirt och ett par Fred Perry badshorts. 
"Why? you don't have to be. You're safe with me.", han tittade roat på mig medans hans steg ökade lite, något jag direkt lade märkte till och följde hans exempel. Jag kunde se stranden redan nu och det var som jag hade trott - stranden där jag och Louis varit på. Himlen var fortfarande blå och solen stekte på precis som det tidigare dagarna. 
"I know.", svarade jag simpelt och tog stegen i rikning mot människorna som man igenom skogsdungen kunde tyda. 
 
Att kliva in på stranden var som att stiga in i ett hus fullt av människor. Trots att vi var utomhus så var utrymmet litet och Party Shaker av R.I.O och Nicco spelades på högsta volym i högtalarna. Stämningen var festlig och lika så verkade människorna vara det också. Klockan var knappt halv nio och folk var redan påverkade av alkohol och en del hade inte bara fått i sig en eller två drinkar precis, snarare fem till sex stycken. Än så länge hade jag inte känt igen en enda men jag hoppades att jag skulle lära känna nya själar ikväll, med en order ifrån Louis att ha kul.
Några steg in i folkmassan så hade jag redan tappat bort min partner för kvällen, Philip var borta och med det även den enda jag kunde namnet på. Jag suckade och drog efter andan innan jag med långa steg gick fram mot baren som befann sig några meter ifrån mig. 
 
"Hey!", jag vände mig drastiskt om och mötte någon som inte var Philip. Faktum var att jag aldrig sett människan förut, vad jag visste då i alla fall. Jag rynkade lite på näsan innan jag bredde leendet lite. Jag antog att det var någon som tagit mig som Katherine eller helt enkelt bara var ett fan till Louis och killarna. "You don't remember me, do you?", frågade den svarthåriga tjejen med de bruna ögonen. Jag granskade henne noga och gjorde allt jag kunde för att komma ihåg vad jag sett denna tjej tidigare. Vad som sades just nu så hade jag då inte alls sett henne tidigare. 
"I'm sorry. Do I know you?", frågade jag ursäktande och tog en klunk av min vinröda drink som var fylld med ren sprit. Vodka hade aldrig varit min grej så därför kunde jag inte undgå ifrån att göra en väldigt äcklad grimas åt den, vilket fick den okända tjejen framför mig att skratta högt. Jag kände igen det där klingade skrattet, det var falskt och jobbigt, som om hon ville bevisa för mig hur bra vänner vi än gång i tiden varit. 
"It's me, Tiffany. Any bells who's ringing in your head now?", frågade hon och gav mig ett leende. Med det där leendet så föll poletten ner, det var tjejen som Katherine bråkade med en gång för flera år sedan. Vad jag visste så hade dom inte löst deras lilla gräl ännu, fast vad visste jag? det var så mycket jag trott att jag haft full koll på men som i själva verket varit en bluff, min egna tvillingsyster hade ljugit för mig om massor med saker, men jag kunde inte heller vara arg på henne för det, vem hade inte hemlisar för sina syskon?
"Yeah, now I remember you.", sade jag och log ett brett - lika falskt - leende som hon själv. 
"It was years ago since I saw you and your sister now, how are you guys?", frågade hon medans även hon tog en, eller rättare sagt flera klunkar av sin dryck. Varför jag stod här och försökte föra en konversation med en tjej jag aldrig gillat så särskillt mycket visste jag inte men eftersom Philip var utom synhåll så hade jag kanske inget annat val. 
"I am fine and Katherine is it too, I hope.", svarade jag och gick därifrån. Jag hann dock inte gå långt förrän en hand på min axel fick mig att stanna och blicka bakåt. Tiffanys hand släppte mig och med ens skymtade jag ett nöjt leende på hennes botoxläppar. 
"I heard that you're daiting Louis Tomlinson.", med det så förstod jag att det förmodligen var så lätt att kunna skaffa vänner i denna krets, jag var endast igenkänd tack vare Louis och de flesta skulle förmodligen utnyttja mig för att komma närmare min pojkvän. Jag suckade och nickade. 
"Yeah that's right.", svarade jag kort och skulle just lägga till någon kommentar till då skrik hördes en bit ifrån oss. Våran uppmärksamhet riktades dit och folk - nyktra som fulla - spred sig i en ring i något som jag antog var intressant. Jag skyndade mig snabbt dit, trängde mig förbi dom skrikande, klappande och väldigt underhållande. Det dröjde inte lång tid förrän jag fick plats längst fram och det var i den stunden jag insåg att det inte var vilka människor som helst som låg i sanden och hade världens slagsmål, det var Philip. Hysteriskt sprang jag dit och klappen samt skriken blev genast ännu högre, utan att någon ens försökte att hjälpa till så fick jag tillslut bort min numera sönderslagna vän och ledde honom ur den ringen där folket flockat sig omkring, individerna runt om oss slutade då att inspektera oss för att fortsätta med sin fest. Jag tog med honom på sidan av så vi nästan befann oss i skogsområdet igen, hans kinder var blåslagna och hans ögon lika så. Jag hade ingen aning om hur länge vi varit på plats, men länge nog för att Philip skulle bli påverkad av väldigt mycket alkohol tydligen. 
"I'm not drunk.", sluddrade han, som om han läst mina tankar. Trots hans sludder så lyckades jag tyda på vad han sade, jag förstod även att han kanske inte var så full som han verkade heller då hans kloka sida fortfarande fanns på plats. Han var smart. "And thank you for helping me, I didn't want to fight but when he talked to me like that I couldn't help to not hit him right in the face.", jag fnittrade åt hans ord och kunde inte hjälpa att dra min tumme över hans rödslagna kinder. Jag skulle inte kalla mig själv full efter tre drinkar, men smått berusad var jag väl kanske. 
"Well, it could've been even worse", yttrade jag och lade mina armar om hans midja för att dela med mig av en stöttande kram. Det dröjde inte länge förrän han besvarade omfamningen och lyffte upp mig så jag inte längre nuddade marken. När jag gav med mig ett fånigt skrik så släppte han ner mig och såg in i mina ögon. Vad höll jag egentligen på med? det var Louis jag älskade, det här kändes bara så otroligt fel. 
"Do you know what?", frågade han och stirrade djupt in i mina gröna ögon. "I know someone beautiful..", han tog ett snabbt andetag innan han fortsatte sin mening. "It's you.", självklart blev jag väldigt glad över hans komplimang, men samtidigt så ville jag bara gå ut ur denna obekväma famnen och sätta mig på planet hem till Louis famn istället, men även jag var klok nog att veta att det var näst intill omöjligt, speciellt nu när mörkret tagit över New York och Louis förmodligen låg och sov just nu. 
"Thank you.", tackade jag och trasslade mig ur famnen. han log och fortsatte att titta på mig sådär intensivt som gjorde mig väldigt förvirrad. Jag visste att det var mycket alkohol involverat, men jag kände mig fortfarande dum och det skulle verkligen aldrig falla mig in att vara otrogen, speciellt inte med någon underbar som Louis. 
"I really want to kiss you right now.", hans ord kom som en chock. Jag hann precis reagera att hans huvud kommit närmare och precis när han skulle pressa sina läppar mot mina så vände jag huvudet så det blev en lätt kindpuss. 
"Sorry, Philip. I have my Louis and you know that. It is not me you're in love with, it was Katherine and she's not here, she will never be.. But it's not me you want deeply inside and we will never be something else than friends.", han stelnade till och verkade tänka på det jag sade. Han lade en hand för pannan och skakade på huvudet. 
"I'm so stupid, I'm so sorry, Katie. I didn't think at all and of course you have Louis, I don't know what I tried to do.", sade han desperat efter en förlåtelse. Dramatiskt drog jag en suck och skakade på huvudet.
"I gotta go...", sade jag bara utan att säga något annat, jag sprang så fort jag kunde bort ifrån platsen, igenom skogen och ut på vägen igen- När jag sprang ifrån honom så kände jag hur hans blick brände i min rygg. Vad hade jag gjort? detta var ju inte precis det jag ville med kvällen och speciellt inte när jag antog vad tidningarna skulle hitta på imorgon.. Detta var verkligen inte bra. Allt jag hoppades på var att Louis inte skulle bli arg för tänkte jag efter så hade ju inte jag gjort något fel..?

Glad alla hjärtans dag allihopa! Hur mår ni, mår ni bra? :) 
 
Vad tyckte ni om kapitlet? kommenteeeera era åsikter :D
 
 

svar på era frågor

3
(2) Tumblr
 
Har fått frågor i senaste kapitlet och även i andra, så tänkte svara på dom nu när jag ändå inte har så mycket att göra. hehe.
 

Kommer det att komma en till novell efter denna? Jag har faktiskt tänkt på det och jag vet inte. Jag har påbörjat en men om jag ska välja att visa den öppet eller ha den för mig själv är oklart, den är inte som dom andra novellerna men jag får helt enkelt se hur jag gör. Om det finns några kvar som läser novellen så kommer jag förmodligen att fortsätta, haha. Det gäller ju bara att ha tiden till det och att uppdatera varje dag kan jag säga redan nu att det gör jag ju inte & troligen förblir det så. I alla fall, skulle ni stanna kvar efter Take Chances?
 
Isåfall, vad ska den handla om? Ska jag avslöja?? jag kan faktiskt berätta att det isåfall blir en novell om Zayn. Som sagt så blir det inte en sån vanlig novell.. Vad det isåfall blir så är killarna (såklart) och en tjej som huvudroll, dock så vet jag inte riktigt om kärlek mellan denna tjej och någon av killarna kommer uppstå då deras förhållanden till varann inte riktigt passar till det. Ni kommer antagligen att förstå om jag publicerar ut handlingen och jag har tagit in lite av min väldigt dåliga fantasi och gjort det till något som vi inte riktigt är van med. Jag har aldrig skrivit en sådan typ av novell då jag planerat att den ska vara ganska så spännande på ett sätt, så jag har ingen aning än.
 
Hur många kapitel kommer det att bli av Take Chances? Oj, det är också en fråga jag inte riktigt kan svara på. Jag skriver till inspirationen inte längre räcker och tyvärr så börjar novellen ta slut, dock inte ännu.. Men om några kapitel så kommer även denna novell vara slut, vad jag kan se framför mig är det runt 5-6 kapitel till ungefär, det kan ändras men jag antar det. 
 
Hur ofta uppdaterar du? Det beror på, men på senaste tiden har det blivit varannan dag. Jag har ofta tänk på att ha speciella dagar, som vissa andra har. Som t ex Mån, Ons och Lör. Jag ska grubbla vidare på den frågan och se hur jag gör, det låter faktiskt väldigt frestande att ha det så då man vet vilja dagar man får ledigt osv, men samtidigt så gillar jag att bara kunna skriva skriva när jag känner för det utan att ha någon press på mig att behöva lägga ut det, dock så har jag det ändå då jag inte vill göra er besvikna, men kanske är det lättare för er att veta vilka dagar ni kan titta in?
 
Vilken av alla dina noveller du skrivit, vilken tyckte du blev bäst och mest lyckad? Efter alla mina 8 noveller hittills så måste jag erkänna att jag bara blir bättre och bättre. För några helger sedan så började jag läsa min första novell, och herregud. Jag klarade inte ens att läsa två kapitel förrän jag skämdes så otroligt mycket över mig själv. Men ändå så är det ju det som är så kul, kunna titta tillbaka och inse själv vilken utvecklig man gjort. (fattar inte ens själv att jag hade läsare i de första novellerna jag skrev alltså) sedan i typ 3dje novellen så började jag skriva dialoger med engelska, kan inte säga att jag är så skitduktig på det än men än en gång jag skäms. Jag läste den första jag skrev med eng. dialoger och jag ville verkligen bara sjunka ner under jorden!
Men till saken, den första kommer alltid vara speciell för mig, ofc. Men trots min usla engelska så måste jag säga att Lose Myself är min favorit, iaf handlingen. Sedan om man tänker på skrivandet så är ju den pågående bäst isåfall, tycker dock inte den är den bästa om jag får säga det själv.. Har ni läst fler av mina noveller, vilken är bäst isåfall??
***
Vilken av flickvännerna gillar du bäst som är tillsammans med killarna? Har för mig att jag svarat på denna förut, men jag kan gärna säga det igen. Eleanor och Louis är ett par jag alltid har och alltid kommer att "Shippa", dom är så otroligt himla söta och jag älskar verkligen dom två tillsammans och Louis verkar så lycklig med henne. Zayn och Perrie gillar jag även starkt, är så väldigt glad för deras skull som ska gifta sig snart!
 
Vilken bromance shippar du mest? Det var Larry, deras bromance älskade jag mer än allt. Sedan gick allt över styr, dom kan inte göra någonting längre utan att Larry-shippers ska kommentera det och dom kan ju knappt ens sitta bredvid varandra på en intervju eller stå bredvid varann på röda mattan längre, vilket är synd. Därför så älskar jag verkligen Louis och Niall, dom är så supergullig!!
 
Vad tror du om Harry och Kendall, dejtar dom eller inte? Denna fråga kan inte jag svara på, det är ju endast Harry och Kendall själva som vet det. Bara för man umgås över en middag så betyder ju inte det att man måste vara tillsammans. Tidningarna gör en liten grej till en sån stor hela tiden och man vet varken ut eller in ibland, men personligen så hoppas jag att dom har något på G, dom är sjukt söta :) 
 
 

take chances, chapter 40

7
Tidigare;
"But why her? you couldn't take someone else?", irriterat kastade jag iväg papperna och tog mig för pannan. "So hard could it not be to find someone else. You could have asked a fan or whatever!", jag kände själv hur min ilska kom upp och jag kände mig egentligen som en dålig människa när jag sade så om tjejen som egentligen varit med oss från dag ett. Jag tyckte inte om henne bara, men samtidigt så ville jag heller inte vara oförskämd mot henne, men dom lagarna hade jag redan brutit mot vid det här tillfället ändå. 
"Well, it is what it is. She said yes and she will coming, end of story.", jag hörde även nu att Harry verkade irriterad på rösten och därför ville jag inte skapa en dåligare stämning än vad det redan blivit efter mitt lilla utbrott, så därför gav jag med mig en tröttsam suck innan jag lämnade rummet ett tag. Jag hoppades verkligen att hon inte skapade problem på festen, för Liams skull. 
Mitt huvud vred och vände åt alla olika håll, jag gillade inte känslan av att vara ensam men samtidigt var det som att de var det enda jag egentligen ville. Det kändes väldigt konstigt att inte ha kontakten med varken Patricia eller Luke som vi vanligtvis hade, det värsta var ju egentligen att allt hade hänt på så kort tid. Vad jag hade sett på Twitter så tillbringade Patricia sin tid med Justin just nu, dom var åtminstone i New York så kanske hade hon en liten lucka ledig för mig också någon dag denna vecka, men jag visste att det förmodligen inte var någon idé att ens skriva och fråga, hon var alldeles för kär. Men Luke var väl förmodligen bara med Fiona nu, det skulle inte förvåna mig ett dugg om han till och med sket i fotbollen för hennes skull.
"You've been laying in here for hours now, mom want you to come out and see if you're alive.", jag hade varit så inne i min egna värld att jag inte ens sett min höggravida syster som stod vid tröskeln till dörren. Jag log ett brett, fejkat leende mot henne som ett tecken på att jag mådde bra, lögnen hade funkat förut, vad sade att hon inte skulle gå på det nu också? "You know, we really miss Pati and the others right here, can't you call them and ask if they will be here with us the last days?", hennes förslag lockade mig lite faktiskt, det var precis som när vi var yngre. Katherine hade alltid varit med Philip och hans vänner medans jag alltid tagit med mig mina tre bästa vänner istället. När jag sedan kom på att vi idag levde med ganska så olika intressen och annat att göra så försvann det lilla hoppet jag hade, vilket resulterade till varför jag svarade som jag gjorde. 
"I would really love to, I don't think they can though. It isn't so we're fighting or something I've just don't talked to neither Jonathan or Luke since I got here."
Jag behövde inte se på henne att hon blev missnöjd med svaret, jag kunde från avståndet mellan sängen och dörren höra henne sucka ljudlöst. "That wasn't funny to hear, honey.", konstaterade hon efter och tittade på mig länge. Jag hade aldrig gillat att prata om känslor så jag valde helt enkelt att inte svara på det där påståendet. 
Dessutom så var hennes pojkvän påväg hit ifrån Manchester just nu så jag visste på henne att hon var extra glad men inte klandrade jag henne för det, jag gillade ju den glada Veronica. "But aren't you coming down and give us some company?", nästan bad hon sedan medans hennes hand sträcktes ut mot mig, som att jag skulle ta i den. Det gladde mig lite att någon inte förändrats i alla fall, min storasyster som alltid stöttat mig. Den där utsträckta handen betydde egentligen mer än hon trodde, för mig bevisade det endast att hon var beredd på att ta emot mig ifall jag skulle falla.
Jag kände mig hemsk. Usel för att jag inte tagit till mig modet att gå över till huset mitt emot för att berätta som det var, varför skulle jag vara så otroligt feg? hur skulle jag någonsin kunna berätta för Philip på ett bra sätt att min syster och hans barndomskärlek var borta, död? hur skulle han ta det och skulle jag klara av förklara hela storyn när jag själv inte ens förstått att min andra halva faktiskt var försvunnen. 
Trots mina dämpande tankar så följde jag den lilla ynka rösten som skrek inom mig att jag skulle lyfta mitt arsel och bara göra det, få det överstökat liksom. Det var väldigt ovant att se min familj så lugna, bara att se min pappa ligga med benen över soffkanten och mamma som satt i andra soffan med en bok i handen hade jag kanske aldrig sett förut. Jag log åt tanken medans jag reste mig upp från den vita fotöljen som jag satt i. 
"I'm going out, I'll be back within a few hours.", konstaterade jag medans jag sneglade mig åt mina föräldrars håll. Vars min syster tagit vägen hade jag ingen aning om, men jag antog att även hon tog det lugnt med tanke på bebisen. Pappa nickade på huvudet och mamma log ett svagt leende mot mig, förmodligen glad över att jag i varje fall berättade att jag lämnade huset. 
 
Med tunga steg klev jag upp för dom fem trappstegen gjord av betong, snabbt drog jag en hårslinga bakom örat samtidigt som jag lät den lediga handens tumme pressas på knappen och ett högt plingande hördes inifrån. Bara några sekunder senare tydde jag fotsteg från golvet och snart såg jag även att dörren öppnades. Det var dock varken Philip eller någon av hans föräldrar, som jag under några omständigheter stött på tidigare, som öppnade. Istället var det en tjej som såg ut att vara omkring fjortonårs-ålder som jag efter informationen vi fick när vi sist sågs - verkade vara Philips lillasyster. 
"Hi there.", log jag brett och såg på den blondhåriga tjejen med två långa flätor som hängde längs hennes axlar. Hennes mun ändrades dramatiskt, från ett leende till en förvåning. Inte nog med det så föll även handen för ansiktet och efter något som kändes som evigheter öppnade hon munnen.
"Oh my god, you're Louis girlfriend!", nästan skrek hon ut. Jag häpnade till även jag och var absolut inte beredd att få en reaktion som denna då jag bara besökte grannhuset. Om det var bra att vara Louis flickvän i det här sammanhanget var däremot oklart, jag hade inte listat ut om hon var glad eller arg över att se mig. "What are you doing here? and wow, you looks exactly the same as Philips friend who was here when I was younger!", tjejen verkade vara fyllt med energi och glädje i varje fall och än så länge hade jag inte märkt på henne att hon hatade mig, som tur var. 
"I'm actually her sister, Katelyn. Is Philip inside? I really gotta talk to him right now.", förklarade jag och log blygt. Tjejen jag ännu inte visste namnet på nickade ivrigt och visade med en gestikulerande hand att jag var välkommen in. 
"He's upstairs, probably playing some FIFA or on his guitar", förmedlade hon och nickade för trappan som var precis bredvid mig. Vad jag sett av detta huset - vilket inte var mer än hallen och trappen - så kunde jag därmed utgå från att det såg ungeför lika ut som i vårat hus på andra sidan vägen. Jag tog av mig mina flippflopps och tackade så mycket. "And Katelyn! I really like you and Louis together, please say hi to him from Natasha Salming!", hennes mening gjorde mig både glad och röd i ansiktet, hon var väldigt söt. 
"I'll do it, sweetie.", lovade jag medan jag ljudlöst trippade upp för den vita trappan. Väl uppe så fanns det som i precis mitt hus, ett stort allrum, en toalett och tre rum bredvid varandra. Vilket som var hans var då den stora frågan, men när jag då hörde klinganden från en gitarr så bestämde jag mig att följa ljudet till rätt rum. Bara av att höra ljudet av ett instrumet gjorde mig så sugen, sugen på att åka ut och se världen, sjunga och stå på scenen tillsammans med Louis. Men till och med jag var så klok att jag visste att det endast skulle hända i mina drömmar, dessutom nu när Louis faktiskt var mitt uppe i framgången med One Direction. 
Jag knackade löst på dörren och den vackra stämman från strängarna försvann hastigt, ett enkelt kom in mumlades och utan tvekan öppnade jag dörren. Han själv var nog inte direkt beredd på att se mig då hans gitarr snabbt for bort ifrån hans famn så den hamnade bredvid honom i den väldigt stora sängen. 
"Katelyn, hey!", sade han chockat och höjde lite på ögonbrynen. Hans huvud sneglade även bakom mig, som om han hoppats och trott att jag inte skulle vara ensam här. "Are you alone? where is Louis?", frågade han nervöst och spärrade upp ögonen mer. Eftersom vi två aldrig varit typerna som speciellt älskat varandra genom åren så var detta verkligen obekvämt, men jag skulle ge det en chans och jag var ju faktiskt där för en anledning. 
"Louis had to go back to UK, unfortunately", suckade jag och tittade mig omkring i hans väldiga pojkrum. Man skulle kunna kalla de det då affischer på bilar och halvnakna tjejer fortfarande satt kvar på hans vägg, jag tittade på honom och mötte hans blick, han såg ut att vika sig lite. Jag tittade lugnande på honom och suckade. "I'll go directly to the thing.", suckade jag och blundade för en sekund. "I..Me.. She..-", mållös stod jag vid dörröppningen och tittade på Philip som satt säkert i sin säng, han såg dock på mig att något var helt fel och ställde sig upp för att gå emot mig. 
"I don't mind to wait for you to tell.", sade han medans han lade ett par starka armar omkring mig. Jag torkade tårarna som hjälplöst rann ner ifrån mina kinder samtidigt som jag gjorde allt jag kunde för att hindra dem ifrån att falla. 
"She is dead.", sade jag, snabbt och kallt. Greppet om mig lossade och han tittade frågande på mig. Jag torkade tårarna ännu en gång och suckade plågat. "Katherine. She died five years ago and that's why we haven't been here since then, I or we couldn't without her.", berättade jag och tittade in i hans sorgna ögon. Han verkade dock inte vilja visa att även han var ledsen. 
"Why haven't you told me later? here I've been waiting for years for her to come.. I.. I can't really take this in right now.", konstaterade han och lade händerna för ögonen. Jag suckade och nickade förstårligt. Philip och Kath hade verkligen kommit bra överens de sista åren och hon hade tjatat om att åka till stugan varje lov, vad jag förstod det på henne så var Philip som Jonathan och Luke för mig. 
"Why I didn't tell you on the beach was because I couldn't just tell you. To be honest, I haven't barely realized it by myself that my other half is dead, gone forever and I'll never see her again. Everything is like messed up and I just..-"
"Sshh..", lugnade han snabbt och lade armarna om mig igen. Det var inte precis någon Louiskram precis som kunde få mig glad på bara några sekunder, men det var helt klart bättre än ingenting. Jag behövde en kram just nu. "I wanna say that it's okay but it's not. I'm not okay but what are you saying, are we going to talk about it?", frågade han lugnande och släppte greppet medans vi långsamt satte oss på hans säng. Jag nickade och torkade tårarna. 
 
Tiden gick och efter en lång, ganska så djup pratstund med den blonda killen så hade tårarna torkat och det mer allmänpratet kikade fram. Det jobbiga var över och väldigt för personliga frågor om Katherine hade jag gärna hoppat över men med tanke på att min syster faktiskt tyckte om denna kille så mycket, var han värd att få veta. 
"I can move on, it's just.. I can't let her go.", sade jag rakt ut, även om jag inte ville prata om detta så bara föll orden ur mig. Philip som för fem år sedan var värre än värst, var idag den lugna och en väldigt bra lyssnare. Jag antog att han varit precis såhär med Katherine också. Jag hade till och med berättat om Luke och Fiona för honom och han hade endast skakat på huvudet, förmodligen åt deras beteenden. 
"It might be time to move on, don't you think?", hans ord kom som en chock, jag hade inte förväntat mig att pojken som för någon timme sedan berättat hur mycket min syster betytt för honom, kom med förslaget med att gå vidare. "I'm still in shock, but it was five years ago. She will always be by our side, we just don't see her.", han hade rätt i det han sade, men samtidigt kunde jag bara inte 'låta henne gå', så lätt var det inte. 
"Probably.", mumlade jag och tittade ner mot golvet. Han puttade på mig och gav mig ett svagt menat leende. 
"Me and some friends will went to the beach party tonight, it would be fun if you could follow me there," sade han glatt och tittade roat på mig. Jag suckade och himlade med ögonen, jag var verkligen inte som min tvillingsyster i sättet och även om Katherine gillade att supa vid fjortonårs-ålder tillsammans med Philip så var det okej för mig, men ännu var jag inte typen som drack så väldigt mycket men samtidigt så kunde det vara bra för mig att komma ut lite, jag hade ju faktiskt varit inne hela dagen. Efter en hel del tvekningar ifrån min sida så nickade jag tillslut villigt på huvudet och lät ett leende placeras på mina läppar. 
"I'll go home and change clothers first.", yttrade jag och tittade ner på min väldigt fula klädsel. Jag hade faktiskt inte brytt mig om att klä mig snyggt idag och inte verkade Philip ha något emot det heller, som tur var. 
"Yeah but at first, let us sing a song together!", sade han glatt och tog fram gitarren som låg placerad på sängen bakom honom. Jag skulle precis protestera och komma med argumentet att jag inte sjöng framför människor, sedan kom jag ju faktiskt att tänka på att jag till och med låg ute på Youtube, så vad gjorde det om jag bjöd till lite. Jag satt kvar som en bekräftelse om att jag var med på det hela och redan efter första tonen på det sex-strängade instumentet så hörde jag vilken låt det var, One Republic's underbara Counting Stars.

I nästa hörrni, då händer der grejer. Dels så kommer strandfesten med Katelyn att bli av och i nästa ändå så fyller Liam år, jadu.. Mycket kommer hända. Har ni era aningar? KOMMENTERA :D

länkbyte #17

1
Det var ett tag sedan jag körde med ett länkbyte så tänkte att det kanske var dax. Nästa kapitel kommer imorgon, antagligen. Kommentera kapitlet neranför så länge ;) 

Detta är en novellblogg om det brittiska/irländska pojkbandet One Direction, pågående novell har jag döpt till I´m yours och handlar om Cate och Izabelle. http://onedirectionnovell.devote.se/
 Bloggen ägs av två personer some heter Ida och Z, Vi båda har en egna noveller om killarna och det kan ni hitta i kategorier! http://onedfanfic.webblogg.se/
 

Personligen verkar dessa noveller bra, jag har inte än läst dom då tiden inte funnits men måste medge att dom båda verkar skriva väldigt bra. Snygga designer har dom också. Kika in vettja! 
(Ska själv också börja läsa dom, så fort jag får tid, har ju knappt tiden till min egen novell)
 

 

take chances, chapter 39

15
Tidigare;
"Hello lovebirds, don't let me disrupt your time, I'm just checking the flowers here.", sade Veronica, en aning ironsikt och med ett flin på läpparna. Med det insåg jag att hon verkligen sett rätt mycket och skulle förmodligen reta mig med detta i flera veckor framåt, jag var och hade aldrig varit tjejen som visade känslor offentligt - inte ens framför min familj, fast dom hade inte sett mycket dom eller, om man såg det så. Dom visste ju inte ens att min hobby var att sjunga. 
"Oh, that's nice.", skrattade Louis, helt oberörd av situationen och lade en hand på mitt lår då jag fortfarande satt i hans knä. "Let's make this day to something funny and enjoy my time here?", framkastade Louis medans han daskade till mitt vänstra lår med sin handflata, jag himlade med ögonen innan jag gav med mig ett hastigt skratt. 
"Yeah, sure", svarade jag bara, en aning röd och generad.

"Okay, do you think Louis is okay with that we've did this without him?", frågade Harry medans hans gröna ögon borrade sig in i listan på människor som blivit bjudna på festen. Vissa var vi nöjda med, andra inte. Det var inte precis så att det endast var Louis, Harry, Niall och jag som skulle få vara med och bestämma, även Sophia, Andy och andra av Liam's närmaste vänner hade också fått sagt människor dom ville ha med.
"He hasn't something to say basically.", muttrade jag och ryckte på axlarna. Direkt fick jag sex ögon som stirrade på mig med konstiga ansiktsuttryck. Själv himlade jag med mina och lutade mig obrydd bakåt i soffan jag satt i. Jag var inte sur på Louis, jag var mer besviken faktiskt. Det förvånade mig inte ens lite att han hade glömt denna viktiga dag. Det var ju idag allt skulle fixas, det var torsdag idag och på lördagen skulle festen hållas. Vi behövde ha så mycket hjälp vi bara kunde med detta för att kunna ordna den perfekta födelsedagsfesten till våran egna Payno. 
"He's on his way right now and has been sitting about six hours in an airplane and will land soon, it's time to go there and pick him up.", irlänningens röst ekade ut över vardagsrummet och min blick fördes till klockan som satt på väggen mitt emot mig, visarna visade 16.29 och om en halvtimme så skulle Louis flyg landa. "Am I supposed to drive?", synen flackade runt mellan Harry och Niall som båda verkade redo för att åka medans jag själv helst stannade inomhus och inte visade mig på hela dagen. Om hela surigheten berodde på vädret eller om det bara var en dålig dag var oklart, kanske vardera delarna. Det trista regnet som under flera dagar smattrat på fönstret kunde tillslut bli väldigt jobbigt, speciellt när inte Perrie var vid min sida dessa dagar så jag hade någon att krypa ner under filten med. Det var som att man blev isolerad inomhus och varken ville eller orkade gå ut. "Well.. I take that like a yes", sade Niall som inte fått något svar ifrån varken mig eller Harry. 
"Me and Harry can follow you.", svarade jag snabbt, dels för att inte behöva sitta inne hela dagen men också för att jag faktiskt saknat Louis dessa dagar han varit borta, hur mycket jag än ville vara sur på våran spexare så gick det ju inte, inte länge i alla fall. Tänkte jag efter så vann ju ingen av oss på att vara arga, det drabbade ju bara bandet & dessutom så var det en sån liten grej att bli sur över, i alla fall nu då han faktiskt bokat flyget direkt efter samtalet igår och var påväg hit igen. 
Anledningen till att vi inte var i London var enkelt, vi trivdes väldigt bra i Manchester och äntligen hade vi alla tre, det vill säga,Liam, Niall och jag redan funnit en helt okej egen lägenhet som vi snart skulle få börja inreda och fixa till. Än så länge bodde vi dock hemma i Harrys stora hus som vi även visade oss vara i fortfarande. 
 
Tjugo minuter senare stod vi mellan fyra stora vakter som vi aldrig sett tidigare. Eftersom våra vanliga vakter som vi också kände väldigt bra, var på semester precis som vi hade just nu så fick vi ha reserver som varken sade något eller tittade åt vårat håll, dock låtsades vi som att vi inte märkte dom väldigt stora, svartklädda männen omkring oss utan fokuserade istället på den gate vi visste att Louis skulle komma ut ur. 
"There he is!", viskade Niall så diskret som möjligt samtidigt som han verkade väldigt exalterad. Den grabben var verkligen den gladaste av oss alla när det gällde att träffa varandra igen. Jag hade inte tänkt på det tidigare, men ingen av oss umgicks faktiskt med sina flickvänner just nu. Harry hade kommit hem ifrån LA med Kendall, Niall hade besökt Mullingar med Sarah och jag hade tillbringat tiden med Perrie på deras UK turné. Det var egentligen väldigt sällan vi alla minus Liam, träffades på fritiden utan någon tjej involverad. 
"Time to come now, huh?", retades Harry medan Louis tittade upp ifrån golvet. Han såg sliten och trött ut, som om han inte sovit någonting dessa sex timmarna, men trots det utmattade uttrycket i hans ansikte så syntes hans lilla glimt i dom grönblåa ögonen som han bidrog med & ett svagt brett leende avfyrades på hans läppar. 
"Mr. Tomlinson, the one and only!", flinade jag och lade armarna i kors. Våra höga röster och svarta vakter hade dock avslöjat oss. Fansen började få syn på att det var vi och skrik blandat med andra läten fyllde flygplatsen, jag gillade inte alls situationen och visade med händerna lite om att Louis skulle skynda sig lite, något även han verkade hålla med så hans steg ökade och han hamnade mellan mig och Harry. Niall var lite före och pratade med den ena vakten som jag lagt på minne kallades Willson. "Good to see you man.", tillade jag sedan medans min arm lades över Louis axel. Ett enkelt 'detsamma' hördes ifrån Louis skamfilade röst och med det så blev vi alla rätt så tysta med tanken i huvudet att vi skulle komma ifrån platsen så fort som möjligt för att slippa allt kaos. 
 
"Good to see you again, lads. It's been a while now.", konstaterade Louis när vi alla satt samlade i bilen påväg mot huset igen. Niall som körde fokuserade på vägen medans Harry glatt tittade bak mot mig och Louis som satt på varsin sida i baksätet. "Only Liam who's missing.", sade han sedan och ryckte på axlarna. 
"Yeah, what he does right now is it only Sophia and him who knows.", skrattade jag och tittade framåt då jag såg hur Niall också flinade lite. 
"Do we really wants to know? nah, don't think so, huh?", övervägde Niall och skakade lite på huvudet vilket fick oss andra tre att skratta ganska fånigt. Vi alla visste allt om varandra, även åt det lite mer 'privata' hållet i ett förhållande, men ändå var det alltid lika intressant att prata om det. 
"Is she with Liam right now or what?", frågade Louis lite efterblivet, som om han inte förstått någonting. Han på sätt och vis visste ju ingenting heller då han varit i New York de senaste dagarna, men förklara kunde man ju alltid göra. 
"She took him with her to a holiday so we could planning his party alone, you know.", berättade Harry lite kortfattat och Louis verkade förstå. "But just so you know, Lou. We've been planned a lot of stuff alone, it's much more to do but we couldn't wait for you the whole day, we have so much to do.", fortsatte han och tittade nervöst bak, rädd för att se Louis reaktion. Som tur var verkade Louis bara glad och lättad över att vi gjort ungefär hälften av planeringen, det betydde ju endast att han skulle få göra mindre. 
"Sounds perfect.", flinade Louis malligt. Jag himlade med ögonen och skakade på huvudet medans ett svagt leende prydde även mina läppar, om han trodde att han skulle få slappa nu så hade han så fel. 
 
"So what are we gonna do with all these piece of paper?", frågade jag medans jag plockade upp anteckningarna som jag såg var utrskrivna ifrån datorn. När jag sedan läst några meningar så insåg jag att det var självaste namnen på drinkarna som jag höll i. "Are we going to have a homeparty?", log jag lyckligt och ställde mig upp ifrån golvet igen. Niall som var den andra efter mig som kom in i rummet bara ryckte på axlarna och verkade ganska oberörd. 
"Kind of..", sade han och började äta av en klubba han haft i fickan. "Not in someones own house, we've hired a local. About 6 to 7pm are we eating, after that Liam is going to open his presents and finally, the party is starting!", sade han medans både Harry och Zayn kommit in i rummet också. Personligen gillade jag den planen, att hyra en lokal och att äta innan så kallade 'riktiga' festen var igång lät som ett bra förslag och jag gillade att dom verkligen lagt ner så mycket tid för Liams skull, han om någon uppskattade ju verkligen sånnahär saker. 
"What is left?", jag tittade på mina tre vänner framför mig som såg ut att ha läget under kontroll, det var ju jag som kom lite efter och kände mig ganska så okunnig. 
"We're going send invite-cards to all these people and then we've all this interior left, you know.. If we should have balloons and stuff like that.", sade Harry lugnt och började rabbla upp olika grejer som kunde sitta i fönstrerna och i taket, enligt Harry så var det hela som ett enda stort barnkalas, men samtidigt så kunde jag ändå inte låta bli att glädjas av tanken av serpentiner och ballonger, jag älskade ju sånt rassel. Vad som dock inte gjorde mig så glad var att festen skulle hållas om två dagar. Dagar Katelyn skulle vara kvar i NY och jag skulle antagligen få fira Liam's dag utan henne, men vad gjorde det när jag hade fantastiska vänner? och allting kunde hända inom två dagar, kanske skulle hon ändra sig och komma hit ändå? 
"Is Katelyn coming?", Zayns fråga kom lite som en chock, som om att han läst mina tankar på något vänster. Jag harklade mig frustrerat och drog handen genom mitt hår. 
"Don't think so, she wanna spend a lot of time with her family right now.", jag log brett medans jag fortsatte att stirra in i MacBooken som låg på Harrys vardagsrumsgolv. Jag låtsades att läsa igenom dom alla olika papperna men hade egentligen något helt annat i min hjärna, Katie. Det hade varit jobbigt att lämna henne, men samtidigt så hade hon rätt. Vi behövde vara ifrån för att kunna uppskatta och sakna varandra enklare. 
"And you two? how's your love life?", Zayn tittade menande på Niall och Harry som båda satt oskyldigt i soffan. Även jag bröt mina tankar om min flickvän för att höra på detta, att Niall verkade vara riktigt kär var hur kul som helst, under alla dessa tre år som band hade ju han praktiskt taget inte dejtat någon alls, därför så gillade jag tanken att den blonda charmören verkligen skaffat någon som han tyckte om. 
"Me and Sarah are good actually.", Niall ryckte på axlarna medans hans kinder blev en aning rödare. Jag flinade åt honom medans blicken fastnade på Harry som nonchalerade oss totalt, nästan så han inte ens hade tänkt att svara på frågan. "And Harry and Kendall are an official couple, at least very soon.", Harry gav honom en genant blick samtidigt som Niall bara slog till den väldigt rosaröda krulltotten på armen. Zayn himlade med ögonen medans jag satt tyst och tittade bredvid. 
"Are you gonna tell me what's going on?", föreslog jag medans mina ögon flackade mellan dom två soffsittande killarna. Zayn nickade instämmande och lade armarna i kors, precis som han alltid gör när han vill ha någon slags förklaring. 
"Well, firstly, Niall shut up. And secondly, I don't even know if there's something. What Niall saw at the party the day before yesterday was because we both were drunk, that's all. Once again, I don't know where we're standing in our relation right now.", konstaterade han lugnt medans ett litet leende bildades och en svag syn av hans smilegrop lyckades jag tyda. Eftersom vi alla tre visste att det bara var nonsens alltihopa och att vi alla inklusive Harry visste att dom var som ett par redan, så lade vi ingen mer energi åt det, dom små turtuduvorna fick hålla på hur länge dom vela, förr eller senare kunde dem inte hålla känslorna borta framför kamerorna i alla fall. 
 
Efter en stund av bara allmänt snack så kom vi ju på varför vi egentligen var samlade så här, Liams födelsedag stod på tur och vi hade bara kommit halvvägs i planeringen än så länge. Min och Nialls uppgift var att börja printa ut alla breven för att sedan snabbt skicka iväg dom på posten, hela brevgrejen verkade vara en aning cheesy men ändå var det ganska så enkelt att bara skicka iväg ett brev, dessutom var det tydligen inte ens vi som skulle sända iväg dom utan det skulle Andy, Liam's kompis göra, kanske var det ändå lika bra då vi varken hade adress eller nummer till alla som förmodligen skulle komma. 
"I have forgot to ask, can I see the list of the humans who's invited to the party?", jag ställde frågan högt och tydligt. Zayn som redan stod med alla papperna i handen gick tvärs över rummet fram till mig och gav mig dom tre A4 anteckningarna med bara massa namn på. Intresserat och glatt tittade jag på listan där både Perrie med resten av Little Mix stod med, Katelyn och massor av andra igenkända namn. Vad som däremot lockade min uppmärksamhet var en persons namn som dessutom stod upp som en av arbetarna, faktiskt så blev jag chockad och väldigt förvirrat samtidigt. Kunde det verkligen vara hon? 
"Which Fiona?", frågade jag, ännu rakt ut och tittade allvarligt på killarna som satt vid olika positioner i rummet. Jag såg hur dom nervöst tittade på varandra innan Harry harklade sig och tog ordet. 
"Yeah, it's her you think.", sade han enkelt innan han höjde upp händerna i luften som om att jag skulle vara tyst tills han pratat klart ungefär. "We really wanted a photograper who would like to take the photos of the party and us, so we never would forget the day. We called eveyone and she was the one who's free. You know, it's a bad time to hire one this time on the year.", konstaterade han och tittade ängsligt på mig. Varken jag eller någon annan kille i bandet, eller ens teamet, tyckte om denna tjejen. Varför i hela världen skulle hon av alla behöva vara där?
"But why her? you couldn't take someone else?", irriterat kastade jag iväg papperna och tog mig för pannan. "So hard could it not be to find someone else. You could have asked a fan or whatever!", jag kände själv hur min ilska kom upp och jag kände mig egentligen som en dålig människa när jag sade så om tjejen som egentligen varit med oss från dag ett. Jag tyckte inte om henne bara, men samtidigt så ville jag heller inte vara oförskämd mot henne, men dom lagarna hade jag redan brutit mot vid det här tillfället ändå. 
"Well, it is what it is. She said yes and she will coming, end of story.", jag hörde även nu att Harry verkade irriterad på rösten och därför ville jag inte skapa en dåligare stämning än vad det redan blivit efter mitt lilla utbrott, så därför gav jag med mig en tröttsam suck innan jag lämnade rummet ett tag. Jag hoppades verkligen att hon inte skapade problem på festen, för Liams skull. 

Fiona ska alltså komma på partyt. Nu kan ni kanske komma med era förslag om vad som ska hända? ååh, har väntat på det här undedr hela novellen och jag vet att ni också är sugen på drama. ;) 
Men frågan är ju, hur kommer det bli? Kommer Katelyn ens komma på partyt eller hur tror ni detta kommer sluta? 
Än så länge kommer inget att hända mellan Louis och Katie, men inom några delar så.. Ni kommer dock inte gå tomhänta de kommande delarna utan saker kommer hända däremellan. Tycker ni har blivit lite snåla med att kommentera, är ni kvar? ;) Släng in någon kommentar om vad du tyckte om detta kanske långtråkiga kapitlet. 

Men jag fick ju även med killarna nu också, dock inte Liam men han kan ju inte vara med när dom planerar hans födelsedag precis :P 

take chances, chapter 38

10
Tidigare;
"Now I'm back from Sidney and take some break in my hometown so I live with my parents. You're always welcome to my house right opposite of yours, you know."
"Yes, we're staying some days more so I'd love to hang out sometime.", svarade Louis ärligt och klämmde åt min hand. Philip såg ut att skina upp och nickade vänligt. 
"And yeah, I really miss Katherine, I'd be very happy if you could bring her with you.. Anyway, tell her that I miss her, I gotta make a rush to a few friends now, see you later? say hi to Katherine!", sade han och gick snabbt iväg bakom oss. Jag suckade och såg hur Louis glädje i hans ansikte också försvann, gud jag var verkligen en sån himla dålig glädjespridare, snarare en glädjeförstörare. 
"I wish I could.", muttrade jag tyst för mig själv, släppte Louis hand och började sakta gå hemåt igen..

Med en tröttsam suck gick jag efter min ganska ledsna och förmodligen arga flickvän. Om det var på grund av att jag sade något fel eller om det var över hela situationen visste jag inte faktiskt. Tänkte jag efter så hade jag kanske varit lite för glad i att killen velade hitta på något snart, vad visste jag egentligen om Katie och hans relation? hon verkade inte vara den gladaste över att se honom precis. 
"Katelyn, he couldn't know.", sade jag i hopp om att hon skulle stanna, eller åtminstone sakta ner farten. När hon varken saktade ner eller att jag fick någon respons så fortsatte jag mitt försök med att föra konversationen vidare. "Did I say something wrong?", hon stannade upp, fortfarande med ryggen vänd emot mig och jag kunde höra hur hon drog en djup suck innan jag äntligen kunde få se hennes ansikte, hennes naturliga lockar hade tittat fram efter dagens badning men ändå så var hon väldigt vacker, stolt kunde jag kalla henne min flickvän eftersom stolt var precis ordet jag var över henne. 
"It's just..", hon tog in luft in i hennes lungor innan hon förtvivlat fortsatte. Vi hade kommit ut på trotoaren och inte allt för många bilar passerade oss, därför var vi ganska så ensamma på platsen just nu. "I know how much Katherine means to Philip, they were like siblings, like me with Luke and Jonathan, you know.", hon gick mig närmare med blicken vänd ner mot hennes fötter. Även om hon inte kunde se fullt ut så nickade jag på huvudet tills hon kommit tillräckligt nära att jag kunde lägga mina armar om hennes ganska så kalla kropp, solen började gå i moln och kylan kom ikapp, det var sjukt hur värmen genast kunde försvinna i luften så fort solen försvann.
"And you don't want to tell him that she isn't alive?", fortsatte jag meningen medans min ena hand strök hennes hår. Hon snörplade lite mot min tröja innan hon nickade bekräftat på huvudet. 
"He doesn't know about it and I know he will take it horrible.", snyftade hon och borrade in sitt huvud ännu längre in i min tröja. "I didn't like him before and I still don't do it, but he deserve to know about her, doesn't he?", frågade hon osäkert och tittade upp på mig med sina röda ögon. Det gjorde ont i mig att se henne så ledsen, den här Katherine verkade ha varit en väldigt underbar person, men det som gjorde mig mest ledsen eller lite upprörd var att Katie alltid jämförde sig själv med sin tvillingsyster som hon alltid beskrev som den 'perfekta' när hon själv uppenbarligen var precis lika bra, för mig var hon i varje fall det. 
"Of course he would know about it.. But not today, now we're going home and watch some movies and just relax or what do you say?", föreslog jag medans mina läppar nuddade Katelyns släta panna i en snabb puss. Ett äkta, brett leende syntes på hennes läppar medans en nickning från hennes huvud bekräftade det hela. Våra händer nuddades igen och allt var nästan som tidigare igen, bortsett ifrån hennes fortfarande nygråtna ögon.
 
Efter en hel dag utan telefonen så hade självklart en hel del försökt fått tag i mig. Twitternotiserna blev uteslutet att titta på, men efter tre missade samtal ifrån Harry, ett ifrån Niall och några meddelanden ifrån Zayn så förstod jag att det kanske var något jag missat. Katelyn's familj var ännu inte hemma och klockan var endast sex, därför så passade jag på att få lite egentid genom att gå ut på den stora, fina altanen och satte mig på bron med telefonen mot örat. Signaler gick och bara efter fyra pip så kunde jag höra den glada irlänningen på andra sidan luren. Visst trivdes jag här tillsammans med familjen Ross, ingen tvekan om den saken. Men ingen kunde någonsin ersätta mina boys, jag saknade dom verkligen dagarna vi inte umgicks. 
"Louis, what's up?", sade Niall en aning rispigt, jag log för mig själv när jag insett att han förmodligen inte var den piggaste nu. Kendall hade någon fest och Niall tillsammans med Harry hade ivrigt tackat ja till inbjudan så jag antog att det hela bara var en jobbig bakfylla för honom, dessutom så borde det vara ganska sent hemma i UK just nu. "Why didn't you answer earlier?" 
"Me and Katelyn went to the beach and I leaved my phone left in the house, what did you and the others want?", frågade jag nyfiket och hörde hur Niall bara suckade bakom luren, inte alls roat utan det var mer åt hållet att han var lite trött, nästan lite besviken på mig. 
"Don't you remember? You're coming home tomorrow and planning Liam's birthday who's in a week.", så fort Niall nämt Liams födelsedag så gav jag mig själv en mental smäll på käften, hur kunde jag ha glömt min bästa väns dag? och ännu värre, jag hade inte ens bokat ett flyg än och hur skulle Katie ta det hela. Mycket känslor befann sig i mitt huvud för stunden och frustrerat hade jag handen för pannan. 
"I'm so fucking sorry, I had totally forget about that.. Oh shit.", suckade jag och kunde nästan se hur Niall himlade med sina blåa ögon för sig själv just nu, dock var han även personen som kunde vara sur ett tag men sedan gick det över, det var det som var så skönt med den killen, man behövde aldrig ha långa, djupa konversationer med honom för att få hans förlåtelse. 
"We all figured it out and that's why we've rung you all day, what are we doing now? we all, even Zayn will be here tomorrow and you HAVE to arrive too, really.. We can't do this without you, Lou.", bad han och den irriterade rösten försvann bara mer och mer in i meningen. Jag skakade på huvudet och suckade under en lång tid innan jag sedan bestämde mig för att säga något. 
"I'll be there tomorrow, I'll book a flight directly.", konstaterade jag medans jag oroligt klickade på den stora, röda knappen. Hur skulle jag berätta detta för Katelyn?
Att gå in på Twitter hade de senaste veckorna tagit emot, jag hade dagligen stått ut med massor med hat och jag verkligen ogillade tanken att se folk hata på mig då jag praktiskt taget inte gjort något alls. Men efter att ha sett olika bilder på Harry och Niall, påverkade av alkohol i min feed så kunde jag bara inte låta bli att le. Dom grabbarna verkade vara helt galna på fyllan. Inte nog med att jag fått massor av notiser ifrån Twitter så hade även min Facebook och Instagram tagits över av galna Directioners, därför valde jag för det mestadels att avstå ifrån alla sociala medier, men Twitter hade jag alltid tyckt om att uppdaterat så därför så kunde jag bara inte hålla mig denna gång. 
"Louis, look at this picture!", med ett gigantiskt leende på läpparna gick jag ut till Louis som satt med ryggen mot mig, på ett av trappstegen ner till gräset. När jag varken fick något svar eller en blick ifrån honom så förstod jag att något var fel, var det där samtalet han fått inte så bra som jag först trott kanske? "Is something wrong?", frågade jag ängsligt och slog mig ner bredvid honom på den bruna träbron. När han tittade upp med ett ansikte utan ett endaste tecken på lycka så insåg jag att samtalet med personen tidigare inte varit den bästa. 
"I have to go back to UK tomorrow. I feel so stupid right now, I almost forgot Liam's birthday, Katie. How could I be such an asshole?", sade han medans hans huvud skakades. "I don't wanna leave you now, Katie. But I have to, I know it sounds like it isn't any big deal but for me, it's important. I've promised the boys to be there and I will.", sade han medans han stirrade rakt in i mina ögon. Till en början tyckte jag det lät jobbigt att behöva vara utan Louis igen men samtidigt så kanske det var precis det vi behövde, det var inte så att vi satt ihop, vi behövde komma ifrån varandra ibland också. Ju mer jag tänkte på det ju bättre lät det i mitt huvud. Det skulle bli en kamp att sakna Louis ännu en gång då han faktiskt precis kommit och landat, men ändå så var det en självklarhet att låta honom åka, det var hans bröder vi pratade om. "But if you want to, you can follow me home?", hans fråga kom som en chock och jag hade inte riktigt trott att frågan skulle komma, men jag kände precis lika som förut och höll kvar med tanken att vara utan varandra, så vi hade chansen av att faktiskt sakna igen. 
"I would love to be with you, but I think it's good for you to get some time for yourself and the lads. I'll come home soon anyway.", sade jag medans jag vilade min hand på Louis ena lår medans den andra vandrade upp och ner på hans rygg. "No matter how many miles separate us, love has no distance in our hearts.", konstaterade jag sedan medans ett svagt leende prydde mina läppar och det dröjde inte länge förrän även Louis avfyrade ett brett flin. 
"You're right as usual. What would I do without you?", frågade han och drog mig närmare honom. Jag fnittrade lite dovt och hasade mig sedan upp i Louis knä istället, under flera sekunder bara satt vi där, med ögonen mot varandra utan ett ord. Sedan så tog Louis första ordet medans jag noggrant inspekterade hans rörande mun. "I'm really happy that I met you, Katie. You make me so damn happy all the time and I hope you know that."
Fjärillarna i min mage började plötsligt dansa, mitt leende befann sig ända upp i öronen och lyckan som befann sig inom mig var obeskrivlig. 
"I love you so much, Lou. I can't live without you and it's pretty hard to just be without you an hour, you know.", skrattade jag medans jag pressade mina hungriga läppar mot Louis och direkt besvarade han min kyss. 
Efter några minuter av intensivt kyssande så avbröts vi av att bron började knaka, åh nej, detta var så pinsamt, jag hoppades verkligen inte det var mamma eller pappa. 
"Hello lovebirds, don't let me disrupt your time, I'm just checking the flowers here.", sade Veronica, en aning ironsikt och med ett flin på läpparna. Med det insåg jag att hon verkligen sett rätt mycket och skulle förmodligen reta mig med detta i flera veckor framåt, jag var och hade aldrig varit tjejen som visade känslor offentligt - inte ens framför min familj, fast dom hade inte sett mycket dom eller, om man såg det så. Dom visste ju inte ens att min hobby var att sjunga. 
"Oh, that's nice.", skrattade Louis, helt oberörd av situationen och lade en hand på mitt lår då jag fortfarande satt i hans knä. "Let's make this day to something funny and enjoy my time here?", framkastade Louis medans han daskade till mitt vänstra lår med sin handflata, jag himlade med ögonen innan jag gav med mig ett hastigt skratt. 
"Yeah, sure", svarade jag bara, en aning röd och generad.

Fick bli en snabb del idag. Även tidsinlagt, skrev detta igår faktiskt då jag åkte till mormor då. 
 
Kommentera gärna :)

take chances, chapter 37

6
Tidigare;
"You're happy with the surprise?",  innan jag ens klivit på båten så visste jag inte alls att vi skulle tillbringa natten på denna lyxiga båten, det var ganska sjukt att han hyrt in den så vi till och med kunnat övernatta. Det skulle bli kul att göra något annorlunda och även ihop igen. 
"Of course, Lou. I'm so happy right now.", fnittrade jag lyckligt och lade mig närmare hans bröst. Vi hade krypt ner under täcket båda två och var redo för natten, Louis var trött efter att flygit hit med flyget redan imorse och han hade förmodligen fortfarande inte ens ställt om sig med tidsskillnaden ännu skulle jag tro. Innan jag släckte mina ögon så lade jag mig halvt på Louis medans jag pussade honom rakt på munnen. Hastigt öppnade han sitt ena öga och flinade charmigt mot mig, skulle denna natt sluta som senast? 
"I love you, Katelyn.", viskade han medans hans ena hand förde bort lite hår ifrån mitt ansikte för att då lägga det bakom örat. 
"I love you too, my beautiful, beautiful boyfriend", log jag och pressade hungrigt mina läppar mot Louis. I det ögonblicket visste nog vi båda vad som skulle hända, natten var ännu inte över och den skulle antagligen bli lång. 

Dagarna rullade på bra och bara två dagar ihop med familjen Ross så kände jag mig redan som en i gänget. Nog hade jag alltid kommit överens med Stefan och Elisabeth redan ifrån första stund, men det här kändes annorlunda, som att det var mer äkta på något sätt. Nu var det inte bara jobb som gällde, det var verkligen intressant att se hur mina numera svärföräldrar var som privatpersoner, egentligen ingen skillnad - vad jag märkt hittills i varje fall, men välkomnad på ett bra sätt hade jag åtminstone blivit. 
Solen lyste ut över New York och skulle jag vara uppriktig så gillade jag verkligen denna stad. Inte bara staden utan även hela boendet, umgänget och allting. Att vädret bjöd på underbar värme var ju faktiskt bara en bonus. 
"So.. What's the plans for today?", frågade Katie nyfiket medans hon noga tittade på sin familj vars mest var inne i deras egna världar. Själv tog jag en tugga av mackan och tittade ut över det väldigt gigantiska kökbordet och alla olika kombinationer av frukt och grönt framför oss. 
"Me, Stefan and Veronica are going to the shop for some shoppingtime for the baby, you can come with us if you want to?", frågade Fru Ross med ett som vanligt glatt leende på läpparna, min flickvän såg skeptisk ut till förslaget och skakade drastiskt på huvudet. 
"Nah, I don't mind. Me and Lou can take a ride to the beach nearby instead.", konstaterade hon medans hennes ögon kastade en blick på mig som om jag var okej med det och visst var jag det. I själva verket så hade jag inte så mycket lust att gå i affärer och titta på bebiskläder en varm dag som denna, men det sade jag ingenting om såklart. 
"Sure, it will be fun.", sa jag enkelt och tittade ut över familjen. Känslan av att inte passa in fanns där, i början. Dessa människor var vackra, framgångsrika och väldigt duktiga på deras jobb, därför kunde jag egentligen ha svårt att inse att jag trivdes så bra med dom, jag var ju ändå bara lilla jag. Men direkt när jag ätit min första måltid tillsammans med Katie och respektive så kändes allt som en lättnad, jag hade helt enkelt överdrivit i mitt tänkande. Dessutom kunde jag verkligen se gnistan i Katelyns ögon när hon tittade på sin systers gigantiska mage, hon såg verkligen fram emot att bli moster. Även om det var långt dit, så kunde jag ändå inte sluta fantisera om egna barn tillsammans med min flickvän i framtiden, åh vilken perfekt mamma hon hade blivit. 
 
Inte nog med att staden var underbar, vattnet och stranden såg precis lika vackert ut. Inte alls så långt ifrån deras husområde fanns ett hav där vågorna inte var höga då vattnet var vindstilla, färgen var blå och människorna ägnade sig bara åt sig själva, jag hade egentligen inte fått en enda blick på mig där folk reagerat att det var jag som kom gående. Det var även inte proppfullt med folk och det fanns även platser på solstolar till oss. Det hela kändes lite som att komma utomlands till ett väldigt varmt land, när vi i själva verket befann oss en bit utanför NY. 
En bar fanns det till och med på denna strand, för tillfället spelades Nicki Minaj och Justin Biebers låt - Beauty and a beat, som gav mig en väldig sommarfeeling. Jag sneglade mot Katelyn som vilade på solstolen med glasögonen som täckte hennes gröna, djupa ögon. Min blick fördes sedan tillbaka upp mot himlen. Plötsligt kom jag in i min egna värld där endast jag själv & mina egna tankar existerade. Tänk att det var jag som tvekade från första stund av att byta management, det var jag som verkligen ville jobba kvar med de olika människorna vi jobbade med. Vad hade hänt om vi aldrig hade bytt ändå? jag hade aldrig träffat Katelyn och förmodligen så hade jag nog ännu inte kommit över Eleanor. Egentligen, attans vad mycket som kunde hända bara under några månader? fast och andra sidan, de senaste fyra åren hade allting bara gått uppåt för hela One Direction så jag var utan tvekan väldigt lyckligt lottad. 
"I'm going to buy a drink, do you want some?", frågade hon medans hon slappt ställde sig upp från stolen. Jag slängde en snabb blick på baren och märkte att det var en hel del som stod och väntade på att få beställa, därför så ville jag inte riskera att gå med Katie dit, något hon antagligen redan förstått då hon inte ens erbjöd mig att följa med.
"Yeah. Surprise me with whatever you like.", svarade jag bara och lutade mig framåt, mötte henne i en liten för snabb puss innan hon trippade vidare till baren ett par hundra meter ifrån oss. Själv bara satte jag mig tillrätta i den avlånga solstolen och njöt av värmen. Det började närma sig slutet av augusti och det var fortfarande varmt som om det vore Juni-Juli ute. Jag klagade absolut inte, det var endast skönt att komma bort ifrån regniga England ett tag. 
 
Jag visste inte hur, men när jag plötsligt kände någon svagt putta på mig så insåg jag snabbt att jag måste ha somnat till. Dock kunde det inte vara mer än några minuter då tjejen min var tillbaka med två drinkar i handen och hon hade antagligen inte fått väntat så länge. Vad som gjorde mig förvirrad var att hon hade någon med sig, en tjej jag aldrig sett tidigare samt att hon även såg en aning yngre ut än oss. 
"Lou, this is a fan of yours. She has promised to keep this as a secret but she really wanna take a picture with you, is it okay?", frågade Katelyn som suttit sig bredvid mig. Jag bredde mitt leende och tittade noga på tjejen som när jag tänkte efter inte kunnat vara mer än femton år. 
"Of course!", utbrast jag snabbt och ställde mig upp bredvid tjejen jag ännu inte visste namnet på. "What's your name?" 
"I'm Nellie.", log hon artigt medans hon såg väldigt nervös ut. Jag lade en trygg arm om henne som jag hade hoppats på skulle hjälpa, fast i själva verket började hon då skaka. Jag flinade åt hela situationen och var endast glad över att hon gjorde sitt bästa av att inte skrika, hyperventilera eller helt enkelt svimma. "I really loves you Lou, you're my hero and lifesaver", förklarade hon och mitt tag om hennes axel blev hårdare. Var det något jag verkligen blev glad över så var det just när jag fick sådanna meningar sagda mitt framför ansiktet. Denna tjej verkade vara någon man kunde föra en konversation med utan att hon började skrika och det uppskattades. 
"I'm glad I could be impact with you like that, babe.", svarade jag malligt och sneglade mot Katelyn som endast verkade ha ett ståtligt leende på sina läppar och det älskade jag så mycket med henne, hon kunde sätta sig in i min situation och klandrade varken mig eller fansen för att stanna och prata eller ta ett och ett annat kort här och var. 
Efter att ha knäppt en bra massa bilder med Nellie's telefon så lämnade hon oss båda med ett väldigt belåtet och lyckligt leende på läpparna, det riktigt lyste om hela henne när hon lämnade oss ensamma. Jag gav Louis sin hallon och blåbärdrink medans jag drack lite ur min egen, han stirrade på mig länge innan han tog emot glaset, det märktes att han tänkte på något. Tillslut gick han närmare mig och lade beskyddat sina armar omkring mig. Jag fnittrade fånigt och skakade på huvudet. 
"I love you so much, Katie.", viskade han medans jag hade min fulla koncentration på att se igenom dom svarta solglasögonen som var placerad över hans ögon. "I hope you'll be mine to the end.", log han medans han kurade sitt gosiga huvud ner vid min hals. Min ena hand lekte i det bruna håret medans den andra var på Louis nacke, jag var så oändligt kär i denna kille. 
"I'm all yours, if you're all mine.", konstaterade jag ärligt och log nöjt. Min pojkvän flyttade upp huvudet så våra ansikten var mot varandra igen samtidigt som ett roat flin befann sig på hans busiga läppar. 
"Forever.", sade han stolt och tog sakta en klunk av drinken han höll bakom min rygg, efter det så förde han sina läppar mot mina i en blöt, väldigt ofräsch men ändå så otroligt perfekt kyss. 
 
Att bada var något jag aldrig hade hatat, jag förstod faktiskt inte hur man i själva verket inte kunde tycka om det. Jag trivdes som fisken i vattnet när jag fick plaska ett tag och att Louis verkade vara en lika vattenälskare som mig var verkligen kul, det gjorde det roligt att befinna sig med Louis i det havsblåa vattnet. Hans kropp nära min, hans vattendränkta läppar pressade mot mina och hans händer som för det mestadels snuddade vid min rumpa var verkligen underbart, det fanns nog inte någon människa som kunde få mig att må så bra som Louis kunde, den grabben hade det där speciella med glimten i ögat. 
Utan någon som helst aning om vad klockslaget var så började vi ta på oss våra normala kläder igen och förbredde oss för hemgång. Solen började sakta men säkert försvinna men än så länge lyste den ganska så stark, jag skulle gissa att tiden var kring fem på eftermiddagen. Just när vi rest oss upp så hörde jag en röst jag tycktes känna igen, det var en röst jag inte hört på år och dagar men samtidigt så verkade den perosnen ändå inte ropa efter mig. 
"Katherine?", rösten kom närmare och när jag märkte att Louis stannat upp för att titta bak så gjorde jag detsamma. Killen i fråga stannade upp och såg ut att andas andfått när jag förvirrat tittade på honom. Vad ville han mig och vem var han ens? "Katherine, is it really you?", frågade samma kille medans han generat tittade på mig. Jag stelnade till när jag klockan i huvudet plingade till, kunde det verkligen vara Philip? den kaxiga grannen som alltid valde min tvillingsyster framför mig och aldrig lät mig vara med och leka? 
"It isn't Katherine, I'm Katelyn, sorry.", mumlade jag och granskade honom noga. Hans långa smala kropp var fortfarande den samma, den enda skillnaden var väl att han nu var en aning muskulösare än tidigare kanske och även hans hår var mörkare. Den kille jag kännt som liten hade verkligen knallvitt hår, men som nu istället gått över till att blivit en nyans mörkare. Han såg väldigt bra ut om jag fick tilllägga det. 
"Katelyn? Oh it is really nice to see you.", skrattade han och gick steget närmare mig och Louis. "Damn, it must has been at least five years ago.", han sträckte fram sina armar och lade dom över mig, förvirrat besvarade jag kramen och gav honom en chockad blick. Denna kille hade aldrig varit typen som kramats, tvärtom, han hade varit mer typen som slogs och sökte till sig uppmärksamhet vart han än gått. 
"And you.. I know you, you're the boy who stole my little sister!", han släppte taget om mig för att istället sträcka ut handen till Louis som mer än artigt skakade den med den blondhåriga, faktiskt snälla killen. "I'm Philip, I guess you're Katelyn's boyfriend here?", flinade han lite och tog snabbt av sig dom svarta solglasögonen han hade kring ögonen och det var ju då det blev så självklart, naturligtvis var det han. 
"Hah, I didn't know, sorry about your sister.", skrattade Louis och fortsatte snabbt. "Katie is my girlfriend, yeah, very nice to meet you, Philip. I haven't hear a thing about you so I'm actually a bit amazed right now to be honest.", skrattade Louis lite generat och sneglade lite på mig som inte sade så mycket som ett ord. Jag visste inte vad det var, men jag hade egentligen inte gillat denna pojke så mycket i mina unga dagar, dels för att han var spydig och jobbig men också för att han tog min syster ifrån mig varenda sommar. 
"Oh.. I was more like a friend to Katherine actually.", erkände han och tittade snabbt på mig innan hans blick mötte Louis igen, min brunhåriga kille bara nickade förstående på huvudet och ryckte på axlarna. "We were neighbours"
"You were?", Louis tittade frågande på mig och flinade lite för att inte dölja sitt alldeles för överraskade ansiktsuttryck. "Gosh, honey, it's so much you haven't told me.", sade han och pussade mig snabbt i pannan samtidigt som han flätade samman våra händer igen. 
"Like he said, he was a friend of Katherine's", mumlade jag försiktigt innan jag mötte Philips blick igen, han log och visste förmodligen inte vad som hänt under dessa fem åren, han visste ingenting. 
"Since I don't live with my parents anymore, we aren't neighbours like that any longer, but before I waited for you to came back to me summer after summer, like you always did, but you never showed up and the house was empty, a few years later I moved and now we meet like this, I'm really glad to see you again.", han tog en paus i sitt berättande medans mina egna känslor bara ökade, jag ville verkligen inte prata om Katherine nu och här, det var fortfarande ett väldigt känsligt ämne men samtidigt så visste han ju ingenting, så jag dömde honom inte. "Now I'm back from Sidney and take some break in my hometown so I live with my parents. You're always welcome to my house right opposite of yours, you know."
"Yes, we're staying some days more so I'd love to hang out sometime.", svarade Louis ärligt och klämmde åt min hand. Philip såg ut att skina upp och nickade vänligt. 
"And yeah, I really miss Katherine, I'd be very happy if you could bring her with you.. Anyway, tell her that I miss her, I gotta make a rush to a few friends now, see you later? say hi to Katherine!", sade han och gick snabbt iväg bakom oss. Jag suckade och såg hur Louis glädje i hans ansikte också försvann, gud jag var verkligen en sån himla dålig glädjespridare, snarare en glädjeförstörare. 
"I wish I could.", muttrade jag tyst för mig själv, släppte Louis hand och började sakta gå hemåt igen..

Så, nu kan jag lova er att dramat är igång :) Eller inte, haha. Men planerna är igång och jag vet precis vad som ska hända, det gäller ju dock bara att sätta in sakerna vid rätt tillfälle, hehe. Hoppas ni gillade kapitlet och kommentera gärna vad ni tyckte :) 
 
En fråga.. Vill ni läsa mer om killarna? isf, någon speciell? Fick kommentarer om att de ville läsa mer om Sarah och Niall men då måste jag säga att eftersom sist jag skrev två inlägg om dom så fick jag kommentarer att det inte alls uppskattades, men jaja :) Svara gärna på detta! 

take chances, chapter 36

11
Tidigare;
Utan tvekan så klickade jag mig in i kontaktlistan och ringde upp så fort jag kunde. Två signaler hann gå innan hon svarat och jag kunde inte bli lyckligare av att höra hennes röst igen, den gjorde mig så otroligt glad. Utan att ens se på henne så blev jag som en ny människa igen, en gladare. Resten av den kvällan tillbringade jag på FaceTime med Katelyn och jag visste precis vad jag skulle göra när detta samtalet var över, eftersom jag hade hennes föräldrars nummer i min kontaktlista så skulle jag självklart höra om det gick bra att jag kom dit, sedan skulle jag boka första bästa flyg till NY för att överraska Katie..

 ~ Tre dagar senare ~
Sjukhustiden var över för den här gången och för tillfället bodde jag tillsammans med min familj i våran stuga på sidan av New York. Huset var rött, lagomt stort och en stor bakgård. Som liten hade jag alltid älskat detta stället, det var liksom min och Katherine's lekställe. Att vara på plats igen - utan min tvillingsyster kändes bara konstigt. Med det sagt så kan man ju kanske lista ut att jag aldrig varit i detta hus från dagen Katherine gick bort. 
Dom tre senaste dagarna hade varit ganska så jobbiga för min del. Louis jobbade på dagarna och svarade sällan på sms, när han väl gjorde det så ville jag inte störa honom då jag själv visste vilket schema dom hade de sista dagarna. Nog för att jag visste att deras schema var stressigt, men så mycket Louis egentligen ignorerade mig eller på ett finare uttryck-  undvek mig trodde jag faktiskt inte att han skulle göra, det gjorde lite ont att veta att han verkade dölja något för mig & det gjorde bara saknaden till honom ännu jobbigare. Inte nog med att min pojkvän befann sig hundratals mil ifrån mig, mina tre allra bästa vänner hade knappt hört av sig alls och jag kunde nästan inte känna mig ensammare än jag redan var. Jag hade till min lättnad Veronica med hennes gosiga bebismage omkring mig, något som inte var så vanligt då det var flera år sedan vi tillbringade våra nätter tillsammans. Pappa var även snabbt tillbaka till sitt vanliga jag igen, dock med en beodran ifrån sjukhuset att stress skulle absolut inte få tillkomma dom tre senaste veckorna, en sak jag verkligen höll med om. 
Det var måndag, en solig augustidag och jag skulle vilja påstå att jag saknade Manchester lite, men det gjorde jag inte. Inte det minsta faktiskt. Här vid stugan var det inga billäten alls, sjön låg precis på andra sidan vägen och det var just ett sommarställe som detta alla människor behövde få komma till en gång om året och bara koppla av, det var så otroligt härligt. Eftersom det endast var vi och ett till sommarhus bredvid oss så kunde jag gå klädd lite hur jag ville, man skulle kunna säga att det var som på landet detta stället, fast på sidan av New York. Ett par pösiga mjukisbyxor hängde vid mina ben och upptill befann sig ett vitt linne, tystlåtet förflyttade jag mig från soffan till altanen som var precis bredvid vardagsrummet, jag satte mig på bron och tittade igenom mina kontakter i mobilen. Louis var inte ens någon idé att ringa då han förmodligen skulle hört av sig själv om han hade lust, istället drog jag ner tummen lite till och stannade när jag såg det där unika namnet som även var det enda i min lista. Utan att tveka så tröck jag in nummret, bekräftade att jag skulle ringa upp min bästa vän innan jag kunde höra signaler gå. 
"It's Patricia, hello?", bara genom att höra hennes röst fick hela mig att bli på bättre humör. Mitt leende ökade i mängder och jag insåg vid ett tillfälle som detta att jag faktiskt saknade min andra halva väldigt mycket. 
"Yeah, It's me. What's up?", frågade jag och tittade in mot huset igen. Eftersom altanens väggar endast var gjord av genomskinligt glas in till vardagsrummet så såg man tydligt in. Vem som helst skulle egentligen kunna se in till oss därifrån, lycligtvis hade vi inga grannar bakom oss utan endast en stor bakgård med höga häckar. 
"Oh hi honey! I didn't notice that you rang me!", skrattade hon förvirrat och lika borta som vanligt. I alla fall så var jag säker på att ingenting hade förändrats från hennes sida trots allt. 
"I could hear that. I'm in NY you know and ah.. Right now I have a bit of boring and wish you were here.", sa jag och såg direkt hur Veronicas ansikte syntes i vardagsrummet, hon såg ut att prata med någon i telefonen och när hon sedan vinkade med handen mot sig så förstod jag att något var på gång. Jag nickade och gjorde en gest med handen att hon fick vänta med det hon ville tills jag pratat klart med Pati.
"I wish I was there with you and your family, I miss them properly.. I..-", skjutdörrarna öppnades innifrån och fram tittade min kära syster fram med ett stressat ansiktsuttryck, något som fick mig att reagera då hon absolut inte fick anstränga sig när hon var gravid så här långt in i månaderna. 
"Come on, Katie. You looks like a mess and we're going to meet mom and dad in fourty minutes, seriously, hurry up!", klagade hon högt. Jag hade ingen aning om att vi skulle göra något men eftersom mina båda föräldrar haft konstiga samtal varje dag dessa tre dagar så antog jag att det kanske hade något med en överraskning att göra. Dock höll jag med tjejen några meter ifrån mig och mådde nästan lite dåligt när jag såg på mig själv, jag var verkligen inte fixad någonting idag och nu skulle vi tydligen ut snart. Halvt panikslaget försökte jag att tänka på vad vi skulle kunna hitta på just nu samtidigt som jag halvt lyssnade på vad min vän i telefonen hade att säga. Tillslut bestämde jag mig för att göra det bästa, nämnligen lägga på. Jag ville inte, men vi kunde höras vid någon annan tid på dygnet, jag behövde verkligen fixa mig just nu. 
"I'm really sorry about this, babe. I'll call you later, yeah? good. Give Justin a big hug from me and take care!", snabbt lade jag på luren med en hel del skuldkänslor faktiskt, jag ville ju inte alls lägga på med henne då samtalet inte ens hade startat på riktigt, men men. Istället för att hänga läpp över det så fokuserade jag istället på vad som skulle kunna planerats. Jag skyndade mig in och möttes av en Veronica som hade lika avslappnad stil som jag, ett par mjukisar & en tjock hoodie som överdrag, trots det så syntes hennes mage väldigt väl och jag såg helt ärligt fram emot till att bli moster. 
"Are you going to look like that?", frågade jag skeptiskt och tittade ner på hennes stil. Visst kunde jag ana att inte jeans var bland det skönaste när man hade en stor mage som henne men ett par tights kunde väl aldrig skada? 
"I'm just driving you to the place, I don't need any dresses or make up, this is your day.", log hon och satte sig lugnt och försiktigt ner i soffan medans hon drog en filt över sig. "Wear something nice and come to me when you're ready, I can fix your hair if you want to.", förklarade hon malligt medans hennes hand vifftade om att jag skulle skynda mig. Det var verkligen någonting med Veronica och rörelserna på hennes händer som jag störde mig så mycket på. 
 
En halvtimme senare var jag färdig. Den slarviga flätan var borta som istället blev till ett fint verk i mitt hår, klänningen jag bar var svart upptill medans själva kjolen var blå. Jag gillade färgerna och tyckte att dom passade mig helt okej bra åtminstonde, jag hade fortfarande ingen aning om vad som skulle hända och ske under kvällen men jag antog att det skulle vara något speciellt, något vi så sällan gjorde nu för tiden. 
"I bet the boys will drool over you totally tonight, sis!", log Veronica medans hennes blick granskade mig från topp till tå. Ärligt talat så var det galet vad lite smink och hårprudukter kunde göra med en på så kort tid. Glatt tackade jag den fina komplimangen och drog åt mig min handväska som hängde på köksstolen. 
"I have no idea what's going on but now when I've buffed myself up like this, I really hope it's something great we will do.", flinade jag och puttade till syster min åt sidan. Hon bara nickade på huvudet medans ett flin var placerat på hennes läppar. 
"Let's go outside and drive to the place then.", hennes tonläge förklarade en hel del, dels att hon verkade förstå vad som var på gång och även att hon riktigt njöt av att göra mig nyfiken. Själv himlade jag med ögonen och bara log snett innan jag drog på mig mina svarta klackar och gick ut från ytterdörren - vidare in till bilen.
 
Tjugo minuter senare var vi ute vid havet, himlen hade mörknat och det märktes att det började bli kväller tidigare även här i New York. Lamporna lyste vackert och ljuset från dom speglade sig i vattnet, ärligt talat så var det otroligt fint i denna stad oavsett årstid, man kunde bara inte inte tycka om denna staden. Jag sneglade åt Veronicas håll som såg chockad ut själv, hon hade nog inte föreställt sig detta själv. 
"Do you see the boat down there?", hennes ord fick mig att titta extra noga över vattnet. Det fanns inte så många båtar på plats så jag antog att det var den vita båten mina ögon verkligen öppnats för, den var både stor och snygg, hade mor & far verkligen köpt en båt? "Go inside it and there they will be.", sa hon glatt och nickade mot den väldigt stora transporten. 
"What about you? aren't you gonna be with us?", sade jag lite nedstämt men fortfarande chockat. Hon ruskade snabbt på huvudet och bredde på smilebanden , min syster, åh vad jag tyckte om henne. 
"Go ahead! it will be a big surprise for you in there.", konstaterade hon och puttade lite på min vänstra arm. Jag suckade och öppnade bildörren, sade hej då till Veronica och klev sedan ut. Nervös var jag faktiskt, varför visste jag inte alls. Det var ju mina föräldrar jag skulle träffa, jag skulle inte känna mig såhär pirrig i magen. 
 
Små ljuslyktor förde mig till den stora ingången där jag nu skulle kliva ombord. Eftersom det fanns två okända livvakter utanför ingången, som noga såg ut att ha inspekterat mig så förstod jag att denna båt förmodligen var hyrd och att företaget låtit sig erbjudit vakter, tanken for inom mig och ännu fler kliv tog jag in mot båten. 
Musik hördes inifrån och jag visste inte riktigt vad som väntade för att vara ärlig, men någon människa på hela båten verkade det inte finnas i alla fall. Jag skulle just till att vända mig om då jag kanske gått på ännu ett av Veronicas skämt när jag kände två händer på mina ögon och någon hade kommit bakifrån mig. 
"Guess who?", den där rösten kunde bara tillhöra en person, the one and only Louis Tomlinson. Jag skulle ljuga om jag sade att jag inte blev chockad, för det var jag. Faktiskt så hade jag ingen aning om att det var Louis som skulle befinna sig på båten med mig, men samtidigt kunde det inte blivit bättre. Med det största leendet så vände jag mig om och såg honom i ögonen. Han hade en svart kavaj på sig med håret extra fixat. "Hello my madame", log han busigt medans han pressade sina läppar mot mina.
"I.. I don't know what to say.", erkände jag medans Louis fortfarande var nära mig. Mina tårar var inte långt ifrån att komma och jag ville inget annat än att förklara min kärlek för denna pojke, hur underbar var han inte? "Have you done this all for me?", frågade jag fortfarande chockerat medans blicken var överallt. Hans huvud åkte upp och ner medans han sedan begravde huvudet mot min hals. 
"Everything all by myself. I talked to your parents lately and they thought it was a very good idea.", log han mot min hals medans han kysste den mjukt. Jag gav med mig ett så tyst stön som möjligt för att inte ge ut för mycket läte eftersom han mycket väl visste att det var just halsen som var min känsliga punkt. Han verkade dock ha märkt det i alla fall och flinade malligt. "Are you hungry?"
"Yees. I'm starving!", utbrast jag och ryggade mig bakåt så våra ögon möttes. Att få känna Louis närhet igen var de bästa som någonsin kunnat hända mig just nu, jag behövde honom samtidigt som jag verkligen hatade att känna sånt behov av just Louis närhet som jag gjorde. 
"Good, let's go inside and eat.", sade han och tog tag i min hand. Tillsammans gick vi in mot öppningen in till den väldigt lyxiga och stora båten. "Just so you know, I've get a privatedriver so the boat will get going soon.", skrattade han och tittade menande mot ett fönster där jag antog att chauffören satt. Jag nickade och följde lydigt med Louis in till båten som inte bara såg stor ut, den visade sig även vara väldigt lyxig och snygg inuti också. 
 
Till middag blev det en gammal favorit från min sida, kött och pommes. Väldigt enkelt men så otroligt gott. 
"This is really amazing, Louis. I've missed you so much.", sade jag medans jag stirrade rakt in i hans blågröna ögon som såg precis lika vackra ut som jag mindes dom. 
"I'm glad you liked it and well.. I've miss my girlfriend too.", flinade han busigt och blinkade med ögonen. "Sorry I've been gone this days, it's just it has been pretty much to think about and this isn't just a thing to do over a night. I've planned this in a few days now and I'm really glad that you enjoy it.", sade han och höjde sitt glas, snabbt följde jag hans exempel och krockade våra glas samman. 
"Again, thank you for this.", log jag och åt ännu en bit av köttet. 
Under middagen fortsatte konversationen om allt möjligt, vardagen, jobbet och allting. Det kändes så otroligt bra över att ha honom vid min sida igen och jag uppskattade verkligen det han gjort för mig. Ingen kille kunde nog någonsin nå upp till min pojkväns nivå, detta var absolut den bästa överraskningen som kunde hända idag. 
 
"You're happy with the surprise?",  innan jag ens klivit på båten så visste jag inte alls att vi skulle tillbringa natten på denna lyxiga båten, det var ganska sjukt att han hyrt in den så vi till och med kunnat övernatta. Det skulle bli kul att göra något annorlunda och även ihop igen. 
"Of course, Lou. I'm so happy right now.", fnittrade jag lyckligt och lade mig närmare hans bröst. Vi hade krypt ner under täcket båda två och var redo för natten, Louis var trött efter att flygit hit med flyget redan imorse och han hade förmodligen fortfarande inte ens ställt om sig med tidsskillnaden ännu skulle jag tro. Innan jag släckte mina ögon så lade jag mig halvt på Louis medans jag pussade honom rakt på munnen. Hastigt öppnade han sitt ena öga och flinade charmigt mot mig, skulle denna natt sluta som senast? 
"I love you, Katelyn.", viskade han medans hans ena hand förde bort lite hår ifrån mitt ansikte för att då lägga det bakom örat. 
"I love you too, my beautiful, beautiful boyfriend", log jag och pressade hungrigt mina läppar mot Louis. I det ögonblicket visste nog vi båda vad som skulle hända, natten var ännu inte över och den skulle antagligen bli lång. 

Haha, well.. Kärlek, kärlek ;) Eh, jaa.. Kommentera gärna.. Haha ;) 

take chances, chapter 35

10
Tidigare;
"How much have you eat the last days?", frågade jag medans jag reste mig upp för att plocka upp min sminkväska jag snabbt samlat ihop. Jag såg på min syster som såg ut att tänka efter, men sedan fick jag i alla fall ett någolunda bra svar. 
"I've eat some sandwitches, not really because of hunger, but for the babys sake.", sade hon medans hon lade sig ner under täcket. Sängen var stor, gjord för två. Därför tog jag min tandborste, gjorde mig redo inför kvällen innan jag kröp ner på andra sidan av min familjemedlem och ville bara somna för att lämna denna hemska dag bakom mig också. 
Imorgon såg jag fram emot att se mina föräldrar igen, jag hoppades verkligen på att dom båda var okej. 

Att vakna upp på ett lyxigt hotell bredvid min syster var klart bättre än att vara ensam, dock hade jag ju självklart velat haft Louis på andra sidan om mig istället, men samtidigt så var det bara tre dagar kvar utav veckan och killarna skulle då bli ledig i en månad innan deras arbete började igen. Klockan var omkring morgon och därför gissade jag på att tiden hemma i England faktiskt var kväll. Jag hade ärligt talat ingen aning om exakta klockslag men att Louis förmodligen skulle vara vaken var ett faktum. Trött var jag i varje fall då mycket sömn hade det egentligen inte blivit. Trots den behagliga sängen så vred jag och vände på mig flera gånger innan John Blund äntligen tittade fram. Trots mina sex timmar av djupt sovande så kände jag mig ändå helt utarbetad och jag behövde egentligen mer sömn för att klara av dagen, men jag kom sedan på att det bara var våra föräldrar vi skulle möta idag, därför så brydde jag mig inte alls om det. Jag behövde se dom, hur trött jag än mådde vara. 
"Okay, before we're leaving you've to tell me everything about the hot guy you're daiting.", Veronica slog sig ner bredvid mig i sängen igen då hon varit och fixat till sig, i varje fall vad det såg ut som. Hennes hår var vackrare än tidigare och som vanligt var hon otroligt snygg. 
"Uhm.. Yeah.", log jag och ryckte på axlarna. Hon lade benen i kors och stirrade på mig väldigt länge på mig innan jag slutligen insåg att hon inte tänka sluta att psyka ut mig förrän jag berättade. "He's very kind to people around him and he will always my best. It's so much good with Louis as I can't explain it with a few words. I feel myself alive with him and he's always by my side. I love him very much.", sa jag bara enkelt medans Veronica log. Jag visste att dom hade träffats förut några gånger, jag var dock en aning osäker på om Louis visste om att vi var syskon. Blondinen mitt emot mig hade ju faktiskt jobbat och intervjuat killarna ett antal gånger i tidigare program dom deltagit i och kanske var det därför Veronica tyckte om oss så mycket. Skillnad med Collin, hon hade ju inte alls gillat tanken av att se oss tillsammans & nu i efterhand så visste jag ju varför och vad han gjorde mot Katherine. 
"I've heard that their girlfriend got a lot of hate from the boys fans, how are you to handle it?", frågade Veronica efter ett tag. I stunden visste jag inte riktigt hur jag skulle svara, visst var det väldigt kämpigt vissa dagar, mer eller mindre. Men jag försökte ärligt att inte bry mig om det. Det var sällan jag ägnade mig framför något socialt media alls nu för tiden. Möjligen Snapchat men då var det ju endast till mina närmaste vänner. 
"It's pretty much rumors and bullshit from some people but yeah, I guess it's something I can't do about.", svarade jag ärligt och slog ner huvudet på kudden igen medans min blick riktades mot taket. "To be honest, I get really tired sometimes, why can't people just accept love between two people? I don't get it really.", fortsatte jag medans en djup suck lämnade min mun. Veronica lade sig bredvid mig och tog tag i min hand, det kändes skönt att prata ut, faktiskt. Det hade varit ett par jäktiga dagar i London men förmodligen skulle allt bli bra nu. Luke hade sin Fiona och jag behövde acceptera det, bara det inte ändrade min och hans vänskap för mycket, jag hade Louis och Patricia fick sin Justin, då var det egentligen bara Jonathan kvar men efter hans uppbrott med exet så tvivlade jag på att han var redo för någon ny, och det förstod jag. Mitt i all stress så var det skönt att kunna stanna till, titta upp och bara leva i nuet. Som nu. 
 
Frukosten var uppäten, outfiten för dagen var klar och äntligen befann vi oss på sjukhuset där mina saknade föräldrar befann sig. Jag hatade sjukhus, det fanns nästan inget värre än att vara på något sånt ställe då det endast fick mig att tänka på döden, Katherine och Luke eller Jonathan efter alla deras operationer tack vare fotbollen. Veronica gick fram till receptionen för att förmodligen berätta att vi var här och kanske fråga vilket rum dom befann sig i. 
"Okay, come here.", min systers röst ekade över hela nedervåningen och folk tittade på oss som om vi vore dum i huvudet. Jag himlade med ögonen och följde raskt efter Veronica som redan börjat gå mot en smal korridor. Snart skulle jag få träffa min mamma & pappa som jag inte haft någon talan med på en vecka, det skulle bli skönt att se dom igen. 
 
"Oh Katie and Veronica, hi darlings!", mamma skyndade sig ifrån stolen som såg allt annat än bekväm ut att sitta på, fram till oss med öppna armar. I det ögonblicket så skyndade jag mig in i famnen för att ta vara på mammakramen. "How was the flight yesterday? did it go well?" 
"Yeah, right.", mumlade jag medans jag kände en extra arm omkring mig. Min syster med den stora magen trängde sig in i kalaset också, och inte mig emot. "How is dad?", frågade jag och skyndade mig ur den nu intensiva kramen. Jag slet bort blicken ifrån mamma för att se framåt. Pappa låg med ögonen släckt på sängen och andades tungt.
"He's after all okay. He need sleep and rest. This holiday couldn't come better.", suckade mamma och gick mot sängen där pappa låg igen. Det var ett väldigt litet rum med en stol och ett litet fönster där solen nu sken igenom. "He has been talking about you two the whole time so when he wake up I'm sure he will get happy.", sade min mamma med ett leende på läpparna. Utan att tveka så gick jag till min älskade pappa, tog hans hand medans jag lade mig på sidan av honom med hans arm omkring mig. Samtidigt så kände jag hur han röck till och öppnade sina ögon. 
"Katherine?", hans fråga fick mig att stelna till. "Is it really you?", jag tittade snabbt på mamma som såg oberörd ut medans hennes huvud ruskades. Veronica såg oroligt på oss medans hennes hand smekte över hennes mage.
"No dad, it's me.. Katelyn.", andandes jag tungt och vände blicken ifrån mamma till min pappa istället. Han såg inte allt för besviken ut men jag kunde ändå tyda på att han hellre hade viljat sett sin karriärsfulla dotter ligga bredvid honom istället. Min mor & far favoriserade aldrig, varken deras barn eller inom jobbet, men ändå visste jag att om dom hade fått valt så hade de självklart behållit Katherine, tjejen som gjorde något med sitt liv, tjänade pengar på sin sång och alltid var utåttänkande. Innerst inne gjorde det ont att tänka som jag gjorde, men jag visste även att det var sant. 
"Hi honey, I'm so glad to see you.", mumlade han och flyttade mig närmare honom medans hans hand om min klämdes åt ännu mer. "I thought you were Katherine for a second.", skrockade han falskt medans jag såg på honom med en ledsen blick. Tårarna från honom var inte långt ifrån att falla och lika så mina. "I'm so sorry, Katie. I couldn't even see the different between my two daughters. I feel so bad right now.", hans lediga hand skyndade sig att torka bort tårarna som nu börjat rinna ifrån hans kinder och jag var väldigt nära på att gråta själv. "I was so close to lose my life and my only thought was on you and Veronica, and her baby. I couldn't die, I've been fighting through this and now I'm almost done, I did it.", log han stolt och drog båda händerna omkring min kropp. Jag smålog jag också medans mina armar virade sig omkring min långa och stora fader. 
"I'm so proud of you dad, I knew you would do it.", sade jag stolt medans jag pussade honom på kinden. "I love you so much, daddy.", när jag sagt det så vände jag mig om mot resten av familjen medans ett bredare leende placerades kring mina läppar. "I love you two as well." 
 Utan ett ord hörandes ifrån min flickvän så antog jag att allt var okej. Hon hade skrivit och sagt att hon landat men inget mer & ett dygn hade gått sedan sist. Jag suckade och tittade ner på telefonen, jag kände mig verkligen tom utan Katelyn. Två dagar kvar av denna jobbarvecka i London innan vi var lediga i en månad. Visst kändes det bra men frågan var ju bara, vad skulle jag göra? Harry skulle tillbringa tid med Kendall i LA, Niall skulle troligen vara med sin Sarah och Zayn & Liam skulle utan tvekan vara med sina flickvänner. Men jag då? skulle jag kanske åka upp till NY och överraska min tjej? tanken for i mitt huvud och ju mer jag tänkte på det ju självklarare lät det. Skulle jag åka direkt efter sista intervjun på söndag eller kanske..- 
Jag hoppade till av skräck då jag varit för inne i mina tankar att jag insåg att det eviga pipet kom ifrån min telefon. Jag sneglade på rumsklockan som satt på väggen och blev förvånad när jag såg att klockan redan var halv nio på kvällen, vi som skulle vara på biopremiären av Fast & Furious 6 klockan tio och här satt jag i min munktröja och gråta mjukisbyxor. Förvirrat svarade jag i min telefon och såg på displayen att det var Zayn. 
"Wazzup?", frågade jag och drog handen frustrerat genom håret. Jag hörde hur killen på andra sidan telefonen skrockade lite innan han fortsatte. 
"I bet you sitting in your sofa and chillin' with a hoodie and sweatpants on, am I wrong?" , jag flinade åt hans konstaterande och nickade lite för mig själv. Ja, dessa killar kände mig faktiskt för bra.
"You're totally right.", skrattade jag och reste mig upp. "I'll take a fast shower and then you can pick me up, yeah?", jag skyndade mig in till mitt rum för att ta ut något okay ur garderoben. Eftersom vi inte var så noga med vad vi satte på oss bara det matchade själva eventet så ryckte jag åt mig en kavaj med en vit T-shirt att kunna ha under och till det ett par tajta svarta jeans. 
"Great. We will pick you up in thirtyfive minutes, okay? get ready."
"Yes, sir!" skrattade jag och lade på luren medans jag ökade farten in till badrummet. Det kändes skönt att vara hemma i London igen, tillbaka till min lägenhet. Men också var det denna lägenhet jag tillbringat alla dagar tillsammans med Eleanor till ett exempel, därför så skulle det bli så otroligt skönt att packa allting och börja om på riktigt i Manchester. 
 
Att titta på bio var väl inte enligt schemat precis, men det var verkligen kul att kunna göra något utöver jobbet tillsammans med mina fyra bästa vänner, helt utan våra flickvänner. Nog gillade jag Sophia och Perrie allt. Även Kendall var en vänlig tjej, men hurvida hon och Harry dejtade var ju så oklart. Sarah hade jag träffat så några gånger än så hur hon var kunde jag inte riktigt svara på, därför var det på riktigt kul att bara kunna göra saker bara vi fem. Trettiofem minuter senare stod Zayn och grabbarna utanför min trappuppgång och glatt traskade jag ut, även om jag saknade min flickvän så kunde jag inte vara ledsen på något sätt. Idag var en bra dag helt enkelt. 
Jag klev in i Zayns vita Range Rover och möttes av Harry framför ratten, bredvid sig hade han Liam och Niall & Zayn fick jag bredvid mig i baksätet. 
"Are we going on the red carpet?", Nialls fråga fick mig fundersam. Jag hade ju egentligen inte tänk på det som en fråga utan jag hade nästan tagit för givet att vi skulle det, men eftersom det inte var någon slags jobbgrej så kanske vi inte hade tillåtelse att bli fotograferade på röda mattan? 
"I guess. We have the ticets already and all celebrities are going on there.", konstaterade Liam från framsätet med ett leende. Jag nickade medhållet och lika så Harry. 
 
"Harry, smile!" "How are you?" "When are the next album coming?" "Say something!", tusentals frågor kom samtidigt som blixtrar lös till i våra ansikten. Till en början såg vi väl någolunda normala ut, det var efter några minuter som vi gav upp och våra fula miner tog över på röda mattan. Kanske var det rätt onödigt och töntigt, men det var vi liksom och var det något jag älskade så var det att göra fula miner & spexa framför kamerorna där man förväntas att le och vara extra snygg. 
"Is it now we're supposed to go in?", frågade Niall lite diskret då det var han som stod närmast. Jag tittade på hur dom andra tänkt sig och de såg lika klara på stället som jag själv, därför behövdes bara en nickning från våran sida så förstod vi att vi var redo för filmen, jag såg verkligen fram emot den då jag älskade alla f&f filmerna hittills. 
-
"Woah, I really liked that one. It was such a cool movie and exactly the same good as them before.", yttrade jag exalterat och jag fick Niall med mig på spåret. Liam och Zayn verkade väldigt trötta medans Harry var inne i något i sin telefon. Vi satt alla ganska tysta i bilen, klockan var ju ändå ganska så sent och jag ville helst bara hem och lägga mig nu. Jobbdag imorgon stod på schemat, dock inte lika tidigt som vanligt utan vi startade redan klockan 14.00 med att vara i studion och träffa en del producenter, intressant ville jag lova. 
"Are you going to your own place or are you in for a FIFA tour?", frågade Liam och tittade bak då frågan särskillt var ställd till mig. Jag tänkte efter, skulle jag verkligen orka med? det skulle ju inte sitta helt fel med en grabbkväll men ändå så behövde jag verkligen få prata med Katie, jag saknade henne otroligt mycket. 
"An another night, I'm so damn tired.", svarade jag och tittade mig omkring i bilen. Dom verkade inte lägga någon vidare energi på det utan var nog rätt van vid att jag på senaste tiden avstått ifrån olika grejer med killarna. 
Niall som körde bilen, svängde upp på trotoarskanten och lät mig gå av där. Jag skrockade lite och sade hej då till resten av One Direction, sedan tog jag snabba steg mot dörren, slog in koden och öppnade dörren. Just när jag stod och väntade på hissen upp till mig så kände jag hur min telefon vibrerade till, snabbt tog jag upp den för att läsa det jag tog som ett sms.
Min gissning var rätt och när jag såg min flickväns namn på displayen så sken hela jag upp. 
 
From: Katelyn Ross
Hiii babe! How are yah? was the movie good? I dont wanna interrupt you if you do something right now, that's why Im texting. I miss you really bad and I cant wait to here your voice. Call me when you gets time, Love ya :) xx
 
Utan tvekan så klickade jag mig in i kontaktlistan och ringde upp så fort jag kunde. Två signaler hann gå innan hon svarat och jag kunde inte bli lyckligare av att höra hennes röst igen, den gjorde mig så otroligt glad. Utan att ens se på henne så blev jag som en ny människa igen, en gladare. Resten av den kvällan tillbringade jag på FaceTime med Katelyn och jag visste precis vad jag skulle göra när detta samtalet var över, eftersom jag hade hennes föräldrars nummer i min kontaktlista så skulle jag självklart höra om det gick bra att jag kom dit, sedan skulle jag boka första bästa flyg till NY för att överraska Katie..

Kommer Elisabeth och Stefan gå med på att Louis kommer till NY om två dagar? 
 
Vet inte hur jag ska göra riktigt, har så otroligt svårt för mellanting. Antingen blir det för lite drama eller för mycket, jag gör mitt bästa för att alla ska bli nöjda såklart men oavsett vad jag gör så blir det fel, inte så värst mycket hända i detta kapitel och jag vet det. Nu ville jag bara ha med Louis perspektiv lite också, som ni önskat. 
Sedan vad som händer senare får ni se, ska försöka att inte göra något överdrivet men ett till drama mellan Katie och Louis har jag faktiskt redan planerat, sedan låååångt tillbaka :) 
 
Kommentera gärna!