we belong together, chapter 22

7
Tidigare:
"It's something wrong here.", muttrade Perrie. "How the hell could she know about Liam and Melinda's breakup, not even I knew about it until you told me?", jag hade inte riktigt tänkt på det, men det var sant. Hur kunde hon veta om allting? nej, det var något som inte stämde in här och jag ville gärna ta reda på vad, men skulle det vara värt det? tänk om vi bara inbillade oss? jag kollade på min blondhåriga tjej och ryckte på axlarna. 
"Let's go home, shall we?", som en bekräftelse på min fråga så nickade hon på huvudet och därefter började vi gå mot parkeringen några meter bort, men tankarna om allt skumt Lindsey sagt idag fanns kvar i mitt huvud.

 → Melindas Perspektiv ←
Med världens huvudvärk vaknade jag upp i det kyliga, mörka rummet som luktade allt annat än gott. Jag hade ingen aning om var jag befann mig, men det lilla jag kom ihåg var hur en stor man lurat in mig i vad jag antog var en källare. Det var när jag gjorde ett försök att resa mig upp från det kalla - och förmodligen ruttna - golvet som jag lade märke till alla dessa smärtor i både huvud och kropp. Sakta men säkert rullade minnerna tillbaka ifrån vad som hänt, behövde jag säga något annat än att Lindsey hände? den stora frågan för mig för tillfället var - hur länge hade jag legat här? ett, två eller tre dygn? kanske till och med en vecka? jag hade ingen aning men jag var också alldeles för trött för att tänka klart. Undra vad mormor och morfar sade där hemma nu? eftersom dom visste att jag skulle 'träffa Liam' så trodde dom säkert att jag fortfarande var där. 
Med olidlig värk i hela mig så krålade jag mig bort mot en kant som jag därefter tog tag i, drog mig upp och kände med ens hur mina ben skakade. Med handen dragandes längs den steniga väggen så kände jag tillslut äntligen en rund liten sak som jag tröck handen emot och direkt tändes en liten lampa formad precis som en fotboll. Jag kunde se vart jag gick och jag kunde även se att det inte fanns någon annan utväg ut än den genom dörren som man heller inte kunde öppna inifrån. Halvt panikslaget började jag slå på det rektangulära föremålet framför mig men insåg snabbt för att jag var fast här inne tills någon hittade mig. Jag var både hungrig och törstig, men det enda som fanns i denna källare var en gammal cykel som stod lutad mot väggen som låg på andra sidan rummet. Hur kunde jag låta mig luras av en liten bitch som troligtvis skulle låta mig svälta här inne. Jag hoppades att åtminstone John var ute och letade efter mig nu, fast och andra sidan så skulle han nog inte ens märka att jag var borta då han hade annat att fokusera på just nu än mig. Vad fanns det att göra? väggarna var gjorda av sten och det fanns knappast någon som kunde höra mig om jag skrek just nu då jag själv märkt hur öde platsen varit när jag anlänt. Jag slog mig ner på golvet, tog händerna för mitt ansikte och suckade djupt. Detta var definitivt något jag skulle ångra hela min livstid. 
→ Liams Perspektiv ← 
Det kändes inte rätt att lämna mamma, pappa och mina syskon bara sådär men jag kände verkligen att jag behövde få komma hem. Tillbaka till vardagen och tillbaka till mitt eget lilla krypin i London. Tack vare att Niall även flög hem från Mullingar idag och våra flyg skulle landa ungefär samtidigt så bestämde vi oss för att samåka tillsammans hem och även mötas upp på flygplatsen. Dessa sistaminutenflyg var inte så dåliga ändå och eftersom gårdagen gått åt till att deppa ihop över någon som fullständigt sket i mig så ville jag göra något kul, ikväll skulle jag tvinga Niall att hitta på något roligt med mig, något som fick mig att glömma henne för ett tag. Även om Ruth och Nicola gjorde sitt bästa för att pigga upp mig med filmkväll igår så var jag inte så speciellt road, faktum var att jag antog att jag bara behövde få komma till en annan miljö nu och då passade det ju bra att lika gärna åka hem, tänkte jag.
Eftersom jag verkligen inte orkade blickar så fanns det ingen tvekan om att jag satt i förstaklass på flyget. Det kändes onödigt att hyra ett privatplan på en flygtur som inte alls tog flera timmar, men att få sitta på ett säte fullt med andra 'överklassare' som andra skulle säga, kändes bra. Man varken pratade eller störde någon annan och det var helt tyst. Vilket jag behövde. 
Av ren vana så pluggade jag i mina hörlurar i ögonen, klickade upp Spotify och lät 'sova'-listan rulla. En låt som var min favorit för tillfället var Afire Love av Ed Sheeran, det var verkligen en underbar låt som jag fullkomligt fasnat vid. 
 
"Excuse me!", jag ryckte till och kollade yrvaket på flygvärdinnan som pickat på mig. Hennes läppar var täckt av rött läppstivt och på huvudet hade hon en klassisk blå hatt, jag kollade med en rynkad panna på henne och hon log förstående. "We're landing in only a few minutes. Get yourself ready.", förvanade hon och gick vidare till sätet framför mig där det också fanns sovande människor som troligen inte hört den pratande högtalaren som berättade när det var dax att landa och inte. Vanligtvis brukade jag vara duktig på att vakna precis i tid men med tanke på mina sömnlösa nätter de senaste dygnen så var det inte så konstigt att jag sov som en stock när jag väl släckte ögonen. Jag drog på mig min hoodie som jag haft i knäet hela resan, tog på mig luvan och var nu redo att kämpa mig igenom stora folkmassor och förmodligen fans. Som tur var så hade Mark lovat att möta upp mig där och även ta tag i min väska så med den tanken i bakhuvudet så kände jag mig i varje fall lite tryggare. 
Planet landade som damen vänligt sagt och människor var som vanligt helt galna om att komma ut först. Själv satt jag istället kvar till sist och gick med lugna steg ut mot gaten som skulle leda mig ut på Heathrows golv. Med lunkande steg gick jag och bara några meter framför mig såg jag hur Mark och Paul stod båda två och tittade bort mot mitt håll. Jag hade inte förväntat mig även Paul stå där men det var mig en glad överraskning, ett svagt leende smög sig över mina läppar och bakom dom så kunde jag även syna en vit keps som jag utan tvekan visste vem det tillhörde.
"Hey guys.", sade jag och kramade om dom alla när jag kommit dom närmare, Niall lite extra länge då jag saknat honom mest. Vi stod där ett tag och pratade lite smått men eftersom vi fortfarande hade en ledig tid så var det inget jobb involverat och det uppskattades. Det var helt sjukt vilket bra liv jag egentligen hade, jag hade mitt drömjobb med världens bästa fans, vänner och arbetskollegor, varför kände jag mig då så ensam egentligen? 
 
I bilen satt jag och Niall i baksätet, helt slut efter att tagit bilder, skrivit autografer och kramat om de tjejer vi hunnit med påvägen ut. Jag tog ett djupt andetag och såg på blonda irländaren bredvid mig som hade ett stort leende på läpparna. Han hade berättat om hur han och Theo varit på ett lekland och hur mysigt dom två haft det tillsammans, jag blev glad bara av att höra att min vän haft det bra och jag gillade verkligen lilla Theo, han var så go. 
"Can't we do something fun tonight, like party?", frågade jag och drog ned luvan. Niall såg först glad ut men sedan blev han mer  fundersam, som att han tänkte på något viktigt. 
"Is that really any good idea? In your state you can do alot of bad things and you know it.", muttrade han och höjde ögonbrynen. Vad menade han med det? visst kunde alkohol göra mig dum - men jag kunde kontrollera mig själv någolunda bra. "Come on, Liam. For how long have you even know this girl? Only like two weeks, if even that. How can you be so heartbroken?", hans fråga gjorde mig lite irriterad faktiskt men jag valde att bara svälja hårt och skaka på huvudet. 
"You will never understand, Niall. What we had was real, I could feel it in my heart. I guess someone forced her to break up with me and I will find it out. At least talk to her face to face.", förklarade jag noga och nickade på huvudet. "Maybe I should do it all at once?", frågade jag, mest till mig själv men eftersom Niall svarade så antog jag att även han hört vad jag mumlade om. 
"Yeah, talk to her would be good.", flinade han och slog till mig löst på armen. "Do you know where she's living?", frågade han därefter och utan att tveka så plockade jag fram min telefon och smsade min mamma. Efter bara några minuter så fick jag svar om adress och på den vägen var det. Jag visste precis vad jag skulle göra under kvällen och jag hoppades att jag fick en skapligt bra förklaring till varför hon gjort som hon gjort. Jag bad Mark att köra mig till adressen som tyvärr låg långt ifrån min egen lägenhet, men jag skulle absolut inte klaga då vi i alla fall bodde i samma stad - skillnad om hon bott i ett helt annat land. 
 
Det kändes fel av mig att bara lämna Niall ensam i bilen när vi bestämt att vi skulle umgås, men jag kände att eftersom både jag och han var okej med att jag hellre skulle göra detta så var det inte en sådan stor skuldkänsla, dessutom så bodde vi inte så långt ifrån varandra heller så det var enkelt för mig att bara gå dit om det skulle fucka sig mellan mig och Mel igen. Jag tog fotstegen in mot gräsplanen till det stora huset med den igenkända bilen som tidigare stått på våran uppfart hemma i Wolverhampton, utan att ens tänka så andades jag ut kraftigt och nickade en sista gång till mig själv innan jag tog min tumme för att röra den runda plingklockan. Jag hörde ljud inifrån och det tog ett tag innan dörren öppnades där Erica stod framför mig med ett stort leende på läpparna.
"Oh Liam, just in time! Have you Mel with you 'cause someone's here that I know she will see.", jag tittade in bakom henne och såg en man, utan att ens behöva se ansiktet så insåg jag vem det var och mina ögon spärrades upp..

Hihi.. Vem tror ni det kan vara som Liam såg inne i huset? (; 
Kommentera era åsikter och teorier! kram på er och njut i den varma sommaren, det gör i varje fall jag!!
 

we belong together, chapter 21

8
Tidigare:
Det var som att hon hade superögon då hon verkade kunna se väldigt bra medans jag inte ens såg vart jag stod. Jag behövde dock inte se något förrän jag visste vem det var som lurat hit mig och nu i efterhand hade jag också kunnat ana det, men jag var helt enkelt för dum. Jag gjorde några tappra försök till att slå tillbaka men märkte direkt att det var förjäves då jag inte såg något alls. 
"What do you want, Lindsey?", sade jag och korsade mina armar. Mer behövde jag inte göra förrän jag kände ett hårt slag i mitt huvud samtidigt som jag hörde smällen i mina öron, strax därefter antog jag att jag låg hjälplös och medvetslös på ett golv mitt i ingenstans..

 → Lindseys Perspektiv ←
Jag kunde hålla med om att det jag gjorde var lite psykopatiskt av mig, men slagen jag gjorde var egentligen aldrig meningen. De bara tillkom av ren ilska liksom. Hur länge jag skulle hålla henne där inne visste jag inte, men jag hade fått order från min manager att jag skulle hålla henne borta så jag kunde gå tillbaka till Liam igen och eftersom jag inte visste bättre så var detta det enklaste sättet 'att bli av med henne'. Tankar om att ge henne mat hade jag inte heller precis, men hon kunde lika gärna få svälta ihjäl där inne, det gjorde inte mig något. Hon hade ju åtminstone lampor. Jag skrockade lyckligt så fort jag kommit ut genom säkerhetsdörren då min plan faktiskt lyckats för en gångs skull. Det här med numren var inte en sådan dålig idé ändå, jag kollade upp på min medhjälpare som också var känd som min storebror, som såg lite skärrad ut. Alltid skulle han vara den 'snälla' av oss.
"Just so you know, I don't like this idea.", muttrade han och drog hastigt ner sin luva så hans mörka hår kom fram. Jag fnös till och slog till honom hårt i bakhuvudet. Visst var han stor som ett berg, men inte var det muskler precis. 
"Don't be such a pussy, Ric. No one will find her anyway.", suckade jag och lade armarna i kors. Han himlade med ögonen, lade händerna i framfickan på hans stora tröja och kollade besviket på mig. 
"Mom and dad would never have like this, you know.", jag suckade och bet mig hårt på insidan av kinden, jag visste det mycket väl att dom inte alls var nöjda över vad jag nu gjort, men det kunde inte hjälpas. Jag älskade min manager som gjort allt för mig och min bror, därför kunde jag inte svika honom nu, han var som vår familj nu efter våra föräldrars bortgång. 
"They leaved us, Richard. They aren't here, they can't tell us what to do or not anymore.", förklarade jag för min bror som sakta men säkert börjat gått hemåt. Visst, han hade en sjukdom som gjorde att han hade svårt att säga ifrån och självklart, som hans syster, så passade jag på att utnyttja situationen så mycket jag kunde. 
 → Zayns Perspektiv ←
"Zayn, I hate to see you like this. What's going on?", frågade min flickvän medan vi stod i kön till en av världens största karuseller. Visst hade jag varit lite nere idag men jag trodde aldrig att någon skulle genomskåda mig, fast visst - det var Perrie vi pratade om. Hon kände mig nästan bättre än killarna själva och det var samtidigt skönt att hon kunde se på mig när jag inte mådde riktigt bra, fast egentligen hade jag ingenting att må dåligt över då det var Liam som skrev i WhatsApp och berättade i gruppen vad som hänt, men självklart påverkade det mig också. 
"Mel broke up with Liam over a message yesterday.", sade jag och kollade på den blonda tjejen som höll hårt i min hand. Hon hade aldrig träffat Liams lilla 'crush' men jag hade berättat det jag visste och det var självklart endast goda saker eftersom jag inte märkt något dåligt med henne så länge vi vistades i samma rum.
"Wow, I didn't even notice they were a couple yet?", förvirrat tittade vi in i varandras ögon och tog ett steg framåt då vi såg att kön där framme sakta men säkert rullade på. Det var en lång kö men eftersom det var den sista åkbanan på hela tivolit och min blivande fru så gärna ville åka den så kunde jag självklart inte säga nej. Vad som dock var skönast var att vi inte alls blivit upptäckta av fans och när vi väl blev det så fick vi dom att lova att inte skriva ut på Twitter eller andra sociala medier förrän vi var hemma igen, allt gick riktigt bra och att även vädret var som det var gjorde ju att även människorna minskade, trots det så var det ändå säkert hundratals människor på den stora gräsplanen vid en liten ödeplats utanför London. Jag småskrattade lite och ryckte på axlarna. 
"So did I, but as long as Liam is happy I will be too. I'm truly happy Lindsey is gone anyway.", sade jag och Perrie log bekräftat. Både hon och Eleanor hade behövt stå ut med Liams 'låtsas'flickvän i allt för många veckor nu då vi allihopa skulle trängas i samma turnébuss ett tag där, men det slutade med att vi alla tog avstånd från Liam och flyttade in på hotell istället, tyvärr var det tack vare satmaran till tjej han hade som gjorde att vi alla andra blev avlägsna till honom. 
"I wouldn't be so sure.", sade Perrie efter en stund och nickade mot ett av godisstånden där ett välkänt ansikte syntes till, när man talade om trollen. Som tur var hade kön rört sig flera meter och hon fick just syn på oss när vi 'olyckligtvis' skulle gå på vår sista åkattraktion för dagen. Vi tog plats i en av stolarna, jag kollade lite nervöst på flickan bredvid mig som endast såg exakterad ut vilket fick även mig att slappna av, konstigt nog. Men när hon tog min hand i sin så kändes det som hela jag befann sig på moln och jag kunde aldrig tänka mig att älska någon annan än min Perrie, jag var så lycklig med henne. 
 
"Ah, Zayn. I have to say this one was the best.", konstaterade Perrie när vi klivit ur åbäket. Jag gillade karuseller i lagoma mängder men ärligt talat så mådde jag lite illa nu efter denna vi precis åkt. Tjejen min drog med oss båda lite av sidan av allting och lade sedan armarna runt min midja. "Thank you for everything you've done to me, baby. I love you more than words can explain.", förklarade hon därefter medan hennes vackra blåa ögon stirrade in i mina. En varm känsla spred sig i min kropp och återigen blev jag kär på nytt, precis som jag alltid blev när vi såg på varandra. 
"I love you too, my princess.", sade jag och pressade mina läppar mot hennes. Vi stod länge vid den lilla gräsplätten, på sidan av allting annat, och bara pratade. Det var otroligt jobbigt att inte kunna ses så ofta men vi hade lärt oss att ta vara på varenda sekund med varandra när vi väl gjorde det. En harkling hördes bredvid oss som fick både mig och Perrie att hoppa till. Till en början hade jag kunnat ana att det var ett fan men när jag sedan såg vem som stod där, lika falsk som vanligt, så kunde jag inte låta bli att spänna käkarna lite. 
"Hello sweeties.", Lindseys röst skar som vanligt in i mina öron och jag såg ner på Perrie som redan lagt på sig sitt påmålade leende, jag följde hennes exempel och skulle just till att heja jag med när hon fortsatte. "Long time no seen, Perrie! I really enjoyed the last time.", tjejen som stod bredvid mig nickade med huvudet och spände åt våra händer lite kraftigare. Jag ville skratta rakt ut när jag såg hur min flickvän kämpade för att vara snäll men inte riktigt lyckades. 
"Yes, absolutely!", svarade Perrie efter några sekunder och log svagt. "I heard about Liam, too bad.", fortsatte hon och såg på brunetten framför oss. Hon skakade dock på huvudet och satte pekfingret framför oss som ett bevis på att vi skulle vara tysta. 
"You all knew how much I really liked Liam for real, yeah? I'm not giving up on him 'cause you do not give up on what you love, right?", hennes ord skrämde mig lite, det bevisade endast vilken läskig tjej hon var och jag ville helst bara skrika ut att hon skulle sticka ifrån vårat och Liams liv då vi till och med fått en bekräftelse från teamet att dom officiellt kunde göra slut. 
"That's right but what I've heard Liam doesn't like you in that way..?", utan att hon knappt ens givit mig en blick så tog jag oartigt mig in i deras lilla konversation och jag kunde höra hur Perrie suckade lättat åt mina ord. 
"Yeah, he didn't like me but ah, I'll prove him wrong, it's me he's in love with, not Melinda. Since they broke up yesterday I've got my chance to get him back, simple as that.", nu fattade jag ingenting. Hur kunde hon vara så dum? jag suckade, himlade med ögonen och såg på henne som nästan genast ångrat det hon sagt. "Well, it was nice to see you but I can promise we will catch up someday with the thought of Liam I mean. See ya!", jag kollade förvirrat efter den brunhåriga bitchen som med snabba steg tog sig bort från oss, i mina tankar ville jag bara slå henne hårt i bakhuvudet så hon inte längre kunde stå upp, men det skulle nog varken Perrie eller någon annan ha gillat, speciellt inte vårat management. 
"It's something wrong here.", muttrade Perrie. "How the hell could she know about Liam and Melinda's breakup, not even I knew about it until you told me?", jag hade inte riktigt tänkt på det, men det var sant. Hur kunde hon veta om allting? nej, det var något som inte stämde in här och jag ville gärna ta reda på vad, men skulle det vara värt det? tänk om vi bara inbillade oss? jag kollade på min blondhåriga tjej och ryckte på axlarna. 
"Let's go home, shall we?", som en bekräftelse på min fråga så nickade hon på huvudet och därefter började vi gå mot parkeringen några meter bort, men tankarna om allt skumt Lindsey sagt idag fanns kvar i mitt huvud.

Äntligen är sommaren här på riktigt, det är så jävla underbart väder!! Vill typ inte vara inne alls å skriva och jag ser det även på statistiken och kommentarerna att ni inte heller helst sitter inne och läser noveller dagar som dessa, det är förståligt!!
 
Kommentera gärna vad ni tyckte om detta kapitel ♥

we belong together, chapter 20

2
Tidigare:
From: Anonymous 
Hey honey, it's Mel! This is my new number. I want to tell you it's over, I don't want you and I have never wanted it basically. Well, see you like never :) / M
 Vänta, va? Vad hände just? Vad skulle jag göra nu, skulle jag gråta eller skrika rakt ut? Jag ville båda men samtidigt inte, detta var inte likt Mel. Fast egentligen, vad visste jag om det? Jag kunde inte hjälpa att låta en och en annan tår rinna ner från mina kinder, det här var helt fel. Vad skulle jag göra? Jag testade med att ringa upp men efter hon klickade mig för tredje gången så gav jag upp..

  → Liams Perspektiv ← 
Jag förstod ingenting, verkligen inte. Gårdagen som hade börjat så otroligt bra hade slutat som en mardröm och slutat med att jag legat i min säng med tårar i ögonen. Idag var precis lika, jag hade försökt att tänka på annat än Melinda men inte ens killarna kunde göra mig lite gladare och det gjorde att jag tappade livslusten lite, om inte mina bästa vänner kunde pigga upp mig - vem kunde det då om inte Mel? Jag visste att jag absolut inte skulle må såhär på grund av en tjej igen men faktum var att jag kommit just denna tjej lite närmare än vad jag till en början kunnat ana. Det var ju inte precis mitt fel att jag skulle falla för henne och på så kort tid. 
"Yo littlebrother, you've been laying here too long now. You're home for a few days more and were supposed to have fun, this Mel maybe wasn't the right one for you?", jag behövde inte ens titta upp från bordet jag halvt låg över med kroppen för att förstå att det var Nicola som pratat med mig. Vi två hade egentligen aldrig haft någon slags bra kontakt men det var tack vare mitt jobb som vi kommit varandra närmare då vi så sällan sågs nu för tiden. Men i nuläget ändrade det ingenting, visst så hade vi en bättre relation men jag skippade gärna själva 'deepsnacket' med henne. Skulle jag göra det med någon familjemedlem så var det antingen Ruth eller pappa.
"I don't want to be rude but I'm not really in the right mood to do something right now.", muttrade jag mot mina armar och hörde en suck bakom mig. Hon slog sig ner på stolen bredvid mig och mumlade något att jag skulle lägga av. För tillfället orkade jag inte argumentera emot som jag vanligtvis brukade göra, istället lät jag huvudet ligga kvar i mina armar på köksbordet och lät klockvisarna på väggen ticka i mina öron. 
"Liam, I hate to see you like this!", en ny röst kom in igenom dörren och med rödsvullna ögon tittade jag snabbt upp på den blondhåriga tjejen som nu kommit och ställt sig bakom mig. Eftersom hon alltid varit mig nära så kunde jag inte låta bli att le ett svagt leende mot henne. "I'm pretty sure she just had a bad day yesterday, but what about to forget about love for a minute and watch any movie with your two sisters for once?", föreslog hon plötsligt och lade sina två kraftiga armar omkring mig bakifrån. Klockan var lite över tolv på eftermiddagen och regnet låg som spön i backen, precis som det gjorde i princip i hela England just nu enligt vädret på telefonen.
"Yeah, sure.", sade jag lite mer uppmuntrande och ryckte på axlarna. "I'll just make the last call, you think it's stupid? I haven't done it today.", förklarade jag och såg hur mina två storasystrar tittade på varandra och sedan tillbaka på mig. Nicola, som var irriterad på Mel efter vad hon gjort mot mig, bara himlade med ögonen medan Ruth var mer uppriktig och nickade bekräftat på huvudet.
"Try her old number then, I mean.. Maybe it's just someone who's trying to destroy you?", förslaget var egentligen inte dumt. Självklart skulle jag testa på Melindas gamla nummer, jag hade faktiskt inte tänkt på det tidigare. Snabbt tog jag upp min telefon från byxfickan, klickade in under bokstaven 'M' och tröck direkt på ring. Inte ens en signal gick utan jag kom direkt fram till en telefonsvarare, jag antog att hon hade bytt nummer i alla fall..
 
 → Melindas Perspektiv ←
Tio i tolv var jag vid den gatan Liam tydligt bestämt träff vid igårkväll. Allt kändes mörkare än det egentligen var tack vare regnet och den mörka himlen. Dessa hus som låg här såg obebodda ut och det var inte förrän jag väl stod i den lilla ödegränden som jag började ifrågasätta varför jag ens tagit mig hit. Min telefon hade jag glömt att ladda under natten så den var heldöd, som tur var så hade jag skrivit upp adressen hit. Jag ställde mig direkt under ett gammalt tak som stack ut lite mer än de andra för att slippa få mer regn på mig än nödvändigt samtidigt som jag såg mig omkring för att se om jag kunde se Liam. Hela tanken om att jag skulle få se honom idag, krama om honom och kanske till och med få dela säng med honom ikväll gjorde mig varm inombords, jag saknade honom så. Jag skulle just till att gå från den kusliga platsen och titta efter honom någon annanstans i närheten då en svart källarlik dörr öppnades och ut kom en stor svartklädd man. Eftersom jag inte alls kunde något om Liams säkerhetsvakter och deras utseenden så tog jag för givet att han var en av dom.
"You're looking for Liam Payne?", frågade mannen med en mörk röst. För hans ögon befann sig ett par svarta solglasögon och som klädsel var han helsvart. Han såg nästan lite läskig ut men eftersom han visste precis varför jag var här så nickade jag och gick stegen närmare honom. "This way, Madame.", han visade med händerna in mot den svarta dörren där jag lydigt tog stegen in, vad jag dock lade märke till var att han inte följde efter mig när jag klev in i den dunkliga och trånga 'källaren', i varje fall vad jag trodde att det var. Jag såg mig omkring och skulle just till att återvända bort mot dörren där mannen stod igen när han gjorde en gest med handen att jag skulle stanna där jag var. "He's in there.", flinade han och skrockade lite hastigt. Jag kollade mot den andra dörren mitt emot mig som även den var svart. Vaktens skratt gjorde mig osäker men vad hade jag för val, fanns Liam där inne eller inte skulle jag få se om bara några sekunder då jag tog ett djupt andetag, öppnade dörren och klev in i det mörka rummet och dörren bakom mig stängdes genast igen. 
"Hello? Liam?", frågade jag skärrat och försökte med en rynkad panna vänja mig med mörkret så jag skulle kunna se någonting. Jag försökte desperat leta efter någon lampknapp åt sidan men det enda jag kunde höra var små fotsteg efter musfötter eller andra ljud. Just när jag hittade något jag antog vara en lysknapp så hörde jag en ljus röst öppna sig och hela jag stelnade till. 
"Your stupid little whore, you were too easy to fool", skrattade hon och utan att se någonting alls så kände jag ett knytnäve som blev hårt slagen i min mage. "Did you really think Liam would change number just like that and come home for your pleasure?", skattade hon sedan och gav mig en fullträff precis vid min vänstra kind. Det var som att hon hade superögon då hon verkade kunna se väldigt bra medans jag inte ens såg vart jag stod. Jag behövde dock inte se något förrän jag visste vem det var som lurat hit mig och nu i efterhand hade jag också kunnat ana det, men jag var helt enkelt för dum. Jag gjorde några tappra försök till att slå tillbaka men märkte direkt att det var förjäves då jag inte såg något alls. 
"What do you want, Lindsey?", sade jag och korsade mina armar. Mer behövde jag inte göra förrän jag kände ett hårt slag i mitt huvud samtidigt som jag hörde smällen i mina öron, strax därefter antog jag att jag låg hjälplös och medvetslös på ett golv mitt i ingenstans..

Jävligt kort del och jag ursäktar för det. Känner just nu att jag inte riktigt har inspon för att skriva men ville ändå ha upp detta kapitel idag och då blev det som det blev! Som många av er anat så var det Lindsey som låg bakom SMSen och ja, vi får väl se vad som händer nu, right? ;) 
 
Kommentera vad ni tycker om novellen, gärna konstuktiv kritik :D
 

Lovade ju er att jag skulle dela med mig av våran Challenge där ni ställt frågor så självklart gör jag det!: 
(Har nyss testat ett nytt program med att redigera videor sååå det blev lite fail ibland. Sedan så råkade jag skriva att TIU hade premiär den 13 Augusti när det var den 20e, haha så jävla fult men jag hade setat med videon i flera timmar så jag pallade verkligen INTE att ändra, hoppas ni gillar det ni kollar på! haha)

We belong together, chapter 19

7
Tidigare: 
"Am I suppose to read it or what?", frågade jag nervöst och tog boken i min lediga hand. Hon ryckte på axlarna. 
"No one will judge you if you do it. It's all yours now, I guess your mother had wanted you to read it even though she didn't wanted you to know about your real dad.", jag slog upp boken så jag kom in i mitten av den, det var när jag läste första stycket som jag förstod vad 'boken' nu skulle handla om. 
"And it was in that moment, I forced myself to not take my life away, I wanted this baby and I would keep it."


→ Melindas Perspektiv ← 
Jag slog igen boken, tittade upp på mormor med storögda ögon och förstod också i det ögonblicket att mamma absolut inte kunnat haft det lätt, speciellt inte när min far stuckit så tidigt i graviditeten. Trots svårigheterna så hade jag aldrig kunnat ana att mamma kunnat mått så dåligt att hon tänkt på självmord, det var nu i efterhand jag också insett att jag inte alls visste så mycket om henne som jag trott, denna bok skulle nog få mig att vakna upp lite kanske. 
Utan tvekan släppte jag morfars hand, ställde mig upp från soffan och sprang genast ut ur vardagsrummet och upp för trappan med boken hårt hållen i min hand. Frågan var om jag var redo för detta eller inte, ville jag läsa mammas top secrets? När frågan ställdes i mitt huvud så fanns bara ett svar, självklart. Jag sprang upp till mig, slog snabbt igen dörren och slängde mig ner i sängen. Början av dagboken började precis som vanligt med 'kära dagbok' sedan fortsatte det med text och ibland till och med bilder. Under de första sidorna så hade mormor, mamma och morfar varit på någon sorts skidsemester i Sverige. Med intresserade ögon fortsatte jag bara att läsa vidare, helt utan någon aning alls om vad som komma skulle ske. 

Tårarna rann när jag kommit halvvägs in i de tjocka anteckningarna i min hand. Det var nästan läskigt hur lik min mor var mig, istället för att mista sina föräldrar så lämnade hennes bästavän henne ensam i livet och så började livet ute på gatorna. Hon skrev aldrig varför hon gjorde som hon gjort utan de jag läste hade hon skrivit av ren ilska, men min teori var att denna vän hade sån kraft över henne att hon inte längre kunde kontrollera sig själv - jag förstod precis hur hon kunnat känt. Jag trotsade känslorna och läste vidare, helt utan pauser och ärligt talat så ville jag inget annat än att veta mer. 
Snart kom Arin in i bilden, han var en av personerna som hjälpte henne ur hennes dåliga skick och fick henne må bättre. Precis som Christian gjort med mig. Om min biologiska far nu skulle vara till någon bättre hjälp då han istället fick henne att börja ta droger. Under flera månader höll dom på och enligt mamma så var hon aldrig hem, tills Arin bestämde sig för att sluta helt. Mamma hade inget annat val heller i det fallet då hot att skvallra för polisen skulle uppstå om hon inte la av, smart som hon var slutade även hon och veckor senare blev hon gravid med mig. Enligt stickan så var hon redan i 7e veckan och direkt när hon fått reda på det så blev hon glad, dock lite rädd då ingen av varken hon eller Arin hade en stadig inkomst och hon vågade inte heller berätta för sin kille än. 
~ I was just on my way inside to the apartment after a walking on the streets in over two hours, I opened the door and saw a pair of shoes who wasn't mine and could impossibly be Arins, laughing and voices could hears from the bedroom and with wide open eyes I ran there, opened the fucking door and saw something I wish I never saw. My boyfriend with an another girl ~ 
Under hela tiden hade jag ogillat killen hon gillat, killen som var min far, men detta tog priset. Var det något jag hatade så var det otrohet och denna Arin hade verkligen satt sin sista potatis, jag ville aldrig mer se honom.
Dum & kär så verkade mamma efter några sidor ha förlåtit honom i alla fall, hon var nu redo att berätta om mig. Jag sträckläste noga varenda litet ord hon handskrivit och beundrades över hur hon faktiskt orkat engagera sig att skriva ner varenda liten detalj hon gjort per dag, i en bok. Det var ju i och för sig ett jobb för sig. 
Huruvida han tog situationen bra eller inte skrev hon aldrig med, men eftersom datum skrevs längst upp på raden så skrev hon inte på en vecka efter det. Det var i varje fall som jag trott och Arin hade lämnat henne. Mamma flyttade in hos mormor och morfar igen, dom tog hand om sin lilla förkrossade flicka helt utmärkt och det var i det ögonblicket när mamma var så djupt deprimerad och olyckligt kär, som hon mötte Ashton - en kille som skulle komma och sommarjobba som hushållare under sex veckor, ett leende spred sig på mina läppar och mina ögon sved över hur mycket jag läst och gråtit samtidigt. Jag tittade på klockan och fick en chock när jag såg att den redan var halv tolv, jag hade sträckläst en dagbok som jag fortfarande inte hade läst ut, på flera timmar och jag hade inte ens ätit - allt hade jag uteslutit, till och med att ringa Liam och jag kunde av ren hövlighet förstå att det nu var sovdags för honom. Jag fick helt enkelt ringa imorgon. 
Jag skulle just ta mig ur sängen för att ta mig ner och äta något när mobilen bredvid mig gav ett pling, jag fick förhoppningar om att det skulle vara han men när det var ett okänt nummer som stod på displayen blev det endast en rynka mellan min panna som bildades. 

From: Anonymous 
Hey sweetie. My phone broke today and I'm now writing on some weird phone,  I'm texting you now because I wanna know if you're fine and I'll came to London tomorrow already, changed plans. Actually I'm on my way home now and it's the person next to me who owns this phone so don't answer on this, meet me at horsestreet tomorrow 12pm. I'll see you there love you ! Xx

Konstigt, även om det var otroligt konstigt att han skulle ha skrivit från personen som satt bredvid honom på flyget så kunde jag inte bara sluta tänka på det sista han skrev. Eftersom vi tog det lugnt så hade vi inte sagt just dom orden ännu och det gjorde det bara ännu mer underligt, hela sättet att skriva var skumt, det var liksom inte Liam men samtidigt så kanske han var stressad. Vad visste jag? Imorgon skulle jag i varje fall få träffa honom och bara tanken gjorde mig lycklig, problemet var bara att just platsen han ville träffas på var öde och mitt ute i ingenstans, vad fanns det och göra där..?

 → Liams Perspektiv ← 
Varför hade hon inte ringt ännu? Klockan var snart tolv på natten och ännu ingen skymt från hennes namn på min skärm. Jag saknade henne så det gjorde ont, jag ville ha henne här men samtidigt så skulle vi ta det lugnt, det var något vi kommit överens om tillsammans - även teamet som jag pratat med senast idag. Lindsey hade gått ut med att hon var singel och rykten, teorier och andra stories befann sig ute på sociala medier just nu. Personligen orkade jag inte bry mig ett skvatt och inte heller killarna. Apropå dom så hade i varje fall dom hållit mig sällskap en kväll som denna då WhatsApp burrat till i min ficka från våran gruppchatt. För att försöka slå bort tanken om att Mel ignorerat mig ikväll så loggade jag in på Instagram, tog en av mina selfies och lade ut en bild över texten 'I'm thinking of you..', för det var ju precis det jag gjorde. Jag tänkte på henne kanske lite för mycket till och med. 
Ett sms kom upp som notis nästan direkt och eftersom jag såg att det var anonymt så blev jag lite nyfiken. 

From: Anonymous 
Hey honey, it's Mel! This is my new number. I want to tell you it's over, I don't want you and I have never wanted it basically. Well, see you like never :) / M

Vänta, va? Vad hände just? Vad skulle jag göra nu, skulle jag gråta eller skrika rakt ut? Jag ville båda men samtidigt inte, detta var inte likt Mel. Fast egentligen, vad visste jag om det? Jag kunde inte hjälpa att låta en och en annan tår rinna ner från mina kinder, det här var helt fel. Vad skulle jag göra? Jag testade med att ringa upp men efter hon klickade mig för tredje gången så gav jag upp..
----------------------------

Ipadskriven del. Kommentera gärna ❤️❤️

we belong together, chapter 18

3
Tidigare:
"What will happens now, when I'm leaving and you start working?", frågade hon bekymrat och lade sina armar omkring min midja. Jag bet mig löst i insidan av kinden, drog bak en slinga bakom hennes ena öra och och tog sedan två av mina fingrar under hennes haka så våra ögon kunde mötas. 
"Nothing will changes, not even us. I want you, I want us, Mel. It may sound stupid but that's the truth. I really like you and I haven't met someone like you before.", det var först efteråt, när allt blev tyst och hon bara tittade på mig som jag nästan ville ta tillbaka mina ord. Kunde jag ha råkat skrämt iväg henne med mina ord nu?

Kiss | via Tumblr

→ Melindas Perspektiv ← 
Jag stod helt mållös och tog in varenda litet ord Liam sade till mig. Jag visste ju hur mycket jag tyckte om honom, till och med trots att jag ville det så kom inget ljud alls ifrån min mun. 
"Maybe it was a bad idea to tell you right now b..-", jag visste inte vart ifrån jag fått modet eller självsäkerheten ifrån men plötsligt bara gjorde jag det. Utan att ens tänka så mycket så pressade jag mina läppar mot Liams som var mitt uppe i att bortförklara sig. Eftersom det inte var första gången våra läppar nuddat varandra så kändes det inte något annorlunda. Efter några sekunder så mjuknade Liam upp i ansiktet och förflyttade sig till och med närmare mig. I bara några sekunder avbröts kyssen då vi båda tillade ett leende innan vi efter det fortsatte med en numera hungrigare attityd. Man skulle kunna säga att trots att jag inte känt Liam i mer än en vecka ens så nästan visste jag hundra procent säkert på att detta inte bara var en liten 'sommarflirt', detta skulle fungera och jag skulle göra allt som kom i min väg för att få behålla Liam, om det som så skulle betyda att Lindsey till och med skulle komma tillbaka.
"I will miss you when you're leaving.", konstaterade Liam andfått när vi slutligen avslutat våran lilla 'stund'. Hans andedräkt slogs mot mina läppar och jag ville bara ha mer av han, men jag hejade mig själv då jag förstod att varken Liam eller jag förmodligen skulle vara helt säkra på om vi var redo att gå in i ett riktigt förhållande som krävde extra mycket arbete från bådas sida då Liam faktiskt var ute på turné och jobbade ungefär 90 procent av sitt liv och vardag, men om vi bara tog det hela sakta och säkert så skulle det nog bli bra.
"We have to talk everyday, yeah?", jag kunde höra på mig själv hur jag lät lite tveksam, som att han kanske inte riktigt ville höras av så ofta som jag ville, men jag hoppades på det bästa efter jag ställt frågan. Varför skulle Liam inte vilja prata med mig varje dag efter att nydligen sagt att han skulle sakna mig? killen bredvid mig skrockade lyckligt och nickade på huvudet. 
"Of course sweetie, I will write and call you plenty of times in a day.", han pussade mig mjukt i pannan och lade sina armar omkring hela mig så jag hårt pressades mot honom och verkligen inte mig emot. Ett stort smile befann sig på mina läppar och ett lyckorus inom mig bildades. 
 
 ~ 3 dagar senare ~
Tre dagar hade gått och under den tiden hade jag landat hemma, återgått till mitt arbete, träffat John och Rebecca ett flertal gånger men det bästa av allt, jag hade under dessa dagar på hemmaplan kommit Liam närmare. Våra intensiva samtal i FaceTime hade faktiskt fått oss att lärt känna varandra ännu bättre och redan andra dagen vi pratade så kunde han redan min morgonrutin från när jag vaknade upp, gick till jobbet och kom hem igen. Det vad det jag älskade med honom, han lade småsaker på minnet och jag tyckte det var så otroligt gulligt. Jag gillade verkligen den killen.
"And what are you gonna do today?", killen på andra sidan av Ipad-displayen tittade på mig med ett leende och jag kunde inte låta bli att själv brista upp. Han gjorde en så lycklig bara genom att titta på mig och det skrämde mig lite faktiskt, jag hade inte känt dessa fjärillarna i magen på flera år och jag hade saknat den känslan faktiskt. Klockan stod på halv tre och jag hade precis avslutat mitt Starbuckspass och kommit innanför ytterdörren hemma. 
"I'm going out soon. Me, John and his girlfriend are able to do something today, again. I don't know what it is but I really like Becca, she's so cute and she seems like to actually like me.", fnittrade jag töntigt och kollade på Liam som skakade på huvudet. 
"Yeah, it would be a shame to not like you.", svarade han och blinkade med ena ögat. Åh vad jag saknade honom, om fem dagar skulle han komma till London och jobba, men han skulle förmodligen ha tid med mig efteråt och det såg jag fram emot. 
"You haven't heard anything from Lindsey?", frågade jag lite skumt, det var lite svårt att tro att hon var borta föralltid, jag ville gärna tro på det men eftersom hon så skarpt sagt till mig att hålla mig borta ifrån honom på grund av att han var 'hennes' så visste jag att hon inte skulle släppa Mr. Payne i första hand, vilket enligt mig bara var psykopatiskt. 
"No, and I'm pretty happy because of that.", skrattade han lugnt och ryckte på axlarna. Jag föll med in i det för en sekund men blev ganska direkt seriös igen. I bakrunden av Liam fanns ljud och även om det var mörkt i rummet så kunde jag ändå syna Ruth, Liams ena syster, i bakrunden. Jag hade faktiskt fått pratat med henne och Nicola en liten stund och dom båda två verkade helt fantastiska, det märktes hur bra uppfostrade dom var. Dessutom var Geoff hemma igen, vilket kändes skönt eftersom Liam och vi alla varit otroligt oroliga för honom såklart, men han behövde mycket vila och enligt Liams ord igår så hade han också sagt att han var evigt tacksam över att hela familjen var samlad igen för en liten stund och det gjorde mig väldigt rörd faktiskt. 
"Don't be mean.", flinade jag och tittade på klockan, den gick fortare än vanligt och den var redan på tiden att jag skulle göra mig i ordning då jag skulle möta mina vänner på stan om bara tio minuter. "I have to go now. I'll call you later, alright?", Liam log svagt, nickade förstående på huvudet och drog sig attraktivt igenom håret en sista gång. 
"See you soon, honey. Miss you."
"I miss you too, hug everyone from me.", sade jag innan jag snabbt lade på. Okej, nu var det bara att resa sig upp från soffan, slita på mig de närmsta plagg jag kunde hitta och ta min lilla bubbla som också skulle ta mig i tid till träffen. Jag hade kommit försent till våra möten varje dag nu, för en gångs skull ville jag komma i tid i varje fall. 
 
Jag tittade mig omkring på platsen vi bestämt att vi skulle mötas på men inte en syn ifrån varken John eller Rebecca, min första tanke var att dom var sena och det fick mig att slappna av lite faktiskt. Idag skulle det vara min tur att få reta John då det vanligtvis brukade vara han som var sen till saker. Jag ställde mig mot husets vägg och skulle just dra fram mobilen då ett vrålande hördes och snabbt tittade min bästa vän fram bakom en annan sidovägg. Jag tittade ilsket på han som brast ut i ett asgarv mitt på stan och jag kunde inte låta bli att slå till honom, hårt. 
"Are you out of your fucking mind? don't scare me like that.", röt jag till och lade förbryllat armarna i kors. Var det något han kunde så var det att skrämma folk och egentligen, varför var jag inte förvånad? jag borde bli van med hans dåliga skämt med att hoppa fram från ingenstans vid detta laget, men tydligen inte. Efter honom kom Rebecca och skakade på huvudet samtidigt som hon satte händerna oskyldigt framför sig. 
"Not my idea!", skrattade hon lite svagt och skakade på huvudet. Jag kunde idag inte se hennes fina ögon som jag direkt blivit avundsjuk på då hennes ansikte var täckt med Johns RayBan-glasögon som hon passade i väldigt bra om jag skulle vara ärlig. 
"You should have seen your face, Mel. That was hilariously fun!", jag himlade med ögonen tittade på Rebecca som såg lika road ut som mig själv och korsade min arm med hennes och tillsammans gick vi vidare med en skrattande kille efter oss. 
"Yeah, yeah, whatever.", muttrade jag tydligt högt för att han skulle höra och han skyndade sig fort fram till mig på andra sidan och lade en tröstande arm på min axel. 
"I'm sorry, but it was really fun, you have to agree!", sade han sedan och tittade åt sidan för att möta både min och sin flickväns blickar. Jag suckade högt och såg i ögonvrån hur Rebecca smålog lite. Även om hon nu var på min sida så visste jag att hon var upp i öronen kär i min 'bror', så jag förstod att hon inte heller ville säga åt honom. 
"Shut up, John. Let's eat something, I'm practically starving!", svarade jag och ökade mina steg lite, vilket han som höll i mina axlar och hon som höll armkrok med mig också behövde göra för att hinna ikapp mig. Även om jag var småsur över incidenten med skrämmandet så kunde jag ändå inte sluta le. Jag var hemma i London igen och jag ägnade min tid tillsammans med John mer än vanligt då det inte längre fanns någon Christoffer med i bilden längre, jag kände mig riktigt lyckligt lottad över att ha en vän som han egentligen, trots hans barnsliga betéende ibland. 
 
"I gotta go now, guys.", konstaterade Rebecca och reste sig från stolen. Hon gav mig en vänskaplig kram och  därefter blev det massa gosigheter för Johns del, jag ville helst inte se det hela då jag aldrig gillade att se sånt offentligt, men jag var väldigt glad för min bästis del. Hon tog sin väska och gav sig av till din mamma som var på besök i stan som hon berättat under tiden vi ätit. 
"What happens now then?", frågade jag och kollade på killen mitt emot mig. Han ryckte på axlarna, tog en klunk av sin Fanta och stirrade rakt in i mina ögon. 
"What about you're gonna tell me about yourself for a while since we have only talked about me and Rebecca these last days.", muttrade han och såg intresserat på mig. Jag suckade, ryckte på axlarna och tänkte genast tillbaka på dagen då Arin tydligt sagt att han inte ville ha något med mig att göra. Jag hade helt och hållet glömt bort att berättat det för min vän så därför tog jag det hela från början..
-
 
Efter en heldag på stan med John så var jag riktigt nöjd. Ensamtiden med han behövdes verkligen och jag trodde till och med att han tyckte lika. Vi hade inte varit ensamma en enda gång sen jag kom hem och det var ganska ovant för oss då vi var vana med att vara ensamma. Det jag uppskattade mest var att trots att han skaffat en flickvän som han också var seriös med, så var han fortfarande samma gamla John och det fanns inget bättre än han. 
"Hey darling, had a nice day?", frågade morfar när jag kom innanför vardagsrumsdörren. Jag nickade på huvudet, slog mig ner bredvid honom i soffan och skulle just till att fråga vart mormor var när hon kom innanför dörren, i handen hade hon en bok. 
"Melinda..",  började hon och såg på mig med ögon stora som golfbollar. "Your mother left this to me days before she died, she told me to not read it but keep it here. Since we've lied to you about your dad the whole time I think you should know about this diary and yeah, I guess it stands stuff about Arin 'cause it's a book she had before she got you.", hon kom mig närmare med boken i handen, själv tittade jag bara på morfar som om damen i rummet vore dum i huvudet. Mannen bredvid mig verkade dock oberörd och tog min hand i sin stora. 
"Am I suppose to read it or what?", frågade jag nervöst och tog boken i min lediga hand. Hon ryckte på axlarna. 
"No one will judge you if you do it. It's all yours now, I guess your mother had wanted you to read it even though she didn't wanted you to know about your real dad.", jag slog upp boken så jag kom in i mitten av den, det var när jag läste första stycket som jag förstod vad 'boken' nu skulle handla om. 
"And it was in that moment, I forced myself to not take my life away, I wanted this baby and I would keep it."

Blabla... Tack för era grymma frågor i inlägget under, det kommer bli jättebra! Fortstt gärna fråga!
 
Det blev ett litet extra långt inlägg idag, eller va?! det känns iallafall som det. Vad tror ni händer? kommentera ♥
 

behöver er hjälp!!

7
 
Jag gillar egentligen inte denna kategori övrigt då jag väljer att helst inte lägga ut onödiga inlägg som "förlåt för det inte kommer någon ny del idag", gillar inte att publicera sånna och gillar heller inte att läsa sånna. Men nu tänkte jag bryta tystnaden i kategorin och be lite om er hjälp faktiskt (något jag nog aldrig gjort under hela bloggen, I think) 
 
Det är så att jag och min vän Gabbi (bilden ovan) vi gör ju Challenges ibland och nu behöver vi lite hjälp för att vi ska kunna göra våran nya challenge som nämnligen är en 1D utmaning! Ser fram emot att göra en och det kommer typ gå ut på att svara rätt på frågorna, om man svarar fel så får man göra ett straff! Well, vi får la se hur det går och vem av oss som är den bästa Directionern ;) 
 
Vad ni gärna kan göra: Kommentera detta inlägg om massor med 1D frågor (helst svåra) Tex: Vad betyder Zayns namn på hans språk? haha nej men ni fattar, inga frågor är dumma och ställ gärna flera så blir hela tävlingen roligare ju! Kommer självklart dela med mig av videon när den är klar! ;) hihi.


Kap 17 är här under! ↓

we belong together, chapter 17

8
Tidigare:
"Why didn't you tell him that Marica isn't alive anymore, Mel?", frågade Liam frustrerat och kollade oroligt ner på mig. Jag ryckte på axlarna och mumlade något om att jag inte visste, fast egentligen så visste jag. Jag ville dels inte oroa Arin i onödan utifaull han skulle haft ett litet hjärta där inne, men också för att jag inte ville se att jag var sårad på grund av hennes död - att han helt enkelt gick med på att bli min pappa endast för att jag inte hade någon annan. 
"He dosen't want me, Liam. No one does.", jag kunde inte hjälpa att de första tårarna nu rann ner för mina kinder..

 
→ Melindas Perspektiv ← 
När Liam bara kollade på mig stumt så förstod jag att han var besviken. De där ledsna hundögonen kunde jag bara inte titta in i längre så jag vände mig om snabbt och skulle just till att gå när Liam tog ett hårt tag om min hand så jag automatiskt förflyttade mig till honom så jag pressades mot hans väldigt muskulösa kropp. Tårarna som tidigare droppat ner var inte längre så små längre och jag kunde inte undgå att ge efter ett snyft. Det var konstigt, jag kände inte ens denna man som skulle föreställa min far, men trots det så var det något med sättet han tittade på mig och hela grejen med att jag äntligen förstått var jag fått vissa drag ifrån som varken mamma eller Ashton hade, så kändes det så otroligt jobbigt. Det var som att mista något man inte ens haft och den känslan inom mig var katastrofal, jag ville inte känna såhär. 
"Let's go home, honey, shall we?", han strök mig lugnande på ryggen och hans småa hyschanden gjorde mig både lugnare och tryggare. Jag nickade på huvudet, drog mig ur den fridfulla kramen och mimade ett 'tack' till grabben framför mig. Jag var evigt tacksam över att han följt med mig hit idag, jag uppskattade verkligen hur han ställt upp för mig denna vecka då allt varit ovanligt kaos. Visst hade livet haft sina berg och dalbanor hittills men denna vecka hade varit hysterisk. 
I bilen var det endast radion som sade ord. Min blick var fäst på vägen och likaså Liams. Det var mycket som utspelade sig i mitt huvud just nu, allt från snabba tillbakablickar om dagen mina föräldrar dog till nu när jag faktiskt fick stå ansikte mot ansikte med min biologiska pappa, det var längesedan jag var så känslig av mig. Jag hade ingen aning, men kunde det vara Christians förtjänst? han var punkten av trygghet i mitt liv när allt var som värst och nu var han bara borta. Visst kändes det tomt men jag hade ju Liam nu, fast och andra sidan, imorgon skulle vi åka hem - vad skulle hända med oss då? skulle vi fortfarande träffas? jag hoppades på det. I just det ögonblicket avbröts jag i mina tankar när jag kände en hand smyga sig fram vid mina lår och Liams hand lades på min, snabbt korsade jag våra fingrar och sneglade mot honom som då log brett, jag kunde inte undgå att dra på smilebanden jag också även om jag inte riktigt var kapabel till det så jag liknade nog mer en stel padda i ansiktet. 
"I wish I could do something to make you feel better.", muttrade Liam från sätet bredvid mig och spände sina käkar. Jag tog min lediga hand på våra korsande och kollade ärligt på honom. 
"You already do, Liam.", svarade jag bara och pussade på hans överhand varsamt. 
 
 → Liams Perspektiv ← 
Att få ägna min ledighet tillsammans med Melinda var nog det bästa som kunde hända. Hon var så underbar på alla sätt och jag var otroligt glad över att jag övervägde att komma hem ändå och inte stanna kvar i London, hade jag varit på det envisa humöret så hade jag aldrig träffat denna vackra tjej. Vad som tyngde mig lite var tanken att Mel skulle åka hem imorgon och jag skulle stanna här med min fader då mina syskon också skulle komma till staden. Dethär med distansförhållande var jobbigt, men det funkade om man hjälptes åt. Dessutom bodde hon också i London så det blev ju endast någon vecka vi skulle vara ifrån varandra.
I bilresan hem var stämningen sådär vilket jag förstod också, hennes pappa hade inte direkt gett något bra första intryck precis, så det skulle bli skönt att komma hem till killarna i hopp om att dom kunde pigga upp oss lite eftersom vi nu skulle ha huset för oss själva resten av dagen.
"Are you okay?", frågade jag medan vi gick över gräset så vi direkt skulle komma till baksidan. Att killarna var hemma var en självklarhet då alla bilarna stod på plats om ingenting slagit slint i deras små huvuden så dom helt enkelt bestämt sig för en promenad, vad visste jag.
"I'm fine. I'm done trying to chase after something I can not have.", muttrade hon åt sidan och kollade ner i backen. Jag kunde se på hennes ansiktsuttryck hur hon snart var påväg att gråta igen så för att inte göra det värre så nickade jag endast som svar. Jag hade aldrig tyckt det varit 'roligt' att se andra att gråta och speciellt inte människor jag brydde mig om, så jag reflekterade över att vara tyst.
 
"Hello lovebirds, how did it go?", som vanligt så var det Louis röst som överröstade alla och självklart så såg han i efterhand på Mels uttryck att det inte alls gick vägen. Men denna gång klandrade jag inte honom, han hade ju ingen aning faktiskt. Zayn slog till honom löst på armen och kollade bekymmersamt på både mig, Mel och resten av killarna. Jag skulle just säga att jag trodde att tjejen bredvid mig behövde vara ifred när hon plötsligt öppnade munnen själv och hennes ord överraskade mig faktiskt. 
"It's probably my last day here in Wolverhampton, can't we just do something fun and forget about everything bad for a while?", hon tittade först upp på mig och sedan tillbaka på killarna som placerat ett leende även på sina läppar. Det var trots allt som så att även dom skulle åka hem till London snart, om det skulle bli imorgon eller nästa dag var fortfarande oklart. 
"Sounds amazing.", konstaterade Harry med en gång och kollade sig omkring på oss alla andra som nickade med. Anledningen till att krulltotten sade det på ett sådant glatt sätt hade nog ingen någon aning om, antingen var han taggad att göra något allihopa eller så ville han nog lätta upp den lilla stela stämningen som uppstått efter att Louis kastat ur sig en olämplig mening, kanske var det båda delarna.
"I have an idea of what we can do.", kommenterade Niall engagerat och la en arm runt Zayn och Louis axlar. Vi tittade ut genom fönstren på altanen vi stod på och såg ut över himlen. Det var fortfarande monligt ute men väderprognosen hade hållit det dom lovat under hela dagen - inget regn. "Are we gonna buy some sausage, do a campfire at the beach and just chill out with marshmallows and a lot of talking?", idéen lät väldigt frästande om jag skulle vara ärlig och det var alldeles för sällan vi gjorde något sådant, sist vi gjorde det var nog när vi var i Sverige och det var ju ett tag sedan nu, sen så var det inte en sjö vi var vid heller men hela lägereldsgrejen menade jag på.
"Perfect idea, Niall!", tonläget på tjejen i rummet förklarade allt, förslaget som vår irläning kommit med hade lockat Melinda så väl att vi andra inte skulle ha något att säga till om, hon hade bestämmt sig för att göra det och så blev det!
 
Untitled
 
Det var underbart att sitta framför elden med mina fyra bästa vänner och tjejen jag verkligen gillade i min famn under en filt med en full mage. Vi hade ätit våra korvar som vi grillat på pinne sedan hade vi bara grillat upp våra två godispåsar som vi hade med oss med endast sötsaker i. Nu bara satt vi och tog det lugnt, småpratade och bara njöt av varandras sällskap. 
"You want to go somewhere and talk?", frågade en röst vid mitt öra och jag visste precis vem den tillhörde. Eftersom jag också valt en plats där endast jag och Andy visste om så fanns det inga paparazzis alls efter oss och vi hade varit helt själva under hela kvällen. 
"Yeah, absolutely.", svarade jag vänligt och tittade ut bland killarna som småpratade med varandra om något helt ointressant. Jag drog av oss våran filt, ställde mig upp och kollade ner mot henne igen som hastigt tog min hand och reste sig upp efter mig. "We're be right back", sade jag och vi gick vidare bort längst stranden.
 
Vi gick i kanske mindre än tio minuter innan hon stannade och såg in i mina ögon. Det fanns så mycket jag ville säga till henne men inte ens ett litet ord kom ut. Denna vackra Melinda. 
"What will happens now, when I'm leaving and you start working?", frågade hon bekymrat och lade sina armar omkring min midja. Jag bet mig löst i insidan av kinden, drog bak en slinga bakom hennes ena öra och och tog sedan två av mina fingrar under hennes haka så våra ögon kunde mötas. 
"Nothing will changes, not even us. I want you, I want us, Mel. It may sound stupid but that's the truth. I really like you and I haven't met someone like you before.", det var först efteråt, när allt blev tyst och hon bara tittade på mig som jag nästan ville ta tillbaka mina ord. Kunde jag ha råkat skrämt iväg henne med mina ord nu?


Ååh äntligen klar! det har varit sånt skitväder hela dagen att jag bara legat inne, snackat i skype och bara chillat. Novellen har också kommit i förstahand faktiskt och har suttit med denna del från kl 12 på förmiddagen men det är först nu det blev klart, kan säga er att jag har noll inspo right now! Men,men. 
 
Är ni taggade på ett nytt kapitel? vad vill ni ska hända? kommentera gärna :D

we belong together, chapter 16

6
Tidigare:
 Förvirrat kollade vi alla sex ungdomar på de äldre som bara gapade stort, det var Karen som mumlade något med att dom borde berätta och det var i det ögonblicket jag kanske förstod vad dom menade. 
"Melinda, the man over there who's holding a little girl in his arms, it's him.", sade mormor besviket och nickade bort mot en man, den enda jag kunde se för tillfället som höll i en liten tjej var en man med en stickad mössa, han verkade vara orolig över något och lika så den lilla brunhåriga tjejen i hans famn. "It is your dad." 
 
→ Melindas Perspektiv ←
Jag fick en chock när jag tittade på klockan nästa morgon och såg att de digitala visarna stod på 12:07pm, så sent brukade jag vanligtvis inte sova men efter gårdagens bravader så kanske det var precis vad jag behövde. Vi allihopa hade blivit stumma när vi såg min biologiska pappa stå och hålla i en liten flicka på sidan av oss, jag övervägde snabbt att inte gå fram ännu då han förmodligen också var där av en anledning och jag ville inte skapa någon slags scen med att gå fram till honom och berätta sanningen, jag behövde en dag på mig men idag skulle jag göra det med hjälp av Liam. Lindsey hade tydligen direkt efter incidenten igår gått raka vägen hem till familjen Payne, packat sina väskor och stuckit för inte en endaste liten pryl som var hennes fanns kvar i huset när vi trampade av oss ytterskorna igårkväll. Eftersom det hade varit intensiva timmar på sjukhuset igår så hade alla, till och med Louis, gått och lagt sig tidigt. Även om jag så gärna hade velat sovit inne hos Liam så ville jag heller inte vara för på, dessutom verkade han vara väldigt nere vilket jag också förstod. 
Småprat hördes utanför rummet och utan att bry mig om att sätta på något märkvärdigare än en stor hoodie efter min 'pappa' Ashton så gick jag ut till hallen där alla fem grabbarna satt och småpratade. 
"Hey babe, ready for today?", Liam lät övertygad, som att han sett fram emot detta. Själv tyckte jag mest att det var lite obehagligt, Arin hade valt bort mig för en anledning, eller hade han? tänk om det var min mamma som valt bort han och tvingat honom att inte träffa mig? jag visste ingenting, inte heller min mormor eller morfar då min mor, enligt dom, aldrig skulle berättat för dom var som egentligen hände mellan Arin och henne. 
"I guess so.", sade jag lite blygt och gick närmare soffhörnan där alla befann sig. Vad jag dock inte lade märkte till förrän jag kom några meter ifrån dom var att faktiskt allihopa satt med bar överkropp, mitt framför mig. Det gjorde mig till en början generad att se fem väldigt attraktiva och vältränade killar i sådant skick, men när Liam sen harklade sig lite och klappade löst på hans lår som en bekräftelse att jag skulle sätta mig i hans knä så fanns det ingen tvekan om att göra det. 
"So, you're going home in a few days, right?", även om det var den blonda irläningen som frågade en fråga så var han inte den enda som vände blicken mot mig, plötsligt kände jag fem par ögon riktas mot mig och jag skulle ljuga om jag sade att jag gillade det, att stå i centrum hade aldrig varit min grej. 
"Yeah, I guess we're heading home tomorrow or the day after 'cause I need to work when I'm arrives in London.", förklarade jag och log snett. Liam tog min hand försiktigt i sin och nästan 'frågade' om han fick korsa sina fingrar med mina, utan ett ord så lät jag honom och för tillfället var jag så otroligt lycklig. 
"Oh I almost forgot that you're living in London, that's good because then you and Liam can hang out more often.", konstaterade Louis och tittade sig omkring. Harry nickade instämande medans Zayn och Niall redan var i full gång i en ny konversation sinsemellan. 
"That's great.", sade jag lyckligt och tittade bak på Liam som också hade ett brett leende på sina läppar. 
"Can I ask you what you're doing on your work and where?", frågade plötsligt Harry och kisade lite med ögonen. Även om jag inte precis hade ett superjobb med en lön som deras så trivdes jag alldeles utmärkt på mitt jobb så planer att byta fanns inte ens på kartan. 
"I'm doing a lot of things actually, most of the time I'm standing in the checkout. I work at Starbucks in north of London.", förklarade jag malligt medan jag såg hur en efter en hängt med på det jag sagt eftersom när meningen tog sitt slut så nickade alla intresserat, eller dom verkade i varje fall måttligt intresserade. 
"Are you sure we haven't seen each other before, then? we are going down there pretty often when we're working in the studio.", grabbarna tittade först på varandra och sedan på mig. Jag kollade på Niall och ryckte på axlarna som ett svar på hans fråga. Skulle jag vara ärlig så hade jag nog sett dom någon gång, om jag tänkte efter, men jag hade inte riktigt lagt märkte till det förrän nu när dom sade det. Kund som kund, tänkte jag. 
"Maybe.", sade jag sedan när ingen annan hade något att säga heller. Jag satte mig bekvämare i Liams knä och skulle just fråga vad vi skulle äta till frukost när fotsteg i trappan hördes och det dröjde inte länge förrän vi såg min älskade morfar stå och granska oss ungdomar med ett brett leende på läpparna. 
"You guys seems to have a nice time.", konstaterade han och förflyttade sina svarta Ray Ban glasögon upp på huvudet. Niall var den första som hejade och efter honom blev det som en våg av hälsningar från höger och vänster, morfar skrockade och skakade på huvudet. "Sweetie, be careful today and let Liam take care of you if something would happen, alright?", morfar spände ögonen i mig och jag svarade med en suck men gav tillslut med mig för att få honom att gå ner. "You know where we are.", sade han bara och vände på klackarna för att gå tillbaka ner igen. Det blev en liten stel tystnad för oss efter att morfar varit upp men det klarnade ganska direkt, faktiskt så visste vi precis vart mormor och morfar skulle idag, ännu en dag så skulle dom vara på sjukhuset tillsammans med Karen. 
"What are you boys gonna do today when we're gone?", frågade Liam plötsligt och kollade ut mot sina jobbarkollegor men även bästa vänner. Zayn, Louis och Harry ryckte bara på axlarna och återigen var det då Niall som tog över ordet. 
"I guess we're just chillin' out here, we're only free for a few days more.", med det så nickade vi allihopa på huvuderna. Jag svalde hårt och insåg med ens vad det var jag skulle göra idag, tiden bara gick fortare och ju närmare eftermiddagen vi kom på visaren ju närmare skulle tiden gå tills jag skulle få träffa min riktiga pappa..
 
"Here it is..", mumlade Liam från förarsätet och kollade noga på papperet med adressen vi hittat på internet. Husen såg ganska vanliga ut, som ett vanligt familjehus här i Wolverhampton och dom var även i alla möjliga färger. Min fars hus gick nog inte att missa då det var det enda gula huset bland de alla andra höstfärgade byggnaderna som satt ihop med hans. 
"Do I dare this?", frågade jag och kollade med skärrade ögon på den väldigt betryggande killen bredvid mig. På sig hade han en vanlig tröja till överdel och ett par shorts som underdel, en vit keps prydde hans huvud som jag också tyckte passade hans bruna hår utmärkt. 
"I'm sure you do, I'm by your side all the time honey.", log han och tittade med sina klarbruna ögon in i mina. Bara det gjorde hela mig säkrare men ändå inte hundra procent bra. Med ett sista djupt andetag så öppnade jag bildörren, gick med raska steg framför motorhuven och fram till Liam som mötte mig med sina öppna armar på andra sidan, ena armen lade sig över min rygg och gemensamt gick vi närmare slutpunkten. Det var nu det skulle ske.. Vi klev upp för trapporna, knackade på dörren men det var när vi inte kunde höra några fotsteg som jag faktiskt hoppades på att han inte skulle vara hemma. Vi skulle just till att vända efter några minuter ståendes som två fån utanför dörren när den plötsligt slogs upp och just där stod en smal kvinna som höll i samma tjej i sin famn som min far höll i igår, vi borde ha kommit rätt alltså. 
"Can I help you?", frågade damen med det brunsvarta håret med en ton i rösten som förklarade att dom verkade lite upptagna, men att hon fortfarande inte ville säga åt oss att gå. Liam puttade till mig åt sidan då jag kommit av mig helt, jag antog att detta var hans fru så jag ville inte ta fram någon kaxig attityd ännu, men den fanns där om den skulle behövas.
"I'm searching for Arin, is he home?", frågade jag lite blygt, hon ryckte på axlarna och bad oss vänta ett ögonblick. Både jag och Liam kunde höra hur hon med ett gällt skrik ropade på sin man under smeknamnet 'darling' och sekunder senare stod samma man mitt framför mig som jag sett igår. 
"Hey..?", frågade han och kollade med höjda ögonbryn på oss. Han stängde dörren bakom sig och satte sina armar i kors, för ett ögonblick trodde jag att han kände igen mig, men när han inte sade något när han stängde igen dörren så tvivlade jag på det. "What do you want? my oldest son is at the hospital and my middle one is sleeping, it would be nice if you could hurry a bit.", konstaterade han och lät nästan lite otålig. Det var då jag inte orkade vara tillbakadragen längre, jag var trött på att vänta, trött på att undra. Det var nog därför jag sade som jag sade också. 
"I know who you are and I know you knew my mother, Marica.", han såg häpen ut till en början, sedan fick han det där iskalla ansiktet som jag så väl kände igen. Det var det jag hade fått mitt ifrån. Han skakade fort på huvudet, mumlade något jag inte riktigt kunde tyda och därefter backade han några steg. 
"I have never known someone with that name.", sade han tröttsamt och bet sig hårt i läppen. Jag såg på långa vägar hur mycket han faktiskt ljög. Ord fanns inte hur besviken jag var på honom att han kunde ljuga sådär för mig då det fanns hur mycket tecken som helst på att han var min far. 
"Don't lie, Arin. She's your daughter and you know it.", även Liams tålamod började tryta och det blev nog förmodligen av ren ilska han sade dendär meningen då han visste hur viktigt detta var för mig. Min 'far' drog sig frustrerat i håret och skakade på huvudet. 
"How is she?", frågade han och tittade upp på mig. Ögonformen hade jag också helt klart fått ifrån honom. Jag kollade med glänsande ögon på killen bredvid mig, svalde hårt och log ett brett leende. 
"I can tell she's fine for sure.", log jag och han nickade tacksamt. 
"Good, but I left her for a reason and the reason were you, little girl. I'm not your father and I don't want to, okay? leave me alone now please and don't dare involve my family in this, you two are only two humans who went wrong and saw my name on the door, right?", han nickade bekräftat åt sig själv utan att ens vänta på svar. Snabbt därefter öppnade han dörren och small den bakom sig inifrån. Stumma stod jag och Liam kvar vid dörren, kunde detta vara sant?
"Why didn't you tell him that Marica isn't alive anymore, Mel?", frågade Liam frustrerat och kollade oroligt ner på mig. Jag ryckte på axlarna och mumlade något om att jag inte visste, fast egentligen så visste jag. Jag ville dels inte oroa Arin i onödan utifaull han skulle haft ett litet hjärta där inne, men också för att jag inte ville se att jag var sårad på grund av hennes död - att han helt enkelt gick med på att bli min pappa endast för att jag inte hade någon annan. 
"He dosen't want me, Liam. No one does.", jag kunde inte hjälpa att de första tårarna nu rann ner för mina kinder..

Vad kommer hända nu? blir det ingen relation med hennes pappa alls tro? Kom med egna tankar om vad ni tror kommer att hända! 
 
Det är så fruktansvärt fint väder ute att jag inte vill sitta inne vid min dator och skriva, det känns liksom så otroligt onödigt då hela juni månad var värdelös här och det var ju i helgen som solen kom på riktigt här, så nu vill jag helst bara njuta! 
 

Gillade ni kapitel 16? kommentera då!
 

we belong together, chapter 15

10
Tidigare;
"So right now, he's okay? Is he awake?", frågade jag och kollade oroligt mot dörren framför oss, 22 stod det på den, därför visste jag att nästa dörr var det rummet far min låg i. 
"Yes, he wanted to see Karen, Liam, Nicole and Ruth, he said.", sade Rosita och läste innantill i sina papper. Mamma stammade fram att mina båda systrar inte kunde komma på en gång då dom båda två befann sig i andra länder just nu, men att dom var påväg hit med nästa flyg. Sköterskan nickade förstående på huvuet och pekade på dörr 23. "You're welcome inside."

 
→ Johns Perspektiv ←
I mina tankar just nu befann sig inget annat än Melinda. Hur mådde hon? vi hade inte pratat sedan den kvällen hon ringde mig och grät då hon berättat om att hennes 'riktiga' pappa fortfarande var vid liv, vilket självklart fick mig ställd och även började ifrågasätta saker i mitt huvud. Jag hade alltid tagit Ashton som min så kallade 'extrafar' då min egen knappt brydde sig om mig. Jag försökte skaka av mig tankarna, sket fullständigt i att klä på mig annat än kalsongerna innan jag for upp ur sängen in till köket där jag visste att min fina Rebecca skulle vara. 
"Morning handsome.", log hon när jag passerat långhallen och kollade på min tjej som endast hade en vit koft-aktig tröja och trosor på sig. I sina händer höll hon en bricka som bestod av mackor, fil och massor av frukt. Hon visste precis hur man skulle lyxa till det. "We going out to the balcony, shall we?", frågade hon och hade dedär stora leendet på läpparna. Jag fnös till av ren lycka och nickade på huvudet. Jag tog brickan ur hennes händer, lade den på köksbänken bredvid mig för ett tag innan jag lade mina armar om henne för att ge henne en lång kyss. Aldrig hade jag kunnat trott att ett One Night Stand kunde betyda något, men efter natten med Rebecca så var alla annorlunda, jag kände verkligen hur glad hon gjorde mig. Hon gjorde mig nästan lika trygg som gjorde omkring Mel gjorde, vilket då började bli läskigt eftersom jag aldrig riktigt släppt in folk så nära inpå mitt liv som Melinda när jag fattat att hon är den enda som aldrig skulle svika mig på ett sätt som alla andra gjort. 
"Thank you for making me happy.", viskade jag mot hennes läppar och gav henne massvis av småpussar innan vi drog oss ur den mysiga omfamningen. 
 
"How's Melinda today, have you heard something from her?", frågade Becca och drog en blond hårslinga bakom hennes små öron. Jag ryckte på axlarna och svalde delen av mackan jag hade i min mun. Jag ville gärna kunna svara att jag visste att hon hade det bra just nu men eftersom hon varken ringt eller skrivit så visste jag inte vad jag skulle tro. 
"I will believe she's fine but I doubt she is.", muttrade jag och kollade in i hennes bruna ögon som faktiskt var fyllda med empati. Hon hade aldrig träffat Mel eller ens visste hur hon var som person, bortsett från det lilla jag berättat om, men ändå så verkade hon bry sig otroligt mycket om min bästa vän. Jag hade aldrig träffat en sådan genomsnäll tjej som Becca tidigare. Att möta just henne 'ute på marknaden' var rena turen, det hade kunnat vara någon helt annan som följt med mig hem den kvällen. 
"I bet she will tell you as soon as she's ready.", sade hon lugnt och sansat medan hon lutade sig upp från min lilla soffa för att lägga sin hand på min arm som en fin gest. Jag nickade och skulle tacka när hon öppnade munnen igen. "It's kind of adorable how close you two are. You've told me you value her before anyone else and I only think that says a lot how much you love each other. I have to admit one thing.", hon bet sig i läppen och jag såg nästan hur hon hållt detta inne länge nu. Det var inte ofta jag snackade om just Melinda till Rebecca men jag kom ihåg att när jag väl gjorde det så kom jag in på djupet om oss och jag förklarade ärligt att jag aldrig kunde ta henne för givet. 
"You can tell me, baby.", sade jag bara inne i hennes paus för att lugna ner henne lite. Hon log brett och en aning nervöst innan det slutligen kom ut ord ur hennes mun igen.
"This might sounds stupid but I thought I would never came this close to you as I did. I liked you the first night and when you told me about your and Mel's relation I thought you would never let me in, but you did and I'm truly happy for that. I'm looking forward to meet Melinda, really. I want to know the other heart of yours since I know she's your other half.", efter orden kunde jag höra hur hon pustade ut och jag skulle totalt ljuga om jag sade att jag inte blev rörd, gud. Det där var bland det finaste någon sagt till mig och efter alla tjejer jag någonsin haft något med så var denna den första som någonsin accepterat min nära relation till Mel, jag blev mållös och smickrad på samma gång. 
"I have never told you this before, Rebecca, but I love you.", jag stirrade djupt in i hennes ögon, log ett snett leende och nickade bekräftat för mig själv då jag påminde mig själv om att jag faktiskt aldrig sagt det tidigare. Det var inte heller något konstigt att jag inte sagt det tidigare heller då jag ytterst sällan använde de där fina orden. Det var möjligen Melinda och min mamma som kunde få höra meningen  mer än vad som behövdes, men det var aldrig ord jag använde för snällhetens skull. Jag älskade verkligen blondinen framför mig och jag hoppades på en ljus framtid för oss, verkligen. 
"I love you too, I really do. Thank you for telling me.", fnittrade hon, hukade sig över det lilla, lilla bordet och mötte mig i en perfekt kyss. 
 
→ Melindas Perspektiv ←
Klockan tickade på långsammare än vanligt och tillsammans med mina morföräldrar & fyra av fem medlemmar i One Direction så satt vi under en stel tystnad i den lilla väntsalen som Liam och Karen lämnat oss i. Pinsamheten var nog jag den enda som kände av då alla, inklusive mormor och morfar, satt med sina ansikten i mobilerna. 
"You don't care about the shit some of the fans are writing to you, do you?", frågade Zayn plötsligt medan han satt med tummen och skrollade fram och tillbaka på sin display. Jag tänkte efter, jag hade tagit emot skit hemma i London enda från dagen mina föräldrar gick bort, till och med vissa av mina 'vänner' vände ryggen emot mig så varför skulle jag bry mig om vad dumma fans sade om mig? fast skulle jag vara riktigt ärlig så gjorde det faktiskt riktigt ont till en början att läsa en elak tweet. 
"Nah, I'm used to it.", svarade jag bara lugnande. "Those rumors about me and Harry, have you read something more about that?", frågade jag lite nyfiket och tittade mer åt Harrys håll. Killarna ryckte på axlarna men det var Niall som besvarade min fråga.
"Some of them are still confused about you and talk about you, especielly all the gossipsites, but don't worry. They will understand you two are only friends, sooner or later.", han lät lugn i sin ton och det var nog det som fick mig att slappna av lite. Jag ville inte precis att människor skulle tro att jag gick runt och höll på med Harry när det var Liam jag gillade, dessutom skulle det inte heller vara ett sånt bra rykte om mig om jag också dejtade två från One Direction. Jag fnös åt tanken och drog sedan upp min telefon, jag skulle just till att ringa till John när dörr 23 slogs upp och ut kom en tårögd Liam och en lika nedstämd mamma. 
"Time to go home, shall we?", frågade mormor och reste sig fort upp ur den obekväma stolen som fanns i den lilla hallen. Karen bara nickade på huvudet och slog bort några tårar. 
"But I will be back here tonight, I won't let Geoff be here himself.", förklarade hon bestämt och kollade på Liam. Han däremot skakade på huvudet, gick fram till mig och killarna som stod en bit bakom men ställde sig sedan bredvid mig. 
"I will go home tonight, I can't be here over the night I just can't.", muttrade han och jag lade en försiktig arm bakom hans rygg som verkade lugna honom en aning. Han sneglade ner på mig med ett brett leende och jag såg hur gnistan i hans ögon fanns där bakom de jobbiga tårarna. Karen nickade instämmande åt Liams konstaterande sedan gick vi gemensamt mot hissen ner mot entrén där vi också bestämt oss för att ta något att äta, vi behövde något i magen efter denna intensiva dag. 
 
"Ugh, I don't really like hospitalfood.", klagade Niall besviket när han tagit en tugga av sin mat som bestod av köttbullar och makaroner som vi allihopa också satt med på tallrikarna. Han hade dock en poäng i det hela, sjukhusmaten var inte alls god men Karen sade att hon inte alls var så sugen på att visa sig ute på en restaurang just nu vilket vi alla accepterade och gjorde henne sällskap på restaurangen här istället. 
"Oh my god.", muttrade morfar och tappade sina bestick på sin bricka. Hans ögon var vidöppna och han pickade snabbt på mormor som direkt blivit lika chockad. Förvirrat kollade vi alla sex ungdomar på de äldre som bara gapade stort, det var Karen som mumlade något med att dom borde berätta och det var i det ögonblicket jag kanske förstod vad dom menade. 
"Melinda, the man over there who's holding a little girl in his arms, it's him.", sade mormor besviket och nickade bort mot en man, den enda jag kunde se för tillfället som höll i en liten tjej var en man med en stickad mössa, han verkade vara orolig över något och lika så den lilla brunhåriga tjejen i hans famn. "It is your dad." 

Fick en kommentar om att ni ville ha mer John inne i novellen, nu fick ni typ ett helt perspektiv med han, nice?! Hoppas ni fick en liten inblick hos han nu hehe. Melindas ex kommer dock ej vara med något mer i novellen, tyvärr, eller iallafall vad jag planerat men vi får se vad som händer!
 
Och JA. Superhottie David Beckham kommer att spela hennes pappa (visste inte hur han skulle se ut alls så jag bara tog en pappa jag kom på och då kom han upp i mitt huvud lol) 
 
Är ni kvar? vad tycker ni om novellen hittills? :DD
 

we belong together, chapter 14

4
Tidigare;
"We will be there in a few minutes, hold on.", sade han hackigt, lade på luren och tittade bak på både mig och hans privata vakt som jag även listat ut var en nära vän. 
"What is it Liam?", innan jag ens hunnit fråga det så var mannen bakifrån bilen snabbare med att öppna munnen. Liam drog frustrerat handen genom håret och skakade oförstående på huvudet. 
"We have to go to the hospital, my dad has had a heartinfarction.", han tittade tårögd på mig som snabbt tog handen för munnen. Hörde jag rätt..?

 
 → Melindas Perspektiv ←
Efter mycket om och men så fick Paddy Liam att gå med på att köra biten till sjukhuset. Jag och Liam förflyttade oss gemenast till baksätet och tacka gud för att det var tonade rutor där bak. Jag höll killen mitt hjärta höll kärt hårt i handen och jag kunde då och då höra snyftningar från hans lilla näsa men valde att inte kommentera det alls. Skulle han förlora sin pappa idag eller någon annan dag, så skulle jag veta exakt hur det kändes och jag skulle försöka finnas där för Liam som John alltid gjorde för mig, hur odräglig jag än var att handskas med. Jag visste dock att Geoff var en stark man, han klarade det mesta - precis som Liam. 
"Are the boys there too?", frågade jag, mest för att lätta upp stämningen lite. Liam log svagt åt mig och nickade på sitt huvud. 
"Yeah, they said my dad is still alive but the doctor says he doesn't know if my dad is dying or not.", jag inspekterade killen bredvid mig noga, såg in i hans numera röda ögon där små tårar ibland smög sig fram men som han snabbt slog iväg. Jag lutade huvudet mot hans axel och jag kände snabbt hur han besvarade min gest genom att lägga sitt huvud på mitt. Försiktigt försökte jag andas in hans underbara doft som var en blanding av tuggummi och One Million men hoppades på att han inte skulle lägga märke till det, det hade varit lite pinsamt. 
 
Paddy skjutsade upp oss så vi hamnade precis vid ingången. Liam var snabb ut ur bilen och upp ur fötterna, snabbt efter kom jag och tillsammans, utan någon som helst kroppkontakt, gick vi in till det läskiga huset jag egentligen lovat mig själv att aldrig gå in i igen om jag inte var tvungen men jag såg detta som en stor anledning till att befinna mig här. Vi gick raka vägen fram till receptionen, frågade efter Liams pappa och fick snabbt svar på vilken våning han befann sig på. Våning 5 och rum 23, att ta trapporna fanns inte ens på kartan därför tog vi stora steg till hissgångarna, jag lade även märke till att Liams ansikte inte längre var lika avspänt längre. Jag antog att han inte ville visa sig svag framför alla andra människor omkring något jag kunde förstå. 
 
"Liam!", vi behövde bara gå några meter när vi såg Nialls oroliga ansikte med armarna utbredade. Liam ökade stegen och for rakt in i sin väns armar. Strax därefter var både Louis, Harry och Zayn på plats och en stor gruppkram utspelade sig på platsen som jag antog var väntrummet då stolar och bord fanns bredvid oss. Jag såg min egen mormor och morfar sitta där samt Liams mamma och Lindsey. Jag lämnade killarna ifred för ett ögonblick och tog fart mot min älskade morfar som jag dessutom inte pratat med alls så mycket som jag brukade göra under dessa dagar. 
"He will be fine, right grandpa?", viskade jag i hans öra då jag oartigt slagit mig ner i hans knä. För tillfället orkade jag inte bry mig om att jag egentligen var arg på dessa människor, just nu behövde vi ju varandra. 
"I really hope so, sweetie. For everyone's sake.", muttrade han och kollade på mormor som satt tårögt och höll om Karen som verkade helt förtvivlad, såklart. 
 
 → Liams Perspektiv ←
Att veta att det var min pappa som låg i något av dessa rum gjorde mig illamående men att inte veta om han skulle överleva eller inte dödade mig plågsamt inifrån. Omfamningen av mina bästa vänner var precis vad jag behövde just nu och att veta att alla fem just nu var med mig var lugnande på något sätt, oftast när något hände så var vi alla på helt olika ställen, i värsta fall till och med länder, men nu fanns dom här - alla fyra - och det uppskattades så attans mycket. 
"Darling, everything will be alright", jag tog mig ur greppet från grabbarna och tittade med en rynkad panna åt sidan. Den där ilande rösten kunde inte tillhöra någon annan än hon jag trodde att det var och just precis, Lindsey stod nu på sidan av ringen jag och grabbarna hamnat i och log det där leendet alla killar föll för, utom jag. 
"Lindsey, would you please stay out of this or something, I really don't need you right now.", mumlade jag men kollade ärligt in i hennes ögon. Hon verkade sårad över mina ord men jag kunde inte hjälpa det, på riktigt. Var det någon jag behövde just nu så var det min familj och mina vänner, hon var inte delaktig i någon av kategorierna. 
"Don't be silly. I'm here, we're a couple, remember?", tålamodet var inte det bästa och jag tog två fingrar på min tinning och bara skakade på huvudet. Jag ville verkligen inte ställa till med en scen just nu, det orkade jag inte, men jag hade verkligen inte lust med detta längre, jag behövde få det gjort. 
"Go away, Lindsey. It's over! We will keep paying you for the contract but I don't want us to pretend anymore, I want you to tell the press that we're done, okay? it has never been something between us and will never be. Go ahead and use your little known face to the cameras but I don't want they to think we're a couple anymore, got it?", en evig tystnad spred sig i rummet där till och med mamma reagerat och tittat upp på oss. Lindsey tittade besviket på mig och jag såg i ögonvrån hur till och med killarna häpnat till. 
"The contract says we will be a couple for a few months more, you can't do something about it Liam.", hon var helt otrolig, hur kunde hon vara så fruktansvärt idiotisk och egoistiskt? jag suckade och skulle just öppna munnen när Louis tog över.
"Actually he can.", började han och sneglade på folkmassan som samlats omkring oss. "It is nothing who's saying that you can break up in the contract but it says that you and all of us have to keep quiet about this and like Liam said, we will keep paying you.", hon rynkade på pannan så som hon alltid gjorde när hon visste att vi hade rätt. 
"You're such a douchebags, all of you!", hon stampade ilsket med foten i golvet och pekade specifikt med pekfingret på mig. Strax därefter vände hon sig om till Melinda där hon satt så gulligt i hennes morfars knä, men tog sedan stegen bort från oss och var istället påväg mot utgången. 
"Well, thank god now we're done with her for a while.", pustade Zayn ut och tittade mot oss andra som nickade instämande. Min blick fördes först till Mel som försiktigt nickade på huvudet, sedan på min mor som satt där helt stum, förmodligen var detta för mycket för henne att ta in med tanke på omständigheterna, det var nog därför hon också valde att vara tyst. 
 
"The Payne family are welcome to come with me, I have some words to tell you.", en sköterska som inte alls såg ut att vara gammal, kanske runt trettio, kom ut i korridoren där vi satt och väntade på resultatet. Jag släppte greppet jag haft om Melinda, kollade på henne med ursäktande ögon och följde med min mamma och sköterskan bort från det trånga lilla väntrummet som inte ens haft en dörr utan de var mest som en liten hall. "My name is Rosita and I will take care of your dad these last days.", jag spärrade upp ögonen och tittade på mamma som hört precis vad jag också uppfattat det. "No, no! I didn't mean it like that.", log hon igen och såg på oss med spända käkar då hon sett hur vi såg situationen. "He's right now in a stable situation but need massive of rest and a lot of love from his family. We will have him here these days until we know for sure he's going to be alright.", förklarade hon och började skriva på sina papper hon hade i handen. Jag lade en arm över min mamma som mest snyftade och torkade sina tårar. 
"So right now, he's okay? Is he awake?", frågade jag och kollade oroligt mot dörren framför oss, 22 stod det på den, därför visste jag att nästa dörr var det rummet far min låg i. 
"Yes, he wanted to see Karen, Liam, Nicole and Ruth, he said.", sade Rosita och läste innantill i sina papper. Mamma stammade fram att mina båda systrar inte kunde komma på en gång då dom båda två befann sig i andra länder just nu, men att dom var påväg hit med nästa flyg. Sköterskan nickade förstående på huvuet och pekade på dörr 23. "You're welcome inside."

Liams pappa är bra och Lindsey är borta? Jo om det hade varit så bra, kommentera vad ni tror kommer att hända ;) 
 
Kommentera gärna :D

we belong together, chapter 13

9
Tidigare:
"No, Liam, No!", Niall var snabb upp på soffan och verkade direkt förstå vad sin vän var påväg att göra. "I know it's hard for you but think about the contract, you can't write something more about Mel right now, especially not after the picture you posted the other day. We will work this out, yeah? without any angry tweets.", konstaterade den blondhåriga irländaren medan deras tre bandmedlemar satt kvar i sofforna och instämde. 
"You're probably right.", muttrade han och tog lugnande ner sin telefon tillbaka till bakfickan igen. Även om Liam inte riktigt ville erkänna det på uttrycket i hans ansikte så såg jag hur han blev lite smått svartsjuk över hela situationen och jag kunde självklart inte motstå att tycka att det var otroligt gulligt av honom att reagera som han gjort. 

One Direction | via Tumblr
 
→ Lindseys Perspektiv ←
För att hålla mig i den toppform jag var i så krävdes träning, träning och mera träning. Faktiskt så visste jag precis vad jag skulle göra för att min kropp skulle må bra och kanske skulle träningen på gymmet föra mig och Liam samman snabbare. Jag hade i och för sig inte frågat honom om han ville följa med mig dit än, men eftersom jag visste hur mån han var om sin kropp så antog jag det. Jag rättade till linnet som gick halvvägs över rumpan på mina springshorts, kollade mig i helspegeln inne på toaletten en sista gång innan jag tog klivet ut genom badrumsdörren där jag möttes av fem snyggingar som satt och pratade i soffan som jag dessa nätter sov i. Det kändes egentligen fel att jag skulle behöva bo där ute när jag hellre sov inne hos Liam, men jag förstod att han inte ville gå för fort fram även om jag visste att vi två hade något speciellt tillsammans. 
"Hey guys and Liam.", sade jag och blinkade specifikt till min 'låtsas-pojkvän' som inom en snar framtid även skulle få bli min riktiga. Dom blev tysta allihopa och kollade med breda leenden på mig, jag antog att ingen av dom var van i att se mig i mina träningskläder - det var möjligen därför dom blev lite stumma. "Liam baby, are you going with me to the gym?", frågade jag och blinkade gulligt med ögonlocken som jag visste kunde göra skillnad på mannen i frågas svar. Zayn harklade sig hastigt medans Louis brast ut i ett ohövligt skratt. 
"Nope, Lindsey. Sorry but I've got plans for today.", svarade Liam och såg allt annat än ledsen ut. Det störde mig lite faktiskt att han inte ens verkade vilja försöka att gilla mig, självklart hade det med denna sablans Melinda att göra, hon bara kom från ingenstans och förstörde mina chanser med världens finaste kille. Dock skulle hon antagligen inte störa oss mer då jag varit tydlig nog igår med vad som var okej och inte. 
"Actually, he's going out with Mel today.", Louis slog sin vän löst på armen och Liam såg fortfarande oberörd ut, eller faktiskt så kunde jag till och med tyda ett leende på hans läppar, något som provocerade mig rejält. Med en rynkad panna och en tappad haka tittade jag besviket på Harry som faktiskt skulle se till att detta inte skulle hända, men även han verkade likgiltig. 
"With Mel? I thought we were in agreement that leave her alone? what will Pablo and Maria say when they figure out..-", Niall avbröt mig hastigt och satte händerna framför sig i en gest att jag förmodligen skulle sluta prata. 
"We have spoke to the team, including Maria and Pablo and they say it's totally fine with Liam and Mel hanging out today. We had to ask friendly but yeah, they finally say yes.", hans ord gjorde mig besviken. Jag hade hoppats på att i varje fall min egen manager Pablo skulle vara på min sida i det hela, men troligen inte. Nåja, jag fick väl prata med Melinda lite senare igen eftersom hon klarligen inte förstått vad jag sagt till henne tidigare. 
 
  → Melindas Perspektiv ←
Jag hade varit på stan med mormor för ett 'jag-är-ledsen-för-allt'-shopping, även om jag inte riktigt var över att mormor hade ljugit i hela min livstid om den hela pappagrejen så skadade det aldrig med att bli bjuden på olika sorters kläder, när plötsligt Liam skrev till mig och frågade vad jag gjorde. Vänligt hade jag svarat att jag var ute på stan och kvickt fick jag svaret att jag skulle vänta på Joan's on Third så skulle han komma dit och verkligen inte mig emot. Jag berättade hur det var för mormor som förstod och lämnade mig ganska direkt efter, vi var i den stunden inne på Hollister och jag hade lärt mig att caféet som Liam ville mötas på låg flera gator bort ifrån där jag befann mig därför så visste jag att det skulle ta ett tag att ta sig dit också. Ännu hade jag inte berättat för mina morföräldrar om mina planer att söka upp min far men det behövde dom inte få veta förrän i sista sekunden heller, det var dom värda. Det gjorde så himla ont i mig att veta att min mamma och 'pappa' ljugit för mig och det enda jag bad om i nuläget var att få prata med dom en sista gång och berätta för dom hur besviken jag var, men såklart var det omöjligt. Jag önskade bara att jag hade fått vetat sanningen om varför mamma velat dölja detta för mig, en sådan stor del av mitt liv. 
 
"So you didn't tell her that you're going to find Arin?", frågade Liam undrande medan han tog en sipp av sin latte. Jag ryckte nonchalant på axlarna och försökte att spela oberörd då jag kunde se i sneögat hur blixtar och kameror var överallt och ingenstans, det var faktiskt lite läskigt och jag var inte alls bekväm med att vara iakttagen. Jag såg in i Liams vackra chokladbruna ögon och insåg snabbt att jag älskade klädseln han valt att ta på sig idag. Dedär slitna jeansshortsen, den vita T-shirten och den mysiga hoodien han bar matchade perfekt tillsammans och jag älskade hans sinne för mode även om han inte alls tänkte på vad han drog på sig. Liams vakt stod bestämt framför oss så varken fans eller andra skulle kunna komma fram till oss men ändå så var det inte så hemskt mycket människor ute på gatorna idag vilket bara var en fördel så vi slapp köer och massor av galna fans efter oss. "I've got something to tell you, the boys and I talked a lot this morning and we all agreed with that Lindsey has to go away 'cause nobodys likes her.", hans ord förvirrade mig en aning men jag fortsatte att lyssna på vad grabben framför mig hade att säga. "We just don't know how we will get a rid of her. She's like a patch you know, but I really can't fool our fans anymore and especially not my family who thinks I'm in love with that bitch for real.", han skakade fort av sig tanken genom att rysa i hela kroppen innan han tittade in i mina ögon igen samtidigt som dedär otroligt fina leendet var placerat på hans läppar, jag visste inte varför men på något sätt såg jag detta som en möjlighet för oss att kanske försöka oss in på något, men självklart skulle det behöva vänta - precis som allt annat. 
"I'm glad you told me this and happy for you to finally have realised the right thing to do.", log jag och skulle just ta hans hand över bordet då ett helt kamerateam rundade oss vid bordet med blixtar överallt och inte ens Liams vakt kunde göra något åt dessa människor då dom praktiskt taget var helt galna och väldigt många. 
"Who's this girl, Liam?" "Are you together?" "Why are you cheating on Lindsey, aren't you together anymore?" "Why are you such a douchebag?" 
Jag chockades över alla frågor samtidigt och Liam var snabb uppe från stolen och räckte ut sin hand mot mig och nickade in mot innerestaurangen istället. Det kanske varit en dålig idé att sitta ute ändå men vädret var för fint för att vara inne, enligt mig. Men det var väl vid dessa situationer som jag förstod varför killarna till och med handlade deras mat online. 
"Are you alright?", tonläget på Liam lät inte alls som den brukade och jag kunde känna oron i den. Han suckade och lade sina starka armar omkring mig men verkade inte alls bry sig om att vi stod mitt inne i cafféet med blickar på oss. Personligen så var jag bara lycklig för stunden då han faktiskt inte brytt sig i något annat än mig, men ångesten kom tillbaka, Liam hade ju tektiskt sätt inte gjort slut med Lindsey ännu. Dessutom så skrämde hennes ord och hot mig fortfarande, men jag ville inte tänka på det alls så jag lät mig själv förtränga det istället. "Come on, let's go to the car, shall we?", han lossade greppet lite löst men fortsatte att titta ner på mig. Jag nickade svagt och log så brett jag bara kunde åt killen som i detta ögonblick gjorde allt för att jag skulle känna mig trygg. Min blick som tidigare var på hans ögon förflyttade sig några centimeter ner så jag stirrade på hans läppar, vilket han snabbt lade märke till och flyttade sitt huvud mot mitt öra. "I really, really, really want to kiss you right now.", ett svagt stön for ur min mun och jag tog ett stort kliv ut ur hans omfamning med ett finurligt flin på läpparna. 
"Save it to later, huh?", sade jag bara och blinkade med ögat. Liam skrattade lätt och skakade på huvudet. Även om jag så gärna ville ta tag i hans hand och visa mina känslor offentligt så skulle det aldrig gå, inte nu. Därför så gick vi istället ganska långt ifrån varandra just för att det inte skulle synas att vi båda var otroligt villiga att ta tag i varandras händer. 
 
Vi båda satt i bilen, Liam vid ratten och jag i sätet bredvid honom medans säkerhetsvakten Paddy satt lugnt i baksätet. Visst kändes det konstigt att vara förföljd av en annan människa men ändå var det ju en stor trygghet så jag klagade inte egentligen. Som vanligt hade Liam slagit av sin telefon och direkt när han slog på den igen så kryllade skärmen upp av notiser, precis som förra gången. Han suckade när han såg att killarna ringt minst en varsin gång och även Liams mamma, han verkade dock överväga att ringa till Harry först. 
Jag blickade bak på Paddy som log svagt mot mig, vilket jag besvarade innan jag lugnt tittade rakt fram där synen endast bestod av andra bilar inne i parkeringshuset. 
"Hey Haz, you had call me?", frågade Liam med en orolig ton. Det blev knäpptyst i bilen i flera sekunder och det enda som hördes var brus från andra sidan luren som avslöjade att Harry fortfarande pratade. Återigen flera sekunder gick innan Liam öppnade munnen och skakade på huvudet. "We will be there in a few minutes, hold on.", sade han hackigt, lade på luren och tittade bak på både mig och hans privata vakt som jag även listat ut var en nära vän. 
"What is it Liam?", innan jag ens hunnit fråga det själv så var mannen bakifrån bilen snabbare med att öppna munnen. Liam drog frustrerat handen genom håret och skakade oförstående på huvudet. 
"We have to go to the hospital, my dad has had a heartinfarction.", han tittade tårögd på mig som snabbt tog handen för munnen. Hörde jag rätt..?

Lol klychigt slut. Haha! ;) Nej men jag kände på mig att något nu måste hända och aa. Idag åker jag till mormor och har ingen aning om hur länge jag stannar där eller whatever, det får bli som det blir då min moster/kusiner är där från Piteå så vill gärna komma dit å vara där lite också, hoppas ni förstår! Blir väl kanske någon Ipadskriven del men det får vi se om tiden finns. 
 
Var kapitlet värt att kommentera? gör det då! Puss.