we belong together, chapter 12

6
Tidigare;
 Killen i soffan var snabbt uppe på sina fötter, tog tag i mina händer och pressade mig in mot hans bröst. Sekunderna efter så förstod jag att jag inte kunde trotsa emot denna omfamning så jag körde på den enkla vägen och lade mina armar omkring hans nacke och sniffade lite smått vid hand hals. Det var här jag ville vara hela tiden, varje sekund. Liam gjorde mig hel bara genom att titta på mig, han behövde knappt göra något alls för att få hela mig att bli varm i hela kroppen. 
"I wish you were in my arms forever.", jag kände hur hans andeträkt slogs mot mitt öra och bara genom att känna värmen från hans mun gjorde att hela jag fick gåshud. Jag behövde denna kille och det var i detta ögonblick jag insåg att jag inte skulle ge upp om honom. 

 
 → Liams Perspektiv ←
Att bara ha Melinda i mina armar igen kändes så rätt, nästan lite skrämmande bra till och med. Varför i hela friden hade jag skrivit på ett kontrakt på något jag inte varit hundra procent nöjd med? förmodligen var detta något jag skulle handskas med i olycka för resten av mitt liv då jag aldrig skulle kunna förlåta mig själv över hur många jag bedragit med detta, jag behövde sätta stopp snart. Mels huvud restes från min nacke och genast kände jag hur en kyla tillade stället som tidigare varit värmt av ett gråtande ansikte. 
"What happens now? Am I supposed to look up my dad and came into his life like 'Hi, I'm your daughter' or what?", frågade hon frustrerat och drog bort hår som kletat sig fast i tårarna på hennes kinder. Jag strök henne lugnande på ryggen och ryckte på axlarna. 
"I don't know your dad but my parents did, I haven't really asked things about him but I'm sure your mother had a reason why she never told you about this Arin-man. But if you want to, I will be by your side if you want to find him.", sade jag ärligt och tittade djupt in i hennes bruna ögon som stirrade rakt in i mina egna. Åh, jag tog verkligen vara på denna stund då varken jag eller hon blivit avbrutna. 
"Can you promise that?", snytade hon och syftade antagligen på att jag skulle vara vid hennes sida under sökandet. Jag nickade bekräftat på huvudet och log smått. Det var inte bara över hennes fråga som gjorde mig lite glad, det var att hon med det också menat att hon ville ha mig vid hennes sida under hennes sökande och dessutom så kanske hon bestämt sig för att söka upp honom. Ja, det kunde ju inte vara så svårt att hitta på honom här i staden i varje fall eftersom både mamma och pappa sett honom många gånger på stan.
"Of course I can, honey.", intygade jag och strök ena handen på hennes huvud istället. Jag älskade att hon äntligen kanske börjat lita på mig igen och att hon kunde känna sig trygg i min närhet. Jag skulle just till att pussa henne på pannan då dörren slogs upp och självklart stod personen vi båda fruktade mest på andra sidan tröskeln. 
"There you are, Liam! I've been looking for you, babe. Why are you standing here with her?", frågade hon undrande och lade armarna i kors samtidigt som rynkor placerades i hennes panna. Hon lutade sig mot dörrens kant och med endast små slampiga shorts och ett enkelt vitt linne så stirrade hon nästan lite elakt på mig och tjejen som nu slitit sig ur min famn. Jag kollade ner på Melinda som såg ganska så rädd ut, som att hon inte berättat något för mig eftersom jag även kunde känna en viss spänning mellan tjejerna denna dag, något som inte alls var bekvämt för mig. Jag skulle för eller senare behöva ställa mig på någons sida och även om jag visste vilken sida mitt hjärta tillhörde så sade min hjärna något annat. 
"She's right, we should probably go inside now, it's getting cold aswell.", mumlade Mel och trippade försiktigt iväg ifrån mig. Jag tittade upp snabbt på tjejen som flyttat sig från dörren - som också spände ögonen smått till en nervös Melinda - medan jag stod där och inte förstod något alls. Vad var det egenligen som höll på att hända? 
 
 → Melindas Perspektiv ←
Det var svårt att ta sig ur Liams varma famn men jag visste att det var för mitt eget bästa. Den här Lindsey skrämde mig en aning för att vara ärlig och jobbigare blev det när jag kände att jag inte ville berätta för någon om det hon faktiskt sagt till mig tidigare idag. Jag var sällan dömande, egentligen, jag var bra på att känna igen ansiktsuttryck på folk samt att jag märkte när vissa personer inte var bekväma i någon situation och tvärtom, men jag ville helst inte döma innan jag kände. Dock var det en undantag med Liams så kallade flickvän, jag visste att han inte alls var min och skulle förmodligen aldrig bli det heller, men att veta att hela världen trodde att Liam, världens snällaste kille, dejtade den där bitchen, gjorde mig så otroligt svartsjuk - trots att jag inte ens hade rätten till det. Men det var i ögonblicket som Liam berättade för mig att han ville stå på min sida och hjälpa mig att finna min riktiga pappa som jag bestämde mig, jag skulle söka upp honom - på ett eller annat sätt. Jag kom även att tänka på att familjen som jag hade kvar förmodligen skulle säga något i stil med att det var en dålig idé, men jag skulle för en gångs skull inte ta till mig det dom sade utan jag tänkte gå min egen väg. Jag ville inte höra på deras historia utan jag ville höra min far Arins berättelse själv. Ville han inte ha mig, då ville jag höra det från honom personligen. Utan att gå in till vardagsrummet där jag visste att de 'äldre' i huset befann sig så sprang jag fort upp till hallen där istället fyra igenkända ansikten färgade min syn.
"Mel, hey!", utbrast Zayn, nästan lite för angeläget för att vara han. Jag kollade med en rynkad panna på killarna som nervöst satt i sofforna och nästan rullade på sina tummar. Jag harklade mig löst och mötte Nialls blick som direkt avböjde den ner till golvet. Den enda som egentligen riktigt kollade på mig var Harry och i hans hand höll han i sin telefon medans han verkade skrolla igenom något jag kunde syna var Twitter. Louis hostade halvt fejkat och kliade sig lite tafatt i nacken.
"Uhm.. Mel, have you looked Twitter lately?", frågade han tillslut och lät för en gång skull väldigt allvarlig. Louis Tomlinson, som under hela dagen bara drivit runt, lät faktiskt läskigt seriös nu. Jag bet mig frågande i läppen men tog mig faktiskt tid att tänka efter, men övervägde snabbt att jag varken varit inne på Twitter, Instagram eller ens Tumblr på senaste tiden. Till svar så skakade jag på huvudet och såg på Harry som faktiskt verkade lugnast vid tillfället. Det dröjde inte många sekunder förrän fotsteg i trappan hördes och plötsligt stod Lindsey och Liam tätt bakom mig. 
"Oh, so you guys haven't told her yet?", en fnysning hördes från den taniga flickan som nu tagit stegen längre in mot hallen medan Liam stod kvar bakom mig och verkade inte heller förstå så mycket om vad som hände just nu. Zayn skakade på huvudet och drog en hetsad hand genom sitt mörka fina hår. 
"Okay, It's not a big deal really but some people have spread the rumor that you and me, Melinda, are daiting since they saw us on the beach today.", Harrys röst lät ovanligt lugn men jag kunde knappt förstå det själv. 
"What?!", i samma ögonblick tittade jag på Liam och insåg hur vi båda brast ut i samma ord, samtidigt. Niall, Zayn och Louis var allvarliga i blicken, Liam verkade helt vilsen, Lindsey var nästan lite stolt över att ryktet hänt och Harry var nog van vid detta då han agerade mest vuxet på det hela. 
"I think it's a good idea, now everyone stops thinking about that her and Liam have something.", log Lindsey malligt och såg detta otroligt roande, vilket bara gjorde mig ännu mer irriterad. Killen bredvid mig verkade däremot inte vara så speciellt road över ryktet som just nu tydligen var på gång och han tog genast upp sin telefon. 
"No, Liam, No!", Niall var snabb upp på soffan och verkade direkt förstå vad sin vän var påväg att göra. "I know it's hard for you but think about the contract, you can't write something more about Mel right now, especially not after the picture you posted the other day. We will work this out, yeah? without any angry tweets.", konstaterade den blondhåriga irländaren medan deras tre bandmedlemar satt kvar i sofforna och instämde. 
"You're probably right.", muttrade han och tog lugnande ner sin telefon tillbaka till bakfickan igen. Även om Liam inte riktigt ville erkänna det på uttrycket i hans ansikte så såg jag hur han blev lite smått svartsjuk över hela situationen och jag kunde självklart inte motstå att tycka att det var otroligt gulligt av honom att reagera som han gjort. 

Lite mindre nöjd över detta kapitel kanske och min inspiration som låg på topp i början på novellen är inte precis densamma just nu, nästan så tvärtom. Men jag hoppas den kommer tillbaka snart och jag har ju mycket planer, jag har dock svårt med hur jag kan få in allting i det hela, men det är väl kanske ett mindre bekymmer just nu!
 
Hoppas i alla fall ni gillade det och eftersom jag veeet att ni KAAN så vill jag jättegärna att ni kommenterar allt ni har i detta kapitel så hörs vi snaart! (vet ej när nästa kap. Kommer, så fråga helst inte!)

we belong together, chapter 11

9
Tidigare;
"My little sweetheart, how much did you hear?", hon lät orolig och satte sig ner bredvid mig i sängen. En arm lades över mig och hon strök mig försiktigt över håret jag inte gjort något åt efter att vi varit på badstranden. 
"Too much to know you hiding something from me.", muttrade jag mot hennes bröst men tittade snabbt upp på henne. Hon tittade med sorgsna ögon på mig och med det förstod jag att hon bestämt sig för något. Om det var att berätta sanningen eller att inte berätta den alls var då frågan. 

 → Melindas Perspektiv ←
Jag såg på damen framför mig med en förvirrad min. Vad kunde det vara som alla utom jag visste om i denna familj? frågor och irritation flödade upp i mitt huvud och jag skulle just till att fräsa ut några ord som jag förmodligen skulle ångra senare, men som tur var så lyckades jag hålla det inom mig när mormor istället tog över ordet.
"I don't know how to say this.", hon torkade frustrerat bort tårar från hennes smått rynkiga kinder men vägrade att låta blicken försvinna ifrån mig. 
"The only thing I need is the truth. I'm tired of people think I'm too vulnerable to know the real story.", muttrade jag och satte armarna i kors. Damen bredvid mig nickade beodrat och drog en brunhårig slinga bakom hennes öra. Hon tog av sig sina glasögon helt och hållet innan hon tog mig på axeln. 
"Uhm.. Your father Ashton, Mel.", hon tog en kort paus, suckade ett flertal gånger och såg med rynkad panna mot mig. "He wasn't your real father. Your real father's name is Arin and he's alive. Karen has seen him a few times here in Wolverhampton.", mållöst tittade jag tårögt på min mormor och satte min ena hand för min mun. Hörde jag rätt, kunde det stämma men framförallt, hur hade de kunnat gått och hållt på en sådan hemlighet så länge? jag förstod inte, ingenting. "Your mother wanted one thing in life and that was that you would have an amazing future without having a clue about your real dad.", tusentals frågor bildades i mitt hjärnkontor men inte ens ett litet ord kom ut ur min mun, jag var förkrossad men samtidigt väldigt förvånad, av vilken anledning hade dom döljt detta för mig så länge? varför sade dom att Ashton var min fader när jag i själva verket hade en riktig pappa, som dessutom var levande. 
"D-did you know my real dad?", slank det tillslut ur mig och jag kände hur blodet började smaka i min mun efter att bitit så hårt på insidan av mina kinder. 
"We met him a few times but you know, your mother and Arin weren't really in a stable relationship and had only known each other for some months.", efter det ville jag inte höra mer. Det var redan för mycket att ta in i mitt huvud. Aldrig någonsin hade jag kunnat ana att jag hade en annan pappa än just Ashton, han som varit den bästa pappan i hela världen. Kunde jag någonsin förlåta att dom aldrig sade mig sanningen? Alla frågor som Liam ställde om min familj passade så bra in i detta att jag nu kunde sätta alla pusselbitar på plats, självklart visste Liam om att min riktiga pappa var levande, men hans reaktion förklarade nu också att han trodde att jag visste allting om detta, det gjorde mig både arg och besviken på min mamma och morföräldrar också för den delen. Fort försvann jag ut gråtande ur rummet, utan att ens bry mig om att resten av grabbarna i One Direction satt ute i hallsofforna och pratade med Lindsey. Allt jag såg framför mig var svart, jag kunde inte riktigt avgöra vad som skulle hända härnäst men en sak visste jag att jag behövde göra - ringa min bästa vän. Jag for fort ner för trapporna, ut genom dörren och stannade utanför familjen Paynes gård, jag slog mig ner i en utav deras hängsoffa, tog upp min Iphone och tröck genast in Johns nummer som jag med dessa år lärt mig utantill. 
 
".. And there it is, my real father is alive.", avslutade jag med medan tårarna rann ner från mina kinder - fortfarande glad över att människorna i huset inte kommit ut och stört mig. Killen på andra sidan var lika tagen som mig men tack vare de tunga andningarna så kunde jag höra att han fortfarande var kvar på linjen. 
"Oh my god, Mel. I don't know what to say, I'm speechless.", han sade inte så mycket efter det och eftersom vi visste allt om varandra utan och innantill så kunde jag se mig hans förbryllade ansiktsuttryck framför mig just nu. Inom mig själv kände jag en klump i magen samt en tomhet, det var som att jag i alla dessa år saknat någon som inte alls haft några riktiga gener med mig. Fast det förstås, där ljög jag. Jag hade inte saknat pappa Ashton i onödan, han var den som funnits för mig och varit min förebild genom min barndom - han skulle alltid ha fadersrollen i mitt liv, eller han hade det i varje fall. 
"I just miss you, John. I want you here, it's not the same without you.", förklarade jag mellan snyftningarna och bara genom att tänka på min bästavän, hans starka armar omkring mina och hans övertygande röst när han sade att allting skulle bli bra gjorde att jag saknade honom ännu mer. Jag skulle till och med kunna erkänna att jag saknade våra NHL-kvällar, som jag förövrigt inte alls gillade så värst mycket då jag oftast förlorade mot honom. 
"Hate to admit this but I miss you too, sis.", jag kunde syna hur ett flin var placerat på hans läppar vid detta tillfälle och alltid skulle han förstöra en fin stämning, det var så han var. Han kunde inte vara känslig och seriös ens för någon sekund om det inte var grovt allvarligt - som när mina föräldrar gått bort. Nej, den här känsliga delen hoppade vi ofta men ibland behövde alla känna uppskattning om varandra, speciellt så förtjänade John det efter allt han gjort för mig under alla dessa år. "By the way, I have to tell you I've met someone.", ett svagt leende styrdes okontrollerat på mina läppar och jag kunde inte låta bli att glädjas åt Johns konstaterande. Kanske var det på tiden att han faktiskt skaffade sig något annat än en one night stand för en gångs skull. 
"That's great, dude!", sade jag så glatt jag kunde, men jag kände att jag fortfarande inte kunde vara helt fullbordad än. Tårarna var fortfarande på mina ögon och klumpen i halsen som bara ville rensas fanns där. Han började berätta om henne, hennes namn var tydligen Rebecca och hon var en blond tjej, längre hann han inte berätta förrän ytterdörren öppnades och en kepsbenägen kille stod och tittade på mig med ett medkänsligt uttryck i ansiktet. Jag sade hastigt hej då till vännen på andra sidan luren, berättade att jag ringde upp innan jag tröck på den röda 'Avsluta' knappen. 
"Hey..", började Liam och såg ner på mig. Utan att ge honom något riktigt svar så slog han sig försiktigt ner i soffan bredvid mig, jag kunde inte riktigt säga åt honom att gå eftersom det praktiskt taget var hans hus och möbler jag ockuperat, men helst hade jag inte viljat vara här ute med Liam ensam, inte för jag trodde att något dåligt skulle hända - tvärtom, förmodligen skulle det bara skapa problem då mina känslor var så pass stora för denna kille. "How are you?", jag kollade tröttsamt på honom och jag kunde se på ansiktsuttrycket hur han nästan ångrade sin fråga, självklart fattade även han att jag inte mådde bra just nu. 
"Go away, Liam, please. I don't think Lindsey would like to see you sit here with me.", muttrade jag och kunde inte låta bli att blanda in den bitchiga tjejen i det hela. Jag lät både ledsen och svartsjuk men det var precis det jag var också, så varför dölja det? 
"I don't care about Lindsey and so shouldn't you either. I just want you to be okay and I can see you aren't so please tell me what's wrong.", han flyttade sig närmare men just när han skulle lägga en arm om mig så ställde jag mig frustrerat upp. Jag behövde inte Liam, jag klarade mig själv.
"You had right. My dad is alive somewhere and I have lived without my real dad in my whole life, what if he wanted to have me? I deserved to know the truth, don't you think?", frågade jag och slog direkt upp händerna framför mig. Killen i soffan var snabbt uppe på sina fötter, tog tag i mina händer och pressade mig in mot hans bröst. Sekunderna efter så förstod jag att jag inte kunde trotsa emot denna omfamning så jag körde på den enkla vägen och lade mina armar omkring hans nacke och sniffade lite smått vid hand hals. Det var här jag ville vara hela tiden, varje sekund. Liam gjorde mig hel bara genom att titta på mig, han behövde knappt göra något alls för att få hela mig att bli varm i hela kroppen. 
"I wish you were in my arms forever.", jag kände hur hans andeträkt slogs mot mitt öra och bara genom att känna värmen från hans mun gjorde att hela jag fick gåshud. Jag behövde denna kille och det var i detta ögonblick jag insåg att jag inte skulle ge upp om honom. 

Sådär ja, nu fick ni reda på sanningen som vissa av er redan listat ut såg jag i kommentarerna! haha ;)
 
Vad tror ni händer i framtiden? Varför tror ni att Mels mamma var så mån om att inte berätta sanningen och tror ni att det blir Meliam snart? Kommentera gärna era spekulationer! Kram :)

we belong together, chapter 10

13
Tidigare:
 
Liam och Lindsey pressade sina läppar mot varandra och såg allt annat än olyckliga ut, faktum var att det nästan såg för äkta ut för att vara fejk. Det högg till i mitt hjärta men eftersom jag lovat mig själv att inte agera på ett dåligt sätt så vände jag mig snabbt om och tittade på Zayn som gav mig en medlidande blick, att denna fortsatt vecka skulle bli jobbig det visste jag redan från första stund, men om jag skulle behöva känna såhär varje gång kärleksparet visade upp sin kärlek så visste jag inte hur jag skulle stå ut längre..

→ Zayns Perspektiv ←
Jag såg direkt på Melinda och kände genast sympati till henne. Liam och hon hade verkligen börjat gilla varandra på riktigt och även om det var meningen från första början att han skulle börja gilla denne Lindsey så var jag innerligt glad över att han inte alls tyckte om henne eftersom varken jag eller någon av de andra killarna tyckte om den superheta, typiska 'drömtjejen' som dessutom var en stor röra. Även om Harry försökte att se det goda i Liams flickvän så såg man på långa vägar att han kände precis som oss, att hon var en jobbig, bortskämd flicka som njöt av sin tid i rampljuset. Jag, Melinda och de andra killarna, minus Liam, låg någon meter ifrån kärleksparet vi kom hit med och bara njöt av den underbara värmen som äntligen kommit till England. Mel låg på solstolen mellan Harry och Niall, Louis bredvid Niall och jag bredvid Harry, på så sätt kunde vi alla hänga med i varandras samtal och ingen behövde känna sig utanför, om vi inte räknade med Liam då såklart, som valde att sitta bredvid sin 'älskling' som slagit sig ner runt omkring de andra människorna medans vi mer var på sidan om. Tacka gud för att livvakter fanns en dag som denna då fans kryllade sig omkring badstranden. Visst blev det en och en annan bild tagen denna dag, men inte fruktansvärt mycket då vi var bevakade hela tiden av våra säkerhetsvakter som såg till att inga kom i närheten av oss.
"Who are in for a swim?", skrek Louis hastigt och reste sig upp från sin stol. Han tog lyckligt av sig sina solglasögon och tittade mot oss. Alla utom jag och Harry reste sig upp och snabbt var de stående människorna bestående av två killar och en tjej, flera meter ifrån oss - redan påväg i vattnet. Jag sneglade på Harry som inte alls var långt ifrån mig medans han såg bort mot Liam. Jag följde hans exempel och såg med detsamma hur den brunhåriga gestalten tittade svartsjukt mot sina badande vänner, jag suckade drastiskt och vände mig mot Harry igen, som också såg allt annat än glad ut. 
"We have to do something, Haz.", muttrade jag och satte armarna i kors. Vatten hade aldrig varit min grej och att simma var fortfarande en svårighet för mig, men varför Harry valde att sitta kvar var garanterat inte för att göra mig sällskap. Anledningen hade kort och gott kunnat varit därför, men detta var för någon annan anledning han valt att stanna kvar på land. Han tittade skamset ner i sanden och lekte med sina tår i de sträva småstenarna. 
"I have the feeling inside me who says that Melinda doesn't like me, like at all.", han pillade på sina nagelband och bet nervöst i sin tumspets. Jag himlade med ögonen och höjde därefter ögonbrynen. Jag kanske inte hade varit på plats de senaste dagarna, men tack vare Niall så hade både jag och Louis bra koll på vad som höll på att hända i alla fall. 
"According to Niall, you haven't been acting that nicely these last days either?", utan att försvara någon alls så kollade jag på min enda vän för tillfället och hastigt vände han huvudet mot mig. Ögonen var oroliga, som att han listat ut att han gjort fel redan. 
"I just didn't want Liam and her fall in love, you know? I only did my work but now afterwards, I realized maybe Melinda is the right to Liam after all, because this Lindseygirl is absolutely not that anyway.", en suck föll ur min mun samtidigt som jag tog handen för pannan. Jag visste att han varit stram mot Mel till en början, men samtidigt så passade den rollen inte den Harry vi kände eftersom den killen alltid var trevlig mot alla. Men, men, gjort var gjort och det enda Harry kunde göra nu var en sak. 
"You have to give her an apology. Even though she doesn't noticed your bad behavior, I think she would appreciate your real Harry as well.", Harry nickade långsamt och höll nog innerst inne med mig, trots att han såg lite skeptisk ut. Ärlig talat så trodde jag helt klart att det berodde på att han hade alldeles för mycket respekt för sig själv för att ha insett att det han gjort var en dålig sak. 
"I will talk to her as soon as they will come back, okay?", Harrys tonläge lät bestämt men samtidigt ganska hoppfullt, som att han skulle hoppats på att jag skulle ge honom något bättre förslag. Skrik och skratt hörs ifrån vattnet där nu Niall & Louis var i full gång med att slänga ned Melinda i vattnet genom att putta ner henne från bryggan. Jag fnös av glädje men samtidigt kände jag en liten, liten avundsjuka. Det såg så fritt och kul ut där på bryggan där de dessutom var helt själva eftersom Mark och Paul lyckats få bort de flesta strandmänniskorna ifrån just sidan vi befann oss på, även om det kändes lite jobbigt att bara för att 'vi' kom så skulle de andra försvinna, men samtidigt klagade jag inte heller eftersom det var denna ensamhet vi behövde nu under våra lediga dagar. 
 
"Oh I totally love water and take a bath with these guys, you should have been with us!", utan att ha märkt det så stod Melinda rakt framför mig och Harry så hon dessutom skymde solen för oss, men vad gjorde det egentligen när synen vi fick var dubbelt så finare. Hennes rosa bikini satt perfekt på hennes gyllenbruna hud som nu var genomblöt. Hon pressade ur det sisa vattnet ur hennes hår innan hon slog sig ner bredvid Harry igen på sin stol. Vi alla fem sneglade mot Liam och Lindsey som vid det här laget såg ut som två stekta köttbullar eftersom dom precis låg där solen stekte som mest. Jag mötte min väns irriterade blick innan han kort därefter tog tag i sin flickväns hand och pussade den med just det där fejkade leendet som endast jag och killarna kunde genomskåda. Jag hade svårt att tro att Melinda kunde se det eviga lidandet i det där leendet som vi kunde och det var nog därför också Melinda trott att dom sett så lyckliga ut precis när kamerorna var som värst, för självklart - det var ju det som var själva grejen, att dom skulle se lyckliga ut. 
"Uhm, Mel.. Can I talk to you for a minute, please?", Harry kollade på den vackra varelsen bredvid sig som förvånat nickade på huvudet och reste sig därefter upp, efter Harry. Jag såg efter dom båda och log smått, detta skulle förmodligen sluta bra det här också, hoppades jag. 
 
→ Melindas Perspektiv ←
Att Harry ville prata med mig ensam skrämde mig lite faktiskt, jag hade ingen aning om vad han skulle säga till mig och eftersom jag visste att han nog hellre stod på Lindseys sida i det hela så vågade jag inte tro något annat än att han skulle ge mig en rejäl utskällning för att ha tittat på Liam väldigt mycket idag. Vi kom bort en bit ifrån mänskligheten och i en stel tystnad så gick vi en bit till innan Harry väl stannade och kollade mig rakt in i ögonen. 
"Alright, I'll start to say that you're really beautiful and I feel bad because I have never told you that.", han flinade lite flirtigt medan han granskade mig i den bikinin jag stod i. Hela situationen var konstig så innan jag ens hann reagera ordentligt så fortsatte han. "But what I wanted to say are that I'm truly sorry for my bad behavior lately. I can barely think how hard it must have been to always think I'm a bad person, but honesly I am trying to not be mean to people, it is not me.", visst hade Harry varit ganska så konstig och uppenbar med att han ville att Liam och Lindsey skulle bli ett par, men det var inte så att jag hade märkt av det eller ens tänkt på att jag ville ha en ursäkt. Dessutom, denna 'snälla' Harry som han just sade att han var visste ju jag ingenting om, därför var det värt att ge det en chans. 
"I'm not sure what I'm forgiving, but well.. Maybe we should start over again and give it a try?", föreslog jag och såg på killen framför mig som genast fick dendär gnistan i ögonen som Liam brukade ha när han såg på mig, skillnaden mellan Harry och Liam var bara att jag aldrig kunde se krulltotten som något annat än en vän medans jag kunde se den framtiden med den andra nämnda personen. "Are we gonna go back to the others?", frågade jag och såg bort mot den avrundade platsen där våra vänner satt. Han nickade på huvudet men kliade sig nervöst i nacken. 
"So we're okay?", Harry kollade på mig med sina fina gröna ögon och log brett. Dendär kepsen var på hans huvud som döljde de flesta lockar, dendär vita t-shirten satt tajt mot hans hud att man kunde se konturerna efter magrutorna och dedär ljusa jeansshortsen passade honom väldigt bra, Harry var egentligen en grymt attraktiv kille så jag kunde förstå vad alla småtjejer blev kär i. Men, han var då ingenting för mig. 
"Absolutely fine.", bekräftade jag och klappade honom på ryggen. En lycka spred sig över hela Harry och han lade snabbt en arm på min axel så vi tillsammans gick vi till våra platser igen. 
 
Timmar senare var vi äntligen tillbaka på hemmaplan igen. Denna gång hade Niall och Louis åkt i samma bil som Liam och Lindsey medan jag, Zayn och Harry åkt tillsammans. Det kändes tryggt att två andra åkte med i den andra bilen även om jag konstigt nog litade på Liam när det gällde vad han sagt om Lindsey. Men det var ändå skönt att veta att de två inte var ensamma i bilen. 
"It was such a good day!", Lindseys irriterat ljusa stämma fyllde luften med toner från hennes röst och tittade mot oss alla som gemensamt var påväg in mot ytterdörren. Jag sneglade på Liam som spände käkarna samtidigt som det var Zayn som mest svarade på hennes konstaterande genom att mumla ett svagt 'hmm' läte. Morfar Owe och Liams pappa Geoff satt i köket och pratade om något som för mig var helt ointressant, de killar som ägde gästrummet nere stängde snabbt in sig på det och Liam for upp. Kvar blev det jag och Lindsey på nedervåningen men eftersom två vuxna människor satt i rummet intill så tordades hon förmodligen inte säga något, istället så vände hon på klackarna och gick upp till sitt, det ville säga - soffan i hallen. Svaga röster hördes ifrån Liams föräldrars sovrum och av ren nyfikenhet så kunde jag inte låta bli att tassa mig närmare dörren för att lyssna på vad Karen och mormor hade att säga till varandra eftersom jag på långa vägar kunde höra min ena morförälder där inne. 
"And you think she would like to know? I mean.. When her mom died, she was so brokenhearted. I can't came into her life again and mess things up.", mormor lät frustrerad men samtidigt kunde jag se framför mig att hon hade tårar i hennes ögon. Jag kunde till en början inte avgöra vem de pratade om men när hon sedan pratade om min mamma så förstod jag direkt och tankarna om min kära mor kom tillbaka. Jag lutade mig mot väggen och vägrade nu att bara gå därifrån, jag ville veta vad dom pratade om trots att min andning blev tyngre och tyngre och tårarna ville tränga sig ut ur mina ögon.

"You do what you have to do but I think she's old enough to know the truth. I would have wanted it anyway. Things aren't like she think though.", snytfningar hördes och innan jag visste ordet av det så slets dörren upp och Karen tittade fram bakom dörren. Av ren chock hoppade hon till av rädsla och hade nog inte alls förväntat sig mig här. Snabbt sprang jag ifrån platsen, upp för trappan, förbi en datorsittande Lindsey i hallen och stängde fort in mig på rummet som jag denna vecka kallade mitt. Vad var det som hände egentligen? vad var det för hemlighet de visste i denna familj och hur hade mina morföräldrar kunnat dölja något för mig som troligen var viktigt, i alla fall vad det lät på Karen. Minuter gick och plötsligt knackade det på dörren. Min första tanke var att det kunde vara Liam eller någon av de andra killarna som kanske ville något, därför svarade jag inte. När dörren sedan öppnades och jag såg hur min vackra mormor stod i dörröppningen kunde jag inte låta bli att sätta mig upp. Hon log ett svagt leende innan hon kom mig närmare. 
"My little sweetheart, how much did you hear?", hon lät orolig och satte sig ner bredvid mig i sängen. En arm lades över mig och hon strök mig försiktigt över håret jag inte gjort något åt efter att vi varit på badstranden. 
"Too much to know you hiding something from me.", muttrade jag mot hennes bröst men tittade snabbt upp på henne. Hon tittade med sorgsna ögon på mig och med det förstod jag att hon bestämt sig för något. Om det var att berätta sanningen eller att inte berätta den alls var då frågan. 

Vad tror ni dom döljer för Melinda? (Ledtråd: tänk på det Liam frågade henne några kapitel tillbaka) Vad tycker ni om novellen so far? Seg/Tråkig/bra/jättebra? Kommentera gärna sånt och hur ni tycker att jag ska förbättra mig!
 
Lol, satt uppe till tidiga morgonen imorse (03:20 stängde jag nog av datorn) och fixade med denna designen och ÄNTLIGEN är jag klar! Gillar ni den? Den är dock tagen men jag har gjort om en hel del, hehe. Headern är något jag är väldigt nöjd med faktiskt och det känns nu så fräscht med lite nytt, det behövdes verkligen eftersom bloggen sett lika ut i flera månader nu, haaha! 
 
Kommentera underbara ni!

We belong together, chapter 9

10
Tidigare;
"Oh Liam!", Lindsay släppte hennes två resväskor på en gång och rusade genast fram till sin 'pojkvän' och omfamnade honom i en väldigt hård kram, i alla fall vad de såg ut på Liam. Dessutom avslöjade ansiktsuttrycket att han inte alls var så förtjust i ögonblicket som utspelade sig framför honom. Utan att lägga någon mer energi på det fejkade paret så kunde jag inte låta bli att kasta mig i Nialls famn då han och Harry kommit emot oss med glada munnar, Gud ja. Det var verkligen skönt att vara tillbaka här, nu kunde semestern börja på riktigt.
-----------------------------------------------------
→ Melindas Perspektiv ←
Jag stod där och granskade den för snygga tjejen som numera befann sig i Liams armar. Hon såg väldigt snäll ut om jag skulle vara ärlig och min första tanke var endast: var det mänskligt att vara sådär snygg? Hennes kropp, ansikte och hår var perfektion och dedär leendet skulle vi inte snacka om. Faktum var att jag blev lite avundsjuk på hennes utseende och det blev inte bättre när jag såg mig själv från hennes perspektiv då jag endast hade på mig en gammal kjol efter min mamma samt en tröja ifrån Hollister, något mer befann sig inte på min lilla kropp medan Lindsey prydat fullt med smycken och accessoarer omkring både armar och hals. Jag hade lovat mig själv att vara trevlig mot denna tjej, det var trots allt bara hennes jobb att komma hit och jag ville tro på det Liam sagt, att det inte alls var någon kärlek mellan dom, men glöden i dedär ögonen som hon hade när hon fick syn på honom tycktes jag känna igen så väl, det var den gnistan som jag brukade ha till Christian. Vad som fått mig att ändra uppfattning om Liam igen var helt klart när han sade hur han fattat tycket för mig nästan direkt och hur det blivit kärlek vid första ögonkastet mellan oss. Visst hade han kunnat ljugit om det också, men hans bruna ögon sade mer än så. 
Harry och Niall var snabbt fram till de två andra bandmedlemmarna som enligt mig såg förbaskat bra ut även dom, då blev det automatiskt att jag bara stod där - ensam bland alla kramkalas. 
"You must be Melinda who's living here aswell, right?", en förfärligt pipig röst utdelades ur den långhåriga tjejen på bron bredvid mig's mun. Hon log något som nog skulle föreställa ett leende och redan då kunde jag förstå att hon faktiskt inte tyckte om mig, i varje fall vad den där minen i dedär jobbigt perfekta ansiktet sade.
"That's me", bekräftade jag och log ett lika tillgjort flin. En harkling från sidan hördes och en av de brunhåriga killarna stod nu bredvid Lindsey och såg på mig, hans blick hade en sådan utstrålning och jag kunde nästan ana att denna kille var en snäll sådan.
"Hey there, my name is Louis if Liam didn't tell you!", artigt räckte han fram högerhanden och stirrade rakt in i mina ögon. Jag rodnade lätt men tog tag i hans hand och skakade den vänligt samt att jag presenterade mig. Han sneglade på Liam som nu stod på sidan och såg faktiskt lite ledsen ut men utan att lägga någon energi på det så log jag återigen varmt mot Louis och sade snabbt därefter att det var trevligt att träffa honom, för det tyckte jag verkligen. Zayn kom hastigt upp för trappan, hälsade glatt och gav mig även en kram på det. För första gången på hela dagen kunde jag nog känna mig omtyckt igen, det var roligt att se dessa grabbar men mindre kul att ha en konkurrent om Liam, att dessutom låtsas som att ingenting hänt mellan oss och att se Lindsey och Liam gå hand i hand så fort de var på offentliga ställen skulle göra ont, jag hoppades därför innerligt att jag skulle slippa se sånt genom att stanna hemma när de skulle ut göra något.
 
Zayn och Louis verkade få sova i gästrummet på nedervåningen tillsammans med de andra knäppskallarna, jag fick behålla mitt rum och Lindsey fick mot sin vilja ligga i hallsoffan, något jag såg som otroligt roat, men självklart behöll jag de för mig själv. Karen hade sent igårkväll lånat ut boken "Förr eller senare exploderar jag" och jag lärde säga att det var den mest finaste och känslosamma bok jag någonsin läst, jag var helt fast i den. Därför var det inga tvivel om att så fort tiden och ensamheten slog till så blev det att sätta mig ner och läsa i den, något jag gjorde precis när det knackade på min vita dörr. Jag ropade ett svagt kom in, dörren öppnades försiktigt och in kom någon jag inte riktigt hade förväntat mig stå där bakom tröskeln och se glad ut. 
"Hey Louis", sade jag lite smått förvirrat men samtidigt glatt. Han hade på sig ett par ljusa jeansshorts, en vit T-shirt och en mysig hoodie på överkroppen. Hela han såg väldigt gosig ut rättaresagt. 
"Uhm.. Hi", han kliade sig nervöst i nacken innan han öppnade munnen igen. "Niall told me yesterday that you and Liam weren't that good with each other..-"
"Oh don't worry about that, we have talked and I guess we're fine now.", Louis tittade storögt och lyckligt på mig. Det var som en sten föll ur hans mage, den brunhåriga mannen kom allt närmare mig och drog lite tafatt sitt hår åt sidan. 
"Good, because we would love to bring you with us to the beach", jag var osäker till en början. Med 'oss' menade han förmodligen även Lindsey och vi hade väl inte fått en såndär superstart om man sade så. Det var när jag såg på Louis och han gav mig dedär hundögonen som jag bara inte kunde säga nej, han skrattade stolt när jag reste mig upp ur sängen och gick emot honom. "To give you some information, nobody's like her either, not even Liam.", flinade han, som att han läst mina tankar.
 
"Here she is!", ropade Zayn när jag och Louis kommit ner från övervåningen. Mina morföräldrar var tydligen fortfarande kvar vid de gamla bekanta de skulle besöka idag och inte mig emot, de var oftast endast pinsamma ändå. Jag slog mig ner i soffan bredvid Liam och Niall men märkte direkt hur blickarna brände ifrån Lindseys ögon, något som Liam såg som kul då han diskret knuffade till mig åt sidan och log brett. Åh dedär gulliga leendet.
"Are we gotta go to the beach or not?", muttrade fröken perfekt från den ensamma fåtöljen hon satt i och tittade ointressant på sina rosa naglar. Jag märkte hur grabbarna bredvid mig suckade lågmält medans alla utom Harry verkade störa sig på henne. 
"Let's go!", Louis tog kommandot och var den första att ställa sig upp. "Pack your bags, we will be leaving within ten minutes!", med det for allihopa upp ur sina soffpositioner påväg bort mot respektive rum för att ha möjlighet till att kunna packa. 
Bikinin drog jag snabbt på mig under min kjol och T-shirt, handduken packade jag ner i väskan och lika så min solkräm som kunde behövas en dag som denna då solen lyste på som aldrig förr. Just när jag skulle till att sätta upp håret i en hästsvans så öppnades dörren men stängdes lika snabbt igen, innanför dörren stod ingen mindre än Lindsey, med ett ganska så bestämt ansikte. 
"I know why I am here, you can't keep your feelings away from Liam, but you know what? He's all mine! If you will ever touch him again I'll hurt you, alright? Do not think of him, dare to look at him in the way you do and especially don't let the world know about you and Liam's little business.", hon kom in med attityd och skulle just till att fortsätta hennes ord då dörren slogs upp rakt på henne och till min räddning kom Liam in med rynkor i pannan.
"What's going on here?", frågade han oroligt men stannade blicken på mig. Jag svalde hårt och kollade på Lindsey som gick raka vägen fram till sin 'pojkvän', klappade honom på kinden och log falskt mot honom.
"I was just on my way to you when I heard Mel shout my name, she wanted to know if she would put her hair up or have it straight, I told her to let it be 'cause she's kinda pretty that way, right baby?", med det lämnade hon rummet och ensam kvar blev jag och Liam. 
"Whatever she was saying, don't take it in.", muttrade han, gick stegen mot dörren och stängde den bakom sig, ensam blev jag med tok för mycket att ta in i huvudet. 
 
"I can't believe we just put Liam alone in a car with Lindsey.", muttrade Zayn när han slutligen kommit på plats och slagit igen dörren efter sig. Niall och Louis satt i framsätet medan jag satt ihoptryckt mellan tystlåtna Harry och småsura mr. Malik.
"Harry please, you have to admit she's a girl from hell.", Louis såg på sin kollega genom backspegeln och tog gasen i botten när han insåg att Liam drog iväg med bilen framför. Brunhåriga krullisen bredvid mig vände sig mot mig och suckade tungt.
"Alright, alright I admit that she's a bit too much but what can we do about it?", det blev tyst i bilen en stund, det var nästan så man kunde känna de tankespridda knakningarna i de fyra killarnas huvuden. Tillslut tog Niall ordet med en allvarlig ton.
"I've been thinking and the way we fool our fans on are completely stupid. We are bad persons and I feel bad over deceive them like this. Put yourself in Liam's situation who doesn't even like her? It must be disgusting for him when we feel like we do about her and we don't have to kiss her in front of all the papz and so on?", orden fick det att bli ännu en tystnad i bilen, jag såg hur till och med Harry höll med men ville inte riktigt erkänna det till en början, förrän några tysta minuter till gick.
"You have a point, Niall, but what will the fans say about Liam if they see him together with Melinda directly? They would think he's a heartbreaker and be called things like player and maybe worse?!", Harrys stämma i rösten lät frustrerad och orolig, som att han inte visste på vilken sida han skulle stå på i det hela. Jag röck till när jag hörde mitt namn men kunde inte riktigt sätta fingret på om jag skulle bli glad eller ledsen på att han nämnde mig under meningen, det menades att han nästan förstått att jag skulle bli Liams 'nästa' eller hur man uttryckte sig.
"Guys, you know what? If Liam does think this is wrong, he will realized that sooner or later and then he will do something about it. Right now the only thing I think Liam want from you are support, he deserve to feel that you boys are on his side no matter what.", återigen blev allt tyst, dock ingen stel tystnad då alla fyra faktiskt gav mig uppskattade leenden, även Harry som jag alltid fått vibbar om att han ogillade mig. När jag redan hade ordet så befann sig hotet från Lindsey på tungan, men jag svalde det direkt när jag insåg att vi var framme vid våran slutpunkt.
 
Jag gick tätt intill Niall så fort vi kommit med fötterna på marken och jag insåg med ens varför vi just valt denna strand. Kameramän och kvinnor var som fastklistrade omkring oss men med hjälp av säkerhetsvakter som kommit på plats innan vi klivit ur bilen så klarade vi oss hysat bra ändå. Killarna runt omkring mig verkade vara stencool med det hela och vara van. Det fanns nog bara en person som såg ut att njuta av att stå i rampljuset och det var såklart Lindsey. Med rullande ögon från min sida så passerade vi människorna på stranden tills vi hittat en ledig plats att kunna bosätta oss vid för stunden. Jag satte ner min solstol bredvid Louis och hann precis vända mig om för att ta min väska jag tappat bakom mig då jag såg det. Liam och Lindsey pressade sina läppar mot varandra och såg allt annat än olyckliga ut, faktum var att det nästan såg för äkta ut för att vara fejk. Det högg till i mitt hjärta men eftersom jag lovat mig själv att inte agera på ett dåligt sätt så vände jag mig snabbt om och tittade på Zayn som gav mig en medlidande blick, att denna fortsatt vecka skulle bli jobbig det visste jag redan från första stund, men om jag skulle behöva känna såhär varje gång kärleksparet visade upp sin kärlek så visste jag inte hur jag skulle stå ut längre..
---------------
Ledsen om det en hände så mycket under denna del men jag har väldigt svårt med idéer och att uttrycka mig när jag skriver på paddan. Jag antar att de är bättre med en lite händelselös del än ingen alls, huh? 
 
Kommentera gärna fina ni!!
 

we belong together, chapter 8

8
Tidigare;
"They will bring Lindsey here. The crew want her to be with us and going out with Liam. They rang Harry now and told us, the reason why she's coming is that they saw the pictures of you and Liam this morning and didn't want the fans get confused.", han suckade och såg allt annat än lycklig ut under tiden han berättade detta för mig. På sätt och vis kunde jag förstå honom, det kunde inte vara enkelt att bli styrd och leva efter regler som dessa killar gjorde, men borde dom inte sätta stopp snart? 
"So Lindsey will be here soon, together with Liam?", frågade jag för att få det bekräftat för mig att jag förstått killen framför mig rätt. Han himlade på ögonen och suckade högt. 
"Unfortunately, yes.", bekräftade han lågt och tittade sympatiskt på mig. Jag suckade, tog händerna för mitt ansikte och skakade på huvudet. Det kunde inte vara sant? 
"Great.", mumlade jag och drog täcket över huvudet. 

→ Liams Perspektiv ←
"Really Liam? how many times do I have to tell you I'm sorry for flame up like I did yesterday, it wasn't on purpose and she would have figured out about Lindsey sooner or later anyway.", Harry som under hela morgonen kommit in och ut ur mitt rum för att be om förlåtelse var nog för tionde gången inne och småhoppade på min sängkant. Egentligen var ingenting Harrys fel, men så länge jag hade något att skylla på så var allt bättre att göra det på någon annan än mig själv i förstahand, i varje fall just nu. Det var fel av mig att inte ha berättat för Melinda om min flickvän, jag visste det. Men Harry var verkligen inte tvungen att ta upp det just i det tillfället igår, jag kunde lika gärna ha fått tagit det själv utan att behövt känna tvång till det. Dock var det lika bra att ha berättat sanningen igår då killarna och Lindsey faktiskt var på väg hit till Wolverhampton just nu. 
"I'm just so fucking tired of everything. Mel hasn't spoke to me since yesterday, Niall told her the boys and Lindsey are coming about a few days when they rather are here in some hours and I don't know if I can handle Lindsey, she's really beautiful but really? her charm doesn't puts me in case.", muttrade jag och lade armarna i kors. Den enda fördelen med dagen var väl endast att jag äntligen skulle få träffa Louis och Zayn, men samtidigt så visste jag ju att dom hade med sig min så kallade 'flickvän' på köpet på grund av att bilder läckt ut på mig och Melinda så teamet fått panik, såklart. 
"Well, then you can do it in the easiest way, maybe talk to Mel yourself?", påminde Harry om och himlade på ögonen, fortfarande inte helt acceptabel till att jag tyckte om en annan tjej än Lindsey. Problemet var bara att Harry helt klart påverkats för mycket över sin uppgift eftersom både jag och de andra killarna såg hur våran egna charmör totalt hatade tjejen som skulle vara min flickvän, men att han istället gjorde allt för att få oss att tro att han tyckte om henne eftersom han hade fått order om att dels hålla 'kärleken' vid liv för oss två, men också att fansen skulle tycka om henne så mycket som möjligt, något jag där tvivlade på att de ens gjorde.
"Oh, yes! Good idea Styles, because it's very simple to just talk to her right now.", muttrade jag och betonade ordet väldigt mycket. Vi båda drog en varsinn suck ut i rummet och tystnaden varade inte alls länge förrän jag fortsatte att hålla den argumenterande konversationen vid liv. "I don't even know where she is right now." en tung tystnad spred sig i det kvava rummet och humöret blev inte direkt bättre när det enda Harry gjorde var att sätta sig ner på sängkanten och titta ut mot tomma intet. Sekunderna gick utan att någon sade något alls, men just när jag tröttnade på att sitta i den sits vi satt i och skulle just till att öppna munnen så slogs den vita dörren upp framför oss, helt oväntat, och in kom våran egna irländare med ett ansiktsuttryck som inte alls lättade upp stämningen mellan oss precis.
"I was downstairs with your mom, Liam.", log han lite svagt och drog en hand genom sitt hår. "Then Melinda went down, she didn't even look at us, hold her book in her hands and kept going outside. I think she was sad or at least upset.", jag blundade sakta och räknade försiktigt till tre i mitt huvud innan jag tillslut orkade ta mig upp för sängen. Varför låg jag bara här? jag hade gjort fel, jag behövde rätta till mitt misstag, i varje fall försöka.  
Utan att tänka klart så for jag upp ur min ovanligt bekväma säng, drog åt mig ett par mjukisshorts för att därefter ge grabbarna en sista blick som nog även förklarade vad jag hade i mina tankar. Bara några sekunder senare var jag på nedervåningen och stötte genast på en person som direkt fick mig att le, dock så var det fel person att träffa vid tillfället.
"Hello sweetheart, where have you been all day?", även om klockan bara visade två på dagen så förstod jag att damen varit vaken sedan klockan åtta denna morgon, om jag kände min rara mor rätt, och därför sågs denna tid på dygnet som att halva dagen redan hade gått. Jag gav henne en snabb kram och drog upp en vit lögn för att slippa frågor och oro.
"Me and the boys stayed up late this night, I slept until now.", även om de mesta i den meningen var falskt, så förvånades jag inte över att min mamma gick på det. Det hade alltid varit enkelt att övertala henne. Hon nickade på huvudet och log stolt, jag visste hur lycklig hon var över att jag var hemma nu. "You haven't seen Melinda today, have you?", frågade jag lite undrande i försök till att genom mamma finna det jag sökte efter.
"Actually I have, she was going outside for a while, it seemed like she wanted to be alone and Owe and Erica aren't home right now so I thought I wouldn't disturb her, you know.", berättade hon och vände huvudet bort mot altanen medan hennes hand pekade mot uteplatsen. Jag kunde skymta en svag själ sitta några meter ifrån vårt äppelträd och eftersom det endast var vi inom familjen som kom inom detta område så kunde den bara tillhöra en person. Jag tackade mamma och försvann fort bort, ut mot altanen för att sedan ta mina barfota fötter fram till tjejen som dessutom såg ut att vara i sin egna lilla värld.

"What do you read?", frågade jag och rättade till kepsen på mitt huvud. Brunetten någon meter framför mig hoppade först till men stelnade snabbt till när hon insåg vem som kommit för att prata. Hon suckade tungt, vände sig om och visade mig bokens framsida. 'The fault in our stars' visade omslaget och jag kände mycket väl igen titeln, faktum var att det var nog världens omtalade bok för tillfället och var redan nominerad till årets film utan att ens kommit ut. 
"I'm not in the right mood at the moment, Liam. Are you here to play some games, go looking after Lindsey. I mean, she at least get paid for it.", denna attityd på Melinda hade jag aldrig sett förr och den klädde garanterat inte henne, men något i hennes hårda ton sade mig att hon inte alls var ovan till att lägga till spydiga kommentarer för att trycka ner andra. 
"Listen, Mel. Even though you're hurt I want you to know that I'm truly sorry for lying to you about this and I can't live with the fact that you're hating me.", sade jag ärligt och mötte hennes blick. Hennes ögon som till en början varit svarta, började sakta men säkert tappa färgen till hennes vanligtvis mörkbruna igen.
"I won't tell anyone about this secret, Liam. If you're worried about that, you could just have said it before you started with this crawl thing, it makes me uncomfortable.", vänta va? Vad menade hon med det, som om att jag endast ville bli vän med henne på grund av att hon visste hemligheten, nejtack. Jag ville fortsätta på de sätt vi gjort tidigare, jag ville inte ändra på någonting helst.
"I wasn't lying to you when I told you that you're beautiful, when you helped me for get over Sophia and so on. The reason why I got over my exgirlfriend was never because of Lindsey, she couldn't do a shit in two months, then you came and changed everything. It tear me apart to admit this but I will believe in miracle and I think it was love in first sight between us, Mel. Don't avoid that.", Melinda tittade storögt på mig medan hennes ansikte visade tomt, men som vanligt vackert. 
"But what now? We can't pretend like nothing happened between us, can we?", frågade hon, nu mer förvirrat än argt. Hennes ord fick mig att tänka till, vi kunde inte hålla på som vi gjort utifall vi skulle göra något som pressen fick bild på och jag skulle genast hamna på tidningarnas förstasida under rubriken 'otrogen' vilket verkligen skulle skapa kaos bland människor, speciellt våra fans. 
"I guess we have to." Sade jag så lugnt jag än kunde när jag egentligen bara var arg på mig själv för att skrivit på ett halvårs kontrakt med Lindsey. "Do you think you can handle it?", frågan var i och för sig riktigt dum, men jag behövde hennes bekräftelse om det, även om hon inte alls var okej med det. 
"Do I even have a choice?" Suckade hon och stängde igen boken, tittandes på mig. Jag ryckte på axlarna och slog mig ner bredvid henne, jag visste nog att vi båda förstod att det endast var vänskap som kunde existera mellan oss, i varje fall vid denhär läget.
"It's a thing you might know now.", började jag osäkert och kliade mig i nacken. "Louis and the other will be here in only some minutes."

→ Louis Perspektiv ←
Efter ungefär tre timmar i bil tillsammans med en sovande Zayn och en övertaggad Lindsey så var vi äntligen framme vid familjen Paynes hus. På uppfarten kryllade det av bilar att jag trodde att de hade fest där inne, sedan kom jag på att det faktiskt var en hel del människor i huset.
"Oh I've missed this place.", log Lindsey och fnissade glatt med hennes irriterande ljusa stämma. Jag himlade med ögonen och slog till min svarthåriga vän hårt på armen, vilket resulterade till att en yrvaken kille tittade upp mot mig med en rynka mellan ögonen. 
"We're here.", påminde jag om och öppnade dörren, lika så gjorde den enda tjejen i bilen också. Så fort hon var ute och stängt bakdörren efter sig så stängde jag fort igen min dörr igen och kollade ganska psykopatiskt på min ena bandmedlem. "I can't believe Liam does alive one day with her around, seriously. She's everywhere and nowhere, I hate her.", Zayn skrattade lågt innan han nickade på huvudet.
"It makes two of us.", Han öppnade dörren, klev ut i den varma solen och vi alla tittade mot ytterdörren som öppnades när våra tre bröder stod på bron, tillsammans med en annan tjej som jag antog var Melinda. 
"Oh Liam!", Lindsay släppte hennes två resväskor på en gång och rusade genast fram till sin 'pojkvän' och omfamnade honom i en väldigt hård kram, i alla fall vad de såg ut på Liam. Dessutom avslöjade ansiktsuttrycket att han inte alls var så förtjust i ögonblicket som utspelade sig framför honom. Utan att lägga någon mer energi på det fejkade paret så kunde jag inte låta bli att kasta mig i Nialls famn då han och Harry kommit emot oss med glada munnar, Gud ja. Det var verkligen skönt att vara tillbaka här, nu kunde semestern börja på riktigt.
---------------
Glad midsommar älskade läsare! Hoppas ni får en trevlig dag! 
Vad tyckte ni om kapitlet? Kommentera gärna, ni vet vad glad jag blir ❤️❤️ (Ipadskriven del)

we belong together, chapter 7

10
Tidigare;
"I was out with Mel.", förklarade jag kort och tittade ner mot golvet, ganska skamset. "But I did something I'm not supposed to do.", jag kollade upp och såg hur krullhåriga killen tittade besviket på mig, som om han förstod allting. Niall däremot såg ut som ett frågetecken så det var väl enklast att bara säga det rakt ut. Med en kort paus så kollade jag mot grabbarna innan jag slutligen tog modet till mig att säga det. "I kissed her."
Harry tittade först på Niall vars ansikte blev uttryckslöst, sedan suckande ner i golvet medans en hand gled igenom hans nyduschade hår. 
"This, Liam, we'll get hell for this ", muttrade Harry från andra sidan soffan och tittade allvarligt på oss. Jag visste att Harry tog detta uppdraget seriöst som han fått från vårat management, men jag trodde inte han skulle låta så hård och okänslig. "You have to tell Melinda the truth, before she get some feelings for you and we will get in trouble even more."

→ Liams Perspektiv ←
"I can't.", svarade jag bara och tittade lika allvarligt på Harry tillbaka. Visst han var min bästavän och det var hans uppdrag att sköta dehär rätt, men jag kunde inte låta han bestämma över vad jag skulle göra och inte göra. 
"What? god Liam, don't tell me you already like her, do you?", han suckade drastiskt och tog sig för pannan. Jag kollade på Niall som fortfarande valt att inte lägga sig i ännu och lika bra var väl det, han bara tittade ut på mig och Harry som satt i soffan och argumenterade. 
"I do, that's the problem, Styles. You wanted me to move on, you all did. I was never really into the plan to hiring Lindsey from the start and I don't even like her, it kinda sucks like hell to pretend to like a girl you clearly don't give a fuck about and now I finally moved on, but not with Lindsey like you wanted, it was with Melinda and I can't help it.", jag visste att det skulle uppstå bråk mellan oss tre nu, men jag kunde ta den smällen. Enligt mig så var detta ingen stor sak, medans jag visste att det var det för Harry och resten av bandet då allihopa drabbades av mitt "dåliga" rykte som skulle gå om jag helt plötsligt började dejta en annan tjej som inte var Lindsey, som för den delen var en enda stor bitch om jag fick uttrycka mig i den meningen.
"You could have helped it, Liam. Fuck, do you always have to take us in trouble? seriously, I can't imagine what the team will say, what will Lindsey say?", utbrast Harry ännu en gång och tittade ilsket på mig. Det var tydligt att Harry inte alls gillade tanken att jag tyckte om Melinda mer än vän, men just nu brydde jag mig inte i det. Vi två kom oftast överens och förr eller senare skulle han acceptera det faktum att känslor kunde man helt enkelt inte styra över, han om någon visste så väl om det. 
"Calm down, Harry. It's just a work for her and the contract says that she has to keep this as a secret and I don't think she will complain anyway, we will pay her in five months from now, remember?", det var nu Niall som öppnade munnen och faktiskt tog mitt parti lite. Såklart så uppskattades det och jag gav honom en tacksam nickning.
"You shouldn't have been so tight with Mel, it is just that.", muttrade Harry och lade armarna i kors. "I made a promise with the crew and told them that you would stay away from this girl, what did you do? get in touch with her!", han fortsatte att fräsa och jag skulle just till att säga åt honom att lugna ner sig när en ljus stämma fyllde hallen och hela jag blev till is. 
"Get in touch with who?", våra huvuden vändes mot trappan där hon stod, med klädseln hon hade imorse och såg allmänt vacker ut. Jag ville bara springa fram till henne, säga att hon inte behövde oroa sig över något alls, men jag kunde inte och jag visste varför. 
"You can ask Liam and his girlfriend.", suckade Harry och reste sig upp från soffan. Han gick med långa steg bort från oss, förbi Melinda vid trappan och trampade med stegen ner. Niall satt med båda händerna för ansiktet och skakade på huvudet medan en stor klump i magen bildats, hur skulle detta sluta? var jag verkligen tvungen att berätta sanningen? 
"Was that really necessary?", mumlade Niall från sina händer och reste sig upp från fotöljen. "I think you two need to talk, I'll do that with Haz anyway.", innan jag visste ordet av det så var Niall ur min åsyn och det fanns endast Melinda kvar i hallen. Hon såg orolig ut, nästan lite rädd. Känslan i mig var tom, besviken och samtidigt lite arg. Känslan efter att ha bråkat med sin bästa vän var aldrig kul, men jag var samtidigt så besviken på hur Harry överreagerat över det hela och också bara föst ur sig orden han lämnade rummet med. 
"I thought you were over Sophia by now?", frågade tjejen i rummet och kom mig närmare. Jag reste mig upp och såg på bruden med de raka håret och de oskyldiga ansiktet. Det var bara änglavingarna som fattades, så fin var hon. Jag tog ett djupt andetag innan jag kunde känna hur ord flög ur min mun. 
"I am.", började jag och började sakta gå fram till henne så våra kroppar endast var några decimeter ifrån varandra. "It's just one thing I haven't told you. Something I as a matter of fact should have.", i just denna stund så skämdes jag något så otroligt mycket, verkligen. Jag hade valt att uteslutit en stor del av mig till Melinda och hade jag varit henne så hade jag känt mig allt annat än bekväm i denna situation. "Everything is complicated but I need you to trust me when I'm saying that you're a wonderful person and I have really started to like you.", Mel bredde försiktigt ut sina smileband och nickade med höjda ögonbryn på mig för att jag skulle fortsätta. "I kind of have a girlfriend. Her name is Lindsey and there's absolutely no love between us at all. The team only use her to the media because everyone, especially Sophia, will believe that I've moved on. The management wanted me to show everyone that I..-", jag stannade upp i mitt pratande och insåg själv hur sjukt det hela lät. Jag lurade inte bara våra fans och min familj utan det var även mig själv jag lurade. Det var endast vi inom One Direction som visste om denna plan, alltså trodde mina föräldrar på att Lindsey var på riktigt, därför så såg jag hur i varje fall min mamma försökte att vara så trevlig som möjligt mot henne, även om hon inte alls var så speciellt förtjust i tjejen som numera jobbade för oss. Det hela kändes sjukt och att se hur Melinda bara stod där mållös framför mig fick mig att vilja lägga mig ner på mina bara knän och be om förlåtelse för vad jag gjort mot henne. 
"Wait, you have a girlfriend, but you're not in love with her?", frågan var ganska så självklar och jag började med att nicka. Hon tog sig för pannan innan hon tittade in i mina ögon. Tårar bildades samtidigt som hon kämpade för att inte låta dom rinna. Det gjorde ont i mig att såra någon, även om jag såg att hon låtsades verka oberörd. 
"I want to tell you more, but I've done it more than I should, this wasn't supposed to come out at all.", förklarade jag och drog en hand igenom mitt hår. Hon skakade sårat på huvudet, backade ett steg innan hon log ett fejkat leende mot mig. 
"You know what, Liam? Screw you! don't talk to me anymore and I truly don't need you in my life any longer!" , hennes ord tog mer på mig än jag förväntat mig och jag kände mest hur mycket jag var misslyckad som människa. Jag hade gjort en tjej jag knappt kände ledsen och ännu värre blev det när jag tänkte på att jag tyckte om henne otroligt mycket. Hon viftade nonchalant med handen framför sig, trängde sig snabbt förbi mig och slog igen dörren hårt intill sitt rum. En tomhet spred sig i mig och för tillfället ville jag bara lägga mig ner och gråta.
 
→ Melindas Perspektiv ←
Jag kände mig så lurad. Under hela tiden jag trott att Liam varit speciell så hade han gått och burit på en hemlighet som var allt för svår för kunna acceptera. Var det såhär han gjorde? fick tjejer på fall, sedan när de fallit tillräckligt långt ner, så släpper han bara taget och nästan kliver på henne? jag ville inte tänka på honom längre, det var för mycket att ta in i mitt huvud och att Liam av alla kunde sjunka så lågt som att skaffa en 'låtsasflickvän' trodde jag verkligen inte om honom. Jag var arg, sårad men framförallt besviken på mig själv för att ha låtit mig själv släppt in Liam så nära inpå mitt liv. Allt som hade känts så bra denna morgon var som bortblåst med vinden och jag kände verkligen ingenting längre. Jag var tom på känslor och jag ville absolut inte se dendär brunhåriga killen på de närmaste timmarna i alla fall. Dagen som hade börjat så bra hade slutat som en mild mardröm och skulle jag vara ärlig så var jag inte förvånad över att Liam hade kunnat gjort något sånthär, även om jag inte hade viljat trott det om honom. Jag hann precis bädda ner mig under det väldigt fluffiga täcket när en knackning på dörren hördes. Min kropp blev till is och jag bad till gud att det inte var killen jag helst inte ville se just nu som stod på andra sidan dörren. Det var först när den första harklingen hördes som jag insåg vem det var och jag kunde genast slappna av. 
"Can I come in?", frågade den irländska rösten. Jag skönk ihop mer i sängen jag låg i och svarade med ett mummel, som mannen bakom dörren tydligt tagit som ett ja då dörren slogs upp och en blondhårig gestalt tittade medlidande på mig. "Mel, can I talk to you for a moment?", utan att riktigt ge honom respons på hans fråga så kom han mot mig med ett osäkert leende på läpparna, ändå så kunde jag se på långa vägar att han inte alls tyckte situationen var så speciellt rolig, snarare tvärtom. "It was wrong of Liam to not tell you, but he did it for your best. I think he never could imagine himself fall for you like he did.", hans ord fick mig att titta på honom med hoppfyllda ögon. Menade Niall verkligen det han sade nu, eller ville han bara att jag skulle må bättre? mina tankar ville tro det förstnämna, men det lutade mer på det sista.
"It doesn't matter whatever I feel, neither does Liam. I get it, this Lindsey will be his girlfriend for a long time and I can't do anything about it. It's easy to accept, but hard to live with. I liked Liam, and still do but I don't think I'm excited to be around him this last days I'll be here, yeah?", Niall slog sig ner på sängkanten och lutade sig mot fönsterbrädan som satt på väggen medan han nickade på huvudet. 
"I wouldn't say this right now but you deserve to know this.", började han och tittade allvarligt på mig. "Our two other bandmates, Zayn and Louis, will be here within the next few days and..", han tog en kort paus innan han nästan lite äcklat fortsatte sin mening. "They will bring Lindsey here. The crew want her to be with us and going out with Liam. They rang Harry now and told us, the reason why she's coming is that they saw the pictures of you and Liam this morning and didn't want the fans get confused.", han suckade och såg allt annat än lycklig ut under tiden han berättade detta för mig. På sätt och vis kunde jag förstå honom, det kunde inte vara enkelt att bli styrd och leva efter regler som dessa killar gjorde, men borde dom inte sätta stopp snart? 
"So Lindsey will be here soon, together with Liam?", frågade jag för att få det bekräftat för mig att jag förstått killen framför mig rätt. Han himlade på ögonen och suckade högt. 
"Unfortunately, yes.", bekräftade han lågt och tittade sympatiskt på mig. Jag suckade, tog händerna för mitt ansikte och skakade på huvudet. Det kunde inte vara sant? 
"Great.", mumlade jag och drog täcket över huvudet. 

Fick ni svar på frågorna ni haft inom er? Hur kommer det bli nu när Lindsey kommer och hur blir det mellan Meliam? hihi. 
Kommentera gärna hörrni, det uppskattas!

we belong together, chapter 6

10
Tidigare;
"I know it sounds wrong, but would you mind to sleep with me tonight? I mean.. You don't have to, but..", hennes mening gjorde mig både glad och förvånad samtidigt. Jag hade aldrig kunnat trott att hon skulle fråga det, speciellt inte när vi känt varandra så pass kort tid. 
"Of course, Mel.", avbröt jag henne och tog stegen närmare mot sängen. Hon gav mig ett menande leende innan hon gav plats till mig på madrassen. Utan att egentligen tänka igenom det så lade jag armen över henne, jag skulle just till att fråga om det var okej då bekräftelsen kom och hon tog sin hand i min. 
"Thank you for doing this.", mumlade hon lågt och flyttade sig ännu närmare min kropp som bestod av en t-shirt och kalsonger.

 
 → Melindas Perspektiv ←
Mina ögonlock kändes ovanligt lätta och jag behövde bara blinka några få gånger då jag insåg vem som faktiskt låg bredvid mig, tätt intill min kropp och redan tittade på mig med ett litet leende. 
"Morning sunshine.", hans läppar förflyttade sig åt ena sidan så man lätt kunde tyda att han småflinade. Väl medveten om min hemska morgonlook så kunde jag för tillfället inte bry mig mindre, här låg jag bredvid Liam, en kille som bara kommit in i mitt liv utan förvarning och fått mitt hjärta att slå dubbla slag bara genom att kolla på mig. Var det möjligt att det hade varit kärlek vid första ögonkastet för min del? jag var osäker och hade aldrig tidigare trott på något sådant, men det var nog inte omöjligt att det var det som hade kunnat hänt.
"Once again, thank you for you slept here tonight.", mumlade jag medan jag gömde halva ansiktet under täcket. Han stirrade djupt in i mina ögon, tog bort en hårslinga som hamnat framför mitt ansikte för att istället lägga den bakom örat, därefter skakade han bara på huvudet. 
"My pleasure! Thanks for letting me.", svarade han enkelt och vände sig om för att titta ut genom fönstret. Solen gav en ljus stråle in till rummet som var svår att missa, fåglarnas kvitter kunde höras utanför fönstret och det var inte alls så svårt att komma underfund med att det var en perfekt dag för att hitta på något roligt. Liam tittade sömnigt på sin klocka på vänsterarmen och log för sig själv innan han sedan delade med sig av sina tankar. "The clock is almost 8am, what about do something before the boys wakes up?", jag lärde erkänna att förslaget var lockande och eftersom min hjärna vaknat till under dessa minuter sängliggandes med en väldigt vacker kille vid min sida så kunde jag inget annat än att nicka åt förslaget. Frågan var bara, vad skulle vi göra? "What about a little walk to a place who's a very special place to me? just do talking and maybe get to learn about each other even better?", ännu en gång förvånades jag över att Liam alltid kom med så spontana idéer, men faktiskt så hade en promenad funnits i mina tankar också. Det var konstigt vilka förutfattade tankar jag haft om Liam tidigare, men som det visats vara tvärtom. Han var jordnära, omtänksam och väldigt trygg, han överraskade mig med nästan allting han gjorde och jag kände mig dum varje gång när mannen vid min sida visade att jag hade fel om honom varje gång.
 
Vardagskläderna åkte på snabbare än vanligt och eftersom klockan inte var mer än strax efter åtta på morgonen så kände jag inget behov av att sminka mig. Istället borstade jag ut toverna i mitt hår, tog på mig mina svarta Chanel glasögon för att sedan strosa mig ut ur rummet. Mina slitna shorts och det vita, slappa linnet med det hålslagna hjärtat på, prydde min kropp och med det så var jag redo. Jag skulle just till att svänga till höger så jag gick mot Liams rum då hans dörr slogs upp och en lika somrig kille stod framför mig med ett leende på läpparna.
"Ready to go?", frågade han och rättade till kepsen på sitt huvud. Jag fnittrade svagt, svarade med ett enkelt ja och sedan tog vi stegen mot trappan så tysta som möjligt för att inte väcka resten av huset. Vi kom ut på gården och genast tog Liam ledningen till att visa vägen, något som var lika bra eftersom jag inte kunde någonting om denna stad. "Melinda, I have to ask you something.", sade Liam plötsligt när vi gått en bit på trotoaren. Han såg ut att tänka på någonting men samtidigt så såg han orolig ut på något sätt, som om han inte riktigt visste hur han skulle formulera sig. "Why haven't you been looking after your real dad yet?", hans fråga häpnade mig och jag stannade hastigt till. Vad menade han? brunhåriga gestalten framför mig svalde hårt och hans ögon förstorades i grader.
"What do you mean? my dad died beside my mom in the car, I thought you knew that?", mina föräldrar var fortfarande ett känsligt ämne för min del, men jag kämpade för att bita ihop och hålla masken framför Liam. Det sista jag ville var att bryta ihop mitt på gatan med denne man bredvid mig. Dessutom visste man aldrig var paparazzin befann sig. Han skakade av sig sina tankar och fäste ett halvdant leende på sina läppar, något jag lärt mig under denna tid betydde att han egentligen ville säga något mer, men stannade där för att inte skapa problem eller obesvarade frågor.
"Of course, I forgot that part.", mumlade han och viftade bort orden med hjälp av handen. Mina ögonbryn låg högt upp på pannan och jag ville gärna tro på att han bara "glömde det", men något var det Liam visste, något som inte jag visste. "Do you mind me to take a picture of you here?", frågade Liam när vi stannat under den lilla stigen där vackra trädkronor var. Jag skakade på huvudet lätt och gjorde först ett peacetecken med händerna för att sedan göra dem i en hjärtform som även gjorde att Liam drog på smilebanden ännu mer. Jag såg hur han började knappa ihop någonting på sin telefon och jag skulle just till att fråga vad han höll på med när han visade upp sin skärm.
"Look Twitter.", hans flin avslöjade att han gjort något som han egentligen inte borde ha gjort och det tog inte många sekunder innan jag plockat upp min egen mobil för att följa ordern. Jag behövde inte bläddra långt ner förrän jag såg vad grabben framför mig gjort.
 
Liam Payne @Real_Liam_Payne
Look at this beauty! she's ready for a walk @MelindaHennings95 pic.twitter.com/ldm9jsnkwmx
 
Jag klickade fort in på den blåa länken och tittade sedan upp på Liam. Han hade lagt ut en bild på mig på sitt twitterkonto där jag höll händerna i ett hjärta och log svagt. Mina tankar var först att jag skulle få så otroligt mycket hat just nu, men sedan kom de bättre tankarna ikapp mig. Det var Liam Payne som lagt upp bilden, han skämdes inte över mig och han kallade mig faktiskt 'vacker' framför alla sina miljontals följare, det var stort. Speciellt då jag kände någonting för honom. Jag RT tweeten och stängde därefter ner mobilen igen. 
"Let's go then.", flinade jag och puttade löst på killen åt sidan som skrockade till. 
 
"This used to be mine and Sophia's place.", muttrade Liam medans han tittade ut över tomma intet. Vi satt på en bänk och bara lyssnade på naturen och fåglarna som kvittrade. Eftersom jag inte alls höll koll på vilka som var tillsammans med vilka i One Direction så hade jag ingen aning om vem denna Sophia var, men jag antog att det var hans flickvän så jag strunade i att ifrågasätta det som var ganska självklart. 
"What happened between you two?", frågade jag bara och försökte möta hans ögon, men det var inte enkelt då han bara tittade bort. Det var tydligt att han inte ville prata om det, men jag gav mig inte. Jag fortsatte att kolla på honom tills han suckade djupt och öppnade munnen. 
"She broke up. I had my music, she had her school. We were fighting more than we should and it simply didn't work.", förklarade han och vände huvudet mot mig. Hans blick var tom och jag kunde se att bakom dedär innehållslösa ögonen så hade det en gång funnits djup sorg. 
"Are you over her?", frågade jag och rynkade svagt på pannan. Även om jag inte alls egentligen ville veta svaret så var jag tvungen att fråga, jag hoppades dock bara på ett svar. 
"We broke up months ago and because of you, I'm clearly over her by now.", log han och våra blickar möttes direkt. Utan några som helst ord vid någons sida så satt vi bara där, tills det hände. Våra huvuden kom allt närmare varandras och plötsligt möttes våra pannor ihop. "Let me kiss you.", mumlade han och innan jag hunnit besvara frågan så pressade jag samman våra läppar och allt för stunden kändes så otroligt bra. Inte ens med Christian hade en kyss känts såhär underbar. Efter något som var sekunder avslutade vi kyssen och fortsatte att titta på varandra. Någon ånger verkade inte finnas från varken Liams eller min sida då vi båda log brett. Vi fortsatte att prata på om allt och inget egentligen, jag njöt av varenda minut som gick med denna gosse och jag kunde bara inte låta bli att inte må bra ett tillfälle som detta. 
 
→ Liams Perspektiv ←
Det var fel att kyssa henne, jag visste det så väl. Ändå gjorde jag det, ändå tyckte jag om hennes mjuka läppar mot mina och faktiskt - jag gillade henne. Denna känsla jag hade inom mig hade jag inte haft på flera månader och jag skulle ljuga om jag sade att det inte fanns känslor där för henne. Det var tack vare känslorna för Melinda som jag äntligen kommit över Sophia fullt, utan att säga att jag 'utnyttjat' henne för att låtit mig gått vidare så skulle jag istället påstå att hon hjälpt mig att börja om på nytt igen. Efter timmar vid den fina skogsdungen med mycket prat där vi båda befunnit oss i en och samma bubbla, var det tid för hemgång igen. Väl hemma så ville Erica och mamma ta med Melinda ut på en shoppingtur, och inte mig emot. Jag visste att min mor alltid pratat om Mel till pappa och även till mig, trots att mamma inte ens träffat henne förrän nu. Vad jag dock tyckte var konstigt var varför mina föräldrar berättat för mig att Melindas far var levande när tjejen i fråga själv varit tydlig med att han inte fanns på jorden längre. Jag suckade, lutade mig tillbaka i soffan och njöt av tystnaden som direkt avbröts när två av mina bandmedlemar trampade in i hallen jag befann mig i. 
"Where were you this morning? we missed you Leeyum!", retades Niall och betonade mitt 'namn' med en mesig röst. Jag himlade med ögonen och tittade lite smått generat på mina vänner. Jag kom att tänka på kyssen, fjärilarna i magen och hur otroligt lycklig jag varit under den morgonen som gått, sedan kom problemet.. Harry.
"I was out with Mel.", förklarade jag kort och tittade ner mot golvet, ganska skamset. "But I did something I'm not supposed to do.", jag kollade upp och såg hur krullhåriga killen tittade besviket på mig, som om han förstod allting. Niall däremot såg ut som ett frågetecken så det var väl enklast att bara säga det rakt ut. Med en kort paus så kollade jag mot grabbarna innan jag slutligen tog modet till mig att säga det. "I kissed her."
Harry tittade först på Niall vars ansikte blev uttryckslöst, sedan suckande ner i golvet medans en hand gled igenom hans nyduschade hår. 
"This, Liam, we'll get hell for this ", muttrade Harry från andra sidan soffan och tittade allvarligt på oss. Jag visste att Harry tog detta uppdraget seriöst som han fått från vårat management, men jag trodde inte han skulle låta så hård och okänslig. "You have to tell Melinda the truth, before she get some feelings for you and we will get in trouble even more."

OBS! INFO: Eftersom det är sommarlov och jag har planer mest hela tiden de kommande veckorna så kommer det bli svårt för mig att ha bestämda dagar där jag lägger ut kapitel, därför bestämmer jag HÄR OCH NU att jag skiter i bestämda dagarna och kör mitt eget race. Jag tycker det är mycket friare så och jag mår mycket bättre psykiskt då jag inte behöver känna att jag har någon slags "läxa" liksom. Jag kommer dock uppdatera som vanligt (kanske till och med oftare), jag skriver när jag har tid och får se hur resultatet blir, men vad jag tänkt så kommer uppdateringen inte mindskas, snarare att det ökar! (ibland kan det dock bli problem om jag åker till mormor mycket nu i sommar, men jag försöker att uppdatera genom Ipaden!) 
 
Vad tyckte ni om kapitlet? vad tror ni Harry och Liam menar? är det någon här som kanske börjat förstått vad som försegår, vad det är killarna döljer så mycket? ;) KOMMENTERA NU SÖTISAR!
 
Måste även ge en liten shoutout till Sara som lärde mig att göra fina collage igår, haha! 

we belong together, chapter 5

13
Tidigare;
"Sure, bye.", han lade på och vände huvudet mot mig med ännu en rynkad panna. 
"Seems like you will get to learn two of my best friends sooner than I thought. The two of the boys who's calling is in my place right now.", småskrattade han och såg på mig med en orolig blick, som om han skulle se om jag var okej, och faktum var att var jag osäker på det. Två nya, okända grabbar. Jag svalde, lade till ett fejkat leende och nickade snabbt på huvudet. Han såg på mig ett tag innan han utan ett ord startade bilen ute på parkeringen vi parkerat på. Jag tittade ut genom fönstret och bad till gud att dessa killar skulle vara lika lättsamma som Liam.

→ Harrys Perspektiv ←
Det kändes skönt att bli så varmt välkommen av Karen när vi väl körde upp på uppfarten, trots att vi inte fått tag på Liam ännu. Eftersom hon inte alls hade förväntat oss att komma såhär tidigt så hade hon inte bäddat åt oss såklart, men vad gjorde det när både jag och Niall var kapabel till att göra det på egen hand. Vi hade kommit halvägs in i bäddningen i extrarummet på nedervåningen när Liam äntligen ringde upp. Han verkade dock inte så speciellt lycklig över att vi skulle komma, eller rättaresagt - att vi redan var på plats. Men man märkte tydligt att han försökte att dölja det med en fejkat ton i röstläget. Men efter fyra år med dessa grabbar så kunde jag läsa av dem rätt så bra, endast genom att höra deras röster genom en telefon. 
"What did he say?", frågade Niall efter att jag lagt på luren. Jag log smått och ryckte på axlarna. Vad sade han egentligen? ingenting speciellt, men eftersom Liams pappa Geoff berättade för oss att deras son och Melinda var ute på en liten tripp omkring i staden så antog jag att det var därför han inge alls sade så mycket egentligen.
"Nothing really, he's on his way home with Melinda.", förklarade jag och såg hur hela irländaren sken upp. Han var verkligen taggad på att träffa denna tjej, varför kunde jag bara inte förstå. Jag menade på det att vi skulle vara på Liams sida ifall dom hatade varandra, men nu så antog jag att det inte spelade någon roll över huvud taget eftersom Mr Payne och hans förutfattade tjej verkade komma ganska så bra överens. Erica och Owe Hennings var dock väldigt snälla det lilla jag pratade med dom, så jag antog inget annat av denna Melinda heller.
 
"Haz!", en igenkänd stämma spred sig i rummet och min blick fastnade på den brunhåriga individen som kom emot både mig och Niall med öppna armar. "Glad to see you, boys!", utbrast han sedan och klämde in oss båda i en kram. Han var faktiskt på förvånansvärt gott humör och jag kollade lite förvirrat men samtidigt lite ängsligt åt killen bredvid mig som klämdes precis lika mycket i omfamningen. 
"Happy to see you too, mate.", kommenterade Niall och tog sig försiktigt ur Liams hårda grepp. Vad jag däremot märkte sekunden efter han släppt oss var att han inte kom ensam in i gästrummet på nedervåningen. En medellång, väldigt vacker tjej stod vid tröskeln in till dörren och bara tittade på oss tre grabbar som om vi vore dum i huvudet, vilket vi kanske var. Vi hade faktiskt träffats för cirka tre dagar sedan. Hon stod med sina händer ihop och tittade oskyldigt mot oss, hon såg blyg ut och hennes smålockar i hennes hår gjorde endast så hon såg ut som en liten flickscout som var ute för att sälja kakor, det var nästan bara hatten och uniformen som saknades. En tystnad spred sig i rummet medan jag och Niall granskade tjejen vi antog var hon som bodde här för tillfället och wow, hon var verkligen söt. 
"Hey, I'm Melinda!", sade hon efter ett tag och till min förvåning så lät hon ganska så lugn. Hennes röst var betydligt lugnare än vad hon såg ut. Liam ställde sig bredvid henne samtidigt som jag kunde se ett litet flin på hans läppar, det var inte dethär vanliga flinet han vanligtvis gav oss andra, utan denna betydde något. Jag kunde inte riktigt sätta fingret på vad det var, men jag hade mina aningar på att Liam kanske skulle kunna gilla denna person mer än en vän, och det skulle ju verkligen skapa problem just nu. Medan vi presenterade oss själva för Melinda så slutade det med att vi faktiskt hade en vanlig konversation, det visade sig att hon faktiskt inte var så stel som hon till en början sett ut. 
"I have to ask, how can you guys be around each other and still like each other? I mean, me and my best friend John would have killed one another if we were together all the time.", skrattade hon lite generat och tittade på först mig och Niall, sedan såg jag hur den betryggande slutpunkten var Liam, dom två hade verkligen hittat varandra, något som jag dels blev glad över för Liams skull men också något som gjorde mig orolig. Managementet skulle antagligen inte gilla det alls.
"Believe me when I tell you we're fighting more than we should.", skrattade jag och kollade in i hennes bruna ögon. Hon höjde på ögonbrynen, nickade på huvudet och sänkte blicken ner i golvet igen. Jag skulle just till att fortsätta när Liam tog ordet. 
"The weather is amazing, really. What about a swim a few minutes away?", vi alla fyra tittade på varandra innan vi allihopa brast ut i ett flin. Tydligen så verkade alla med det vara okej med det eftersom vi efter det inte sade så värst mycket mer än småord som sade att dom gick med på erbjudandet. 
 
"Alright, last one in is a fish!", vad Melinda fått dendär fisken ifrån hade ingen någon aning om, ordet bara flög ur hennes lilla mun och snabbt såg vi hur hon slängt av sig kläderna för att springa ut på de olika stenarna och sedan hoppa i vattnet. Jag, Liam och Niall tittade först frågande på varandra, sedan fattade vi att vi borde skynda oss i vi också. Jag såg hur min brunhåriga kompisgestalt tittat kärleksfullt efter tjejen som just nu var i vattnet, eftersom jag inte ville skapa några konflikter en dag som denna så lät jag bli att ifrågasätta något, men nog skulle vi behöva prata om det här senare. Jag hade ju trots allt fått uppdraget att se efter om Liam skötte sitt lilla "uppdrag" väl även om jag inte riktigt gillade det vi gått med på. 
 
→ Liams Perspektiv ←
Jag kunde inget annat än att le åt Melindas påstående om den som var sisten i vattnet. Hon var så annorlunda, så avslappnad och framförallt så var hon precis likadan framför killarna så som jag lärt känna henne. Hon var verkligen sig själv fullt ut och det förklarade också hennes konstiga, spontana sida som jag dessutom gillade. Jag gillade henne för att vi var så lika på många olika sätt och jag skulle ljuga om jag sade att jag inte fattat tycke för denna vackra varelse. Efter att jag slitit av mig tröjan så var jag snabbt i det ljumma vattnet jag också. Det var otroligt speciellt att få bada här igen, det brukade vara mitt och Andys ställe. Men det skadade ju aldrig att mina andra vänner också fick ta del av den härliga utsikten och det varma vattnet. 
 
Klockan var plötsligt halv nio på kvällen och vi allihopa var trötta efter flera timmar på badplatsen. Vi bestämde oss för att bege oss ut på vägen igen och köra hemåt. Niall hade lärt känna Mel rätt så bra såg det ut som och jag visste hur glad han var att få lära känna nya människor. Harry hade däremot varit lite mer svår att få kontakt med, han var inte sig själv. Jag visste varför, egentligen. Jag ville bara avstå att tänka den tanken just nu och njuta av stunden utan några som helst jobbproblem. Vi kom hem några minuter senare och maten stod framme på bordet från kvällens middag. Mina föräldrar och Mel's morföräldrar tittade avslappnat på teven och verkade inte alls bry sig i att vi var hemma, vilket var skönt. De visste att vi 'ungdomar' kunde roa oss själva, som mamma alltid sade. Timmarna gick, vi pratade om allt annat än arbete för en gångs skull och skulle jag vara ärlig så kändes det väldigt skönt. Det var oftast bara jobb, jobb och mera jobb som spekulerade i mitt huvud att jag ibland trodde att jag skulle gå in i väggen, därför var denna hemfärd väldigt viktig för mig. Jag behövde min tid ifrån allt som hade med musikverksamheten att göra. Harry hade lättat lite på sig och började bli sig själv igen efter några timmar, Niall var bara Niall medans jag och Melinda fortsatte att vara som vi varit tidigare. Jag tyckte om henne faktiskt, hon var annorlunda. Klockan visade halv tolv och alla låg i sina sängar. Killarna på nedervåningen och vi andra på övervåningen. Det var stort utrymme uppe så mina föräldrar slapp i varje fall ligga vägg i vägg med Erica och Owe, fast jag klagade inte direkt på att ligga så nära Melinda precis. 
Harry, Niall och jag hade setat uppe längre än de andra. Det var därför mitt ansvar att låsa dörren, släcka alla lampor och alla dedär sysselsättningarna. Jag bäddade ner mig i min gamla barndomssäng och skulle just till att släcka lampan då jag hör ett gällt skrik på rummet intill och jag förstod direkt vem det kom ifrån. Utan tvekan så rusade jag upp från stället, ut ur rummet och in till dörren bredvid, där den oskyldigt vacka flickan satt på sängkanten, helt kallsvettig i pannan.
"What happened?", frågade jag nervöst, även om jag nästan kunde ana att hon drömt något som inte riktigt var barnvänligt. Den brunhåriga tjejen tog sig för pannan och skakade drastiskt sitt huvud. 
"It's just one of those nightmares again.", suckade hon och kollade upp på mig med sina bruna ögon som syntes ännu bättre nu när allt smink var borta. "I know it sounds wrong, but would you mind to sleep with me tonight? I mean.. You don't have to, but..", hennes mening gjorde mig både glad och förvånad samtidigt. Jag hade aldrig kunnat trott att hon skulle fråga det, speciellt inte när vi känt varandra så pass kort tid. 
"Of course, Mel.", avbröt jag henne och tog stegen närmare mot sängen. Hon gav mig ett menande leende innan hon gav plats till mig på madrassen. Utan att egentligen tänka igenom det så lade jag armen över henne, jag skulle just till att fråga om det var okej då bekräftelsen kom och hon tog sin hand i min. 
 
Happily Inlove ! ♥
 
"Thank you for doing this.", mumlade hon lågt och flyttade sig ännu närmare min kropp som bestod av en t-shirt och kalsonger.

Igår såg jag 1D live och jag kan inte andas vad bra dom är! Finaste killarna, är så stolt och lycklig just nu! Åh. 

Var ni också där eller ska ni gå idag?
Vad tyckte ni om kapitlet? Ship Meliam or not? ;) Comment!
(faktiskt så skulle kapitler vara längre men efterson det blev spontana ändrade planer så åker jag iväg till en stuga med några vänner ikväll)
 

we belong together, chapter 4

6
Tidigare;
From: Lindsay Flack 
Hi honey, miss me? I miss you. Can't wait to go back to work again ! :D 
 En suck lämnade min mun, mina ögon rullade omkull och snabbt plockade jag ner telefonen där den skulle vara igen då jag absolut inte hade lust med att svara på det där smset. Jag ångrade nästan att jag gått med på det hela 'spelet' från början, men samtidigt så var det skönt att kunna göra andra en tjänst, för en gångs skull. 

 →Nialls Perspektiv ←
Det var meningen att jag, Harry, Zayn och Louis skulle åka till Liams hus för att bo där med honom under veckans gång men eftersom både jag och krulltotten blivit klar med vårat arbete fortare än de två andra så tänkte vi åka hem till Liam tidigare än det först var bestämmt, alltså idag. Eftersom det inte alls tog så himla lång tid ifrån London till Wolverhampton så bilade vi dit och utan att riktigt få tag i Liam så hade vi packat in våra väskor i bilen för att bege oss dit. Jag visste att även om Liam inte hörde av sig så var vi alltid välkommen till honom, lika välkomnande var hans föräldrar så vad gjorde det om vi åkte dit utan att berätta att vi blev någon dag för tidig. 
"Are you ready, Nialler?", frågade Harry från sätet medan han redan spännt fast sig. Jag drog på mig mina svarta solglasögon och startade bilen. 
"I am.", med ett glatt leende så slog jag på radion men sänkte genast den dunsande högtalaren då jag dagen innan, påväg hem från jobbet, haft ett litet party där inne för mig själv. "You think Liam is with the girl who's living there too?", frågade jag istället och sneglade mot min vän från sidan. Han tänkte en stund innan han svarade och ryckte på axlarna. 
"He wrote in the chat he's going to be with her the first day, but the first day was yesterday so I guess not, if Liam doesn't realized she's nice and actually want her as his friend.", fortsatte han och flinade lite smått. Jag tänkte på det senaste han sade om att dom faktiskt kunde vara vänner. Innan han åkt hem till sin stad så hade han varit tveksam om att ens åka dit visste jag, eftersom han antog att denne Melinda som hon hette, skulle vara alldeles för på och för nära inpå hans privatliv då vi alla var väldigt mån om det lilla 'privatlivet' vi behöll för oss själva och hade kvar. 
"I hope they will keep talking because I really want to get know her.", konstaterade jag, i hopp om att jag skulle lära känna en ny vän. Harry skrattade bara åt mig innan han sedan öppnade sin mun igen. 
"Right, just do not hope too much for this girl. We don't know her.", mumlade han och tittade ut på det fina junivädret. 
"That's the thing, Harold. We don't know her, yet.", log jag och nickade på huvudet. Jag fattade inte varför Liam var så skeptiskt till att få bo med en tjej i våran egen ålder, jag själv skulle bara se det som en möjlighet att lära känna en ny människa. Sedan om det var ett fan eller ej skulle ju inte vara hela världen. 
 
→ Melindas Perspektiv ←
Gårdagen gick ovanligt snabbt och efter lite tv-tittande med Liams föräldrar och mormor & morfar så somnade jag pladdask i den väldigt bekväma gästsängen, utan några som helst mardrömmar. Dagen till ära skulle bestå av shopping och bara vara. Liam hade erbjudit sig att ta mig på en sightseeing och jag hade inte direkt tackat nej till det då denna kille faktiskt lockat mig skrämmande mycket, jag var inte alls van med att skaffa nya vänner så fort och med Liam kändes det annorlunda, det var ingen känsla jag hade med John, men det var något annat. Hela Payne familjen var speciell, man kände sig så välkommen överallt och jag behövde inte låtsas vara någon annan för att passa in. 
"What do you think about the whole trip so far?", frågade Liam plötsligt när vi satt i bilen påväg till ett café, jag antog att han menade resan från London till Wolverhampton - inte under de få platser vi besökt i staden för några minuter sedan. Egentligen hade mina tankar inte varit i dom kretsarna över hur jag kände att vara på plats i Liams föräldrars hus, men nu när han kom upp med frågan så började jag fundera. Jag gillade faktiskt detta ställe, trots att jag varit skeptisk från början. Jag såg på Liam från sidan och log svagt. 
"I like what I've gone through this far, I mean, I'm not used to get friends so fast like I have and I have never been so calm around new people like I'm now, it's like I have known your family since forever.", förklarade jag och upptäckte hur ett stort leende placerats på Liams vänliga läppar, hans humör spred av sig och för ett ögonblick så satt vi båda bara och idiotlog åt ingenting. 
"Oh, so you're not the girl who likes to be in centrum?", hans fråga lät nästan mer som ett påstående och jag såg hur han sneglade på mig. Vad skulle jag svara? ville jag att han skulle veta sanningen om mig eller skulle jag ljuga ihop någonting som fick honom att tro att jag var populär? jag suckade och skakade tillslut på huvudet.
"Raither not.", mina kinder blev till en mörkare nyans och mer hann jag inte säga förrän bilen stannade på en parkering mitt emot en gullig liten kaffeböna på andra sidan vägen, jag antog att det var den vi skulle vara på. Folk gick in och ut mest hela tiden och jag kunde med det ana att det var ett ganska så populärt ställe. Liam drog på sig sina solglasögon och sin luva över huvudet och tittade på mig med ett snett leende.
"To be honest, I don't want to be seen. The paparazzis are everywhere!", utbrast han innan han öppnade dörren. Jag följde hans exempel och tillsammans gick vi ut genom bilen. Än så länge hade vi inte blivit igenkända, eller rättaresagt - Liam blivit igenkänd, men jag skulle ljuga om jag sade att man inte såg att det var han, dedär glasögonen och luvan gjorde han nästan mer synlig då han faktiskt ville gömma sig, men som tur var så blev vi inte uppräckte under tiden vi gick från bilen in i caféet i varje fall.
 
Vi tog ett bord lite avlägset från de andra och inte alls störde det mig, snarare tvärtom. Det var skönt att slippa all trängsel vid borden endast för att det var fönsterplatser alla ville ha. Vi lade våra brickor på bordet bredvid oss så att vi inte skulle bli störda av andra medans jag tog min kaffekopp och min muffin som Liam så snällt erbjudit sig att betala, trots att jag klagat att jag mycket väl hade ett eget kreditkort.
"I always used to be here with my friends.", Liams ord kom från hans mun samtidigt som en del av hans kaka också befann sig där i. Han tittade inte på mig, men jag kunde se att han på ett sätt satt och dagdrömde, att han var i sin egna lilla bubbla för ett ögonblick. "I have got so many memories in here and I just want to replace them all.", mumlade han sedan. Jag tog en sipp av mitt heta kaffe och gjorde ifrån mig ett tystlåtet ljud, som fick Liam att titta upp. "Oh, I'm sorry for telling you th..-"
"Really Liam? I liked it, keep going.", avbröt jag och nickade bekräftat på huvudet mot honom. Något fick mig att tro att han inte ofta pratade med någon om sitt förflutna. Efter något som egentligen kändes som ett ögonblick men som i riktiga tiden var säkert flera minuter så hade jag redan fått vetat en massor av saker som han och hans vänner brukade hitta på i den 'lilla' staden där han bodde, alltså den vi befann oss i. 
"You know, you're not what I was expecting.", killen framför mig tittade djupt in i mina ögon så fort vi möttes i en ögonkontakt och med det så var det nästan omöjligt att bryta den. Dedär gyllenbruna ögonen hade jag undvikit att titta in i mest, men det var först nu som jag såg hur fina dom verkligen var. Jag harklade mig plötsligt och tittade generat ner i bordet innan jag tillslut öppnade munnen. 
"Am I supposed to take that good or bad?", han skrattade till åt min fråga innan han skakade roat på huvudet. Jag bredde mina mungipor en aning medans jag sakta men säkert mötte hans blick igen. 
"Good!", han tog ett djupt andetag och såg faktiskt väldigt lycklig ut, nog för att han gjort det tidigare också, men detta var annorlunda, hans leende såg så.. Äkta ut. "Absolutely good.", fortsatte han sedan och tog den sista tuggan av sin kaka. Utan att riktigt kontrollera det själv så kunde jag känna hur mina läppar steg - nästan ända upp till öronen. 
 
Liam hade av ren artighet stängt av sin telefon hela morgonen, endast för min skull. Jag hade uppskattat det och jag trodde faktiskt att han gjorde det också. Han höll nog med om att mobilen tog över en alldeles för stor del av livet och vardagen, därför så märkte jag även hur vilse han var utan den. Tillbaka in i bilen igen så slog han på den och direkt satte pipen igång. Missade samtal, SMS och olika notiser flödade upp på hans skärm vad jag kunde se och lika förvirrad som mig blev Liam själv.
"Wow, Harry and Niall have rung me at least eight time each.", med en rynkad panna klickade han på någon av hans vänners nummer för att med det ringa upp. Jag kände mig mest ivägen där jag satt på andra sidan om honom, men samtidigt så visste jag att jag inte gjort något fel. Det var inte precis mitt fel att Liam slagit av telefonen för första början, det var hans val. Jag kunde höra hur en röst på andra sidan luren som ekade ut över bilen. Både jag och brunetten bredvid mig pustade ut när vi hörde skratt och läten i bakrunden. Pratet mellan grabbarna emellan pågick en stund innan Liam plötsligt blev tyst, jag kollade av ren nyfikenhet på honom då han sedan brast ut i ett litet flin. 
"Sure, bye.", han lade på och vände huvudet mot mig med ännu en rynkad panna. 
"Seems like you will get to learn two of my best friends sooner than I thought. The two of the boys who's calling is in my place right now.", småskrattade han och såg på mig med en orolig blick, som om han skulle se om jag var okej, och faktum var att var jag osäker på det. Två nya, okända grabbar. Jag svalde, lade till ett fejkat leende och nickade snabbt på huvudet. Han såg på mig ett tag innan han utan ett ord startade bilen ute på parkeringen vi parkerat på. Jag tittade ut genom fönstret och bad till gud att dessa killar skulle vara lika lättsamma som Liam.

Snart kommer Mel träffa Niall och Harry, hur tror ni det går? Vill ni ha mer drama? alltså isåfall kan ni vara lugn, har ett på gång! ;) 
 
Iiiiih idag fick jag ÄÄÄNTLIGEN sommarlov, är så lycklig! 
 

we belong together, chapter 3

5
Tidigare;
"Hello.", log killen och med ens kunde jag lista ut vem det var. "Do you need help, babe?", skrattade han dovt och var snabb ut på bron med handen om handtaget som nästan föll ur mitt grepp. Jag tackade rodnande och kollade bak på min mormor och morfar som var i full gång med att packa ur bilen. Varför i hela friden hade ingen berättat för mig att det var Liam Payne och hans familj vi skulle bo hos..?

→ Melindas Perspektiv ←
Jag hälsade artigt på Mr och Mrs. Payne innan jag klev innanför dörren medan jag sneglade mot Liam som bärde min väska med en hand så hans enorma biceps spändes och gjorde att nästan tröjärmen blev för tajt. Efter ett tappert försök genom att sluta stirra på honom så fungerade det någolunda bra då Karen, som frun i huset hette, harklade sig. 
"Liam, honey. Can you please show Melinda her room?", frågade hon och tittade vänligt på sin son som uppfostrat nickade på huvudet. Jag trampade av mig mina klumpiga kängor och följde efter superstjärnan medans jag förvånat såg mig omkring. Huset var gigantiskt, det tyckte till och med jag och då hade vi ändå ett av de stora husen i centrala London. 
"So, Melinda. Here it is. Hope you'll enjoy your time here.", log Liam medans han försiktigt lade resväskan på den alldeles lagoma sängen som stod lutad mot väggen. "If you need something, I'm in the room next to you.", förklarade han med en menad ton i rösten. För att ha tagit världen med storm och fortfarande låg på toppen av sin karriär så verkade han fortfarande vara en jordnära grabb, eller spelade han bara? hur det än var så var han snäll och jag visste att om han skulle bo i rummet bredvid mig så skulle nog denna resa bli rolig ändå, jag kanske skulle få en ny vän och det skadade ju aldrig. 
"Thank you.", blygt gick jag innanför tröskeln, gick tvärs över det mysiga rummet som inte alls var stort och satte mig på sängen medans jag märkte hur killen i rummet fortfarande granskade mig. För att känna riktigt på den mjuka sovplatsen så hoppade jag svagt upp & ned med rumpan och kunde med det avgöra att jag skulle älska att sova i detta hus. Konstigt nog så stod Liam kvar i rummet och när våra ögon möttes så släppte han aldrig mig med blicken. "Do you live here usually?", frågade jag, mest för att bryta den ganska så pinsamma tystnaden som uppstått mellan oss. Han flinade en aning innan han skakade på sitt huvud. 
"Sometimes, I have my own apartmant in London but when I'm in Wolverhampton I live here with my parents, not so often though. Actually I bought this house to them, I thought they would appreciate that.", hans ord kom som en liten chock. Hade han köpt detta gigantiska hus endast till hans föräldrar? wow. Fast det förstås, hade jag också varit rik och haft mina föräldrar vid liv så hade jag förmodligen gjort samma sak. Detta gav mig dock ännu mer respekt för den brunhåriga gestalten framför mig och han bevisade ännu än gång att han inte var en snobb, som de flesta andra kändisarna verkade vara. 
"I'd have done it anyway.", log jag försiktigt för att inte väcka åt mig alldeles för mycket uppmärksamhet. Jag ville ju inte precis att Liam skulle tröttna på mig redan första dagen. Han brast upp i ett vackert leende och nickade på huvudet. 
"Well, time to go.. I'm right there if you need anything. I do know how it feels to came to an another city and doesn't have a clue on what to do or whatever.", han pekade mot väggen på vänster sida, där förmodligens han rum var, samtidigt som han nästan verkade lite osäker själv på hans ord, därför så fungerade mitt leende till honom för att han skulle kliva ut genom dörren. Jag fnös till av förvåning och samtidigt så skakade jag löst på huvudet, ja.. Jag skulle nog trivas här denna vecka.
 
→ Liams Perspektiv ←
Jag hade faktiskt ingen aning om att vi skulle få besök just under veckan som jag skulle anlända hem, det kom nästan som en liten besvikelse när mamma berättade om att ett gammalt par skulle komma och bo hos oss. Efter lite betänketid i min egen lägenhet i London så bestämde jag mig för att ge det en chans ändå och tänkte, hur hemskt kunde det vara? dessutom så skulle ändå killarna komma efter några dagar för några lite avkoppling dom också. Men när jag såg henne, tjejen med de där söta leendet och det fina ansiktet som direkt lockade min uppmärksamhet, så visste jag att jag inte hade gjort fel val till att komma hem ändå. Faktum var att jag redan fått en order om att ta väl hand om Melinda under den första dagen, och inte klagade jag över det precis - nu i efterhand. Jag grabbade tag i fotbollen som låg på en utav mina hyllor och skulle just kliva ut genom dörren för att gå till rummet bredvid och fråga om inte tjejen i huset var sugen på att hänga på ut på gården och kicka lite, men just när jag passerade tröskeln så krockade jag in i något, eller snarare någon. 
"Oh I'm sorry!", hennes klingande röst lät allt annat än säker och det var med ett leende som jag såg ner på henne och tog fotbollen mellan oss båda. 
"It's cool, sweetie.", att kalla folk för smeknamn hade blivit lite som min grej med tanke på hur ofta jag kallade våra fans saker som 'babe' eller 'sweetie' som jag i detta fallet kallade våran gäst. Hon verkade däremot inte ha något emot det utan det såg mest ut som motsatsen. "You want to play?", hon bet sig i läppen och rynkade lite på pannan. Jag skulle just säga till henne att hon absolut inte behövde då hon öppnade sin mun. 
"Sure, but I'm not really good at soccer", småskrattade hon lite generat och tittade sig omkring i rummet. Jag slog bollen i golvet en gång innan jag skakade på huvudet och gav henne en lugnande blink. 
"Me neither, I play for fun.", med det så gick vi båda ner för den avlånga trappan, förbi våra pratande målsmän, passerade hela huset innan vi slutligen var framme vid altanen så vi enkelt kunde gå ut på den gröna gräsmattan. 
 
Eftersom vi var två personer så var det lite svårt att köra de flesta spelen som jag tillsammans med grabbarna brukade hitta på, men efter att ha sparkat bollen till varandra fram och tillbaka så kom vi slutligen på att vi skulle tävla om vem som kunde bolla med den runda saken framför oss flest gånger. Det var roligt att spendera tid med Melinda. På något vis så var hon annorlunda och jag kunde se henne som min framtida vän, absolut. Hon tog mig för den jag var och verkade se mig för mig, hon var helt enkelt inte ett fan. 
"Hey, you weren't that bad!", Mel, som hon bett mig att kalla henne, suckade uppgivet när hon klarade sina tretton kickar medan jag med det vann med mina tjugotvå sparkar. Min komplimang verkade dock inte muntra upp henne det minsta utan hon bara skakade på huvudet istället. Det var lätt att avgöra att hon helt enkelt var en vinnarskalle. 
"Said the boy who won.", hon gav med sig ett flin innan hon touchade min arm med flit, som en slags kick. Jag skulle just till att föreslå att gå in för att umgås lite mer med de dubbelt så vuxna människorna än oss när jag kände hur ett min telefon burrade i fickan, lite tveksamt så tog jag upp den när jag märkte att brunetten omkring mig var fullt upp med att försöka slå sitt rekord med bollen, för att sedan bli besviken när jag såg vem som skrivit. 
 
From: Lindsey Flack 
Hi honey, miss me? I miss you. Can't wait to go back to work again ! :D 
 
En suck lämnade min mun, mina ögon rullade omkull och snabbt plockade jag ner telefonen där den skulle vara igen då jag absolut inte hade lust med att svara på det där smset. Jag ångrade nästan att jag gått med på det hela 'spelet' från början, men samtidigt så var det skönt att kunna göra andra en tjänst, för en gångs skull. 

Okej, nu ni kommer snart alla killarna och veeeeem kan det varit som skrivit till Liam? och vad är det för "tjänst" som Liam gjort?? svar kommer senare i novellen! ;)
 
Är så hiiimla glad, om två dagar får vi skolavslutning , iih! När får ni det eller har ni redan fått det?
 
Vill ni dessutom få ett gott skratt? kolla in videon jag och gabbi gjorde, vi och våra utmaningar, haha! (förlåt, detta har inget med novellen att göra men ni måste ju inte titta på den)
 
Kommentera nu hörrni! 
 

we belong together, chapter 2

7
Tidigare;
"You're gone for a week, we will be fine sweetie.", lovade han och lekte smått med mitt hår. Jag svalde hårt och nickade på huvudet. Jag slöt mina ögon under tystnaden och skulle just till att falla in i drömmarnas värd då jag kudne höra den brunhåriga killens basröst eka i rummet och hela hans kropp flyttades. "The clock isn't even 7pm, let's play some NHL now!", jag orkade inte ens tjaffsa emot då jag ändå alltid förlorade argument med John, så jag antog att det bara var att grabba tag i en kontroll och göra som man blivit tillsagt, dessutom skulle det ju faktiskt hjälpa mig på andra tankat för ett ögonblick också, så det var ju bra. 

→ Melindas Perspektiv ←
Solen skiner för en gångs skull över Londons gator och jag kan inget annat än att glädjas åt det fina vädret. Jag tittar med en kärleksfull blick på min mor som sitter med kaffekoppen i handen medans hennes blick är fäst på tidningen som hon med sin lediga hand bläddrar med. Om bara några minuter så ska pappa vara hemma och ta familjen på en restaurang. Vi ska fira över att min far blivit befodrad på sitt arbete och eftersom det är stort för hela familjen så har jag klätt upp mig extra fint. 
"I'm home!", ropar en välkänd röst och jag är snabb med att resa mig från stolen jag sitter på för att springa till hallen där pappa befinner sig. Väl där ute så hoppar jag in i hans famn följt av att min mor kommer efter, det hela slutar med att vi alla tre ligger i en hög på govlet och skrattar. "Are you ready? Come on, hurry!", skrattar pappa och reser sig upp. 
"We're ready, Ashton.", mamma Marica pussar på min pappa och de båda kollar ner på mig. Jag ler mot dom och vi beger oss ut i bilen. Gavin Degraw's 'I don't wanna be' spelas på radion och eftersom det är mina föräldrars favoritlåt så kan de såklart inte hejda sig ifrån att sjunga med, inte mig emot då jag kan den utantill jag också. Jag lutar mig tillbaka och blundar för ett ögonblick, det är när jag öppnar ögonen igen då jag ser det.. Bilen som kommer i full fart rakt emot oss utan att verka se något alls att vi faktiskt sitter här i bilen..
"ASHTON!", mamma ropar gällt på mannen bredvid henne som gör allt han kan för att svänga, men förjäves. En smäll hörs, glasen från sidorna och framrutan smälls hårt emot oss och mina föräldrar som sitter fram fick det på sig. Jag skriker, gråter och gör allt jag kan för att öppna dörrarna - men även dom har gått i baklås. Panikslaget sparkar jag på sätet framför mig och ser hur min mamma och pappa andlöst lutar huvudena mot säterna med blodet forsande ner från deras ansikten från glasbitarna... 
~~~~~ 
"Melinda, honey! Wake up!", jag vaknade hastigt av att någon skakade kraftigt på mig. Yrvaket tittade jag mig omkring och fick syn på min mormor som med oroliga ögon höll om mig hårt tätt intill sig. "Oh my god, are you okay?", frågade hon och kramade om mig igen. Min andning och min blöta panna avslöjade att jag ännu en gång drömt en kuslig mardröm, en mardröm som dock var sann då dagen då mina föräldrar gick bort ofta kom tillbaka i mina drömmar. "It was just one of those nightmare's again, the clock is 8am, you can sleep some more hours.", berättade hon, pussade mig på hjässan och klev sedan upp. Utan ett ord så slog jag mitt huvud hårt i huvudkudden och nästan vägrade att somna om. Nätterna jag tillbringade ensam var alltid de värsta, det var då bilderna från den hemska dagen kom ikapp mig och jag var som vanligt försvarslös. Hur jag än vred och vände på mig så kunde jag inte somna om, eller egentligen så var det inte frågan om det, frågan var - vågade jag somna om? jag kurade ihop mig i mitt täcke, slog på teven som hängde på väggen och lät tankarna fundera på något annat i några timmar, tills det var dax att gå upp igen.
 
Besviket såg jag mig själv i spegeln. De blåa ringarna under mina ögon täckte över halva mitt ansikte och en suck lämnade mina lungor. Simpelt täckte jag över mitt pandaansikte med hjälp av concealer, lite puder följt av mascara så mina ögon inte skulle se fullt för små ut. Jag kollade ut, sommarvädret var som vanligt värdelöst men som det såg ut så var det i varje fall uppehåll på himlen. Eftersom jag packat ner den mestadels av mina kläder i resväskan jag skulle ha med mig till familjen vi skulle bo hos så fick jag ta en klädsel som blev över. Den lagoma randiga klänningen täckte ner till låren, över armarna satt en bekväm jeansjacka och till fötterna fick mina svarta kängor pryda.
"Morning, sweetie. Ready for the trip?", frågade morfar medans han precis satte sig ner på stolen för att hugga in på den som vanligt överdrivna frukosten han dukat fram. Dock klagade jag inte då halva bordet bestod av goda frukter och jordnötssmör, men jag nöjde mig denne morgon med endast fil och macka. 
"Not really.", konstaterade jag med en axelryckning. "By the way, me and Christian broke up yesterday.", jag höjde upp blicken och såg då hur mina båda morföräldrar bara tittade på mig med med munnen format som ett 'O'. 
"I'm sorry, Mel.", beklagade mormor och tog sig för munnen. "He was such a good guy.", sade hon sedan och åt en tugga av sin macka. Jag drog ännu en suck och skakade sedan på huvudet.
"I don't want to talk about it anyway.", muttrade jag och fick två nickningar tillbaka från de två individerna framför mig. Tack och lov så var dem inte alls som de flesta morföräldrarna - gammeldaxa. Jag var ytterligt glad över att dessa människor såg allt på ett nytt och fräscht sätt och det var möjligen därför som också vi bodde i ett sådant vackert hus med en ny bil. Dessutom var dom inte så gamla heller som dom såg ut, mormor var endast sjutton år när hon fick min egen mamma. 
En och en halv timme senare var vi påväg ut från mitt älskade London, bort från John och ännu längre bort från Caty - min lilla kissemisse, som vi behövt att lämna iväg till en granne vi litade på. För att slippa höra mormor och morfars tråkiga musik så satte jag vant i hörlurarna i mina ögon, lät playlisten gå och genast kom Ariana Grande's nya låt 'Problem' upp. 
 
Drygt tre timmar senare stod vi upp på Mr och Mrs. Paynes uppfart och packade ur våra grejer. Min resväska som även var större än min mormor och morfars tillsammans, var såklart också tyngst och med min klena kropp var det svårt att bära den själv, men eftersom personerna jag bodde med redan kommit överens med att inte ta min väska så fanns det väl inga andra som kunde erbjuda sig att hjälpa en stackars svag tjej heller. 
"Melinda Hennings, welcome!", ytterdörren till huset slogs upp när jag kommit halvvägs upp för den lilla trätrappan och ut kom genast en blond tant som jag direkt listade ut var Karen. "Oh my god, let my son help you up with that thing. It seems heavy!", skrattade hon och behövde bara vände på sig i någon sekund innan en lång, väldigt vältränad kille kom ut genom dörren med ett svagt leende på läpparna.
"Hello.", log killen och med ens kunde jag veta ut vem det var. "Do you need help, babe?", skrattade han dovt och var snabb ut på bron med handen om handtaget som nästan föll ur mitt grepp. Jag tackade rodnande och kollade bak på min mormor och morfar som var i full gång med att packa ur bilen. Varför i hela friden hade ingen berättat för mig att det var Liam Payne och hans familj vi skulle bo hos..?

Hahaha dun dun duuun!!! Som många av er listat ut så är det självklart min älsklingsLiam denna novell handlar om och som sagt, är riktigt taggad på att börja skriva på denna novell! hihi. 
 
Kommentera gärna var ni tycker hittills om WBT!

we belong together, chapter 1

7
→ Melindas Perspektiv ←
Jag tittade stressat på klockan som visade halv tre. Mitt schift för dagen var över och min avbytare var ännu inte på plats. Frustrerat drog jag en hårslinga bakom örat och tittade på den flock av människor som bara strömmade in. Det hade varit en fullkomligt jobbig dag då kunderna bara samlats i stora gäng inne på Starbucks, därför var jag ganska lättad att mina timmar var över. 
"She won't coming, honey.", chefen till caféet dök upp bakom kassan när jag precis skulle till att lämna den sista brickan samtidigt som ett leende var placerat på hennes läppar. Det var sällan jag kunde möta henne här om det inte var nödfall, därför så kunde jag gissa att det var lite ont om anställda just nu. Jag kunde med det känna lite skuld, det var mitt i semestern för de flesta anställda och jag ville inget hellre än att tjäna lite extrapengar genom att jobba extra denna sommar, men eftersom jag nu - mitt i krisen - också behövde ta en veckas semester så oroade jag mig lite hur det skulle gå för caféet denna sommar. "Don't worry. I'll take care of this. Go home for gods sake, you've been working the ass of you!", skämtade den blondhåriga chefen och log vänligt. Denna kvinna visste precis vad hon pratade om efter alla hennes år som högste person inne på denna kaffeböna. Jag tackade så mycket, försvann in mot omklädningsrummet och förväxlade mitt jobbarlinne tillbaka till mitt vanliga turkosa igen. Kort därefter så tackade jag för mig och kramade om de få löntagarna som fanns kvar och sedan tog jag stegen ut genom dörren. Eftersom jag inte hade lusten att stå och leta parkeringsplats på morgonen så valde jag istället denna morgon att ta taxin, så tjänstebil fick det även bli hem.
 
Chauffören svängde upp på min uppfart och tackade därefter för sig. Jag gav honom pengarna, hoppade ut bilen och vinkade smått för att visa min uppskattning över deras jobb. Jag suckade nöjt när jag tittade upp på mitt gamla hus, huset jag som treåring alltid älskat att komma till. Nu var det där jag bodde för jämnan men jag kunde ändå inte klaga på något sätt. Det var stort och vitt, gården var överdrivet stor samt så fanns det dörrar in till huset lite överallt. Jag övervägde att ta den vanliga vägen in denna gång då jag oftast annars brukade ta den raka vägen upp till mitt rum, men jag kände att jag behövde se mormor lite innan vi åkte imorgon. Jag klev upp för de stora stentrapporna, öppnade dörren och fick just se en svart skugga så jag snabbt hoppade till av rädsla. Just när jag tittade upp igen så stod morfar där med ett stort leende. 
"Gosh! you scared the shit out of me.", fräste jag och tittade på honom. Han skrockade lätt och pekade på övervåningen. Jag höjde ögonbrynet och sparkade av mig mina converse som jag inte tagit av mig på hela dagen. En dov stank av tåpira spred sig i hallen men varken jag eller gubben framför mig verkade bry sig om det. 
"It's someone upstairs who's waiting for you.", mumlade han och leendet ändrades fort till ett flin. Med det så kunde jag även inse att människan som var där uppe inte var någon mindre än Christian. Jag himlade med ögonen och fixade till håret i en lös hästsvans på bakhuvudet. På den senaste tiden så hade relationen mellan mig och min pojkvän inte varit den bästa, vi hade bråkat om småsaker hela tiden och det kändes nästan som att vi satt ihop ibland. Skulle jag vara ärlig så kunde jag känna att jag inte alls kände samma sak som jag gjorde för två år sedan. Vi hade nästan vuxit isär lite. Detta hade jag självklart reflekterat om att berätta för mina morföräldrar, utan den enda som visste om det var min bästa vän John. Med en axelryckning tog jag min handväska och gick upp för den sneda trappan. På övervåningen möttes jag som vanligt av den stora hallen prydd med en mysig soffa och ljus på det lilla bordet, jag passerade det stora rummet och gick tvärs över det för att enkelt komma till min dörr in till mitt eget rum. Som jag väntat så satt han där, med sin vanliga kostym som avslöjade att han precis kommit ifrån jobbet, precis som jag.
"Hey, what are you doing here?", frågade jag lugnt. Inte alls för uttråkat men inte heller för spydigt. Dagen innan min resa till Wolverhampton ville jag inte direkt avsluta oss i en konflikt igen, helst så ville jag bara komma ur vår första. Han tittade ner i golvet och spände hans käkar så kindbenen blev alldeles för synliga, något jag sett som otroligt attraktivt de senaste åren.
"Can you sit down, please?", sade han med en röst som meddelande att han hade gråtit. Oroligt gick jag över rummet och satte mig bekvämt bredvid honom i soffan. "I think we need to talk, Mel.", sade han bara och kollade upp på mig med sina blåa ögon. Min blick fästes snabbt ner i golvet och jag blev ganska obekväm i situationen. Jag var aldrig rädd omkring Christian, det var mer att jag inte var van med att ha så pass seriösa konversationer med honom. 
"Yeah, I know." mumlade jag samtidigt som jag av ren vana pillrade på mina nagelband. Han tog snabbt min hand som fick mig att känna mig aningens lugnare för ett tag innan han sedan öppnade sin mun, hela han såg så avslappnad ut att jag nästan undrade om han hade övat hemma på vad han skulle ha sagt.
"We have been a couple for two and a half year now. It has really been an amazing time, but I'm afraid to tell you that my feelings for you have.. I don't know, I don't feel like I used to do, you know?", mina tårar rann ner från mina kinder efter hans meningar, för vad visste jag egentligen inte. Vi kände lika dant för varandra, ändå kändes det så fel vid tillfället att säga hej då till varandra. Vi hade varit områdets snackis ett flertal gånger och vi hade alltid klarat oss ur svåra situationer, varför kändes allt just nu så värdelöst? 
"I feel the same like you, that's why I don't understand why the hell I'm crying?!", ifrågasatte jag mig själv och satte händerna framför mig i en förvirrad gest. Killen bredvid mig torkade även sina tårar och flyttade sig närmare mig. 
"We've gone through every tough time together. We've been fighting like no one else has and we know each other more than everyone does.", konstaterade han och lade en hand på min axel. Våra ögon möttes och bara genom att titta in i hans så kom tårarna tillbaka. Jag visste det så väl att det var över nu, skulle jag vara riktigt ärlig så hade jag vetat det i flera dagar nu, men vi hade bara inte pratat ut om det. "But all these fights have stripped us apart. We're not like we used to be.", han sköt mig tätt intill hans lugnande kropp och strök mig försiktigt på ryggen. Att göra slut var inte direkt min grej och jag var väl inte precis något proffs på det heller, därför så var det skönt att det faktiskt kom ifrån hans sida. Vi hade faktiskt betett oss som ett gammalt gift par på sistone och det fanns inte kärlek mellan oss någonstans de senaste veckorna. 
"I love you, C. I will always do that. You've helped me with everything and I'm so greatful because of that.", snyftade jag mot hans bröt men bestämde mig snabbt för att backa kroppen så jag istället kunde se honom i ögonen. Han log smått och torkade även sina tårar. Tanken över att jag skulle behöva sova ensam nätterna långa, att jag inte skulle komma hem till en mysig pojke eller att jag helt enkelt inte skulle ha någon att kalla för 'min' längre, skrämde mig. Jag hade kunnat gjort alla dessa saker i mer än två års tid nu. Singellivet gjorde mig faktiskt lite rädd. 
"You will always be the girl who saved me from everthing. You're a big part of my life and I will always love you too, sweetie. You know that?", han pussade mig löst på pannan innan han sedan reste sig upp. "Now I guess it's time for me to say goodbye?", meningen lät så otroligt hård. Egentligen ville jag inte, jag ville ha honom vid mig i resten av mitt liv endast för att jag skulle slippa vara ensam, men vi båda visste att det var omöjligt. Det var dax att gå vidare, något jag nästan redan gjort, men samtidigt så kunde jag inte låta bli att gråta. Var det ens möjligt att bara glömma sådär? nej, inte efter allt vi som ett par hade gått igenom. 
"Yes, I guess.", mumlade jag och drog handen under ögonen för att rensa bort lite tårar. Han kramade mig en sista gång, gav mig en sista kyss på munnen innan han sedan försvann ut ur mitt rum. Jag orkade inte ens följa efter honom då jag visste att det var lönlöst, detta var slutet, även om jag visste att vi skulle fortsätta att vara vänner då det fick ett ganska så fint slut mellan oss ändå. Paniken uppstod direkt inom mig, min pojkvän som inte längre var min pojkvän var borta. Imorgon skulle jag åka till en annan stad i England hos en familj jag aldrig träffat tidigare och jag hade inte pratat med John på flera dagar. Av ren ilska torkade jag bort tårarna, drog upp min telefon ur min bakficka och sände direkt iväg ett sms till min bror jag aldrig fick. 
 
To: John (mobile)
I need you, now. I'm leaving tomorrow, remember? please come to my place. Me and C broke up. /Mel
 
Medans jag väntade på ett svar så lade jag mig pladdask i sängen. Huvudet vreds automatiskt till nattygsbordet där en bild på mig tillsammans med Christian befann sig. Jag log av tanken på den dagen vid bioprämiären av That Awkward Moment, där bilden även blev tagen. Vi var så finklädda och jag skulle verkligen sakna våra spontana grejer som vi ibland kunde göra. Alla dagar då vi bara sprang ut barfota i snön och gjorde snögubbar, eller när vi badade isvak vid hans föräldrars stuga eller när..- jag avbröts i mina tankar av att telefonen pep till och jag gladdes av svaret jag fick ifrån John som sade att han var på väg. Jag torkade bort de sista tårarna och tvingade mig själv att bita ihop, min bästa vän skulle inte behöva se mig så här. 
 
"Heard my sister needed me?", en igenkänd gestalt slog hastigt upp min dörr och i händerna höll han i två Ben & Jerry's, ett NHL 14 spel och hade ett irriterat stort leende på läpparna. Utan att tveka så flög jag upp ur sängen, grappade tag i en utav glassarna och försvann snabbt ner i sängen igen. Jag uppskattade allt John gjorde för mig, verkligen. Men idag var bara inte dagen jag kunde visa det på det där duktiga sättet som jag brukade göra. "Okay, you know that a thanks would have been enough?", sade han ironiskt medans jag kunde se framför mig hur han himlade med sina ögon. 
"I'm sorry, John. I'm not in such a good mood right now.", muttrade jag från sängen och öppnade desperat locket för att sedan börja äta på den kalla sötsaken i mina händer med hjälp av skeden som kommit med i locket. "Alright, I know you're sad but hey! Look at me, I'm single and happy!", han nästan slängde sig ner i sängen bredvid mig, lade en av sina kraftiga händer över min mage och tog sedan tag i halva mitt täcke. 
"John?! What have I told you, you idiot!", nästan ropade jag och puttade undan honom ur sängen så han drastiskt hamnade på golvet. "No socks in my bed!", skrattade jag därefter och kollade ner på min vän som kisade argt med ögonen. 
"If it doesn't had to be because I felt sorry for you now I would have kill you, but this time I will get over it.", han log, drog av sig sina kläder för att sedan bara hoppa ner i sängen bredvid mig igen. Jag lutade mitt huvud mot hans axel och suckade högt. 
"I don't want to follow to my parents old friends tomorrow, I mean.. I haven't even met them? I don't think I even want to hear about everything they will tell me about my died family?", jag tog en sked med glass i munnen innan jag sedan fortsatte. "Besides, I'm heartbroken but still not. Whatever, I'll miss you anyway.", mumlade jag förvirrat och kramade om min vän åt sidan. Detta var något jag hade saknat, denne killes kramar då vi inte hade träffats på flera dagar. Christian hade inte riktigt gillat när jag blivit för närgången med John och inte heller min bästa väns gamla tjejer under årens gång. Men vi hade alltid behandlat varandra som om vi vore ett par ändå, även om tanken äcklade mig lite då jag aldrig skulle kunna se John som något annat än en bror, därför så hade jag aldrig skämts över att krama John offentligt. 
"You're gone for a week, we will be fine sweetie.", lovade han och lekte smått med mitt hår. Jag svalde hårt och nickade på huvudet. Jag slöt mina ögon under tystnaden och skulle just till att falla in i drömmarnas värd då jag kunde höra den brunhåriga killens basröst eka i rummet och hela hans kropp flyttades. "The clock isn't even 7pm, let's play some NHL now!", jag orkade inte ens tjaffsa emot då jag ändå alltid förlorade argument med John, så jag antog att det bara var att grabba tag i en kontroll och göra som man blivit tillsagt, dessutom skulle det ju faktiskt hjälpa mig på andra tankat för ett ögonblick också, så det var ju bra. 

Kanske ett långt och rörigt kapitel vad vet jag? det är inte jag som avgör det. Är i varje fall väldigt taggad till att börja skriva denna novell nu på riktigt och jag hoppas ni kommer att gilla den lika mycket som jag gör. Har kommit på mycket händelser och det kommer förmodligen hända saker ni inte riktigt kommer att bli beredda på. 
Vad tror ni om novellen? Hiss/diss?

We belong together, prolog

9
image
→ Melindas Perspektiv ←
Man kan säga kort och gott att resan till Wolverhampton förändrade hela mitt liv. Till en början var jag skeptisk till att ens följa med från första stund, att lämna London och mina vänner kändes tungt, men nu i efterhand så är jag så oerhört tacksam över att mormor övertalade mig till att följa med. Jag träffade inte bara nya vänner för livet utan jag mötte även min livs kärlek, något jag aldrig kunnat ana i förväg. Efter mitt uppbrott med Christian så hade jag svårt att kunna tänka mig att någonsin bli kär igen, men oj så fel jag hade. 

När jag var tretton år förlorade jag min mor och far i en bilolycka där även jag fanns med i bilen. Lyckligtvis så kunde räddningstjänsten hjälpa mig ut i tid men misslyckades med att få ut mina föräldrar innan bilen i brand exploderade. Sorgen, tillbakablickarna på dagen och tankarna fanns där i hela tiden, men med tiden bearbetade jag dom på ett bättre sätt än tidigare. Anledningen till att jag var nitton år och fortfarande bodde tillsammans med mina morföräldrar var för att jag inte ännu hittat en passande lägenhet. Jag hade ett jobb på Starbucks inne i centrala London och trivdes som fisken i vattnet där, därför kändes det såklart inte okej att behöva ta ut semester på grund av våran roadtrip till den lilla staden där vi skulle bo hos ett par bekanta som även mina föräldrar kände väldigt bra, personligen så hade jag aldrig träffat dom eftersom de umgicks innan jag ens var född men eftersom dom varit väldigt nära min mamma och pappa så ville jag ändå tro att det skulle bli lyckat att åka dit.


Men vad händer när gamla hemligheter tas upp och man känner sig både sviken och förrådd utav personer som inte existerar i ens liv längre? kan man förlåta människor som inte finns vid liv och framförallt, är det värt det?

Denna novell kommer handla om oväntad kärlek, besvikelser och nya vägar att följa. Vill du veta hur det går för Melinda i hennes kamp mot galna fans, förvirrade morföräldrar och en väldigt charmig kille? Då får du helt enkelt fortsätta att läsa We belong together.

Hon är en vacker nittonåring som lever ett vanligt liv i London. Folk i hennes områden vet vem hon är och tar oftast avstånd ifrån henne då dom absolut inte vill blanda sig in i hennes röriga liv som består av depression och dödstankar, tror dom. När Melinda var tretton år så gick hennes föräldrar tragiskt bort i en bilolycka där även hon var med i bilen och fick se allting med blotta ögat. Hon fick se hennes egna föräldrar dö framför hennes ögon, något som påverkade hela Mel's tonårsgång. Från tretton till sexton års ålder var hon en riktig dryg tjej som levde på fester, killar som sårade henne och morföräldrar som inte förstod någonting. Att bearbeta sina föräldrars död var en svår uppgift för en liten tjej och det tog flera år för henne att förstå vad som faktiskt hade hänt. Som tur var upptäckte hon något fint i livet, Christian. Han fick Melinda att se saker och ting på ett annat sätt vilket också gjorde att hon hade en stöttande axel att gråta mot under den tuffa tiden. Hennes morföräldrar må vara snälla, men dom har ju trots allt förlorat deras barn dom också, Melinda ville inte riskera att gråta framför dom mer än nödvändigt. Christian och Melindas förhållande varar i två år ungefär men tidigt i novellen kommer de skiljas som vänner. 
 
På grund av hennes tidigare hemska beteende så finns det inte många personer kvar vid Melindas sida, men det finns en person som fortfarande ser det goda i henne, som finns där oavsett vad och funnits där dag ut och dag in. Hennes barndomsvän och även bästavän John Ora. Den killen har status och brudar, men skiter fullständigt i vad folk tycker om honom. Mel och John är praktiskt taget som syskon och dom pratar om allt med varandra. 
 
Hon bor ganska precis i London i ett stort hus hemma hos hennes Mormor Erica och Morfar Owe, tillsammans har dom en katt vid namnet Caty. Mel's relation till dessa människor är vid tillfället stabilt och bra tack vare Christian som gjort Melinda till den starka person hon är idag. Hon jobbar heltid på Starbucks efter att hon kämpat upp sina betyg i skolan sista året förra året. 
 
Som person är Mel blyg och tillbakadragen i början, hon gillar inte att få för mycket uppmärksamhet men eftersom de flesta på denna sida utav London redan vet om hennes döda föräldrar så blir det ofta att hon får stå ut med blickar på sig ändå. När hon är med personer hon känner så är hon däremot tvärtom. Hennes mun går i ett, hon skrattar till saker som kanske inte ens är roliga och som socker på kakan så är hon otroligt givmild. Personen hon är idag är tvärt emot den hon var för några år sedan och hon suckar högt när hon hör folk prata bakom hennes rygg om saker som hänt under hennes tid som en odräglig och föräldrarlös tonåring.

Staden Melinda kommer åka till kanske avslöjar vem av killarna det kommer att handla om, huh? vissa av er hade gissningarna på rätt spår och om det inte blev just eran favvis så kan jag ändå avslöja att killarna kommer att vara med i berättelsen som vanligt i alla fall, så det så! 

Detta var prologen my friends, hoppas ni är taggade på första kapitlet som kommer på onsdag? ;)