back for you, epilog

12
♥ Alexia's Perspektiv ♥ 
Juni och Juli passerar hyfsat snabbt och idag är dagen vi alla har väntat på. Vänner, familj, Directioners och framförallt jag - det stora bröllopet. Jag, tillsammans med en av Perries bandmedlemar vid namn Jade ska ju få vara brudtärnor till min kära svägerska och Niall med hjälp av Perries bror ska vara bestman. Jag är nervös inför att gå där på den mörka mattan medan den sittande församlingen som består av säkert femtio personer på vadera sida granskar mig och Niall när vi fått till uppgift att gå först.
"Alright, look in the camrea and say cheese!", säger den väldigt barnsliga fotografen framför oss till vårat familjefoto. Jag står med en blomma i ena handen samtidigt som jag håller hårt i min syster Waliyhas arm och ler ett simpelt leende mot kameran. På sidan andra sidan om mig står Doniya och familjelistan fortsätter. Hur som helst så är det endast familjen Malik i detta foto eftersom vi redan tagit flera foton med kärleksparet. Tiden går och efter att jag har sagt ett sista hej då till Phelix och Michelle som snart ska gå in och sätta sig så går jag tillbaka till Niall som står på sidan av kyrkan för att göra precis som vi blivit tillsägna. 
"Are you nervous?", frågar den blondhåriga, väldigt stiliga, mannen bredvid mig. Jag ler stort mot den glada irläningen och svarar med en axelryckning. 
"Maybe a little.", svarar jag och tittar rakt fram där jag ser hur min bror och hans - snart - fru, står och pratar. Jag blir glad av tanken att jag även har skrivit ett tal till Zayn och äntligen ska jag få uttala mig över hur mycket jag faktiskt älskar han, tillfället kan inte ha inte kommit bättre. "But you're on my side all the time, right?", mitt huvud vänds åt Nialls håll och våra blickar möts. Han biter sig svagt i läppen och brister därefter ut i ett skinande leende. 
"Yeah, of course.", han tar steget närmare lägger min arm i hans så vi står armkrok. Nu är det dax.
 
Det är en magisk känsla. Jag tittar ut mot de stående folket och märker flera stycken jag känner igen. Blicken fastnar såklart på min käraste. Phelix står där med sin gråa kavaj bredvid Safaa som dessutom verkar hålla i hans hand, jag ler av tanken utav att min pojkvän kommer så bra överens med mina 'båda' familjer och det får även mig att känna mig lyckad. Jag har funnit mannen i mitt liv och jag är så oslagbart förälskad. Med blommorna i ena handen och Nialls arm i den andra så går vi rakt fram och tar varsin sida framme vid altaret. Strax bakom mig kommer Jade och Perries brorsa som också skiljs åt vid altaret för att hon ställde sig bredvid mig och han bredvid Niall på andra sidan. Kyrkklockorna slutar att slå och dörren öppnas. Där står inga andra än brudparet, som även är så otroligt snygga båda två. Stolt breder jag på mina smileband och sneglar mot Jade som nästan inte kan hålla sig från att gråta. När paret tagit sig igenom den långa mattan så är prästen redo att börja prata.
Hela cermonin är oförglömlig och lyckan i min kropp vill bara ut, helst på en gång, men jag besparar det till ett bättre tillfälle. När Perrie och Zayn berättat klart sina tal för varandra så finns det bara en sak kvar, orden som alla vill höra - när dom bekräftar att dom vill leva tillsammans i resten av deras liv. 
"I do!", snörplar Perrie ur sig och jag ser hur hon håller hårt i min brors händer, som att hon inte vill att han ska lämna henne, någonsin. Efter brudens bekräftelse så är det mannens tur att lova, och visst går det lika fort och bra. Innan jag hunnit reagera så står det och kysser varandra mitt framför folkmassan och jag förstår att det då är över. Församlingen ställer sig upp och klappar sina händer och lika så gör vi på altaret. Det här kanske är det finaste och mest overkliga jag varit med om. Det känns nästan som att vi befinner oss i en Disneyfilm på ett sådant bröllop. 
 
Vi kommer in i den stora lokalen där borden redan är dukade. Hand i hand med Phelix så letar vi på våra platser och jag inser snabbt att vi delar bord tillsammans med Michelle, Harry och min mamma Trisha. Jag ser på Phelix som också verkar glad över placeringen och lägger sin hand runt om min midja med sin lediga och lutar huvudet precis under mitt öra. 
"You are so beautiful today.", viskar han och kysser mig ömt på halsen, precis vid min svaga punkt vilket han så väl vet om. Som tur är så har människorna börjat komma in efter oss och hindrar därför oss att inte påbörja någonting som vi inte skulle kunna avsluta i tid. 
"And so are you, handsome.", viskar jag tillbaka och pressar mina läppar med hans i en snabb puss innan våra bordskamrater samlats vid oss. 
"Hello my lovebirds, Am I supposed to sit here?", min mor kommer till platsen och ser på oss med ett leende. Jag fnittrar och pekar mot hennes namnlapp. 
"It looks like that anyway.", jag flinar och kollar upp mot min kille en sista gång innan vi tar ett steg ifrån varandra. "Micha, my love!", fortsätter jag och ser på min bästavän som är om fastklistrad med sin Harry. Jag ler åt henne och hon kommer snabbt fram för att omfamna mig för säkert tredje gången idag, men jag klagar inte. 
"Oh honey, you are so freaking pretty, I'm jealous!", muttrar hon mot mitt öra och backar sedan en halv decimeter för att kunna titta på mig. Jag himlar med ögonen och slår till henne löst på huvudet. 
"You're way too much beautier, Michelle, and you know it!", hon ska just till att öppna sin lilla mun för att motargumentera då jag sedan ser min far stå uppe på scenen med en mikrofon i handen. Han presenterar sig som Yaser och ber oss alla att sitta ner, vilket alla också gör då. 
Festen fortsätter med massor av prat, god mat och härliga skratt. Min relation med min mamma är som relationen Juliette aldrig givit mig. Jag är tacksam över att ha lärt känna hela Malikfamiljen och ännu bättre känns det idag då jag även får möta mina mor och farföräldrar, samt kusiner jag aldrig sett tidigare heller. Jag kollar mig omkring och ser att det är ganska lugnt vid borden för tillfället, jag gör då en liten harkling och knackar hårt med kniven i glaset och ser hur allas uppmärksamhet vänder mot mig. Zayn tittar hoppfullt på mig med sina tindrande valpögon så kan jag inte låta bli att le åt honom. 
"I have not really any experience of this but I will try my best.", säger jag lagomt högt och märker då hur lättroade vissa människor är eftersom jag då hör fnitter från olika håll. Jag lägger ingen energi på det utan jag ser på brudparet och fortsätter. "For about four month ago, I couldn't even think about a life like this. I didn't know anyone in here except for my best friend and my currently boyfriend. Then, some day after my birthday I met Zayn. It was a pretty odd meeting but there it all started. I figured out that he was my brother and I found out the truth about my 'other' mother. Me and Zayn klicked all at once when we finally started to hang out and I'm truly thankful for that. Now he's the most important thing in my life and I can't thank him enough for everything he has done for me. I'm happy and proud to call this boy my brother and together with Perrie they are stronger than everyone else.", jag tar en kort paus och ser hur tårar i Zayns ögon bildas och jag kan inte låta bli att känna själv hur mina ögon vattnas. "I love my brother and his wife with all my heart and I wish they both a happily life in the future. Cheers!", jag höjer upp mitt champange glas och tittar mig omkring i salen. De flesta apploderar och 'Zerrie' kysser varandra hastigt. Efter mig är det Nialls tur att prata och noggrant lyssnar jag på vad han har att säga då han praktiskt taget berättar hela historien om hur dom lärde känna varandra i X Factor till hur relationen är idag, historien får mig att vilja gråta ännu mer men för mitt eget bästa med tanke på sminket så låter jag bli. 
"And therefore, my brother Zayn and his beautiful Perrie, me and the boys have decided a song we would love to sing for you. This song is all close to our heart", Niall tittar ut mot de olika borden för att se om Harry, Liam och Louis är redo, vilket dom också är då dom redan stod upp. Tillsammans går grabbarna upp för trappan till den lilla scenen och musik över hela rummet fästes i mitt öra, jag känner igen låten så bra. Vi alla börjar att klappa våra händer för att sedan lyssna på Liams ljuvliga stämma som överröstar rummet. 
 
"OhI thought I saw a girl brought to life
She was warm she came around
She was dignified
She showed me what it was to cry
You couldn't be that girl I adored
You don't seem to know or seem to care
What your heart is for
But I don't know her anymore.."
 
Jag ser på Zayn hur han torkar sina tårar och har handen på hjärtat. Jag förstår då att detta är en sång som killarna möjligtvis sjöng under sin tid i musiktävlingen. Jag lutar mitt huvud mot Phelix axel och njuter av de vackra rösterna. När låten tar slut så ställer sig alla upp, inklusive Zayn och klappar sina händer så de nästan blir röda. Hans tårar forsar ner och jag kan inget annat än att le åt hur vackert det hela var. Kan det bli bättre? jag hör hur min svarthåriga bror ropar ut att killarna är världens bästa vänner och efter det kommer alla fyra fram till Zayn för att ge honom en vänskaplig kram. Jag blir tillfredställd ännu en gång och känner att jag har kommit rätt, det är här jag hörde hemma. Kanske inte i kyrkan, men med dessa människor. 
 
"Let's go outside for a while, I need air.", konstaterar Phelix efter en intensiv dans på golvet. Jag skrattar och tänker tillbaka på dagen vi först träffades. Han var bra på att dansa redan då och nu när vi känner varandra så bra så känner jag hur han även slappnar av när han rör sig, vilket gör att hela grejen blir mer avslappnad. Jag håller med honom och andas ut högljutt innan jag driver med honom ut genom lokaldörren. Augustivärmen är fortfarande kvar i luften och det känns mer än bra att få stå ute i den med killen jag älskar. Sjön finns på andra sidan vägen och utan att jag märkt det själv så har våra fötter börjat gå ner längs den lilla grässtigen så att vi sedan befinner oss i sanden precis vid vattnet. "What about a swim?", frågar han utmanande och ser på mig med en kompakt blick. Jag ser oroligt på honom för att därefter kolla ner på mina kläder. 
"I don't have a bikini.", mumlar jag och ser ned på mina fötter. Att bada har varit perfekt just nu om jag ska vara ärlig, men var det möjligt? 
"Well, who cares?", skrattar han och drar av sig sin t-shirt. Eftersom vi efter kyrkan åkte hem för att byta om till lite bekvämare kläder så har jag inte heller min vita, tajta klänning längre utan att jag har en slapp tröja med ett par lättsamma shorts nu istället. Jag tittar storögt på min pojkvän samtidigt som jag flackar blicken mellan den lilla lokalen och honom. Det finns en chans att vi blir upptäckta om jag hoppar i, men samtidigt så kan jag ta den risken eftersom en halvnaken Phelix finns som ett altenativ. Jag drog snabbt av mig mina kläder så endast trosor och BH syns på min kropp och snabbt var jag i killen jag älskars famn. Vattnet är kallt men eftersom Phelix är varm så kunde jag värma mig hos honom. 
"I love you, Alexia Andersen.", ler han och kysser mig passionerat på munnen samtidigt som han lägger sina stora händer på min rygg. Jag fnissar mitt i kyssen och avslutar den då.
"I love you too, my stunning boyfriend.", säger jag menande innan jag tyvärr förstör den romantiska stunden genom att skvätta kallt vatten på honom. En sak jag kanske inte ska ha gjort då jag får dubbelt så mycket på mig efter det, men det är det värt med tanke på att vi i varje fall fick ett gott skratt, båda två. 
~~~~~~~~~~~~
Killarna i 1D fortsatte deras turné "On the road again" och kom hem så ofta de kunde. Alexia och Phelix flyttade in i hennes lägenhet bara några veckor efter bröllopet och de båda var väldigt lyckliga tillsammans. 
Niall började att dejta en tjej vid namn Wilma och dom blev därefter ett lyckligt par. Familjen Malik kom ofta till stan för att hälsa på deras nyfunna dotter och Perrie tillsammans med Zayn väntade deras första barn. Vad hände då med Juliette? Polisen och psykvårdarna vågade inte ta risken att hon någonsin skulle få komma ut igen, men Finn och Jade hade fått någolunda kontakt med henne och pratade med henne ibland, bakom gallerna. Mark fann även han, en ny tjej som även var så otroligt snäll. Hur det än var så fortsatte Alexia aldrig att hälsa på familjen Andersen utan hon såg alltid den familjen som hennes egen, precis som hon gjorde med fam. Malik. 

THE END! 
 
Vad har ni tyckt varit bra i denna novell och vad tycker ni att jag ska förbättra inför nästa? Kom igen nu hörrni, kom med konstruktiv kritik! Älskar er allihopa, era fina läsare! Tack för allt stöd ni ger mig! ♥
 
Prologen till nästa kommer på måndag!
 
 

back for you, chapter 36 - welcome home

10
Tidigare:
"Good. Me and your dad have already bought you an apartment, right here in the town.", nu var allt kaos i mitt huvud. Hela jag var antagligen ett enda stort frågetecken vid tillfället och min mun var utan tvekan format till ett 'O'. Det var så mycket att ta in på en dag. "Bring Michelle with you tomorrow and I will show you the place, it's pretty cool actually!", glädjetårarna flockades i mina ögon som tvärt ville ut. Perrie var snabb vid min sida och gav mig näsdukar och Zayn hade snabbt en arm om min rygg och drog handflatan fram och tillbaka. 
"Thank you for always helping me, Zayn.", mumlade jag och nästan slängde mig över honom. Jag var så lycklig, så förbannat lycklig över personerna som fanns i mitt liv just nu. 

,
 
*TVÅ VECKOR SENARE*
♥ Niall's Perspektiv ♥ 
Det hade inte gått en dag utan att jag inte hade pratat med  Alexia och det kändes mer än bra att vi kunde skiljas åt som vänner. Faktiskt så kunde jag nog prata för oss båda när jag sade att vi nästan var som bästa vänner nu faktiskt. Harry och Michelle umgicks dagligen och personligen så tyckte jag att hon var en otroligt go tjej, precis en sådan flicka Harry alltid letat efter. Dom var perfekt för varandra och jag tyckte verkligen att dom passade så otroligt bra tillsammans. Även Alexia och Phelix hade jag träffat många gånger och även om jag fortfarande tyckte om henne mer än som en vän så accepterade jag hennes beslut och höll med om att vi aldrig skulle fungera som ett par i alla fall, i all respekt mot Zayn. Två veckor hade gått sedan Zayn tillsammans med Alexs pappa köpte henne en liten trea i stan, men det var inte förrän nu som hon faktiskt höll på att flytta in på riktigt. Lägenheten var egentligen inte liten, den var mysig med stort om utrymme för henne. Golvet var för det mestadels gjort på bruna träplankor och väggarna var täckt av vitt. Anledningen till att jag nästan visste så mycket var för att jag och resten av killarna hade fått i uppdrag att inreda lägenheten, på Zayns villkor och utan att Alexia skulle ha någon aning. Ärligt talat så tyckte jag att det blev riktigt bra och fräscht. Jag tittade på min köksklocka och stampade otåligt med foten i golvet i väntan på att mitt kaffe skulle koka klart, om bara några timmar gällde det, våran plan kunde bara inte gå fel nu. Min ytterdörr öppnades och stängdes snabbt och jag reagerade inte förrän Liam kom instaplande med en McDonald's påse i handen. 
"What about breakfast, Nialler?", frågade han och slog sig ner på en köksstol. Jag hade inte alls väntat mig sällskap nu på morgonen men inte klagade jag över det precis, dessutom så skadade det aldrig med lite ensamtid med min bästa vän. 
"Cool.", svarade jag bara och tog ut de nybryggda kaffet ur bryggaren. "You want some?", min brunhåriga vän med en blå skjorta som egentligen inte alls passade bra ihop med den svarta kepsen han hade på huvudet nickade på huvudet och log svagt. 
"How's things doing? you alright after all?", frågade jag och slog mig ner på stolen mitt emot honom. Det var längesedan vi pratade om känslor vi två, men när vi väl gjorde det så kunde det gå ganska långt. 
"I'm good, Niall. I still like Soph a lot, you know. But I'm over that I need her like that, we're friends, remember?", han tittade på mig medans han tog upp en macka ur sin plastkasse som han först placerade på min tallrik och sedan gjorde han lika fast på sin egen. Där satt vi med en varsin mackor framför oss och såg ut som två gamlingar. 
"Yeah, I know.", svarade jag och tog en sipp av mitt kaffe, som smakade riktigt bra. Det blev tyst en stund innan Liam harklade sig och log ett snett leende mot mig. 
"And you?", eftersom jag inte hade något att må dåligt över så kunde jag inte säga att jag mådde dåligt, snarare tvärtom, jag mådde bra. Alla i min närhet hade det bra just nu så jag kunde inte må bättre egentligen. 
"Great actually. It will be fun to see everyone today.", log jag och drog handen genom mitt nyduschade hår. Det var riktigt skönt att alltid ha folk omkring sig som brydde sig om en, vid detta tillfälle var det ju Liam. "Thanks for asking.", småskrattade jag och tog en stor tugga av min macka. Denna dag fick bara inte bli misslyckad.
 
♥ Alexia's Perspektiv ♥ 
"I'm so jealous of you to have a brother like Zayn.", sade Michelle medans vi gick på den långa gatan som skulle leda oss från den ena affären till den andra. Jag log åt tanken av att om snart två veckor så skulle Perrie och min bror gifta sig och jag skulle få vara brudtärna. Eftersom jag redan pratat med min svägerska så visste jag att bröllopet skulle bli magiskt, och ännu bättre blev det eftersom jag visste att man fick ta med sig sin respektive, vilket för min del var Phelix. Även Michelle skulle anlända på plats som Harrys dejt, vilket gjorde det hela mer personligt. Två av personerna som betydde mest för mig skulle få se en livsupplevelse. "How's you and Phelix now, by the way?", flinade hon sedan knuffade till mig lite löst. Jag skrattade och ryckte på axlarna. 
"The world will never know.", jag visste att hon störde sig på det uttrycket så det var just därför jag sade som jag gjorde. Min bästis suckade djupt, precis som jag antytt och jag föll pladdask in i en skrattattack. Min blondhåria vän himlade tröttsamt med ögonen medans hon drog på sig sina pilotglasögon och gick vidare. "No but things are going well, I guess. We're practically official together by now.", sade jag och ryckte på axlarna. Tanken av honom fick mig att le och faktiskt rodna lite smått när jag tänkte på våran underbara natt tillsammans inatt. Jag hade aldrig kännt såhär för någon annan tidigare och det skrämde mig lite hur nära jag faktiskt kommit Phelix under dessa veckor. Vi hade nästan inte varit utan varandra någonting och det var just det att jag inte heller ville vara utan honom som skrämde mig. 
"Yes, all the kisses and hugging each other all the time can tell.", mumlade hon och drog en hårslinga bakom örat. "I'm truly happy for your sake, honey. I'm glad you finally found the one.", sade hon och drog sin arm emellan min så vi gick armkrok in mot Victoria's Secret. Jag log mot min allra bästa kompis och nickade på huvudet. 
"You too.", svarade jag bara och menade det. Efter alla nätter jag bara hållt om Michelle på grund av att en kille krossat hennes hjärta så var jag glad över att hon funnit någon som Harry. Jag hade tyckt att dom passat från första stund och jag kunde med handen på hjärtat säga att jag älskade dom två tillsammans, inte bara att blondinen hade blivit gladare på sistone, utan att även Harry hade blivit det - enligt Zayn. Något som såklart kändes bra i kompishjärtat. 
 
Vi gick och gick runt i affärerna och tittade inte bara på kläder utan även inredning till min lägenhet då plötsligt tjejen bredvid mig brast ut i panik. 
"Shit, is the clock already this much?", upprört flög hon upp ur Ikeas soffa och började gå mot utgången i en rask takt. Oroligt följde jag efter henne och började fundera vad hon hade för planer egentligen då vi klart och tydligt bestämmt att detta endast skulle bli våran dag idag med tanke på hur längesen det var vi umgicks bara vi två. "I have to hurry home, shoudn't we get going to your flat now so we're out of here as soon as possible?", jag suckade besviket. Hon behövde inte komma med dåliga bortförklaringar för att säga att hon skulle vara med Harry, jag förstod det och därför valde jag att inte ifrågasätta henne. 
"You don't have to follow me to my apartment if you don't want to. I just wanted you to see how I thought about the place for the furniture.", yttrade jag och började gå ner för trapporna efter Micha. Min vän stanande upp och tittade bak på mig. 
"I wouldn't do it if I didn't want to, right? c'mon, let's go.", sade hon med ett leende på läpparna och krokade våra armar samman igen. Jag nickade på huvudet, pressade mina händer hårt i mina plastkassar efter dagens köp så jag inte skulle tappa dem i denna fart som vi gick i och innan jag hann tänka så var vi fort utanför den stora entrédörren till ikea, påväg till Michelles bil som skulle ta oss till lägenheten. 
Åkturen tog endast fem minuter då vi praktiskt taget bara förflyttade oss från en byggnad till en annan eftersom min lägenhet låg alldeles vid stan, i den till och med. Jag gillade utsikten när jag stod på balkongen och det kändes verkligen som mitt hem på något sätt, även om min snälla bror och pappa betalade den. Min vän bredvid mig såg spänd men samtidigt lite finurlig ut, kunde det vara så att hon döljde något för mig? kanske handlade det hela om Harry, men jag var fortfarande nyfiken såklart. Utan ett ord från någons sida så öppnade jag den stora portdörren och klev upp för de fem långa trapporna för att där komma in genom min egna dörr. Jag såg åt sidan hur Micha tassade på hennes telefon, som hon också gjort under hela bilfärden. Jag suckade tungt innan jag öppnade den vita dörren framför oss där jag möttes av en chock. Mina egna jackor, skor och kepsar låg placerat fint på klädstället innanför dörren och ett litet bord fyllt med doftljus på stod bara några meter ifrån, ovanför den så fanns det en svart spegel och jag kände hur hela jag fylldes med lycka, ännu en gång. På det träaktiga golvet befann sig en lång grå matta som passade precis in med färgerna och mållöst gick jag vidare in mot lägenheten. Lägenheten doftade inte bara jordgubb efter ljusen utan det var även en annorlunda doft inomhus. Förvånat tittade jag bak på min bästis, medan jag gick, som med ett leende bara nickade på huvudet. Plötsligt visste jag precis var jag befann mig och när jag vände huvudet framåt igen så hörde jag en hel hög av olika röster som riktades mot mig. 
"SURPRISE", utan att tänka klart så tokstirrade jag förvirrat på folkmassan framför mig där de höll i ett långt papper med texten 'Welcome home' i sina händer. Jag kunde se allihopa. Mina 'båda' familjer, hela grabbgänget i One Direction samt deras respektive, men min blick fastnade på det där lilla extra. Phelix, min finaste. Han stod där, med en del av skylten framför sig och bara log stolt mot mig. Bredvid sig hade han Niall, killen som jag kommit närmare än någonsin under det senaste veckorna och som jag belåtet kunde kalla min bästavän. Mina ögon granskade människorna noga innan jag sedan vände mig om för att krama om min allra bästa kompis. 
"Thank you so much.", viskade jag i hennes öra och klämde åt mina armar så jag nästan kunde tro att hon styptes under mig. Hon skrattade lågmält och trasslade sig ur mig och nickade ut mot de alla stirrande ögonen mot oss igen. 
"It wasn't my idea, thank Zayn and Perrie.", log hon manande och klappade mig på huvudet innan hon försvann bort mot Harry. Jag visste inte ens vart jag skulle börja men jag startade med människan som stod närmast mig i rummet, Jade. 
"I'm pretty jealous at you right now and yes, I will miss you very much now when you're leaving.", hon kramade om mig, inte alls för hårt men inte heller för löst. Det hela kändes kärleksfullt, som om hon verkligen menade det hon sade och jag var glad över att vi faktiskt kunde splittras som vänner, efter alla dessa år som ovänner. 
"You can't think I'm going to leave you for god? I'll be back, often.", skämtade jag och blinkade med ena ögat. Jag mötte sedan allas blickar och log för mig själv. De här var mitt liv, dessa underbara människor. Vad hade jag gjort utan dom? innan jag gick till nästa stopp, som var pappa Mark, så såg jag ut på min kära familj och sade orden: 
"Thank you for all this. You're the worlds best family, ever. I love every single one of you!", jag skulle just till att gå till min far då jag stoppades av att någon hade handen på min axel. Hastigt vände jag mig om och möttes av Zayn som log stort. 
"Even though you didn't know about me the first time we saw each other, I'll make sure you always will remember me now. Besides you have to understand the fact, how far away I than is - I will always be back for you my beautiful sister."

SISTA KAPITLET - CHECK! nästa är en epilog sedan är BFU officiellt över! Personligen så tycker jag att det är skönt då jag inte alls hade någon slags inspiration til denna novell på senaste tiden. (Förlåt också nu om jag gjorde er besviken över att Niall och Alexia aldrig blev något par, men det var som jag sade - denna novell var speciell) 
 
Nästa novell däremot kommer att hete "We belong together" och där kan jag lova att kärlek mellan en av killarna kommer att uppstå. Frågan är bara, vem av killarna kommer det handla om? vad tror/hoppas ni på? 
 
Kommentera gärna vad ni har tyckt om denna novell och är ni sugna på att läsa epilogen? ;) 
 
Juste, har också börjat skrivit på Wattpad (kan ingenting) men börja gärna att följa mig där och har även börjat skriva en novell där på engelska! (haha ja jag vet men jag tycker ändå att det är en bra övning för mig!)  →@mywesstrom←, följ mig och kom gärna mer kommentarer till min pågåenden novell där! Kram på er alla och trevlig långhelg!

back for you, chapter 35 - a day full of surprises

6
Tidigare;
"I haven't speak to him since the day we kissed and I feel so bad about that, I just want to tell him everything I've kept inside myself for so long now but I don't think he never will forgive me for everything.", jag började tänka över på allt jag gjort mot honom och insåg att det faktiskt var rätt mycket. Jag hade svikit honom, jag hade valt att gå vidare utan honom men framförallt så hade jag brutit vår kontakt - igen, något jag lovat att jag aldrig skulle göra.
"You have like five minutes to prepare yourself to talk about it because he's possibly here right soon.", sade hon med ett flin medans hon nickade ut mot gatan där jag såg precis vad jag helst ville undvika just vid detta tillfället, men samtidigt så kunde jag inte låta bli att titta på honom. Han gick där med sin avslappnade stil och dendär mössan på huvudet trots det varma vädret, men ändå så var han så fin. Ingen annan än Phelix gick där utanför kvarteret på andra sidan vägen. 

  ♥ Alexia's Perspektiv ♥ 
Perrie tittade genast ut genom fönstret innan hon pickade mig löst på armen. "Go to him, Alex. I'll buy you something to eat, alright?", log hon och nickade mot killen som bara kom stegen närmare kafféet. Även om jag inte hade sagt något till henne om vem Phelix ens var så kunde jag se i hennes blick att hon förstod, precis som denna tjejen alltid gjorde. Min blick växlades mellan de två blonda människorna framför mig innan jag förstod vad de väntade på. Plötsligt flödade oron upp inom mig. Ville Phelix ens prata med mig? vad skulle hända om han inte alls ville veta av mig längre. En mångfalld av frågor rabblades i mitt huvud och jag visste ju att det ända sättet att få reda på saker och ting var att fråga, kanske bara ställa mig utanför dörren och titta på honom. Mer hann jag inte tänka förrän svängdörrarna öppnades och in kom ingen mindre än killen själv. Han kollade sig omkring rätt så länge innan Ritva ropade till sig honom, min tanke var att han inte hade sett oss men när han sedan hejade på Perrie som stod precis bredvid mig så förstod jag att han endast ignorerade mig. Jag suckade tungt men samtidigt på ett tystlåtet sätt att ingen annan än jag själv kunde höra det. Han fortsatte att prata med sin syster som om jag var osynlig, men jag kunde inte döma honom för det. Utan att jag ens tänkte på det så harklade jag någolunda högt för att den avslappna grabben framför mig skulle rygga tillbaka och vända sig om.
"Hey Phelix.", sade jag prövande. Jag kunde se hur han bet sig på insidan av läppen medans jag mötte hans oskyldiga ögon. Vi hade inte pratat på flera veckor och dedär ögonen som bara stirrade in i mina kunde jag nästan drunkna i. Jag saknade inte bara hans skratt, hans röst och hans givmildhet, jag saknade hela han, pojken som alltid fanns där och kunde hålla om mig när jag behövde det. "Do you mind to go away and talk to me?", frågade jag och kände hur mina kinder blev ett snäpp rödare än vanligt. Han svalde innan han ryckte på axlarna och verkade granska mig noga. 
"I'm sorry but do I know you?", han lät kaxig och hård. Precis som dagen då vi fått reda på att vi skulle jobba tillsammans med uppsatsen. Utanpå försökte jag se stark ut, som om hans ord inte tagit på mig alls. Men innerst inne så kändes det som ett knivhugg rakt in i hjärtat, sade han verkligen såhär till mig? "Oh right, you're Niall Horans girlfriend. Can I get your autograph?", storögt tittade jag på Perrie som lade en beskyddande arm på min axel medans hon flyttade sin mun till mitt öra. 
"He's hurt. I can see that even though I don't know him.", jag nickade åt hennes konstaterande och sneglade på Ritva som besviket tittade på sin lillebror. Denna killen döljde alltid sina inre känslor så man inte riktigt kunde se om han var arg, ledsen eller sårad. Men i det här fallet kunde jag gissa på att han var allihopa, eller det var ganska självklart. 
"Please.", bad jag och vägrade att släppa honom med blicken. Han svalde hårt innan han nickade på huvudet. Han rättade till hans ryggsäck, satte händerna i byxfickorna innan han gick ur den otroligt sega kön vi stod i för att gå vidare utåt. En smal linje bildades på mina läppar och jag kände själv vilket tungt samtal detta skulle bli om han fortsatte vara såhär osammarbetsvillig. Utan ett ord så befann vi oss genast på baksidan utav alla byggnader där endast skog och baksidor på hus prydde utsikten. Jag tittade på Phelix och suckade.
"Are you suppose to listen to what I've to say or what?", muttrade jag och spelade precis lika puttrig som han var. Visst kunde jag förstå att han var arg, men skulle vi någonsin komma någon vart så fungerade det inte att bete sig på det här sättet i alla fall. 
"I listen, just talk", det var som att hela han hade byggt upp en mur framför sig, som att ingen någonsin skulle kunna komma innanför den längre, jag började faktiskt att ge upp hoppet om att det skulle kunna bli en vanlig konversation med oss, då det ovanliga hände, han fortsatte att prata med ett normalt tonläge. "Alexia, listen. I can't see you be loved by someone else, okay? if you want to be 'only friends' I can't accept that offer, because I love you more than that. I can't just see you anymore, why can't you understand? I'm trying to move on.", han förflyttade sin blick från backen och jag kunde se hur försvarslösa tårar bildats i hans ögon. Det var som att hela min värld föll isär när han sade dedär orden och jag ville inget annat än att slänga mig i hans famn och berätta hur mycket jag tyckte om honom, men något hindrade mig. Jag kunde inte riktigt sätta fingret på exakt vad, men något var det klarligen. 
"I love you, Phelix. I have always done that.", orden flög omedvetet ur min trut och efteråt var det såklart försent att ta tillbaka det, fast egentligen ångrade jag mig inte särskillt mycket eftersom det var sant det jag sade. Han tittade på mig länge innan han sedan tog av sig mössan för att då rätta till hans ruffsiga hår som tydligt inte hade fixats till denna morgon. 
"Prove it.", hans ord kom som en chock. Menade han allvar? ville han verkligen det? jag stod stilla ett tag innan jag gjorde det ofattbara. Mina händer lades runt hans nacke och hastigt pressade jag hårt mina läppar mot hans. Det kändes så fantastiskt, nästan så att blixtar träffades inom mig. Det var först när jag riktigt kunde känna att kyssen var besvarad som mitt leende kom fram och mitt huvud flyttades bakåt några centimeter. 
"Since the day we kissed before I've been thinking and I don't know what I'm really doing right now but I do know that I love you, Phelix. I have missed you so much.", för första gången på hela tiden kunde jag äntligen se ett leende på hans läppar, ett leende som fick hans kinder att bilda en grop på vareda sida, något som fick mig att falla ännu mer för honom. Det kändes så rätt att stå här med denna kille, han var så underbar på alla sätt och jag fann inte ord till hur glad jag var. 
"I love you too, Alexia. I have done it since the day we danced on your birthday party.", våra pannor möttes och jag kunde tala för oss båda när jag sade att vi var otroligt lyckliga i den stunden. Utan att någon sade något mer så trycktes våra läppar samman igen i den mest passionerade kyss jag någonsin skådat, var det så här kärlek kändes?
 -
Om bara några minuter så skulle Perrie och Zayn hämta upp mig utanför mitt hus, jag var faktiskt spänd inför kvällen men hade egentligen hellre vilja tillbringa tid tillsammans med Phelix nu när vi väl var sams, men som tur var så hade vi ju hela livet framför oss till det. På sätt och vis såg jag fram emot dennna middag ändå eftersom Perrie verkat så förväntansfull när vi kommit tillbaka till den lilla kaffebönan där Ritva och min gulliga svägerska redan satt och småpratade för fullt. Även dom hade verkat klicka och det förvånade mig nästan att halva delen av "Zerrie" inte reagerat på något dåligt sätt även om hon såg Phelix dåliga beteende idag, utan hon var precis som vanligt när vi kom tillbaka till fikabordet. Faktum var att hon såg väldigt glad ut för våran skull, vilket uppskattades mycket också.
"My little princess, you looks soo gorgeous!", utan att ha märkt det själv så stod pappa vid min dörröppning med händerna korsade framför sig. På läpparna hade han ett leende som han sällan visade och på riktigt så hade jag saknat det. Även om jag nu hade funnit min biologiska familj så skulle Mark, Jade och Finn alltid vara min så kallade 'riktiga', jag kunde inte överge dem, speciellt inte Finn, det skulle vara hemskt. 
"Thank you, daddy.", jag tittade på honom innan jag tog mina steg närmare honom. Ytan på mitt rum var inte så stort och golvet var litet, rummet fylldes endast med en säng och ett skrivbord, så det tog inte alls lång tid förrän jag stod framför honom. "I'm going to meet Zayn and his girlfriend tonight.", förklarade jag och han nickade endast på huvudet. Strax därefter slog han sina armar om mig i ett hårt tag och jag var snabb med att besvara den oväntade kramen. I denna familj hade vi aldrig varit mycket för kramar och speciellt inte till vår fader, därför kändes det lite ovanligt, men ändå så kändes det bra.
"I'm so sorry for everything, Alex. It was never meant to be like this, I had no idea of what was going on and..-", jag ville verkligen inte höra på när han bad om ursäkt för något han inte alls hade med att göra, ingenting var hans fel.
"Nothing is your fault, dad, never. Besides, I'm happy for coming to this family and get to know three people who I'm gonna love forever.", med en bekräftande blick tittade jag upp på mannen framför mig som faktiskt hade tårar i ögonen. Det syntes att han tog åt sig av mina ord, men även av hela situationen. Han hade inte bara blivit lurad, han hade blivit bedragen i halva sitt liv av sin egen fru, han hade all rätt till att vara ledsen. Faktum var att jag inte hade sett honom gråtit en endaste liten skvätt över Juliette, förrän nu. Jag antog i varje fall att han släppte ut sina känslor just nu, jag hoppades på det.
"Even if I love you more than word can explain, I'm ready to let you go. I want you to get your own apartment and start your new life. I know you're big enough for doing a thing like that.", han hade ett flin på läpparna och med det så förstod jag att han faktiskt hade något hemligt på gång idag också. Jag var först tagen över vad han sagt, men det var inte förrän några minuter senare som jag faktiskt förstod att han hade rätt. Tanken av att flytta hemifrån hade funnits där länge och jag kände mig mer än redo nu när jag hade Phelix och att jag visste att jag även hade min fars tillåtelse. En tutning hördes och blinkningar syntes utanför mitt fönster och med det så klappade pappa mig på huvudet och nickade på huvudet. "I think someone is waiting on you."
 
I bilen påväg till restaurangen var känslan inom oss alla tre bara lycka. Glädjen utstrålade sig i hela fordonet och det kändes redan när kärleksparet ropade mitt namn högt och sedan börjat skratta som jag förstod att kvällen skulle bli grym. Jag kunde först inte förstå varför dem var så lyckliga, sedan så antog jag att de bara var sådanna dom var och beslutade mig för at slappna av och istället falla med in i deras skrattande.
"We're here.", Zayn parkerade utanför ett ställe som såg allt annat än billigt ut och faktiskt så började jag ogilla detta. Även om jag visste att både Perrie och Zayns konto inte alls var dåligt så ville jag ändå inte på något sätt verkas "uttnytja" dem, det var ju inte sådan jag var och pengar var det sista jag var ute efter. 
"It looks very expensive.", mumlade jag från baksätet och såg hur båda personerna på framre raden bara kollade på varandra och sedan på mig med ett leende. 
"You don't have to worry about that, love.", lovade min bror och öppnade sin egen dörr. Jag gjorde detsamma och tillsammans gick vi in mot den mysiga restaurangen som till och med hade två vakter utanför som såg allt annat än glad ut. Zayn visade upp sin legitimation till en av vakterna som nickade på huvudet och välkomnade oss in. Det var fullt med kameror efter oss men jag hade lärt mig att bara man höll sig tätt intill dessa One Direction-killar så var man trygg. 
 
Med bra service och trevliga kypare så hade vi ett bord och även maten framför oss inom några minuter och det hela kändes väldigt lyxigt. Trots att jag tänkte på vad jag gillade och inte gillade så kunde jag ändå inte völja det allra dyraste på menyn, istället försökte jag att välja en sån billig mat som möjligt och därav slutade det med att en slags pasta stod framför mig och faktiskt så smakade den utsökt! Vi satt och småpratade lite medans jag väntade på att någon skulle släppa bomben som funnits inom i varje fall Perrie hela dagen. Man kunde se på hela henne hur hon bara lyste upp och jag var väldigt nyfiken själv över vad som väntade, även om jag inte valde att visa det så bra kanske. 
"Alright, we have something to ask you, Alexia.", sade Zayn efter en stunds tystnad. Jag släppte kniven och gaffeln för att vara fullt fokuserad på vad mina vänner hade att berätta. Han tittade på sin blivande hustru och de båda nickade nervös till varandra.  "Since we will get married this summer, we would love to have you like our bridesmaid!", hela jag blev stel. Jag hade inte en aning på att det hade varit det som hade viljat säga hela dagen och självklart så blev jag glad över erbjudandet. Jag hade bara fortfarande svårt att förstå att de valt ut mig - av alla dom kände. Ett väldans stort smile bildades och man kunde nog se på hela mitt ansikte hur upprymd jag blev. 
"Absolutely!". jag tog mina händer framför min mun och skådade paret framför mig. Perrie klappade snabbt ihop sina händer och Zayn såg bara allmänt nöjd ut. Det var egentligen sjukt hur mitt liv fick en vändning på bara några timmar. När jag vaknade imorse så kändes det som många bitar i hjärtat fattades, men nu var alla bitar på plats igen och jag hade nog aldrig varit såhär full av lycka, någonsin.
"One more thing..", började Perrie och log finurligt. "Your dad told you today that you can move out, yeah?", jag rynkade på pannan och ryckte på axlarna. Vi hade pratat om det lite smått men det var ingenting bestämmt än, eller? mitt svar verkade räcka för Zayn att fortsätta meningen.
"Good. Me and your dad have already bought you an apartment, right here in the town.", nu var allt kaos i mitt huvud. Hela jag var antagligen ett enda stort frågetecken vid tillfället och min mun var utan tvekan format till ett 'O'. Det var så mycket att ta in på en dag. "Bring Michelle with you tomorrow and I will show you the place, it's pretty cool actually!", glädjetårarna flockades i mina ögon som tvärt ville ut. Perrie var snabb vid min sida och gav mig näsdukar och Zayn hade snabbt en arm om min rygg och drog handflatan fram och tillbaka. 
"Thank you for always helping me, Zayn.", mumlade jag och nästan slängde mig över honom. Jag var så lycklig, så förbannat lycklig över personerna som fanns i mitt liv just nu. 

Ett extra långt kapitel då kommentarerna på förra kapitlet gjorde mig så otroligt glad! Iiih, ni är världsbäst!!!
Det kommer ett till kapitel och en epilog, sedan är Back for you över! Tråkigt ändå då det känns som jag nyss började att skriva denna, men samtidigt så har jag tomt på inspiration och fullt med det på min nästkommande novell, så jag hoppas ni kommer tycka om den också!!
 
Kommentera gärna, finaste ni! 
 

back for you, chapter 34 - stoneface

15
Tidigare;
"Hi dear, I've miss you El!", sade jag vänligt och kramade om henne. Runt omkring oss befann sig vakter och en av dom var även Paul som redan visat oss vägen hit till Liam, Eleanor och Louis. Även om Zayn berättat att Liam fortfarande inte var över sin exflickvän Sophia så tyckte jag ändå han bearbetade sorgen väldigt vuxet och såg i detta ögonblick väldigt glad och lycklig ut. När vi alla hälsat på varandra så var det dax för kamerorna. Jag gillade verkligen fortfarande inte att stå i centrum och värre hade allt blivit då frågor kring Niall, Zayn och allting annat också tillkommit på köpet. Det hela kändes obehagligt på något sätt men eftersom Niall höll ett stadigt grepp om min midja så kunde jag inte annat än att vara trygg. Jag kollade upp på min blondhåriga vän som posade framför kameran medans jag med ett leende lade en hand på hans rygg tillbaka. 
"Friends forever, right?", viskade jag i hans öra. Han vände blicken mot mig och log ett bekräftat leende. 
"Forever and always.", efter det så skrattade vi lågmält ,egentligen för ingenting speciellt, förmodligen bara på grund av lycka.

 ♥ Alexia's Perspektiv ♥ 
När tillbakablickarna ifrån förra veckan tillkom i mitt huvud så kunde jag inget annat än att le. Det hade varit så underbart. Min tid tillsammans med Niall hade jag verkligen tagit vara på och det kändes grymt bra att vi kunde skiljas som vänner trots allt. Jag gillade honom, det var säkert. Men frågan var bara om det verkligen var något mer än vänner egentligen, som jag först trott? vi hade pratat lite smått över sms och genom Twitter ett fåtal gånger under veckans gång men inget mer. En kille som däremot fanns i mitt huvud dagligen var killen som fick mitt hjärta att slå ett extra slag bara genom att tänka på honom, Phelix. Honom hade jag inte träffat sedan studenten och inte ens då pratade vi med varandra. Ibland undrade jag om han kunde tänka på mig precis som jag tänkte på honom, innerst inne hoppades jag på det men jag ville inte heller gå runt med falska förhoppningar. 
Perrie var frisk en vecka senare och eftersom hon tillbingat sin sjukliga tid inomhus så bestämde jag mig för att ta ut henne på lite shopping i lilla London, något hon tyckte var en brilliant idé och verkade uppskatta mycket.
 
"Oh my god, this shirt is so cute on you. It really fitted your body!", konstaterade Perrie medans hon granskade mig från topp till tå ännu en gång. Jag vände mig om mot spegeln igen för att titta på den vita, gulliga tröjan med enkel spets till toppen. Ärligt talat så gillade jag det jag såg, därför så behövde jag knappt tänka förrän jag bestämde mig för att den skulle bli min. 
"I will take it.", sade jag tystlåtet, mest för mig själv, men eftersom den blonda tjejen bredvid mig nickade malligt på huvudet, förmodligen för att hon varit den som tvingat mig att testa den sommartröja jag höll i, och började återgå till att välja bland plaggen som hängde på galjarna bredvid oss. Jag klev in i det trånga omklädningsrummet, drog av mig spetslinnet för att sedan återbyta den med min gråa magtröja igen. Solen sken på himlen och vädret var alldeles underbart, det var en dag man egentligen bara ville vara på stranden och ta det lugnt med en bok, men att gå i butiker med min svägerska var nog precis lika bra, om inte bättre till och med. När jag slutligen kommit ut så betalade vi varorna vi köpt i Forever 21 för att sedan gå vidare att fika på något mysigt ställe som Perrie tydligen varit på flera gånger. 
"What do you think about your family then?", frågan kom plötsligt och förvånat tittade jag på min vän bredvid mig. Ett leende spred sig på mina läppar när jag kom att tänka på mina systrar och mina otroligt fina föräldrar innan jag svarade. 
"I like them very much. It feels like I have been in this family forever.", klargjorde jag medans jag täckte mina ögon med mina solglasögon. Människor tittade på oss och vissa hade till och med bett om att få ta bilder med Perrie, jag hade fått jobbet som kamerakvinna och det var jag glad över, jag föredrog hellre att vara bakom cylindern än framför den.
"Well, you kinda have it though, they have been thinking about you all these years without you.", tjejen log stolt mot mig medans hon lade en arm över mina axlar för att tillsammans gå vidare mot kaffebönan vi gick mot. Jag skrattade och nickade på huvudet. 
"Right.", svarade jag glatt och placerade min arm på hennes rygg. Det var sjukt hur denna glädjespridare alltid kunde göra en så himla glad. Jag var oerhört tacksam att jag fått lärt känna Perrie och hon verkligen fick mig att smälta in, liksom Zayn. Dom två var som gjorda för varandra. 
"You know what? I think you need to do something tonight.", hennes yttrande kom så spontant att jag var tvungen att rynka på pannan när jag tittade på henne och hennes vackra leende. "What about you let me and Zayn take you out for dinner?", sträcket vid min mungipa försvann direkt och mina tankar om att vara ensam en kväll som denna var som bortblåst. 
"I would love that idea!" menande såg jag på Perrie som också verkade glad över sitt svar. Med det så var vi framme vid kafféet och därmed gick vi in för att ställa oss i den ganska så långa kön. 
 
"Excuse me, do I know you?", en vacker, ung, fräsch och blond tjej vände sig hastigt om på platsen där hon stod, framför oss i kön. Även om jag så väl kände igen henne till utseendet så kunde jag inte direkt sätta fingret på vart jag hade sett henne tidigare. Jag tittade på Perrie som precis som jag såg ut som ett enda stort frågetecken innan jag skakade blygt på huvudet. Hon log svagt och envisades med att nicka på huvudet igen medans hon tog sitt rosamålade finger och pekade på mig som om jag hade gjort något fel. "Yes I have seen you before, you're the girl who stand outside my brother's flat and when I was opening you just told me you went wrong, isn't that you?", hon såg hoppfull ut medans en pollett föll ner för mig. Såklart! det var ju tjejen jag sett inne i Phelix lägenhet som jag verkligen trott varit hans flickvän. Mitt ansikte blev till ett ännu större sträck än det var tidigare och jag kände mig plötsligt otroligt dum och korkad. Självklart var det Phelix syster jag sett, åh herregud.
"Oh yes, now I remember!", sade jag medans vi steg ett steg närmare kassan då kön rörde på sig. Hon skrattade och drog bak hennes tunna hår med hjälp av handen.
"Alexia, right?", Perrie sneglade frågande på oss medans hennes blick var nere i telefonen, förmodigen för att låtsas att strunta i våran ganska så pinsamma situation. Innan jag hunnit svara så gjorde hon en lugnande gest mot mig och fortsatte. "My name is Ritva, I'm sorry but the words when you told me you went to wrong place doesn't work on me. Phelix has told me literally everything about you and well, he has showed me pictures of you. I knew it was you when you stood there but I wasn't brave enough to tell you to stay.", hennes kinder rodnade och jag fick en känsla av att denna tjej var någon jag skulle kunna komma bra överens med i slutänden. Den där 'klicken' fanns liksom där mellan oss. Jag skrattade generat och ryckte på axlarna åt hennes påstående.
"I haven't speak to him since the day we kissed and I feel so bad about that, I just want to tell him everything I've kept inside myself for so long now but I don't think he never will forgive me for everything.", jag började tänka över på allt jag gjort mot honom och insåg att det faktiskt var rätt mycket. Jag hade svikit honom, jag hade valt att gå vidare utan honom men framförallt så hade jag brutit vår kontakt - igen, något jag lovat att jag aldrig skulle göra.
"You have like five minutes to prepare yourself to talk about it because he's possibly here right soon.", sade hon med ett flin medans hon nickade ut mot gatan där jag såg precis vad jag helst ville undvika just vid detta tillfället, men samtidigt så kunde jag inte låta bli att titta på honom. Han gick där med sin avslappnade stil och dendär mössan på huvudet trots det varma vädret, men ändå så var han så fin. Ingen annan än Phelix gick där utanför kvarteret på andra sidan vägen. 

Jag har funderat länge nu.. och jag känner att denna novell är klar snart. Det kommer komma ett fåtal kapitel till förmodligen, därefter en prolog men efter det så är det slut, tyvärr! Jag kan dock avslöja att jag redan börjat smått på min nya novell, exalterade?! Vilka stannar? 
 
Kommentera era åsikter om kapitlet och även vad ni hoppas på, ska de bli tillsammans eller avslutas som vänner, vad tror ni?? 

back for you, chapter 33 - a fake smile

6
Tidigare;
Jag lekte med tanken om att Finn skulle vara tillsammans med Michelle och kom ganska snabbt fram till att det skulle vara helt fel, därför så förstod jag i den stunden att detta absolut inte skulle fungera mellan mig och Niall. Jag behövde acceptera Zayns syn på saker & ting och detta var absolut ett av dem, jag kunde bara inte svika min bror nu efter allt han gjort för mig. 
"Believe me, just friends.", sade jag hårt och rättvist. Även om tiden jag och irläningen haft tillsammmans varit underbar så kunde vi verkligen inte bli något annat än vänner, något jag tvivlade på att Niall hade insett ännu och kanske till och med trott att det fanns en möjlighet för oss att bli ett par snart, men jag hoppades inte på det. "You two by the way, looks great together.", log jag svagt innan jag reste mig upp hastigt. Jag behövde få prata med Niall.

♥ Niall's Perspektiv ♥ 
När Alexia hade ringt och sagt att vi behövde prata så blev jag till en början glad. Det var först när vi lagt på och jag kom att tänka på den oroliga känslan som befann sig i hennes tonläge som jag faktiskt började undra. Jag tittade mig omkring i rummet där jag satt i. Teven stod på, filtar från när Louis och Eleanor varit här igår låg kvar på soffan i en enda stor hög och gamla matrester från gårdagen var också i en enda röra på rumsbordet. Vanligtvis brukade jag inte bry mig så särskillt mycket om att 'hålla rent' men eftersom Alexia skulle komma så fick det ju ändå inte se ut hur som helst. Genast plockade jag undan Pizzaresterna, fixade iordning soffkuddarna ordentligt och tittade sedan ner på mig själv. Håret var någolunda bra och kläderna bestod av mjukisbyxor och en slapp t-shirt. Inget mer brydde jag mig om det eftersom kläderna ändå skulle bytas av till kvällen. En ringning på dörren och jag var snabbt uppe på fötterna efter att jag precis satt mig i soffan igen. Benen släpades längs golvet tills jag slutligen tittade mig en sista gång i spegeln precis bredvid ytterdörren och öppnade den sedan. Framför mig stod nog den mest finaste tjejen i mina ögon och mitt hjärta dunkade som vanligt ett extra slag varje gång jag såg denna vackra varelse, vad jag dock insåg ganska direkt var att det var något dåligt hon skulle berätta då hela hon såg ut som en vissen blomma.
"You looks sad, what's wrong?", frågade jag med en oro i rösten innan jag släppte in henne i lägenheten. Hon släppte mig inte med blicken en endaste gång förrän det kom till att prata. Så fort hon öppnade sin väldigt attraktiva mun så ville hennes ögon inte möta mina längre utan golvet blev direkt mycket intressantare.
"You know I like you like crazy, Niall.", mumlade hon och drog en oskyldig hårslinga bakom örat. Vad hon hade att säga kändes verkligen inte bra men samtidigt så ville jag inte avbryta henne. Vi hade aldrig bråkat tidigare och jag hade inga som helst tankar på att starta ett heller. "But it can't be something more between us, I really would love to, without a doubt! but I can't do it.", hon tittade upp på mig med tårar i ögonen medans ett ganska så tillgjort leende prydde hennes läppar. Jag hade faktiskt fattat tycke för denna tjej och jag gillade henne väldigt mycket. Men det var såklart hennes val, så vad kunde jag göra? 
"Is this because of Zayn?", suckade jag nedstämt och tittade ner mot mina fötter jag också. Det var alltid på det här viset, jag föll för en tjej som därefter endast bara ville vara vänner, skulle jag aldrig träffa den rätta? tjejen framför mig grubblade länge på sitt svar innan hon började gå ut in mot rummet där teven stod och gick. 
"Sort of..", muttrade hon på vägen dit och såg ganska oberörd ut. "I feel like I can't let him down. Even though he should accept my choice, I know by myself how hard it would be for him to know that his sister is together with his best friend, you know?", hon hade ju i och för sig rätt. Zayn hade tydligt berättat för oss alla fyra hur situationen låg till och vi hade ju en oskriven regel att vi absolut inte dejtade någon av våra familjemedlemmar. Men min tanke var att Alexia var speciell, vilket hon också var, men att hon inte ingick i denna "regel", men tänkte jag efter så var ju hon lika mycket Zayn's syster som hans andra tre.
"I understand and it's cool. I mean, I like you a lot but I think this is the best, yeah?", höll jag med och klistrade på ett typiskt 'jag-är-sårad-men-vill-inte-visa-det' - leende innan jag pustade ut frustrerat. Hon såg ut att slappna av själv och fakiskt så kunde jag se att hennes mungipor passerade uppåt för att sedan räcka ut sina breda armar. "Come here and hug me.", yttrade hon. För ett ögonblick så blev jag glad igen och lade mina armar kring hennes fuktiga kropp efter att hon förmodligen varit ute i regnet. Jag sneglade på klockan som fanns på min arm och insåg att klockan bara var halv fyra på eftermiddagen. 
"Are you still into the cinema tonight with Liam, Louis and El?", frågan var spontan och gjorde även att vi slets itu. Hon bet sig hårt i läppen innan hon slog sig för pannan.
"Actually I had totally forgot that! but lucky you, I haven't something else to do tonight so whatever.", hennes klingande skratt satte fart på mitt hjärta som vanligt och det skulle göra väldigt ont att se henne gå vidare utan mig, vi hade haft så mycket roligt tillsammans men samtidigt så kunde jag med denna kunskap säga att jag var van. Kvällen skulle antagligen bli lite bättre då även två av mina bandmedlemmar skulle vara med och se premiären av Mexan Fox's nya film. Zayn och Perrie skulle till en början ha varit med men det slutade med att Perrie låg i hög feber så att de båda stannade hemma. Harry hade annat att pyssla med konstaterade han och även om han trodde att vi andra inte hade fattat så fanns det ingen annan som kunde göra Harry på så bra humör som en tjej, därför så var det en självklarhet varför han försvann så fort vi hade en ledig tid över. Även om Alexia hade glömt bort att vi skulle gå på bio idag så kändes det ändå helt okej att hon faktiskt valde att ägna tid tillsammans med mig ikväll ändå, trots att vi beslutat att skiljas oss åt som vänner.
 
♥ Alexia's Perspektiv ♥ 
Jag hade inte tänkt på denna kväll alls förutom att det lät som en väldigt lockande idé dagen för en vecka sedan när frågan tillkom. Klockan halv nio skulle Niall stå utanför mitt hus för att hämta upp mig då vi skulle stå på röda mattan tillsammans innan bion som startade klockan nio. Det hela kändes konstigt att jag på så sätt blev Niall's 'dejt' för kvällen och inte skadade det mig, tvärtom. Jag skulle njuta av denna kväll till max och sedan bara gå tillbaka till min vanliga vardag, vad nu min 'vanliga vardag' bestod av. Vanligvis skulle det vara festa, vara med Adrian och sedan ha 'roligt' i sovrummet med min pojkvän. Men nu hade jag varken någon Adrian, gillade att festa eller ens någonting kvar som gav ett tecken på 'en vanlig vardag'. 
"I'm home!", ett rop från hallen hördes och jag var snabb ut ur mitt rum för att titta på själen som anlänt innanför dörren. Snabbt bredde sig min mun och jag var snabb med att hoppa i min bror Finn's trygga armar. "Wow, easy!", lugnade han och sparkade av sig sina bruna läderskor som säkert hälften av Londons befolkning hade nu för tiden. 
"You have to be home more often, I've missed you!", klargjorde jag innan jag slog till honom på armen. Han granskade mig noga innan ett välkänt flin utvidgade hans käkar. 
"And why are you so stunning tonight, a date maybe?", retades han och slängde sin varma sommarjacka över mitt huvud så att jag skulle kunna hänga upp den på klädställningen, endast för att han skulle slippa göra det. 
"No, I'm going to hang out with some friends tonight and no, we're only friends.", jag betonade ordet 'vänner' och efter det så tittade Finn bara på mig med en rynkande panna för att därefter gå in mot köket med ett nickande huvud. Jag log stolt och hade för första gången inte fått några fler frågor om Phelix eller Niall ifrån min lillebrors sida och det uppskattades. Speciellt när den sistnämda fortfarande var ett känsligt ämne, närmare bestämt väldigt känsligt. Visst det var mitt intiativ att avslutadet hela, för bådas bästa, men ändå kunde jag inte låta bli att känna besvikelsen på mig själv att jag gjorde det. Även om Niall inte visade det så såg jag på honom hur ledsen han blev bakom det där fejkade leendet och det gjorde ont att tänka att han var ledsen på grund av mig. 
Tjugo över åtta stod det en röd porsche på min uppfart som bara kunde tillhöra en person. Även om jag var van vid hans svarta bambabil så kändes det ändå mycket skönare att åka en liten mindre bil som var klart snyggare för den delen också. Kvickt drog jag på mig ett läppstift som matchade min röda kjol och drog fram håret så det hamnade på framsidan av kroppen på den vita t-shirten. Denna outlook och outfit matchade bra med varandra då det syntes på mig att det var min stil. Dessutom var jag varken för mycket uppklädd eller för lite, så även det kändes lyckat. Jag ropade hejdå till pappa och Finn innan jag smällde igen dörren utifrån och gick in i det lite mindre låga fordonet. Blondinen hejade glatt på mig när jag hoppade in och jag slog mig ner i ett otroligt skönt säte, det var nästan så att det var för bra för att vara sant. 
"Hello sweetie, ready go to see the movie?", frågade Niall från förarsätet medans han koncentrerat tittade i backspegeln för att se till att vi kom ut som vi skulle på vägen igen. Jag fnissade svagt och nickade på huvudet.
"Megan Fox has been my hero since the day I saw her the first time, so yes!", exalterat klappade jag händerna på mina knän och lika glad verkade killen bredvid mig då han höjde volymen på radion där en gammal goding spelades, Drive by med Train, som också varit min favorit sedan dagen jag hörde den för första gången. Både jag och Niall sjöng med i sången, den enda skillnaden mellan oss för tillfället var att han kunde sjunga och jag var värdelös på det.
 
"Hey Alex, nice to meet you again!", Eleanor, som stod tätt intill Louis när vi kom på plats, kramade löst om mig och log ett, som vanligt, vackert leende. Denna tjej var så otroligt go, det förvånade mig inte alls att Louis hållt fast vid henne i så många år då hon bokstavligen talat var ett kap. Så snygg på både in och utsida vilket kunde få mig att framstå som ful och ytlig. 
"Hi dear, I've miss you El!", sade jag vänligt och kramade om henne. Runt omkring oss befann sig vakter och en av dom var även Paul som redan visat oss vägen hit till Liam, Eleanor och Louis. Även om Zayn berättat att Liam fortfarande inte var över sin exflickvän Sophia så tyckte jag ändå han bearbetade sorgen väldigt vuxet och såg i detta ögonblick väldigt glad och lycklig ut. När vi alla hälsat på varandra så var det dax för kamerorna. Jag gillade verkligen fortfarande inte att stå i centrum och värre hade allt blivit då frågor kring Niall, Zayn och allting annat också tillkommit på köpet. Det hela kändes obehagligt på något sätt men eftersom Niall höll ett stadigt grepp om min midja så kunde jag inte annat än att vara trygg. Jag kollade upp på min blondhåriga vän som posade framför kameran medans jag med ett leende lade en hand på hans rygg tillbaka. 
"Friends forever, right?", viskade jag i hans öra. Han vände blicken mot mig och log ett bekräftat leende. 
"Forever and always.", efter det så skrattade vi lågmält ,egentligen för ingenting speciellt, förmodligen bara på grund av lycka.

Det tog mig tre timmar att skriva denna del och jag är fortfarande inte nöjd, men eftersom solen fortfarande skiner och jag legat inne hela dagen så får det här vara nog och jag hoppas att ni gillade det lite i varje fall! 
Matteprov och svenskaprov imorgon också så det är rätt mycket i min vardag just nu, men hoppas ni förstår! 
 
Ni är bäst, jag gör allt detta för er! ♥

back for you, chapter 32 - love is in the air

8
Tidigare;
 Jag tänkte på det han sade med Phelix, han hade varit emot oss så länge och han hade någonsin varit såhär snäll, denhär tjejen måste verkligen vara något speciellt när hon lyckats ändra Adrian till något bättre. Till och med hans språk hade ju förbättras. "Oh by the way, I remembered I never told you how pretty you were.", han pussade mig på huvudet en sista gång innan vi släppte varandras famn i varsitt leende. Var detta verkligen killen jag varit tillsammans med för bara några veckor sedan? 
"You too, handsome. Take care of you, okay?", sade jag medansvar vi började gå åt motsatta håll. Han nickade på huvudet och ropade ett hejdå innan han därefter vände på ryggen. Jag däremot var otroligt lycklig över att jag stötte på honom här och fick svar på många av mina frågor i varje fall.

♥ Alexia's Perspektiv ♥ 
Visarna på klockan visade halv tio på morgonen därför så övervägde jag att ligga och dra mig ett tag till. Min blick var uppe i taket medans mina tankar var någon helt annanstans. Bilderna från gårdagen, träffen med Adrian, spelades om och om i mitt huvud och jag kunde inte låta bli att njuta av tanken att vi faktiskt slutat allt som vänner, det kändes så bra. Något som däremot kunde sänka mitt humör på bara några sekunder var detta väder. Londons skitväder hade kommit tillbaka efter flera dagars uppehåll och skulle jag vara ärlig så behövdes denna regnskur den också, även om hela nederbörden kunde göra mig väldigt deprimerad - precis som tanken av Juliette. Appropå henne så kändes allting så mycket lättare utan henne, jag hade kommit över perioden då jag tänkte för mycket på henne efter att jag pratat med pappa Mark, han fick mig att inse att hon inte alls var värd att tänka på och lika så tyckte mina två syskon, dom dessutom var väldigt glad för min skull då jag tillbringat den mesta av min vardag tillsammans med min 'nya' familj. 
En duns hördes och med ens vände jag mig om för att titta vem som klampat in i mitt rum så pass tidigt på morgonen. Framför mig stod en brunhårig, lång flicka som endast hade ett vitt linne och ett par väldigt bekväma mjukisbyxor på sig, det såg ut som att hon hade - precis som mig - planerat att vara inne hela dagen. Eftersom mobilen var uppe i hennes ansikte så antog jag att Jade hade något att säga då hon även redan såg ut som ett lik i ansiktet, förmodligen så hade hon festat inatt också. 
"Even though I don't care or is a stalker or something, but isn't this Michelle?", frågade min syster medans hon räckte över sin telefon till mig. Jag bläddrade igenom de olika twitterbilderna och insåg genast att dem kom ifrån trenden "Harry and his new girlfriend", jag kunde inte tro mina ögon. Var detta verkligen min Micha tillsammans med Zayn's Harry? jag ville så gärna tro att bilderna var photoshopade men samtidigt så såg de så verkliga ut. Det som gjorde det ännu jobbigare var att för första gången hade jag sett min bästa vän vara lycklig med en annan människa som inte var mig. Fotona var inte heller så sent tagna, jag läste datumet och insåg att det faktiskt blivit tagna redan igår. Kunde denne Harry ha något att göra med min bästis märkliga beteende på senaste tiden att göra och varför hade inte hon sagt något? jag trodde vi berättade sånt för varandra. Tröttsamt tittade jag på den lysande skärmen framför mig en sista gång innan jag rev av täcket och reste mig från sängen.
"I need to talk to her and with that I mean in real life, not over the phone.", mumlade jag medans jag drog av mig mina vita sidenbyxor för att ersätta dem med ett par enkla tights, linnet som satt tajt åt kroppen fick även vara kvar och min enda tanke för stunden var om jag skulle ta Jade's bil eller gå. Det sistnämna lät hurtigt men inte så värst frästande med tanke på vädret, därför så övervägde jag att låna min syster bil. Med det menade jag självklart att ta den utan att fråga om lov eftersom jag så väl visste att om jag hade frågat så hade svaret ändå blivit ett nej, då hon hade blivit sur vilket som. 
"Why do you two always get the hottest boys, I mean.. It is Harry Styles we're talking about?", den avlånga individen slutade inte att följa efter mig utan satte sig sedan uppgivet sig ner på trappan i hallen för att därefter lägga en utarbetad hand på pannan. Av ren skadeglädje så flinade jag åt henne då jag kände mig hur pigg som helst, trots vädret , jag gled in Jade's bilnycklar lite diskret i bakfickan för att sedan bege mig ut i det blöta regnet, fast snabbt in i en sprillans ny liten bil igen.
 
Tio minuter senare hade jag kämpat mig igenom oväder, blåst och kyla när jag äntligen stod framme på Michelle's veranda. Min klädsel var inte alls kläder efter väder precis men eftersom jag snart skulle få komma in så gjorde det ju ingenting, tänkte jag. Dörren slogs upp samtidigt som en kall vindpust svepte förbi där jag stod, något Mrs.Wilden såg direkt och tog genast en varm arm omkring mig för att föra mig in till tryggheten samt värmen.
"Little sweetheart, I was thinking you were sleeping this time on the earth.", skämtade Elise, Michelle's mamma, medans hon hjälpte mig av med den lagomt våta jackan som blivit fuktig efter den låga temperaturen och vattendropparna som duggat ner. Jag log svagt medans jag rättade till hästsvansen på mitt huvud innan jag gick mot rummet där jag visste att min bästavän skulle befinna sig. Vad som dock inte stämde var att Elise inte sagt någonting om att hon var där, precis som hon alltid gjorde. Dock kanske hon börjat ta för givet att hon var där nu med andra ord, och bra var väl det. I denna familj kändes allt som mitt eget, jag var alltid så välkommen hit och det var jag glad över dom gånger jag bråkat med Juliette. Tidigare hade jag varit avundsjuk på min bästavän och hennes mamma då dom alltid haft starka band till varandra, men nu kändes det bra istället. Jag visste vem min biologiska mamma var och tack vare dessa dagar jag tillbringat med henne och resten av familjen så kändes jag inte alls så tom, det var som att det jag hade sökt efter i alla dessa år var funnet, pusselbiten var på plats helt enkelt.
Jag steg upp för trappan, gick tills jag stod framför rätt dörr och utan att tänka mig för så slet jag upp dörren in till tjejen jag känt i så många år. Vad jag dock aldrig hade räknat med vad synen jag just fick se. Jo visst var Michelle hemma allt, men vem låg under henne då? med läpparna på min blondhåriga väns så det såg ut som att dom skulle äta upp varandra, självklart var det Harry Styles. Jag behövde inte så mycket som skrika förrän de upptäckte mig och hoppade upp ur sängen. 
"Alright, now I'll get out of here in five seconds and come back like I've never seen this before, okay?", jag backade storögt stegen bakåt och gjorde precis som jag klargjort. Fem sekunder senare klev jag in igenom dörren på samma sätt som tidigare, bara det att dom båda två satt skamset med ryggen lutade mot sängkanten denna gång. ".. And this was awkward.", muttrade jag och slog mig ner på hennes skrivbordsstol i rummet. Harry harklade sig hastigt innan han log mot mig, dedär vanliga leendet han alltid gjort när vi träffats. 
"I should have told you..", tjejen på sängen mumlade ur sig orden och hade jag inte varit extra uppmärksam just vid det tillfället så hade jag inte kunnat tydat tillräckligt vad hon sagt. 
"Oh maybe you should, but maybe you thought the magazines would do it better?", nästan fnös jag medans jag lade armarna i kors. Jag skulle ljuga om jag sade att jag inte var besviken på henne, för det var precis vad jag var. Hur kunde hon inte ha berättat något sånt här för mig? men samtidigt var hon min bästa, och egentligen - enda, vän. Kunde jag ens vara arg på henne? "For how long have this held on?", frågade jag sedan och flackade blicken mellan Harry och Michelle. Åh, varför varför skulle dom vara så himla gulliga ihop? 
"Just a few weeks.", det var en manlig röst tonen kom ifrån och med det så kunde det bara komma från en person i detta rum. Jag svalde hårt för att inte brusa upp i något slags sammabrott över att jag över huvud taget inte alls fått veta ens en liten detalj dessa senaste veckorna. 
"C'mon honey, don't be mad at me. You haven't even told me about Niall either?", sade Micha med en ljus stämma, hon lät nästan lite prövande, som om hon ville se om jag skulle ta det bra eller dåligt över att hon visste om oss. Sedan tänkte jag efter och insåg att jag hade precis gjort lika dant med Niall, som hon med Harry. Egentligen var vi ju bara 'kvitt' eller hur man skulle uttrycka sig. Utan att svara så tittade jag oroligt på Harry som då sprack upp i ett större flin än han redan hade på sina fylliga läppar. 
"Don't worry, I don't tell.", det var precis som att han hade läst mina tankar för jag förstod nästan att vi båda syftade på Zayn vid detta läge. Jag suckade och ryckte på axlarna. Det var konstigt, att vara utan Niall kändes inte alls underligt, det kändes inte heller skönt men jag kände inte den här så kallade saknaden till honom efter vi sagt hej då. Den där känslan där man riktigt kände att man vill vara med personen i fråga hela tiden fanns aldrig där för Niall, ett annat namn hade den platsen istället, Phelix. 
"We're just friends", konstaterade jag efter ett tag. Kärleksparet tittade på varandra och sedan tillbaka till mig med ett fördärvat ansiktruttryck. 
"Oh, it doesn't sounds like 'just friends' when I talk to Nialler.", retades krulltotten framför mig i sängen, och med det förstod jag att Niall måste ha berättat om oss till honom. Dum var jag inte att jag trodde att han sagt till Zayn, men vad skulle hända om de skulle råka komma fram till honom att hans lillasyster hade något på gång med hans bästavän. Jag lekte med tanken om att Finn skulle vara tillsammans med Michelle och kom ganska snabbt fram till att det skulle vara helt fel, därför så förstod jag i den stunden att detta absolut inte skulle fungera mellan mig och Niall. Jag behövde acceptera Zayns syn på saker & ting och detta var absolut ett av dem, jag kunde bara inte svika min bror nu efter allt han gjort för mig. 
"Believe me, just friends.", sade jag hårt och rättvist. Även om tiden jag och irläningen haft tillsammmans varit underbar så kunde vi verkligen inte bli något annat än vänner, något jag tvivlade på att Niall hade insett ännu och kanske till och med trott att det fanns en möjlighet för oss att bli ett par snart, men jag hoppades inte på det. "You two by the way, looks great together.", log jag svagt innan jag reste mig upp hastigt. Jag behövde få prata med Niall.

Jaha, hur kommer det gå tror ni? hade ni någonsin några aningar om att Michelle och Harry skulle bli ett par? och vad tror ni kommer hända med Niall och Alexia? haha nu kmr jag dock göra vissa besvikna, men men. Ni får ta det med en nypa salt, haha!
 
Hoppas ni haft en bra start på denna vecka. Kram & Kommentera sötisar!

back for you, chapter 31 - summer holiday

6
Tidigare;
"This is our family, Alexia.", konstaterade Zayn glatt medans han lade en trygg arm på mina axlar. Kvinnan med de svarta håret reste sig snabbt upp och sprang enkelt fram till mig medans hennes armar virades kring hela mig. Hade det varit i en annorlunda situation så hade jag tyckt att detta var konstigt, jag praktiskt taget kramade en främling, men nu kändes det så underbart på något sätt. Min biologiska mamma höll mig i sin famn och jag kunde verkligen inte må bättre. 
"Alexia, is it really you?", den gråtande kvinnan framför mig flyttade bak sitt huvud så våra ögon kunde mötas, det var i den stunden allt föll ihop för mig. Mina tårar kunde inte hållas borta och det var farligt hur mycket jag kände igen mig i denna människa till utseendet. För första gången i hela mitt liv som en medvetande individ så kunde jag äntligen känna att jag var hemma. 

♥ Alexia's Perspektiv ♥ 
Dagarna gick fortare än väntat och bortsett från studenten - som dessutom blev väldigt lyckad - var nu över. Sommarlovet hade börjat väldigt bra och eftersom Trisha, Yaser, Safaa, Doniya & Waliyha var i stan så hade mina dagar mest tillbringats med dom. Jag kände mig som en i familjen direkt när jag kom innanför Zayns vardagsrumsdörr första dagen vi träffats så efter den stunden hade allt bara rullat på. Doniya hade även berättat att hon alltid trott att jag fanns där någonstans, likväl som resten av medlemmarna i familjen. Mitt utseende var mycket likt min äldsta systers och även de andra syskonen. Jag mådde på riktigt bra i dessa människors närhet även om jag på någotvis kände att jag svek min "andra" familj, om jag sade så. 
Sista engelskauppgiften fick vi lämna in utan att riktigt bearbetat det hela, den var klar sedan tidigare då det bara var några ynka sidor kvar som jag såg att min partner redan hade fixat. Vi hade med andra ord inte sagt ett ord till varandra och jag hade knappt sett honom heller men lika bra var väl det då det bara skulle skapa problem med Niall. Han och jag dejtade inte riktigt, eller gjorde vi? jag visste inte själv och det hela var förvirrande. Jag gillade den glada irlänningen så otroligt mycket men samtidigt så kändes det fel på samma gång. Vi skrattade, pratade djupt, kramades och hade det allmänt bra tillsammans. Men jag kunde inte undgå tanken att jag hade det precis lika bra tillsammans med Phelix, kanske till och med bättre. Jag gillade ju den killen verkligen och det hade jag gjort omedvetet i flera veckor nu, men Niall var så spännande och framförallt förvånansvärt gullig så det var svårt att säga ifrån när det kom till honom. Zayn däremot visste ingenting om våra små träffar och det ville vi hålla hemligt ett tag till då min bror strängt förbjudit killarna i bandet att komma nära mig på det sättet. Det kändes rätt att testa hans gränser men samtidigt så ville jag inte svika honom, han hade gjort så obeskrivligt mycket för mig den senaste månaden och det sista jag ville göra var att förlora honom igen. Bilder cirkulerade dock runt på de sociala medierna på mig och Niall, en bild senast igår hittades på oss gående bredvid varandra i det fina sommarvädret och det var vid dessa tillfällen som jag var tacksam över att Zayn inte alls var så insatt i Twitter som vissa kanske trodde. Adrian? han försvann spårlöst, ingen hade sett honom och ärligt talat så var sista veckan kaos utan honom. Fotbollslaget föll ihop men lyckades vinna sista seriematchen ändå, grabbarna i laget var vilse och borta. Man märkte hur de sökte efter sin "ledare" samtidigt som de flesta faktiskt såg ut att njuta lite - i full förståelse. Inte hade jag orkat lunka mig efter en enda person i flera år endast för att fjäska, nja.. Jag gjorde mycket för att bli populär men att slicka röv hade aldrig varit min grej. För tillfället låg jag nerbäddad i min varma säng hemma i huset. Jade hade under flera omständigheter kommit inklampande över sin ångest till att hon inte fått sommarjobbet hon sökt och det enda jag hade gjort denna morgon var att titta på teven, trots att solen skinit som aldrig förr. Dock började den gula vännen gå ner på himlen för att ersättas av moln och kväll, men inte skadade det. Faktum var att jag tänkt att dra ut på en springtur längs den tysta stranden några kilometer bortanför vårat hus, jag skulle bara ha orken till att kliva upp ur den ovanligt bekväma sängen.
 
En halvtimme senare stod jag på mina fötter som knappt lämnat rummet denna dag, därför fanns det ingen tvekan om att träningskläderna åkte på. Jag drog i min hästsvans en sista gång innan jag trevade mig ut ur rummet med de rosa Nike-skorna i handen. Jag lät topplistan gå i mina lurar, snörade på mig skorna och gick sedan ut i det härligt svalna sommarvädret. Himlen mörknade och solen började klarligen gå i moln. För stunden så njöt jag av varenda sekund ute, det fanns verkligen bara jag och musiken nu så jag lät mina ben bara sköta sig själva och springa som aldrig förr tills jag slutligen kom fram till mittpunkten - stranden. 
Jag såg ut mot det stillsamma vattnet, satte mig försiktigt ner i sanden och lät mina fingrar röra vid de sträva småstenarna. Medan låtar ändrades hela tiden i öronen så kunde jag ändå inte undgå att tänka, kanske lite för mycket till och med. På detta ställe hade jag inte bara gått för att rensa tankarna utan jag hade även delat så många minnen med Michelle och inte minst Adrian här, det kändes otroligt jobbigt att inte ha fått sett honom eller säga ett sista hej då innan han bara försvann, men samtidigt så kanske det var bäst ändå med tanke på allt som hänt. Han kunde såra mig, skrika på mig och slå mig hur mycket som helst men innerst inne så skulle jag alltid älska honom. Det lät hemskt men jag visste hur bra han kunde vara, jag hade sett en sida hos honom som han endast visade när vi var ensamma och det var den sidan jag föll för om och om igen. Det var dock förflutet och jag skulle aldrig förlåta honom för misstagen han gjort, men han kommer alltid vara min första kärlek hur mycket jag än ville förneka det för mig själv i början. Faktum var att ibland kunde jag till och med känna att jag saknade honom, men kände han någonsin lika dant? Var det ens möjligt eller var allt bara en lek för honom? Det var så mycket frågor i mitt huvud som bara ville få svar.
 
Tiden hade jag inte alls så mycket koll på men eftersom jag varit i mina egna tankar och släppt ut de flesta känslorna så var det dags att bege sig hemåt. Hem till trygga huset, in till sängen igen. Benen joggade åt rätt riktning och var det inte för lamporna som lyste så hade jag förmodligen inte alls sett mycket av vägen. Plötsligt stannade jag upp, några meter ifrån en kille. Jag såg länge på honom medan han blossade sin cigarett, efter ett tag så tittade även han mot mitt håll och det var först då som jag var säker. En obehaglig stöt sköt sig igenom hela min kropp och tankarna om vad som hände sist vi sågs ensamma kom ikapp mig.
"Alex?", rösten kändes bekant och mina fötter gick försiktigt framåt. Ju närmare jag kom ju bättre såg jag att det var han. Med sitt bruna hår som var täckt med hans jackluva och den där alldeles egna speciella klädstilen. 
"Hi Adrian", mumlade jag och såg ner mot backen. Han kom närmare och det var när han stog centimeter ifrån mig som jag mötte hans ögon, dedär fina ögonen jag drunknade i varje gång. Denna gång var inte som sist, i dessa valpögon kunde jag se sorg och tårar.
"Listen I'm so deeply sorry about everything bad I've ever done to you and I can never forgive myself for how much I have hurt you.", jag sade ingenting utan jag lyssnade bara på vad han hade att säga då jag tydligt kunde se att min föredetta pojkvän inte pratat till punkt. "I've moved away as well. I thought it would be best to not saying anything to someone because I didn't want to do it like a big deal, you know. I'm here in town for pick up my last stuff and I'll probably be gone for a long time.", jag var mållös och tagen. Det var inte alls många gånger han berättade saker för mig så detta kom verkligen som en överraskning. 
"Where are you living?", frågade jag nyfiket och drog några hårstrån bakom örat. Han flinade svagt och drog handen genom håret - precis som vanligt.
"In the U.S with my dad, I moved to him, I met a girl who also changed my life there.. But you know what?", han tog en paus mellan sina tunga andningar och fortsatte snabbt därefter. "I have missed you every time since the day I let you go from me.", hans ord gjorde mig rörd och när han sedan nämnde tjejen så kunde jag ändå inte låta bli att bli lite svartsjuk ändå, även om jag inte hade rätt till det.
"You met a girl? Are you together or something?", trots att jag gjorde mitt bästa för att inte låta sotis så kände jag själv hur desperat jag lät där.
"Kind of.. I guess. She helped me with so much under a short time, we came each other closer than you and I never were and everything feels so good.. You know my feeling?, jag log åt tanken och tänkte direkt på en enda person. Människan som av en ren slump kommit mig så nära och blivit en stor del av mig, Phelix.
"I'm happy for you, Adrian. Like always.", konstaterade jag ärligt, för jag kunde utan att ljuga erkänna att det var nog bra att han flyttade ändå. Det fick bli en slags omstart ifrån honom och det behövde han. Dessutom så visste jag att han saknade sin pappa förut, även om han aldrig riktigt velat erkänna det rakt ut.
"I probably gotta go now but I'm glad to see you, I was going to you anyway to say sorry for everything but now it doesn't needs. Take care, okay? Say hi to everyone if you see them and good luck with Phelix, alright?", han lade sina varma armar om mig en sista gång och vi båda visste att detta betydde hejdå föralltid. Jag tänkte på det han sade med Phelix, han hade varit emot oss så länge och han hade någonsin varit såhär snäll, denhär tjejen måste verkligen vara något speciellt när hon lyckats ändra Adrian till något bättre. Till och med hans språk hade ju förbättras. "Oh by the way, I remembered I never told you how pretty you were.", han pussade mig på huvudet en sista gång innan vi släppte varandras famn i varsitt leende. Var detta verkligen killen jag varit tillsammans med för bara några veckor sedan? 
"You too, handsome. Take care of you, okay?", sade jag medans vi började gå åt motsatta håll. Han nickade på huvudet och ropade ett hejdå innan han därefter vände på ryggen. Jag däremot var otroligt lycklig över att jag stötte på honom här och fick svar på många av mina frågor i varje fall.
------------------
iPadskrivet kapitel! Tusan vad vädret är underbart ute, här inne tänker jag då inte ligga längre eller! 
 
Detta kapitel tyckte jag behövde komma. Ett litet mellankapitel med lite sammanfattning över allt och även delen med Adrian, dom slutade som vänner och han hade verkligen förändras. Hiss/diss?
 
Kommentera vad ni vill ska hända härnäst!

back for you, chapter 30 - it's time

8
Tidigare;
"Oh, sorry. Wrong door!", ursäktade jag mig medans jag snabbare än snabbast vände på klackarna och sprang ner för trapporna, utan att höra ens ett ord ifrån den blonda tjejen som stod halvnaken i killen mitt hjärta bankade ett extra slag för's lägenhet och gud vet vad som hade hänt innanför där. Med ilskna och stora steg klev jag snabbt ut ur en av Londons populäraste ställen bland ungdomar. Hur kunde jag vara så dum att jag trodde att vi hade något? jag skulle just till att ringa efter skjuts av pappa eftersom jag visste att han snart skulle sluta sitt jobb som jag märkte en annan sak. På min skärm stod det att ett nytt meddelande var inkommet och absolut inte från vem som helst, det var Niall's namn som befann sig på displayen.

♥ Alexia's Perspektiv ♥ 
Mitt finger drogs tvärs över skärmen för att läsa hela smset och det hade inte kunnat kommit lägre. Jag stirrade ner på min fula klädsel innan jag riktade tillbaka synen på min apparat i handen. Hans sms fick mig faktiskt att bli mycket gladare även om de mesta kändes värdelöst efter händelsen som nyss hände.
 
From: Niall Horan
Hello there sweetie. Zayn has a surprise for ya ! I will pick you up right now, ur home ? 'couse I will be at your place soon ;) :D 
 
Vad hade Zayn kunnat hittat på denna gång då? jag hoppades verkligen på att det kunde få mig att må bättre då dessa dagar verkligen varit hemska och stressiga. Jag knappade in ett sms till den glada irläningen om att jag alldeles snart skulle vara hemma så han bara kunde knacka på min dörr, för faktum var att Phelix inte alls bodde så långt ifrån mig egentligen, men om jag skulle hinna hem och göra mig i ordning till Niall hämtade upp mig så fanns det ingen tid för att bara stå kvar på stället, jag behövde jogga hemåt och helst utan pauser då jag såg ut som ett riktigt vrak. Nog med att Niall sett mig hemsk igår men detta var då egentligen värre eftersom det utkletade sminket fortfarande låg kvar vid mina ögon och outfiten var hemsk, nej det här gick verkligen inte alls. Jag började halvt springa från gata till gata när jag plötsligt hörde en tutning precis på sidan om mig, förskräckt hoppade jag till av rädsla och kollade irriterat på chauffören i den svarta bilen. Det arga ansiktet försvann dock direkt när jag genast såg vem som befann sig bakom ratten. Han hade vevat ner rutan samtidigt som ett stort leende var fastklistrat på hand rosa perfekta läppar. Det kunde ju inte hjälpas att hans lycka smittade av sig även på mig.
"I was on my way to you and just got you here. What are you doing, taking a jog?", skrattade han frågande medans han snabbt hejdade sig själv och nickade med huvudet åt sidan av honom att jag skulle förstå att jag kunde hoppa in i bilen. Tacka gud för det då jag egentligen inte alls hade gillat denna korta 'springtur' bland de olika kvarteren. Jag sprang framför bilen för att därefter sätta mig i sätet bredvid Niall. 
"Very funny. Can you at least take me home so I'm not going to look like this?", mina händer gjorde en gest ner mot min tjocktröja samt tightsen och killen bredvid mig föll ut i ett roat skratt. 
"Whatever you want, madame!", han körde mot riktningen hemåt och tack vare bilen så var vi framme vid mitt hus inom åtta minuter och under tiden vi hade åkt så hade jag försökt listat ut vad min bror kunnat gjort för överraskning. Blondinen däremot hade hållt en låg profil för att inte avslöja sig själv och jag tyckte faktiskt att det var ytterst intressant att se hur dålig han var på att ljuga och hålla hemligheter.
Väl på gården så parkerade han utanför och stannade det brummande fordonet innan han tittade intensivt på mig. En rodnad spred sig över mina kinder när ett leende placerades på de där väldigt attraktiva läpparna.
"I haven't told you this but I have to tell you that you're pretty as hell right now.", konstigt nog så lät han så övertalande, så allvarlig. Mina mungipor gled ner mot hakan så munnen bildades till en halvmåne innan jag svarade på hans yttrande. 
"Thanks, I guess. You too.", flinade jag lite lätt innan jag öppnade dörren. "You want to come in?", till en början så rynkade han bara pannan men efter ett tag så lättade hans ansikte upp en aning. 
"Well, I guess it can take time for you to do your makeup and all that girl-stuff, so why not?", han öppnade dörren på motsatta sidan och klev ur. Tillsammans gick vi in mot huset där konstigt nog varken Jade eller pappa var hemma än då dörren fortfarande var låst. Jag ryckte bara på axlarna åt det, låste upp låset och hade Niall efter mig hack i häl. 
"What a nice place.", konstaterade han blygt när jag sett hur han tittat sig omkring ett tag. Med en axelryckning så suckade jag och förde oss vidare in mot mitt rum. Det var ju Juliette som rustat om allting till de hus som åstadkommits idag.
 
Utan att titta på klockan så kunde jag efter trettio minuter - ungefär - kalla mig själv för färdig. Niall hade lydigt och lugnt utan några som helst klagomål, suttit helt stilla på min säng och pillrat med sin telefon medans jag tvättat bort mitt smink, fixat på lite nytt och plattat till håret. Det hela gick som vanligt bra bortsett ifrån det faktum att Niall nog inte insett sig själv att tittat på mig då han gång på gång kommit på sig själv och bara skakat på huvudet sådär snabbt. 
"You ready to go?", frågade han efter ett tag medans jag tog ledningen ut ur mitt rum. Pappa hade gjort en liten fin entré samtidigt som han kommit hem genom att snubbla på mattan i hallen så killen bredvid mig fick ett gott skratt, dock inte så långvarigt då han kommit på sig själv att skratta. Därefter presenterade den äldre mannen sig för Mark som för den delen också verkade tycka om Niall bra, även om far min mycket väl visste vem denna superstjärna var.
"Sure, I bet you're not gonna tell me what's going on, are you?", det var först när han finurligt skakade på huvudet för säkert tjugonde gången under denna tid vi umgåts idag och det fanns absolut ingen anledning till att fortsätta att fråga på det sättet. Vi sade hej då till den enda familjemedlemmen som var hemma, min pappa, innan vi begav oss ut mot Nialls stora svarta bil. Solen sken fortfarande även om klockan var omkring sex på kvällen och London var faktiskt ovanligt fin en junikväll som denna. Vi satte oss i bilen samtidigt som jag lutade mig tillbaka i passagerarsätet för att istället bara njuta av stunden. Waves av Mr.Probz spelades på radion och jag kunde inte undgå att småle lite då jag hörde Nialls vackra stämma fylla bilen med glädje ur hans röst. 
 
"We're here.", han nickade mot huset vi var utanför och knäppte av mig mitt bälte. Jag förvånades över att han varken spände av sig sitt eller stängde av bilen. 
"Aren't you going with me?", frågade jag oroligt. Niall skrattade roat och skakade på huvudet. 
"Sorry love, not this time.", han blinkade flirtigt med ena ögat och nickade försäkrande mot huset jag varit i flera gånger. Okända bilar syntes utanför huset som jag aldrig sett förr och det var först nu som nervositeten kom på riktigt. "It's time for you to go in there and be happy for a while, okay?", jag nickade åt hans plan, även om jag inte riktigt gillade den till hundra procent. Jag hukade mig fram till honom och gav honom en enkel kindpuss innan jag hoppade ur det väldigt stora fordonet och såg bilen åka iväg långt ifrån mig, med Niall med sig. Jag tog ett sista andetag innan jag for rakt över tomten för att gå in till stället jag nästan var lite rädd för att komma till för tillfället. Väl uppe på trappan knackade jag hårt på dörren, jag kunde höra röster inifrån och fortsteg som närmade sig dörren. Som jag förstod så var det Zayn som kommit, han drog in mig i en varm och säker kram innan han ledde mig in. Han hälsade mig även välkommen och att han hade någon, eller rättaresagt - några - som han ville att jag skulle träffa. Det var då jag kunde pussla ihop vissa bitar, i varje fall bilarna utanför. Var det möjligt att min biologiska familj befann sig här? jag släppte ner min handväska på golvet och trampade av mig de vita conversen för att sedan följa med min bror in till vardagsrummet där jag mycket väl kunde höra att skratten kom ifrån. 
"I want you to meet some people I do know loves you as much as I do.", mumlade han i mitt öra när han sedan öppnade vardagsrumsdörren och flera okända ansikten riktades mot mig. Jag instuderade länge den äldre damen med de väldigt mörka håret som hade handen på sin mun, mannen hon hade bredvid sig satt också bara och stirrade. De tre tjejerna som satt på soffan tillsammans med Perrie viskade smått till varandra, i varje fall de lite mindre tjejerna, den äldsta av dem gjorde precis som paret i fotöljerna - tittade. Det hela kändes väldigt stelt men på samma gång så gillade jag det, det var en härlig tystnad på något sätt. 
"This is our family, Alexia.", konstaterade Zayn glatt medans han lade en trygg arm på mina axlar. Kvinnan med de svarta håret reste sig snabbt upp och sprang enkelt fram till mig medans hennes armar virades kring hela mig. Hade det varit i en annorlunda situation så hade jag tyckt att detta var konstigt, jag praktiskt taget kramade en främling, men nu kändes det så underbart på något sätt. Min biologiska mamma höll mig i sin famn och jag kunde verkligen inte må bättre. 
"Alexia, is it really you?", den gråtande kvinnan framför mig flyttade bak sitt huvud så våra ögon kunde mötas, det var i den stunden allt föll ihop för mig. Mina tårar kunde inte hållas borta och det var farligt hur mycket jag kände igen mig i denna människa till utseendet. För första gången i hela mitt liv som en medvetande individ så kunde jag äntligen känna att jag var hemma. 

Ber om ursäkt för en sen del! Har varit fullt upp hela dagen och tyvärr så lär det bli väldigt stressigt de senaste veckorna då det är prov nästan hela veckorna nu under de sista veckorna. Vi ska ha en stor mässa där vi representerar företagen vi praktiserat hos så det är väääldigt mycket just nu! 
Ni kanske får räkna med korta och stressiga delar framöver, men jag gör mitt bästa och det vill jag att ni ska veta!
 
Kommentera gärna. Nu har Alexia äntligen träffat sin familj! Var reaktionerna som ni tänkt er? dela med er av era åsikter!

back for you, chapter 29 - forever her brother

8
Tidigare;
"I came here for an explanation. And now I got it.", sade jag, nästan lite väl tacksamt. Jag gick in med inställningen att jag inte alls skulle utbryta några känslor, vilket gick sådär. Långsamt kände jag tårar som steg i mina ögon samtidigt som ilska flödade upp. "I can't forgive you for what you did to me and everyone else.", hon nickade förstående samtidigt som dedär svarta i hennes ögon fanns där, långt inne. Hon var inte god någonstans.
"I love you, Alexia"
"It's too late to say that. Goodbye, Juliette. Please leave me alone after this, don't contact me or search after me, I'm not by your side anymore - never.", med det vände jag ryggen och lade benen på ryggen för att sedan halvt jogga ut ur huset, in i en varm bil bredvid Niall. 

♥ Alexia's Perspektiv ♥ (nästa dag; tisdag)
Idag var en dag då jag verkligen inte orkade gå i skolan. Det började närma sig sommarlov och alla var uppspelta, men jag kände att idag var en dag då jag helst skippade alla filmer och föredrog sängen hellre - helst alla dagar men idag var det speciellt. Jag ville inte se Adrian, inte någon. Efter träffen med Juliette igår så var jag trött och orolig, vad skulle hända härnäst? mina tankar for över Niall, när han igår hade frågat om vi skulle hitta på någonting i helgen så hade mitt svar blivit ett snabbt ja, utan att ens riktigt tänka klart. Men nu i efterhand så tvivlade jag på det. Mina känslor för Phelix hade inte riktigt försvunnit och bara jag tänkte på honom så blev hela jag varm och trygg, hans leende var något extra och jag saknade verkligen honom. Så fort klockan ringt vid sju imorse så hade jag bara stängt av larmet och somnat om, vilket jag inte ångrade då sömnen var välbehövd. Klockan var lite mer än tre på eftermiddagen och jag var fortfarande ensam hemma, helt ensam. Jag sneglade på tavlan på mitt nattygsbord och synade bilden på mig och Finn. Vi hade inte pratat i evigheter och jag hade inte modet till mig att fråga honom om han var arg på mig. Jag grabbade tag i bilden och granskade den noga. Vi var inte alls gamla på den bilden, faktum var att bror min var nyfödd medans jag låg och pussade på honom i hans spjälsäng, jag kom ihåg den dagen så väl. Alla var så lyckliga, till och med jag. 
 
Hela jag ryckte till av att det knackade på min dörr. Yrvaket tittade jag upp mot det vita föremålet medans jag såg handtaget sakta men säkert drogs neråt.
"Alexia?", Finn tittade nyfiket på mig med sina underbart vackra ögon samtidigt som de var fyllda med ånger och ängslighet. "Have you laid here all day?", frågade han medans han kliade sig nervöst i nacken. Mitt leende ökade långsamt, jag hade saknat denna kille så länge och äntligen tog han sin tid till att prata med mig.
"Yup.", konstaterade jag och gav efter en axelryckning. "And I will lay here all day too obviously.", jag suckade och tittade ner mot mina fötter som åkt utanför det varma täcket i sömnen. 
"Good, you know what day it is, huh?", han log varmt i samma ögonblick som han drog av sig sin hoodie där även t-shirten följde med. Utan tvekan så flyttade jag min rumpa så min älskade lillebror skulle få plats bredvid mig, självklart hade jag inte glömt våra tisdagar som endast bestod av massor med egentid och prat. 
"Of course I do.", sade jag och klappade med handen på platsen bredvid mig. Han röck åt sig en del av täcket samtidigt som han lade sitt huvud på min axel. "I have missed this, lil brother, I have missed you.", han tittade upp mot mig och nickade försiktigt på huvudet.
"It have been so much to think about lately, but I've realized that I need you in my life to be whole. Even though you've Zayn now you will always be my sister.", hans tonläge lät läskigt seriöst och jag skulle ljuga om jag sade att hans ord inte sårade mig lite, det var faktiskt lite föroläpmande att han någonsin kunde tro något sådant om mig, att jag skulle tycka mindre om honom bara för jag fått reda på att jag har en till familj.
"Don't ever say that again, you dumbass. You are one of the most important persons in the world for me and you will always be that.", jag slog till honom löst på huvudet och tittade allvarligt ner på honom i samma ögonblick som han vände huvudet upp mot mig med ett leende. 
"I'm glad to hear that.", kontrade han med medans han tog fram sin telefon. "Speaking of feelings.. Me and Sofie are in our first real argument right now and I have no idea what to do.", muttrade han innan jag noggrant kunde tyda hur en tår föll ner från hans sköra kind. 
"What? oh damn, I'm really sucks at advice people what to do, but the best thing you at least can do is speak to her, that's the best after all.", föreslog jag och försökte låta så trovärdig som möjligt. Egentligen visste jag ingenting om kärlek då Adrian tydligt visat att det vi hade aldrig ens var äkta. Dessutom så pratade vi aldrig riktigt djupt om oss själv så tänkte jag efterså var det inte alls så värst mycket jag kunde om honom i grunden.
"Yeah, you're probably right.", muttrade han och drog sådär fundersamt bak håret med hjälp av handen. "What about you? are things okay between you and Adde now or?", att Finn aldrig tyckt om Adrian var ett faktum, men eftersom han nu valde att prata om honom så antog jag att han gjorde det för min skull, om de nu var till en fördel eller inte.
"We're done. I can't be together with someone who hurt me as much as he does everytime we are fighting.", bekräftade jag suckande och tänkte tillbaka på gårdagen då allt egentligen hände. Så snabbt och så intensivt. Denna dagen hemma var förmodligen det bästa jag kunnat göra nu med tanke på omständigheterna. Mina tankar for över Phelix, vårat grupparbete och framförallt oss. Jag behövde honom, jag ville vara med honom och det var med den pojken jag mådde så otroligt bra tillsammans med. En djup suck föll ur min mun vilket självklart min bror bredvid mig lade märke till då rynkor bildades i hans panna. Han skulle just till att säga något då jag bara ruskade på huvudet åt hans oro och öppnade min egen mun istället. "It's a boy who's actually the one who always see me, notice me and take care of me no matter what, but I'm pretty sure we're done aswell right now.", sade jag och syftade naturligtvis på Phelix.
"Why? you seems to already have give up, Alexia, that's not really the girl I know.", konstaterade han tröttsamt. Det var ju i och för sig sant, det var sällan jag gav upp om saker jag brunnit för, men varför kändes allt så meningslöst i just denna situation? det var möjligt att det var omständigheterna som förklarade det mesta då vi praktiskt taget kysstes mitt framför alla - och jag njöt under den till och med. Det var fel av mig att känna lycka i den pussen men olyckligtvis så var det ingenting jag kunde styra. 
"What would you do, Finn?", frågade jag och denna gång var det min tur att luta mitt huvud mot hans axel. Utan att säga någonting alls så lade han en beskyddande broderlig arm kring mig och pussade mig på pannan. Nog för att han var sexton år så märktes det att han vuxit upp med flickor och lärt sig det mesta av hur en riktig goskille skulle vara. Han var så otroligt mogen för sin ålder och det gladde mig att han hellre tillbringade tid med mig än att festa, vilket hade hänt ett antal gånger. Jag log åt tanken då det oftast var jag som dissade honom för fester, men jag visste även att han inte tog åt sig av det. 
"I would do the same as you told me for about ten minutes ago", skrattade han löst och drog bak en hårslinga bakom mitt öra som kommit ivägen för mitt ansikte. "Talk to him, of course.", mitt flin ökade och min hand slog till honom löst på armen. 
"Yeah, sure.", muttrade jag dystert och var inte riktigt enig om hans, eller rättaresagt mitt eget tips. Han reste sig hastigt upp ur sängen och tittade på mig.
"I have an idea!", yttrade han medans han slog sina två händer ihop så en smäll bildades. "You will talk to him, right now and I will talk to Sofie directly. Okay? That's a win win", föreslog han och röck till sig sina tröjor som låt utspridda på golvet. Det tog ett tag för mig att fundera men när jag sedan hörde min egen mun säga okej så fanns det ingen återvändo. Jag reste mig upp ur sängen, grabbade tag i mina tights och en tjock hoodie som jag antog var Zayns, och började göra mig redo. Till sist var vi båda klara och redo att ta oss till slutpunkten. Även om mitt hår såg ut som ett fågelbo och att sminket satt kvar sen igår så kunde jag inte bry mig mindre, det var Phelix jag skulle till, inte Adrian.
 
Med raska steg gick jag igenom den breda tunneln och var direkt framme vid de olika slags lägenheterna. Jag hade varit här så många gånger men eftersom jag personligen var så otroligt dålig på geografi över huvud taget så kunde jag inte riktigt minnas vilken av lägenheterna som var just Phelix. Jag övervägde att göra på det lättaste sättet - gå innanför dörrarna och läsa namnen som stod på tavlan precis innanför. Jag hade tur, endast efter två hus så hittade jag rätt och fann äntligen namnet jag sökte efter. Med iver och otålighet så valde jag att för en gångs skull ta trapporna istället för hissen och lika bra gick ju det eftersom han bara bodde på tredje våningen. Ett uppsluket läte togs ur mina lungor innan jag efter flera sekunder tog modet till mig att knacka på dörren. Sekunderna gick och efter något som kändes som en evighet så kunde jag äntligen höra fotsteg innifrån. Handtaget drogs neråt men direkt när jag skulle till att säga något så blev jag stumm, det var absolut inte killen jag sökte som stog bakom tröskeln och det var verkligen inte en kille heller. Tjejen, som både var otroligt vacker och såg underbart snäll ut bara stod där, med endast Phelix en tjocktröja på sig och såg allmänt glad ut. 
"Hello.", sade hon glatt, som om hon kände sig som hemma. Anlednigen till att han också varit underlig kanske inte alls berodde på kyssen, det kanske i själva verket var så att det funnits en annan hela tiden. Tanken gjorde mig både rädd och förkrossad, bara jag inte förstörde något mellan dom nu.
"Oh, sorry. Wrong door!", ursäktade jag mig medans jag snabbare än snabbast vände på klackarna och sprang ner för trapporna, utan att höra ens ett ord ifrån den blonda tjejen som stod halvnaken i killen mitt hjärta bankade ett extra slag för's lägenhet och gud vet vad som hade hänt innanför där. Med ilskna och stora steg klev jag snabbt ut ur en av Londons populäraste ställen bland ungdomar. Hur kunde jag vara så dum att jag trodde att vi hade något? jag skulle just till att ringa efter skjuts av pappa eftersom jag visste att han snart skulle sluta sitt jobb som jag märkte en annan sak. På min skärm stod det att ett nytt meddelande var inkommet och absolut inte från vem som helst, det var Niall's namn som befann sig på displayen.

Oj, oj! Dramatiime ;) Eller vad tror ni? 
Fick väääldigt mycket åsikter om vem av Phelix och Niall som Alexia ska dejta, vill tilldela att jag har faktiskt haft planer länge på det som ska hända, så nu kommer (vissa) nog bli besvikna på mig då dom starkt shippar henne med en av killarna, men men.. Ni får helt enkelt vänta och se vad som kommer att hända, vem vet, kanske dejtar hon båda två? ;) 
 
Tusen tack för era varma och fina kommentarer, ni är bäääst!<3

back for you, chapter 28 - meet a psycho

15
Tidigare;
"I'm so sorry, I thought Zayn had told you!", hon tittade på Alexia som bara skakade på huvudet innan hon sedan lade på ett leende på hennes läppar. Eftersom jag visste de mesta hon hade gått igenom då Zayn hade berättat det för oss, så kunde jag se att hennes lycka inte nådde ända upp - med full förståelse. Ärligt talat så beundrades jag över Alex styrka att inte bryta ihop, jag skulle då aldrig klarat av allt hon gått igenom. En smäll i dörren hördes och med det så förstod vi alla vem som kommit hem. Mannen, myten, legenden; Zayn Malik.
Perrie rusade ut ur vardagsrummet och var snabb med att slänga sig i sin mans armar medans jag blev ensam i rummet med denne 'man's syster. Det dröjde dock inte länge förrän jag blev helt ensam i det stora vardagsrummet då mitt enda sällskap kvar också försvann ut till killen i hallen.
När kramkalaset var över kom alla tre tillbaka och slog sig ner bredvid mig i soffan. Klockan var ändå inte så väldigt sent på kvällen men eftersom Zayn såg väldans trött ut så antog jag att det inte var läge för en omgång TVspel just nu..

 ♥ Alexia's Perspektiv ♥ 
Tiden gick snabbare än jag kunnat ana och tack vare det perfekta sällskapet så hade den ilande smärtan i min kind dämpat sig lite. Det var först när jag gäspade första gången på hela dagen som jag insåg hur mycket klockan var. Halv elva visade de svarta visarna på Zayn och Perrie's vardagsrumsvägg och om jag skulle hinna med det jag tänkt att göra innan jag for raka vägen hem så var det ingen tvekan om att jag skulle säga hej då till kärleksparet plus Niall - som faktiskt visat en helt annan sida av sig själv idag. Idag fick jag se den allvarliga, men samtidigt lugna killen istället för en tokglad irlänning som skrattade åt allting i princip. Jag reste mig upp och märkte då hur den blonda - väldigt snygga - killen bredvid mig följde mitt exempel medans han stirrade rakt in i mina ögon. Utan att hjälpa det så kände jag hur mina kinder svagt bytte nyans och blev förmodligen röda vid dethär laget. 
"Let me drive you home, Alexia.", log han ärligt medans han tittade på mig med sina alldeles för varma, blåa ögon. På något konstigt sett så gick det en trygg våg genom hela mig som bara fick mig att vilja skrika ja rakt ut, men till svar så blev det endast en klen nickning. "Zerrie", som jag lärt mig att dom tillsammans hette, följde oss ut till dörren där det sedan blev massor med kramkalas, vilket fick även mig att känna mig lycklig för en sekund. Med endast en tjol och t-shirt så gick jag ut från huset med Niall hack i häl, han hade dock lite bättre kläder på sig för det nuvarande vädret. Det var kyligt och rått ute en Junikväll som denna. Åh Juni, bara en vecka kvar i skolan innan sommarlov och jag hade intalat mig själv att hålla ut. De senaste veckorna hade gått ovanligt fort och eftersom vi för det mestadels var klara med våra uppgifter så gick tiden till att titta på massor av filmer, vilket enligt mig kanske bara var onödigt - men skönt. Engelskan däremot gick det lite sämre med, visst jag och Phelix var snart klara med våran uppsats och det syntes väl att vi kommit varandra närmare än första gången vi skrev i boken, men samtidigt så kändes det hela jobbigt. Vi hade inte pratat med varandra på flera dagar när vi vanligtvis åtminstonde smsade varje dag, det kändes så tomt på något sätt.
"How are you doing?", frågade Niall när vi slutligen satte oss i hans svarta bil. Jag vred huvudet åt hans håll och riktade pekfingret åt min blåslagna kind. 
"Apart from my cheek, I think I'm doing well, thank you.", log jag artigt medans min blicken visades att sitta kvar på Niall. Hans isblåa ögon gjorde hela mig varm och jag kunde inte låta bli att titta på honom, han var inte bara ödmjuk och rolig, han var otroligt vacker på samma gång - precis som Phelix. 
"You think?", ifrågasatte killen bredvid mig medans han satte igång startmotorn och backade ut på gatan. Jag bet mig svagt i läppen och tog ett djupt andetag.
"I don't want you to take me home.", han tittade oroligt på mig och växlade blicken mellan mig och vägen. "I want to meet Juliette a last time.", konstaterade jag och Niall's ögon blev dubbelt så stora än vad de redan var. Han bet sig nervöst på naglarna och rynkade på pannan. 
"Is it really a good idea? I mean.. She's a psychopat.", sade han, nästan lite förskräckt. Men hade jag levt med henne i hela mitt liv så skadade nog inte en extratimme med henne, det var ju inte så att jag skulle tillbringa mitt liv i hennes cell liggandes bredvid henne precis. 
"I'm not sure myself, but I have to do this, Niall.", jag tvivlade på att jag lät särskillt övertygande, men Niall var inte typen som sade nej till saker, i varje fall inte till mig då vi inte alls kände varandra så bra. Därför så nickade han bara och körde mot psykhemmet som också var som ett slags fängelse. Eftersom det enda som hade stått i tidningarna de senaste veckorna var om henne och allting så visste nog hela norra London om Juliette's lilla problem.
 
"I'll stay here.", konstaterade han när han körde upp på den mörka parkeringen. Osäkert tittade jag först ut och sedan på Niall vars ögon glänste som två stjärnor i den svarta natten. Jag suckade och skakade på huvudet. 
"I can take a cab home, you don't have to wait here.", yttrade jag med en menande blick. Eftersom jag numera vänt mig vid mörktet så kunde jag tyda ett leende på Nialls läppar.
"But I want to.", eftersom han redan sagt sitt så förstod jag att det inte var någon idé att säga emot. Jag tackade för det och öppnade sedan dörren. Direkt möttes jag av en kall vind som svepte förbi, mina ögon tilltalade Niall en sista gång medans jag hörde hur han viskade ett svagt 'lycka till'. Nervöst slog jag igen dörren och började gå emot ingången. Huset var varken stort eller nyrenoverat, därför skrämde det mig lite. Bara några få lampor lyste och det var ett typiskt hus som bara visades i skräckfilmer. Mina steg blev större & större så när jag väl gick igenom den enorma porten så möttes jag av en kvinnlig poliskvinna bakom receptionen som tittade vänligt på mig. 
"Hello dear, what can I do for you?", frågade hon när jag väl tagit stegen fram till henne. "Why is such a beautiful girl out here this time in the evening?", hennes gröna ögon stirrade på mig medans hon började klicka med datorn framför henne. 
"I am here for Juliette Andersen, do you know where she is?", hennes ögon spärrades upp och hennes mun blev ett 'o'. 
"You are Jade or Alexia? she has been waiting on you. She's in room 67 and please be careful.", jag nickade bara medans mitt minne försökte upprepa nummer 67 var och varannan sekund. Vad kvinnan menade med att jag skulle vara försiktig kunde jag ju förstå eftersom jag faktiskt sett med blotta ögonen hur min 'mamma' behandlat mig själv till ett exempel. Huset var fyllt med stirrande poliser som varken hejade eller ens sade något alls, det enda man fick var blickarna. 
När jag slutligen var framme vid dörren där min mamma skulle vara bakom så såg jag hur ett galler befann sig på sidan av den, på väggen. Gallret var tillräckligt stort för mig att kunna tyda att den väldigt fina damen innanför murarna var hon. Jag stod där bra länge innan hon ens lade märket till mig, när hon väl gjorde det så brast hon ut i ett lättat leende.
"I never thought you would come, honey.", sade hon lättat och sprang fram mot mig. Hon satte sina händer på varsin pinne för att sedan titta på mig med sina förlåtande hundögon. Men något jag själv kunde förstå var att denna människa inte var frisk, hon var inte ens värd att förlåta efter det hon faktiskt inte bara gjort emot mig, utan hela min biologiska familj, och den 'låtsas'-familjen också dessutom.
"Huh?", sade jag och lade armarna i kors. "I didn't do it for you if you think so.", fnös jag och drog en hårslinga bakom örat. "I want to know why. Why you stole me from a fucking family and why you have lied to dad, to Finn and to all our familymembers at all? how could you?", mina tårar var inte långt borta och jag såg hur kvinnan stirrade storögt på mig. 
"What have happened to your cheek?", frågade hon undrande. Mina ögon rundades och helt ärligt så var jag inte här för att få sympati från någon som egentligen inte ens brydde sig utan att hon egentligen endast ville byta ämne.
"Adrian happened. I didn't just lost you, I lost my boyfriend on the way and thank god for that.", sade jag mellan tänderna medans jag sedan höjde mina ögonbryn för att få höra hennes story, vilket jag faktiskt såg fram emot. Skulle jag kunna gå ut härifrån med svar på mina frågor eller skulle jag gå lika besviken ut som när jag kom in var frågan.
"I saw you when Trisha, like are your real mother's name, had you in her arms. You were so, so beautiful and I just couldn't stop looking at you. I decided to stay in Bradford a little bit longer than we first said. Then I saw you again in the store and everything went wrong, I just took you in your babysit and there it all started.", henens röst lät raspig, som om hon nästan ångrade sig lite svagt. 
"But how the hell could you hold me as a secret when everyone was searching for me?"
"It was easy, the police wasn't really engaged like they said they were. I just went to the Social Services and said I found you on the street and then the stupid girl behind the desk just registered you like one of my family. Everything was so good, no one had a clue what was going on.", hon såg ut att tänka mycket. Medans hon pratade så tittade jag oroligt runt omkring mig. Bakom varje hörn gömde sig en polis och bakom varje dörr var det en cell fullt av brottslingar av olika slag, det kändes väldigt obehagligt allting men samtidigt så behövde jag få detta överstökat. 
"I know Jade loves you, and so do Finn even though he doesn't show it, but I don't think I ever can love you again. Not after this. You have never really loved me basically.", jag visste att jag försvarade mina syskon, och det skulle jag alltid göra. Men jag var bara ärlig. Jag skulle aldrig kunna respektera Juliette för det hon gjort och när hon väl kom ut så skulle jag förmodligen redan ha min egen familj.
"So why are you here?", hon lutade huvudet mellan två springor samtidigt som hon försökte räcka ut sin hand, förmodligen för att få känna på min kind. Fort backade jag bakåt och skakade på huvudet. 
"I came here for an explanation. And now I got it.", sade jag, nästan lite väl tacksamt. Jag gick in med inställningen att jag inte alls skulle utbryta några känslor, vilket gick sådär. Långsamt kände jag tårar som steg i mina ögon samtidigt som ilska flödade upp. "I can't forgive you for what you did to me and everyone else.", hon nickade förstående samtidigt som dedär svarta i hennes ögon fanns där, långt inne. Hon var inte god någonstans.
"I love you, Alexia"
"It's too late to say that. Goodbye, Juliette. Please leave me alone after this, don't contact me or search after me, I'm not by your side anymore - never.", med det vände jag ryggen och lade benen på ryggen för att sedan halvt jogga ut ur huset, in i en varm bil bredvid Niall. 

Okej, Niall & Alexia eller Phelix & Alexia, vad tror ni och vad hoppas ni på??? 
 
Tuuusen tack för alla fina, underbara kommentarer på förra kapitlet, blev så otroligt glad! Ni är dom bästa som finns, är evigt tacksam för att ni läser min blogg och jag kan seriöst inte beskriva med ord hur lycklig jag är över att jag har er! Jag skriver för er nu, hörrni! <3

back for you, chapter 27 - trouble

11
Tidigare;
"Don't you date touch Alexia again. Do you get it?", skrek jag ilsket medans de två vakterna förde iväg mig som om jag skulle in i fängelset på en gång. Han himlade med ögonen medans han nickade bekräftat på huvudet samtidigt som han haltade bort på ett par ganska ostadiga ben. I efterhand kunde jag tycka att det var lite väl att ta i när jag slog honom, jag hade ju faktiskt aldrig någonsin slått någon med flit sådär tidigare, men detta var nästan nödvändigt. Människor, fans och fotografer var självfallet på plats för att ställa frågor men utan att svara på en ända fråga så gjorde jag det klart för dem att jag inte ville kommentera någonting genom att ge dom mitt mittersta finger, något som fick blixtrarna att blixtra ännu mer. Detta skulle nog ingen gilla och speciellt inte vårat team. Nu hade jag ställt till det ordentligt.

 ♥ Zayn's Perspektiv ♥ 
"What the hell were you thinking about out there, Zayn?", röt Paul medans hans blick skiftade mellan mig och vägen. Lite skam kände jag allt men jag var alldeles för självgod för att våga erkänna det rätt ut. Dessutom stod jag för vad jag gjort och jag kunde med hjärtat erkänna att den grabben förtjänade smällarna.
"Where are we going?", frågade jag när jag tydligt märkte att våran turnéledare och livvakt körde mot en helt annan riktning än var jag själv bodde. Han suckade tragiskt och kliade sig halvt i pannan. 
"When Perrie called me about this, I rang our team as well, they really wanted to talk to you.", med värkande knogar och tröttsinta ögon kunde jag inget annat än att släppa ut ännu en suckning. Teamet var garanterat argare än Paul var och jag visste verkligen att jag var i trubbel nu. 
 
Med livvakten hack i häl så gick jag in genom de två svängdörrarna och klev in i den igenkända studion som vi tillbringat så många timmar i. Dock var detta inte våran egen, utan det var här vårat management befann sig. Jag kollade bak på Paul som bara nickade på huvudet samtidigt som en såndär hård blick vilade kring hans stoneface. Vi gick och gick tills vi tillslut var framme vid slutpunkten. Med nervösa händer tröck jag ner handdaget och möttes av Magi, Theo och Rikard, huvudpersonerna som även bestämde det mesta över oss.
"Zayn, welcome in your little rebell", sade Rikard, väldigt ironiskt samtidigt som dom alla tre satt på sina vanliga platser. Jag brukade vanligtvis tycka om dessa människor, men ikväll var verkligen en dag som jag inte tyckte om någon alls förutom min familj och vänner. "I've heard you will be dad, congratulations!", fortsatte han med en lite mildare röst som faktiskt lät lite ärlig. 
"But as you understand, you can't keep it.", Maggi's konstaterande fick hela mig att bli stel. Jag tittade på Paul bredvid mig som även han såg förvånad ut. Jag bet ihop hårt och förstod att jag det inte var sån bra idé ifall jag började skrika på personerna som faktiskt kunde göra vad de ville med mig. 
"What do you mean?", frågade jag, med en svag röst. Detta barn var vårat och vi skulle behålla det, till vilket pris som helst. 
"What about the new tour, the fans and the boys? do you really think you can do all this if you have a baby around you? and what is it I'm hearing, do you have a new sister?", dom alla tre tittade förbryllat på mig och jag kunde verkligen inte förstå vad dom nydligen sagt. Jag var förkrossad inuti och jag ville helst bara ta ur orden ur mitt huvud. 
"We're really happy for your sake, Malik. It's just, a baby isn't the right thing at the moment, you know.", konstaterade Theo överlägset. "At least you have to behavde yourself outside. What do you even think the papz will write in the magazines tomorrow? and what will the fans say?", jag skulle just säga något jag sedan skulle ångra då mina tankar för tillfället var att hoppa av bandet, men till min räddning så kom Paul med ett par andra ord. 
"Wait a minute!", han rynkade på pannan och slog näven i bordet. "You can't force Perrie to take away the baby? are you totally stupid?", hans röst lät precis lika hård som när han pratat med mig, men jag var samtidigt väldigt glad över att ha någon på min sida under detta. 
"At least wait to share the news with the world, can you?", kompromissade Rikard till sig och gnuggade sig själv under hakan. Jag suckade och himlade med ögonen. Även om jag inte alls tänkt att berättat för världen ännu så irriterade det mig någolunda mycket över att teamet lade sig i så oerhört mycket, saker som inte ens berörde dem. "And now, you will get five minutes to tell us short what was happened out there."
Jag berättade kort om hur Alexia kommit hem till mig, hur blåslagen hon var samtidigt som jag såg hur hon led inombords av denna kille som sårat henne så mycket. Jag berättade hur jag bara inte kunde låta honom vinna och att han nu förhoppningsvis skulle låta henne vara. De tre cheferna inklusive Paul lyssnade noga på mig och när jag pratat till punkt så blev hela rummet tyst ett tag, tills Theo äntligen harklade på sig och nickade på huvudet. 
"Make sure it was the last time you hurt someone, okay? now go.", suckade han och de två runt omkring honom bara nickade bekräftat. Jag tackade för mig, tittade på Paul som bara log smått. Jag bad honom att skjutsa tillbaka mig till min egen bil för att jag äntligen kunde åka hem till min kära fru och förmodligen syster som också var där.
 
 ♥ Niall's Perspektiv ♥ 
Jag hade i studion tidigare idag redan bestämt med Zayn att jag senare ikväll skulle komma över till hans hus då vi skulle ta en turnering FIFA, men efter att jag sett bilderna på Twitter så blev svaret till det mer och mer självklarare. Vad tusan hade flugit i killen? jag suckade medans jag åkte förbi de olika husen tills jag slutligen visade mig framför Zerrie's hus. Den vita Range Rovern var inte parkerad på garageuppfarten och eftersom att jag visste att Perrie redan var hemma då jag kunde skymta hennes svarta bil genom fönstrerna till de stora garaget så tog jag respektlöst Zayn's bilplats och skyndade mig sedan in för att se om Perrie var okej.
 
"I see.", kommenterade jag endast när Alexia blygt berättat allt som hänt. Det syntes att hon skämdes i situationen och att hon antagligen kände stor skuld till att saker och ting blivit som de blev, men samtidigt visste hon nog innerst inne, likväl som jag själv, att Zayn själv valde att göra som han gjort. Sedan kom jag att tänka på det som Zayn berättade för oss så sent som idag - Perrie's växande mage med ett litet knytte initu. "Perrie, how's the baby?", frågade jag sedan för att lätta upp den tunga stämningen som bildats mellan oss tre i rummet. Den blondhåriga tjejen log lyckligt och smekte sin mage fram och tillbaka. Den hade inte vuxit särskillt mycket och jag var absolut ingen expert på graviditet, men eftersom hon varit toksmal innan så kunde man ändå se att hon fått en lite större mage i alla fall. 
"I hope she's great. Me and Zayn will go to the doctor tomorrow and check it out.", yttrade Perrie och det där leendet fanns kvar på hennes läppar hela tiden. Zayn och hon var en sån bra familj, dom skulle bli helt perfekta föräldrar. Min blick fördes till Alexia som endast såg ut som ett stort frågetecken. 
"What? are you pregnant Perrie?", frågade hon förvånat och lade en hand på hennes 'O'-formade mun. Little Mix-stjärnan tittade förvånat och mållöst på sin svägerska innan hon sedan svarade på hennes fråga.
"I'm so sorry, I thought Zayn had told you!", hon tittade på Alexia som bara skakade på huvudet innan hon sedan lade på ett leende på hennes läppar. Eftersom jag visste de mesta hon hade gått igenom då Zayn hade berättat det för oss, så kunde jag se att hennes lycka inte nådde ända upp - med full förståelse. Ärligt talat så beundrades jag över Alex styrka att inte bryta ihop, jag skulle då aldrig klarat av allt hon gått igenom. En smäll i dörren hördes och med det så förstod vi alla vem som kommit hem. Mannen, myten, legenden; Zayn Malik.
Perrie rusade ut ur vardagsrummet och var snabb med att slänga sig i sin mans armar medans jag blev ensam i rummet med denne 'man's syster. Det dröjde dock inte länge förrän jag blev helt ensam i det stora vardagsrummet då mitt enda sällskap kvar också försvann ut till killen i hallen.
När kramkalaset var över kom alla tre tillbaka och slog sig ner bredvid mig i soffan. Klockan var ändå inte så väldigt sent på kvällen men eftersom Zayn såg väldans trött ut så antog jag att det inte var läge för en omgång TVspel just nu..

Är så fruktansvärt trött! Att praoa med småbarn var jobbigare än jag först trodde och det tar verkligen på krafterna att umgås med barn! Ska inte berätta något mer om det MEN jag ville säga det då jag inte alls är nöjd med denna del! Dessutom är jag inte så sugen på att skriva idag heller då huvudet skriker och vädret suger, såå..
 
Gör min värdelösa dag bra igen och släng in en gullig och snäll kommentar? 

back for you, chapter 26 - revenge

6
Tidigare;
"I will do my best, yeah?", hon rusade bort till köket, öppnade kylskåpet och tog fram någonting därifrån. Jag hann knappt blinka innan hon var tillbaka med en påse is i handen. "Has anyone hurt you?", hennes ögon var vidöppna och jag märkte tydligt hur upprördheten ändrades till ilska. Jag behövde inte säga så mycket mer än att nicka så hände det jag hållt inom mig ända från när jag kom utanför Adrians dörr tills nu - tårarna rann, igen. "Don't worry, Alexia. I, or we, will take care of you, alright?", hon lade armen om mina axlar och vaggade mig fram och tillbaka. Trots att jag knappt kände denna varelse så väl, så kunde jag redan nu känna doften av en ny, äkta vänskap.

 ♥ Alexia's Perspektiv ♥ 
Teven var igång för fullt i väntan på att Zayn skulle anlända hem. Perrie och jag hade pratat rätt mycket om just Adrian men ärligt talat så mådde jag illa av att bara tänka på honom. Någon stel och konstig tystnad hade det däremot inte blivit någonting vilket jag också uppskattade. Tjejen bredvid mig var så enkel, snäll och down-to-earth. 
"So..", började Perrie och lutade sig tillbaka i den oerhört sköna soffan dom ägde. "When are you suppose to meet your real family? I know Trisha really miss you", jag kunde förstå vad Perrie menade om att Trisha, eller 'mamma', saknade mig. Men samtidigt var det en konstig känsla. Att bli saknad var ingenting jag var van vid men visst så skulle jag också sakna mitt barn ifall någon i detta fall 'tog' det ifrån mig.
"Does she know that I even exist?", frågade jag och tittade mot den stora skärmen framför mig som nästan var lika stor som en hel bioduk. En lite mindre hoppfullt blick ifrån Perrie förklarade det mesta. Min bror hade inte berättat att han funnit mig ännu. 
"He doesn't tell her because of you and the respect to you. You might not like the idea of get to know your other family, you know?", jag förstod hur Zayn tänkte där och jag blev inte besviken någonstans. Jag var endast glad över att veta att min biologiska familj faktiskt tänkte på mig, att jag existerade i deras värld och den tanken i bakhuvudet kunde jag leva länge med. Jag nickade belåtet åt Perrie's svar och jag skulle just till att förklara hur jag kände kring det hela då en dörr öppnades och jag tittade genast på den mysklädda flickan på sidan om mig. Det var inte så att jag var rädd för vad som skulle hända, jag var mer nervös över hur Zayn skulle reagera när jag berättade. Fotsteg hördes utifrån hallen efter att kärleksparet skrikit 'hallå' åt varandra, han kom närmare och närmare och plötsligt bara stod han där. Ett leende prydde hans läppar medans han tittade lyckligt på mig, det där säkra och lyckliga beteendet varade dock inte länge då han mot min förmodan märkt att något var fel. Kunde det bero på min pandasminkning eller det stora blåmärket på min ansiktshalva kanske? jag suckade och log ett tillgjort leende till mannen som med snabba steg kom mot soffan för att klämma sig emellan oss tjejer i soffan. 
"What the hell has happened to you?", frågade han med oro i rösten. Hans bruna, intensiva ögon såg in i mina och det dröjde inte länge förrän han var på de ömma bölderna i mitt ansikte medans hans tumme gled försiktigt tvärs över min kind. Hans käkar spändes precis som Adrians gjort och man kunde bara inte ta miste om att Zayn var arg. "Who did this to you?", sade han med en skarp ton som både fick mig och Perrie att rygga tillbaka. Jag sneglade på tjejen som nu kollade fram bakom min brors ryggtavla samtidigt som hon nickade bekräftat på huvudet medans hennes ögon var allvarliga som golfbollar. Det var något med den där blicken som jag litade på, den var inte bara tom utan den betydde något. Hon skulle vara på min sida oavsett vad.
"Adrian did it.. Today actually.", min blick vändes direkt neråt och konstigt nog så var det jag som skämdes när det egentligen borde vara killen som gjort mig illa som skulle känna skam. Med ett ryck klev den svarthåriga gestalten upp från soffan igen medans hans flickvän var snabb med att ta tag om hans handleder. 
"No Zayn, not now. He's not worth to fight with. You're so much better than that", sade hon lugnt samtidigt som hon i ett stadigt grepp försökte att få honom att lugna ner sig, något som inte alls gick särskillt bra. 
"That he wanted to fight with me the other day was okay, I could take that. But he doesn't dare to hurt a person I do care about. Let me end this, for once of all.", med det så var han snabb ut ur rummet, ensam med en väldigt rädd flickvän som lika fort tog upp sin telefon. Precis när jag skulle till att fråga vem hon skulle ringa så var det som att hon läst mina tankar då hon sade det själv.
"I will call Paul, this will never end good for anyone.", konstaterade hon med uppspärrade ögon.
 
 ♥ Zayn's Perspektiv ♥ 
Jag kom utanför dörren, satt mig i bilen och var just till att åka iväg då jag kom på det nästan viktigaste delen av det hela - vart i hela friden skulle jag börja leta? klockan närmade sig sju och jag visste redan nu att denna kvällen kunde sluta hur som helst, men jag kunde göra vad som helst för att skydda mina syskon. Speciellt Alexia, jag var skyldig henne detta då jag varit borta från henne i så många år. Mitt första stopp var ganska självklar. Jag åkte ända upp till den lilla backen där vi senast möttes, men såklart var han inte där. Det var längesedan mitt huvud jobbade hårt och att vara arg samtidigt som man behövde tänka var inte direkt någon bra kombination. Tillslut kom jag på det enda stället jag mindes att Alex snackat om tidigare - fotbollsplanen nere vid hamnen. Som ett tuffande tåg for jag snabbt till platsen med bilen och till min lättnad så kunde jag skymta en brunhårig kille gå längs vägen bort ifrån gräsplätten, alldeles ensam. Jag visste inte alls vad det var med mig, helst ville jag undgå bråk, men ett allvarligt snack skulle jag åtminstone ta med pojken. Utan någon som helst hänsyn till trafiken så stannade jag min svarta stora bil mitt i vägen och ropade genast Adrians namn rakt ut i luften samtidigt som jag öppnade bildörren och klev ut. Jag rundade bilen och kom snabbt fram till trotoaren där killen jag sökte efter bara stod, ganska stum och chockad. Han ruskade av sig sina ritualer i ansiktet och avfyrade därefter ett skrämt flin, något som förmodligen skulle se tufft ut. 
"I guess Alexia told you.", hånskrattade han och lade armarna i kors. Bara att se hans fula tryne gjorde mig provocerad och jag ville inget annat än att bara slå till honom, kanske lite hårdare än vad han slagit min syster också till och med. 
"Really, bitch, really? and you don't give a motherfuck about how much you've hurt her?", tröt jag och tog steget närmare. Att retas med mig när jag redan var så arg som jag bara kunde bli var inte direkt något smart drag Han fortsatte att flina roat och stod bara kvar på stället. 
"No, I don't. Do you know why? she's a fat whore who deserves to die. She is..-", mer hann han inte få ur sin mun innan jag kände hur min hårda knytnäve träffade hans näsa precis i punkten som gjorde att det rann ut blod. 
"She's my sister like you should get the hell away from.", jag såg i bakögat hur kameror samlat sig omkring oss, men jag brydde mig inte, ingenting alls för tillfället faktiskt. I min värld just nu så fanns det bara jag och Adrian.
"Your sister? yeah I see. You're the same ugly both of you.", skrattade han hånfullt medans han var snabb med att få upp även sin näve så den träffade rakt på min kind. Jag skulle ljuga om jag sade att det inte kändes, för det gjorde det - grabben var stark. Men till och med Liam's slag var starkare, och då skojbråkades vi bara. Jag tog mina bara händer och slog honom rakt i magen så att den brunhåriga fotbollspelaren halvt lade sig ner på marken. 
"Make sure you're so much prettier before you say something, dude!", jag spottade på en stenplatta bredvid honom medans jag mötte hans svarta ögon som bara stirrade upp på en stående mig.
"Yeah, I'm looking forward to read in the magazines tomorrow about what the superstar has done.", fliande han hostande på backen medans han nickade mot blixtrarna runt omkring oss. Jag hade varit så inne i mig själv att jag knappt märkt hur massan med kameror ökat drastiskt och jag skulle just till att slå honom en sista gång då jag insåg att ett hårt, väldigt starkt grepp befann sig runt min arm bakifrån. Jag vände mig om och såg hur en besviken Paul, tillsammans med två andra vakter stod runt omkring oss. 
"Get in the car, now.", Pauls röst var verkligen ingenting att leka med och jag visste att jag absolut inte låg bra till just nu. Jag tittade mot Adrian som nu stod på egna ben, påväg bort från platsen. 
"Don't you date touch Alexia again. Do you get it?", skrek jag ilsket medans de två vakterna förde iväg mig som om jag skulle in i fängelset på en gång. Han himlade med ögonen medans han nickade bekräftat på huvudet samtidigt som han haltade bort på ett par ganska ostadiga ben. I efterhand kunde jag tycka att det var lite väl att ta i när jag slog honom, jag hade ju faktiskt aldrig någonsin slått någon med flit sådär tidigare, men detta var nästan nödvändigt. Människor, fans och fotografer var självfallet på plats för att ställa frågor men utan att svara på en ända fråga så gjorde jag det klart för dem att jag inte ville kommentera någonting genom att ge dom mitt mittersta finger, något som fick blixtrarna att blixtra ännu mer. Detta skulle nog ingen gilla och speciellt inte vårat team. Nu hade jag ställt till det ordentligt.

Haha. Tyckte ni att Zayn gick för långt denna gång? och kommer Adrian lämna Alexia i fred? lol, möjligen en överdriven del men whatever! 
 
Kommentera vad ni tyckte! 

back for you, chapter 25 - he smashed and she loved

8
Tidigare;
"Don't be sorry. I will never be good enough for you, I got that.", konstaterade han medans han därefter bara vände ryggen om mig och började gå hemåt. Jag skulle följt efter, och mitt hjärta ville inget annat heller, men min hjärna satte stopp. Jag bara stod där som ett fån och tittade på när han med långa steg gick ifrån mig. Nu såg jag ju inte direkt fram till skolan imorgon i alla fall, dels så skulle jag behöva jobba tillsammans med Phelix men också skulle jag prata ut med Adrian, en gång för alla.

 ♥ Alexia's Perspektiv ♥ 
Söndagen flög förbi och lika så måndagsförmiddagen. Engelskan blev inställd på morgonen på grund av att Mats hade ett möte, vi fick håltimme och lika bra var väl det. Under hela dagen så försökte jag undvika Phelix så mycket som möjligt och ärligt talat så gick det bättre än förväntat då han verkade vilja ignorera mig precis lika mycket. Vem jag däremot var ute efter var inte ens i skolan den dagen. Jag och Adrian hade inte pratat sedan händelsen med Zayn och det var ändå jobbigt för mig då vi vanligtvis pratade minst två gånger om dagen i telefonen. När skoldagen var slut så fanns det bara en sak att göra, gå hem till min pojkvän och berätta hur jag kände. Kanske, kanske skulle jag våga berätta även den hemska - men ändå underbara - händelsen som råkade hända igår.
 
Mina steg ökade och hjärtat slog extra hårt, det brukade vara för att jag var lycklig och kär som jag kände som jag gjorde, men inte nu. När mina fötter steg på den träiga trappan som ledde in till huset så kände jag endast sting av nervositet, varför? kanske för att Wilma jobbade kväll och hade redan åkt till jobbet så jag behövde berätta nyheten för Adrian med bara oss två ensamma i det stora huset. Mina händer knackade mot glaset på dörren och det dröjde bara några sekunder innan fotsteg hördes närmare och närmare. En igenkänd skepnad visades bakom dörren och inte ens ett litet leende visades på hans läppar när han öppnade den. 
"What are you doing here?", frågade han med sin skarpa stämma som jag visste precis betydde, han var arg. 
"Yeah, we might need to talk, don't you think?", frågade jag upprört och lade armarna i kors. Han ryckte på axlarna och gjorde med en gest med armen som visade att jag var välkommen in. Jag nickade på huvudet och svalde hårt. "We're way from what we used to be, Adrian. Can't you see that? where is the boy I fell in love with?", till svar så fick jag en fnysning och en elak blick. 
"I don't know. Where? I'm exactly the same guy, Alex. It's you who changed yourself, you used to like going out and have fun, now the only thing you do is going out with that stupid dork thing and your new friends in that damn band!", jag flinade provocerat och höjde ögonbrynen. Hans ögon svartnade och hans käkar spändes drastiskt. "I don't give a hell shit about you anymore, Alexia.", fräste han mellan igenklistrade tänder och en ilsken blick. 
"Fine. Because the reason why I went here was because I would break up with you.", skrek jag tillbaka och kunde inte hjälpa att tårarna började rinna, trots att jag inte hade förväntat mig att dom skulle komma då jag stod fast besluten över detta val medans en liten, liten del hoppades på att vi kunde ta oss igenom detta, som vi alltid gjorde. Han släppte direkt ut i ett plågat läte medans hans händer sattes på hans huvud. Han såg så förkrossad ut, samtidigt som han inte riktigt ville visa det. 
"I love you, Alexia. I love you so fucking much.", sade han medans han lät sig själv att samla ihop sig. Den ledsna blicken ändrads direkt till ilska igen och för ett ögonblick blev jag faktiskt rädd för honom. "I know what you did yesterday.", hela jag stelnade till. Hade han sett oss? hur kunde han gjort det? frågor ställdes i mitt huvud och återigen fick jag en obehaglig känsla i magen. "A boy in the team saw you two kissing.", egentligen skulle jag bry mig, men jag kunde inte komma över att han faktiskt gjort precis lika - fast med min syster. Jag vet inte vart modet kom ifrån, men direkt började jag argumentera emot honom med att berätta alla fel han gjort under vårat förhållande. Jag skulle just säga den sista meningen då jag kände hur en hård, kall smäll slogs rakt vid mitt öga. Hans hand träffade både ögat och kinden i ett inte så försiktigt slag heller. I tystnad tittade jag upp på honom medans tankarna i huvudet vandrade. Hur kunde jag någonsin ha älskat denna människa? "Get the hell out of here, and never come back.", mumlade han medans han nickade mot utgången. Jag var helt mållös. Utan ett ord gick jag ut med stela ben. Hände det här verkligen? med en försvarslös hand på den ömma ansiktshalvan öppnade jag dörren så fort jag kunde och small igen dörren lika fort. Vart skulle jag ta vägen? nu hade jag ingen. Hem till Jade ville jag inte, inte heller Phelix och Michelle skulle inte behöva oroa sig i onödan. Det fanns bara ett stopp kvar, jag skulle hem till killen som alltid fanns där för mig i alla lägen, mannen som jag villigt kunde kalla min bror och hjälte på samma gång. 
Idag var en dag då jag varken orkade gå, ta cykeln eller tunnelbanan utan jag tog direkt en taxi bort ifrån huset jag haft så många lyckliga ögonblick i. Men hur kunde han göra såhär mot mig? hur kunde han ena sekunden säga att han älskade mig och bara sekunden efter så slog han mig så hårt han kunde med sin stora handflata och dessutom ha mage att säga att jag aldrig fick komma tillbaka efter det? hela jag var förkrossad, ledsen, förvirrad men samtidigt lättad. Det var över mellan oss, förhoppningsvis föralltid nu. Jag sade till taxichauffören namnet på Zayns gata som jag faktiskt lagt på minnet och mannen vid ratten tittade oroligt på mig, eller rättaresagt mitt ansikte, innan han bara nickade och satte gasen i botten. 
 
Jag betalade chauffören en liten summa pengar och tackade så mycket för skjutsen medans mitt ansikte redan var helt förstört då mascaran inte längre fanns på ögonen utan överallt där den inte skulle vara. Dessutom var jag helt blåslagen över hela vänstra kinden ända upp till ögonbrynet och det syntes att någon hade gjort mig illa. Det var nästan ett under att den snälla mannen som körde taxin inte blivit allt för rädd. Jag gick in genom trädgården, upp för trappan där jag knackade på dörren med hopp inom mig att Zayn var hemma. Efter flera minuter var jag just till att ge upp hoppet och återigen undra vart jag skulle ta vägen när dörren slogs upp och en blondhårig tjej stod med ett leende i dörröppningen. Till en början var hennes fina leende på topp men sedan behövdes bara den där lilla synen av mig som genast fick henne att ändra uttrycket på mungiporna. Det var som att hela hon blev orolig och hon satte genast en hand på sina läppar.
"Oh my god, sweetie!", utbrast hon medans hon snabbt tog ett stadigt tag om mina handleder för att på så vis föra in mig över tröskeln. Min brors flickvän slog igen dörren bakom oss medans hon lika chockat gick med mig mot, vad jag kom ihåg, var vardagsrummet. "Zayn isn't home right now, he's working. Can I do something for you, Alexia?"
Perrie, vad skulle jag säga, vad fanns det att säga? jag var så otroligt glad över att Zayn hade hittat en sådan underbar tjej som henne, hon var så långt ifrån elak som man kunde vara och hon borde verkligen få ett nobelpris i snällaste tjejen i alla fall.
"I don't know. Can you?", frågade jag generat samtidigt som jag satte upp handen över mitt ömma öga igen. Mitt hår var en enda röra uppsatt i en boll på huvudet och mina ögon var förmodligen röda men jag kunde verkligen inte ha brytt mig mindre. Här skulle då ingen se mig i varje fall. 
"I will do my best, yeah?", hon rusade bort till köket, öppnade kylskåpet och tog fram någonting därifrån. Jag hann knappt blinka innan hon var tillbaka med en påse is i handen. "Has anyone hurt you?", hennes ögon var vidöppna och jag märkte tydligt hur upprördheten ändrades till ilska. Jag behövde inte säga så mycket mer än att nicka så hände det jag hållt inom mig ända från när jag kom utanför Adrians dörr tills nu - tårarna rann, igen. "Don't worry, Alexia. I, or we, will take care of you, alright?", hon lade armen om mina axlar och vaggade mig fram och tillbaka. Trots att jag knappt kände denna varelse så väl, så kunde jag redan nu känna doften av en ny, äkta vänskap.

Hade ni förväntat er detta av Adrian? vill inte att han ska komma med längre, men jag antar att han måste det! haha ;) Hur kommer Zayn att reagera när han får reda på allt tror ni? ;) Kommentera era åsikter!!