back for you, chapter 36 - welcome home

Tidigare:
"Good. Me and your dad have already bought you an apartment, right here in the town.", nu var allt kaos i mitt huvud. Hela jag var antagligen ett enda stort frågetecken vid tillfället och min mun var utan tvekan format till ett 'O'. Det var så mycket att ta in på en dag. "Bring Michelle with you tomorrow and I will show you the place, it's pretty cool actually!", glädjetårarna flockades i mina ögon som tvärt ville ut. Perrie var snabb vid min sida och gav mig näsdukar och Zayn hade snabbt en arm om min rygg och drog handflatan fram och tillbaka. 
"Thank you for always helping me, Zayn.", mumlade jag och nästan slängde mig över honom. Jag var så lycklig, så förbannat lycklig över personerna som fanns i mitt liv just nu. 

,
 
*TVÅ VECKOR SENARE*
♥ Niall's Perspektiv ♥ 
Det hade inte gått en dag utan att jag inte hade pratat med  Alexia och det kändes mer än bra att vi kunde skiljas åt som vänner. Faktiskt så kunde jag nog prata för oss båda när jag sade att vi nästan var som bästa vänner nu faktiskt. Harry och Michelle umgicks dagligen och personligen så tyckte jag att hon var en otroligt go tjej, precis en sådan flicka Harry alltid letat efter. Dom var perfekt för varandra och jag tyckte verkligen att dom passade så otroligt bra tillsammans. Även Alexia och Phelix hade jag träffat många gånger och även om jag fortfarande tyckte om henne mer än som en vän så accepterade jag hennes beslut och höll med om att vi aldrig skulle fungera som ett par i alla fall, i all respekt mot Zayn. Två veckor hade gått sedan Zayn tillsammans med Alexs pappa köpte henne en liten trea i stan, men det var inte förrän nu som hon faktiskt höll på att flytta in på riktigt. Lägenheten var egentligen inte liten, den var mysig med stort om utrymme för henne. Golvet var för det mestadels gjort på bruna träplankor och väggarna var täckt av vitt. Anledningen till att jag nästan visste så mycket var för att jag och resten av killarna hade fått i uppdrag att inreda lägenheten, på Zayns villkor och utan att Alexia skulle ha någon aning. Ärligt talat så tyckte jag att det blev riktigt bra och fräscht. Jag tittade på min köksklocka och stampade otåligt med foten i golvet i väntan på att mitt kaffe skulle koka klart, om bara några timmar gällde det, våran plan kunde bara inte gå fel nu. Min ytterdörr öppnades och stängdes snabbt och jag reagerade inte förrän Liam kom instaplande med en McDonald's påse i handen. 
"What about breakfast, Nialler?", frågade han och slog sig ner på en köksstol. Jag hade inte alls väntat mig sällskap nu på morgonen men inte klagade jag över det precis, dessutom så skadade det aldrig med lite ensamtid med min bästa vän. 
"Cool.", svarade jag bara och tog ut de nybryggda kaffet ur bryggaren. "You want some?", min brunhåriga vän med en blå skjorta som egentligen inte alls passade bra ihop med den svarta kepsen han hade på huvudet nickade på huvudet och log svagt. 
"How's things doing? you alright after all?", frågade jag och slog mig ner på stolen mitt emot honom. Det var längesedan vi pratade om känslor vi två, men när vi väl gjorde det så kunde det gå ganska långt. 
"I'm good, Niall. I still like Soph a lot, you know. But I'm over that I need her like that, we're friends, remember?", han tittade på mig medans han tog upp en macka ur sin plastkasse som han först placerade på min tallrik och sedan gjorde han lika fast på sin egen. Där satt vi med en varsin mackor framför oss och såg ut som två gamlingar. 
"Yeah, I know.", svarade jag och tog en sipp av mitt kaffe, som smakade riktigt bra. Det blev tyst en stund innan Liam harklade sig och log ett snett leende mot mig. 
"And you?", eftersom jag inte hade något att må dåligt över så kunde jag inte säga att jag mådde dåligt, snarare tvärtom, jag mådde bra. Alla i min närhet hade det bra just nu så jag kunde inte må bättre egentligen. 
"Great actually. It will be fun to see everyone today.", log jag och drog handen genom mitt nyduschade hår. Det var riktigt skönt att alltid ha folk omkring sig som brydde sig om en, vid detta tillfälle var det ju Liam. "Thanks for asking.", småskrattade jag och tog en stor tugga av min macka. Denna dag fick bara inte bli misslyckad.
 
♥ Alexia's Perspektiv ♥ 
"I'm so jealous of you to have a brother like Zayn.", sade Michelle medans vi gick på den långa gatan som skulle leda oss från den ena affären till den andra. Jag log åt tanken av att om snart två veckor så skulle Perrie och min bror gifta sig och jag skulle få vara brudtärna. Eftersom jag redan pratat med min svägerska så visste jag att bröllopet skulle bli magiskt, och ännu bättre blev det eftersom jag visste att man fick ta med sig sin respektive, vilket för min del var Phelix. Även Michelle skulle anlända på plats som Harrys dejt, vilket gjorde det hela mer personligt. Två av personerna som betydde mest för mig skulle få se en livsupplevelse. "How's you and Phelix now, by the way?", flinade hon sedan knuffade till mig lite löst. Jag skrattade och ryckte på axlarna. 
"The world will never know.", jag visste att hon störde sig på det uttrycket så det var just därför jag sade som jag gjorde. Min bästis suckade djupt, precis som jag antytt och jag föll pladdask in i en skrattattack. Min blondhåria vän himlade tröttsamt med ögonen medans hon drog på sig sina pilotglasögon och gick vidare. "No but things are going well, I guess. We're practically official together by now.", sade jag och ryckte på axlarna. Tanken av honom fick mig att le och faktiskt rodna lite smått när jag tänkte på våran underbara natt tillsammans inatt. Jag hade aldrig kännt såhär för någon annan tidigare och det skrämde mig lite hur nära jag faktiskt kommit Phelix under dessa veckor. Vi hade nästan inte varit utan varandra någonting och det var just det att jag inte heller ville vara utan honom som skrämde mig. 
"Yes, all the kisses and hugging each other all the time can tell.", mumlade hon och drog en hårslinga bakom örat. "I'm truly happy for your sake, honey. I'm glad you finally found the one.", sade hon och drog sin arm emellan min så vi gick armkrok in mot Victoria's Secret. Jag log mot min allra bästa kompis och nickade på huvudet. 
"You too.", svarade jag bara och menade det. Efter alla nätter jag bara hållt om Michelle på grund av att en kille krossat hennes hjärta så var jag glad över att hon funnit någon som Harry. Jag hade tyckt att dom passat från första stund och jag kunde med handen på hjärtat säga att jag älskade dom två tillsammans, inte bara att blondinen hade blivit gladare på sistone, utan att även Harry hade blivit det - enligt Zayn. Något som såklart kändes bra i kompishjärtat. 
 
Vi gick och gick runt i affärerna och tittade inte bara på kläder utan även inredning till min lägenhet då plötsligt tjejen bredvid mig brast ut i panik. 
"Shit, is the clock already this much?", upprört flög hon upp ur Ikeas soffa och började gå mot utgången i en rask takt. Oroligt följde jag efter henne och började fundera vad hon hade för planer egentligen då vi klart och tydligt bestämmt att detta endast skulle bli våran dag idag med tanke på hur längesen det var vi umgicks bara vi två. "I have to hurry home, shoudn't we get going to your flat now so we're out of here as soon as possible?", jag suckade besviket. Hon behövde inte komma med dåliga bortförklaringar för att säga att hon skulle vara med Harry, jag förstod det och därför valde jag att inte ifrågasätta henne. 
"You don't have to follow me to my apartment if you don't want to. I just wanted you to see how I thought about the place for the furniture.", yttrade jag och började gå ner för trapporna efter Micha. Min vän stanande upp och tittade bak på mig. 
"I wouldn't do it if I didn't want to, right? c'mon, let's go.", sade hon med ett leende på läpparna och krokade våra armar samman igen. Jag nickade på huvudet, pressade mina händer hårt i mina plastkassar efter dagens köp så jag inte skulle tappa dem i denna fart som vi gick i och innan jag hann tänka så var vi fort utanför den stora entrédörren till ikea, påväg till Michelles bil som skulle ta oss till lägenheten. 
Åkturen tog endast fem minuter då vi praktiskt taget bara förflyttade oss från en byggnad till en annan eftersom min lägenhet låg alldeles vid stan, i den till och med. Jag gillade utsikten när jag stod på balkongen och det kändes verkligen som mitt hem på något sätt, även om min snälla bror och pappa betalade den. Min vän bredvid mig såg spänd men samtidigt lite finurlig ut, kunde det vara så att hon döljde något för mig? kanske handlade det hela om Harry, men jag var fortfarande nyfiken såklart. Utan ett ord från någons sida så öppnade jag den stora portdörren och klev upp för de fem långa trapporna för att där komma in genom min egna dörr. Jag såg åt sidan hur Micha tassade på hennes telefon, som hon också gjort under hela bilfärden. Jag suckade tungt innan jag öppnade den vita dörren framför oss där jag möttes av en chock. Mina egna jackor, skor och kepsar låg placerat fint på klädstället innanför dörren och ett litet bord fyllt med doftljus på stod bara några meter ifrån, ovanför den så fanns det en svart spegel och jag kände hur hela jag fylldes med lycka, ännu en gång. På det träaktiga golvet befann sig en lång grå matta som passade precis in med färgerna och mållöst gick jag vidare in mot lägenheten. Lägenheten doftade inte bara jordgubb efter ljusen utan det var även en annorlunda doft inomhus. Förvånat tittade jag bak på min bästis, medan jag gick, som med ett leende bara nickade på huvudet. Plötsligt visste jag precis var jag befann mig och när jag vände huvudet framåt igen så hörde jag en hel hög av olika röster som riktades mot mig. 
"SURPRISE", utan att tänka klart så tokstirrade jag förvirrat på folkmassan framför mig där de höll i ett långt papper med texten 'Welcome home' i sina händer. Jag kunde se allihopa. Mina 'båda' familjer, hela grabbgänget i One Direction samt deras respektive, men min blick fastnade på det där lilla extra. Phelix, min finaste. Han stod där, med en del av skylten framför sig och bara log stolt mot mig. Bredvid sig hade han Niall, killen som jag kommit närmare än någonsin under det senaste veckorna och som jag belåtet kunde kalla min bästavän. Mina ögon granskade människorna noga innan jag sedan vände mig om för att krama om min allra bästa kompis. 
"Thank you so much.", viskade jag i hennes öra och klämde åt mina armar så jag nästan kunde tro att hon styptes under mig. Hon skrattade lågmält och trasslade sig ur mig och nickade ut mot de alla stirrande ögonen mot oss igen. 
"It wasn't my idea, thank Zayn and Perrie.", log hon manande och klappade mig på huvudet innan hon försvann bort mot Harry. Jag visste inte ens vart jag skulle börja men jag startade med människan som stod närmast mig i rummet, Jade. 
"I'm pretty jealous at you right now and yes, I will miss you very much now when you're leaving.", hon kramade om mig, inte alls för hårt men inte heller för löst. Det hela kändes kärleksfullt, som om hon verkligen menade det hon sade och jag var glad över att vi faktiskt kunde splittras som vänner, efter alla dessa år som ovänner. 
"You can't think I'm going to leave you for god? I'll be back, often.", skämtade jag och blinkade med ena ögat. Jag mötte sedan allas blickar och log för mig själv. De här var mitt liv, dessa underbara människor. Vad hade jag gjort utan dom? innan jag gick till nästa stopp, som var pappa Mark, så såg jag ut på min kära familj och sade orden: 
"Thank you for all this. You're the worlds best family, ever. I love every single one of you!", jag skulle just till att gå till min far då jag stoppades av att någon hade handen på min axel. Hastigt vände jag mig om och möttes av Zayn som log stort. 
"Even though you didn't know about me the first time we saw each other, I'll make sure you always will remember me now. Besides you have to understand the fact, how far away I than is - I will always be back for you my beautiful sister."

SISTA KAPITLET - CHECK! nästa är en epilog sedan är BFU officiellt över! Personligen så tycker jag att det är skönt då jag inte alls hade någon slags inspiration til denna novell på senaste tiden. (Förlåt också nu om jag gjorde er besviken över att Niall och Alexia aldrig blev något par, men det var som jag sade - denna novell var speciell) 
 
Nästa novell däremot kommer att hete "We belong together" och där kan jag lova att kärlek mellan en av killarna kommer att uppstå. Frågan är bara, vem av killarna kommer det handla om? vad tror/hoppas ni på? 
 
Kommentera gärna vad ni har tyckt om denna novell och är ni sugna på att läsa epilogen? ;) 
 
Juste, har också börjat skrivit på Wattpad (kan ingenting) men börja gärna att följa mig där och har även börjat skriva en novell där på engelska! (haha ja jag vet men jag tycker ändå att det är en bra övning för mig!)  →@mywesstrom←, följ mig och kom gärna mer kommentarer till min pågåenden novell där! Kram på er alla och trevlig långhelg!

Fantastiskt bra novell My, som alltid ;-)! Synd bara att Alexia och Nialler inte blev ihop :(... Jag tror att romansen i nästa novell kommer va Liam men jag hoppas på Harry eller Niall... Månka kramar till dig!

Svar: Haha dina tankebanor är bra! Tusen tack för denna kommentar, den gjorde mig så peppad på att börja på den nya! Kram på dig !
My Wesström

shit så bra den här novellen har varit, längtat efter att få läsa varje dag! Det blev ett bra slut i alla fall! ska bli väldigt spännande att få läsa nästa novell och hoppas att den blir lika sjukt bra som denna! kram

Svar: Ååh Jennifer, fina du! Tack så hemskt mkt för allt och alla fina ord. Det blev ett fint slut ändå ja och jag hoppas att du kommer gilla den nya också! kram
My Wesström

Ååh fina fina My! Du är så otroligt duktig! Den här novellen har verkligen varit hur spännande som helst ju! Roligt att det var något nytt liksom, att hon vart kär Phelix. Alltid roligt att få läsa något lite annorlunda! ;) Men du ska veta att jag älskar dina noveller!
Är taggad till tusen för att börja läsa nästa nu! <3

Svar: Alltså Wilma, du är bara BÄST BÄST!! på riktigt alltså ååååå! dina kommentarer får hela mig att vilja dööö och du är så otroligt himla superdupersnäll! Tack för all support och störd genom novellen och jag hoppas du gillar den nya novellen också! kram <3
My Wesström

HARRY på nästa <3

Svar: haha ha inte för höga förhoppningar nu sötis :) <3
My Wesström

Jättebra !♡
Hoppas den handlar om Harry.

Svar: Taaack! <3
My Wesström

Åh du är helt jvla fcking otroligt duktig, prolog nuuuu!!^^

Svar: Kommer imooooon! :D <3
My Wesström

Jättebra !♡
Hoppas den handlar om Harry.

Kan inte du skriva en 5sos novell?:)

PS:du skriver jättebra noveller!!!!!!

Svar: Jag skulle jättegärna börja skriva en novell om 5SOS om jag hade någolunda koll på dem. 1D har jag i flera års tid älskat och kan ganska så mycket om, jag kan nästan ingenting om 5SOS grabbarna och dessutom så är detta en 1D novell! Jag känner inte heller att jag måste kunna så mkt om 5SOS eftersom jag inte ens är ett sådant "jättefan", men jag gillar deras musik och kan till och med ett par låtar!
Tack så mycket! <3
My Wesström

hoppas att det e niall

Svar: Haha vi får la se :)
My Wesström

Jätte bra, längtat till nästa novell så otroligt mycket! De känns som om det kommer bli en Liam romans (;

Svar: Vad glad jag blir över att höra det, Alice!! Hihi jaadu, du tror det? vi får väl se ;) <3
My Wesström
Kom ihåg mig?