we belong together, chapter 25

Tidigare:
"You don't know our story, little girl. You do not know anything.", han hann precis vända sig om som jag insåg vad han skulle göra, men jag hann precis hojta till som fick både mig själv och han att reagera. 
"Please, stay with me.", jag svalde och väntade länge på en reaktion. Han sneglade bak mot mig och suckade återigen. "Can you at least tell me your name?"
"Richard.", han vände sig om och log svagt. "My name is Richard."

 
→ Melindas Perspektiv ← 
"Richard, would you please let me out? I can't breathe in here.", konstaterade jag ärligt och kollade med bedjande ögon på honom. Han blinkade med sina tårögda ögon flera gånger innan han skakade på huvudet. 
"I can't. Even though I want to, I can't let my sister down. We have been gone through too much for that.", muttrade han och vände sig om igen. Med alla krafter jag hade åstadkommit med tack vare maten så tog jag kliven bort mot honom, jag skulle just försöka att springa mellan dörren och svartklädda Richard när han tog ett hårt grepp om mitt hår och jag föll pladdask ner i det hårda stengolvet. "What are you think you're doing? didn't you listen to me? you're gonna stay here and don't dare try yourself out, alright?", han släppte håret, kollade på mig med en sista blick och steg sedan ut på andra sidan dörren. Vad var det precis som hände? jag förstod ingenting, min hårbotten värkte och själv var jag tillbaka på ruta ett igen, ensam och övergiven i en källare mitt i ingenstans. Dock var min mage full och det fanns fortfarande strips och nuggets kvar som jag kunde spara till senare. Jag tassade bort tillbaka till dörren då han nästan slängde iväg mig ut på golvet när han tog tag i mig, jag satte öronen mot dörren för att höra om det kanske skulle vara en liten själ som möjligvis kunde gå förbi just då. Men inte ens fågelkvitter kunde höras och hoppet försvann direkt, jag lutade mig förtvivlat mot det mörka föremålet, hasade mig neråt så rumpan stötte mot det kalla golvet och mina händer slogs framför mitt ansikte medan jag kunde höra min egna röst viska 'hjälp mig, snälla'. Men det var helt lönlöst att skrika det rakt ut, ingen skulle ändå höra mig och det var väl det som också var en del av Lindseys plan.
 
→ Liams Perspektiv ←
"We have been driving around everywhere now, don't you think it's time to take a step back and think clearly. Where can she be and if someone really has been taken her, who's able to do something like that, huh?", Arin kollade på mig med allvarliga ögon och det märktes att han också ville vara engagerad i Melindas sökande, kanske hade han insett att hans dotter behövde honom och att han var redo att bli pappa på nytt igen, men mina vibbar om denna man var fortfarande inte de bästa då vi absolut inte fått någon bra start tillsammans. Något i och för sig inte Mel fått med honom heller men han var ju ändå hennes far så hon skulle nog förmodligen ha det enklare att acceptera hans lilla snedsteg. Jag visste inte vad jag skulle säga men till min räddning så vibrerade min mobil till i flera omgångar så jag förstod att det ringde i den, i hopp om att det var Melinda eller hennes morföräldrar så tog jag hastigt upp den, kollade på displayen men blev en aning besviken när jag såg att Zayns namn lyste upp. Trots den nedstämda känslan i kroppen så svarade jag min vän och möttes av ett enkelt "Was happening?" något han alltid sade i telefonen, om bara fansen visste det, jag log av tanken och skakade på huvudet.
"What's on your mind buddy?", frågade jag och försökte hålla tålamodet uppe fast jag egentligen bara ville lägga på och ringa till polisen istället. Zayn harklade sig fort, mumlade något till någon bredvid sig och sedan kom han fram till varför han ringt. Det visade sig att anledningen var Lindsey och jag blev bara trött och arg över att höra hennes namn.
"Lindsey talked to me and Perrie the other day, about two days ago. She told us she would never let you go and that she'll never give up on you, well.. She seemed a bit overhappy actually. Perrie thinks something is wrong 'cause she wasn't really herself.", hela jag frös till is och ville bara sjunka under jorden, kunde det ens vara möjligt att..? "And one more thing, why have you told her you broke up? she should be the last one who get information like that.", konstaterade han sedan och avbröt även mina tankar. Jag rynkade oförståeligt på huvudet och svarade förvirrat min bandmedlem i andra änden.
"I haven't told her a shit? we haven't even talked to each other since the day on the hospital?", jag tittade på Arin som stannat bilen. "What are you talking about Zayn?", Perrie och Zayn samtalade sinsemellan då jag redan förstått att han hade på högtalare, men det brydde jag mig inte alls i då jag såg Perrie som en extrasyster för mig, hon och El var definitivt som en i familjen.
"Lindsey told us since you two broke up she does have a chance to get you back.", det var i det tillfället allt föll på plats. Vem, om inte Lindsey skulle kunna hitta på en sådan sjuk idé om ett telefonbyte och självklart kunde hon vara så galen att hon utnyttjade mitt telefonnummer till att skriva att förstöra för mig och Mel. Ännu mer arg blev jag av tanken av vad hon kunde ha gjort mot min fina Melinda, vart befann hon sig? min andning blev svårare och svårare när bilderna sakta men säkert klarnade i mitt huvud. 
"Thank you Zayn, I think I have to do something.", innan han hunnit svarat så tröck jag på den röda knappen på skärmen, bad Arin att köra till Lindseys adress som jag mot min vilja behövt lära mig utantill och det dröjde inte alls länge förrän vi stod utanför hennes lägenhet, i hopp om att hon var hemma. Jag kunde dock se att lamporna var tända i hennes rum och om jag inte såg det fel så kunde jag se en TV stå och gå med tanke på blinkningarna och speglingarna i fönstret. 
"And what are we doing here?", frågade mannen bredvid mig och sänkte musiken som stått och gått på bilresan hit. Jag knäppte av mig bältet, synade Arin som endast satt fånigt på sin plats vid ratten när jag därefter öppnade dörren. 
"Apparently the girl in that flat know where Melinda is, wait here.", konstaterade jag och rättade till kepsen så skärmen befann sig på baksidan av huvudet. Det skulle verkligen bli intressant och se vad Lindsey hade att säga då det inte kunde vara någon annan än hon som låg bakom detta, det lät ju hur rimligt som helst. 
"No way I'm sitting here and just waiting. I'm coming with you.", egentligen hade jag velat göra detta själv, men jag kunde se i Arins ögon att han inte alls skämtade och eftersom jag inte ens kände honom så visste jag inte vad han var kapabel till om han inte fick som han velade och det sista jag ville nu var att bråka med honom, speciellt eftersom han faktiskt kunde vara min blivande svärfar. Tanken slog mig att jag inte ens visste denne mans efternamn eftersom Melinda fått Hennings från hennes mor, jag visste inte riktigt om det var läge att fråga nu heller men eftersom vi ändå bara gick igenom en port och skulle upp för trappor så varför inte? jag frågade mellan andningarna medan vi for upp för den sjätte våningen och Arin skrockade dovt. 
"You can call me Sandler.", svarade han artigt och log mot mig. Hans humör hade mjuknat upp lite och av ren automatik så blev det att jag också gav med mig lite mer istället för att vara surig, även om han förtjänade det. 
"Sandler as the acter Adam Sandler?", skämtade jag och vi båda brast ut i små skratt. Han nickade försiktigt och svarade något med 'ja precis'. 
 
Vi stod ett långt tag och stirrade oss blinda på den bruna dörren innan någon av oss ens vågade ta modet till att knacka på. Vad skulle jag ens säga? men när jag sedan insåg varför jag egentligen var här så bankade jag så hårt i dörren att den nästan gick sönder. Fotsteg från klackskor kunde höras och jag kunde verkligen inte förstå varför hon alltid bar klackskor inomhus till och med, men det var ju också ett tecken på att hon var hemma. Jag hann att ta ett sista djupt andetag och kolla på Arin hastigt innan dörren öppnades och en rödklädd tjej stod där. Hennes bruna hår hade hon lockat och det såg verkligen ut som att hon var redo att gå ut vilken minut som helst. 
"Oh hey babe, I knew you couldn't make it with Mel, you loved me too much, right? Who's with you, your new bodyguard?", log hon och blinkade snabbt med sina ögon så hennes stora lösögonfransar fladdrade. Som vanligt blev jag äcklad av bara hennes närhet och hennes falska attityd gjorde mig bara arg. 
"You know exactly why I'm here and I want to know where the hell she is.", jag spände käkarna drastiskt och behövde ta djupa andetag för att inte ge henne en rak höger. 
"I don't know what you're talking about, Lia..-", hon hann inte avsluta meningen förrän Arin tagit tag i hennes armar så hon inte längre kunde röra sig fritt, pressade henne mot väggen på sidan av dörren och kollade med nästan svarta ögon på henne. Nu var det bara att hoppas på att ingen skulle komma ut från lägenheterna bredvid. 
"You tell us where my daugher is, otherwise I'll make sure you can't go in those shoes anymore.", utan att skrika så berättade mr. Sandler som det var men han sade orden mellan tänderna, och även om vi fått en dålig start så kunde jag inte låta bli att le åt sättet han sagt 'min dotter'. 
"Are you threating me?", frågade hon snobbigt och sneglade på mig som mest stod som ett fån på sidan om medans jag såg Lindsey sitta fast mot väggen. Dock kunde jag se det hela som ganska så roande då jag själv velat göra likadant de senaste månaderna. 
"Yes, I am. Now tell us where she is.", röt han till och skakade till henne smått. Hon suckade högt, rynkade på pannan och stampade hårt i golvet så ljudet av hennes klackar ekade i hela byggnaden. 
"Liam, I belong with you and you belong with me, why can't you see that?", ifrågasatte hon och gav mig dendär förutsägbara blicken. Jag kämpade emot för att inte slå till henne och bet hårt på insidan om min kind. 
"I love Melinda, I appreciate if you could take that in." muttrade jag och lade armarna i kors. "Now, where is she? and don't lie.", sade jag ärligt och hårt, det verkade vara det ända sättet för henne att förstå. 
"I'm not gonna tell.", i det ögonblicket, jag skulle precis förflytta min knoge till hennes kind då jag såg hur Arin gjorde det istället. Kinden blev snabbt röd och jag kunde syna hur tårarna ville ut på tjejen, men att hon kämpade emot. 
"Oh yes, you're gonna tell us and that's now.", sade han bara sedan, helt oberörd över vad som nydligen hänt. Själv stod man bara där, både chockad och lättad över vad som nyss hänt, men mest av allt så var jag lycklig över att det inte varit jag som gjort smällen, det skulle inte precis varit så bra som första sidan på omslagen kanske. 
"Okay..", tillslut nickade hon på huvudet och jag såg då hur mannen bredvid mig försiktigt lossade sitt grepp. "I will show you where she is.", muttrade hon och slog hårt bort en tår som fallit för hennes kind ömma kind. "But don't expecting she's fine because no one has been there to given her food or something.", skrattade hon nästan i glädje och gick sakta ner för trappsteget då Arin släppt taget om henne. Jag kollade på Sandler och skyndade mig efter Lindsey i hopp om att hon skulle visa oss den rätta vägen..

Vad tror ni, kommer Liam att finna sin princessa tillslut eller kommer Lindsey visa helt fel väg??
 

Kommentera gärna sötisar :)

Jävligt rädd att Lindsey kommer försöka låsa in Liam ilag med Melina i källarn, meeeer

Svar: Det får vi inte hoppas!! Mer kommer så fort jag är klar, ska börja med detsamma! <3
My Wesström

Haha, nej nej ingen har varit där med mat;) hhaha jättebra och vad bra uppdatering det är nu:)

Svar: Haha ellerhur (; Tack så mycket, dock inte nu då denär veckan som varit men ska försöka bättra mig, kommer bli skönt att komma in i rutiner igen! <3
My Wesström

Så bra att jag dör men snälla visa rätt väg


Svar: Håller med!
My Wesström

Världens bästa novell! <3

Svar: Tusen tack bästa, gulliga du!! <3
My Wesström

Nu får det vara slut på all Lindsey skit hahah! Mel & Liam måste få vara med varan nu, han måste hitta henne!!<333
Bääääst My, fortsätt såhär, älskar dig!♥

Svar: Håller med, usch! Tack såå mycket, älskar dig med fina Emma!! <3
My Wesström

Omg så bra mer!! :D

Svar: Taack sötis! Nästa kommer så fort jag får tid, har varit borta hela veckan men ska skriva nu! <3
My Wesström
Kom ihåg mig?