forbidden love, del 3

Agnes Perspektiv;
"He kissed an another girl and you think it's okay? do you?" jag kollade nu på honom som suckade. 
"No, but i know he does you happy and he really repent."
"It took mounths to get over him. Never I'll give him an second chance, never. Can we please talk about something else now?" sa jag och gav han min arga blick. Han nickade och förmodligen förstod han att jag menade allvar. Han kunde övertala mig med många saker, men verkligen inte en sånhär sak. 
"He will come tomorrow anyway, and I hope you do not do anything stupid" sa han och reste sig och gick upp. 

HOEISMS | via TumblrStyle Me Pretty | GALLERY & INSPIRATION | GALLERY: 12375 | PHOTO: 969908so much | via Tumblr
Tumblr_mk3wbziy9i1rn8x3ao1_500_large

Erics stora dag är här och jag är väldigt glad för hans skull. Jag hade ännu inte ställt om mig med tider så jag vaknade redan klockan halv sju. Jag är verkligen inte van vid att kunna vara ledig så här och kunna dra mig i sängen, det ingick inte i mitt jobb direkt och jag hade knappt en ledig stund alls där i Hollywood. Men nu ska jag äntligen bara få slappa denna vecka och verkligen ta vara på att vara hemma. 
"Where is Eric?" jag hade gått ner och letat överallt efter honom men han var ingenstans. Som tur var så kom mamma ner precis när jag kollat de sista rummet. 
"He went home late last night" svarade hon snabbt och kortfattat. 
"Uhm, what did you mean?" frågade jag bara och förstod inte riktigt vad hon menade med "åkte hem inatt" 
"Yeah, Eric not living here anymore. He and Steph bought an apartment a few mounths ago. You did not know it?" sa hon och tittade förvånat upp på mig som inte fattade något alls. 
"Why did you not saying that earlier?!" jag tog mig för pannan men när jag tänker efter så har hon ju faktiskt sagt det förut. Jag hade bara inte lagt det på minnet. 
"I'm sorry mom. You've said it before, I just forget it" log jag lite för att lösa upp den spännda spänningen mellan oss. Det var inte meningen att ta ut det på mamma, det var ju såklart inte hennes fel att jag förträngt det. 
"Yes, I understood it. Your brothers wedding starts in two hours, go down and fix you" sa hon och gav mig ett flin. Jag kollade på mina trasiga jeans och min lortiga tjocktröja och kunde inte annat än att hålla med henne. Jag måste fixa mig. 
 
Jag har duschat, ätit, bytit om , fixat håret och sminkat mig. Nu var jag helt klart klar för bröllop. Jag tittade mig i spegeln en gång till och log lite för mig själv. Min ljusblåa skjorta passade perfekt till mitt långa brunblonda hår och jeansen satt perfekt. 
 
Det var fullt med människor när vi kom fram till kyrkan och jag förstod att det var Stephanies släkt som var så många. Jag hälsade och kramade om mormor och morfar samt farmor och farfar och vi gick tillsammans in till kyrkan och satte med dom. Vi tillsammans med Stephs föräldrar och syskon satt längst fram och jag såg hur alla bänkar fylldes med människor, det blev verkligen fullsatt i hela kyrkan, säkert 200 personer i Holmes Chapels största kyrka.  
Alla var samlade och prästen började prata. Jag såg hur lycklig Eric var och jag ska absolut inte sabba något för honom ikväll, trotts att Stephanie är med. Efter en lång stund i kyrkan så var det äntligen klart och jag var nästan först ut genom den stora kyrkodörren. Det var trångt och jobbigt där inne och att komma ut till friska luften kändes verkligen underbart. 
"Hey, I was hoping to see you here!" en välkänd röst hördes bakom mig och jag tittade försiktigt bakåt men suckade lätt när jag såg vem det var. 
"Will, can you please leave me alone? what do you want me, seriously?" sa jag och tittade på honom. Han flinade sitt skrattretande flin och hans bruna ögonbryn åkte upp och ner. 
"You look så hot, you have really changed since we last seen" sa han skrattande och gick vidare. Herregud, vad hade jag sett i honom? varför tog det månader att gå vidare från den där tönten? usch. 

"Agnes, is that you?" ännu en röst hördes bakom mig och jag trodde för ett ögonblick att det var Will som bara gjort till rösten lite, jag vände mig långsamt om och fick se vem det var, Harry? Harry Styles? Jag tittade förvånande på honom som bara stod där och log, log dedär leendet som jag aldrig glömmer att han gjorde till mig väldigt ofta under vår skoltid. 
"Wow, it was so long ago, so good to see you again!" jag hann knappt tänka klart innan jag var inne i hans armar och det tog ett tag innan jag ens fattat att det faktiskt var Harry som var här, min gamla lågstadie förälskelse och den enda som aldrig gjort mig något ont. 
"Hey Harry" fick jag ur mig lite svagt och han släppte direkt. Han fortsatte att le och tittade ner på korta mig. Han var minst ett huvud längre än mig och ändå är jag ganska så lång gemfört med de andra i min ålder. Han hade kavaj som de flesta killar här på bröllopet och såg väldigt bra ut. Bättre än på bilder.
"You look really great, you have changed a lot" sa han och kollade ner mot mig.  Jag kände hur kinderna hettade till och jag kollade ner mot marken. 
"Thanks" sa jag och log lite mot honom. 'Du ser väldigt bra ut' hade jag fått höra av många under de sista året. Men att få höra det av Harry kändes speciellt. Jag hörde hur någon ropade på honom, en ung tjej som jag antog kanske var hans flickvän. Vad vet jag? jag läser nästan aldrig skvaller och jag är inte en sån som helst vill rota i andras privatliv. Fast innerst inne så hoppades jag ju på att han var singel, såklart. 
"Oh, I need to go. But see you later. You'll be well on Eric and Stephs wedding party, I guess?" sa han och började gå bortåt. Jag stod kvar och nickade mot honom som log och sedan gick bort till tjejen som nydligen ropat på honom. Vem var hon?

Nu har Harry kommit in iallafall! ;) Vad tror ni kommer hända nu? vem är tjejen? Kommentera! 
- Ny del redan ikväll KANSKE. Isåfall runt nio-tio där någonstans. Har vart rätt mycket nu i några dagar och kom precis hem. Men här är del 3 iallafall och håll utkik ikväll! :D 
 
 

Jättebra! Kanske hanns syster eller hans flickvän. Undra. Längtar till nästa del!

Svar: Haha, ja.. undrar vem det kan vara. Man får inte riktigt reda på det än, men det kommer! ;) del 4 ute!
My Wesström

Tjejen kanske var Gemma?:D
Sv: Tack vi får se imorgon!;)

Sååå bra! :)

Jättebra kapitel :)
Kram <3

Åh vad roligt att harry nu är med!! Längtar tills nästa! :)

Svar: Ja, då hoppas jag att du gillar del 4 som är uppe nu! ;) kram
My Wesström

Jättebra!!

Grymt!! Meeeeeeer :)

Jätte bra, undra vem tjejen är? :o Meer :D<3

Svar: ja, del 4 är ute nuu sötis <3
My Wesström

Jättebra! Vill ha en till del ikväll haha :)

Svar: ja, del 4 är ute nu! kul att du gilla den snälla du!
My Wesström

My

Förlåt för att jag inte sagt något om den nya novellen än men har inte hunnit :(
Verkar bra hittills iallafall!
Kram!




Kom ihåg mig?