one way or another, del 28

Davids Perspektiv;
"Jag ska hjälpa dig ur det här, jag står på din sida och jag bryr mig inte ifall han hamnar i fängelse, misshandlare som honom hör hemma där" sa jag och kände mig nöjd över det jag nyss fått ur mig. Jag såg hur glad hon blev och hon kramade om mig ännu en gång. Att få vara i min mammas armar igen gjorde mig så lycklig, jag hade verkligen saknat henne, trotts att jag bara var något år när hon lämnade mig så kommer jag ändå ihåg henne. 
"Jag älskar dig mamma" sa jag och kramade om henne hårdare och kände hennes tårar falla ner på mig.
"Jag älskar dig också vännen" sa hon och pussade mig på kinden. Det var i mammas famn jag ville vara och jag kände mig som fem år igen. 

(3) Girly quotes ;] | via FacebookStatigram – Instagram webviewer
ElenaLouis FotoBlogg -

Elviras Perspektiv;
Med tunga steg gick jag till Louis några hus bort, det kändes skönt att ha honom ganska nära ändå så jag slapp behöva ta bussen eller något liknande. Jag ville inte ens tänka på vad dom gjorde där hemma, förmodligen redan glömt mig iallafall. Jag stannade till för att byta musik då en röd bil kommer rakt emot mig, jag började gå igen men jag tittade nogrannt på bilen när den åkte förbi mig. Jag kan minnas att jag sett den någonstans, men var? Tankarna på den igenkända bilen gick runt i mitt huvud medan jag gick sakta fram till Louis hus. 

"Heeeej El" sa han och drog in mig i en lång varm kram. Jag hörde röster ifrån nedervåningen och jag kände igen dem direkt, killarna. Jag hade verkligen saknat dom också. Jag tittade på Louis och log brett. 
"Har det hänt något?" sa han och gav mig en orolig blick. Jag ville helst inte berätta, men jag ville inte ljuga för Louis. Fast egentligen, vad är det som har hänt?  Jag skakade på huvudet och tittade bortåt, jag kunde inte kolla in i hans ögon för då skulle han märka direkt. 
"Jag ser att det är något, men du behöver inte berätta" sa han och höll om mig hårdare samtidigt som han gav mig en puss i pannan. 
"Det är bara det att.. Duvet att jag berättade ju att jag hade en kusin?" började jag lite lätt att säga samtidigt som mitt huvud låg kvar på hans bröst. Jag kände hur han nickade men sa ingenting så jag fortsatte.
"Han är min kusin" jag kunde nu inte motså att titta upp mot Louis som nu såg väldigt förvånad ut. Men hans breda min ändrades direkt till ett leende och han såg väldigt glad ut. 
"Men vad är det och deppa över då? Du känner ju han sedan tidigare så då är de ju lätt? Då behöver du inte lära känna han eftersom ni redan känner varann?" sa han och skrattade till lite. Jo, det var ju sant det han sa.
"Du förstår inte, Louis. Jag är så rädd att Elly ska glömma bort mig och bara lägga sin tid på honom nu. Eller att han blir så annorlunda och glömmer bort mig" jag kände hur tårarna ville tränga sig fram men jag gjorde allt för att hålla dem inne. Han tog ett hårdare grepp om min midja och kramade om mig ännu hårdare. 
"Älskling, sluta tänk så. Elly skulle aldrig glömma dig, du vet ju hur mycket hon älskar dig och jag tror inte heller att David skulle ändra sig för att han fått sin mamma tillbaka, tvärtom, han kanske är mycket gladare nu!" sa han och log ett tryggt leende. Han hade som vanligt rätt, var det någon som förstod mig så var det verkligen Louis. Han fick mig även att tro på varenda ord han sa, vilket jag aldrig gjort med någon annan förut. 

Vi gick ner till Louis rum där killarna, Lucy och Perrie satt och pratade. Det tog inte lång tid förrän vi kom med i snacket och allt bara rullade på. 
"Louis, jag är hungrig, gå och gör en macka till mig" sa Niall och la sig ner i Louis säng. Alla utom Louis och Niall började skratta och Louis tittade frågande på honom.
"Niall, du vet vart kylskåpet ligger. Gå själv!" sa han tillslut och Niall gick raka vägen upp och kom tillbaka med två mackor, en i varsin hand. 
Jag kände hur någon kramade om mig bakifrån och viskade "Jag älskar dig min fina" i mitt öra och jag kände hur mitt hjärta dunkade några extra slag, jag vände mig om och log mot Louis samtidigt som jag sa "Jag älskar dig också" till honom,  han tog bort lite hår ifrån mitt ansikte och sedan gav han mig en puss. Jag kände mig som världens lyckligaste och hade helt glömt bort alla bekymmer där hemma. 
 
Davids Perspektiv;
"Kom ihåg att inte berätta något nu?" jag såg hur mamma vred och vände sig lite när vi stod och skulle säga hej då vid ytterdörren. 
"Aldrig, varför skulle jag låta något hända dig mamma?" sa jag och såg hur säkrare hom blev. Vi sa hejdå och hon bad mig att komma tillbaka vilket jag lovade att göra. Nu gällde det bara att komma på en ursäkt till att jag vart borta så länge och vart jag har varit till pappa så han inte märker något. 

"Vart i helvete har du vart hela dagen?" möttes jag av en illsken pappa med cigaretten i högsta hugg, det verkligen stank rök inne i huset så jag knappt kunde andas.
"Jag har bara vart hos en kompis, ta det lugnt" sa jag och slängde av mig skorna. Jag kände hur han luktade sprit i munnen och förstod att han hade druckit, igen. 
"Har du druckit eller?" frågade jag lite irriterat. 
"Bara några öl, inget farligt" sa han och hånflinade. Jag skakade på huvudet och gick in till mitt rum. Jag fick vara ifred i ungefär fem minuter sen stod han i dörröppningen och bara kollade på mig. 
"Vad?" frågade jag och tittade in i hans mörka ögon. 
"Ljug inte för mig, jag vet vart du har gjort hela dagen. Du har vart hos den äckliga lilla Elly hela dagen. Hon svek vår familj David, och jag har tagit hand om dig ensam i alla dessa år och vad får man tillbaka? Att du går hem till henne och bara förlåter henne" han fimpade den lilla ciggen som fanns kvar och tog genast en ny. 
"Jag vet sanningen pappa, det är du som har ljugit och jag fattar inte att du kunde" jag spännade blicken samtidigt som jag sa det och han kom närmare mig, han stirrade in med sina svarta ögon i mina och blåste ut lite rök från munnen, rakt i mitt ansikte.
"Jag ska ta hand om Elly, nu på en gång och ingenting kan stoppa mig" sa han och sedan var han ute ur rummet. Vad hade jag nu gjort? Jag måste göra något, fort. 


oooh, spännandeee! haha ne men aa.. Hur kommer det gå nu? Vad kommer David att göra? nästa kommer senare idag!

Meeeeeera!! ♥.♥

jättebra och den var spännande

"Louis, jag är hungrig, gå och gör en macka till mig" sa Niall och la sig ner i Louis säng. Alla utom Louis och Niall började skratta och Louis tittade frågande på honom.
"Niall, du vet vart kylskåpet ligger. Gå själv!" sa han
hahahahahahahahahaah, jag ddööör, nu finns nästaa del uppe!

Ååååååå SPÄNNANDE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Svar: jaaaaa!!!! ;)
My Wesström

My

Åh nej inget får hända elly! :oo

Sv: Vi får väl se vad som händer!




Kom ihåg mig?