everything has changed, chapter 47, part 2

- Jasmin -
"Someone is in there and waiting for you.", sa hon och nickade mot riktningen i mitt rum. Min första tanke var självklart Niall, som jag även hade hoppats. Sakta gick jag emot dörren till mitt rum och när jag sedan öppnade den långsamt så möttes jag inte av den jag egentligen hoppats på, utan betydligt mycket bättre just i denna situation och någon jag verkligen behövde just nu. Kim, min älskade kusin satt på sängen med mobilen i handen. På golvet stod en resväska som jag antog var hans, han skulle antagligen stanna längre än bara en natt, något som gladde mig ännu mer. Precis vad jag behövde nu. 

 
- Niall - 
Jag slängde igen dörren med en smäll. Vad hade jag gjort? jag hade startat ett bråk jag inte visste hur jag skulle kunna ta mig ur med tjejen som betydde mest. Jag la huvudet än en gång i händerna och lät mig själv hasa ner mot den vita dörren bakom mig. Laura, min vän sedan barnsben, kom direkt fram till mig och la en hand på mitt lår. 
"What was that, Nialler? You wants to talk about it?", under mina tårar som rann ner ifrån mina ögon så kunde jag ändå pressa fram ett ganska så äkta leende bakom all sorg. Jag var glad att Laura var här nu, en tjej som alltid funnits där och har varit som en slags syster då min mor och far endast givit mig en bror, nog klagade jag inte för det, men visst skulle det varit kul med en syster allt, och min blondhåriga vän som nu var på besök, ganska så sliten, var ju precis som en.
"Uhm.. It was her I talked about lately.", mumlade jag bara och släppte händerna från huvudet så våra ögon kunde mötas. Laura & jag pratade inte så värst ofta då vi båda höll på med vårat, hennes karriär som TVreporter på nyheter och liknande hade gått i uppfyllelse, likväl som mina drömmar. Men när vi väl pratar kan vi prata i timmar om allt och alla. Hon var en sån vän jag bara kunde släppa allt med för en stund och endast leva i nuet, vi var så lika på så många sätt vilket nog var därför vi kom så bra överens hela tiden. Att bilda ett förhållande med denna tjej fanns inte ens på kartan då vi endast såg varandra som bästa vänner. 
"Oh, really? she seemed very nice.", sa hon lågmält för att antagligen lätta upp den trista stämningen mellan oss. Jag skulle precis säga att det var exakt det hon var, snäll, fin och bra på alla sätt. Men hennes mun öppnades före och jag lät henne fortsätta. "To be honest. If I went to my boyfriend and saw a girl look like this in his house I'd absolutely be jealous.", hon pekade menat ner på hennes avslappnade kläder och det ruffsiga blonda håret. Jag kunde nu förstå att Jasmin kanske kunde misstolka det hela, vilket hon också antagligen gjorde, något jag inte ens tänkte på förrän nu i efterhand. Anledningen till varför Larura hade på sig min huvtröja och ett par mjukisbyxor som hon en gång tidigare glömt här var en lång historia. Men för att ta det kortfattat så skulle man kunna säga att det hade varit en lång natt för henne med hårt festande, därav varför hon även hon såg så sliten ut.
"Yeah, maybe you're right.. Sorry for being like this.", svarade jag och reste mig upp. Ögonen var fortfarande suddiga av tårarna som bildats i mina ögon så det tog ett tag att vänja sig. Väl uppe på golvet igen såg jag att Laura fortfarande satt kvar på golvet. Jag skrattade åt henne och gav henne min hand. "Here, come on. We can just staying in here all day and just watch some movies, just like before.", hon tog snabbt min hand och tog sig upp på egna fötter på nolltid. Man såg däremot hur ont i huvudet hon hade och jag kunde inget annat än att skratta, hur plågsamt det än såg ut så tyckte jag ändå att hon fick skylla sig själv. 
Jag antog att Jasmin inte ens visste vem denna tjejen var, jag hade aldrig berättat för Jasmin om Laura, däremot hade jag berättat för Laura om min flickvän. Blondinen som nu befann sig omkring mig var en av mammas närmaste vänners barn, det är så vi två kände varandra. Något som tidigare gett oss problem då Laura bott i London i hela sitt liv, medans jag bodde i lilla Mullingar. Därför trodde jag att det skulle bli bättre då även jag, tillsammans med de andra killarna flyttade till London vi också, men hela situationen blev inte direkt bättre då heller. Vi hade ju som sagt våra jobb som fick gå i första hand så tiden att umgås fanns liksom inte, trots att vi nu bodde i samma stad. 
 
- Tidigare idag -
Telefonen ringde och jag kände genast igen signalen. Det var min. Jag tittade upp och möttes av att Louis som höll i min ringande Iphone. Jag visste inte vad jag skulle hoppas på men innerst inne ville jag att det var Jasmins namn som stod där, men det var det inte. Istället visades Laura på displayen. Mitt leende ökades i grader, Laura, den blonda glädjespridaren hade jag inte pratat med på evigheter, vad kunde hon vilja? jag drog på skärmen och satte luren mot örat då en välbekant röst började prata. 
"Oh how are my famous friend today?", alltid skulle hon komma med en halvtaskig kommentar i början av våra samtal, hur tiden än gick mellan våra pratstunder så var det som att vi pratade igår, vi var precis som vanligt och det var sällan det blev en tyst stund i vårat sällskap. Hon visste även hur mycket jag hatade ordet 'känd', det kändes så stort på något sätt, vilket antagligen var en av anledningarna till att hon inlett vårat samtal så prydligt. Jag skrattade lite och skakade på huvudet, plötsligt fanns det nu andra saker att tänka på än Jasmin för ett ögonblick. 
"Oh Hi to you too, little friend.", jag flinade brett och märkte hur killarna reagerade. Med mitt leende hade det förmodligen anat att det var Jasmin som ringde, men när jag sedan sa som jag sade så antog jag att de insåg att det absolut inte var henne jag talade med. Killarna kände till Laura och de visste hur nära vi stod varandra. De kunde dock inte förstå det riktigt förrän dagen kom då Harry berättade att han hade en liten crush på henne. Jag hade genast blivit rasande och tvingat honom att låta henne vara. Vilket jag nu bara kan skratta åt. Jag hade alltid varit överbeskyddande över henne, vilket jag tänkte fortsätta med i all evighet. Harry, som jag visste var väldigt flirtig och charmig, kunde få vem som helst. Men en av hans tjejer skulle inte vara Laura, det var något han kunde hoppa upp och sätta sig på. Dock var dom ett avslutat kapitel då Laura bara skrattade åt det hela och tyckte inte Harry var så värst mycket att ha, något som gladde mig lite. 
"I'm in your areas now for once. Be with me? my head hurts. I need my brother to take care of me.", jag log åt hennes uppfostran. Alltid hade hon bett om mig vårdnad och hjälp om hon varit bakfull. Något som tidigare aldrig funkat när hon och jag bott på olika ställen, men nu funkade det ju faktiskt ganska så bra och självklart ställde jag upp för en vän. 
"Of course, I'm coming. Would I pick you up somewhere?", hon fnittra och tänkte lite innan hon svarade. 
"I'm actually at your place now. Are you coming and open it soon? we have so much to talk about and especially the girl you're dating!", jag kliade mig lite i pannan och tittade på allt arbete vi hade. skulle jag kunna trassla ur det här? jag skulle åtminstonde försöka. 
"You can wait outside my door until I'm coming. I need just do some stuff first.", förklarade jag och tittade på alla papper som låg omkring oss. Det var endast tre timmar kvar att jobba egentligen, men jag visste att Laura aldrig skulle vänta så länge. Jag hade mitt solo kvar att spela in, sedan fick jag vara klar för dagen. 
"Well, ah.. See you around then?", frågade hon oroligt och jag fnös till lite över hennes tonläge. Hon visste att jag aldrig skulle lämna henne ur sticket och så fort jag gjort vad som mest var nödvändigt så skulle jag direkt åka till henne. 
 
Drygt fyrtio minuter senare befann jag mig utanför min lägenhet. Jag parkerade bilen på min privata parkering och nästan sprang in genom porten upp för de tre trapporna där jag möttes av en sovande blondin. Dock var hon ganska så smart för att vara en blondin då hennes jobb inte direkt var det lättaste att få, det var ju tack vare hennes betyg som hon kommit så långt. Hon satt med huvudet lutat mot min dörr med ögonen stängda, jag förstod att hon sov. 
Jag satte mig på huk ner och såg på henne, sedan kunde jag inte längre hålla skrattet inne. Hon såg inte bara hemsk ut, hon såg även otroligt rolig ut när hon var sliten. Hon ryckte till av mitt gälla skratt och nästan flög upp i mina armar. 
"Hi Niall, I've missed you soo much!", mumlade hon - fortfarande ganska yrvaket. Hon såg inte direkt pigg ut nu om man skulle uttrycka sig rätt. Jag la mina armar om hennes smala kropp och la direkt märke till hur kall hon var, trots att jag inte heller var den varmaste att vara omkring just nu så var hon betydligt mycket kallare än mig. Min blick fördes ner på hennes kläder och det var då jag såg det, hennes kläder bestod endast av en ynklig klänning, mitt i vintern. Hon var helt sjuk. 
"Come on, We have to changes your clothers before you get sick and probably dying because of coldness.", mumlade jag för mig själv och la min arm runt hennes midja och hennes armar tog ett kraftgt grepp runt mina axlar. 
Jag förde henne in till värmen igen, satte henne i soffan och drog en filt över henne innan jag gick vidare mot mitt rum där jag hade mina kläder. Min blick flackade mellan kläderna innan jag fann en mjuk, tjock hoodie som säkert skulle passa Lauras magriga kropp innan jag sedan fann hennes egna gamla mjukisbyxor som hon tidigare lämnat kvar här. 
Glatt gick jag ut i rummet där den bakfulla tjejen, nu låg i, sedan kastade jag kläderna på henne som hon tacksamt tog emot. Vi hade verkligen så mycket att prata om.. 
***
 
"Have you been fighting before?", frågade Laura nyfiket medans hon la filten över oss båda. Jag bara skakade på huvudet och lutade mitt huvud mot hennes axel, även om det nu skulle vara tvärt om så struntade jag i det. Det var något som var så skönt med henne, man behövde inte alls bara den 'coola' killen omkring henne, det räckte med att vara sig själv. 
"When I leaved her in Mullingar, hers father died some weeks after that. I didn't knew until.. Kind of now actually. She was a bit cold and mad at first but she probably changed her mind.", jag ryckte på axlarna och att nämna hennes pappas död kändes helt fel. Jag ville inte tro på det själv, de gånger jag träffat honom var han otroligt schysst, han var även otroligt omtyckt av fotbollslaget, vet visste jag. Det var faktiskt en ganska så jobbig nyhet att han var borta, jag ville inte ens tänka på hur Jasmin och hennes lillebror tog det. "She has have an unstable live since then, but it's on the right way now.", berättade jag sedan och Laura lyssnade & verkade även förstå. Även om hon och jag aldrig skulle kunna sätta oss in i hur Jasmins liv hade sett ut genom åren. 
"I know I overreacting today, I was hard to her and regret it as well. I have a feeling inside me as say it's not gonna be alright again.", suckade jag. Laura tog min hand, hon korsade inte våra fingrar, utan hon tog det på ett mer vänskapligt sätt för att inte hela situationen skulle bli så konstig. 
"Hey you, don't give up, okay? don't listen to the voice in your body. Listen to your heart. I know you love her and she obviously love you too. You can't give up on her. Let it go some days before you're talking to her, after a while she will forgotten you and you can tell her how you feeling about everything.", jag kände mig hemskt just nu. Det var hon som hade bakfylla, det var jag som skulle vara den där vännen som tog hand om henne med mackor, te och massage. Istället var det hon som hade armen över mig, pillade med mitt hår samt höll i min hand. Jag klagade dock inte, jag var bara glad över att få slippa tillbringa detta tillfälle ensam. 
"Thank you for always being here for me and I love you, you know that?", frågade jag och gav henne ett brett leende. Vi var inte riktigt för att prata om känslor med varandra, vi pratade ofta om känslorna vi hade om andra, men det var sällan jag eller hon sa något som de tre viktiga orden. 
"I know that, bro. And I love you too. But now we're talking about something funny when I'm here. What about play some FIFA? I have to get a revange!", jag skrattade högt och satte mig upp ordentligt. En omgång FIFA med en bästa vän var aldrig fel. 

Dåså! Då var part tv avklarad och ni fick även läsa lite från hur Niall tog det hela. Bra/dåligt? ;) Personligen blev jag jättenöjd med denna delen, haha!
Kommentera gärna fina, söta ni!!
 
 

Asbra, vad mer kan jag säga? Hoppas Jasmin förlåter honom även om han inte följde efter henne och så. Det måste lösa dig!!

Svar: haha ja det måste de verkligen! ååh :D
My Wesström

Omg skit bra..<3

Svar: tack, glad jag blir <3
My Wesström

Awesome!!!<3

Svar: tack :D <3
My Wesström

Joy

Längtar tills nästa... Det måste bli bra! SkRiV sKrIv SkRiV ♥♥

Svar: ute nununu :D
My Wesström

Åh My du är för underbar, di ska va nöjd! :)

Svar: åh taack, duu är underbar!
My Wesström

När kmr nästa del??

Svar: ute nu
My Wesström
Kom ihåg mig?