everything has changed, chapter 30

- Jasmin -
Jag tänkte efter ett tag. Kimbely hade faktiskt inte frågat om jag skulle göra något speciellt, hon tog antagligen för givet att jag skulle festa då eftersom jag ofta gjorde det, även på vardagarna tidigare. Och Josh, ja, han skulle väl förmoligen vara med sin flickvän eller något. Att komma med förslaget att umgås med mig och killarna i One Direction till Josh kanske inte skulle glädja honom så värst mycket. Även om han inte gillade tanken att jag umgicks med Niall så visste jag att han innerst inne var glad för min skull och att om jag var lycklig så var han det också. 
"Yes, why not?", sa jag och nickade bekräftat åt Nialls fråga. En sak var i varje fall säker, nu kunde och fick jag verkligen inte kaosa till det. Jag visste ju hur galen jag kunde bli när jag fått i mig för mycket alkohol.

 - Niall - 
"When will Jas arrive then?", Liam såg lite orolig ut när vi allihopa, inklusive El och Perrie, satt i mitt vardagsrum. Jag ruskade på huvudet och ryckte på axlarna. 
"I've no idea. I think I said that we will pick her up when we going to the party.", förklarade jag och Liam tycktes nöja sig med det svaret. Jag log för mig själv när jag tänkte på gårdagen med Jasmin. Den hade varit så underbar på alla sätt och vis, även om det endast blev djupa kyssar och smickrande beröringar så valde vi att stanna där. Vi ville inte gå för fort fram, någon av oss. 
Jag hade tyvärr varit tvungen att lämnat henne tidigt imorse då killarna skulle anlända till min lägenhet klockan tio på morgonen. Vad de skulle göra hos mig så tidigt hade jag ingen aning om, men det kändes inte så frestande att lämna dem ensamma i min lägenhet. Inte efter att jag visste vad som sist hände när de fick vara ensamma för länge, det var dock inte tal om min lägenhet, men jag kunde känna skuld inför Liam som bara gått till affären och handlat mjölk också när han kom tillbaka så var halva hans lya helt kaos. Men nu i efterhand så kunde vi allihopa bara skratta åt det bara, som tur var. 
"Are you excited for party tonight, Nialler? It's gonna be a lots of fun!", konstaterade Louis högljutt och tittade undrat på mig. Jag skrattade till och log mot Eleanor som satt i Louis knä. 
"Of course!", svarade jag och tittade mot klockan som satt på väggen ovanför TVn. Det hade börjat mörknat ute och klockan visade 21:34, för att vara exakt. Jag harklade mig lite och därmed lockade till mig allas uppmärksamhet. "I might will go now. I'll take a cab to Jas and then we meets up at the party, okay?", utan att tveka så reste sig allihopa upp, till och med Harry som oftast brukade vara den som satt kvar. De förstod med andra ord vad jag hade sagt och fattade vad jag menade. De visste nu så mycket väl att jag garanterat inte tänkte låta dem vara ensam i min lägenhet på en lååång tid. 
 
Jag tog några steg upp för trappen som jag senast igår stod på. Fast denna gång visste jag att hennes föräldrar var hemma, därför så förväntade jag mig inte att hon skulle öppna heller. Plinga på gjorde jag i alla fall och snabba fotsteg kom bara närmare och närmare. 
Rose öppnade tillslut och log ett väldigt sött leende. Jag kunde inte låta bli att le jag heller då jag varken var den som ville förstöra andras lycka eller vara taskig emot fansen. "Hey Sweetie, Is Jasmin inside?", frågade jag och tittade lite åt sidan för att se om hon var i hallen, vilket hon självklart inte var. 
"Come in! Jas is upstairs and get ready for tonight. But please, take care of her tonight, I don't want to see her like the other days she gets drunk.", hon såg plötsligt allvarlig ut och jag nickade storögt. Jag visste att Jasmin hade blivit ett slags party-animal under de senaste åren men att hon brukade ofta bli så full som hennes syster verkade beskriva henne, kände jag faktiskt inte till. 
Fort tog jag av mig jackan och skorna, gick igenom vardagsrummet och hälsade på resten av familjen innan jag sedan rusade upp för trapporna och in till rummet där Jasmin antagligen befann sig i. 
Jag öppnade dörren lite försiktigt och såg hur min übervackra flickvän stod och granskade sig själv noga i spegeln. Jag valde att stå kvar för att se hur snabbt hon reagerade, men hon märkte mig snabbt och sprack upp i ett leende. 
"Hi babe! Can I wear this or is it to much?", frågade hon och jag skrattade. Jag förstod inte varför hon ens frågade mig när hon visste att jag älskade allt, bara det satt på henne. 
"You're so beautiful, love.", försäkrade jag och gick emot henne. Hon vände sig om med ansiktet mot mig och hennes leende ökades. Vi kom varandra närmare och tillslut var vi så nära att jag la armarna om henne och våra läppar pressades emot varandras. Hennes läppar, oh my god. Jag bara älskade när hennes läppar möttes jämtes vid mina. "Are you ready for party, then?", log jag, fortfarande när våra läppar var emot varandra. 
"Yes, which one?", frågade hon nyfiket och backade ett steg. Jag funderade ett tag innan jag slutligen kommit på vad klubben där festen hållit till hette.
"I've actually never been there before but it says being an amazing place. The clubs name is Corsica Studios.", jag kände direkt hur hennes leende minskade och hur hon mumlade något för sig själv som jag inte riktigt kunde tyda. "What?", frågade jag då och fick bara en skakning på huvudet tillbaka. 
"Nothing, nothing at all. Let's go to the party!", sa hon då och tog min hand för att leda mig ut ur rummet. 
 
- Jasmin - 
Det var ingen chock att Niall ville ta mig till ett av Londons kändaste fester, problemet var bara att jag var på något sätt känd där, just på den klubben. All personal visste om mig, det var även oftast dom som tog hand om mig i slutänden och jag hade haft en & en annan diskussion oss emellan många gånger tidigare. Människor där kände till mig och tog ofta avstånd ifrån mig, så egentligen kände jag inte alls för att åka dit, men samtidigt så ville jag iinte förstöra denna kväll för någon av oss, därför så valde jag att inte säga något alls och bara se fram emot det jag velat hela dagen - ha kul. 
Det var tråkigt att Kimbely inte ville vara med, men jag kunde förstå henne till en viss del. Även om hon inte just nu ville träffa någon utav killarna, så kunde hon inte komma undan med att hälsa på Niall. Imorgon hade jag nämnligen bestämmt träff med dem båda, utan att de själva vet om det såklart. 
 
Fullt nykter trampade jag in genom den stora entrén efter att ha kommit förbi de stora säkerhetsvakterna. Så fort som jag kommit in genom dörren kände jag både blickar och viskanden bakom min rygg. Att jag också var här med Niall kanske gjorde den stora hysterin aningens större. 
Jag kände igen ett antal människor i denna lokal, så kallade "festkompisar". Ja, till och med sånna fanns det gott om i London. 
"Wow, it looks like you're recognized here", skrattade Niall och menade på att redan många hade vinkat diskret åt mig. Jag himlade med ögonen och skakade på huvudet. "Have you been here before?", frågade han. Jag fnös och tittade på Niall. "Ja, ett antal gånger förut faktiskt."
"Yes, a few times.", jag tog Nialls hand och gick in i den stora folkmassan där vi genast fick syn på Liam som dansade med Zayn och en tjej med lila hår. Jag hade hört talas om att Zayn hade en flickvän som gillade att ha annorlunda hårfärger, var det möjligt att de var hon? Jag kände hur Niall släppte min hand och försvann direkt till baren där jag lyckades se att Harry redan satt. 
Jag suckade ljudlöst och gick mot riktningen där Zayn och Liam befann sig, men blev genast stoppad av en lång kille. 
Håret var svart, leendet var stort med tänder vita som få och de där bruna ögonen kunde jag aldrig glömma. Det var han, Italienaren Alfredo Silfver som under tidigare fester försökt att ragga upp mig, till en början tyckte jag han var charmig, tills jag insåg att han inte alls var den jag trodde. Det visade sig att jag faktiskt inte var den enda för honom, men hur kunde jag vara så dum och gå på det? Han fick ju sitt ligg, det var det enda han ville åt så vad gjorde han ens här?
"Hello Beautiful.", sa han charmigt. Hade det inte varit för Niall så hade jag fallit ännu en gång för hans brytdialekt, bruna ögon och otroligt väldoftande lukt. Men inte denna gång. Jag gick inte på hans lilla lek längre.
"No, don't talk to me.", sa jag i en hög ton så att jag överröstade den högt spelade musiken. 
"Auch!", kommenterade han med ett flin. "Don't be such a bitch. Come on, dance with me like before, I know that you want to. We had a fling, right?", hans flin blev bara större och större. Det blev läskigare med tiden så jag valde att gå därifrån, men så långt hann jag aldrig gå förrän jag blev stoppad. Hans hand greppade taget i min arm så att jag stannade till. "I really want you. I want your lips and I want your tongue in my mounth."
Hade jag varit påverkad hade jag gett med mig och antagligen fått till det med honom inatt med, men återigen, inte ikväll. Hans ord äcklade mig. 
"I have a boyfriend.", sa jag skarpt och tittade in i hans ögon. Han skrockade lite och jag kände hur hans grepp om mig blev hårdare.
"Really? Were? I can't see him.", hans tonläge lät strängt och väldigt elakt. Visst var han full, men hur som helst betedde man sig verkligen inte så. Han var rent ut sagt vidrig nu. 
"Actually, I'm here.", jag såg ingen person, men jag behövde inte se för att veta. Nialls irländska dialekt hördes bakom Alfredo när han snabbt släppte min arm och vände sig om. Niall höll i en drink i sin hand och log mot honom.
"Seriously? him?", Alfredo vände bak huvudet mot mig igen och höjde ögonbrynen. Jag fnissade lite åt reaktionen och nickade på huvudet. 
"This is my boyfriend, Niall." presenterade jag, gick om den chockade killen och ställde mig bredvid Niall. "Please go now, before I do something I don't want to.", han suckade och himlade med sina ögon. 
"Well, I'm not done with you, my little beauty.", konstaterade han och gick snabbt ifrån oss. Jag visste att han inte menade det han sade, innerst inne var han en snäll grabb. Han var bara så påverkad att han inte visste vad han gjorde, därför så skrämde hans ord inte mig ett dugg. Så fort han var utom synhåll så tittade Niall på mig som om jag vore dum i huvudet. 
"Who the hell was that?", frågade han oroligt och drack en klunk av sin drink, som förmodligen var cola blandat med ren vodka. 
"Just an old enemy.", svarade jag enkelt och gick emot hållet där de andra killarna befann sig, jag kunde även se Louis med en tjej stå och dansa mitt på dansgolvet också. 
 
Klockan närmade sig nu tolvslaget och jag var näst intill nykter, det var en konstig känsla att veta att det inte var jag som var fullast på denna festen idag, på nyår dessutom, utan att det var någon helt annan. Niall var faktiskt också i ganska normalt tillstånd, trots hans shotar och drinken han drack tidigare ikväll.
"It's almost a new year now, babe.", viskade Niall i mitt öra när vi båda stog på uteplatsen och tittade upp mot stjärnorna. Det kändes nästan som om vi vore i en film. "What's your plan into the next year?"
"I want to go out school with good grades, I want to be a normal girl again and most of the all, wanna be your girlfriend next year, like forever.", jag tittade in i Nialls ögon som nu tindrade av lycka. Det märktes så väl på Niall när han var glad, ledsen eller visade känslor över huvud taget. 
"This is gonna be our year, my princess. And I'll always be your, as long as you want me."

Well, well. Det blev en hyffsad nyår iaf, eller vad säger ni? ;) 
Tror ni att den där mysko italienaren verkligen kommer hålla sig borta ifrån Jasmin eller är det som hon säger, att han bara var för full? Ja, kommentera sötaste ni!!

 
 

Jättebra att hon kunde behärska sig!:D Tror den där italienaren kommer tillbaka!:)

Svar: haha ja, man vet aldrig ;)
My Wesström

Heeej jättebra såklart att jag vill ha mer

Svar: taaack :D
My Wesström

Oh my god du är ju grym! Fortsätt så! Jag fullkomligen älskar hur du skriver *___*

Svar: Haha sötis!! du anar itne vad det betyder för mig!<3
My Wesström

Hoppas att han inte våldtar henne iallafall!!!! Love ypu<3?ps, snygg design

Svar: haha de hoppas jag verkligen inte, hatar att skriva om sånt, blir fan rädd själv ju, haha xD
My Wesström

Alltså åh My, du misslyckas verkligen aldrig - inte med en enda del! Det är alltid lika kul att kika in på din blogg - även om jag aldrig hinner med i din fantastiska uppdateringstakt haha. Blir alltid så imponerad av all din talang, önskar att jag hade all den fantasin du har. Det här var verkligen grymt, kan inte vänta på nästa haha! :D <3

Svar: Men va? alltså Ellinor du anar inte vad glad ja blir över dina kommentarer, fullkomligt älskar dem och blir glad varje gång. Du lyser upp mina dagar typ! haha :D blir så glad fina, fina du <3
My Wesström

Amajgaaaad så vra

Svar: amajgaaad taaackkk!!!
My Wesström

Så bra :)

Svar: men durååå! :D
My Wesström

Bääääst! x

Svar: DU är bäst !! <3
My Wesström

Så himla bra!!

så hiiiiimla bra!! åhnej, klart han inte kommer ;)

Svar: haha ;) taack!!! x
My Wesström
Kom ihåg mig?