everything has changed, chapter 32

- Jasmin -
"Sure. Which one?", frågade jag och gick fram till lådan där jag hade mina filmer. "Can't we see Love & other drugs, please?"
"Seriously, Jas? Haven't you seen it like twenty times?", frågade hon och la armarna i kors över bröstet. 
"True, but you have just seen it once, Am I wrong?", skrattade jag och tog fram fodralet till en utav mina absoluta favoritfilmer. 
"Okay, then.", hon himlade med ögonen men jag kunde ändå se att filmen inte var till någon fara för henne, hon gillade filmen första gången hon såg den, så hon skulle säkert gilla den nu också. 

 
- Niall - 
Ljudet ifrån TVn var det enda jag hörde i bakrunden samtidigt som jag satt med blicken emot telefonskärmen. Skulle jag vara ärlig så var jag ganska så nervös inför mötet med Jasmins bästa kompis, klart man ville ha ett bra första intryck, men frågan var ju bara om hon ens var villig att ge mig någon chans över huvud taget. Men försöka tänkte jag åtminstonde göra, för Jasmins skull. 
Plötsligt hördes det en svag knackning på dörren och jag undrade nyfiket vem det kunde vara. Jag väntade ju inte precis besök och jag hade heller ingen aning om vem det kunde vara. Med intensiva steg gick jag emot den vita ytterdörren och utan att tänka så öppnade jag den. Till min förvåning befann sig någon jag inte riktigt hade väntat mig stå där, lutad med ena handen på väggen precis bredvid dörren medans den andra handen hade han på pannan för att hålla upp huvudet.
"Harry?", frågade jag förvånat och jag kunde känna hur mina väck i pannan kupade sig mer och mer. "What are you doing here?"
"Actually, I don't know.", började han med sin vanliga, rispiga stämma. "My head hurts and I just don't wanna be alone.", svarade han och tittade upp. "Can I come in?"
Jag tvekade en stund innan jag gav med mig en enkel nickning och gjorde sedan plats åt honom så att han enkelt kunde gå förbi mig. Det syntes på hans steg att han var sliten och jag antog att det hade blivit en rätt så röjig natt för honom. Jag gjorde mitt bästa för att hålla mitt skratt inne, men det gick ju sådär med det. 
"Don't laugh at me like that, Neil.", kommenterade Harry surt och lade en extra betoning på Neil. Jag skakade på huvudet och följde efter honom in till köket. 
"Uhm.. Haz. I really like you to be here, but I should actually go out about two hours.", han tittade upp och höjde förbryllat ögonbrynen. "Jas should present me for one of her best friends.", Harry nickade och satte sig på stolen efter att med två stora klunkar halsat i sig ett helt glas med vatten. 
"I might can go with you?", frågade han och jag suckade. Egentligen tyckte jag inte att det verkade som en sån bra idé, men jag ville verkligen heller inte lämna Harry i detta usla skick. En person mer eller mindre kunde väl inte skada, tänkte jag. Förresten så kanske Harry kunde hjälpa till lite om det skulle råka bli någon pinsam tystnad mellan oss andra tre, vilket jag tvivlade på, men man visste ju aldrig. 
"I'll text her.", svarade jag lugnande och svepte upp mobilen ur den högra framfickan. Snabbt klickade jag in på meddelanden, skrev enkelt och frågade om Harry kunde följa med. Medans jag väntade på svar så satte jag mig på stolen mitt emot Harry och bara skakade på huvudet, samtidigt som jag flinade. Han såg bokstavligen hemsk ut. 
"If you're going with me, you have to fix you. Even if she isn't a fan, you can't look like this.", han tittade upp från bordet och ryckte enkelt på axlarna. 
"I'm actually kind of clean, I took a shower later today. But you're right, I have to perk up.", Harry drog frustrerat bak sitt hår samtidigt som han ställde sig upp, gick till skåpet där han visste att mina värktabletter till kraftig bakfylla låg. "Is Jasmin´s friend cute,  by the way?", frågade han rakt ut, utan att på något sätt känna sig förlägen över huvud taget. Den frågan kunde jag ju faktiskt inte riktigt svara på, om jag skulle vara ärlig. Jag hade ju aldrig sett henne. 
"I don't know. I'm sure she is, but don't touch her, I don't wanna get into some trouble because of you, Harold.", skrattade jag. Han skakade nu lite generat på huvudet och låtsades intressera sig över vad son fanns i mitt skafferi. I samma ögonblick plingade min mobil till och ett svar ifrån Jasmin var inkommet. 
 
~ 'course he can. It will be fun. See u around babe :) xxxx ~
 
Jag log åt svaret men bestämmde mig för att låta bli att svara på det. Vi skulle ju ändå ses om bara några timmar. Förresten så fanns det ju inget att svara heller precis. 
"What she said? can I come with you?", frågade Harry angeläget med kroppen halvt hängande över bordet så att han lättare kunde få se skärmen. Jag låste fort telefonen och slog till Harrys panna. 
"Yes, she's fine with that, but you can still not looking like that, you're awful!", skrattade jag igen. Det var verkligen roligt att reta Harry de få gånger han faktiskt hade bakfylla. 
-
"Harry, you ready?", jag stod redo och påklädd vid dörren medans Harry blockerat toan i över femton minuter nu. Jag suckade för mig själv och tittade lite besvärligt på min klocka, vi var redan lite sena då vi varit helt inne i filmen vi såg. 
"Ah, I think so.", han spankulerade ut från toan och tittade ner på sina kläder. Han såg faktiskt fräsch ut denna gång, betydligt bättre än när han gick in på toaletten. Jag kunde känna hur han sprutat på sig en utav mina parfymer från långa vägar och även hur han hade lånat något utav mina hårprodukter till sitt hår, men det fick han gärna göra, speciellt nu när han faktiskt inte såg ut som en alien längre. 
"Still headache?", undrade jag och öppnade dörren när Harry snabbt kom efter mig. Han mumlade något jag inte kunde höra men när jag förvirrat gett honom min blick som sade ungefär 'vad säger du?' så sa han om det, lite tydligare denna gång i alla fall. 
"Your tablets actually helped me. No more headache.", bekräftade han med ett flin. Jag slog honom vänskapligt på axeln och nickade innan jag fortsatte att stampa ner för trapporna till min lägenhet. 
 
- Jasmin - 
"What should you do if Niall hates me?", Kimbely tittade ner på golvet och såg bokstavligt talat bekymrad ut. Jag suckade åt att hon praktiskt taget oroat sig för det i en timma snart. Jag satte mig bredvid henne i sängen och lade armen om henne. 
"He won't. He know you're my bestie and accept that, just like you've to accept him, yeah?", dörrplingan ringde och jag trippade snabbt ner med Kim hack i häl. Den enda som var hemma i nuläget var Rose, som lovat att hålla sig undan idag. Hon skulle däremot inte vara hemma så länge till då hon ändå skulle ut och träffa några kompisar. "I forgot to said it, Harry is also with Niall.", kanske var det fel att säga det när vi precis kommit ut i hallen, men ändå så var det skönt att ha sluppit höra ännu flera 'tänk om han inte tycker om mig' frågor.
"What?", hon tittade stressat på mig och drog i min hand. "He's really handsome, Jas. You could've said something. My hangover still hurts!", jag skrattade lite och drog mig ur hennes grepp om mig. 
"Take it easy. Now we do this and remember, be nice. Ok?", hon suckade och nickade en sista gång innan jag öppnade dörren och möttes utav två leendes pojkar. Snabbt hoppade jag in i Nialls famn, mötte hans läppar och släppte mig snabbt ur hans armar. 
Medans jag sedan flyttade mig en centimeter för att krama om Harry så hörde jag hur Niall gått fram och hälsat på Kimbely, som såg riktigt nervös ut när jag sneglade bak. Niall bara log och tittade mot mig, han var nog van med sånna här situationer. 
Efter att vi alla hälsat på varandra visade jag Harry runt i mitt hus en sväng innan vi slutligen tog trappan upp och gick mot mitt rum. 
 
"Wow, such an amazing house, it's so cozy!", konstaterade Harry när vi slutligen hamnat i mitt rum där han fortfarande såg granskande ut. Både Niall och jag skrattade eftersom det var ju precis den reaktionen Niall hade fått första gången han besökte mitt hus med. Och om jag tänkte efter så hade Niall heller aldrig varit i mitt rum.
Samtalet mellan Niall och Kimbely hade gått bra, hon hade vänligt svarat på hans frågot och det hade lyckligtvis inte blivit stelt och pinsamt någonstans. Inte för att överdriva men de såg faktiskt ut att trivas ganska bra ihop ändå, även Harry pratade en hel del med henne, något som hon antagligen uppskattade. 
"Well, I haven't expected this type of girlroom about you, Jas." skrattade både Niall och Harry. Jag förstod dem. Antagligen hade de förväntat sig ett mörkt rum med svarta väggar samt saker, men istället var mitt rum väldigt tjejaktigt. Det var en lila-randig fondvägg medans resten av väggarna var vita. Sängen var en dubbelsäng som stod mitt i rummet och mitt emot den så satt en platt-tv med en enkel vit slags byrå under. 
"Hah, she hates her room.", inflikade Kimbely och log mot de två killarna. De var som att hon tagit orden ifrån mig, men hon kände mig antagligen så väl. Jag hatade verkligen mitt rum, det gjorde jag. 
"Why? That's nice.", sa Niall och la armen om mig. "So, what are we gonna do?", fortsatte han sedan med ett brett leende. Jag ryckte på axlarna och gav minen att det inte alls spelade någon roll. Harry gjorde lika dant medans Kim slog sig ner på sängkanten bredvid Harry - inte allt för nära, såklart - och suckade. 
"Can't we just chillin' here and watch some movie, please? My head still hurts.", Harry och Niall skrattade högljutt. Varför förstod jag inte förrän Niall andandes och berättade om Harrys hemska bakfylla han tydligen också haft tidigare idag. 
"Watch a movie sounds really nice.", sa Harry tillslut när han hämtat andan. Jag hade absolut inte något emot att se en film till, men vilken film var däremot ett litet dilemma. Så snabbt som Harry fått syn på The Notebook ur min låda med filmer hade han helt och hållet bestämmt sig för den.
"Harry, I hate that film and you know it, it's pretty slow and very boring.", klagade Niall och tog istället fram en annan film. En skräckfilm som inte ens var öppnad. 
"Never a horrible one, I hate that.", konstaterade Kimbely, vilket resulterade till att den filmen blev utesluten. 
"What about this one?", frågade jag med den mildaste betoningen på rösten och tog fram en film som jag genom tiderna alltid tyckt om. 
"Friends with benefits? you're kidding me, right?", min kära vän himlade med ögonen och självklart tyckte hon alltid att jag hade sån dålig filmsmak, det var ett faktum att vi aldrig kom överens om vilken film vi skulle se. "But okay, I wanna see that movie.", sa hon sen. Det var då två som var med på den, även Niall var lite tveksam i början men gick sedan med på det. 
"Okay, but only because Mila Kunis is so damn hot.", Harry gav med sig tillslut han också och jag & Kim gjorde en snabb high five. "Hey, what about me?", Harry log sitt fliritga leende mot Kim som nu rodnade, men gav Harry en snabb handklappning sen. 
Vi allihopa trängde ihop oss i min dubbelsäng och tittade på filmen. Jag låg mellan Kimbely och Niall, Harry låg bredvid Niall på andra sidan och höll också i chipsskålen. Det var egentligen jag som skulle ha den, men eftersom Harry envisats om att den skulle få ligga på hans mage så hade vi tillslut gett oss. 

Sorry att delen kom upp senare än vad jag trodde, men har varit borta hela helgen hos mormor och har ej haft någon dator. Vad tyckte ni om delen? och vad tycker ni om Jasmin och Niall? Well, tror ni att det kan bli något mellan Harry och Kimbely? ;) Kommentera en massor!!
 
Ska ni se solsidan idag då? är taggad till tusen!! Älskar de så himla mycket, haha :D

My :') En ängel utan vingar med en stor talang haha

Svar: hah men duuudå finaste, finaste du <3
My Wesström

Jätte bra

Svar: som dig då!
My Wesström

Jas och Niall är så fina & och hoppas Harry och Kim kan bli något!:)

Svar: hihi hoppas jag å, men vi får la se :D
My Wesström

Har länkat dig nu :))

Haha åhh vad jag älskar denna del!! Harry är väl för go! <3

Svar: ÅÅÅT taaack!! ja älskar också Harry faktiskt, hihi :') <3
My Wesström

Kan ju börja med att säga att jag seriöst dog om och om igen när jag läste kapitlet. Så sjukt bra :Dxxxx

Svar: åh som dina dåå! tusen tack <3
My Wesström

åååååååh omg hoppas det blir dom!! de måste bli dom, alltså harry och Kimbely! åååh <3

Svar: hihi aw, kul att du gillar dom ;) mer i nya delen!
My Wesström
Kom ihåg mig?