one way or another, del 14

Elviras Perspektiv;
"Jag kommer med din favorit, te, youghurt och blåbär" hörde jag någon ropa utanför dörren. Jag la ner boken jag läste och satte mig upp i sängen precis när Elly kom in genom dörren. 
"Gumman,är det något som hänt?" frågade hon när jag ätit lite av mitt kvällsfika. Jag skakade på huvudet, allt för att inte göra så hon orade sig i onödan. För vad fanns det att må dåligt över nu? Louis och jag har löst allt. Han försökte kyssa mig men jag nekade kyssen, sen då? Jag är så otroligt rädd för att bli sviken och kär. 

d0wn--under.tumblr.comUntitledkarmaisabitch.

Hon tog e klunk av sitt te och kollade på mig, som om hon förväntade sig att jag skulle säga något mer men jag satt bara tyst och hon också. Under några minuters tystnad så avbröt jag den tillslut och frågade henne något jag aldrig gjort förut.
"Elly, vad är kärlek? Hur vet man att man är kär?" sa jag bara och tittade tvekande på Elly som bara log mot mig. Hon tog min hand och kollade ner mot hennes ben. 
"Det är något man känner, man känner väl sig lycklig med den personen och när man ser personen så får man oftast pirr i magen." sa hon och jag såg hur rödblommig hon blev om kinderna. 
"Tänkte du på något speciellt?" fortsatte hon och kollade nu upp mot mig. Skulle jag berätta?
"Idag när Louis och jag skulle säga hej då, så kysstes vi, nästan. Jag fegade ur och flyttade huvudet" sa jag försiktigt och insåg hur dumt det lät. 
"Men gumman, varför? Jag vet ju att du gillar honom. Ta steget, våga satsa!" sa hon och skrattade till lite. Jag visste ju att hon hade rätt, men varför ska det vara så svårt? Louis hatar nog mig redan för det jag gjorde. 
"Men, jag vill inte bli kär. Jag vill aldrig bli kär, jag är så rädd att jag ska bli sviken, precis som med Direk. Jag är rädd, så jävla rädd" sa jag och kände hur ögonen vattnades till. 
Jag kände Ellys armar runt om mig och hon pussade mig försiktigt i pannan.
"Vad är det du är så rädd för? och varför? Du ska aldrig vara rädd för kärleken, då kommer du aldrig komma någonstans" sa hon och jag tittade upp mot henne. 
"Men du förstår inte, Louis är en känd kille som har tusentals tjejer efter sig varje dag. Jag är bara.. Jag. Och efter allt med mamma och hennes fyllekillar och med otrohetsgrejen med Direk så har jag intalat mig själv att aldrig bli kär, kärlek är skit" sa jag och såg hur Elly tittade på mig med en orolig blick.
"Louis är en bra kille. Han är varken Direk eller din mammas killar, jag tycker du ska ge han en chans och att han är känd, ja. Han är fortfarande samma kille som han var innan han blev känd. Han är med dig för en anledning, eller hur? Han är med dig istället för de tusen andra tjejerna, det är ju dig han vill vara med förstår du väl" när dessa ord kom ut ur Ellys mun så insåg jag faktiskt hur bra Louis var och allt han hade sagt. Han var ju den enda killen som visste allt om mig och jag litade på honom. Och så fort jag såg honom så sken jag upp, jag får fjärillar i magen och han gör mig så lycklig, han behöver egentligen inte göra något speciellt, bara att vara nära honom får mig att känna mig så värdefull.

Jag la mig och tänkte på det Elly sagt tidigare och jag insåg just vad jag hade gjort. Jag hade kanske förlorat den finaste killen jag någonsin träffat. Jag slöt mina ögon och precis när jag hade somnat så plingade min mobil till. Jag vaknade med ett ryck och kollade på displayen och log, Louis. "
"Förlåt för att jag gjorde som jag gjorde idag, det var inte meningen. Jag hoppas vi fortfarande kan vara vänner" stod det i smset och mitt leende gick över till något seriösare. 
"Kan vi prata imorgon? Jag har någor jag vill säga till dig" skrev jag bara och han svarade snabbare än väntat, vi bestämmde att han skulle komma till mig imorgon efter skolan så vi kunde prata. 
 
"Hej Elvira, hur äre?" hörde jag en röst bakom mig. Jag stod vid mitt skåp och skulle hämta mina matteböcker. Jag tittade bak och fick syn på David. Jag log mot honom och gav han en lätt kram.
"Det är bra, hur är det själv?" frågade jag och det var tydligen bra med honom med. Vi stod och pratade en bra stund innan vi skulle in på lektionen och jag märkte hur allas blickar var riktad mot mig när de gick förbi. Bitchblickar hade jag fått förr, jag var van. 
"Hur gick det med den där killen förrsten?" sa han tillslut och tittade nyfiket på mig och jag kom att tänka på Louis, honom hade jag inte tänk på under hela dagen förräns nu. 
"Det går bra, vi ska prata senare idag" sa jag och log. Han log också och vi gick tillsammans in på lektion. Konstigt att inte han hade någon tjej? Han kunde få vem som helst, men varför var han då singel? ska jag ta steget att fråga?
Jag pickade försiktigt på David som satt bredvid mig och jobbade. 
"Varför är du singel förresten?" sa jag lite spontant och märkte att han tittade upp. 
"Jag är bara inte redo för något förhållande, jag hade ett tidigare men vi gjorde slut för några månader sedan. Jag har antagligen inte bara.. " han skulle precis fortsätta berätta då vår lärare gav oss en blick som gjorde att vi slutade prata och började jobba istället. Men mina tankar på matten var långt bort, det enda jag tänkte på vad David sa. Han är förmodligen som mig, rädd för kärleken. Jag log lite för mig själv när jag insåg att jag faktiskt inte var ensam om det.
-
Louis Perspektiv;
Jag gillar ju verkligen Elvira. Varför skulle jag gå så fort fram? Nu kanske jag har förstört allt. Aja, ska bli intressant att höra vad hon ville säga iallafall. 
Med sakta steg gick jag mot dörren och innan jag ens hinnit plinga på så möttes jag utav en glad Elvira i dörren. Hennes leende fick hela mig att lysa upp.

Ska Elvira berätta hur kom känner för Louis eller kommer hon fega ur?
 

Jag åker till min mormor ikväll, men jag kommer att ställa tidsinlägg så ni blir inte alls utan! Dock kommer det bara att bli två inlägg om dagen istället för tre. Jag är tillbaka på torsdag iallafall och det kommer också innebära att jag inte heller kommer att kunna svara på era kommentarer. Men kommentera ändå! :D 

Jag älskade denna del. super! hoppas hon inte fegar ur. men det får man veta senare. längtar till nästa del. du är duktig på att uppdatera. jag läser många olika novel på olika bloggar. men dom är inte så bra på att uppdatera.

Svar: hihi jaa ;) jag ska ju till mormor nu men kommer sätta två tidsinlägg varje dag, på torsdag är jag tillbaka igen! kul att du gillar det sötis, kram!
My Wesström

Bra som vanligt!! Bästaste!! Mer!!

Så bra! Hoppas hon vågar säga det!!:D

Grymt bra! :D Ååå hoppas dom blir tillsammans nu!! ♥♥♥
Kapitel 4 är uppe ;) ♥♥

superbra!

Sv; Ja, det blev det!:D Jag jag hade också velat att det var jag!:)
Du får läsa ikapp sen!:D Hörs på torsdag!:D<3

Sv: Detsamma! Har det bra på landet!<3

Meer!! Hoppas dom blir tillsammans nu! Du är bäst bara så du vet ;) <3

My

Asså helt ärligt så är din uppdatering fantastisk! Det finns noveller som uppdaterar en gång i veckan...

Bra som alltid förresten! :)

Svar: åh du är såååå snäll <3
My Wesström




Kom ihåg mig?