länkbyte #11

 
Har nydligen börjat läst en novell som jag fann för bara någon dag sedan och nu gör jag ett länkbyte med henne. Jag tycker absolut att ni ska kika in för hon skriver som en gud och så verklighetsbaserat. Gillar novellen starkt och verkligen något jag tipsar! 
 
Handling; 
Through The Storm heter den pågående novellen där får vi återigen följa med tvillingarna Jay i deras dramatiska vardag, men denna gång är det Nancy och pojkvännen Harry Styles som står i centrum. Novellen utspelar sig cirka sju år efter +Do You Remember?+ (tidigare novell), alltså är året 2020.
Nancy Jay lever i stort sätt det perfekta livet. Hon äger ett stort hus, har en fin bil, en underbar pojkvän och sitt drömjobb. Men vem hade någonsin kunnat tro att hennes liv kunde förändras så drastiskt?
Hur reagerar Harry när Nancy en dag inte kommer hem? När det enda som verkligen betyder något slinker igenom hans fingrar och den ljuva framtiden de i huvudet byggt upp tillsammans faller sönder och samman & tynar bort i tomma intet? Vad gör man när ingen förstår, polisen ger upp letandet och man själv tappat livslusten?
Ingen vet vad de ska ta sig till, men något måste göras. Även om Harry själv, med lite hjälp från sina bästa vänner, måste ta tag i saken på egen hand.
 
En berättelse om kampen mellan liv & död och kärlek & hat. Är Harry redo att offra sitt eget och sin bästa väns liv för att finna sin stora kärlek? Och det sägs att äkta kärlek aldrig rostar, men är det så säkert? Kommer Harry finna Nancy innan det är för sent? 
 
Spännande vaa?? Klicka HÄÄÄR eller på bilden för att komma till denna underbara novell!

Del 35 finns här nedan ↓

Tack så jättemycket för länken och alla fina ord! Har länkat dig tillbaka nu!<3 xxx
Kom ihåg mig?