länkbyten!

Detta är en jättefin blogg som ägs av tre tjejer och jag inspereras väldigt mycket utav dem. Har nästan precis börjat läst den men jag gillar denna blogg starkt och jag kommer absolut fortsätta läsa den och jag tycker ni ska göra lika!!  Den är riktigt bra lär jag få säga! 
 
Förhandsvisning av del 1;
"Jag, Felicia och Julia satt i mitt rum, snackade och lyssnade på musik som strömmade från radion. Vi alla bor i centrala London. Vi alla har en bakgrund från Sverige, jag tror det är därför vi alla blev vänner. Jag flyttade hit till London när jag var 12 år för att min pappa hade blivit förflyttad till kontoret här i London. Jag ville inte åka men annars skulle han förlora sitt jobb. Jag antar att stanna kvar med mina vänner i Sverige inte var ett alternativ. Så jag fick helt enkelt lägga mitt gamla liv bakom mig."

Vad kommer att hända? Del 42 är ute och mycket har hänt! Kolla in den fina bloggen. ↓
http://lifestorieswithoned.blogg.se

 
Denna tjej är en underbar bloggare som har en blogg som jag tycker om väldigt mycket. Det är en uuursnygg design och Inga-Linn som hon heter skriver väldigt bra inlägg. Hon är även ett fan av One Direction. Kika hennes blogg, det är hon värd! 
Handling om bloggen och Inga- Linn;
Hon heter Inga-Linn Forsgren och bor i Umeå. Hon är adopterad ifrån Kina och är hörselskadad. Hon älskar musik och är galen i One Direction. Hon går sista året på gymnasiummet och på fritiden spelar hon fotboll, gymmar och är med nära och kära.
I bloggen skriver hon om sin vardag och allt som händer runt omkring henne. 
Klart ni inte får missa det? Gå in och kika! 
 
 

Sv: Åh, vad roligt!:D Jag gör ditt nu på en gång!:)




Kom ihåg mig?