summer love, del 10

Elins Perspektiv;
"Sååååå, berätta om din dag med Harry nurå!" Sa jag och tittade nyfiket på Frida som satt i solstolen bredvid poolen. Hon flinade lite och började berätta. "Först så kom Harry hit och hämtade mig i sin bil. Sen så gick vi på Zoo och tittade på alla söta djuren och Harry var verkligen hur gullig somhelst med aporna som man fick gå in och klappa. Sedan gick vi iväg till parken och där åt vi glass, några fans kom även fram till Harry och ville knäppa kort men det var bara kul att se tyckte jag. Det är ju bra att se hur mycket han verkligen bryr sig om sina fans! Sen i bilen på vägen hem så sa jag att det vart en kul dag, då höll han med och sa att jag var speciell" När jag hörde dedär sista, att han sagt att hon var speciell, så log både hon och jag emot varandra och jag verkligen såg på henne hur lycklig hon var.  I samma veva så fick jag ett sms ifrån Niall.. I SMSet stod det "Jag vet inte om du redan vet det, men jag är kär i dig" 


Fridas Perspekriv;
Jag såg på Elin hur hela hon blommade upp. "Herregud, Elin! Vad är det du ler åt?" Frågade jag lite nyfiket. Hon visade upp mig SMSet hon fått ifrån Niall och jag märkte hur lycklig hon var. Vi båda log mot varandra och jag frågade henne om hon kände lika för honom. 
"Ja, jag har då aldrig känt mig såhär förut iallafall, jag antar att jag är kär i honom också" jag kollade mot henne och vi började skratta och jag verkligen älskade att vara här i London tillsammans med min bästa vän. 
 
"FRIDA! FRIDA VAKNA, DIN TELEFON RINGER!" Jag vaknade med ett ryck då jag hörde Elin skrika från sin säng på andra sidan rummet. Jag tog sakta upp telefonen och svarade med en hes morgonröst "Aa, hallå?"  "Haha, godmorgon sömntuta! Lust att hitta på något idag eller?" hörde jag en röst säga och jag kände ju genast igen rösten, Harry. Jag vaknade till lite och försökte att inte låta så väldans trött längre. "Ja, visst! Låt mig bara klä på mig och äta frukost först så är det okej" Sa jag lite ironiskt. Han bara skrattade och vi bestämde att han skulle komma hit kl ett. Det var det jag gillade hos Harry, han var så lätt att prata med och man hade aldrig tråkigt med honom. "1,5 timme kvar innan han kommer. Bäst du stiger upp nu då" hörde jag Elin säga och hon log retsamt mot mig. Jag bara skrattade och gick in på toan och tog en kall dusch. 
 
Elins Perspektiv;
Jahapp, Frida ska vara med Harry idag, Zayn, Liam och Louis var kvar hemma hos sina flickvänner. Vad ska jag göra då? Ska jag fråga vad Niall gör idag? Jag tänkte precis skicka ett SMS då jag ser "Niall den bästa♥" komma upp på skärmen. Niall ringde och jag svarade med en glad ton, den gladaste jag kunde klockan halv halv tolv på morgonen iallafall. 
"Hej Niall! tänkte precis SMSa dig."
"Hej babe, jag tänkte höra med dig vad du gör idag? min sista lediga dag idag så jag tänkte att jag ville tillbinga den sista lediga tiden med dig om du inte har något annat för dig förståss?"  Hela jag lyste upp och svarade med ett leende.
"Självklart vill jag träffas, men skulle inte du vara ledig i flera veckor till?" 
"Jo, egentligen. Men om någon månad börjar vår världsturné så jag och killarna måste öva lite danser och sånger och sånt. Men jag kommer och hämtar upp dig om en timme, blir det bra?" Jag svarade såklart ja och sedan la vi på. Dax att gå upp ur sängen jag också då, tänkte jag bara och gick in på toaletten där Frida och Ida var. Jag duschade igår kväll så jag orkade verkligen inte duscha nu, och jag orkade heller inte fixa håret speciellt mycket så jag satte det i en lång fläta istället. Målade på lite, lite mascara och så var jag klar. 
Jag satte på mig ett linne jag köpt några dagar innan skolavslutningen och drog på mig ett par korta shorts. Jag gick ner till köket där Yaser, Mamma, Jessica och Anna satt. "Vad ska du göra idag då gumman? Vara med Niall?" Sa mamma och tog upp sin kaffekopp och började titta lite extra på mig. 
"Ja, han sa att han skulle komma och hämta mig lite senare, vad vi ska göra vet jag inte riktigt"
Hon tittade på mig igen, med en allvarligare blick denna gång. "Ja, jag hoppas att du är rädd om dig och vet vad du gör. Våga säga nej om något känns fel" Vad mena mamma där? Trodde hon att Niall skulle vara farlig på något sätt eller? "Det är ingen fara, Leila. Niall är en bra kille och jag vet att han aldrig skulle göra något dumt. Elin är trygg i hans händer och han vill alla väl" Sa Yaser och tittade på mamma. Jag kollade på honom och gav honom en lättad blick, en "tack-för-du räddade mig" blick.  
 
En halvtimme senare så var både Niall och Harry här. Det var mamma som öppnade dörren och ner ifrån trappan kom jag och Frida. Jag såg hur mamma tittade på oss när Niall gick fram och gav mig en kyss men det var inget jag la någon energi på. Harry och Frida gick ner på rummet och jag och Niall gick ut till hans bil. "Ha det så kul nu gumman, var rädd om dig nu!" Hörde jag mamma ropa ifrån vardagsrummet innan jag hade slängt igen dörren. 
"Vad ska vi göra?" frågade jag ivrigt Niall när han körde iväg. 
"Du ska få se, jag ska ta dig till ett ställe där inga paparazzi kan hitta oss eller galna fans som springer efter oss" Sa han och kollade med dendär blicken som bara han i hela världen kan göra. 
 
Harrys Perspektiv;
Jag och Frida satt inne på deras rum och spelade FIFA som vi gått in och lånat ifrån Zayns rum. Hon var verkligen bra och det märktes att hon spelat förr. Jag vann faktiskt bara med 6-4 mot henne. Hon var väldigt pratglad, hon hade humor och hon var verkligen fin. Hon var även bra på FIFA, och inte nog med det var hon en directioner. Fast en väldigt lugn sådan. När jag hade vunnit över henne så knuffade hon till mig och blev såklart lite sur. Jag skrattade till och berömde henne ändå. Vi gick ner till köket för att ta ett glas vatten då vi märkte att vi hade huset för hos själva. På köksbordet låg en lapp där det stod "Vi är ute och handlar, ses sen!" Vi gick ut och satte oss i solstolarna och bara pratade, vi kunde verkligen prata om allt och sedan skoja om det. 
"Ska vi bada?" Frågade jag Frida lite osäkert. Jag såg hur hon skrattade till och svarade förvånat "Ja visst, men har du några badkläder?" Jag gick fram till henne, bärde upp henne och sa "Vem behöver badkläder när man kan bada med kläderna på?" och kastade i henne. Jag började genast asgarva och jag såg i hennes blick att hon själv nästan inte kunde hålla sig för skratt men upp ur poolen kom en genomblöt tjej och skrattade mot mig. "ALLTSÅ HARRY! JAG SKA DÖDA DIG!" Sa hon och började springa efter mig, jag sprang de fortaste jag kunde men ändå kom hon ifatt mig. Hon försökte putta i mig men jag tog tag i hennes arm och samtidigt ramlade vi i vattnet och bara skrattade och höll om varandra.
 
Elins Perspektiv; 
När vi kom fram så tog Niall ut en stor picnik korg ur baksätet. Han hade den i ena handen och tog tag i min hand i den andra. "Jag ska visa dig ett ställe som jag upptäckte för flera år sedan. Det är bara jag som vet om det och jag vill att det ska bli vårat ställe" sa han med en röst som fick mig att rysa. Jag tittade på honom och bara följde efter honom. Vi kom fram till ett fint litet mysigt ställe framför havet och ingen någonsin hade vart där kändes det som. Det fanns inga människo-spår alls och runt om stranden låg det stora klippor av sten. Jag såg hur Niall började packa upp picnikkorgen och jag hjälpte till. Han hade gjort det så fint att man nästan inte ville röra något för risk att förstöra något. Han tog sedan fram min favorit - jordgubbar doppade med choklad. 
"Här sötnos, kom och sätt dig!" Sa han samtidigt som han la sig ner på filten. Jag satte mig ner bredvid honom och sa "Niall, detta är för mycket. Du hade inte behövt gjort allt detta för mig" Han log och kysste mig "om jag kunde så skulle jag ge hela världen till dig, så detta är det minsta jag kunde göra för dig. Du är hela min värld och allt jag vill är att du ska må bra" 
"Jag mår bra bara att få va i närheten av dig, att få andas in din underbara lukt och kyssa dina fina läppar" Sa jag och tittade menande på honom. Efter vi ätit upp allting så la jag mig i Nialls knä. Vi tittade på varandra och det hade börjat blivit lite mörkare ute. Han tog ur min fläta och började hålla på med mitt hår samtidigt som han kysste mig igen. 
"Det är du och jag nu va, Niall?" frågade jag undrande. 
"Det är bara du och jag min fina prinsessa. Nu och föralltid" sa han och tittade på mig med sina blåa underbara ögon. "Men vill du gå ut med det? Du kommer få massa frågor och media kommer jaga oss som dårar. Vi kommer även kanske få massa rykten efter oss och även mycket hat. Du är beredd på det va?" Jag tänkte till en stund, men sen så var jag säker. "Ja, så länge vi gör det tillammans" Sa jag och han bara log. 
"Klart vi gör det tillammans, det är bara du och jag nu. Jag älskar dig" 
"Jag älskar dig också min prins" 

Vi tog en bild på oss där vi kysser varandra och Niall valde att lägga ut den på Twitter. "Vi är ju så underbart söta på denna bild, jag måste få lägga ut den?" Sa han och jag höll absolut med. Till bilden så skrev han "Det är dig jag vill bli gammal med, det är dig jag vill att mina barn ska kalla mamma och det är dig jag älskar @ElinSvensson" Jag blev gråtfärdig när jag såg vad han skrev och jag kramade om honom hårt. Han fick genast många RT och många kommentarer, de flesta var bra kommentarer. Tills jag fick se ett speciellt namn ploppa upp i kommentarerna. "@SarahAndersen. Din äckliga lilla bitch. Ni är så otroligt fula tillsammans och du söker bara uppmärksamhet genom Niall, du tror att du är något @ElinSvensson. Jag hatar dig" Nialls ex Sarah skrev en kommentar på Nialls bild. Jag brukade inte bry mig, men varför gjorde det ont i hjärtat att se Sarah skriva dedär? 
 

jättebra! xxx

Svar: tack så jättemycket bella! :) xx
My Wesström

OMG, SÅÅÅÅ BRA!

ÄLSKAR DIN BLOGG MED HELA MITT HJÄRTA!

Åh, nej jag vill veta mer!;]

Sv: Du är söt!:)

Sv: jaaaaa så jävla perfekt min egna älskling! Haha det är vårat barn?! :D han är värdens bästa pappa, och sjukt sexig på kvällarna också hihihihi <3 okej, nejdå! Tycker bara det skulle vara kul och vara med i en kärlekshistora mellan Agnes och Harry. Tycker det låter helt perfekt hihi..xx

Sjukt bra! Meeer :) Förresten ska vi göra ett länkbyte imorgon runt 20.00, eftersom det skulle vara kul :)

riktigt coolt med en 1D novell blogg ! :D
Lyssna gärna på min vänners cover och berätta vad du tycker!
http://www.youtube.com/watch?v=lriP6KfPNqw
Tack ! :)

braaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa meeerrrr

My

Åh jag kan inte låta bli att le!
(förutom i slutet dårå men du förstår..)

Hej, vilken fin novellblogg du har! Har också en novellblogg om One Direction och du får gärna kika in om du vill! :)

Hej, vilken fin novellblogg du har! Har också en novellblogg om One Direction och du får gärna kika in om du vill! :)




Kom ihåg mig?