summer love, del 12

Fridas Perspektiv;
I bilen påväg till festen så poppade vi musik, pratade och skrattade under hela den 10min långa resan. Även jag och Harry snackade mycket. Faktiskt var han den jag pratade mest med under hela bilfärden. Inne på festen var det proppfullt med folk, det var hög musik och människor överallt. Jag gick tätt intill Elin som följde efter Niall. De andra killarna hade redan försvunnit och jag kände hur jag snart skulle tappa bort Elin snart också. Plötsligt så råkade jag gå in i en fritt främmande kille. Han tittade på mig och jag stannade till. 
"Åh gud, Snälla. Förlåt mig!" Sa jag med en menande röst. Han tittade lite extra på mig och sedan så såg jag ett leende. "Hej du! Jag heter Jacob! och du?" Jag hann knappt svara förrens han drog med mig på dansgolvet och plötsligt så stod jag och dansade med en kille jag aldrig sett förr samtidigt som jag såg Harry titta på mig med en lite ledsen blick bland alla andra människor. 


Harrys Perspektiv; 
Jag vet att vi knappt höll på eller något. Men ändå så kände jag hur ont det gjorde att de Frida tillsammans med en annan kille. Jag kollade på henne och märkte att jag fick ögonkontakt med henne, hon log lite åt mig och jag försökte göra ett leende tillbaka. Men ändå så gjorde de så ont att se dem tillsammans.
 
Fridas Perspektiv;
Vaknade nästa morgon med världens huvudvärk med Elin sovandes bredvid mig. Min första tanke var bara, vad hände igår? Hur kom vi hem? Jag ruskade på Elin lite lätt och hon vaknade direkt. 
"Fyfan va ont i huvet jag har" klagade hon bara. Sedan såg hon mig och började skratta. Varför förstod jag inte riktigt än förrän hon sa det.
"Jävlar vad du körde hårt igår. Du var ju så full så du visste knappt var du var. Harry gick hem tidigt och Liam och Louis följde efter. Jag och Niall lära ju nästan bära dig till bilen" 
Jag tänkte efter en stund, men jag kan inte minnas någonting. Allt i mitt huvud var svart och jag kunde inte komma ihåg något alls vad som hände. "Vadå gjorde jag något?" Hon fnissade lite i sin huvudkudde men svarade sedan "Ja, du hade de ju verkligen lite mysigt med dendär killen du träffade där, ni strulade ju och höll på. Jävlar va du haffar!" 
Sedan kom jag ju på, Jacob. Som släpat med mig upp på dansgolvet. Sedan kom jag och tänka på Harry. Vad hände med honom? varför åkte han hem så tidigt? Bäst jag ringer honom. 
"Harry Styles?" Hörde jag en hes röst säga. Jag log för mig själv när jag hörde hans röst och svarade
"Hej det är Frida! Vad gör du? Vad hände igår egentligen?" Jag märke direkt att han inte var lika glad över att höra min röst. 
"Ja, det kan du ju fråga dig själv? Inte jag som strula och dansa med en okänd kille iallafall. Du verkade ju haft väldigt kul iallafall!" Hörde jag en irriterande röst säga. 
"Hur visste du?" frågade jag lite besviket.
"Internet, Frida. Det ligger bilder överallt. Bara så du vet. Shit Frida, trodde verkligen inte detta om dig. Jag trodde du var speciell. Snälla låt mig vara nu bara" Hörde jag Harry säga och sedan la han på. 
Jag kände mig dum, ännu mer dummare än vad jag redan kände mig. Jag hade sårat en underbar kille som jag avgudat enda sedan första stund. Hur kunde jag vara så dum? Jag tittade mot Elin som såg förstående mot mig och sa "oroa dig inte. Allt ordnar sig, ge han bara lite tid" som om hon läst mina tankar. 
 
Harrys Perspektiv;
Jag är inte arg, mest ledsen och besviken. Jag hade precis bett en otroligt fin tjej att låta mig vara. Kanske var det rätt? Kanske fel? Just nu orkade jag inte tänka på det. Det ända jag ville nu var att ligga här i min säng föralltid.
"Men Harry! Ryck upp dig nu, varför ligger du här? Klockan är ju halv två. Inte är du väl bakis eller? Du drack ju knappt nånting igår?" Det var Louis som kom in till mitt rum och ruskade lite på mig. Jag kollade på honom en snabbis innan jag la ner ansiktet i kudden igen. 
"Harry, är allt okej? Du har vart nere enda sedan vi kom hem från festen igår" Sa han och satte sig på sängkanten. 
"Jadå Louis, Oroa dig inte. Allt är okej:" Egentligen var det inte det, men jag ville bara att han skulle tro det så han kunde gå sen så jag fick vara ifred bara. 
"Kom igen mannen, jag vet att det är något. Berätta för mig. Vad händer, äre Frida?" 
Nu kunde jag inget annat än att bara berätta sanningen, Louis var ju trotts allt den personen jag kunde berätta allt för som jag litade på till tusen procent. 
"Det känns så konstigt, jag kände henne knappt. Ändå så betyder hon så mycket för mig och att se henne tillsammans med denhär killen på festen igår som hon dansade med, det gjorde verkligen ont i mig. Och att sedan vakna upp till massa bilder på dem på internet när det stular gör det inte så mycket lättare" Sa jag bara och tittade på Louis som bara satt där och lyssnade. Sedan fortsatte jag "Och nu har jag sagt åt henne att hon ska låta mig vara, var det rätt eller fel tycker du?" Han bara flinade åt mig. "Kom igen Harry! Vi ordnar en grabbkväll med FIFA och Pizza istället och glömmer alla tjejer ikväll? Vi säger åt Niall att låta Elin vara idag så blir det bara vi killar ikväll, vad sägeru?" Jag log ett stort leende mot Louis, Han visste precis vad jag behövde just nu och kudne alltid få mig på bättre humör. 
"Du har rätt Louis, Ikväll så kör vi på en riktig grabbkväll!" sa jag och klappade till honom på ryggen. 
 
Fridas Perspektiv;
Jag låg och tänkte på Harry, varför sa han så? Det var ändå aldrig något mellan oss så varför tog han det så hårt? Jag orkade inte ligga ner och tänka på det längre så jag bestämmde mig för att gå upp ur sängen och ta en kalldusch istället. Men just så plinga min mobil till, min första tanke var "Harry" men det var ett okänt nummer. Jag tittade osäkert på vad det var det stod i SMSet och det stod "Tja, det var riktigt kul igår. Lust att träffas över en fika eller något idag? Xx Jacob." Hade jag gett ut mitt nummer till den okända killen jag tydligen strulade med igår? Men när jag tänkte efter så var han ju rätt så schysst ändå. "Hej, ja, jag hittar gärna på något. Vi hörs senare, kram Frida" 
 
"Hejdå, Jag går och träffar Jacob nu!" Sa jag och alla tittade förvånat på mig. Och inte minst Zayn som inte fattat någonting. 
"Vadå, vem är de?" sa han lite förvånat.
"En kompis bara, vi ses sen" sa jag bara och smällde igen dörren. 
 
Elins Perspektiv;
"Är Jacob killen hon stulade med på festen igår eller?" Sa Zayn och tittade frågande på mig. Jag tittade lite generat på mamma, Yaser, Jessica, Anna och Ida som också satt vid frukostbordet. Varför skulle han just fråga det när alla satt och lyssna för?
"Ja, jag antar det" sa jag bara och drog en lång suck. "Då förstår jag varför Harry är ledsen" Jag tittade på Zayn med en orolig blick.
"Är Harry ledsen? Varför det?" sa jag och han svarade endast med att Harry hade sett alla bilder på internet och att han kanske inte mådde så bra över det. 
"Zayn, vad ska du göra idag då?" Sa Yaser för att mjuka upp den spännda spänningen mellan oss alla vid bordet. 
"Ska ha grabbkväll hos Harry ikväll. Fifa, pizza och chips duvet" Sa Zayn och tittade på sin pappa som bara skrattade och tyckte det lät som en bra idé. 
 
Jag satt nere på mitt rum och tittade på tv och fick ett plötsligt SMS ifrån Niall. "Babe, Jag ska ha grabbkväll med killarna ikväll, men det kanske du redan hört. Harry mår ju inte så bra duvet så de är klart man ställer upp. Jag saknar dig min fina prinsessa, vi ses imorgon eller något. Jag älskar dig till månen och tillbaka. Du är det bästa jag har. xx Nialler" Smset fick mig att le som en idiot. "Du är den bästa som finns i hela världen, klart du ska ha kul med killarna dina! Hälsa dem alla och hälsa Harry att allt kommer ordna sig tillslut. Älskar dig min fina prins. Love Elin" Jag tröck precis på skicka då mamma kom inklampandes på mitt rum. I vanliga fall skulle jag bli arg eftersom hon inte knackade, men inte denna gång. Nu tittade jag bara på henne och gav henne ett leende. "hej gumman, hänger du med ut och går en sväng?" Sa hon och eftersom jag inte hade något annat för mig så sa jag motvilligt ja.  Jag tog på mig mian tränignskläder och gick med mamma ut.
 
Vi kom till en fin strand där vi stannade för en paus. Jag satte mig på den lilla stenen som fanns vid stranden och jag tittade ut mot havet, mamma kom även och satt sig bredvid mig. 
"Jag saknar honom mamma, jag saknar han så otroligt mycket" sa jag och gjorde allt för att inte tårarna skulle falla.
"Vi saknar honom allihopa gumman" Sa mamma och tog armarna om mig och jag lutade sakta huvudet mot hennes axel. "Du måste försökta tänka på att Pappa alltid kommer att finnas nära dig. Du ser han kanske inte, men han är närmare än du tror" fortsatte hon och jag kände hur mina tårar börja rinna ner från mina kinder. 
"Mamma, lova mig att du aldrig lämnar mig. Du får aldrig någonsin dö, det räcker med att min pappa inte finns vid liv längre" sa jag och min gråtande blick mötte mammas. 
"Jag ska aldrig lämna dig, Elin. Aldrig någonsin. Du och Ida är det bästa jag har, glöm aldrig det och jag kommer alltid att finnas runt omkring er, precis som er pappa." sa hon och pussade mig på kinden. 
"Tror du att han tittar ner på oss och är stolta nu?" sa jag med gråten i halsen. 
"Jag tror det inte, Jag vet det. Han älskade dig och Ida mer än allt annat i hela världen och han är eran skyddsängel nu" sa hon och jag kände en tår falla ner från hennes kind.
 

jättebra! :) xXxxx

Vad kommer hända med Harry och Frida? Jag tycker så synd om Harry..jag vill också skriva en berättelse man jag kan inte skriva..;/

Grymt! Meeeeeeeer.... :D

Grymt! Meeeeeer... :)

Har du KIK?:)

Har du Instagram?:D

sv; ja jag vet, irriterande!! -.-
ja det gör jag :)

åhh, så bra!

Sv: Skrev till diig!:D

Sv: Ja, det kanske jag gör! Kram!<3

Sv: ja hihi, JA JÄVLA DUMHUVUDET. STOPPAR GÄRNA I DOM EL. Nu höll jag på att säga något jag inte skulle säga haha...
Ja! Jag älskar novellerna. Mest den med harry och agnes nej jag skoja men du skriver dom sååå bra! <3




Kom ihåg mig?