summer love, del 16

Harrys Perspektiv;
"Kul att se dig igen!" Sa jag när jag såg Cara gå emot mig. Hon kramade om mig hårt och jag gav henne ett leende. 
"Hur är det Harry?" frågade hon efter att vi pratat en stund. Jag tänkte precis svara när jag såg Frida gående på några gator längre bort. Vart skulle hon?

 
Fridas Perspektiv;
Det kändes bra att jag och Elin pratat ut och att vi inte bråkar längre. Trotts att jag ljög henne så känns det ändå bra att vi var sams. Vad som egentligen hända behöver hon aldrig få veta. Jag vill inte att hon ska må dåligt av dumma saker som jag har gjort. 
Nu är det bara Harry jag ska reda upp allt med. Kanske skulle vi kunna börja om igen, på ruta ett? 
Jag sökte upp vart Harry var genom Zayn och han berättade exakt vart han bodde. Jag knackade på hos honom och jag tror det var hans mamma som öppnade. Trevlig verkade hon vara iallafall.
"Jaha, Hejsan!" Sa hon och tittade med ett stort leende på mig. Jag kunde inget annat än att le tillbaka och jag frågade henne om Harry var inne. Hon svarade då bara att han hade gått till parken och att jag kunde gå dit. Frågan var bara, vilken park? 
Det räckte med att jag gick till den första park jag kom till och där fick jag se honom. Han satt och skrattade tillsammans med en annan tjej. En blond tjej. Jag kände igen henne från långt håll, det var ju Harrys ex, Cara Delevingne. Även känd som Victoria Secret-modellen. Vad gjorde hon med Harry? Har det hittat tillbaka till varandra igen? Mycket frågor ploppade upp i mitt huvud och tillslut klarade jag inte av att se dem tillsammans längre så jag valde istället att gå min väg. Jag sprang gatorna bort. Plötsligt hörde jag en välbekant röst ropa efter mig.
"Frida! Vänta! Vart ska du?" Det var Elin. Vad gjorde hon här?
"Vadå? Har du följt efter mig hela tiden?" frågade jag henne lite chokat när hon kom fram till mig.
"Ja, jag ville veta vad min bästa vän håller på med förstår du väl! Jag trodde du skulle träffa Jacob igen." Sa hon. Men fortsatte sedan "Vad gjorde du hos Harry, vad är det du vill säga till honom?" 
jag suckade och svarade henne "Ingenting, just nu. Han har ändå sin Cara nu så jag ska låta honom vara. Jag har förstört tillräckligt nu och jag vill inte förstöra mer" 
"Lägg av! Harry har legat och deppat hela dagarna för att du är med Jacob. Hon är säkert bara en kompis" sa hon och log mot mig. Jag kände mobilen vibrera och jag tittade på vem det var som skrev. "Jacob" stod det. Jag klickade upp SMSet och i det stod det bara "Jag har något som är ditt, kom till mitt hus så ska du få tillbaka det" stod det. Jag blev rädd och nyfiken samtidigt. Men jag ville inte berätta något för Elin, hon skulle nog aldrig förstå. 
"Elin, gå hem. Jag ska bara fixa lite saker, men var inte orolig. Jag kommer hem snart" sa jag och kramade om henne. jag väntade tills jag inte såg henne längre och sedan gick jag mot Jacobs hus. 
 
Elins Perspektiv;
Hur dum tror Frida att jag är? Klart jag fattade att något var fel. Jag gick några gator ifrån så hon skulle tro att jag hade gått iväg. Men så fort jag jag inte syndes längre så sprang jag allt va jag hade efter Frida. Jag visste vart hon skulle, till Jacob. Och jag litade verkligen inte på honom, jag kände på mig att något skulle hända just nu. Jag kände det bara på mig. Plötsligt så kände jag hur någon tog i min axel, Harry. 
"Hej Harry, vad gör du här?" Viskade jag till honom så att inte Frida skulle höra. En anfådd Harry svarade mig
"Jag såg henne springa bortåt och jag fattade att något var fel, sen såg jag dig. Så jag sprang ifatt dig, vad händer?" 
"Jag följde efter henne, hon gick först till ditt hus och jag antar att din mamma sa att du var här så hon såg dig och den där tjejen och jag antar att hon blev lite svartsjuk så hon sprang iväg och hoppades på att du inte skulle se henne. Nu fick hon något konstigt SMS så hon sa att hon lära gå. Men jag oroar mig för mycket för henne, jag känner på mig att något kommer hända nu, jag är glad att du är här nu så du kan hjälpa mig utifall det skulle hända något" sa jag bara och Harry bara tittade på mig och sa "Kom, Frida är i fara. Här kan vi inte bara stå! Spring efter henne!" Jag tittade efter honom och men kom snabbt ifatt honom. 
 
Vi såg Frida gå in i ett stort vitt hus med en kille som mötte upp henne vid dörröppningen. Jag kunde inte känna igen honom. Det var absolut inte Jacob, denna kille hade blondt hår och såg ut som raka motsatsen av Jacob. Vad skulle hända nu? Hela jag började darra, vad skulle hända med Frida nu? Varför följde hon med in? 
"Vad ska vi göra Harry?" sa jag med gråten i halsen. 
"Vi ringer polisen och medans vi väntar på dem så stannar vi här" sa han lugnt. Jag fick ringa polisen och det var en tant som pratade. Hon berättade att en polispatrull var påväg och att vi skulle vara försiktiga. 
Men plötsligt hör vi ett skrik ifrån det vita huset, jag kände igen det så väl. Det var Fridas skrik. 

Oj, oj, oj. Vad kommer hända nu? Varför skriker Frida och vem var den blonde killen? 
 

Tidsinlägg #2 och imorgon kommer jag hem så då får ni veta var som kommer att hända! KOMMENTERA!
 
 
 

jättebra! :) xxxx

Åh, vad spännande, längtar till nästa!!!:D

Meeeeeeeeer<3333

Hejsan, jag har en novellblogg med en pågående One Direction novell. Jag undrade om du kanske ville ha ett länkbyte med mig? Svara i så fall på detta i min blogg, kram.

Men du vad spännande!!!
Vill bara läsa mer!!!!
<3

Är du fortfarande intresserad av ett länkbyte? Isf, lägg till oss bland länkar i menyn, kommentera på vår blogg när du gjort det och då lägger vi till dig. Kram! :)




Kom ihåg mig?