summer love, del 4

När vi kom hem till dom så höll jag nästan på att trilla baklänges. Huset var hur stort somhelst och största polen hade de också. Det såg verkligen mäktigt ut och jag blev helt stel. 
Ut ur huset kom en mörk rätt så söt kille och kom och skulle precis presentera sig då hans pappa kom och avbröt honom. "Ja, detta är min enda son, Zayn" Sa Yasar och klappade honom på ryggen. "Hej, kul att träffas!" Sa han och kramade om oss alla. Han verkade väldigt trevlig. 
"AAAAAHHHH! DU ÄR JU ZAYN FRÅN ONE DIRECTION!" Hörde man sedan Ida skrika några minuter efter han kommit och hälsat. Zayn bara skrattade och sa "Haha, ja. Och du är ett fan hör jag!" och kramade om henne en gång till. 


Idas Perspektiv;
Jag kan inte tro att det är sant. Är det Zayn Malik från 1D som är min låtsasbror? När han kom fram och kramade mig första gången så tog det ett tag innan jag faktiskt insåg att det var honom. Oj, han var ju så mycket snyggare i verkligheten än på bilder lär jag ju få säga. Jag råkade skrika honom rakt i ansiktet, men jag tror han förstod. Eller jag hoppas det iallafall. Han blev iallafall glad.. tror jag. Vi gick in i huset och innanför dörren stod tre tjejer och presenterade sig. Zayns systrar var det ju såklart. Den äldsta systern hette Doniya och Zayns två yngre systrar heter Waliyha och Safaa, dem alla tre verkar otroligt vänliga tycker jag. 
 
Elins Perspektiv; 
När alla hade hälsat på varandra så fick vi gå in på våra rum som vi hade fått lånat, jag antar att de var deras gästrum men jag och Ida fick iallafall varsina rum så vi slapp dela. Rummet jag fick var väldigt stort. Det var stora fönster och i mitten av rummet en dubbelsäng. Det var stora garderober och en platt-tv hängde på väggen. 
Jag la mina tre väskor på sängen och började packa upp då jag precis hör en knackning på dörren, det var Zayn. 
"Hej, behöver du hjälp med någonting?" Kom han och frågade mig. Jag blev lite smått generad i och med att jag aldrig pratat med honom förr. Jag gjorde allt för att det inte skulle synas att jag blev röd. Jag gav honom istället ett leende och sa "Nej tack, det behövs inte. Men snällt att du fråga!" Han log tillbaka och la sig på sängen bland alla väskor. "Hur känns det att komma hit då? Är du också ett fan av One Direction som din syster Ida?" Tusen frågor på en och samma gång ställde han och jag hängde nästan inte med. Jag försökte svara så gott jag kunde. "Jo, jag ville först inte åka hit först och lämna mina vänner hemma och särskillt inte min bästa vän. Men nu när jag är här så känns det helt okej. Ni alla verkar väldigt snälla! Haha och ärligt talat så har jag bara hört några låtar av er och är inte alls sånt stort fan alls faktiskt, ta det inte på fel sätt. Men jag visste faktiskt knappt vilka ni var! Men min bästa vän Frida däremot är ett väldigt stort fan" Han log och tänkte precis säga något då Yasar ropar nerifrån "Zaaaaayn, Perrie har kommit!" Zayn gick ner och mötte henne men kom tillbaka efter bara några minuter igen. "Detta är Perrie, min flickvän!" Perrie hälsade på mig och jag hälsade tillbaka. Jag ville säga något mer, men jag kunde inte få fram ett ord. Jag är ju inte den typen som gillar att synas så mycket precis. Då istället tog Perrie steget och sa "Jag och Zayn ska träffa de andra killarna ikväll. Du får säkert hänga med om du vill!" Jag blev helt stel i kroppen. Det andra killarna? Vilka var det? Vad menade hon? Jag tror att Zayn såg på min blick att jag inte riktigt förstod vad Perrie menade så han fortsatte meningen med "Liam, Harry, Niall och Louis alltså. Riktigt sköna killar det. Vi hänger rätt ofta med varandra i och med att vi spelar i samma band och sånt. Vi kommer bra överens och de är väldigt lättsamma, jag tror att du kommer gilla dom" Tveksamt tackade jag ja till erbjudandet och tänkte att det kanske var bra att kunna lära käna några nya människor här iallafall, så jag slapp hänga med Ida hela sommaren. "Hej Frida. Hur är det? Du hade rätt, det var Zayn Malik från 1D. Han och Perrie kom och frågade om jag ville hänga med ut och träffa de andra killarna ikväll. Självklart tackade jag ja. Vi hörs senare och jag ringer sen. Puss!" Jag tröck på skicka, la mobilen på sängen och börja packa in mina kläder i garderoben och mina saker på hyllorna. 
 
Zayns Perspektiv;
Det är sällan jag vet vad jag ska göra när det kommer nytt folk i mitt liv. Jag vill gärna dra mig undan när något sånt händer. Jag har väldigt svårt att lita på folk. Självklart älskar jag mina fans och jag snackar mer än gärna med dem. Men jag kände från början att Elin inte är som alla andra tjejer. Hon var lugn och lite blyg men trotts det verkade hon rolig och snäll. Söt också, med sina bruna ögon och det långa lockiga håret. 
"Zayn, vad tänker du på?" Hör jag Perries röst säga. "Jag tänker på pappas nya tjej och hennes barn. Ida är ett stort fan av oss och Elin visste knappt vilka vi var. Haha. Dom verkar båda två grymt snälla." 
"Haha, ja det verkar de verkligen. Elin tycker jag om mycket. Så jag antar att det inte gjorde något att jag bjöd med henne hem till Harry ikväll?" "Nej självklart inte, älskling. Klart hon får vara med. Hon kommer ha det roligare med oss än här hemma iallafall, eller vad tror du?" Vi skrattade och sedan kysstes vi passionerat. 
 
Elins Perspektiv;
Alla väskorna var nu upp packade. Vad skulle jag göra nu? Gå in till Zayn och Perrie? Nej, Vill inte störa i onödan. Då fick jag syn på min kamera som låg bredvid alla väskorna. Där fick vi svaret, jag ska ut och fota. 
Jag gick ner till köket där mamma, Ida och Yasar satt och pratade. Waliyha hade gått hem till sin lägenhet i stan, Doniya var hos sin pojkvän och yngsta systern Safaa låg i soffan och tittade på tv. "Jag går ut ett tag, jag tar med mig kameran ut och fotar lite" sa jag och gick ut. Det började nästan bli mörkt ute trotts att den bara var lite över fyra på dagen. Himlen var helt lila-rosa, jag gick ner till havet och fotade. Jag fick ett pat jättefina bilder över havet och himlen. Jag tog även en bild med min mobil som jag sedan laddade upp på instagram, "London dag 1. Tror jag överlever." Jag satt mig ner, tittade ut över havet och tänkte på hur pappa hade det nu. Varför skulle just min pappa gå bort i den dära tragiska bilolyckan för? Jag kände hur tårarna börja falla. Även om det är 8 år sedan nu så kommer jag ihåg de så väl. Den hemska dagen då pappa skulle skjutsa mig och Ida till skolan och bilen bakom oss körde som en dåre och hann aldrig stanna riktigt.. Jag har kvar minnerna än och jag behöver min pappa hos mig. 
 
Efter någon timme vid havet så gick jag tillbaka "hem" igen och väl där hemma så väntade Zayn och Perrie på mig. "Redo för en filmkväll med grabbarna?" Sa Zayn samtidigt som han höll om Perrie som log åt mig. Egentligen ville jag bara lägga mig i sängen och sova, men klart man hänger med. "Visst, men är det okej för killarna att jag hänger med då?" 
"Ja men självklart! De är väldigt taggade över att se vad som kommit in i mitt hus över sommaren" Sa han med en retsam ton så jag kunde inte låta bli att le. Ida var glad hon också, hon hade hängt med Perrie och Zayn under hela tiden jag var borta så hon var också nöjd. "Ha det så kul nu mammas stora tjej" Sa mamma och gav mig en puss på kinden och sedan åkte vi iväg mot Harry. 
 
 

Undra vad som händer sen!;]

jättebra! :) längtar till nästa! :) kan jag inte får komma in nu eller närsomhelst eller snart? :) kram! xxxx

Svar: du kanske inte kommer med i denna. Men kanske i nästa! :) Då kanske det kan handla om dig också!
Kul att du fortsätter kolla, fälj gärna bloggen! :D xx
My Wesström

vilken i nästa? nästa kapitel eller i nästa novell? :) xx

Svar: Nästa Novell! :) xx
My Wesström




Kom ihåg mig?